Új privát üzeneted érkezett!

Híreket hoztam!
"Ma hajnali 5 óra 5 perckor megláttam eme világot.Nagyon jó kislány lévén anyát megkíméltem. Súlyom 3150 g és 52 cm "

d.dodó

Egy képet is hoztam Izabella Zita babárol.

http://www.babanet.hu/album/albumimages ... 332034.jpg

d.dodó

VERA! SZERETETTEL GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET, HOSSZÚ, TELJES ÉLETET KÍVÁNOK ANYÁNAK, APÁNAK, A KIS HERCEGNŐNEK ÉS A NAGY ÉS OKOS BÁTYUSOKNAK!!

és veled örülök, hogy teljesült a kislányos álmod!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Gratulálok Vera!
Jó egészséget és sok tejcsit

De be kell valljam azt hittem edoci kislánya :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én is Gratulálok Verának!!!Jó égészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!(én is azt hittem Edoci kislánya) Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti, Kata! Én is csak onnan tudtam, hogy hetek óta figyelem a novemberi topikot Vera miatt és ott már láttam. Éjszaka pont azután néztem be, amikor elment a magzatvize, úgyhogy vártam már a híreket. :wink: :oops:

De :!: : Edocinak meg megy a drukk a finishez!! :wink: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok

Vera
Itt is gartula! :lol:

Mpatr
Köszi a drukkot! :wink:

Betti-Kata
Még egyben vagyok,éjszaka kisebb görcsök voltak,de elmúlt! :wink: Majd csütörtökön megyek dokihoz! :wink:

edoci

Kata
Boldog névnapot! :)

Magi
Katicának is boldog névnapot! :)

edoci

Drukkoljatok azért Veráéknak, hallottam, hogy tegnap délben leállt Iza légzése, szerencsére már jobban van állítólag. Ma még nem hallottam felőlük.

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Elkoszonni jottem!

Megvalok most a babanettol es forumoktol egy idore.

Attertem a blogozasra. A ketto egyutt nem megy. (idohiany)

Az igazsag az is, hogy a regi jol megszokott forumosok eltuntek. Mar nem olyan forumozni, mint regen. Sajnos mar sokmindenki netezik, olyan is akinek nem lenne valo. Belefaradtam.

Akinek van kedve ugorjon be hozzam olvani es irni is neha.

A mail cimem tudja mindenki, ha valaki irni akar irjon, de azert ide is megirom a mailom: farkast@pr.hu

Sziasztok

Magi
Vendég

Magi!

Reméllem nem az itteni emberek bántottak meg téged szerintem itt mindenki nagyon ide való csak kevés a szabadideje

erre nem tudtam nem reagálni
hiszen te ennek a topiknak alapköve vagy ne hagyj itt minket légyszives
Nem tudom lefelejteni a bátorításodat ami nagyon sokat sokszor segített.
Reméllem elolvasod ezt az űzit!
legóval is mi örtént?
ne menj kérlek:BEtti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Koszi Betti!

Itt vagyok, de nem hiszem, hogy sokszor fogok jonni.
Egy masik topic miatt mentem megyek el.

Kicsit elegem van, belefaradtam.
Akar melyik topicba megyek, minden hol marakodas, veszekedes van.
Ugy gondolom, hogy ez a neten forumozas, mar nem nekem valo, sok olyan embernek is kijut a netbol es a forumozasbol, akinek nem valo, mert valami miatt nem szocializalodtak normalisan.
Termeszetesen ezt a topicot imadom es mindenkit aki itt van. Itt soha senki nem bantott meg es en sem remelem.

Legoek jol vannak. Hetvegen voltunk naluk vendegeskedni.
Jo volt nagyon.
Blogba van foto meg minden.

Orulok azert, hogy nem felejtettel el. Szoval vagyok, de mar nem lesem mindig ir e valaki, mert ugy sem irunk olyan sokat.

Magi
Vendég

Magika!Én megértelek de látszi ne hagy itt minket!!!!Nekem is van,hogy kicsit elegem lesz a fórumozástól(nem ebben a topikban írtak miatt meg Csajszik miatt)de akkor sokáig nem is írok.Ide írnák de nagy a pangás amit Betti is írt elfoglaltak vagyunk.De tényleg anyionkat biztattál mikor kiborultunk a piri miatt meg ilyenek olyan rossz lenne ha itt hagynál minket :cry: :cry: Édesek a gyerekek és látom ti már össze is boronáltátok Zolit és Dorkát :lol: :lol: az esküvöre mi is elmennénk :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika!
Sajnálom, hogy igy döntöttél..... olvastam azt a topikot, ahol ez történt, már elég rég óta megy minden hülyeségen a civakodás.
Én amugy nem tuom mi a blogcímed, igy nem tudlak olvasni! :(

d.dodó

Koszi lanyok a biztatast!
Csak miattatok regisztem ujra.
Csak ide fogok irni meg a 2004 oszis topicba.

Blogom cime a profilban van, de ide is beirom:
http://farkascsemete.freeblog.hu/

Igazabol ami zavar, hogy olyan dolgokat allitanak, amit soha nem irtam sem en se mas es nem is igaz. Nekem meg eleg nagy az igazsagerzetem, de most elegem lett, vannak fontosabb dolgaim is.

Kata!
Eskuvo azert meg messze van. :lol: :lol: :lol:
Zoli es Dorka eltalalt egy szerkezetek. Meg lehet oket zabalni olyan aranyosak. Mikor unjak egymast szepen jatszanak kulon, ha meg egyutt jatszanak, akkor aztan ........... Imadnivaloak!

Legoekat mi (Magi csalad) nagyon megszerettuk. Olyanok, mint mi, ezert tok jol kijovunk. Kar, hogy olyan messze lakunk egymastol, de azert igy is meglatogatjuk neha egymast. :lol: :lol: :lol:

Na megyek aludni, mert holnap megyek a borzere, megnezem milyen lett, mert mar regen voltam. Talan veszek is majd valamit.

Megegyszer koszi csajok, igazan kedvesek vagytok.

Magi

Hedi es Katica
Kép

Dorka es Zolika
Kép
Vendég

Sziasztok

Magi én is örülök hogy még is úgy döntöttél hogy újra jösz közénk, hisz sokszor tartottad bennünk a lelket mikor épp padlón voltunk, személy szerint bennem is. Kár lett volna ha nem jössz.
Különben a minap nekem is eszembe jutott hogy pl nem írok a 2009 júliusi topikba, mert elég sokszor előfordul hogy figyelmen kívül hagyják azt amit épp ír az ember vagy foglalkoztatja, vagy bántja, vagy ideges miatta. Ilyen nem fordult velem még ilyen elő soha. Ott már többször. Ez engem zavar.
Nagyon édesek, szépek a gyerekek.

Velünk minden rendben, Betti itthon volt csütörtökön és pénteken mert elég csúnyán köhögött, de ma már jól van.

Azt hiszem nem mondtam hogy megvettük a hordozót, mert épp akciós volt a brendonban 13 ezer ft-al olcsóbb volt. Nagyon szép. Majd teszek róla képet.
Nekem pocakom növöget, apa meg is jegyezte tegnap amikor mentünk az unokatesómat meglátogatni (megszületett a babája pénteken, én vittem be őket a kh-ba.) hogy anya hogy neked mekkora pocakod van már, eddig észre sem vettem. Hát mondhatom szép:)
22-én megyeka 12. heti uh-ra az még elég messze van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi!
De jó hogy itt vagy...te is rég irtál ide!
Képeket kérünk majd minél többet..... hordozóról is, majdani gyerekszobáról is, pocakról is, és a nagy gyerkőcökről is!!

Fogadásokat nálam lehet leadni...szerintetek mi lesz gabiéknál?! Fiu vagy lány? Szerintem fiu!

Többiek merre vagytok?

Edoci!
Még egyben? Kit fogsz értesíteni?

Többiek, akik még próbálkozósak vagytok, hogy álltok épp a ciklusban?

d.dodó

Szia Gabi!Örülök,hogy írtál.Én is kiváncsi vagyok ám a hordozora meg a pocidra nagyobb gyerköcökre. :lol: :lol:

Dodó!Meddig maradtok majd itthon?Képeket Liziről!!!

Magika!Olvasgattam a topikot és szerintem féltékenyek szard le Őket.Megmondom öszintén én pl jobban szeretem az olyan topikot ami olyan mint ez vagyunk egy páran és érdekel mi van a másikkal.Ahol már 20-30ember ír már nem is lehet úgy reagálni követni a dolgokat.Ide gyere sürün és induljon be újra topik olyan jó volt tavaly mikor karácsonyi képeket néztünk meg készültünk az ünnepre :lol:

Kisfiam mosolyog: Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magi!
Köszi hogy vagy hogy jössz!!!

Legó!
Te miért nem jössz?

Gabi!
Én fiúra tippelek!

Kata!
Úgy rohan az idő már milyen nagy zsombor!

Edoci!
Csak nem babázol!

Dodó!
És kötelező olyan korán a bölcsi a gyerekeknek?
Veráékkal mi van?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ibica!Nem ér ám itt hagyni minket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Mindig látom,hogy máshova írsz ide meg nem pedig hiányzol és mi is kiváncsiak vagyunk mi van veletek.GYERE Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

hová ír én is kivi vagyok rájuk?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

most olvastam egy másik topikban hogy MIlán lesz Edoci kislány?hogyan is van ez akkor?
ez most csak egy vicc? vagy micsoda?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Milán???Akkor csak fiú?? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibica a 2008-ben lemardatunk de 2009-be tuti szülünkbe ír.Ott szoktam látni.Arra gondoltál?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lanyok!

Koszonom a biztatast!
Latom igy legalabb beindult a topic.

Gabi!
kepeket kerunk.
A topikoknal meg az a baj, hogy sok no egy helyen nehezen fer. Na mindegy. Kiveve, ha mind normalis, ha mar egy olyan bekerul szet tudja oszlatni az egeszet, ahol meg tobb van arrol nem is beszelek. En varom nagyon a 12. UH-t.

Dodo!
En meg gondolkodom szavazas teren. Nem erzek semmit, hogy mi lenne. Nincs meg meggyozodesem.

Betti!
Kepeket meg!!!!

Kata!
Zsombi egy tunemeny. Meg kepet. Meg meg meg meg.

Tobbiek????

Lego nem jon, mert elfoglalt. Az en ruciaim probalja eladni. :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
Voltam a borzen. Jo volt, igaz most sem vettem tul sok mindent.
De nektek elarulok egy titkot, meg senki nem tudja, apanak ugyan mar elejtettem es nem mondott ra semmit. Szoval megvettem Anna, Peti és Gergő sorozatból a Nagycsalád lettünk. Gondoltam, inkabb megveszem most, mert kesobb majd nem lehet kapni. Aki ismeri, tudja, hogy mi lehet a titok.

Aki nem irjon.

Magi
Vendég

Magika!!!Csak nem??????????????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nem nem.

Mondtam apanak, hogy ha harom ev mulva eltudunk innen koltozni akkor lehet rola szo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Magi???????????,
mi?????????????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Mi mi?????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ne játsz az idegeinkkel :D
el megy a tejem és ezt nem vennéd a lelkedre :D ?igaz?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na jo!

Mondtam apanak, hogy esetleg lehet harmadik, ha sikerul elkoltoznunk innen 3 even belul. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Na erre eltunt mindenki.

Magi
Vendég

dehogy tünt!!!

Hát én ezután a sima szülés után én is mondtam apának de jó lenne még egyszer átélni de a mostani állapotok szerint már nem vágyok rá!

Nagyon kevés a türelmem a 2 gyerekhez
és félnék nem lennék jó anyjuk de ha mégis akkor pedig Magi segítened kell egy fiú kiokoskodásában. :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!

Mi a baj azzal ahol laktok?Bocsi ha már mondtad :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magika!Én is kiváncsi vagyok miért a költözéstől függ???Hiszen olyan szép házatok van :D Én már azt hittem újabb 2009-es baba a láthatáron 8)

Betti!Szerintem 1-2év és te is simán beválalsz egy 3.babát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!

Nekem most tobb turelmem van, mint Zolinal. Olyan jo a kettovel. Persze vannak rosszabb napok, de sokkal kevesebb, mint a jo. Olyan jol elvagyok veluk. Igaz Zoli oviban van, igy csak Katica van nekem napkozben, de nyaron, mikor ketten voltak, akkor is jol elvoltam veluk. Egy teny. Mind a ketto sokat aludt es alszik ejjel es nappal is, nem panaszkodom, mert jo gyerekek. Zoli turelmes, Katica meg engedekenyebb.

Pont jol kijon a ketto. Zoli turelmesen megvarja, mig Katicat megetetem, rendberakom stb.... Katica meg ugyesen enged, mikor Zoli irigy. Kiegeszitik egymast. Eddig igy volt, remelem igy is marad.

(Na erre a masik topicba egy ket ember azt reagalta, hogy persze a szuperjo gyerekekkel konnyu es nem tehetnek arrol, hogy az oveke nem az.) Vicces mert Legoval is Horvatban sokat nevettunk. Mig naluk Hedi sosem aludt, Katica meg midig aludt. Szegeny, mindig mikor meglatott, megkerdezte Katica? En meg mindig alszik. Par nap utan mar midig ugy jott, hogy ezt nem hiszem el, megint alszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica meg mindig ilyen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!

Koltozni azert szeretnek, mert nincs hely. A haz szep, de van sok hibaja. Osszesen 100 nm. Emeleten 3 db luk, ahol csak aludni lehet. Jatszani mar nem, mert annyira kicsi. Ezert lent van minden es a nappalink tiszta gaz. Raadasul nincs szigetelve es nagyon hideg. Arad a falakbol a hideg es a padlobol is. Nem jo gyereknek. Igy most negyen elvagyunk, de ha lenne 5. meg egy agyat sem tudnek hova tenni. 100 nm a foldszint es az emelet. Igaz van tetoter, ami szep es uj, de ket emeletet maszni napi 20x nem vallalom be. Amugy is el akarunk menni, csak a kerdes, hogy mikor. Fugg attol, hogy mennyit hogyan tudunk sporolni, milyen hitellehetosegek lesznek stb.... Ugy tervezzuk, hogy ket ev mulva veszunk telket. ha az megvan, akkor csak ido kerdese, hogy megyunk, mert csak el kell adni a hazunkat, amit tuti megvesznek mert Haraszti legjobb helyen van. :lol: :lol:

MAgi
Vendég

De jó, hogy igy belendült a topik!

Magika!
Tök jó, hogy bevállaltok egy 3.at is!

kata!
Jan 10-én jövünk vissza!

betti!
Asszem nem kötelező már akkor beadni, de csak addig kapok gyest...és az nagy minusz pénz kiesés. Bár apácska azt mondta, lehet nyár elején elkezdünk ketteskével próbálkozni!

Veráék elvileg ma mehettek haza!

d.dodó

Hoztam 3 képet!
Az utolsóhoz annyi a komment, hogy a jászószőnyegének a közepén feküdt háton fekve. Mire visszajöttem a konyhából, ez fogadott.

Kép Mami, ez komoly?

Kép kicsit belevakuztál a szemembe

Kép Várja anya, kimegyek hozzád!

d.dodó

Sziasztok

Igen,még egyben vagyok! :lol: Éjfél körül minden éjszaka elkezd görcsölni a hasam,ez tart olyan 3-4-ig,aztán elmúlik.Persze ilyenkor nem tudok visszaaludni,Máté meg 6 körül kel.Úgyhogy egy kicsit zakkant vagyok.

Dodó
Milyen nagy már Lizy! :D Milyen ügyes! :lol:
Nem tudom még kinek küldök üzenetet,aki megírja a tel.számát! :lol:

Magika
Örülök hogy nem mentél el! :D
De jó hogy bevállaljátok a 3-at! :lol: Én is szeretnék 3.-at,de szerintem most a szülés után elmegy a kedvem egy ideig! :oops: Aztán meg ki tudja majd hogy bírok két gyerekkel! :oops:
De helyesek a gyerekek a képen! :D Biztos jó érezhettétek magatokat Legoéknál! :lol: Micsoda csók csattant el! :lol:

Betti
Egyenlőre még lány,vagyis eddig az volt,de csak fiú nevünk van! :oops: :lol: Ebben tudtunk kiegyezni! :D Pont Maginál olvastam a blogban,hogy nekik is Katica születése után dőlt el véglegesen a név,szerintem nálunk is így lesz! :lol:

Gabi
Hú,nemsoká 12 hét! :lol: De halad az idő!Pocakkép?

Kata
Szépen nő Zsombi is!

edoci

Lanyok!

Nezzetek mit gyujtottem!

Gabi, kis pocaklakoja!
Kép

Vera, Izaja!
Kép

Moni, Mikije!
Kép

Betti, Dorkaja!
Kép

Kata, Zsombija!
Kép

Dodo, Lauja!
Kép

Magi, Katicaja!
Kép

Lego, Hedikeje!
Kép

Edoci!
Varjuk a hireket!

Nocika?
Gyere, hogy tudjunk rolad valamit.

Ibica?
Te is gyere!

Zsuzska?
:?: :?: :?: :?:

Remelem nem kevertem ossze!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Magi
Nagyon jól összeszedted a képeket! :lol: :lol: :lol:
Nekem egyenlőre ez van,azt hiszem nem raktam fel eddig:
Kép
(sajnos nem a legjobb kép lett róla,a keze a szeme előtt és az álla sem látszik) :wink:

edoci

Ja és az összes gyerkőc gyönyörű! :lol: :lol: :lol:

edoci

Edoci!Nagyon édes a kiscsajszid :lol: :lol: Máté,hogy van?Várja a tesót?Készíted fel valahogy?Én folyton azt mondtam Zsófinak,hogy attól,hogy lesz tesója Őt is szeretni fogom meg a Sehány éves kislányt olvastatta vele :lol:

Magika!Szerintem ha nyugodt a mama nyugodt a baba persze sokan majomkodnak mint a ringatva altatják,vagy egész nap szórakoztatják.Én úgy voltam vele ha hozzá szoktatom magamal tolok ki meg a lehendő tesójával.Zsófi is tök türelmes ha szoptatok szerintem akkor rájön valami inger mert ha szopizik Zsebi majdnem mindig akkor jön rá a kakilás Kép Nagyon jó a gyüjtemény :lol: :lol:

Dodó!
Ott kint is van gyes???Hajrá tesó projekt!!!Te ott kint nem is dolgoztál?(bocs erre már nem emlékszem csak arra,hogy tanultál) :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Nem, nem dolgoztam itt, csak tanultam, de igy is kapok gyest... itt van olyan, hogy "minimál-gyes" mint a minimálbér. a gyerek 16 hós koráig jár havi nettó 4300 korona (129.000Ft - bár átszámítani nem szabad, mert csak a havi lakbérünk 160.000Ft).

d.dodó

sziasztok.

itt vagyok én is. mai nap délelőtt hazajöhettünk.
Iza jól van nagyon jó baba. egyellőre és remélhetőleg mindig rendben van most vele minden.
magika neked iszonyatosan röstellem a ruha dolgot. esikerült a másik lány és sajnálom ezerrel :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

képet majd holnap.
pussz

harivera
Budapest XXI. kerület

vera!
Még egyszer nagy-nagy szeretettel gratulálok! Remélem nem bánod, hogy ide én írtam meg a nagy hírt?!
Amugy a másik topikban elolvastam a szüléstörténetedet. Azt hiszem mindenki ilyen gyors és fájdalommentes szülést kívánna magának! :)

d.dodó

Sziasztok

Látom beindult a topik,nagyon nagyon jó volt visszaolvasni,bár nem kis időmbe telt. :D :shock:

Én valóban eltűntem,nem sok időm volt netezni,ha meg leültem a gép elé,próbáltam üzletelni,adni venni. Most nekiálltam angliából behozni ruhákat.:)

Ágiékkal a randi tényleg jól sikerült,nagyon örülök,hogy személyesen ismerjük egymást,kedves család.:) Januárban folytatás... :wink:

Jól összeszedted a képeket Ági.:) Nagyon aranyosak.:) Viki Eszti babája kimaradt. :shock: :wink: Ő is nagyon rég írt,jó lenne hallani felőlük.

Verának gratulálok! Most már minden rendben lesz.

A gyerekek csodaszépek.
Betti én nem kaptam Tőled mailt.:(

Jövök később még,csak most bejelentkeztem és ígérem ha ilyen szépen belendül a fórum jövök én is. Jó kis csapat vagyunk.:)

Puszi
Vendég

Sziasztok! uristen! Újra beindult a topik! Éljen!

Magi! Nagyon sajnáltam volna, ha itt hagysz minket! Látod?? Most is csak Te voltál kinek az eszébe jutottam! Én csak tragédia miatt nem jöttem! De most már kezdek kilábalni mármint amennyire csak lehet! Hát hogy én hogy állok a ciklussal azt nem tudom, és nem is érdekel! most nem fogok ezzel foglalkozni, mert csak ezen agyalok és ebbe lassan, de biztosan beleörülök!
Nálad meg tudtam én, hogya sok laptetü miatt lessz valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hajrá tessék apára és pénztárcára felkészülni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vera! Gratulálok a kiz Izához! Soksok egészésget erőt és tejcsit kivánok nektek!

Dodo! A lakbér annyi és pluszban mennyi a rezsite?? Te jó ég akkor apának igen csak küzdenie kell!

Én még nm vagyok babás de remélem a jézuska velünk lesz!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika!
Szerencsére a rezsi nincs benne, azaz alapból a lakbérben van, mert itt volt már hogy nyáron is fűteni kellett. Meg vízdíj sincs, az is a lakbérben van...."csak" villany van!

d.dodó

Sziasztok

Nócika örülök hogy jöttél, és remélem hogy a fa alá egy zebrás tesztet teszel, én nagyon drukkolok.

Magi tök jók a képek amiket összeszedtél.

Hozok én is egy párat.
Pocakos képen múltheti van, de azért felteszem mégegyszer, hátha nem figyeltétek.
Oviban és isiben is volt fotózás, és hát apának hiába mondom hogy skennelje be nem teszi, így lefényképeztem és azt mentettem le, nem olyan jó minőségű, de azért látszanak rajta.
És van egy 7. heti uh képem is, felteszem azt is.

Kicsit sok lesz bocsi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?