Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Bim-bam kislánya!
Csillus

Kép

Kép
noki&potyi

Bimbam:nagyon édes a kislányod!!!! :D

Látom ma senki nem szült.

Én délelőtt takaritottam majd játsziztunk.Ebédre pedig anyuákhoz mentünk ma tartottuk aszülinapját.
7körül pdig lementünk motorozni egy picit.

Jimbone:Donát is nagyon édes.Áron már otthon van?

Zsizsa:hatalmas a pocid :D .
Jól néz kia kendő.
Én bohém babazsákot rendeltemeddig 1szer tettem bele Atit de nagyon tetszett neki.
Vendég

Bim-bam,
nagyon aranyos Csilla, olyan édi!!!

Csajok,
én úgy érzem, hogy legkésőbb hétfőn babázom...
Tuti, hogy holnap reggel sem fog tetszeni az nst a dokimnak (két terhességnél még nem volt olyan :lol: ), és azt fogja mondani, hogy hétfőn indítsuk meg. És azért nem holnap, mert ügyelet után fáradt lesz. Vagy indul magától...

Holnapi napra két programot terveztünk.
1. Reggel nst, aztán haza, apával garázstakarítás, délre vissza anyuékhoz, és együtt ötösben elmegyünk étterembe, aztán délután még beoltatjuk a kiskutyát.
2. B verzió: babázok a kórházban, és a család nélkülem ebédel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lenne egy kérdésem!
2-3 napja kissé viszketek ott lent!
Lehet ez attól ,hogy naponta legalább 100x megyek wc-re és kidörzsöltem a papírral?
Vagy esetleg az aranyerem miatt+ krém amit használok?
Vagy mi a fenétől?
Amúgy minden egyes nagydologom után Én zuhanyzom!!!
Na meg naponta 2x még legalább!
Femagine B-t használok(intim mosakodó)
3hete csináltattam meg a streptococcus vizsgálatot és minden okés volt!

Köszi a segítséget!
Jó éjt!

Kép
noki&potyi

Noki,
bármitől lehet, csak találgatni lehet. 3 hét alatt símán bacit is össze lehet szedni, főleg ha van némi szeretgetés is apával. Én ezért nem merem, mert apa bacijaitól záródott el a petevezetékem, és kellett műteni, meg vártunk 17 hónapot Levire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noki köszönöm szépen :P
Átküldöd pün az email cimedet?Küldök érte valami édeset amiért feldobtad a képet :P
Csipkedtek a szunyogok a locsolás közben? :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácska
Én is ettől tartok ,hogy apától sikerült valamit szereznem :(
Bár már lassan 1hónapja megy a szeretgetés......
Mit tegyek szerinted?
Dokim, szülésznőm szabin van...hétfőn mindenki már lesz.
Bírjam ki addig?
Most épp 1L vízhez tettem 1ek ecetet ,mert az egy enyhe fertőtlenítő így.
Vagy inkább jobb ilyenkor a kamilla fürdő?
Félek,hogy most indul be a szülés és a babának lesz valami baja :oops:
Vagy ettől nem kell tartanom???
Bim-bam
Nálunk szúnyogok nincsenek,de legyek azok viszont dögivel :P
3házzal arrébb állatokat tartanak és az is emiatt van :(
Amúgy a szomszéd jól ki is nevetett ,mert cipeltem magammal a műanyag széket és azon csücsülve locsoltam......nehéz már ez a 80kg :oops: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noki&potyi 2009.08.08 20:54-kor.

Kép
noki&potyi

Noki,
szerintem nem tudsz tenni semmit. Na meg 1-2 nap alatt ha van is valami nem tudják kiírtani, sőt kitenyészteni sem. Úgyhogy szerintem ne foglalkozz vele. Én kaptam Betadine hüvelykúpot, az sokmindent kitakarít, ugye jód, de nem tudom, hogy recept nélkül adnak-e.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Van itthon betadine kúpom!
Ma reggel azzal kenegettem be kívülről OTT.
Lehet azt kéne alkalmaznom?
Majd egy teljes dobozzal van....talán 3db hiányzik belőle :roll:

Kép
noki&potyi

Noki,
elvileg azt lehet terhesen is. Tényleg, emlékszem, még terhességed elején kaptad, nem? Nekem azt mondta a dokim, hogy kétnaponta használjam. De nem szoktam, csak ha nagyon felszaporodni érzem a gombát, akkor egy-kettőt elhasználok, és jobb lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ment Noki a privi :P

Azt el is felejtettem mondni,hogy jól meg jártam :twisted: ,mert nem jól csinálták meg a kiscsaj anyakönyviét és mehetek be hétfőn a XX ker.be és a lakcimkártya se jó ez álltal és itthon vettem észre,hogy nem cz-vel irták a nevét :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nagyon köszi Linácska a segítséget!
Ma már nem merem használni az ecetes öblögetésem miatt,de holnap azt hiszem....ha nem is egy egészet,de egy felet használni fogok.
Ja! Igen még terhességem elején kaptam, jól emlékszel :D

Jó éjszakát!

Kép
noki&potyi

Bim-bam
Köszi a mailt :D
Nagyon jóóóók :D
Sajnálom ,hogy így kitoltak veled és most mehetsz új lakcímkártyát és anyakönyvit csináltatni! :evil: :cry:

Jó éjt Nektek is!!!!

Kép
noki&potyi

Csajok,
az előbb elmentem wc-re, hogy lefekszem, és a papíron egy kis véres nyálka volt. Na ez nyákdugó darab, vagy a méhszáj tágul???? Nagyon pici volt az egész.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina nem sokára babázol :P :P
Nekem 2 × ment valami el, irtam is, az utolsó véres, nyákos, nyúlós valami volt.D.e ment el és estére jöttek a fájások.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Lina:akkor lehet,hogy holnapra meg lesz Levi? :D
Sajna akérdésedre én nem tudom a választ,mivel Márknál nem volt semmi.
Vendég

Bori,
ohó, és én még nem is vagyok fanatikus kendőgyűjtő, vannak olyanok, akiknek 7-8 kendőjük is van egyszerre. :D Nekem minden fajta hordozóból egy darab van (babazsákom nincs is), csak kendőből van most kettő, de a Nandutól megválok, mert nincs rá szükségem a Katja mellett.

Pocim: köszi a dicséreteket, nem tudom mennyire látszik, de már több mint egy hónapja mindenki másnapi szüléssel riogat, annyira lent van. És tényleg lent van, szerintem azért, mert teljesen szét van repedve mindenhol a bőröm is, és a hasizmom is szét van nyílva (mármint a két egyenes középen).

Vicces, hogy én vagyok az egyedüli fehér csík a táblában... :lol:

Jimbone,
kerestem kendő kötést, de úgy látszik, a magyarok levették a tájékoztatóikat, pedig pár éve még sok helyen volt magyarul is. Most hirtelenjében csak ezt találtam újszülöttnek magyarul: http://www.kismamalinkek.abbcenter.com/?id=51923&cim=1 , az a nagyon fontos, hogy jó szoros legyen a kendő, és hogy mindkét szárat térdhajlattól térdhajlatig jól húzd szét, és ne csavarodjon a válladon sem a kendő (meg sehol sem).
Milyen nyelven tudsz? Angolul pl. itt vannak leírások: http://www.gypsymama.com/colorbooklet.pdf , a cross carry (keresztezett) és a wrap cross carry (zsebes keresztezett) az, amit újszülötthöz ezek közül lehet használni, a sima keresztezettnél még fontosabb, hogy elég szoros legyen a kendő, de azt könnyű használni, én azt tanultam meg először.
Ez egy francia oldal, leírása nincsen a kötésnek, de jó sok a kép: http://julieportage.canalblog.com/album ... index.html .
Most találtam egy angol oldalt: http://www.wrapyourbaby.com/index.htm , itt baloldalt nagyon sokféle kötésmód megvan, csak rá kell kattintani. Én továbbra is a zsebes keresztezettet ajánlom elsősorban, vagy a sima keresztezettet, ha rövidebb a kendőd.
A youtube-on is nagyon sok kötős videó van, itt van egy, ahol újszülöttet kötnek zsebes keresztezettbe, bár szerintem ez rugalmas kendő: http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q . Itt meg egy sima keresztezett: http://www.youtube.com/watch?v=hgUarJam ... re=related . Ezekre ha rámész, utána jobb oldalon lehet még szemezgetni egy csomó videót. Ja, és van a mamamis oldal magyarul http://www.mamami.hu/forum/ , a fórumban egy csomó minden van, csak győzzed keresgélni. :) Érdemes kérdezni is, nagyon profik a lányok, biztosan segítenek. Meg van általában minden hónap első szombatján Budaörsön hordozóklubjuk is, ahol ki lehet próbálni mindenféle hordozóeszközt, és segítenek kötést tanulni is, és nemsokára lesz Nemzetközi babahordozós hét (szeptember 21-28 ) mindenféle programmal. Itt vannak a mamamis anyukák által összegyűjtött angol-német-magyar elnevezések: http://www.mamami.hu/cikkek/hordozas/45 ... esi-modok/ , innen a vastag betűsökről részletesen is írtak egy-egy topikban, van belinkelve video is, meg sok tapasztalat leírva.
Na, azt hiszem, befejezem, mert ezzel lesz tele az egész topik, hehe. :D
Ez a tesós kép nagyon jó! :) A kakilós szintén haláli! :D

Mimi,
én is használt kendőt vettem (kb. féláron), és az a vicces, hogy állítólag a használtak jobbak is, mert már be vannak törve, és puhábbak, könnyebben köthetők. :) Én a mamamis hordozós adok-veszek fórumról vettem: http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=20 . Ott nagyon sok anyuka van, akik gyűjtőszenvedélyüknek hódolván sok kendőt megvesznek, aztán továbbadják egyiket-másikat, hogy újabbat tudjanak venni. Így olcsóbban hozzá lehet jutni jó kendőhöz (általában ők is használtan veszik külföldről).
Nekem is volt lenvászon kendőm is, de nem volt jó egyáltalán, nem is használtam, a Kismamással elboldogultam egy ideig, de akkor még nem ismertem mást, és azt hittem, hogy természetes, hogy ilyen egy kendő, a tapasztalatlanságomra fogtam a dolgokat. Aztán fejlődtem. :) A kendőkről meg itt van egy jó összehasonlítás: http://hordozo.hu/hordozokendo/hordozokendo , jobb oldalt van a szövéstípusokról is, meg egyebekről.

Noki,
ma én is egy csomó mindent csináltam, meg a férjem is, régen halogatott dolgokat, úgy látszik, volt valami a levegőben, ami aktivizált. :)
Viszketésre fokhagymás ülőfürdő? (Félbevágott fokhagymagerezdet bele, meg ha van otthon tengeri só, esetleg levendula, teafa, és rózsafa illóolaj, azok is mehetnek bele, egy-két csepp.)
Nálunk darazsak vannak. :S

Csilla,
Csillus nagyon édes kiscsajszi! :)
Sajnálom, hogy így elrontották az iratokat! Nálunk is eljátszották ezt, amikor költöztünk, mehettünk kétszer ügyintézni.

Sissi,
nem mondom, zajlik nálatok az élet! :) A bohém-mamából melyik mintát vetted? Nagyon szépek azok a babazsákok!

Linácska,
hajrá! :) Ha zselés állagú volt, akkor nyákdugó, de mindenképpen jó jel! :)

Na, megyek aludni, évekig írtam ezt a hosszút, de hát így jár, akit az egyik szenvedélyéről kérdeznek, nem tudja abbahagyni. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Bemegyünk a kórházba...
Fél 4 óta vannak 10 perces fájásaim, bár viselhető, de az előbb elég nagy adag véres valami jött, úgyhogy inkább nézzék meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Kívánom, hogy csak a szülés legyen semmi komolyabb. Gyors és könnyű szülést neked.

Kenderike
Kép
kenderike

Linácska
Mennek a drukkok ,de nagyon nagyon!
Várjuk a híreket!
Ki ad Lináról híreket ????
Zsizsa
Sajna ezek közül csak foghagyma van itthon meg tengeri só :(
Az is elég akkor?
Kiűzöm a gonoszt magamból :D
Darazsak :evil:

Kép
noki&potyi

Lina miatt jöttem be.Drukkolok!!!

Tényleg kia d róla vmi hirt?

Én ma ráérek Márkot elviszi kerianyuja igy csak 3an leszünk otthon.Azt hiszem aludni fogok egy csomót :D főznöm nem kell,mert anyuéktól kaptunk kaját.
Márk olyan édes elkezdte nézni a mesét(101 kiskutya) és közben amig én pihentem simizte a vállamat.Persze egyből bealudtam :D

Most meg kakaót kért én meg csináltam magamnak tejbepapit :D

Képzeljétek mióta megszültem(lassan 2 hónapja) egyfolytában az édességet kivánom főleg az islert linzert és a kókuszgolyót.
A bnőm a kh-ba hozott nekem kgolyót és annyira rossz volt az ebéd ,hogy befaltam mindet :oops:

Noki:arra készülj fel,hogy a kaja iszonyú rossz.Én mivel császáros voltam pépeskaját kaptam (leves és krumplipüre)amikor megláttam,hogy megint kpüre van csuktam is vissza a tányért. Nagyon jó fogyókura :D összesen 5 napon keresztül adták ezt.
Vendég

Irtam Linának ha válaszol akkor majd irok.
Vendég

Jó reggelt,

Linácska - Drukkolunk!!!! Lehet, hogy ma újabb baba lesz? :lol:
És milyen pontos a kisfiú!!!

Zsizsa - Szuper linkeket küldtél, le is mentettem, látszik, hogy profi vagy a témában! Majd még tüzetesebben is megnézem az oldalakat, nagyon szimpatikusak! Biztosan nem véletlen, hogy ennyire szereted a hordozókat, és jó érzés lehet neked és a babáknak, hogy így beváltak.

Noki - Velem is előfordult, de én a legjobbat feltételeztem, azaz, hogy szétdörzsölgettem a rengeteg mosdóhasználattal. Nálam az vált be, hogy tusolás/fürdő után nagyon óvatosan itattam fel a nedvességet, szellőztettem kicsit, azaz nem vettem azonnal fehérneműt, hanem hagytam alaposan megszáradni a bőröm ott is!, és ezután egy pici Betadine krémet használtam a környékére. Végül csak szigorúan nem szoros pamut fehérnemű és 2-3 nap alatt elmúltak a tünetek. A több áztatás (kamilla) nálam tovább rontotta a helyzetet, valószínűleg megsérült a hám, és arra nem jó a további vízdömping. Remélem, neked sincs semmi komoly gond, ilyenkor már nagyon érzékeny az ember lánya.

Csak bekukkantottam, mert reggel 3/4 7-re kellett CTG-re mennünk a Klinikára :? , most értünk haza. Tücsök köszöni, még mindig jól van, a vizsgálat is csak egy nagyon szűk ujjnyira kinyílt méhszájat mutatott, ami szép lassan és fokozatosan puhul. Ha semmi sem lesz, akkor jövő hét csütörtökön indítanak méhszájérlelővel, azaz a 41. héten...
Majd még jövök, olvasok, legyetek jók és legyen derűs vasárnapotok!!!

Kép
goldplast

Linácska
Drukkok mennek!
Várjuk a híreket!

Kandi, Zsizsa
Szépek a pocik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bori
Betti nagyon szép kislány!

Jimbone
Vérzés? Kap Donát K-vitamint?
Áron megbarátkozott már a helyzettel?
Nagyon szép gyerekeid vannak?

Bim-bam
Kórházi védőnő :evil:
Csillus is tökéletes baba!
Vendég

Nagyon jó éjszakánk volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bömbi csak 1-szer ébredt kajálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És a saját helyén aludt :wink:
Vendég

Goldplast
Nagyon köszi a segítséget!
Én is először a kidörzsire gondoltam ,de mivel annyi ,de annyi wc-t kell használnom ha elmegyünk valahova :shock: ,hogy már arra is gondoltam ,hogy ott visszacsöppent oda valami és lett valami bajom.
Vagy épp az együttléttől......ugyanis majd 9hónapig nem voltunk együtt és az is feldörzsölhetett valamit?!
Betadine kúpom van itthon és azzal tudom csak bekenni magam :cry: Viszont egész jó állagú , tehát hamar olvadós!
Remélem ez is jobb mint a semmi.......de egy kicsit csíp :roll:,mert kicsit be is tettem belőle,de nem helyeztem fel!......Remélem ez normális???
Sissi
Ahhh...akkor koplalás lesz majd bent :cry:
Pedig mondtam is a Páromnak ,hogy mostanság a savam miatt annyira le van korlátozva az étkezésem ,hogy majd a kórházba "jókat" fogok enni......tévedtem :x

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Gyors bekukk, visszaolvasni nem volt időm még, elnézést. Tegnap 11:35-kor megszületett Ábel Zsombor, aki 3950 gr és 61 centi :lol: Sajnos császár lett a vége, mert egyáltalán nem illeszkedett be a feje, és a tegnap reggeli UH-n azt mondták, hogy egyáltalán nem is fog, mert nem jól tartja. Valószínűleg téraránytalanság lehet az oka (ezt nálam különösen viccesnek tartottam, hiszen nem vagyok egy kis darab). Jól vagyunk, csak én viselem nehezen a felépülést. Borzasztóan türelmetlen vagyok.... :(
Mindjárt próbálok képet is tenni.

[/img]

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!

Lina,menneka drukkok!!! :) Azt hiszem nekem is fog majd írni Lina,de mi ma csak délig leszünk itthon,mert meyünk ebédre,de ha hazaértünk akkor megírom ha üzenne vmit,de sztem akkor Sissinek is írni fog! :)

Sissi,neked jó pihis napot mára! :)

Jimbone,nagyon szépek a ygerkőcök! :) Áronnal mi a helyzet?Hogy viszonyul Donáthoz?

Zsizsa,tényleg nagyon lent van a pocakod :) És sztem nagyon izgi,hogy nem tudjátok ki lakik bent,de én pl nem bírtam volna ki,hogy ne tudjam :) A tesók mit szeretnének?

Ágota,jajj de jó,hogy jó éjszakátok volt! :)

Noki,nekem anno hozzták a kajcsit mindennap,most is így lesz nagyjából...a kórháziból mégcsak a reggelit vacsorát sem igen ettem meg....Ha megtudjátok oldani akkor vitess be magadnak vmi finomságokat... :) :)

Goldplast,csütörtökig márcsak 4nap :)

Kép
Kép
tundi24

Adri, gratulálok Ábel születéséhez, jó egészséget Nektek! Szép nagy baba lehet, ő eddig a leghosszabb :)! A kép sajnos nem látszódik :(.

Kép
angelita

Flake Adri :) Gratulálok Ábel megszületéséhez! :) Jó egészséget és sok sok tejcsikét! :)
Szép nagy fiú! :) Várjuk a képet! :) A kórházból tudsz netezeni? Ez tök jó :wink: A felépüléshez meg idő kell...mindennappal könnyebb lesz!!!!

Kép
Kép
tundi24

Angelita, Tündi,
Köszi :)
A képet nem bírom feltenni, mert a laptopomon nincsenn normális képszerkesztő, és szerintem túl nagy :( azért majd próbálkozom, hogy el tudjak büszkélkedni a hajasbabánkkal :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Bim-bam,nagyon szép kiscsaj Csillus :)

Bori,Betti is nagyon szép,majd elmúlnak a pöttyöcskéi...Lucának ennél sokkal csúnyább volt...de neki ekcémát állapított meg doki néni,kaptunk rá krémet és elmúlt...De nektek látszódik,hogy ez csak a tejcsitől van :wink:

Kandi,nagyon csini kismami vagy! :) Nem lesz gondod az alakod visszanyerésével! :wink:

A tegnapi babatalinkról: nagyon jól sikerült! :) sztem ezeket a talikat,mert személyesen is lehet dumcsizgatni,nem csak ugye így.Igaz nekünk könnyű a tali,mert egy városban+a szomszéd városban laknak a mamik :)
Egyébként nagy szervezéssel nem jár,meg készülődéssel..mert úgy szoktuk,hogy mindenki hoz egy doboz üdítőt,meg egyféle sütit...Vagy pedig sósat vesz...Ezt most én vállaltam,hogy ne kelljen sütögetnem...
Szóval jó kis bulik ezek :wink:

Kép
Kép
tundi24

Jajj Kata,majd ha lesz időd...átírnád a tábliban,hogy már 26éves vagyok :oops: Köszike :)

Kép
Kép
tundi24

Flake76 Gratulálok nektek, Jó egészséget és gyors felépülést neked. Szép hosszú lett fiacskád.

Kenderike
Kép
kenderike

Adri
Hatalmas Gratuláció Ábelhez :D
Sok tejcsit, Boldogságot , Egészséget és minden jót amit lehet azt kívánok Nektek!!!!!

Mesélj majd ,hogy mi és hogyan zajlott!!!
Mailen nem tudsz küldeni képet? Szívesen felteszem neked ha gondolod?
Vagy telefonon ha elküldöd?
Tündi
Épp most beszéltem a Párommal ,hogy akkor rendelünk valami hamit és azt behozza nekem majd.
Teletáltól szoktunk rendelni akkor amikor tudjuk ,hogy nem nagyon van időnk főzőcskézni :roll: és ők olyan 10körül hozzák ki a hamit, tehát az még időben is megfelelős :D

Kép
noki&potyi

Tündi
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Kép
noki&potyi

flake:
Szivbol gratulalok!!! Nagyon szep meretu baba!

Linacska drukkolok!!!!

Hat en is megjartam az ejjel a korhazat. Este 8-tol 3 percenkent voltak osszehuzodasok, de csak ejfel korulre lettek elegge erosek ahhoz, hogy be is menjek. 1 ujjnyira nyiltam, de hazaengedtek, hogy itthon vajudjak, mert nem elegge erosek meg a fajasok. Erre ejjel elmultak 5 fele... :(

Tundi:
Boldog szulinapot!!!

baratodildi

Sziasztok!!!!

Flake nagy nagy gratula nektek és jó egészséget és sok-sok tejcsit :P :P :P

Lináról valami?Ma töbszőr be fogok nézni,hogy mi zujs :wink: de szerintem már babázik ..vagyis nagyon remélem :P :wink:

Tündide jó,hgy igy tellnek a napjaid kicsit feltöltödsz :P

Ágota nekem is egyszer kellt fel :wink: szerintem a hüvösebb idő miatt biztosan jobban tudnak alukálni...nekem eddig a kiságyban alszik..DE jövöhéten hétvégén szülinapozunk Nolinak és jönnek a nagyik és a papik..résen kell lennem nehogy elromoljon a sok ringatásban :roll: és ne müködjön tovább :lol:

Mindenkinek köszike a Csillus dicséretét

:wink:

Ma ha lesz idő összerakom a régi gépet és majd azon tudok képet kicsinyíteni...jókor jut eszembe..tiszta dili vagyok..amikor kisirtam magamnak a dolgokat,hogy rakja valaki fel :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Most jött az sms Linácskától!!!

9.28-kor megszületett Levi.4500g és 54cm :)

Itt is gratulálunk Lina,jó egészséget és sok sok tejecskét! :) Micsoda méretek! :)

Kép
Kép
tundi24

Noki és Ildi,köszike a köszöntést! :) De még júliusban volt a szülinapom,csak elfelejtettem szólni Katának,hogy írja már át! :wink:

Bim-bam,jól gondoltad Lina már babázik :wink: Igen kell egy kis feltöltődés,ma is egy baráti családhoz megyünk ebédre,este meg elvisszük Lucát Alma köncertre ha minden jól megy! :)

Ildi,hát nem semmi,hogy hazaengedtek :roll: Gondolom magadban azért szidtad őket...

Kép
Kép
tundi24

Bim-bam,Noelnek nagyon sok boldog szülinapot! :)

Kép
Kép
tundi24

Na de jó mondtam én :wink: :P még tegnap este is irtam Linának,hogy szerintem d.e ő már babázik :P

Lina nagy nagy gratula Levi bébihez sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácska
Hatalmas Gratuláció Nektek!
Minden jót Kívánok és sok sok tejcsit!
Mihamarabbi felépülést és jó babázást!

Bim-bam

Én is Sok Boldog Szülinapot Kívánok Noelnek :D
Tündi
Nem baj,hogy nem most volt a szülinapod :D
Inkább jobb később köszönteni mint soha :D

Na vajon ki lesz a következő?
Én még mindig a keddi napra gyúrok :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noki&potyi 2009.08.09 09:42-kor.

Kép
noki&potyi

Lina!! Nagyon sok boldogságot kívánunk a hatalmas Levi születéséhez!! Sok tejcsit kívánunk!!!
:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Flake :lol: :lol: :lol: Ábel születéséhez nagyon sok boldogságot, neked gyors felépülést kívánunk!!

a képeket és a beszámolókat naggggyon várjuk!!!!

anna

madaran

Tündi,Noki ,Madaran köszönöm szépen Noli nevében is a köszöntéstpusszzz :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Noki :lol: az álmod tényleg nagyon szép!! Hamarosan tényleg a kezedben tartod! Ma hogy vagy??

Kandi :lol: szép a pocid, formás!!

Bim-bam :lol: :lol: Irgum-burgum: anyakönyvi!! nekem is tök sokszor elírták, pedig a cz, az cz!! :evil: Gyönyörű a kiscsaj!!!!! :lol:

Ágota :lol: :lol: na látod, hamar szóltál tegnap, hogy elkapatod, aztán tessék, a Villő név jelentése nem véletlenül: tavasztündér legalább tudtál egy kicsit pihizni!! :wink:

madaran

azért csak beindulnak a fiúk is!!! Pontosak és óriásiak!!

madaran

Sziasztok!

Látom beindultak itt a dolgok rendesen! :lol:
Csak gyorsban írok, majd bepótolok mindent ígérem!

A szülés gyors volt és fantasztikus! Mindenkinek ilyet kívánok! Sajna a dokinénim nem volt ott, mert pont akkor ért le a Balatonra, amikor én hívtam! De nem ért volna ide valószínűleg! Az ügyelete doki bácsi és szülésznő nagyon ügyes és kedves volt, örök hálám nekik! A kórház szuper, de én nem bírtam, haza akartam jönni és el is engedtek minket tegnap délben! Nagyon jó itthon a Kiscsajommal és a családdal! Imádom, annyira kis gyönyörűség, és jó kisbaba!

A nem szülteknek: kitartást és szép, gyors, komplikációmentes szülést!
lina, adri: Gratulálok a babákhoz! Gyors felépülést, hazatérést és nagyon sok anyatejcsit kívánok!

kovisziszka

Lina gratulálok nektek.

Kenderike
Kép
kenderike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?