Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aki már ad a babócájának sütőtököt, az hogyan készíti el? Ma én megpróbáltam és szörnyű íze lett. Eszterke is kiköpte! :oops:
Az almát és a körtét pedig már olyan szépen eszi! :D

Köszönöm

Krisz

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Szasztok, jó régen voltam és örömmel látom, hogy már mennyi mindent tudnak a kis Einsteinek :wink:

Panni, nagyon szép helyen laktok, jó a kilátás is!

SZiszike, boldog névnapot!
Kép

Megtört a jég, végre nyomja a fekvőtámaszokat és mikor kinyomta magát, meg is tartja és látszik a kis buksiján, hogy milyen büszke :D Már azt hittem velünk van a gond.
Nálatok nem szégyenlősküdik a babó? Értem ezelatt, hogy amikor fogom és az apja beszélni kezd hozzá mosolyog, majd befordul a vállamhoz és bedugja a kis fejét, majd megint kinéz az apjára és amikor újra beszélni kezd hozzá, ismét szégyenlősködik. Olyan édi, de nem tudom miért csinálja. Akkor is ez van, mikor meglátja magát a tükörben.

Most már tényleg kezdek aggódni, még csak 5 kg a gyerek, 3250g-al született és nem eszik többet 100-120g-nál. A doki semmit nem mond, de nekem nem stimmel valami. Már próbáltam úgy is, hogy napokig lefejtem és 150 g-okat nyomtam bele cumisüveggel, de akkorákat bukott, hogy takarítás lett a vége. Szóval nem értem. A másik, hogy ezt a mennyiséget kb. 10 perc alatt beszippantja. Olyan mint egy kis porszívó.

Nélunk is van hasazás, állandóan fel akar ülni, és hisztizik ha nem engedem. Az autósülésbe szoktam ilyenkor beletenni, azt nagyon szereti. Jut eszembe, a kenguruba hány hónapos kortól lehet függőleges helyzetben vinni?

szép estét! Holnaptól megint havazás! 8)
Azt szeretném ha Karácsonyra minden szép fehér lenne! Akkor lenne igazi az első közös ünnep. Már nagyon várom....

Kép
h.bogesz

bogesz!

Eszterke 2800gr-mal született most 5200gr. Ő sem eszik átlagban többet 120grnál, napi 5x (van amikor csak 4x).
Én is aggódtam, de a védőnő megnyugtatott hogy nincs semmi baj, szépen fejlődik.
Esztike is szokott szényenlős lenni! Ja és ha nem engedem rendesen felülni, akkor jön a hiszti.
Mostanában a tévét bámulja! Annyira, hogy a szája is tátva marad és a cumisüveg kiesik belőle! Olyan édi!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Háááát, akkor nálatok is hasonlóan alakulnak a dolgok! Azért tettem fel a kérdést, mert a doki nem az a lelkes fajta és féltem nehogy gond legyen, mert nem figyel rá megfelelőképpen!
Kicsit megnyugtattál Krisztike!

A Tv nálunk is központi kérdés! Érdekes, hogy a mesefilmekre sokkal inkább odafigyel mint bármi másra....... már most, mi lesz később? Annyira belelkesül mikor nevetnek a Tv-ben, olyanokat kurjongat, mintha értené, hogy miről van szó!
NA meg a fények, a csillár a kedvence, eufórikus állapotba esik amint meglátja :lol:

Kép
h.bogesz

Karácsonyi ajesz kérdés!
Mit fogtok adni a nagyszülőknek, barátoknak, rokonoknak?
Gondoltam babáról készült kalendáriumra, vagy 4D-s gipsz láblenyomatra, bögrére, párnahuzatra fotó.

Milyen 5letetek van???

Kép
h.bogesz

Nálunk a sport a menő. Múltkor Ati ott sikongatott a tv előtt, amikor apával kézilabdát néztek :lol: :lol: :lol: De szereti a focit is.....mondtam, hogy erről ennyit. Már látom a jövőt, 2:1 arányban leszek leszavazva.......

mikegirl

Sziasztok!

Ma nem volt nálunk villany, reggel 8-tól, este 6-ig :x Már majdnem megbolondúltam, Dani egésznap sírt :? Vagy mert nagyon beöltöztettem, mert úgye a kazánunk is árammal műkszik, vagy mert tele volt az orra, de ugye nemtudtam kipórszívózni :roll: Aztán szegénykém mérgébe bealudt, és most ébredt fel, most kicsit kitolódik a fürdetés :roll:
Kutacs dolog: Daninak akkor is süppedt, ha 240-et evett, neki soha nem sima :roll: Ez tényleg annyira mérvadó?
Tv: ő is imádja, nagyokat kacag, síkongat rajta, és sokszor visszabeszél nekik /mint szegény nagymamám :D /.
szilviáknak boldog névnapot!
Kép

Kép
mona76

Sziasztok

Este 7* re értem haza szülőiről.Brr.....
hideg is van és egyébként is...

Panni
Megkérdem de sztem ti az új részen vagytok.

Ajándékozás
Én valószínű készítek naptárt,évest vagy vmit ami megtetszik /van jó progi fent neten/ és utána lefűzetem./jóval költségkímélőbb/.Mert ugye ha mindenkinek csináltatok ugyanazt hát azt ki sem merem mondani kb 120000 lenne.Annyim meg nincs rá:(

B.krisztike
Én sütőtököt nagyon kevés vízbe apró kockára vágva párolom meg/főzöm/ a krumplival együtt.NÉha de az talán 1× fordult elő pici csipet sót is beletettem,de ez mondom 1×.
és összeturmixolom.Vagy csak simán sütőtök amikor kezdtem és tápi.

Mennem kell kaja fő és még pakolnom kell.jó éjt
Jucu

Kép

Kép
jucu

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket édik vagytok, szerintem a babanet már szinte a harmadik otthonom :D

Hbogesz: ne aggódj a súlya miatt, mert ha eszik rendesen az a jó, nem biztos hogy ő nagy baba lesz. Nézz rá az én lányomra, aki 20dkg párizsi hijján 7 kg, én meg ezért aggódom hogy ez nem-e baj, de sebaj, holnaptól úszás és majd ott lemelozza a feles kilókat :D:D

Fahéjolajból csak pár csepp a masszirkrémbe, fel a masszirkesztyű és dörzsölni be a börbe, persze utána kipirosodik a bőr, mert elkezd a zsirégető melozni, kb fél napig piros a böröm és úgy ég mintha égetnék lefelé.
ma voltam a kozmetikusnál ő is megerősitett hogy jó kis zsirégető szer ez.

Kép
sziszike77

Szijjasztoooook!

Vasalás
???!!! Még erre is jut időtök?! Le a kalappal előttetek csajok! ÉN ma reggel komolyan pironkodtam... a férjem pólóban ment dolgozni, mert nem volt vasalt inge.... :oops: :oops:
Nekem valahogy nem elég a 24 óra egy napra. Most is olyan helyzet van, hogy beájulnátok!

Sziszike: Nagyon sok boldog névnapot Neked!

Kép

Ajándék: a naptár nekünk is nagyon bejött. Csináltam egy 12 hóra lebontott naptárt a gyerekek fotóival, a család jeles napjaival (névnapok, szülinapok) kiemelésével. Nagyon nagy sláger volt. Jucu, vágj bele, sztem sikere lesz! :)

Megyek, mert bömbi van, a ház szalad, és du. megyünk oltásra... ja, és még főznöm is kell.. lejárt a mosógép.. teregetni kell... a teringettét!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt Csajok!!!

Borzalmas éjszakám volt, gyakorlatilag folyamatosan mindig volt valami..... Hatkor már a harmadik szopi ment.....

mikegirl

Aszongya reggel a lányom a fürdőszobában :Anya a gólyák a békákból kisbabákat készítenek .. :lol: :lol: :lol: - ezt honnan szedi? :D
Edit a műv ház ami az út bal oldalán van ha a Gyermekváros felől jössz be a faluba? Az a baj hogy még nem tudtam igazán felfedezni Fótot - amikor kiköltöztünk akkor az irdatlan nagy hasam miatt most meg a két manó nehezíti a mozgást.De ez a baba mama foglakozás jól hangzik -majd írsz róla pár sort ? :) Ha a többiek nem bánják :) )
Jucu lehet hogy az új rész -én eddig a gyerekorvosi rendelőn meg a Bundik cukrászdán (világszám) kívül nem igen voltam sehol mostanában ,így aztán nem vagyok valami jól tájékozott :oops: De akkor a családod biztosan tudja... :)
Bogesz köszönöm szépen a kilátás nevében is :) (Jókat mosolyogtam rajtad amikor a megjelent képeidet minősítetted -tesóm pont ilyen -egy ragyogó csajszi aki olyanokat de olyanokat tud magáról mondani... :shock: ) Ja és hát ő is Érdi természetesen :P
Hopp ébredés van pedig még akartam mesélni...

Kép
Kép
panni7

Jó reggelt!

Nálunk kezdődik az idegeskedés újra... Fanni vasárnap óta nem kakilt. Ez a 3. nap, remélem lesz ma valami. Pedig kapja a kamillateát is... Még holnapig várok, aztán szélcső... Az a rossz, hogy sose tudom meddig várjak, hátha magától jönne...

Vasalás? Hegyekben áll a ruha... Ma estére tervezem...

Ajándék: lassan ki kéne már gondolni. Egy biztos: Fannis lesz :D Naptáron, kezeslabas.hu-n kivül más ötlet?

horvviki

Hello!

Mikegirl: Én nyugodt szívvel írtam, hogy felhúzhatod ülésbe! Nekem Matildát tornáztatnom kellett, mikor pici volt, kb. 1 hónaposan kezdtük, és abban benne volt, hogy 3-szor egymás után "fel kellett húzni" ülésbe és utánna szépen vissza...meg olyan is volt, hogy háttal magadnak megfogod a két kis combiját és így ülve tartod...illetve kiemeled, és így kellett tartania magát. Na majd megpróbálom lefényképezni, mert ez így elég érthetetlen lett! Kép

Amúgy kb. még 2-3 hónap és maguktól felülnek, asszem Matikám kb. 5 hónapos volt! Kép

Olyan jó idő van, gondoltam csavargunk kicsit Sebivel, de elaludt a drágám...most viszont már indulnunk kell!

Én meg csak a gyerekcuccokat vasalom, meg férjemnek pár polóját, ingjét :)

Szép napot!

mamiblue

Egy férfi egy hotel bárjában megismerkedik egy idősebb, de elég csinos
nővel. Iszogatnak, beszélgetnek, kiderül, hogy a nő már 55 is elmúlt. Úgy
3-4 pohár ital után közelebb hajol a nő a férfihoz, és a fülébe súgja: -
Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz?
- Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! - feleli izgatottan a férfi. -
Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem!
Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja a
villanyt és beszól: - Mama, nézd csak, kit hoztam!
tuza edit

Megvolt az oltás ééééééééés azt hiszem sikerült a zabagépnem mindenkit lekőröznie. 3 hónapos és kereken 7 kg.

panniRosszúl írtam,mert az ifjusági házban van,de az is bal oldalt,befele.Ahol a könyvtár is,Robertó pizzéria,vass optika.Ezeket már biztosan láttad.Mi a tóra korizni szoktunk kijárni,remélem idén összejön.
A baba-mamán még nem voltam,jövőhét kedden megyek előszőr.10-12 között.

vasalás:pelus,kényes pólók,konyharuhák,esetleg terítő.Ennyi.
tuza edit

horvviki: Nem vagyok biztos benne,de lehet,hogy egy kis gyümölcslé(igazi) segítene.Természetes,már az almalevelet el lehet kezdeni.Amióta esszük a gyümit,minden kaja után csomag.Azt mondta ma a dokinő,hogy felgyorsúl az emésztése a gyümitől,azért.
tuza edit

Sziasztok!

Nekünk is megvolt ma a 3 hónapos oltás, kis pityergés, előtte naaagy kaki, majd mosoly :) 5960 a súlyunk.
Találtunk itt a közelben Dévény-tornát, jövő hétfőn megyünk. Kíváncsi vagyok.

Bogesz, szerintem ne idegeld magad a súly miatt. Eszter nemrég mindig bukott, rájöttem, hogy túl sokat evett. Amióta kevesebbet eszik (vagyis napközben nem pótolok), alig bukik. Vagyis amikor többet adtál neki üvegből, biztos azért jött ki belőle, mert túl sok volt neki.

Mandala, szerintem meg előtted le a kalappal, amit véghezviszel 4+1(=férj) gyerekkel :)

Edit :lol: :lol: :lol:

Vasalás: ajjaj

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Bogesz!

Ha jól számolom, pontosan eleget hízik Szaffi. Pont amennyit kell. Úgyhogy ne parázz. Nem lehet mindenki szupergyors súlynövekedésben :)
Enikő 3600-al született és most 5700.

Hőmérőzés, szélcső...
Ha Encsi nagyon nyugtalan és látom, hogy azért, mert nem tud kakilni, bizony én is hőmérőzök. Mondjuk ez kb. hetente, kéthetente egyszer fordul elő. Pl. tegnap , bár akkor tényleg lázat mértem... :) Aztán fél kúpot próbáltam beadni, de kinyomta 4-szer is a kisasszony, negyedszerre jött a kaki is. Próbálkoztam lázcsillapító sziruppal is, azt meg kiköpdöste. Még jó, hogy 38 fölé nem ment. De azért szép kilátások lázasság esetére... Se kúp, se szirup.

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok

Ajándék ötletet én is szívesen veszek még egyet kettőt :wink:

Edit
:lol: :lol: :lol:
Minket nem sokkal köröztök le :wink: 6.96 dkg :lol: ,és már csak 12 nap és 4 hósak leszünk.Barátom zsiga nagyon szalad az idő.
Bálintot ez a fogzás teljesen kifordította.
Jah legújabb :rágózika kisfiam :P komolyan olyan mintha rágózna,nyelvét úgy forgatja ,rágja,hihetetlen vicces.Közben pedig sajnálom,mert bizti fáj neki nagyon.Elkezdtem dentinoxal kenni.
Ma reggel már érezhető volt egy csík az ínyén. :shock: De megnézni nem tudtam,mert tuszkolta az újjam a szájába.

Franciska
Reméljük azért minél ritkábban lesz szükség lézcsillapító módszerekre nektek is. :wink:

Judit

Képet várjuk ám.Sebi ilyen ügyesen fog????Láttam a képet :-) :wink:
Vasalás nálunk is hasonló,csak a legszükségesebbet.

Mandala
Te melyik progit használtad?
Ne pironkodj,mondom én már Lipóton lennék :oops:

Mikegirl
Sajnálom....bizti ez az idő is bekavar náluk.
Szopival minden okés?

Sziszike
[quote]K írta:öszönöm szépen a névnapi köszöntéseket édik vagytok, szerintem a babanet már szinte a harmadik otthonom
ez aranyos volt tőled!!!
Neked is szép súlyba van a kisasszony. :lol:

Megyek hamimelegítés van mert mindjárt kel tömzsike ebédelni.
Pusszancs
Jucu

Kép

Kép
jucu

Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

lányok!

Légyszíves segítsetek,hogy hogyan töltitek fel a képet.
Irfanview programom van,de sehogy sem sikerűl.nem tudom,hogy mit csinálok nem jól.Aki ezt használja az eligazítana?
tuza edit

Huha, le vagyunk maradva...5680 gr, volt ma Sebe! Kép
Reméljük, hogy csak azért gyarapszik ilyen lassan, mert az apucija génjeit örökölte!

Edit: Ezt a progit nem ismerem, de én simán a windows paint-jével szoktam...jobb egér gomb a képen, kiválasztom a szerkesztést...aztán a paint menüben a kép/nyújtás alatt a vizszintes és függőleges értéket is leveszem olyan 30%-ra, elmentem más néven és már mehet is fel a babanetre...szerintem a Te progidbam is vmi hasonló menüpontot kéne keresni...

Jucu: Sebi szerintem kb. úgy fog mint Bálint!:)

mamiblue

Bogesz
Nyugi... Szaffi tökéletesen gyarapodik :lol:

Edit
Mindjárt bekapcsolom a másik gépet, azon van Irfanview... és leírom, csak ordítás van...
Vendég

mamiblue:megpróbáltam úgy,ahogy te írtad,minden tökéletes és mégsem engedi,mert az egész fénykép fájl az irfanview alatt fut.
Azon meg a nagyfiam sem igazodik el,hogy miért nem stimmel,pedig nagyon ért a gépekhez.
sabine a reménységem.
:oops:
tuza edit

Sziasztok!

Megint rég írtam,de mindig olvaslak titeket.

Kaki téma:mi kamilla teézunk,és így 2-3 naponta van kaki,de nem szenved tőle.

Zsófi is keveseket eszik,,most már 120-at,de volt,hogy csak 80-90-et :shock: .Egyedül az utolsó esti evésnél eszik 200-at,de már volt,hogy 240-et evett.De gyarapodik,jó kedvű,és a védőnő is megnyugtatott,hogy neki ennyi elég.Tegnap este mértem 6140gr.

Zsófi is mindig ülne.Nem tudom jót teszek e azzal,hogyha néha segítek neki felülni.Ha nem ültetem fel,begurul és ordít.Ha fel is ültetem inkább én tartom.Gábor nekem nem csinált iyet...tanácstalan vagyok

Vasalás:törölközőkön kívül mindent(pedig úúúúgy utálom)

Karácsony...imádom,csak azt nem míg kitalálom kit mivel lepjek meg :roll:

Kép
Kép
huni

Sziasztok, anyucik!

Mi is ma voltunk oltáson, már előre rettegtem a múltkori ordítás miatt, de szerencsésen megúsztuk egy kis meglepett nyekergéssel. Remélem, nem lesz láz most sem. És 5600-ra mázsáltak minket. :)

Mandala,
nagyon jó ötlet ez a szüli- és névnapokkal ékesített naptár. A családban többekre is ráfér egy kis emlékeztető... :lol: Egyébként meg sok helyütt nemcsak naptárt lehet babafényképpel készíteni, hanem pólótól egéralátéten, kötényen, párnahuzaton át bögréig mindenfélét.

Kakitéma: nálunk jó darabig naponta többször is volt, de mostanában beálltunk napi egy kakira, akkor viszont brutál mennyiségben. (A múltkor mi is mentünk a csap alá. :lol: ) Sőt, volt már úgy, hogy kimaradt egy nap. Viszont ez azzal jár (legalábbis gondolom, összefügg), hogy azóta megint többet fáj a poci meg sok a puki, pedig már egészen jól alakult a helyzet, és kezdtem reménykedni, hogy hamarosan elmúlik ez a korszak. :( Szóval nagyon megszenvedi szegénykém ezt a ritkábban, de nagyobb adagban érkező kakit. Volt még valakinél hasonló? Valami jó tipp?

italoman

Sziasztok!

Edit, Jucu, a mi babánk 2 és fél hónaposan 7,08 kilós, majdnem 7,1 kiló. :lol:
Tegnap mérték meg. Mondjuk érzem is a karomon...

Vasalni én is csak a legsürgősebbeket szoktam, egy-két inget.

Jó ötlet ez a naptáras ajándék, én is ki szeretném próbálni.

Minden babó nagyon szép!:D
Kép

Kép
tipetupa

Kiszabadítottam Valentint a kiságy alól... :lol:

Edit
Képet megnyitod... Image/Resize... át tudod méretezni, hogy 600x600 pixel alatti legyen a mérete ... File/save as... formátum JPG legyen....
Vendég

Persze, az átméretezésnél le kell okézni...
Vendég

Italoman, nekünk is napi egyszer van kaki, és nagy mennyiségben. Babó nem szenved tőle, szerintem a Laktoherb tea teszi, ezt én iszom, vagy az ánizs-édeskömény teakeverék, felváltva iszom a Laktoherbbel. Legalábbis azt mondják, hogy az emésztését megkönnyíti.

Kép
tipetupa

Mi nagyon csinoskák vagyunk, vigyázunk az alakunkra... 3 hónaposan jártunk 5 kiló körül... majd a jövő héten megyünk doktorhoz, akkor lesz oltás, mérés...
Vendég

Hello!

Szerintem ezt a "ritkán kaki" dolgot a gyümi meg fogja oldani! Sebi is még mindig ritkán kakil, de mi szinte minden nap masszírozzuk, amiben a pocimaszír is benne van....ma pld. a masszázs után kakilt, meg is könnyebült tőle!

Sabina: De jó nektek, már a földön hancuroztok! :)

Olyan jó képeket találtam Tamara mozgásfejlődéséről, elküldöm apával beskenneli és feldobom őket! Tildusnak a legeslegelső első lépéséről is van fényképem, remélem még este sikerül azt is megtalálnom vmelyik albumban, mert az egy tündéri kép! Mintha ma lett volna... Én nem is tudom, hogy mire készüljek, férjem 8 hónaposan már elindult! Matilda 10 és fél, Tamara 9 hónaposan...én 11 hónaposan. Szóval eddig egyikünknek sem sikerült kivárni az 1 éves kort!

mamiblue

sabine ha szabad megkérdeznem mit is csinált Valentine az ágy alatt?

Sajnos nem sikerült,azt írja ki,hogy hiba történt.(egyébként eddig is így csináltam,csak nem innét mentettem el)
a Jpg formátumot csak fényképezés elött tudom beállítani?

tipetupa Nyertetek!!!! :lol: :mrgreen:
tuza edit

Kép na most ?

A kulcsszó a JPG formátum volt,ezt nem tudtam.
Végül is mamiblue a te verzióddal sikerült,de szerintem a sabine megoldása is jó lesz.
tuza edit

Kép a legkisebb és a legnagyobb pasim

most velem lesz tele az oldal?Hol vagytok? :lol:
tuza edit

Edit

Jók a képek,büszke lehetsz a pasijaidra :lol:
Kis mosolyalbum a legkisebb.Édes!!!!

Képzeljétek Bálint az esti masszirka alkalmával egymás után átfordult 3-4× hasról hátra.,és vigyorgott.
Majd elfelejtettem szokásos napi 3 lepisilás is megvolt. :P
Megyek csajok mert elég cudar a kedvem,fáj a pocóm már megint és a fejem is szétdurran.Puszika jó éjt mindenkinek
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Edit: köszi a gyümölcsös tippet. Igazság szerint már pár napja kapja az almalevet, de nincs hatása :( Szerintetek próbálkozzam az őszibarackkal? Az jobban hajt, nem? Bár mondjuk az almát is csak immel-ámmal eszi. Pár korty, aztán inkább befordul cici fele :D

Mi hétfőn megyünk a 3 hós oltásra. Én is félek a sírástól, mert multkor nagyon sírt :( Kiváncsi vagyok mennyit hízott, mert a 2 hós oltás óta nem mértük :oops:

Vasalás: baba cuccok kész lettek. Apáé még váratnak magukra :D Végülis Fanninak kell itthon vasalt ruhában lenni.. apa nyugodtan mehet vasalatlan ingben dolgozni... :D :D :D

horvviki

[quote="horvviki"]S írta:horvvikiziasztok!
Végülis Fanninak kell itthon vasalt ruhában lenni.. apa nyugodtan mehet vasalatlan ingben dolgozni... :D :D :D

Viki ez nagyon tetszik :lol:
Én is most végeztem vele, de mindennapra van egy csomó, mert kész a gardrób, és pakolunk ki a dobozokból :roll:
Már a törölköző, ágynemű, vasalásáról leszoktam. És a lepedőt sem vasalom, olyan szépen kisimúl az az ágyon :D
Bogesz, még nem is írtam, hogy miattad megvettem a kismamát, szépek vagytok, büszke lehet rátok a párod :wink:
Mikor én korházban voltam, jöttek a tv2-től kismamival akartak riportot csinálni a magellán műsorába, hárman voltunk, de én kézzel lábbal tiltakoztam, miután elmentek belenéztem a tükörbe, és becsültem az agyamat, hogy milyen jól tettem :oops: :lol:

Kép
mona76

Huni, navégre. Azt hittem, már nem látunk :) én nem aggódnék ekkora súlynál :) :)

Honnan tanultatok babamasszázst, már aki masszíroz? Tegnapelőtt pocifájáskor a pocit körkörösen masszíroztam, jöttek is a pukik, meg egy kis kaki is :oops: Utána teljesen ellazult a kiscsaj. A tegnapi oltás után este 38-ra felment Eszter láza, így kapott egy fél kúpot. Ma reggel megint mérés. Meg nehezen aludt el. Remélem, ma jobban lesz már.

Edit, szép pasik! :wink:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!!

Csajok, az egyre rosszabb.....három után óránként volt mindig valami. Cumival próbálkoztam....kizárt, hogy állandóan enne. Ha meg igen, akkor meg alig-alig eszik egy-egy alkalommal......olyan, mintha Ati azt próbálgatná, meddig bírom....már nem sokáig :(
(Már tegnap is király táskáim voltak a szemem alatt, igaz Sziszike? :lol: )

A tegnap este meg egyenesen horror volt. Ordítás, ordítás....séta, csitítgatás, simi, halk szövegelés, hintáztatás, popi rázás, semmi. Mintha még jobban sírt volna, ahányszor csak bevetettem valamit....és mivel hulla fáradt voltam, és minden próbálkozásom hiába volt, úgy döntöttem, hogy ilyen eredményt azzal is el lehet érni, ha simán leteszem a kis helyére. És lám.....volt még egy picike üvöltés, aztán szundi... :shock:

Szereplés - engem a doki arra akart rá venni amikor a kórházban voltam, hogy a Duna tévétől jöttek, és volna-e kedvem a szoptatással kapcsolatban nyilatkozni - mondtam kizárt, atomjaimra vagyok szétesve :) - ami úgy is volt, látom a képeken. Akkor a tükörben nem tűnt ennyire fel........

mikegirl

Kúp - csajok, nekem a doki azt mondta, hogy most már egészet kell adagolni.....

mikegirl

táposok,teáztatók:
Forraljátok még a vizet?

mikegirl:Ez nagyon hasonlít a fogzásra :cry:
tuza edit

Sziasztok!

Kösz Ági,hogy hiányoltál :D .A 4250gr.születési súlyhoz nem nehéz ennyinek lenni :lol:

Edit,én még igen.Gábornál 1 éves korig forraltuk,aztán áttértünk a Norbi féle babavízre,és azt már nem forraltuk.

Viki,én is félek a következő oltástól,mert a múltkor úgy sírt :( .Szegénykémmel csinálhattam bármit,nem használt.Mi keddhez 1 hétre megyünk,úgyhogy van időnk még.

Nagyon szép minden baba...nem hiába augusztusi topicos babák :wink: .Majd teszek én is frisset,csak lusta vagyok bíbelődni vele.Még a fényképezőről is át kell tölteni.

Úgy várom a havat.Erre itt mi esik,esőőőőőőőőő :x .

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Ez engem is érdekelne, hogy honnan tanúltátok a babamasszázst?
Korán reggel olyan szépen esett a hó, elterveztem, hogy sétálunk egy nagyot, erre most meg havaseső esik :x
Babakötvényhez kértem a munkahelyemről határozatot, hogy én kapom a családit, ez helyett küldtek egy kereseti kimútatást, a bank nem fogadta el, kértem megint határozatot, erre küldtek egy igazolást :x

Kép
mona76

Hello!

Edit: Tegyél csak fel még képeket nyugodtan! Nagyon édesek vagytok Ti is!:)

Nekem nem sikerült tegnap a fényképeszkedés, de úgy meg is haragudtam a férjemre...olyan értetlenek tudnak lenni ezek a pasik...amit meg be akartam vele skenneltetni...itthonhagyta!!! Kép

Nálunk a babamasszázst a védőnő tartja, de tényleg nagyon szuper! Aki felnőttként esetleg jár rendeszeresen masszírozásra, az tudhatja! Nálunk van gyerekmasszázs is, arra is el akarok menni a csajokkal!
Kép

Mona: Nálunk is csak az eső esik! Ha már ilyen hideg van, igazán lehetne hó! Kép

mamiblue

Láttátok??? Lassan 1 éves a fórumunk!
Márkanyuka! :lol:

mamiblue

sziasztok.

Itt is eső esik, +lefagy a lábam. Csináltam tegnap képet Laláról. Az egyiket megcsináltam úgy, hogy az egyik elén lala a másikon meg vivi. :) pont egyidősek a képen. :) Kép Kép Dagi... :D

A babák meg csodásak.

Lala nem tartja még annyira hason a fejét. Emelni szépen emeli, de inkább lóbálja...

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

mikegirl: ne aggódj nálunk is tegnap este buli volt, Ati mindig úgy viselkedik amúgy szinte mint Hanga.
Nem tudtam mi a baj, de este 11ig nyomta a sirás-rivást, majd egyszercsak az akvárium nézegetése közben elaludt, reggel 3.30ig, utána 5.30 és onnantól már a 3 órás szopik. Közben a nyáltengerben fekszünk, mert annyi jön belőle hogy aggódnom kell nehogy kiszáradjon a gyermek :D, és már mindkét ökle a szájában van.
Pfranciska: ugye neked fogadzott már Enikő a múlt hónapban?
hol tartottok most?

Hanga 13án volt 3 hónapos a súlya pedig tegnap este 7100 gramm. Már én aggódom hogy egy dagi lesz, mert a féléves barinőmnek ekkorák a gyerekei.

Mikegirl kedves én nem a táskákat vettem észre, hanem hogy piros a szemed :D:D:D mint nekem, amúgy pedig az alakod mintha nem is szültél volna, a többi lány is megjegyezte hogy milyen kis vékonyka vagy :D csinike

Kép
sziszike77

menszesznek mikor kell megjönnie?
én pont 1 éve voltam utoljára olajcserés :)

Kép
sziszike77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?