Este elment a netem, úgyhogy az utolsó üzimet nem tudtam elküldeni, most pótolnám, de még gyorsan beszúrnám ezt:
JUCI nehogy eltűnj! Nem azért írtam, tök jó, hogy így pörög a topic
Orsi – a gyógytorna nagyon sokat segít, mindig mondom a nőnek, hogy mit látok. Melyik oldal a gyengébb, hol akad el a mozgásban, fordulásban stb. és minden alkalommal ehhez igazítja a kezelés egy részét. Minden egyes alkalom után látom is a nagyon komoly változást, javulást.
Erősség - már több doki mondta, hogy iszonyat stramm kiscsaj és nagyon erős az izomzata. Ha nem lenne letapadva, akkor még komolyabb dolgokat csinálna. Torna alatt is van, hogy a csaj lefogja a combjával a két kifeszített karját és úgy masszírozza, az én lányom pár feszengés után kihúzza a kezét. Azt mondta a csaj, h ebből a fogásból nem szoktak tudni kimozdulni. Konkrétan még senkinek nem sikerült
De én azt gondolom, hogy lelkiekben is nagyon erős, de szüksége is volt rá
Pelus – mi 0-s mérettel kezdtünk, az is hónaljig ért, most fogunk 3-ra váltani ha elfogy ez a csomag.
Zsu - nagyon jók lettek a keresztelős képek, már többször végignéztem, de most ismét megnézem anyósod miatt
Mi kertesbe lakunk, itt nincs lakótelep egyáltalán, de közösség sincs. Max. leskelődő öregasszonyok. Nem tudom meséltem-e, de Anna születése után a szembe szomszéd odajött és majdnem lecseszett, hogy most hallotta, hogy gyerekünk született és mi az, hogy nem is szóltunk róla, h terhes vagyok
Barba – Cunci néni
(mi volt a hivatalos neve?)
Monde – köszi a párátlanítót.
Frankó tanácsok rokonoktól - ezektől ugyanúgy falra mászom, mint az ismétlődő bugyuta kérdésektől (tudjátok mit eszik, jó baba stb.) Legutóbbi jó tanács a déditől: ha a babához nyúltok és előtte idegen állatot simogattatok, akkor mossatok kezet. Jó hogy szólt, még sose mostam kezet, de ideje elkezdeni
Mi is 9-10 körül fektetünk véglegesre, akkor eszik utoljára és utána hajnalban legközelebb, bár tegnap 6-kor evett utoljára és úgy bealudt, h nem tudtam felkelteni. Aztán 5-kor arra figyeltem fel, hogy nyüszít a gyerek. Nézem, alszik. Ezt 3-szor eljátszotta és álmában bújt a macijához- Gyorsan felkeltettem és megetettem, utána még visszaaludt. Jó éhes lehetett szegénykém.