Sziasztok,már megint én!
Nálunk nem volt kérdés,bejön-e velem szülni a párom. Ehhez el kell mondanom Nektek,hogy neki Regina az első gyermeke,mivel az én két nagyobbam az előző házasságomból született! Szóval én leginkább attól féltem,hogy majd Ő ott elájul nekem,de teljesen más volt a helyzet!
Annyi segítséget nyújtott nekem,nélküle nem is tudom mi lett volna...
Aztán,amikor már nyomnom kellett, párom szabályszerűen ODA állt és nézte,ahogy kibújik a kis szőkeségünk!
Azt mondta,ez volt élete legszebb élménye! Hát megmondom őszintén,én nem tudnám magát a szülést végignézni teljesen szemből,pedig egészségügyi suliba jártam... De ha neki így volt jó?!
Ezt azért is írtam le,mert tényleg a papának is fantasztikus élmény lehet és talán mégis bentmaradnak a szülőszobában veletek.
Hiszen evés közben jön meg az étvágy!
Kívánom,hogy így legyen!!!
Zsani: én csak tegnap taliztam először az új dokimmal,tehát még és sem kértem fel,hiszen még egy találkozásból nem tudom tisztán megítélni,hogy milyen. De ha úgy érzem,hogy rábízhatom magunkat,akkor ok.
Amúgy ha semmi gond nincs (méhszáj érték,méhlepény helyezkedése,stb.),akkor Te legalábbis nyugodtan összebújhatsz a pároddal sztem. Mindenesetre persze várd meg a 12 heti UH-t és kérdezz rá doki bácsitól,mehet-e a hancúr otthon?
Nálunk nem jön ki a védőnő,nekem kell hozzá menni a terhesség alatt. Majd szülés után,akkor asszem 2 hetente... Már nem emlékszem.
Az EKG-d valószínű csak az izgalom miatt lett furi! Nekem sosem lesz jó,mert 25 évesen szívkatéterezésem volt és utána kialakult egy szívbetegségem. Állítólag elélhetek vele sokáig és szülhetek is...
Nenu: csodálatos lehet Neked Olaszországban!!! Kedvenc országom,persze csak Svájcon kívül,mert az az igazi favorit nálunk!!!
És szupi,hogy a mostani terhességeddel minden rendben van!!!
Megyek csajok,vár a házimunka!
Cicus