Sziasztok!
Tenyleg nagyon jo, h igy beindult a topic!
Vera!
Nagy gratula a lanyodhoz, ahogy olvasom olyasmi szulesed volt, mint nekem, azzal a kulonbseggel, h azert nekem kellett nyomni! Nem vallalsz be ezek utan meg egyet?
(csak poen, gondolom most kiteljesedett az eleted)
Edoci!
Drukkhegyek, es ne idegesitsd magad ami a nevet illeti, Zsoltinal mi is akkor dontottunk, amikor taxiba ultunk
Vanüe preferenciad, ami a datumot illeti?
magi!
Szerencsere, h amire en jottem te mar ujra megjelentel, igy csak biztositalak rola, h jo dontes volt!
Amint latod egeszen felpezsdultunk
A harmadikkal valahogy mi is igy vagyunk, illetve sokkal tobb mindennek kene lennie addig, de valahogy erzem, h lesz. Akarcsak nektek, Edocieknak, Bettieknek stb
Csak az a gond, h harommal mar tenyleg nem kene hurcolkodni, de megvenulni sem szeretnenk addig (teljesen)
Jo a sorozat!
Dodo!
Nem semmi ez a bolcsodes dolog!
Es nem adnak gyeset, ha nem adod be? Nem ertem...
Lego!
Milyen szinten csinalod ezt a ruhakereskedelmet? Mintha mondtad volna, h kint van a novered?
Betti!
Mire gondolsz, h nincs turelmed? Sokszor nekem sincs, de ez eggyel is elofordult...
Utana meg ugy sajnalom oket, es kerem a bocsanatot...
Viki!
Tenyleg reg voltal, gyere a megujult topicba!
Ibici!
Gyere vissza, itt mindenkinek sikerul es most mar nem vagytok sokan hatra!
gabi!
Szepek a gyerekek, no meg a poci!
Fiunal apaval ertek egyet, lanynal az Eszter Zoraval
Rolunk:
Nagyfiam a valtozatossag kedveert skarlatos lett, ket het szobafogsag... Miota a ferjem nincs itthon Zsolti osszesen 8 napot volt oviba en meg egyedul szorakozok veluk bent reggeltol estig. meg jo, h van anyum...