Sziasztok!
Zsuzsu!
Sajnálom, h nem elég már a tejcsi, de az is nagyon jó, h eddig tudott csak szopizni Konsti, biztos szeretni fogja majd az új kajákat!
Gratula az egyedül alváshoz!
Marek!
Örülök, h Bori nem lett lázas, és a hőemelkedés is elmúlt!
Nekem is volt ilyen periódus, amikor nem tudtam aludni…aztán volt olyan, h nappal sem, és ilyenkor totál hulla lettem. Ez pont akkor volt, amikor 1-2hétig nem kaptam segítséget. De mostmár asszem visszaáltam kb.
Hehe, Bori Kispált hallgat!
Ahogy visszamegyünk, Lilla is kapja a reggaet szépen…itthon sajna nincs rá lehetőség, nagyanyám egész nap csüng a barom brazil sorozatokon, úh nem lehet mást csinálni.
Dejó, h ti már mondókáztok..én ebben halál béna vagyok, talán 2-t tudok. Angolul szélesebb a repertoárom, de mivel hosszas gondolkodás után abban maradtam magammal, h otthon tőlem nem fog Lillus angolt hallani, ezért nem mondogatom neki. Majd tv-ből, dvd-ről, és angol közegből fog tanulni. 6hós korától minden nap el fogom vinni valahova (zeneóra, játszóklub, babakönyvtár, baba torna stb), ahol angol gyerekek és felnőttek között leszünk. Szerencsére Londonban van dögivel ilyesmi. Tényleg, ti beszéltek Borihoz angolul? Állítólag úgy könnyen megtanul a gyerek, ha az egyik szülő csak idegen nyelven beszél hozzá, ez lehetne apa mondjuk. De akkor ebben következetesnek kell lenni, egyik szülő ez, másik az.
Ildi!
Úgy érzem, kicsit megnyugodtál.
Ennek nagyon örülök!
Érdemes egyébként kipróbálni ezt az evési rendet 1vagy2 napig…ha nem jön be, akkor nem történik semmi, visszaálltok a jól bevált módszerhez.
Lillusnak bejön a rendszeresség, de persze ez nem mindenkinél van így.
Na tökjó, h Lottika végülis 20perc alatt bevág 170-180g-ot…ez jó adag neki, nem? Lillus még 140-et eszik reggelire, 120-130-at ebédre és uzsira, vacsira pedig 170-180-at. Hajnalban meg nemtom, mert azt sosem mérem. Az a baj nálunk, h nekem nincs olyan sok tejcsim, és azért jó, h sokáig van cicin, mert nekem az elején jön szépen, utána meg szakaszosan. Cumizgat úgy h nem jön semmi, aztán érzem, h megint jön, és akkor máshogy is szopizik, látni is lehet, h épp eszik, nem csak üres járat van. És 3-4 ilyen hullám alatt eszi meg az egyik oldalon kb 70-80-at, és utána még a másikból 20g-ot (ebben mindig csak kevés van, de kb 10-15g ki is csöpög a kagylóba). A többi pótlás. De ma pl tök ügyesek voltunk, mert reggel is sikerült kiszopizni a 140g-ot, délben pedig 120-at, nem hittem a szememnek, ma még nem kapott pótlást.
Szal ha van tejcsid, és folyik rendesen a szájába, akkor tényleg érdemes lecsökkenteni az időt, ha így nem bukik.
A suttogóból nekem megvan mind3. A 3. egyelőre nem aktuális, majd csak 1éves kor után. (vagy 2?) Az első kötet főleg a 4É-ről szól, és ez bőven ki van fejtve. Szopiról is van benne, meg talán alvás is külön. De ha nem akarod mind a kettőt megvenni, akkor sztem a S. mindent megold bőven elég. Abban is le van írva a módszer, meg napirendre példa, és rengeteg problémát boncolgat témakörönként (evés, alvás, stb), ami viszont az elsőben nincs. Szal sztem ez hasznosabb sokkal. Az elsőben nem találsz olyanokra választ, h mi van ha…?. És a másodikban is le van írva az, mint az elsőben, csak nincs annyira kifejtve, de ez lényegtelen.
A Béres Alexandra tényleg nagyon jó, én csináltam régebben, és jól néztem ki tőle 1-2 hónap után.
De én majd vm kardio-val fogom kezdeni, úszás vagy ilyenek, mert előbb fogyni szeretnék. Mert ha erre a nagy tömegre elkezdek izmot építeni, akkor még nagyobb leszek, és azt nem akarom.
Mi történt azokkal egyébként, akiknél negatívummal végződött a dolog? Ezt nem igazán tudom elképzelni, mert max vknek nem jött be (megjegyzem ez is csak szoktatás kérdése, mert nem megy egyik napról a másikra, ha előtte teljesen más volt a nap, esetleg semmi rendszer nem volt). De azt nem hiszem, h lehet negatív hatása…
LKata!
Remélem jobban van már Norbika, örülök, h alakulnak a napjaitok!
sajnálom, h nincs nagyon időtök egymásra.
Éva!
Dejó, h jobban vagytok már!
Peva!
Gratula a szuri átvészeléséhez!
És mit válaszolt vissza Dorka??? Szépen szótfogadott és visszaaludt?
Kilók: Sztem én vezetem a topicot. Rajtam 15kg van.
És hányok magamtól…a mozgásomon is érzem, utálom! Életemben nem voltam ilyen kövér, max 5kg volt rajtam 1-2x, és akkor már nem éreztem jól magam. Én erre nagyon rigolyás vagyok, úh alig várom, h kezdjek magammal vmt. Talán akkor fogok elkezdeni úszni járni, ha tavasszal haza jövünk megint. Ez április végén lesz, szal Lillus akkor lesz fél éves. Londonban tuti nem lesz rá időm, meg energiám, nem is tudom hova tenni Lillust napközben…annak meg semmi értelme, h 7végén 1x elmenjek, és az apja sem vállalná be sztem annyi időre, míg lerendezem az uszit.
Mi megvagyunk, nem történt az elmúlt pár napban semmi. Lillus minden nap egy kicsit fejlődik, nem csinál most jelenleg semmi újat azóta mióta írtam, de valahogy napról napra nyílik ki az értelme, és ez látszik is rajta.
Már 4-5 napja ügyesen elalszik úgy, h nem kell mellette susogni, letesszük, ilyenkor felsír egy picit, de ez kb csak 1 perc, aztán egyedül marad nyitott ajtónál, van egy halvány kis nyüszi szakaszonként, aztán egyszer csak bealszik.
Fürcsi közben még mindig megy a sírás, egyszerűen már nem tudunk semmit kitalálni, amitől jobb lehet.
A hajnali ébredés azóta sem állt vissza 5.30-ra, napok óta 3.00-3.30 körül ébred.
Remélem majd visszaáll, mert egy bő hét múlva hazamegyünk, és ott olyankor még csak 2óra lesz… brrrr.
Ja és elfelejtettem írni, h most a játszószőnyeg lett a sláger, és a pihiszéket annyira nem szereti, megfordult a dolog.
Tnap és tnap előtt délután 25percet is elvolt, beszélgetett a játékokkal, meg ütögeti, fogdossa őket.
Na megyek, pihizek egy kicsit, van még egy bő órám a következő ébredésig…