Új privát üzeneted érkezett!

Ndombi, akkor ott egy talit meg lehetne ejteni...többiek?
Amúgy nekem meg a fülem szúrták minden 2-3 hétben, egyszer annyira belázasodta, hogy prigniceltek majd az sem segített és 3 hét kh :cry: aztán kivették a manduláim és azóta semmi bajom :lol:

Hisztizni én sem hagyom :oops: nem tudom mennyire fog ártani a lelkének, hogy hagyom ha hisztizik és emiatt egyre kevesebbet hisztizik, de szörnyű hallgatni, de ha ráhagyom, fél perc és vége...ha sír, ha tényleg sír, az más, természetesen.
Vendég

szívesen taliznék,de ha lehet ne ezen a héten,mert taknyer vagyok ami engem nem izgat,de gondolom mást igen... :D egyébként jó gondolat.

Kép
ndombi

Ndombi, oké,majd összehozzuk, bár én sem vagyok túl mobilis a vizsgám miatt, de nov 24 körül lesz a vizsga, utána jó vagyok, előtte meg attól függ, hogyan állok...
Vendég

SZiasztok. Nekem egy kicsit messze van a III. kerület. Úgy 100 km. Úgyhogy nem megyek. De azért érezzétek jól magatokat. Nálunk sajna nincs egy normális játszótér sem, csak olyanok, amit 5 év felett érdemes használni. A kicsiknek marad a homoktúrás...
Szofi mindíg ellopja az egérpadot.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Halihó!

Nálam is kimarad a tali, sajna, Csibéhez hasonló okokból :). Azért nektek jó csevejt!

Marcinak folyik az orra, kicsit köhög, nátha jeleit mutatja, bár hála az égnek nem lázas. Remélem nem lesz semmi baja, de én is adnék neki vmi vitamint. Dombi/Hunci ti milyen sprézős izéről beszéltetek? Ez valami aloe vera cucc??

Hiszti:
mi sem hagyjuk, megvárjuk míg lehiggad és utána "beszélünk" :)

Kérdés:
szeretnék venni párásítót a lakásba, de nem ismerem még ezeket. Milyet érdemes venni? Hidegpárásító, melegpárásító, stb.? Van olyan, amelyikbe aromás olajakat lehet cseppenteni, jól tudom??

KépKép
Kép
sagi1

Sagi,
Ndombi ezüstkolloid oldatos cseppet akar beszerezni, az ezüst nagyon jól véd a meghülések ellen, de ilyent csak mi, "felnőttek" iszunk, a gyereknek nem adok belőle, én aloe firstot activátorral csepegtetek neki, ha beteg, ha nem beteg, csak aktivátort.

párásító:mivel nálunk száraz a levegő (panel, 80 fok), így mi használunk párásítót, befőttesüvegbe rakunk vizet és az elpárolog, párásít.Bevált.Olcsóbb is egy picit.

Csibe, Hunor meg a capslockot nyomogatja rendszeresen és kikapcsoló gombot.

Hol van, hogy melyik fogak jönnek következőleg ki a nagy átlag szerint?Mert Huninak alul 4 felül 4 , de melyik jön most elméletileg???
Vendég

Vettem ezüstkolloidot. Már be is spréztem. Minimált kap csak egy kis fertőtlenítésnek :lol:

Aloet azt mondta a csaj a bioboltban,hogy ne kapjon mert olyan anyagok vannak benne...Hunci?
Szerintem baromság...

Nekünk Dyras Silencio párásítónk van. 10 rugó alatt volt. Talán 7-8 ? Ultrahangos(halk) hideg!párásítót vegyél ,ha veszel.
A gyerekorvosunk Salvus vizes párásítást javasolt ha meg van hűlve.Az tényleg jó.Viszont kiül a só oda hova teszed. Nem kell higítani,gyógyszertárban lehet kapni.Rá is van írva ,hogy arra jó. Másfél lityós üvegben van,nem drága.szerintem ezekbe lehet illóolajat rakni,nem túl bonyolultak ezek az olcsóbbak.

Estére is mehet a legalacsonyabb fokozaton.

Én csak akkor párásítok ha megfázott,mert eléggé lehül tőle a szoba.

Kép
ndombi

az aloe firs miben különbözik a simától?

Ki gyártja?

Kép
ndombi

first

Kép
ndombi

a first kifejezetten torokra meg bőrpírre, fenékpirosodára, vagy kiütésre, vagy valami duzzanatra van.
totál természetes, mert 99%ban aloe vera van benne és a többi meg ami a torokgyulladás elleni spraykben szokott lenni (nem tudom mik azok az anyagok).
tegnap leégettem a kezem, beszórtam, mára nincs semmi.

amúgy aki fél tőle, vehet igazi növényt és abból picit levág, lehúzza a levelét és csak a nedves résszel törli le a pírt, torokra meg a normál növényt úgy lehet, hogy a megmaradt részt vízben átturmixolod és lenyeleted vele.

néha ez utóbit is szoktam, amikor nincs pénzem firsöt venni :oops:

(gyerekorvosomtól kérdeztem, ismeri a terméket és ajnálja, jobban mint a gyógyszertári kencéket)

ki gyártja?ezek flp-s termékek, szóval ennyit tudok csak, én viszonteladótól veszem, úgy olcsóbb...Most vettem first és activátort a kettőt 8000ért, a first egy évig elég, az aktivátor 3 hónapig.
Vendég

Én picit közelebb lakok, de nekem is kb. 40km. pedig szívesen mennék, mert én a múltkor lószart talláltam a játszón. kimondom, mert így van: egy cigány faszi lovagolt arra és hát oda rakta a ló. szívesen szólnék nekik, hogy össze kéne szedni, de hát... sajna ide még nem ért el, hogy a kutyát nem szabad játszótérre vinni- hát még lovat... vagy legalább szedje össze a marha barma... de mindegy, mert ezek meg tudnak dumálni mindent...

a többihez nem tudok hozzászólni, de azért jelentem itt vagyok! :)

ja hiszti: most elkiabálom, eddig nem vészes, csak picit erősködik, ha pl nem oda sétálunk ahová ő akarja, vagy nem kukázhat stb... egy kis visítás, de 2mp és elhallgat. most hogy leírtam holnaptól tuti másként lesz :)

viszont a pelusozás... katasztrófa! én már nadrágpelust használok, mert a ragasztóst képtelenség lenne ráadni. anyum hozza az alföldről 25ft/db, most el fog fogyni a 100, nem tom mi lesz így.... ja nem tom mennyire voltam érthető: pelusozás azért szar, mert nem marad nyugton, feláll, elmászik, és így felállítom és felhúzom rá, azt bírja.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: És lehúzni hogy lehet a szros pelust :lol: én az úszópelónál ondolkozom mindíg.elvileg el lehet tépni.ez az?

aktivátor? Újabb dolog lépett színre... :lol:

vettem a dm-ben aloe+csipkebogyót lé 93% aloe maradék csipke. 1 literes 5 rugó.az jó nem? a dm-ben lehet kapni aloe+gyógynövények sprayt.120 ml 1300.Hunci? szerinted?hallottál róla?

Vettem arany kolloidot(arany árban) kíváncsi vagyok Csaba reumájára(öreg.. :lol: 37)...jó lenne..
Most már egy büdös fityingem sincs!!juhé!!

Kép
ndombi

Konkri, hol veszitek a nadrágpelust?Mármint az afődön hol veszitek???Mert a dm-est használom én de qva drága :cry:

Ndombi, a szaros nadrágpelust úgy veszem le, hogy oldalt letépem, könnyen el tud szakadni...
Aloe és csipkebogyó nagyon jó, hidd el, csodákra képes az aloe vera , tele van vitaminnal!CSipkebogyóval meg tutti nyerő leszel!A spray nem tudom milyen, meg kéne nézni milyen gyógynövények vannak benne...az aloe aktivátort kiváltanám a aloe és csipkebogyóval, de én a firsthöz nagyon ragaszkodom az az igazság...
már csak platinakolloid hiányzik nálatok a repertoárból :lol:
Vendég

aha,aztán kicsapatnám és értékesíteném....

Kép
ndombi

hogy megy az idő! Mintha csak tegnap lett volna,hogy a Dorka 9 hónapos volt aztán már 9 hónapos 4 napos!Őrület!

Kép
ndombi

Igen el kell tépni... bár én se tudtam, míg nem szóltak :oops: utána döntöttem e mellett... és rájöttem, hogy yo :)

Hunci: Anyu Dévaványáról hozza, Gyoma mellett van. Amúgy pedig kibányásztam most a zsákból a cimkét:
BO-GI Pel AP&GO (tudnak angolul :) ) UNISEX
Nadrágpelenka
Kermi eng.: 2000/3-00894
VTSZ: 481840
Forg.: BIM-PEL Bt.
4110 Biharkeresztes Kossuth u. 49.
Minőségét korlátlan ideig megőrzi :)

És mondom: 25 ft/db. Így kb. 3 rongyból megvan a havi pelus.

Nem egy Libero minőség, de nincs vele gondom. a célnak megfelel, nem folyik ki, nem lett kiütéses... éjjelre kap másikat (rossmannost)
Amúgy mi normál napon 4 pelust használunk: éjjel, délelőtt, és délután 2. Nem krémezem, csak éjjel és még sosem volt semmi gáz a bőrével. kop-kop-kop

Ha mondjuk nincs ez, akkor rossmannos pelus van, akkor havi 5 ezer a pelus. (de az nem nadrág :( )

Kép
Kép
Kép
konkri

ap &go zsír!!

A kínaiak is királyok.Az üzletek kiírásait imádom: kedvencek:

Kínai áru ház

ajtón: nyomni alatta erősebb

amitől még kivagyok: mosolygó áru ház valamint boldog áruház

Nem értem,hogy senki nem mondja meg nekik,hogy egy áruház nem lehet boldog és mi a tökömér nem kérdeznek meg vlakit aki tud írni....

vagy megkérdeznek és az így írja le?????? még sorolhatnám a csodákat,de elfelejtem.

Egyébként szerintem a nyitvatartás egy szó,mert szóösszetétel és mindenhol 2 szónak írják.nem?

Kép
ndombi

Sziasztok. Szofi is meg van fázva. A taknyát mindíg a hajába keni, tegnap annyira összeragadt neki, hogy nem tudtam kimosni belőle. Így aztán levágtam a két olsalsó hosszó tincsét. Nagyon sajnálom, mert imádtam rajat, de így is csini. És persze elraktam a tincseket. Ja, lemértem a kisasszonyt, kereken 10 kiló.
Bencével ma véárvételen voltunk,nagyon ügyes volt, meg se nyikkant, és azt mondta, nem fáj. :shock:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello Lányok!
Látom jól elvagytok :lol: Hála az égnek. Nálunk az a helyzet, h amióta nem nyaggatjuk a gyerkőcöt a bogyókkal és a kúppal, semmi baja :shock: :oops:
Szépen eszik és alszik, ha fent van, akkor meg sokáig játszik.
Most éppen a babakocsik eladásán ügyködöm, meg az új keresésén. Már zokni vagyok agyilag (is) :lol:

Skacok! Szerintem Ti lendítitek fel az aloes piacot :lol: :D
Vendég

Kép

hihihi, a családi "idill" EZ VOLT RÉGEN!!!!

Kép

eszünk-iszunk , jót mulatunk
Vendég

Blo: Milán nagyon édes, kis kópé feje van!!! Bőgős kép is nagyot szól! :lol:

Dombi: jókat röhögtem a kínais szövegeken, bár a mosolygó áru ház-at még nem hallottam. :shock: Egyébként a nyitvatartás tényleg egy szóban írandó!

Nekünk a nadrágpelus nem jött be (tesco-s), de ugyanezen fajta 'normál' pelus, a lila csomagolású, az tök jó. Bár még mindig a Libero a favorit, éjszakára az a legjobb, de az tényleg drága . :?

Csibe: nálunk is mindig a hajában van a fikusz reggelre, ha náthás. :) Vicces, :lol: , ők így zseléznek :lol: . Én is elraktam a Marci levágott hajtincsét.

KépKép
Kép
sagi1

Na, Skacok én "zselét" eddig még megúsztam, mert nekünk alig van hajunk :lol:
Vendég

én nem tudom,eddig nem volt zseléés ugye most már nem is lesz:ezüstkolloid + aloe :wink:
Ma voltunk a játszótéren+játszóházban ( a játszófelület csak kb 15-20 nm.) a többi gyurmázás ilyesmi volt most.(pár anyuka ultraprimitív..)

egy kisgyerek jött és rámtaposott.... :lol: (direkt) egy másik meg ideggörcsöt kapott mert a dorka elvett egy szerelvényt a mozdonyáról... :lol:

azér érdekes volt....

ezeket tudjuk(csupa hasznos)-én többet tudok...

ha mutatom csinálja utánam a következő dolgokat:

szuszog az orrával
csettintget a nyelvével
tapsol
mondja,hogy nemnemnem(utánam)
berregés
a mutatóujjával berregés közben berregteti a száját(ha érthető)

több dolgot is csinál,de ezeket utánam csinálja ha kérem.

Kép
ndombi

Blongyi: Milus a férjedre hasonlít,ugye?Nagyon cukor!

Kép
ndombi

Ndombi - kínai üzlet: de így legalább tudjuk, hogy az a kínai és óccó :)

Látod Csibe, emléxel mikor kérdezted hogy mit csinálj a hajával? a sors megoldotta, no para, mindennek eljön a maga ideje. de igaz, hogy így Szofi vesztett az egyediségéből - de csak frizura téren.

Blo: állat pasijaid vannak, de már mondtam.

Sagi, köszi, lehet bevizsgálom a tesco pelust / bár most szóltam anyunak, hogy hétvégén küldjön keresztapámékkal egy zsákot :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!

Dombi: igen a férjemre hasonlít, és most nagy örömére a Milu csak rajta akar lógni. A Vincus meg állandóan rajtam "landol", ja és a férjem is cukor :lol:
Milu nem nagyon csinálja a "dolgokat", etetés közben szoktam vele autózni, akkor "berregek" és ő is próbálja utánozni. Inkább a szavak végét szokta "mondani, biztosan neki az hangsúlyosabb. Ugyanúgy autózik,mint a Vini a rendőrautó hangját is próbálja utánozni. Aztán azt már érti, ha mondjuk, h "gyere" vagy "nem szabad".
Pár napja meg tolja maga előtt a széket és lépeget utána.
Többi szülő dolog: majd a játszón fogsz csak igazán csodálkozni, h milyenek vannak.
Vendég

Sziasztok!
Igen Konkri, a frizura megoldódott, kb. 1 hete vettem Szofinak 2 csatot.
Blo, a szék tologatást Szofi is csinálja. Van Bencének egy kockafaló vizilója, azt is tologatja. És meg tanítottam neki, hogy ha odaér a szoba végébe, akkor ne a falnak taszigálja vizilovat, hanem menjen át a másik oldalára, és tolja onnan. Csinálja is nagyon okos kiccsaj! :wink: Bereg is a szájával, meg csetteg, ha csettegünk neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, egy programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. :)

November 12-18 között a mamami lelkes csapata megrendezi első Nemzetközi Babahordozó Hetet, melynek keretein belül hordozós tanácsadás, fotókiállítás a babahordozásról, divatbemutató és érdekes előadások, beszélgetések várnak, babahordozásról, testközelségről, szoptatásról, a kisbaba valódi igényeiről.

Részletes program itt:

http://hordozas.hu/hordozashete/index.html

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Háj!
Szerintem a lányok mindig is fejlettebbek a kukisoktól :P

Csöppke: köszönjük az infot! Én speckó mindkettőn túl vagyok. :roll:
Vendég

Érdekes, ez a tologatás akkor mindenkinél jórészt megvan! Marci is nagy tologató, szék (kisebb, nagyobb), dömper, kisautó, és persze hang is dukál hozzá :) Ő is berreg, de ha mondjuk neki, hogy lálálá, akkor a nyelvét kidugva ő is lálálá-zik, olyan édes! :)

A kiscsajok tényleg annyival fejlettebbek, hihetetlen, de én is csak most látom ezt megvalósulni! Marcinak van egy kicsivel idősebb "barátnője", akikkel összejárunk és ott a kislány annyira ügyes, figyelmes, stb. Az én fiam meg csak játszik, szórakoztatja magát, eszébe nincs odafigyelni v. ilyesmi, csak ha kedve van :lol:

KOnkri: láttam Marcus "denszelős" videóját, hát behaltam rajta! :) Óriási! De a Marcus is óriási az én fiamhoz képest!! Hány cm a Marcell?

KépKép
Kép
sagi1

Kösz Sagi! Áldom az eszem, hogy elkaptam, igaz csak a telom volt kéznél. Amúgy azóta már egy duót alkottunk én énkelek ő meg nyomja a denszt :) néha tapsol is hozzá. Szerintem tőlünk örökölte a "diszkópatkányságot".
Méret: a múltkori mérésen 80cm volt (két hónapja) azóta biztos több, de azt se bánom, ha nem több.

Kép
Kép
Kép
konkri

Hali!
Konkri is blogol??? :shock: Mi akkor most törpék vagyunk, rá kellett jönnöm. Ez a sok emlékkiesős öreglány meg jól beparáztatott, h a Milu milyen nagy! :twisted:
Jut eszembe ?ilu puszilgatja a játékmacikat :lol:
Vendég

Blo: Marci is "csak" 75 cm hosszú, tehát a Milu bizti nem törpe, de tuti nem is túl nagy! Fura ez a növekedés, legutóbb Marci két hó alatt 2 cm-t nőtt, most két hó alatt 5 cm-t.

Konkri: na a duót is megnézém! :)

KépKép
Kép
sagi1

aszittem dorka 76 cm(volt két hónapja)de most majd megmérem.
gyanús,hogy már az én ruháimat hordja..

Kép
ndombi

hát akkor beszállok a "versenybe" Hunor 70 cm úgy már 2 hónapja...

(amúgy egy kedves anyuci ma nagyon felbaszta az agyam az úsziban :evil: gyereket felöltöztettem, vittem fel a felnőtt öltözőban, ahol van egy járóka,én naiv be akartam rakni a gyereket, míg öltözöm,van bent egy gyerek, sebaj, lent is elvoltak ketten és néha hárman is a járókában, igen ám, de anyuci berakta a ruhácskáit a gyermeke mellé a járókában, így enyém gyerek már nem fért el, kértem vegye ki, nem tette, hát jó, beraktam a gyereket,erre nem fértek el,Hunor meg a bakancsával rálépett a másik kölök kezére..na üvöltés.Anyuci felháborodott kissé.Én nem, de azért kivettem a gyereket.A nő kivette a kabátot, gondoltam, na akkor visszarakom a gyereket, de nem...Kedves szülök, intelligens rokonai is ott voltak az öltözőben,igaz ők nem öltöztek,de fényképeztek.Juhéj, a gyereket már nem bírta berakni, el sem jutottam odáig mert nem fértem, fértünk oda...de azért anyuci kicsi rózsaszín korábban a járókából kivett kabátkájához a kedves fiam hozzáért és hát sajna a koszos, vizes földre landolt...Na kezemben a gyerek öltöztem...a föld koszos, a zuhany miatt vizes és a cipők miatt saras...gyerek kezemből kiesett, csurom sár lett, de még akkor sem ment arrébb senki...Végül felöltöztem és jól magam mögött beb... az ajtót...)
Vendég

Hát Hunci... tulajdonkép az ajtó bebaszás jó volt, azt hiszem mást nem is tehettél volna. Így utólag tudnék csak ötleteket mondani, de a pillanat hevében az ember nem lát a dühtől. Ha így visszagondolok az ajtó bebaszás még gyengéd is volt.

Blo: igen, néha.

Sagi: a "Virágéknál ég a világ... zimmezumm..." nagyon bejött neki, asszem indulunk a megsztárban :) tulkép ha hall valami zenét, akkor rázza- ezt bármikor előadja, nem úgy mint a pápápt, a csip csip csókát, vagy a tapsit. Ami még állandóan bemutatható produkció, az a szájját az ujjával brümmögtetés :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Szofika is csak 72 centi körül van, csak a súlya halad. Kereken 10 kiló, dagipók.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lemértem 76 cm kb 9 és fél kiló vag is elfelejty 9.azt nem mértem,csak a múltkor velem a rendes mérlegen,de már azt is elfelejtettem.

Tegnap voltam bulizni.(anya lumpol apa főz, együtt lenni jó...)
De ma már főztem,vásároltunk a dudlival stb.sajnos már nem lehet utána egész nap az ágyban fetrengeni és sajnálni magam..bár sose gondoltam,hogy ezt fogom mondani,de nem is bánom igazán...

Kép
ndombi

Sziasztok!
Csajok, azt akartamkérdezni, hogy ti adtok már kenyeret a kicsiknek? Csak mert Szofi simán nyomatja a vajas kenyeret, párizsival, sonkával, virslit is eszik, meg májkrémes kenyeret.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, 7 vagy 8 hós korától kapja a glutént, nem emlékszem pontosan.
Vendég

dorka ebben a pillanatban is zsemlét eszik sajtal :)

a virsli a kedvence,ami egy szemét dehát ez van...

lerakom neki a földre tányérban a darabokat és ö kiveszi és megeszi....elég béna,a fele a szőnyegre megy,de visszateszem a tányérba és elfogy.....higénia..adjunk neki.... a száját a lábamba törli épp most... viszont újra iszik napi 450-500 ml tápot.szupi!lefekvéskor meg reggel.+4 üveg teát. :lol: kap napi egy vitamint is.kompenzálva a virslit,meg a kenyeret stb.amiben nincs semmi.

Kép
ndombi

Nálunk is most úgy néz ki, hogy megint megy reggel és este a tápi (kopp,kopp,kopp)! Meg napi egy üveg tea és egy csőrös pohár víz, hát ennyi...

Reggel, miután megissza a tejet, lazán megreggelizik velünk még, kb. rá egy órával, felvágott, zsömle v. kifli, vaj, stb. Szerintem simán mehet már nekik! Na virslit viszont még nem evett, de a tojásrántottát imádja/imádná, sokat nem merek neki adni belőle a fehérje miatt, mert az még nem mehet/mehetne.

KépKép
Kép
sagi1

Csibe én is csatlakozom. Pont sopánkodom is, hogy Marcipán repertoárja ebből áll: bazi sok cici, kenyér, esetleg tejpép, esetleg napi egy-egy kanál gyümi vagy főzi. :( a kenyér jöhet vajasan, májkrémesen, néha vékonyan mogyorókrémesen :roll: :oops:
DE mától szigorítottam, elvettem egy szopit, mert ő is így reggelizett és gondoltam könnyű lesz elvenni tőle ezt a szopit. De valahogy ezek a főzik nem mennek nála. Eseteleg a karfiolt :shock: megeszi. Bármennyire is éheztetem nem hajlandó megenni amit utál. De engem aggaszt, hogy így kevés zöldséget és gyümölcsöt eszik. Még a levét se, mert ő csak vizet hajlandó inni. Ja és képzeljétek, ő nem hajlandó megfogni semmi kaját és a szájába tenni :( mindig nekünk kell a szájába tenni. ami nyunyás azt nem is fogja meg. Félek, nehogy megint beparázzak, de nem értem ezt a gyereket. Van más is aki nem hajlandó zöldséget, gyümölcsöt enni?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Azért a mogyorókrémmel vigyázzatok, az allergizálhat.
Szofi szerencsére nem vélogat, amióta megeszi a főztömet, azóta jöhet bármi. Egy hónapja csak az üveges kaját ette, de már mindegy neki, tegnap pl. a spenótot is simán legyűrte.

Kép
Kép
Kép
csibe76

a trutymós kajákat dorka se csípi már, a szőlőt megeszi félbevágva. zöldséget utálja,ezért adok neki vitamint.,
Konkri ez szuper haladás ahhoz képest,hogy nem evett semmit.

Kép
ndombi

Konkri:
én is azt mondom, amit Ndombi, ez már szupi, ahhoz képest, hogy egy rövid ideje még csak teljesen cici volt!! Lassan,lassan. Nálunk egyébként Marci szintén nem egy nagy gyümi fanatik, néha alma-piskótával v. banán, de pl. a kecskemétis bébikajóból a szilvát imádja, az mindig bejön és abból a fajtából az őszibarack is. Azt próbáltad már???
Vagy esetleg joghurtban? Az én porontyom nagyon szereti a Danone könnyű és finomból a meggyeset, barackosat.

Az miatt meg aztán pláne ne aggódj, hogy csak vizet iszik!

KépKép
Kép
sagi1

Hello Lányok!
Nálunk apuka odaforassztotta magát a motorhoz egy balesetben, most koriban van :) Talán a hétvégén haza engedik.
Milu meg koldul egész nap, ill. ez így nem helyes. Amikor eszünk, akkor a legrövidebb úton ott van, és kér mindenből :D
Aszem ő egy haspók lesz.
Majd jelentkezem, mindenkinek klassz növekedést és mingyá KARÁCSONY!!!! :lol:
Vendég

Jobbulást Apának Blo!

Hát azt hiszem, hogy Marcus azért nem eszik túl sokat nappal, mert éjjel szívja meg magát :) este 9-tő reggel 7-ig 4-szer szopi... Arra gondoltam, hogy visszaszoktatom az ágyába, illetve nem esik meg a szívemrajta minden kis sírásnál, de majd bele pusztultam, így amint felkelt éjfél után azonnal magamhoz vettem és el is tudtam aludni. Arra gondoltam, hogy a nappali evését kéne jól működtetni aztán majd éjjel, de lehet hogy fordítva - ki tudja mi volt előbb tyúk vagy tojás... anyu szerint ha nappal enne rendesen akkor éjjel nem kelne fel ennyit... mondjuk szerintem is, de ha nem akar nappal enni... :( így napi 6szor szopizik kb. nehéz lesz így leszoktatni. Szerettem volna a kistesót, de így nem lesz. :(

Csibe köszi a tanácsot!

Sagi neked is: tudod meguntam, hogy a több mint félig levő üveg cuccokat dobáltam ki sorra... az őszire meg allergiás...

Segítsetek! Légyszi! Írjatok egy jó kis étrend listát! Légyszi!
Pl.:
reggeli: ez+az+...
10 ó :...
és pl a joghurtot adhatom minden nap? (persze tudom, h ogy egyátalán nem szabad)
amúgy legtöbbször úgy megy nálunk a kaja, hogy csinálok valami, megkóstoja, nem jó... kap mást, nem jó... na 3.ra eszik egy kis banánt azt csá. amúgy ha éheztetem se eszi meg amit nem akar... :( hiába húzom 4-5 órát a kaját. és legtöbbször ő is a mienket kuncsorogja, de sokszor megízleli és utána nem kell neki.
ja és hát ugye a cicivel se spórolhatok, mert nála ez nyugi cici is és iszonyatosan tud sírni, ha nincs.
De azt hiszem veszek nagy levegőt szú-szá... és nyugisan átgondolok mindent. mert igaz hogy augusztus óta ez fejlődés, de azóta ugyan úgy stagnál... sőt...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Konkri, az éjjeli cici, ne mcsak konfortból van? Nekem Bence 17 hónapig szopizitt, és éjszaka szinte egyfolytában a cicin lógott. Szerencsére Szofi már éjjel csak a cumiért kel fel. Tejem sem nagyon van, csak reggel szopizunk, de nem sokat. Szofi így eszik:
Reggeli fél nyolckor: kenyér, rá vékonyan vaj, sonka, párizsi, vagy sajtkrém, májkrém. Utána ha van kedve, ciczik, ha nincs, kap tápszert, 180-at iszik kb. Ha nagyon sietünk, akkor csak tápit kap
Tízórai: 10 körül(kivéve, amikor átalussza a délelőttöt, akkor a tízórai kimarad): danone joghurt, mi is a meggyeset, meg a barackosat szeretjük. Teszek bele neki darált háztartási kekszet, hogy ne legyen híg, utána tea
Ebéd, dél-fél 1 körül: most már azt eszi, amit mi is, ha meg olyat főzök, amit még nem ehet, akkor üveges kaját kap. utána tea
Uzsonna: 4 körül, mindíg gyümölcs, ebből többet eszik, pl, 2 banánt, vagy 1 almát, + 1 banánt, meg ami van itthon(körte, barack, nektarin), tea
Vacsora, este 7-fél 8 körül: vagy amit reggelire is evett, vagy estleg tejbegríz, vagy ha marad nekivaló főtt kaja.
Este fél 9-kor fürdés, utána megint tápszer, 210. Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát köszi Csibe! Sokat segítettél! Meg picit el is szontyolodtam, mert örülök ha Marcus egy harmad banánt megeszik...
Azt hiszem, hogy jövö héten lesz hófordulója és megpróbálom az éjszakai ciciről leszoktatni... (majd apa külön alszik).

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?