Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu...nekem lenne időm a páromra csak neki nincs rám! :roll: :(
Legtöbbször este jön haza, tök fáradtan.
Melegítek neki kaját, csinál a kicsinek fürdővizet, beviszi a szobájába(ott fürdetünk) néha ő is ott van velünk,
néha addig ő is letusol, amég én fürdetek, aztán én etetek, böfiztetek, altatok....
Majd mire én is lefürdök addigra ő alszik a tv elöt! :roll: :( :(
Úgy kell noszogatni hogy menjünk be szobába , mert ha én lefeskszem, akkor ő a nappaliban marad, és
reggelre elzsibbad a kanapén. :?
Szex is csak hétvégén van! :oops: :( Ciki, mi???Hétközben még beszélgetni se nagyon van lehetőségem vele.
Mondom is neki hogy olyanok vagyunk mint az öregek, semmi romantika, vagy csak egykicsit több
beszélgetés...vagy valami.
Nekem nagyon hiányzik apa, jó lenne néha egy kis családi program, de mostanában hétvégén a
konyhát, ház egyéb befejező műveleteit csinálja. :roll: És én egy szót se szólhatok, mert miattunk/értünk dolgozik. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.02.13 13:36-kor.

Kép
Kép
lovaszkata

sziasztok.

Nusildi:Fanni is nagyon sokat bukik.Nekünk is meg kellett az ágyat emelni a fejrésznél.Nálunk még az volt a probléma hogy túl magasra tettem mikor böfiztettem és nyomtam a kis pocoját.
Mondjuk nálunk az evés öt perc max 10.
Én azt hallottam hogy nem szabad hagyni hogy elaludjon a cicin.Piszkálni kell a pofiját és ha már befejezi nem szabad hagyni hogy cumizzon rajta de ahány védönö annyi félét mondanak.Remélem nem veszed rossz néven hogy ezt irtam.Nekem ezt mondták.

vikcy6
Pákozd

Sziasztok!

Ma végre már nyugodtabb volt az éjszakánk két heti kínszenvedés után!! :lol: :lol: :lol:
Este 8-kor aludt el és 2-kor kelt először, aztán ötkor és fél 8-kor, ez már nálunk nagyon jó!!! Tegnap már nem kapott antibiotikumot és már a normaflort is adom neki, tuti, hogy a hasa fájt szegénykémnek éjjelente és azért volt fent óránként.
Amúgy már jól van, de azért ma még kijön a dr.nénik és megnézi, azt mondta inkább ne vigyem a betegek közé. Aranyos tőle.

Már a többiek sem lázasak és már csak Ádám taknyos egy kicsit. :lol: :lol: Hétfőn már mennek suliba.

Alvás: nekem napközben nagyon szépen egyedül alszik Áron, ahogy észre veszem, hogy álmos, dörgöli a szemét egyből leteszem aludni, kb. 4-5perc és már el is alszik. Este valahogy ez nehezebben megy neki, sokat lóg a cicin és legalább 10-15 percet nyűglődik az ágyában.

Ildi
Mi már többször is voltunk a Kolping hotelban Alsópáhokon, szuper volt!!!!! A gyerekek imádják, minig kérdezgetik, h mikor megyünk a Kolpingba? Majd teszek fel egy pár képet. Tényleg nagyon drága, de felejthetetlen emlék!!!! Két felnőttnek egy babával még nem is olyan húzós, de nálunk már a 3 gyerekre is kell fizetni sajnos.

Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok!

köszönöm a bókokat. :lol:

Ildi! Nálunk az evés max 15 pec, kivéve, ha cicin altatás van (elhúzódhat 45 percig is, este).
Dorka akkor bukik sokat, ha túltömöm (=evés+böfizés utáni nyafogásnál visszateszem a másik cicire, hátha mégis éhes maradt. Néha behúz a csőbe a lány....és aztán nagy hányás a vége), Nekem az vált be, hogy 99,9%-ban 1 cicit kap. (fejlődési ugrásokat kivéve).
Én nem mérem mennyit eszik, de tuti nem eszik 6.74x150 ml-t! De szépen fejlődik, szóval nem érdekel.

Ja, 4 hós hossz: 65 cm!

Marek! Nekem azt mondta a védőnő, hogy már egész kúpot adhatok ilyen korban+súllyal!

Fogzás miatt: chamomilla vulgaris 30 ch 5 golyó kiskanál vízben feloldva - esti evés előtt szoktam beadni. 5 napja ismét átalusszuk az éjszakát! :lol:
plusz mercurius solubilis 1X5

Mi is túlvagyunk a szurin, láz ma reggelre lett. Nyafi volt este, de túléltük.

Apa: igyekszem legkésőbb 9-kor letenni Dorkát, és akkor még tudunk beszélgetni. (ez mostanában kezd kialakulni). Szegénynek elég feszkós mostanság a melóhely, aztán hazajön, babázik, fürdetünk, kutyák ellátása.
Romantika: inkább hétvégi program. Persze volt, hogy Dorka belesírt a dolgokba....jót nevettünk amikor már harmadszor láttunk neki, én meg beleszóltam a bébiőr szülői egységébe, hogy kislányom légyszi hagyd egy kicsit anyáékat. :lol:

picit hosszú lettem...sry. jó hétvégét mindenkinek!
Úúúúúúúúútálom a szelet! Itt a hegyen nagyon durva.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Itt vagyok csak felkelt közben Áron...

Ildi

Szerintem se foglalkozz azzal az orvossal!! Áron 15-20 percet szopik max. de csak azért , mert ő ennyit igényel, ha kérné hagynám tovább én is, ő vagy elkezdi harapni a cicim vagy kiköpi és akkor tudom, hogy már nem kell neki. Szerintem ahány gyerek annyi evési szokás!!!

Peva
Nagyon csini vagy!!!

Macianyu
Nagyon édes a kisfiad!!! Belőled nem sok látszik a képen, cseles voltál.

Kg: rajtam is 10kg pulssz van, de majd csak lemegy, eddig még minden szülés után lement, de majdnem 9 hónapba tellett, úgyhogy még nem türelmetlenkedem, igaz iszonyatos látvány vagyok..... rám se jönnek rám a régi ruháim.

Na majd jövök később, mert üvölt a babám.....

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Zsuzsu!
Sajnálom, h nem elég már a tejcsi, de az is nagyon jó, h eddig tudott csak szopizni Konsti, biztos szeretni fogja majd az új kajákat! :) Gratula az egyedül alváshoz! :)

Marek!
Örülök, h Bori nem lett lázas, és a hőemelkedés is elmúlt! :) Nekem is volt ilyen periódus, amikor nem tudtam aludni…aztán volt olyan, h nappal sem, és ilyenkor totál hulla lettem. Ez pont akkor volt, amikor 1-2hétig nem kaptam segítséget. De mostmár asszem visszaáltam kb. :)
Hehe, Bori Kispált hallgat! :D Ahogy visszamegyünk, Lilla is kapja a reggaet szépen…itthon sajna nincs rá lehetőség, nagyanyám egész nap csüng a barom brazil sorozatokon, úh nem lehet mást csinálni. :? Dejó, h ti már mondókáztok..én ebben halál béna vagyok, talán 2-t tudok. Angolul szélesebb a repertoárom, de mivel hosszas gondolkodás után abban maradtam magammal, h otthon tőlem nem fog Lillus angolt hallani, ezért nem mondogatom neki. Majd tv-ből, dvd-ről, és angol közegből fog tanulni. 6hós korától minden nap el fogom vinni valahova (zeneóra, játszóklub, babakönyvtár, baba torna stb), ahol angol gyerekek és felnőttek között leszünk. Szerencsére Londonban van dögivel ilyesmi. Tényleg, ti beszéltek Borihoz angolul? Állítólag úgy könnyen megtanul a gyerek, ha az egyik szülő csak idegen nyelven beszél hozzá, ez lehetne apa mondjuk. De akkor ebben következetesnek kell lenni, egyik szülő ez, másik az.

Ildi!
Úgy érzem, kicsit megnyugodtál. :) Ennek nagyon örülök! :)
Érdemes egyébként kipróbálni ezt az evési rendet 1vagy2 napig…ha nem jön be, akkor nem történik semmi, visszaálltok a jól bevált módszerhez. :) Lillusnak bejön a rendszeresség, de persze ez nem mindenkinél van így.
Na tökjó, h Lottika végülis 20perc alatt bevág 170-180g-ot…ez jó adag neki, nem? Lillus még 140-et eszik reggelire, 120-130-at ebédre és uzsira, vacsira pedig 170-180-at. Hajnalban meg nemtom, mert azt sosem mérem. Az a baj nálunk, h nekem nincs olyan sok tejcsim, és azért jó, h sokáig van cicin, mert nekem az elején jön szépen, utána meg szakaszosan. Cumizgat úgy h nem jön semmi, aztán érzem, h megint jön, és akkor máshogy is szopizik, látni is lehet, h épp eszik, nem csak üres járat van. És 3-4 ilyen hullám alatt eszi meg az egyik oldalon kb 70-80-at, és utána még a másikból 20g-ot (ebben mindig csak kevés van, de kb 10-15g ki is csöpög a kagylóba). A többi pótlás. De ma pl tök ügyesek voltunk, mert reggel is sikerült kiszopizni a 140g-ot, délben pedig 120-at, nem hittem a szememnek, ma még nem kapott pótlást. :)
Szal ha van tejcsid, és folyik rendesen a szájába, akkor tényleg érdemes lecsökkenteni az időt, ha így nem bukik.
A suttogóból nekem megvan mind3. A 3. egyelőre nem aktuális, majd csak 1éves kor után. (vagy 2?) Az első kötet főleg a 4É-ről szól, és ez bőven ki van fejtve. Szopiról is van benne, meg talán alvás is külön. De ha nem akarod mind a kettőt megvenni, akkor sztem a S. mindent megold bőven elég. Abban is le van írva a módszer, meg napirendre példa, és rengeteg problémát boncolgat témakörönként (evés, alvás, stb), ami viszont az elsőben nincs. Szal sztem ez hasznosabb sokkal. Az elsőben nem találsz olyanokra választ, h mi van ha…?. És a másodikban is le van írva az, mint az elsőben, csak nincs annyira kifejtve, de ez lényegtelen.
A Béres Alexandra tényleg nagyon jó, én csináltam régebben, és jól néztem ki tőle 1-2 hónap után. :) De én majd vm kardio-val fogom kezdeni, úszás vagy ilyenek, mert előbb fogyni szeretnék. Mert ha erre a nagy tömegre elkezdek izmot építeni, akkor még nagyobb leszek, és azt nem akarom. :?
Mi történt azokkal egyébként, akiknél negatívummal végződött a dolog? Ezt nem igazán tudom elképzelni, mert max vknek nem jött be (megjegyzem ez is csak szoktatás kérdése, mert nem megy egyik napról a másikra, ha előtte teljesen más volt a nap, esetleg semmi rendszer nem volt). De azt nem hiszem, h lehet negatív hatása…

LKata!
Remélem jobban van már Norbika, örülök, h alakulnak a napjaitok! :) sajnálom, h nincs nagyon időtök egymásra. :(

Éva!
Dejó, h jobban vagytok már! :)

Peva!
Gratula a szuri átvészeléséhez! :) És mit válaszolt vissza Dorka??? Szépen szótfogadott és visszaaludt? :D

Kilók: Sztem én vezetem a topicot. Rajtam 15kg van. :( És hányok magamtól…a mozgásomon is érzem, utálom! Életemben nem voltam ilyen kövér, max 5kg volt rajtam 1-2x, és akkor már nem éreztem jól magam. Én erre nagyon rigolyás vagyok, úh alig várom, h kezdjek magammal vmt. Talán akkor fogok elkezdeni úszni járni, ha tavasszal haza jövünk megint. Ez április végén lesz, szal Lillus akkor lesz fél éves. Londonban tuti nem lesz rá időm, meg energiám, nem is tudom hova tenni Lillust napközben…annak meg semmi értelme, h 7végén 1x elmenjek, és az apja sem vállalná be sztem annyi időre, míg lerendezem az uszit. :?

Mi megvagyunk, nem történt az elmúlt pár napban semmi. Lillus minden nap egy kicsit fejlődik, nem csinál most jelenleg semmi újat azóta mióta írtam, de valahogy napról napra nyílik ki az értelme, és ez látszik is rajta. :) Már 4-5 napja ügyesen elalszik úgy, h nem kell mellette susogni, letesszük, ilyenkor felsír egy picit, de ez kb csak 1 perc, aztán egyedül marad nyitott ajtónál, van egy halvány kis nyüszi szakaszonként, aztán egyszer csak bealszik. :) Fürcsi közben még mindig megy a sírás, egyszerűen már nem tudunk semmit kitalálni, amitől jobb lehet. :( A hajnali ébredés azóta sem állt vissza 5.30-ra, napok óta 3.00-3.30 körül ébred. :? Remélem majd visszaáll, mert egy bő hét múlva hazamegyünk, és ott olyankor még csak 2óra lesz… brrrr. :? :) Ja és elfelejtettem írni, h most a játszószőnyeg lett a sláger, és a pihiszéket annyira nem szereti, megfordult a dolog. :) Tnap és tnap előtt délután 25percet is elvolt, beszélgetett a játékokkal, meg ütögeti, fogdossa őket. :)

Na megyek, pihizek egy kicsit, van még egy bő órám a következő ébredésig… :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ildi

Hoztam egy pár képet a Kolpingról, 2007. nyarán voltunk legutoljára ott, de idén nyáron is készülünk menni. És az is tényleg igaz, hogy már most le kell foglalni a nyári szállást.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezeken a képeken még 58-60kg körül voltam most meg 70kg!!!! vagyok :oops: :oops:

Kép

Kép
éva75

Kép

Kép

Kép

Kép
Mi az Erzsébet házban laktunk, itt kétszintes apartmanok vannak.

Kép
Igaz itt meg mellem nem volt, most legalább annak örülhetek, hogy amíg szoptatok, legalább van cicim.

Kép

Kép

Kép
éva75

Hali!
Marek: szülés előtt voltam táppénzen, akkorra kérek visszamenőleg kiegészítést.
Éva 75: Zé lány, de segond, fiúnak is szép lenne :D
Képzeljétek: Zé kapott nagyitól egy nagy pöttyös labdát, és azzal fárasztom, hogy hassal ráfektetem, és gurítgatom. Nem mondom, hogy vigyorog közben, de abszolút nem tiltakozik, és nagyon koncentrál. Tök édes. :)
Egy kérdésem is volna a tápszeres anyukhoz: a Bebától ugye lehet spenót szníű tartósan (illetve állandóan) a gyerek kasija?
Csatolok még egy fürdős képet is.
Sziasztok,
M.

Kép Fürdünk
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára macianyu 2009.07.04 12:51-kor.

macianyu

Sensi

Ne szomorkodj, tuti, hogy le fogsz fogyni!!!

Szöszke

Jobban vagy már? Azért jó , hogy túl vagy a műtéten, szorítok a szövettan miatt!!!

Marek
Ügyik vagytok az átaludt éjszaka miatt, jó, hogy már nem lázas Bori :)

Zsuzsu

Sajnálom, hogy kevés a tejed, de ne szomorkodj, te mindent megtettél!!!

Apa: szerencsére ő is elkapta a gyerekektől a betegséget, így most ő is itthon volt velünk egy hetet, nagyon jó volt!!!

Közben itt volt a dtr.nő és Áron már teljesen jól van!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
éva75

Macianyu

Bocsi, tudtam, hogy lányod van, csak véletlenül írtam kisfiút, bocsi!!!! A lényeg, hogy nagyon édes!!!

Erről az jutott eszembe, hogy mikor Loránakrövidre vágattuk a haját 2 éves korában mindenki fiúnak nézte, még amikor szoknyában is volt.

Éva

Kép

Kép
éva75

Kincs
Meglátod szuper lesz így babával is az utazás!!!

Kép

Kép
éva75

Sensi
Mi nem fogunk angolul beszélni Borival, mert azt olyan természetellenesnek érzem. Ha az egyik szülőnek más az anyanyelve akkor Ok, de így nem. Pedig mindenki ezt mondja. Majd megtanul ő is angolul mint a többi gyerek. Nem hiszem, hogy gondjai lesznek vele.

Ildi
Melyik az a Béres Alexandra amin külön van has, láb, kar stb. izom? Ez engem is érdekelne, mert annyi időm sose lesz ,hogy egy egész dvd-t végigcsináljak de én is szeretnék néhány izmot. Jelenleg soványabb vagyok mint valaha. Nagyon durván néz ki a hátam meg a karom. Én meg ettől hányok. Semmi nőiesség nincs rajtam. Nem mintha előtte olyan nagyon nőies lettem volna, de azért ez már durva.

Éva
Amikor Borin minden rózsaszín az emberek rendszeresen megkérdezik, hogy kisfiú vagy kislány.... :roll: :? Néha annyira szeretném azt mondani, hogy kisfiú és megnézni, hogy milyen arcot vág a barom. :lol: :lol: :lol: Mondjuk tény, hogy Borinak nincs fülbevalója. Én nem akartam neki, azóta is b*sztatnak miatta....

Kata
Norbika 4x1,5 órát alszik nappal??? :shock: Mázlista!!! Bori legtöbbször csak egyszer alszik másfél órát, azt is a babakocsiban. :roll:

A mai délelőtt után délután jött a feketeleves. Bori extra nyűgös. Ott folytatja, ahol tegnap este abbahagyta. Amíg tanítottam anya elvitte sétálni. Akkor sikerült aludnia fél órát... Előtte és utána is úgy üvöltött mint akit nyúznak. Pedig ez egyáltalán nem jellemző rá. Látszott, hogy fáradt, de csak sírt, a cicin se tudott elaludni, úgyhogy beraktam az ágyába és kimentem befogni a fülem. Szerintem fél perc alatt csend lett. Lehet, hogy így kéne rászoktatnom az alvásra? De ez nekem annyira fáj!!!

Akartam még valamit, de nemtom mit. Nem baj. Úgyis velem van tele az oldal... :roll:

marek

Marek

Mi sem lukaszttattuk ki Lora fülét kiskorában, ezért is nézték fiúnak. Engem is piszkáltak vele, de mi úgy voltunk vele, hogy egy csecsemőnek még nincs szüksége ékszerre, és féltem, hogy egyszer beleakad valami és kiszakad a füléből. 4-5 éves korában ő kért fülbevalót, akkor is egy pillanat alatt kilőtték a fülét és meg sem érezte, szóval nem maradtunk le semmiről.

Az emberek tényleg furcsák, mikor az ikreknél az egyikre kék a másikra piros pulcsit adtam, azonnal büszkén állapították meg, hogy az egyik fiú a másik lány, nem értem, hogy fiúra miért ne lehetne piros pulcsit adni???

Sajnálom, hogy Bori ilyen nyűgös, lehet, hogy ezt a havazást érzi ennyire.

Na megyek, mert ma az én gyerekeim is iszonyatosan elevenek!! :cry:

Kép

Kép
éva75

Hali...

Beugrás megint, el fogom adni a narancssárga Liliputis hátihordozómat, mert a beco nagyon bejött, de olyan drága volt, hogy apa nem engedi a kettőt megtartani :D

Érdekel valakit a narancssárga Liliputis háti hordozóm kb. 1 hónapos kitűnő álapotu mondjuk 12eFt-ért? Lehet próbálgatni is előtte meg ilyesmi :)

Ha senkit, akkor feldobom a vaterára, meg még van más ötletem is :) Csak elsőbbséget élveztek ;)

Új ára 14eFt + szállítási díj és itt van a honlapja
http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productInfo&i=919&size=&catId=13

Majd még jövök, csak őrültek háza van nálunk... Kocsányon lógnak az idegeim :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Éva
Az jó, ha elevenek. Akkor meggyógyultak... :lol:

marek

Most fertőtlenítek, tejcsizek... hátha addig békén hagynak, és lesz időm utol érni magam...

Marek: igen, :D Lili meggyógyult, de csak hétfőn megy bölcsibe, és így az én idegeimet örli itthon minden nap. Most már a falat kapargatom tőle... Jó lesz, ha megy bölcsibe, és ott leadja a rengeteg energiáját :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

No, elkezdek visszaolvasni, és fríssítem a webet is :oops: azzal elmaradtam kicsit :oops:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Norbikának és Katának ajcsi (már biztosan vártátok ;) ):
Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szöszke: örülök, hogy túl vagy a műtéten. Nemsokára el is felejted... Mikor mész varratszedésre?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Handinak is hatalmas puszi, meg Adrinak is, hogy jöttek végre :)

Handi, hogy áll a katica jelmez?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Peva: képezd csak magad homeóból, mert hozzád fogunk fordulni bizalommal e téren :))))

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Marek: tök jó, hogy lett céges csoportod! Ügyi vagy, és igen, Borinak is jó lesz kicsit mamázni :)

Én Borim is mamázni fog, kb. heti 2x amikor én meetingezek :)

Még 2 hónap, és megyek vissza :) és :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Mar kb 4.-szer jelentkezek be, de lehet meg sokan nem emlekeznek ram igy sem. Legutobb kicsit lesertodtem, amikor a babam servevel kapcsolatban kertem segitseget es egyedul Eva reagalt (ezer bocsi, h utana ugy eltuntem :oops: ). Az agyammal tudom, h nem lehet mindenkire reagalni, h nem is ismertetek, h epp a lap aljan voltam stb., de ugy tunik a hormonok dolgoznak... :roll: meg meddig fognak? A szoptatas vegeig?

Sensi!
Neked is elmaradt a valasz. Amikor Angliaban vagyunk, akkor ez Oxfordot jelenti. Most huzamosabb ideig voltunk itthon ( erdely) a szules miatt, es mivel Miki meg kicsi volt (eleinte azt terveztuk, h januarban megyunk, aztan nem mertem bevallalni), aprilisban keszulunk ujra. de ez most rovid lesz, mert nyaron jovunk haza, majd a kov. sulievet ott toltjuk. Ennyi, ami biztos. :roll:
Latom jol belejottel a Suttogoba. Nekem is bejon a konyv, igaz tul sokmindent nem ultettem gyakorlatba, de legalabb arra figyelek, h a sorrend a leirt legyen. Persze rengeteget setalunk, ilyenkor csak azt probalom, h ne legyen cicin elalvas. Az egyik legfeltunobb dolog, ami bejott es en is elcsodalkoztam (valamelyikotok epp leirta), h amint az almossag jeleit eszre veszem rogton leteszem, meg akkor is, ha ugy tunik meg nem kell aludni, es rogton, problema nelkul elalszik. (jo, nem este :o ) Ugyhogy mi is azok koze tartozunk, akik nappal jokat aluszunk. az ejszakakon meg van mit dolgozni :lol:

Marek!

Mintha sajat magunkat hallanam, amit az angolrol mondasz' :) Minket is sokat szekaltak ezzel, h miert nem tanitjuk angolul Zsoltit, de ugyanugy gondolom, h nagyon termeszetellenes lenne :P nem tettuk Zsoltinal sem es mikinel sem lesz ilyen. Kivancsi vagyok mi lesz most aprilisban, mert ahogy kimegyunk, zsolti megy angol oviba. Igaz csak napi 2 es fel ora, de negy-ot mondatnal es par szonal megall a tudomanya :roll:

Eva!
Szuper lehet az a hely, amirol kepeket tettel! Sajnos nalunk nincsenek ilyen jo furdok, meg a bababarat kornyezettel is hadilabon allunk :roll:
Orulok, h jol van aron, csodallak a kitartasodert es a pozitiv hozzaallasodert! En a legjobban a betegeskedesek miatt tudok kifordulni magambol :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Mareknak és Borikának is egy gif :)

Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bocsi a sok kicsi betuert, no meg az ekezethianyert :oops:

bangham

Kincs: :'( ó, ez a fránya hsz... Sajnálom, hogy elszállt :( Útálatos dolog, tudom... :(

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

MT: olyan kár, hogy Marek nem tud majd csatlakozni hozzánk a jóidőben (igazi jóidőre gondoltam) egy jó kis hátihordozós liget vagy sziget sétára, mert messzi lakik tőlünk :(

Milyen szépek lennénk 3-an hátibabával :) Aztán egy nagy pokróc a réten a zöld fűben és hagy tomboljanak a lurkók... mi meg csacsogunk sokat...

...Ábrándozás...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nyugtonmalac!

Akkor egy regi tartozas:

oktober 15.-en szuletett Bangha Miklós Csíkszeredában 3 6oog-mal es 5o cm-rel. Egyelore csak 2 hos adatot tudok, nemsokara kuldom a 4 hosat.
2 ho: 5 3oog, 58 cm.

Akarcsak az osszes topiclako, en is csodalom az energiadat, hozzaertesedet, nyugalmadat, hidegveredet, osszeszedettsegedet...nem folytatom
:lol: Ugy a gyermekneveles, mint a weblap szerkesztese teren :D

bangham

Miki: Kép Kép Kép

bangham

Peva: Tök csini vagy!!! És szép az ölbevalód is :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Borkaby, és persze minden kacarászó baba anyukája: Olyan jó, hogy már tudnak kacagni, igaz? Annyira zabálni valóak ilyenkor.

Borim is kacarászik néha, de ha előkerül a fényképezőgép, hogy megörökítsem, akkor abbamarad :roll: szerintem szégyenlős :oops:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Borkaby: soha nem is vasaltam a babaruhákat :oops: Talán csak Lili születése előtt egyszer... De nekem fertőtlenítős mosógépem van (silvernanós), és nem gyűrődnek :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Kincs: a párod egy tündér hapsi, hogy így meglepizett titeket! Élvezd jól ki, és tuti jó lesz a 4 hós babónak is!!!! Pihizz sokat!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: ne sirdogálj a bukás, és a szopi időtartama miatt!!! Keresd meg a mi dokinéninket az nlc-n, és kérdezd meg, mi a véleménye erről a dologról. Ne azt írd, hogy mit mondott a másik doki, csak azt, hogy Lottika sokat bukik, 1 órát cicizik, mert cumizza is a cicit, és téged ez nem zavar, mert szeretitek... És hogy mit gondol erről, meg arról az izéről, amit adni kellene neki...

Az én dokim homeopátiás, széles látókörű, ha ő is ellenzi a hosszú szopit, akkor lehet, hogy van benne valami... Ha nem, akkor neki hihetsz :) Biztosan segít valamit kitalálni :D

Itt a link megint:
http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/876938/3/

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bangham, nem azért nem válaszoltunk, mert nem volt fontos, amit írsz, hanem mert nem konyítunk a problémához. :shock: Jó, hogy jöttél megint. :)

Csajok! Kijött a csövem. :? :D Felszabadultan mentem pipilni, és képzeljétek, amikor elkezdtem volna lehúzni a wc-t, ott éktelenkedett a cső. :shock: Pánikszerűen hívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy különösebb baj nincs, megtarthatom a csövet, nincs kórházi leltárban. :D:D:D Kérdeztem, hogy "És a varratszedés?", erre mondta, hogy nem kell mennem, majd 4 hét múlva egy kontrollon fussunk össze. :? Szóval hétfőn nem megyek sehová. :wink:

Kép
szöszke

Szoszke!

Gratulalok a "csotoreshez"! :lol: :shock: Akkor egy gond megoldva :wink:
Persze, tudom, csak mondom, a hormonok... :roll:

bangham

Bangham: én emlékszem ám rád! Tudod az is van, hogy ha nem tudunk a sérvvel, vagy bármivel kapcsolatban okos dolgokat írni, akkor nem írunk semmit. Nem azért mert bunkók vagyunk, hanem azért, hogy ha valaki tud, az írjon csak, és így jó irányba terelgessen... De sajnos nem tudtunk segíteni, és szerencsére is, mert ez azt jelenti, hogy nem találkoztunk még ezzel a problémával...

De ha valaki jön legközelebb ezzel a kérdéssel, Ti már tudtok majd segíteni neki ;)

A hormonok még sokáig dolgoznak... ;) Sokat fogsz még sírni e miatt :)

Miki sérvével mi lett? Elmeséled?

Jó lesz majd az angol ovi a tesónak is... hamar belejön majd Zsolti is a nyelvbe ;)

Irigykedem is :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Nymalac!

... no es a szerenysegedet! :lol: Latom nem reagaltal a dicseretozonre :lol:

bangham

Ildi: még annyit, hogy amikor engem borított ki ennyire a gyerek dokink, hogy sírva jöttem haza, akkor leváltottam. Mert sem a dokinak, sem a védőnőnek nem az a feladata, hogy szemrehányjon, vagy beszóljon, hanem az, hogy jótanácsokat adjon, jó irányba terelgessen, javasoljon, és közben figyelembe vegye azt is, hogy az adott család milyen elv szerint neveli a babáját...

Nekem meggyőződésem, hogy Te mindent jól csinálsz, és ha a bukások a hosszú evések miatt is vannak, akkor sem csináltál semmi rosszat, csak Lottika pocija nem elég érett erre, vagy valami ilyesmi, de rengeteg baba eszik ilyen sokáig (Lili is ezt tette), és nem bukik tőle...

Tehát nincs benned hiba, és Lottiban sincs. Járj utána, mi lehet a bukások oka :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Miki servevel meg egy helyben tapodunk, semmi ujat nem tudunk. Most a 4 hos oltaskor meg megnezi a doki (ugyanaz, aki mar latta), de igazan az lesz a mervado, amit Gyorben mondanak aprilisban. Addig sajnos felhomalyban tapogatozunk...
En nem latom olyan egyertelmunek a dolgot, foleg amiota a neten is olvastam ezt-azt. Eleg nehez diagnozist adni, ehhez kepest a gyerekdoki egy perc alatt biztosra mondta...

Zsoltit igazabol nem feltem, csak most rovidtavon, hogy igy be lesz hajitva a melyvizbe... Apja szerint ket honap alatt jol fog beszelni. Igazabol azt nem tudom elkepzelni, h milyen lesz neki, mert megszokta, h rengeteget dumal, enekel, mondokazik, mindenki rajong erte, most pedig nem tudja majd megertetni magat... Egyszoval a szofosonak nem is kell ennel nagyobb buntetes :roll: No, de majd meglep minket, mint mar annyiszor :wink:

bangham

Igen, mert annyira aranyosak vagytok mind, és olyan jól is esik... És gondoltam, hogy mindenkinek egyben megköszönöm a kedves szavakat a kabátomat illetően, meg a webet is, meg mindent...

Mindenkinek köszönöm!!! Tényleg!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: most olvasom, hogy várod a válaszom a dokis sztoriddal kapcsolatban. Hát az jött magától is... Nem bírtam szó nélkül hagyni... Láttad feljebb ;)

Kengurú: vagy szobai rucit adsz rá, és egy kabátba bújnak, ekkor sapi, esetleg sál kell még hozzá, van aki tutyit is ad a lábira, vagy zoknit pluszban... Vagy külön kabátban, overálban vannak... Ígysincs, úgysincs melege, ha indokolt a vastag ruci. :) Úgy kell öltöztetni, ahogy ti is öltözködtök :)

Amúgy olyan hordozós overált láttam (NANÁ), hogy az besz@rás!!!!

Jövőre, tuti veszek Borinak :) Imádom, de idénre már nem éri meg.

Ugyan az a gyártója, mint a fekete kabimnak: MAM
link:
http://www.mamaja.hu/ruhazat-a-hordozashoz/koala-teli-overal
Tud benne játszani, de ha felveszed a hordozóba, akkor a pocijáról a kör alakú betétet átteszed a hátára, és így a pocak nem melegszik be, mert anya vagy apa hátával-hasával érintkezik, és a babahátat meg melegíti pluszban, ahol nincs beépített anya/apa kályha :)

Imádom, de marha drága...

És Ildi, még egy valami, ami viszont nem dráka, de szupi jó hordozáshoz, a takaró a kenguruhoz!

Nekem megmaradt a BB takaróm a kengurutól, ha érdekel esetleg bolti ár alatt (1x használtuk, és nem túl erős esőben esőkabinak is jó, mert vízhatlan...), de ha nem, akkor ezt nézd meg:

http://www.mamaja.hu/ruhazat-a-hordozashoz/mam-hordozo-takaro-3-az-1-ben-2007

Gatyó szétszakadás :D

Egyszer én is jártam így! Eladó voltam egy boltban, szívességből egy bácsinak vigyáztam a nagy dobozára, amíg elment bevásárolni ... Leemelem a nagy dobozt a pultról, megfordulok vele, lehajolok, és reccs. Idős bácsi meg végignézte :)

Én pulcsit a derekamra kötve kilőtem a szomszédos turiba, mert csak annyi pénzem volt, és vettem egy olcsó fekete gatyót aznapra, mert a másik is fekete volt, és nem akartam, hogy a kollégák észrevegyék a változást :shock: :oops:

Hol van a terranova?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Bangham: lehet, hogy kint majd jobb dokik is megnézhetik Mikit :)

Zsolti nemsokára 2 nyelven csacsog majd megállás nélkül :shock: jajj nektek! ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Miki is a szülinapomon született! Szuper! Nagy puszika a homlokára!

Csak holnap viszlek fel titeket a webre, mert már kiesik a szemem, és apa is vár rám (hacsak el nem aludt közben :oops: :roll:

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Marek: az én borim is kamaszodik, néha mi jelenetet vág le?! Azta... Nem tehetnek róla, Boriból vannak!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Mindenkinek köszönöm a kabát dicsiket!!!!!

És nagyon köszönöm a Lili gyógyulás bíztatásokat, jókívánságokat is!

Lili gyorsan kilábalt a magas lázból (2 nap 39,7 fok, folyamatos csillapítással, 2x hűtőfürdő is), hamar visszajött az étvégya, és túl hamar túl aktív lett :S és :D

Szóval az energibomba csaj hétfőn a bölcsit fárasztja majd, nem engem :) Éljen!

Éva, Ti hogy is álltok a gyógyulással???

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Na, jó, menek aludni, apával filmetnézni!

Jó8!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Beindult a tejüzem: Bori meg nem hajlandó aludni. Én meg aludtam négy órát előző éjszaka, gondoltam majd korán lefekszem.... :roll: Rég voltam ilyen ideges...

Gatyó szétszakadás
Velem is volt ilyen. Tartottam az órát a nyelvsuliban, leültem és rátapadt a seggem a székre. Odanyúltam, éreztem, h nem érzem a gatyát... Szép tangában voltam. Azon az órán már nem írtam a táblára... :lol: Viszont rendesek voltak a diákok. mert adtak tűt és cérnát, h megvarrhassam a vécében... :lol:

Szöszke
Gergőre ki vigyáz amikor egyetemen vagy?

Bangham
Üdv újra a köreinkben! Nem ám újra lelépni... :wink:

Nagy nehezen elaltattam Borit. Közben sikerült Lacival is összevesznünk. Hurrá! Holnap megint nem lesz itthon. Nehogy pihenhessek egy kicsit... :roll:

marek

Szöszke: de jó, hogy ilyen egyszerüen megúsztad a cső dolgot. Hétfőn vette volna ki, igaz? :) Könnyű szülés volt, és otthoni :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?