Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Mi ez a pangas.

Tessek jonni.

Gabi?
Vera?
Kata?
Betti?
Nocika?
Moni?
Edoci?
Ibica?
Dodo?
Lego?
Viki?
Zsuzska?

Na kit is hagytam ki????
Hmmm.......

Tessek jonni.

En raktam fel uj kepeket a blogba.
Kisordogot is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megyek vizsgazni 15:20-ra.
Drukkoljatok, ettol fugg az allamvizsgam.

Magi
Vendég

Na tessek!

Megint lapteto! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló sziasztok!!!

Nagyon rég írtam,bár minden nap olvastalak Benneteket!

Móninak hatalmas gratula! Mesélj milyenek a napok????

Gabi! Szívből gratulálok Neked is. Örülök,hogy van jövő évi babánk is.:)

Edoci,Vera Ti már a finisben vagytok,hajrá hajrá. Írtok majd sms-t???? :wink:

Betti
Még mindig nem láttunk képet Rólatok,pedig sokszor felajánlottam,hogy kicsinyítem és felrakom... :roll: Léciléci... :wink:

Nócika,Zsuzska,Ibici Nektek pedig drukkolunk,kövessétek Gabit. :)

Kata
Nagyon szépek vagytok.Olyan édesek a gyerkőcök együtt. A Zsófika nekem ebben a formában is tetszik.:) Ha nem írod,fel se tűnik az a bizonyos szó.... :shock:

Viki
Hogy vagytok? Esztibaba ügyeskedik?

Dodó
Laura is már 4 hónapos lesz,nagyon gyorsan telnek a hetek.:)

Magival sokat beszélünk,remélem hamarosan újra látjuk egymást.:) Az adventet megemlítettem aZapának.... :lol: :lol: :lol: Úgyis tudod a reakciót.... :roll: 8)

Mi jól vagyunk,bár kicsit náthásak-köhögnek a Csajok. Dorka az ovit élvezi,sokat tanul-tanult. Itthon produkálja magát. Ügyesen rajzol és verset mond,persze csak magának.:D
Hédi kézen fogva sétál,néha ha elfelejtkezik magáról akkor egyedül áll. Van egy picur-negyednyi fogacskánk,amivel nagyon jól harap.:D Ezt legtöbbször a cicim bánja. :roll: Még mindig napi 4-5x szopik + éjjel 3x...hát erősen cicifüggő,de azért már napi 2x mást is kap. A mi kajánkat imádja,a babakaja az nem csúszik.:) Tegnap mérlegeltünk...7,5kg, 71cm.:)

Puszilok mindenkit

Ja Magi
Itt is drukk.:)
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok

lego köszi:)
Lego jó nagy már a kiscsajszi, nagyon szépek.

Én meg vagyok, nincs semmi bajom. Egyedül a cicim fáj, meg álmos vagyok. Hányinger csak ritkán jön rám.

Ma voltam vérvételen is, jól meg is jártam. Itt voltam Szigetszentmiklós- gyártelepen,
Oda mentünk 7-re, annyian voltak mint az oroszok, beálltama sorba, jött egy nő aki megnézte a papírokat és közölte hogy ő ezt nem fogadja el, mert nálunk más fajta papír van, menjek vissza a dokimhoz. Mondom neki hogy ezt még is hogy képzeli, nem itt vana dokim, mire közölte hogy hát elég baj az. Menjek a nőgyógyásztra és ott majd adnak egy másik papírt, mondanom sem kell hogy 8-tól volt rendelés. Mondtam hogy én meg nem várom ezt a sort. Micsoda megkülönböztetés ez, mi az hogy nem fogadja el azt a papírt amit más doki ír?
Felhívtam a szülésznőt, pont dolgozott így elmentem a kórházba és levette ő.

De őrület hogy mi volt ma bent a városba nulláson, M5-ösön, mindenhol baleset.Dugó.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Gabi!
Ismerem Szigetszentmiklost. En mar nem megyek oda soha.

Lego!
Koszi a drukkot!

A vizsgarol a blogomba olvashattok!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gyorsban bejelentkezem, bocs, hogy eltűntem, de semmire nincs időm :oops:

A képek szuperek!

MI betegek voltunk, két hétig, két üveg antibigyót szedett be az Eszti, de már jól van, közben a nyelvét is felvágták, tényleg semmi nem volt, kb.2 perc sírás, de már onnantól, hogy nem én fogtam :oops: hazafelé a kocsiban aludt egy fél órát, s mikor felkelt, már szopizott is, nincs semmi baj vele. Sőt, azóta többet dumál.Én nem bántam meg, hogy megcsináltattam neki, már legalább nem lesz vele baj, ha nagyobb lesz :wink:
Amúgy még a kúszásnál tartunk, de azt profi módon űzi a kiscsaj! :wink: Már mindenhol utolér, megtalál, és a lábam alá kerül.... Ülni sem tud még, de nem baj. Nekem csak azért fura, mert Peti ennyi idősen már járt :shock: Ja, és még a méretek: asszem szerdán mértem, 7430g volt, a hosszat nem tudom, de valahogy olyan 71-2 cm lehet :oops:

bocsi, de már nem emlékszem, hogy mit írtam korábban, lehet, hogy írtam már ezeket :?: :roll: :oops: akkor bocsi :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hát vagyok én is. Itthon mostanában elég sokszor rossz a gép, bent meg ezer a meló és estére már csak az ágyikómba vágyom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg ugye suli is van.
Most Clostizok, várom a pé-t és utána jön a Duphaston, aztán tesztelés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dobok pár képet a gyerkőcökről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép tesok Kép hordozoban Kép

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Szisztok

Én csak nem bírtam ki és elmentem a kőbányai sztkba. Csinált is uh-ot. 9 mm-es a petezsák, ami éles szélű. Mikor rá kérdeztem hogy ha üres lenne a petezsák akkor az már látszódna ez, akkor azt mondta hogy szerinte nem üres mert egy pontocskát mintha látna már benne. Hát nagyon nem nyugodtam meg ami azt illeti.
Főleg hogy a papíromra minden féle hülyeségeket írt. Pl crl, meg fs, hát ezt csak embriónál, meg magzatnál írnak.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Bocsi, hogy jól eltüntem csak sok volt a tennivaló mostanában!!

Móni! Gyönyörűek a gyerköcök! de egyvalami hiányzik! A szülés történet! Mondjuk gondolom most jól elfoglat vagy, de azért, ha lesz egy kis idöd szívesen elovasnánk!!!
Nagyon sok egészséget és sok tejcsit kivánok nektek mégegyszer!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi! szerintem most ne aggodj! Mikor is mész a másik dokihoz?? 17.-én?? Jól emlékszem?? Szerintem igen is, hogy lakik már ott valaki! És tudud hamarosan csatlakozom melléd!!!! :D :D :D
" remélem!!!" :P :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika még tegnap este elmentem a dokimhoz mert felhívtam és elmondtam neki hogy aggódom és azt mondta hogy menjek be akkor hozzá a kórházba mert úgy is ügyel. Szóval ő 13,4 mm-esnek mérte a petezsákot, és volt benne egy fekete pontocska, hát remélem hogy az már tényleg a szikhólyag. Azt mondta hogy hétfőn menjek vissza akkor már kell látszódnia változásnak.

Kép

gabi1

Drága Gabi! Én nagyon szurkolok neked!!!!!! És hétfön mindenképp gyere és írd meg, hogy mi volt a dokinál!!!! Nagyon izgulok ám érted!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Megjöttem a mai uh-ról, van szikhólyag és a szivecskéje is dobog már:)

Kép

Kép

gabi1

Gabi!GRATULÁLOK!!!!!Család mit szól?Indulhat a 2009 nyári mami fórum :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi! Ez fantasztikus! Öszintén gratulálok!!!! A kicsi dobogó szívecskéhez!!!!! Hányingered van már?? Hogy vagy?? :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok

köszi lányok.
Nócika hát nem vagyok egy nagy hányingeres. inkább émelygés van de az is ritkán, kevesebbet eszem mert hamar eltelítődöm.
Álmosság van rajtam, meg a cicim fáj, más semmi bajom nincs.

Veled mi újság?

Többiek merre vagytok?

Kép

gabi1

Gabi!Én megvagyok! Ebben a hónapban asszem megtettünk minden tölünk telhetöt! Hát majd 10 nap mulva meglátjuk mi lessz az eredmény! Mondjuk most kihasználtuk az lh teszteket is! Szal az is a segitségünkre volt! Remélem beválik! bár most van nekem is az első hónap, hogy szedem a bogyot a cukromra! Szal csodát nem várok csak remélek!!! :roll: :roll: :wink: :wink:
Hányinger nincs az jó! Az émelygés meg remélem nem zaklat téged sokáig!!!!!!! Mikor kell legközelebb menned dokihoz??? Vér vizelet?? Te hova jársz hol fogsz szülni??

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika vérvételen vizeleten már voltam, minden ok, még kell mennem ekg-ra, fogászatra. Elvileg 17-én kell mennem, de szerdán mikor bent voltam nála, akkor azt mondta hogy mivel tudja hogy ideges vagyok hogy minden ok e mehetek most csütörtökön is, majd meglátom lesz e hely.
Én keresztúrra járok magán rendelőbe és a Bajcsyban fogok szülni.

Nagyon drukkolok neked hogy ez a hónap sikeres legyen.

Kép

gabi1

Jo reggelt lanyok!

Nahat, hogy en mire jovok!

Gabi!
Oriasi gratula neked. Nem lesz semmi baj. Ne idegeskedj, tudod az nem jo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nocika!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem te csak Gabira vartal, hogy egyutt tudjatok vegigcsinalni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tobbiek!
Merre vagytok?

Mi megvagyunk. 1000-rel irom a szakdogam. Meg ezt a hetet szanom ra es remelem kesz lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekek jol vannak blogomban elolvashatjatok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi! Örülök, hogy te is jöttél! Sok sikert a tanuláshoz! Irigyellek, hogy 2 kicsi gyermek mellett birod!!!!!++++++++ A biztatást köszi, de félek mégsem lesz ez az én hónapom sem!!!!! :( :( :(

Gabi! Ne idekeskedj! Fő a nyugalom! Inkább gyere és írj! Az levezeti a feszkot!!!
Én asszem ebben a hónapban sem leszek babás! Van még hátra ebből a ciklusból 8 nap és már feszül a cicim fájdogál a pocakom ésitt van barni is! :cry: :cry: :cry: Szal félek és egy picit el vagyok keseredve, bár gondolhattam volna, hogy az első hónap után nem jön össze a babó!!! De remélem karira plusszos tesztet kapok az égiektől!!!! :)

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Nócika ne keseredj el, mert még felesleges. Ugyan is barnázás simán lehet beágyazódástól, sőt mivel ahogy nézem neked pont most lehet az, mert ugye a fogamzás után hét nappal van kb, és ettől a poci is fájhat, nekem is fájt. Na és a cicifájásról nem is beszélek. Nem feltétlenül kell ezeknek a tüneteknek a menszit jelenteni, lehet hogy pont azt jelentik hogy valaki beköltözött a pocidba. Tessék pozitívan hozzá állni. Továbbra is megy a drukk neked.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kedves Gabi! Én hidd el túl pozitiv vagyok! De én már nagyon féléek a csalodástól! :cry: :cry: :cry: Már nagyon sokat csalodtam és ezért félek! Én nagyon hülye vagyok az ilyesmihez, de én sosem tudom, hogy mikor van a beágyazodás, mert én csak azt tudom, hogy mikor a van pé! Szal most azt mondom neked, hogy eddig barniztam és fájt a pocim meg cicko feszülés! Most a második napja hófehér folyás cicko feszülés és sehol a poci fájás! na erre mit reagálsz?? Mert én az ilyentől kikészülök!!! Na nem zargatlak tovább az ilyen kérdéseimmel! Megyek! Puszi és köszönöm neked a biztató szavakat! Nagyon jól esik!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika teljesen megértelek, hisz én is elég sokat csalódtam, és tudom min mész keresztül. a hófehér folyás tökéletes, a cici fájás is. A hasadnak pedig nem kell egyfolytában fájnia. Úgy tudod kiszámolni a beágyazódást hogy az mnidg a peteéréstől számítva kb a 6-7. napon kezdődik és eltart egészen kb a 12. napig, az ugye pont a menszi előtt 2 nappal van. De a hcg már ahogy elkezd beágyazódni már termelődik is, ezért van az hogy a fogamzástól számítva kb a 10. napon már kimutatható a teszttel. Vagy úgy is lehet mondani hogy a beágyazódástól számított 3 nap után . Az 7+3 nap. És a beágyazódást van aki érzi van aki nem. Aki érzi az általában menszi szerű görcsöket érez, illetve kisérheti pecsételő vérzés, vagy barnázás. Majd ez elmúlik, és onnantól a cici is fájhat. A beágyazódás általában a hőmérsékleten is látszik, aznap egy kicsit lejjebb megy a hő, majd másnap újra elkezd emelkedni. Belinkelem neked az én mostani babás görbémet.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 34400_.png

Kép

gabi1

Szép estét mindenkinek!

Gabi! Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírtál mindent! De tényleg! Ti mennyi ideig is probálkoztatok?? Azaz mennyi idő után jött össze a kis manocska??? De azért én még ugy döntöttem, hogy maradok egy kicsit negativ!!! Mármintha lesz egy zebrás tesztem akkor persze én leszek a világ legboldogabb embre!!!!! Olyan aranyos vagy, hogy igy leírtad!!! Remélem azaz bárcsak igazad lesz a tüneteimmel kapcsiban!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika én nagyon drukkolok nektek.

Hát 2007 júliusában kezdtük, aztán októberi ciklusban sikerült, de decemberben ugye elvetéltem.
Aztán után szünet, és februártól próbálkoztunk újra, és szeptemberi ciklusban sikerült.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi! De neked legalább összejött és ehez szívemből gratulálok! Ezt nem tudom jobbban kifejezni! De szerintem nekem tuti megjön, mert ma megint barnázok és a menszi szerű görcsök vannak a hasamban! Szal én totál ugy vagyok vele, hogy még kell legalább 2-3 hónap a bogyoktól! Bár mikor vissza megyek a dokimhoz akkor megbeszélem vele ezt a clostys dolgot! Vagy neked az utrot azt, hogy adta a doki??? :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Nalam ugy volt, hogy mensi elott mindig barnaztam. Erre volt jo a palastfutea. Mikor terhes lettem, ugy nezett ki, hogy megvolt a pe, majd elkezdtem barnazni, mintha meg akarna jonni. Ez a barna masnapra megszunt es aztan nem is jott vissza. Se barna, se piri. Jott helyette Katica. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szoval bizakodni es ++++++

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi! nekem most én marhára nem értem a testem! Egyszer bari meg hasfájás azt fehér folyás! Megint barni hasfájással, most megint fehér folyás! Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy utálom a teste! Olyan mint a lelkem és a gondolatom kiszámithatatlan!

Szal Gabi és magi! Totál nem tom, de amint zebrásat tesztelek mindenképp írok! De az eszem azt sugja, hogy az nem most lesz! Ki érti ezt?? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

nocika!

Mikor tesztelsz?

Gabi!

Hogy vagy?

Magi
Vendég

Sziasztok

Na megjöttema dokitól. Minden a legnagyobb rendben van. SZépen dobogott a szivecskéje és hallottuk is. Nagyon jó volt. 7 hetes. De nem tudta pontosan meg mérni egyik felől 10 mm, másik felől meg kb 12, így az uhgép júli 4 és júli 7 re tette a szülést. De végül a dokim úgy döntött hogy marad a július 2, és majd a következő uh-on meglátjuk, de úgy sincs nagy jelentősége annak a két napnak. Amúgy szerintem július 4 lesz a nagy nap.
December 20.a körül kell mennem a kórházba a 12. heti genetikai szűrésre, ahol utána rögtön le is veszik a kombinált tesztet, teljesen ingyen. És képzeljétek nem is mondtam a dokimnak, hanem ő rögtön mondta hogy nem kérdés, leveszik mindenkinek.
A dokimhoz január 5-én kell mennem.
Valamiért nem engedi feltenni ide a képet, így csak így tudom belinkelni. Remélem működik

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1402/331762.jpg

Kép

gabi1

Gabi!

Ez nagyszeru hir. Nagyon orulok nektek!

Hahooo tobbiek merre vagytok????

Vera?
Kata?
Betti?
Nocika?
Moni?
Edoci?
Ibica?
Dodo?
Lego?
Viki?
Zsuzska?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban. Kissé összejöttek a dolgok, de azért olvaslak benneteket.

Puszi mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Csak gyorsan jövök írok, hogy nem kell tesztelnem, mert tegnap jött piri! :cry: Végül is hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számitottam rá! Csak jó lett volna, ha inkább nektek van igazatok! És a barni mástól van! De azért sok puszi nektek Magi és Gabi!

babi! A sok jó hírnek örülök! Örülök, hoogy minden rendben! Milyen teszt lesz az amit csinálnak majd?? És azt hogy csinálják?? Vér vagy kenet?? Sorry de nem tudom csak érdekel! :oops: :oops:

Na megyek dodozni! Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
talán most tudok írni néhány értelmes mondatot.
Hát tök jó a 2 csajommal csak néha nehéz de ha nem lenne ez a frány házimunka semmi bajom nem lenne.
Az miatt ninc sidőm semmire se a gyerekekre se a házimunkára se magamra szóval minden csak félig van mindig kész de majd el múlik ez is talán.
Szóval réka imádj a kis hugát hála istennek.Talán túl leszünk ahsfájósságon is. tegnap voltunk 3 hónaposak 5600 grammok vagyunk hasról fordulunk már vagy 4 hete meg sokat dumálunk már a magunk kis nyelvén

sanja apa alig van itthon ezen a téren Magi kezet foghatunk sajnos!

na megyek mert sír a törpe.

Gabi Boldog babavárást

magi!
Sok sikert a suliban.

Nócika!
Mielőbbi pozitív tesztet.

edoci!

Hoyg vagy?

Móni!
Mi újság veletek?

Dodó!

Hogy vagytok?

Legó!
Mi újság veletek én küldem fényképeket emailbe

Bocsi ha valakit kihagytam most ennyire futotta :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Zsuzska!

Veled mi van? Hogy vagy?
Hol tartasz?

Nocika!

Sajnalom! Fel a fejjel. A kovetkezo honap a tied.
+++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
Orulok, hogy a lanyok, jo testverek.
Apa teren sajnalom, hogy keveset taliztok.
Nalunk sem javult a helyzet. Sot sajnos szerintem romlott.

Magi
Vendég

Sziasztok! :oops:
Ég a pofám, hogy ezer éve nem voltam. A másik topikba rendszeresen irogatok, több topikot is olvasok, de írni már nem igazán marad időm!

Gratula minden új babához!!

Mi nagyon jól vagyunk. Lizy 4 hós adata 5100g és 61 cm volt. Dec. 8-án már megyünk majd az 5 hós mérésre, és oltásra.
Remélem most jól hízott, mert már másodszor volt olyan, hogy csak 90g-ot hízott két hét alatt. Első alkalommal el is küldtek minket a kórházba kivizsgálásra, vérvételre. De nem találtak semmit. Most ezért már el sem küldtek minket. Viszont vetetett velem tápszert, hogy minden szopi után próbáljam megkínálni vele. De nem fogadja el. Viszont most én magam érzem, hogy több tejem van ujra szerencsére.

Amugy már hasról hátra megfordult.....de nem csinálja mindig, mert nagyon lusta. :) De még nincs semmivel elkésve. Viszont szerintem kínlódik a fogával...még nem tört át neki, de sokszor nyűgös, sikítva felsír, meg tömköd mindent a szájába.

Tízóraira már kap gyümölcsöt..... de igazából nem szopi helyett hanem két szopi között. fél 9-kor szopizik, fél 10-kor gyümi, 12-fél 1 felé ujr szopi. Amugy kb 2,5 - 3 óránként szopizik. Éjjel is kel 2-3-szor.

Imád fürdeni, kipancsol csomó vizet. És be nem áll a szája, nagyon sokat "dumál" már!

és akkor még három kép!

Kép 4 hónapos nagylány

Kép apával

Kép így már nem lóg a szemembe a hajam

Többiek! Ti is hozzatok képeket a gyerekekről!

d.dodó

Sziasztok!

Olyan ritkán jövünk pedig olyan jó lenne ha úgy pörögne a topik mint 1éve :lol:

Pocisok,hogy vagytok?
Vera te mikor szülsz?

Dodó!Nagyon édes Lizy!!!Gyarapodás hát én tápi helyett inkább már főzeléket adnék szerintem egészségesebb mint a tápi.Gyümikből mit esztek?

Magika,Viki,Betti!Képeket rakjatok már a gyerekekről!!!!

Móni!Ha tudsz jelentkez,hogy mi van veletek,milyen az élet 2gyerekkel,milyen babab Miklós????

Rólunk:
Mi jól vagyunk 2hete volt a kisfiam 5200gramm és 56cm.Szerdán megyünk a 2hós oltásra hát kiváncsi leszek mennyit nőt.Az éjszakáink nagyon jók(kopp-kopp)9-9:30között lerakom és 4kor kell utána 7körül de most még alszik :lol: :lol: Zsófi most olyan kis szeleburdi tegnap is ugtol az ágyra el matekolta és a földön landolt :? De olyan édes ha el megy valahova és haza jön vagy telefonál első kérdése Zsombor :D Sajnos a tejem nem az igazi így pótólnom kell a Dokim amúgy sem a 6hónapig csak szopi párti ennek örülök mert amint lehet én már adni akarom neki a főzeléket gyümölcsöt.December 6-én megyünk a Brendonba fénylépezkedni már nagyon várom,5-én meg este jön a Mikulás olyan kiváncsi vagyok mit szól majd Zsófi 8)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Próba
Kép 2 hónaposan Kép réka és dorka

reméllem sikerültek a képek[/img]

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

kata!
Csak mivel sok tejem van nem akartam még egy étkezést kiváltani egyenlőre. Amugy ma először próbáltuk a krumplit...kicsi anyatejjel. Megette, de le kellett kötni a figyelmét.
Gyümiből eszi az almát, alma-aszaltszilvát (ez üveges), csináltam neki körte-almát, azt megette, de fintorgott. A banántól akármennyire jól van összeturmixolva, öklendezik, fulladozik. Meg evett már sárgabarack-körtét (üveges). Na hát a citrom savanyúsága kutya füle hozzá képest! De ezerrel lapátolta befele.

Nagyon édesek amugy a gyerkőcök!

betti!
Réka és Dorka is nagyon aranyosak! Dorka most mekkora méretekkel rendelkezik?

d.dodó

Dodó!
Most 5650 gramm és 58 cm!
Miért kérded?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én egyébként rékának sem adtam fél éves korig kiegészítést és reméllem most sem kell!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Csak kíváncsiságból kérdeztem ;).
Amugy itt 4 hós kortól ajánlják a hozzátáplálást..... szerintem mert 16 hós kortól ovi van.

d.dodó

Sziasztok!

Szegyellem magam, h mindig bocsanatkeressel kell inditsak, de ez van. :? :oops:
Itt vagyok, olvasok, nehezemre esik irni. Eleg megrterhelo nekem ez a mostani idoszak, tudtam, h igy lesz, de nehez ezt elore kiszamitani, h mennyire. :? Most epp azon kuzdok, h hogyan birjak egy hasfajos egy honapossal, es egy folyamatosan betegeskedo dackorszaka teljeben levo ovissal egyedul. Ferjem december 9.-en jon haza. Eddig 10 napot volt, miutan hazajottunk a korhazbol. Apumat ket hete temettuk, megvarta Mikit, tudott meg neki orulni.
Amugy nagyon orulok a csaladomnak, gyonyorkodok mindket fiamban, csakhat nem setagalopp :roll:

Gabi!
Nem is gratulaltam meg neked, pedig tiszta szivbol orultem a hirnek, es meg mindig nagyon szoritok, h minden zokkenomentesen menjen! Es tessek mindenrol beszamolni itt, hatha megsem hal ki a topic! :wink:

Betti!
Vegre sikerult kepeket feltenni! Ez azt jelenti, h mar ezutan sok kep lesz? :)
Edesek a lanyok, milyen a kapcsolat koztuk? Volt-e hasfajas?

Dodo!
Nem hiszem el, h Liza igy megnott!

Magi!
Sajnalom, h nehez mostanaban a ferjeddel, csak talaltok valami megoldast :roll: Milyen az apa-lanya szerelem? Nehezen tudok lemondani a kislanyrol, bar egyre inkabb ugy nez ki, h le kene... :roll:

kata!
mar lattam a mikulasos szerkokat a masik topicban is, de meg nem dicsertem meg! Most megteszem! 8) Jo lenne Mikinek is egy, o aztan tenyleg igazi Mikulas! :D 8) Igaz azt is magunkban unnepeljuk meg... :roll:

Vera!
Hajra a finishez! :wink:

Nocika!
Sajnalom! :cry:

Zsuzsa!
Mi tortent?

bangham

Kép

bangham

Sziasztok

Én is bejelentkezek,hogy megvagyok. :oops:

Móni
Nagyon édesek a gyerekek! :D
Részvétem apukád miatt! :(
Kitartást a két gyerekhez egyedül. :( Nemsokára itt a dec 9! :wink:

Betti
De jó végre képet látni rólatok! :D
Köszi még megvagyok! :lol:

Kata
Télapós képek nagyon édik! :lol: Mennyire hasonlítanak egymásra! :shock:

Dodó
Lizy is mekkorát nőtt! :shock:

Magi
Hogy állsz a szakdolg-al?

Többiek???

edoci

Sziasztok

Először is nagyon édesek, gyönyörűek a gyerekek, jó nagyot nőttek.

Móni Részvétem apukád miatt:(

Én sem adtam 6 hó előtt a gyerekek nek semmit, csak anyatejet kaptak.

Velem minden ok, hányinger csak ritkán van. Álmosság viszont egyre jobban, és elég sokat fáj a fejem is.
De amúgy minden ok.
Voltam védőnőnél is már, van kiskönyvem.
Legközelebb 22-én megyek a 12. heti uh-ra, és a vérvételre.
Teszek fel nektek egy pár képet én is. A pocakos kép mai.
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!
Húha, már most szép nagy pocid van! :)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?