Új privát üzeneted érkezett!

Az uh-os képet nem engedi másképp felrakni nem tudom miért

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1402/331762.jpg

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi! Köszönöm a biztatást! A képek nagyon jók! De az uhus kép lemaradt! vagy csak én nem látom??? :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na ezt pont akkor raktad fel mikor már benne voltam az írásban! És milyen igaz tiéd a laptetű!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

megnéztem! Nagyon kis édeske! Mit szeretnétek fiut vagy lányt?? Szerintem fiú lesz! neveken gondolkodtatok már?? Tudom még korai, de sosem lehet elég korán elkezdeni agyalni rajta! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika köszi:)

Igen gondolkoztunk már

Fiú:

Apa Liegl Ádám Viktor
Én: Liegl Ádám Máté vagy fordítva nekem így jobban tetszik Liegl Máté Ádám

Lány:

Liegl Eszter Zóra, Liegl Eszter Zoé, Liegl Anna Zóra, Liegl Anna Zoé. De ezeket csak én gondolom így. Apa fiúban gondolkozik.
Amúgy eddig én is azt éreztem hogy fiú, de most egy pár napja egy kicsit elbizonytalanodtam.

Kép

gabi1

És itt a hordozó is.

Kép

Kép

gabi1

Gabi! Ezek tök jó nevek! Mindenképpen 2 nevet kap a pici?? A Zóé és a Máté nekem is nagyon tetszik!
A hórdózónak szép tűzpiros színe van! Ez olyam igazi kis csajos! Szal lánykára fel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika életben egyébként ilyen bordós szinte van, ami szerintem jó fiúnak is és lánynak is.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Tenyleg nagyon jo, h igy beindult a topic! :D

Vera!
Nagy gratula a lanyodhoz, ahogy olvasom olyasmi szulesed volt, mint nekem, azzal a kulonbseggel, h azert nekem kellett nyomni! Nem vallalsz be ezek utan meg egyet? :P (csak poen, gondolom most kiteljesedett az eleted) 8)

Edoci!
Drukkhegyek, es ne idegesitsd magad ami a nevet illeti, Zsoltinal mi is akkor dontottunk, amikor taxiba ultunk :wink: Vanüe preferenciad, ami a datumot illeti?

magi!
Szerencsere, h amire en jottem te mar ujra megjelentel, igy csak biztositalak rola, h jo dontes volt! :wink: Amint latod egeszen felpezsdultunk 8)
A harmadikkal valahogy mi is igy vagyunk, illetve sokkal tobb mindennek kene lennie addig, de valahogy erzem, h lesz. Akarcsak nektek, Edocieknak, Bettieknek stb 8) Csak az a gond, h harommal mar tenyleg nem kene hurcolkodni, de megvenulni sem szeretnenk addig (teljesen) :?
Jo a sorozat!

Dodo!
Nem semmi ez a bolcsodes dolog! :o Es nem adnak gyeset, ha nem adod be? Nem ertem...

Lego!
Milyen szinten csinalod ezt a ruhakereskedelmet? Mintha mondtad volna, h kint van a novered?

Betti!
Mire gondolsz, h nincs turelmed? Sokszor nekem sincs, de ez eggyel is elofordult... :? Utana meg ugy sajnalom oket, es kerem a bocsanatot...

Viki!
Tenyleg reg voltal, gyere a megujult topicba! :wink:

Ibici!
Gyere vissza, itt mindenkinek sikerul es most mar nem vagytok sokan hatra! :wink:

gabi!
Szepek a gyerekek, no meg a poci! :wink:
Fiunal apaval ertek egyet, lanynal az Eszter Zoraval :wink:

Rolunk:
Nagyfiam a valtozatossag kedveert skarlatos lett, ket het szobafogsag... Miota a ferjem nincs itthon Zsolti osszesen 8 napot volt oviba en meg egyedul szorakozok veluk bent reggeltol estig. meg jo, h van anyum... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Azt hiszem vonalzokat kene cserelje, csak olyan nehezemre esik! majd egyszer :?
Logok nektek szulestortenettel is, meg meg sem irtam... :roll:

bangham

Sziasztok!

Móni!De jó,hogy jöttél :lol: Zsolti óvis?Miki nem kapja el tőle a betegségeket?Hú még jó,hogy van anyud mert lehet tényleg bekattanál a végén.Milyen fiú Miki?Zsolti?Féltékenység?

Dodó!Mi ez a bölcsi dolog?Bocsi lemaradtam :oops: Jó sok a lakbér de ott gondolom a fizú is más :roll:

Gabi!Szépek a gyerekek!!!Szép neveket választotattok.És te mire vágysz?Gyerekek?

Lego!Ruhákkal foglalkozol?

Nócika!Bocsi nekem is hiányoztál ám!!!!

Mi szombaton megyünk a Brendonba fényképezésre már úgy várom :lol:Pénteken meg jön a Mikulás(postán rendeltem) :lol: Sajnos mi péntek óta betegek vagyunk.Zsombornak folyik az orra és köhög Zsófi lázas volt/remélem már csak volt nekem fáj a torkom és köhögök :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Most csak gyorsan reagalok, mert irom a szakdolit meg mindig. :shock: :shock: :shock:

Kata!
Mi jovoheten szombaton megyunk fotozni, de nem a Brendonba. En is nagyon varom mar.
Ismeg karacsonyi naptar lesz belole!

Magi
Vendég

Naszóval! Itt nem a gyerek 3 éves koráig jár a gyes, hanem 16 hós koráig csak.
És nem bölcsöde, hanem óvoda.... :lol: Itt nincs külön bölcsi. A gyereket 5 hós kortól lehet oviba adni (aki nagyon vissza akar/ vissza kell mennie dolgozni) de 16 hós kortól ha nem adom be oviba, akkor sem kapom tovább a gyest... az meg marha nagy minusz pénzkiesés lesz nekünk novembertől.... szóval vagy addig összehozunk egy tesót, vagy leadom oviba, és elkezdek munkát keresni!

d.dodó

Sziasztok

Hoztam nektek mai pocakfotót

Kép

Móni jó hogy jelentkeztél, kitartás neked is a sok egyedüllétre, még jó hogy neked is ott van anyukád aki tud segíteni

Kép

gabi1

Sziasztok!

Sajna én is sokat vagyok egyedül mert apa 8 kor jön meg szóval a réka meg ugye nem ovis így értettem hogy néha több türelem kéne mert néha nem úgy reagálom le a gyerekek dolgait mint tiszta fejjel szeretném
de néha úgy feszíti a húrt rékám.
Ez bánt néha ezért nem lez 3 sem mert nem lenne olyan nevelése mint szeretném.
Egyébként jól vagyunk minden oké csak néha ezen mérgelődök hogy miért nem volt türelmem még 1x szépen mondani igaz 15x re mondom el :) gondolom ez ismerős

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kata!

Igen, Zsolti ovis, sikerult beadni, bar nem teljesen torvenyes, hisz be kellett volna toltenie hozza a 3 evet. Ehhez kepest 3 es fel sem volt, amikor kezdett, de egyszeruen annyira kivanta, az a tipus, aki nem tud meglenni tarsasag, foglalkozas, gyerekek nelkul. Mi mar tudtuk, h nem lesz problema, mert kiprobaltuk Angliaban es az allamokban is, es habar alig ertett valamit, imadta. Most mar rengeteg mondokat, eneket tud, vannak baratai, elmenyei stb. En pedig tudok delelott Mikivel lenni, mire hazajon levezeti az energiajat es mar megvagyunk estig lightosan. Egyszoval minden tokeletes lenne, ha nem lennenek ezek a franya betegsegek, amikre Zsolti sajnos elegge fogekony :?
Konkretan a skarlat nem veszelyes az ujszulottekre, azt mondta a doki, h nincs semmi esely, h elkapja.
Amugy nagyon jo testver Zsolti, latszolag imadja a tesot es mar nem is kepzeli el a csaladot nelkule, persze azert eleg sok butasagot csinal, amit eddig nem. De lehet, h csak a dackorszak, ami most egybeesett a tesokaval :roll:
Zsofi? Olvastam jol alltok a szobatisztasaggal. Nekunk meg vannak gondjaink :roll:

bangham

Magi!

Te sulizol is, vagy "csak" a szakdogat irod? Hogy birod? En is bele kene kezdjek valamibe, ha ugy dontunk, h inkabb Anglia, de ugy erzem, h nincs, nem lenne energiam... :roll:

Dodo!
Akkor tessek belehuzni a tesoprojektbe! :wink:

Gabi!
Szep poci! Mindjart itt a 12 hetes uh :wink:

Betti!
Igen, ismeros, de hidd el a gyerekek tudjak, h nem lehetunk mi sem tokeletesek, es nem is kell annak lennunk. Persze, szelsoseges esetben igaz, amit mondasz, de nem ugy ismertunk meg, mint aki csodot mond gyerekei neveleseben. Ha latnad, h en mennyiszer kiakadok :shock: es most osztom az eszt :oops: :lol:

bangham

Kata!
Ket es fel sem volt :oops:
Miki szegeny jo fiu lenne, csak nagyon hasfajos. Szakad meg a szivem miatta, de semmi sem segit... Talan majd az ido... :roll: Ritka, h ebren van es csak nezeget, mert mindig beleszol a hasa. ha meg nem, akkor inkabb alszik :roll:

bangham

Móni

Nincs is gond de úgy érzem 3 már meghaladná a képességeimet
Pedig szeretnék még egy esélyt adni

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Akarcsak en... Tudod mit? Csereljuk ki a tapasztalatainkat, elvegre neked fiu, nekem pedig lany hianyzik... 8)

bangham

oké Móni de férjet nem cserélünk hiszen rajtuk múlik?
Reméllem érted a viccet és nem sértettelek meg :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni!Zsófi is imádja a tesóját és viszont ha Zsebi meglátja Zsófit fülig ér a szája annyira édesek.Szobatisztaság hát még nem az igazi kaki mindig sikerül de ha pelus van rajta(leszoktató)nem szól :roll: Értettem ám a korát én is megpróbálom beíratni szeptembertől de lehet nem veszik fel mert itthon vagyok :cry: Kép

Dodó!Most már értem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Na talán van időm mindenkinek részletesen írni,reagálni. Nagyon lekötnek a csajok napközben. Hédi épp hogy kigyógyult a betegségből Dorka folytatja…csúnyán köhög,náthás. Jajjj mikor lesz már vége…..

(word-be írom…biztos ami biztos)

Gabi
Nagyon nagyon szép a pocakod. JAjj de jó ilyen képeket nézni újra. Hihetetlen,hogy már ennyire látszik. A neveket illetően én melletted állok.:D És a tippem kislány.:) A hordozó is csúúúcs,és tök jó,hogy akciósan meg tudtátok venni…
Mi is most tervezünk gyerekülést venni,csak az a baj,hogy 9kg-ig ellentétes irányba „jó” bekötni…Hédi meg még csak 7,5kg….

Dodó
Elég necces kint a helyzet…Úgy gondolom itthon elég jó ez a 3 évig otthon maradhatsz állapot. Még ha a juttatások messze elmaradnak a nyugati országokétól….Akkor gyorsan gondolkodjatok el a tesó projekten és jövőre hajrá hajrá.:)

Betti
Jujjj,mintha csak rólunk írnál…detto így voltam/voltunk. Türelmem rettentően kevés volt és néha úgy éreztem ez már sok nekem,meghaladja azt amit elbírok…Férjem melója miatt egyedül voltam/vagyok egész nap,este…ritkán hazaugrik napközben,de „csak” enni,kocsit cserélni…stb….De hidd el idővel sokkal sokkal jobb lesz minden. Dorka és Hédi már olyan jól elvannak,főzök,sütök mellettük. Van,hogy fél óráig csendben játszanak a szobában.:)
Miért nem jár oviba Réka? Bocs ha írtad,lemaradtam.:(

Móni
Jobbulást Zsoltinak. Vigyázz nagyon Rá.;) Látom Te is egyedül vagy (Apa nélkül). Egy mama tényleg jó ha van a közelben.
Milyen szinten kereskedem? Háááát most eléggé belejöttem,megveszem majd teszveszen árulom….új és használt is van közte…Jelenleg csak lány rucim van,de már rajta vagyok az ügyön,hogy fiúknak is áruljak….

Kata
Nektek is jobbulást! Remélem jobb a helyzet… Én is mindig féltettem a picit,Dorka állandóan puszilgatja,de ritkán kapja el…inkább mindig vele kezdődik…majd megfertőz minket…
Fotózásért irigy vagyok,itt nem sok lehetőség van…ugyanazt meg nem szeretném,mint tavaly….
Ruhák…igen,belevágtam a bizniszbe.:D:D

Folyt köv…..
Vendég

Nócika
Sajnálom…bármi történt.:( :( De nagyon drukkolok,hogy a karácsonyfa alá kétcsíkost (akár párhuzamos,akár merőleges) tegyél.;) Jövő ilyenkor pedig már hármasban készülődjetek a karácsonyra.:)

Edoci
Jajjj nagyon irigyellek! Hiányzik a pocakosság. Nagyon szeretném újra átélni a szülést és az utolsó hetek várakozását….Tök jó,hogy karácsonykor már Ti is négyesben ünnepeltek! Máté nagyon várja már a kistesót gondolom….

Viki
Jó lenne hallani Rólatok. Eszti baba már igazi nagylány. Írj pár sort.

Zsuzska,Ibici
Ti hogy vagytok????? Hogy álltok? Szorítunk Nektek is!

Magi
Szakdoli,héééé már rég be kellett volna fejezned.:D :D NEM NETEZNI!!!!
Jááájjj mit írjak Neked??????? Lehet jobb lenne 1 hétig nem beszélni telón…:D:D:D

Esetleg akit érdekel hozzánk is benézhet….már pár hónapja,talán fél éve írom a kis blogom (ezt a kifejezést nem szeretem,de ha egyszer aaz!!!). Képeket is tettem fel.
www.legocsajok.blog.hu

Sziasztok
Viki
Vendég

Na tessék...kellett nekem írnom. :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lego!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vera, bele vagyok esve a lányodba!!! Az utolsó kép pedig díjnyertes!!!!!!
Különben is mindhalálig irigyirigy, a csajsziutódlás miatt 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpatr
köcike :D :D
ilyen szinte egész nap mint azon a képen. eszik alszik. dél körül van fennt kb 2-3 órát nézelődéssel és utána folyt köv az evés ivás programmal :lol: :lol: :lol:

holnap egész nap sírós lesz sztem mert molesztálni fogják szegénykémet a khban. de muszááj

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

harivera csoda szép lánykád van:) Drukk a holnap vizsgálatokhoz, biztosan minden rendben lesz.

Kép

gabi1

Lego!
Ne ess ketsegbe! Csak veletlen volt! :lol: :lol: :lol:
Csak kivancsiskodtam, mert en eleg messze lakom, nehez lenne onnan venni a cuccokat. Neked szerencset hozza es legy ugyes! :wink:

Vera!
nagyon edes Iza, fura, de a 2. kepen pont olyan, mint Mikim :shock: Vagy csak a szemem kaprazik? :roll:

Patricia!
latom, te rendesen kukkolsz, mindig megjelensz a jo hirekre!
Irhatnal magatokrol is! :lol:

bangham

vera!
Nagyon szép Iza baba!

Magi!
Hogy állsz a szakdogával?

d.dodó

Vera
NAgyon szép a Kislányod.:)

Móni
Neten árulom elsősorban és a környéken lakók is kifosztanak néha.:) Én élvezem,bár sok időt igényel...kimosni,vasalni,fotózni,feltölteni,csomagolni,postázni...és nagyon oda kell figyelni...árban,postaköltségben illetve nehogy összecseréljek valamit...stb.... Köszönöm a biztatást.:)

Hoztam két képet.:)

Kép

Kép

Szép napot
Vendég

Lego!Honnan rendelsz???És hol árulsz ruhákat???

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! De asszem már csak én lógok ki a sorból, de no para! Hamarosan utolérek mindenkit! Bár Verát nem szeretném, mert az 5 pici az nekem sok lenne!!!! :lol: :lol: :lol:

Vera! Gyönyörü a pici lány! Sok erőt egészséget és nagyon sok tejcsit kivánok nektek megint!!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Életjel!Még egyben! :lol: Hétfőre vagyok kiírva,tegnap voltam dokinál,ha addig nem indul meg hagyjuk még,mert teljesen jó az áramlás,lepény,stb. :)
De olyan vagyok már mint egy elefánt!

Lego
Nagyon édesek! :lol: :lol: :lol:

Hát,bocsi,de most ennyi telik az erőmből,nem vagyok valami jó formában! :oops:

edoci

Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy újra feltámadt a topik.Sajnos én is azért kezdtem el máshová írogatni,mert kihaló félben volt ez :( :( :( Amit nagyon sajnáltam és nagyon hiányoztatok is!!Sokszor írtam és senki nem reagált.Hiányzott a biztatás,mert mint látszik nekem még mindíg nincs pocaklakóm :( :( :( Úgy érzem most már elkezdődött valami.Járok dokihoz akinél Vikimet szültem.Csinált mindenféle vizsgálatot magánba.Szerencsére a leleteim negatív tökéletes minden.Kedden voltam UH-on a jobb petefészkemben 14mm.-es tüsző volt és most minden igyekezetünkkel rajta leszünk,hogy a karácsonyfa alatt ott legyen a +teszt.

Rólunk talán ennyit.
Minden gyermek gyönyörű kivétel nélkül :lol: :lol: :lol:
Ja és Magi iit ne merd hagyni a topikot!!

Edoci!
Látom te érted kell drukkolni legközelebb+++++++++++++

Próbálok vissza olvasni és jövök ígérem!!!

Kép
Kép
a.ibici

Szaisztok!

Ibici!Sajnálom, hogy még nálad sincs plusszos teszt! De remélem sikerül neked is! Mi is mindent megteszünk, hogy minden tökéletes legyen! Asszem az lenne a legszebb ajándék mindeki számára akárcsak az enyimére is! Nekm azota kiderült, hopgy cukros vagyok és azért nem lett babucim! Most szedek gyogyot és elvileg ettől okés kell legyen! És még azt mondta a dodonéni, hogy kariig szeretne viszont látni egy plusszos tesztel! Na ez ám a biztatás! Mint látod levettem a vonalzomat, hogy ezzel se stresszeljem magam, de mégis tudom, percről percre az egészet! Szal nekem elvileg 16,-án nem kéne mejönnie és most vagyok túl a pén, mert azt is éreztem! Uhyogy bizom a legjobbakban és neked is nagyon drukkolok!

Edoci! Már csak 2 nap???? Te jó ég! Hogy elrepült az idő! Örülök, hogy te is visszatértél! Nagyhajrában vagy! és amugy érzed, hogy a kismanó meg fog e születni idöben?? Vagy nem?? Vigyázz nagyon magadra! Sok puszi neked!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ibici+

Nagyon szorítok!!!

Nócika neked is+++ tesztet
jó lenne mind 2 őtökért izgulni :D

edoci!
Én ilyenkor már nagyon türelmetlen voltam
:D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Edoci megy a drukk neked, bár lehet azóta már babázol, holnapra hidegfrontot mondanak, lehet akkor beindul.

Nocika, ibici mindkettőtöknek nagyon drukkolok hogy a fa alatt két csíkos teszt legyen:)

Én megvagyok, tegnap voltunk vásárolni karácsonyi ajándékokat, egész jól állunk bár igen elfáradtam délutántól este 7-ig.

Ma meg voltunk unokatsómékat meglátogatni, annyira édes icike picek a babájuk, kis pihesúlyú, és gyönyörű.
Majd teszek fel képet róla.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Ibici!
Sejtettem, h ez van veled, de most mar maskent lesz! :wink: Kezdve azzal, h lebabasodsz, jo uton haladsz! :wink:

Nocika!
neked is drukk!
Cukorbeteg? :shock: Vagy csak nagyobb a cukorszint? :roll:

Edoci!
En a te "korodban" mar tul voltam a szulesen, ugyhogy sejtem a lelkiallapotodat :roll: Kitartas! :wink:

Kata!
nahat, ilyet nem is hallottam, h nem veszik fel, mert otthon vagy! :shock: :shock: :shock: Szerencsere nalunk ilyen szabaly nincs :roll: Es akkor addig nem mehet kozossegbe, mig otthon vagy? Nem ertem :roll:

bangham

Sziasztok

Köszönöm a drukkokat!Még egyben! :lol:

Ibici
De jó hogy visszajöttél! :D Nagyon drukkolok hogy a karácsonyfa alatt ott legyen a + teszt! :wink:
Vikike hogy van?Suli megy neki?

Nócika
Igen,elvileg 2 nap,de lehet tovább fogom húzni! :lol: Igazából nem érzek semmit hogy időben jön-e,de Máténál sem éreztem. :oops: Őt a hidegfront hozta meg! :lol:

Betti
Én nem vagyok türelmetlen,de azért már itthon lennék a babával,nem hiányzik a kórházas tortúra! :oops: :roll:

Gabi
Szépen nő a pocakod és már túl a 10 héten! :shock: Nagyon gyorsan megy az idő! :lol: Jók a névváltozatok is,nálunk is szóba jött az Eszter,apa nagymamája után,de az elmúlt pár hónapban egy csomó ismerősünknek (vagy 3-nak) lett Eszterje,így lemondtunk róla. :roll: :wink:

edoci

Móni
Köszi,igyekszem kitartani! :lol: Meggyógyultatok már?

edoci

nócika!
Sajnálom a cukor betegséget,de legalább most kezelik és jön a baba neked is meglátod!!Drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Jó neked,hogy már vásárolgatsz én még csak a Viki ajándékát rendeltem meg hétfőn megyünk érte.Aztán ennyi még senkinek semmi :? :?

Móni!
Szerencsés vagy,hogy sikerült beadni oviba Zsoltit.Könnyen beszokott?Igen ilyen van,hogy otthon van anyuka nem kötelező az óvoda :? Ha van hely szerintem felveszik Kata Zsófiát.

edóci!
Kitartást neked és jelentkezz,mert ha nem jössz azt gondoljuk,hogy már babázol
:lol: :lol:

Köszönöm a drukkokat nagyon aranyosak vagytok olyan jól esik. :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
De jó hogy visszajöttél te is! Megy a drukk!

Edoci!
Megy a drukk neked!

Vera!
Mi volt a kivizsgáláson?

d.dodó

Sziasztok!

Ibica!!!!!!
De jó,hogy itt vagy :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon drukolok+++++++++És mire gyanakszik a Doki miért nem jött még össze?Tipje gondolom van.Viki,hogy van?Raksz róla képet?

Vera!Gyönyörü a lányod!!!És mesélj ennyi pasi után milyen egy kislány?Fiúk?Apa olvadnak gondolom :wink:

Móni!Itt 5éves kortól van,hogy köteleségük fel venni a gyereket óviba ha addig itthon vagyok nem igazán vagy prótekcióval mondván ne vegyem el attól a helyet aki megy dolgozni és muszály beadnia de ha majd megyek dolgozni akkor sem 100% hogy fel veszik.Jó mi?Jók a vónalzók.

Edoci!Hát a te babód nagyon jól birja oda bent a télapó sem csalta ki :lol: Nagyon drukolok.És várjuk a híreket.Tudom én is megigértem és elfelejtettem de küldesz egy sms-t ha kibújt a kiscsaj :oops: (06-30-266-62-20)

Tegnap voltunk fotózáson ha nem baj hozok pár képet: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Bocsi kicsit hosszú lettem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

dodó!
Köszi a drukkot aranyos vagy te is :lol: :lol: Ti hogy vagytok?Jöttök haza az ünnepekre?

Kata!
Ne kérj bocsánatot,hogy hosszú vagy olyan jó nézni a képeket.Olyan kis helyesek,aranyosak.Viszont el kell keserítselek egyik gyerek sem hasonlít rád :wink: :lol: Apja lánya,fia!!!
A doki eddig nem mondott még tippet sem 20-22.ciklus napon kell még mennem vérvételre.Azt hiszem progeszteron szintet fognak nézni :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
Naná hogy megyünk haza ünnepekre! Már be van sózva a popó, mert szombaton indulunk. Azt jelzi a vonalzóm, hogy már csak 6 nap! :)
Mi ma lettünk 5 hónaposak! Hogy repül az idő!

d.dodó

dodó!

Most,hogy jobban megnézem :shock: :shock: Hü..e kérdés volt,de nem figyeltem a vonalzódat :? bocsi!
Akkor szuper lesz nektek.Laura most fog először repülni vagy már repült?Gratu az 5 hónaphoz,hogy telik az idő,nem rég még itt biztattunk,hogy fránya piri majd a köv. hónap tuti lesz :lol: :lol: Most meg már ott a kis tündérke.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok! De jó, hogy van mit olvasni!

Móni! Hát elvileg 7.8-ig jó 7.8-tól 11.-ig belefér, de nem egészséges, és 11 fölött 1-es kategoria és a 7.8-és 11 között 2-es kategoria és én abban vagyok! Szal nekem kell rá gyogyot szedni merkformmint szedek mert a cukrom megöli a kis petikéimet! És ezért nincs rendes peteérésem! Elkezd nöni, de mire jó kéne, hogy legyen addigra meghalnak! Szal majd most, de tudom, hogy nem! Én probálok pozitiv lenni, de nem nagy sikerrel megy! Sokat gondolok arra, hogy ez a bogyo hozza az én kis manocskámat!!! :wink:

Kata! Gyönyörüek a képek! Olyan aranyosak vagytok rajta mindjájan! És bármikor hozhatsz képeket, mert én személy szerint imádom a képeket! Majd, ha lesz miről akkor én is hozok jó sokat! :lol: :lol: :lol:

Edoci! Ha a kisfiadat is a hidegfront hozta akkor lehet a kislányt is az fogja, mert én is halottam a hidegfrontrol!! Szal hajrá!!!!!

Betti Gabi! Nagyon köszönöm nektek is a biztatást! De bárcsak már zebrás tesztel jönnék hozzátok! De bizom benne, hogy azért karácsonyra hozni fogom! Én is meg apácska is igen intenziven a témán vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?