Betti!
Nekem most tobb turelmem van, mint Zolinal. Olyan jo a kettovel. Persze vannak rosszabb napok, de sokkal kevesebb, mint a jo. Olyan jol elvagyok veluk. Igaz Zoli oviban van, igy csak Katica van nekem napkozben, de nyaron, mikor ketten voltak, akkor is jol elvoltam veluk. Egy teny. Mind a ketto sokat aludt es alszik ejjel es nappal is, nem panaszkodom, mert jo gyerekek. Zoli turelmes, Katica meg engedekenyebb.
Pont jol kijon a ketto. Zoli turelmesen megvarja, mig Katicat megetetem, rendberakom stb.... Katica meg ugyesen enged, mikor Zoli irigy. Kiegeszitik egymast. Eddig igy volt, remelem igy is marad.
(Na erre a masik topicba egy ket ember azt reagalta, hogy persze a szuperjo gyerekekkel konnyu es nem tehetnek arrol, hogy az oveke nem az.) Vicces mert Legoval is Horvatban sokat nevettunk. Mig naluk Hedi sosem aludt, Katica meg midig aludt. Szegeny, mindig mikor meglatott, megkerdezte Katica? En meg mindig alszik. Par nap utan mar midig ugy jott, hogy ezt nem hiszem el, megint alszik!!!
Katica meg mindig ilyen!!!!
Lanyok!
Koltozni azert szeretnek, mert nincs hely. A haz szep, de van sok hibaja. Osszesen 100 nm. Emeleten 3 db luk, ahol csak aludni lehet. Jatszani mar nem, mert annyira kicsi. Ezert lent van minden es a nappalink tiszta gaz. Raadasul nincs szigetelve es nagyon hideg. Arad a falakbol a hideg es a padlobol is. Nem jo gyereknek. Igy most negyen elvagyunk, de ha lenne 5. meg egy agyat sem tudnek hova tenni. 100 nm a foldszint es az emelet. Igaz van tetoter, ami szep es uj, de ket emeletet maszni napi 20x nem vallalom be. Amugy is el akarunk menni, csak a kerdes, hogy mikor. Fugg attol, hogy mennyit hogyan tudunk sporolni, milyen hitellehetosegek lesznek stb.... Ugy tervezzuk, hogy ket ev mulva veszunk telket. ha az megvan, akkor csak ido kerdese, hogy megyunk, mert csak el kell adni a hazunkat, amit tuti megvesznek mert Haraszti legjobb helyen van.
MAgi