Új privát üzeneted érkezett!

egykezes

zsu,passz,nem tom mitől nyügi.lehet csak hülyébb napjai vannak.

bubu már nem kel éjjel,szerencsére.

Kép

KépKép
mayday

hibernia

jaj hát szarul alszik ez a kölök, mindig nyöszörög és ma 7kor kelt! tegnap meg össz-vissz 2,5 órát aludt, nem tudom, mi van már. így 11,5 órát aludt összesen. :shock: az bazi kevés, nem? mondjuk oké, éjjel nem kel. :oops:

köszi a biztatást, kicsit felhúztam magam, hogy "kövér" Peti... kicsit súlyos, de ennyi, szerintem is arányos, nem hájfejű. :evil: eh... mindegy is.

mayday fülhöz gratu, jót röhögtem barba hogy nem kell akkor a vivát felhangosítani. :lol: Bubu miket eszik már?
köszi a steppes dicséretet. én azt bírom, hogy úgy koncentrál közben. :oops:

moncsi én is húzom egész nap a kajcsikat, már ebbe őrülök bele... :? :? mondjuk nálunk úgy van, hogy kb ugyanakkor fekszik és kel is, 10kor fekvés (+/- fél óra maximum) és 7-8 között kelés, attól függetlenül mennyit aludt napközben. el sem tudom képzelni, mi lesz ha órát átállítunk... :shock:

zsu 1200 / hó??? hehe az klassz. ;) találtam görbét, ni: http://www.babafalva.hu/download/Suly-kor-fiuk.pdf

folyt köv

hibernia

mi aza piros és fekete vonal a görbén??

KépKép
seidelm

amúgy sajna mi ott tartunk, hogy két lépésre sem tudok eltávolodni mert nyüszi van. :( :( elcsesztük??? :roll:

és nadi, csak "vigaszként" még mindig vannak hasfájós napok. :evil: hihetetlen.

mayday Peti is hörög, de eddig nem gondoltam, hogy ez gáz is lehet... :shock: főleg ha koncentrál, akkor csinálja. lehet dobok róla videót is. :oops:

barba ez a doki ááááááááááááá, nagyon gáz. :( szegény. :( nálunk amúgy otthon egyesével mentünk be, ergo kérdezhettünk is. (9. kerület) vicces, hogy elfelejted hol hagytad Samut? :lol: :lol: velem ilyen nem volt még... :D

csigaby, nálatok van most vmi vizsgálat Annának? hol tartotok most?

cyntia ez de izé... :? amúgy engem terhesként küldtek el csomószor egy fél literes ásványvízzel másik pénztárhoz. kilencedik hónapban. bárhol előfordul ilyen, tök szomorú. :evil: én azt bírom itt, hogy bénázom a kocsival + kosárral a boltban, egyértelműen a pénztárak felé igyekszem, erre vki tuti beelőz (itt egy db sor van és hívnak a pénztárakhoz)... általában 2-3 cuccot veszek. férjem azt mondja hülye vagyok hogy ilyenen berágok, de komolyan, ha látja vki, hogy az a cél akkor ne siessen már beelőzni... vagy én vagyok nagyigényű??? illetve a másik, hogy tolom a kocsit és szembe jön vki, általában én térek ki. a kocsival. értitek. az élet olyan mint a sakk. túl sok a paraszt. :lol: mondjuk utóbbiban már kemény vagyok és mostanság nem térek ki, sz@rok rá, bunkó kelet európaiként. :lol: nagyon keskenyek a járdák, igyekszem a fal mellett menni, erre tuti hogy a szembejövő is ott akar... de most én egyensúlyozzam a járda szélén a kocsiknál???? eh...

charlott nálunk nem kismamák tolják a babákat, hanem nagyik / babysitterek. :? :? köszönni szoktunk (ez itt egy falu, komolyan, mindenki köszön pl a parkban, elég furi), de beszélgetni nem... :roll: mosolygás is van, de eddig jutunk. :D ja és a parkban 10 ember közül 2 tol babakocsit, a többi kutyás. :? :?
tök jó, hogy jártok ilyen foglalkozásokra... :) :)

csigaby, férjed áááááá, hát én is kilennék. :( ki is vagyok, néha nálunk is van ilyen, csak úgy, hogy ő nem álmos már és felkelt, hogy beszélgessünk. és mikor morgolódom, ki van akadva. :evil: nem tehetek róla szerintem, hogy több alvás kell, mint neki, nem? :(

megnyugtattatok az arconcumizás :lol: tekintetében. :D :D

na reggelizem vmit

hibernia

Itt vagyok, nekünk Fagor DH-22 típusú párátlanítónk van, mivel erről úgy önmagában még a gyártó sem ír a honlapján, ezért belinkelek egy blogot, na ott aztán kimerítő a leírás:

http://birdie.hu/blog/2008/teszt-fagor- ... mentesito/

Mondjuk vannak ennél olcsóbbak és kisebb teljesítményűek is, attól függ mekkora a szoba/lakás, nálunk ugye nagy kell. De nézzetek körül itt is:

http://www.klimaker.hu/paratlanitok.html

Hibernia, ettől a hízik-nem hízik témától én nagyon ideges tudok lenni, mert annyira totálisan hülyeség ilyeneken agyalni, ugyanis nem lehet tudni, hogy egy gyereknek milyen az emésztése, mekkora lesz nagyobb korában stb, szóval ezen tényleg ne paráztasd magad, ha nem akarod anyóst megbántani, akkor csak ignoráld! De tényleg...!

Ez a fürdéskitolás dolog nem megy úgy, hogy simán megeteted előbb, ha éppen éhes, hagyod, kicsit hadd aludjon el 15-20 percre, ha álmos, a többi időben meg játszol vele? Úgy értem nem kell a fürdést igazítani semmihez, az egyszercsak megtörténik, annyi, hogy kaja után fél óráig ne fürdess.

Erről a nagy gyerek dologról érdekesek az orvosok, barátnőm első gyereke 4400 g volt, most a második 4500, de mindkettővel megszülesztették, császár fel sem merült. És ő sem egy nagy darab valaki. :)

Fiam tegnap reggel elkezdett köhögni, csodás, már azt hittem meggyógyult, erre ugat mint egy kutya reggel, aztán pár órával később már kezd neki felszakadni, ma kijön a háziorvos, mert nem akarok bekommandózni két gyerekkel a váróba, hát csodás. Bori megint megúszta az oltást, így nem akarom, hogy megkapja, mert ha elkapja a betegséget, akkor sosem kecmereg ki belőle oltásostul.
monde

moncsi, a két piros görbén belül van az átlag.itt az eredeti: http://babafalva.hu/uj-who-novekedesi-gorbek/

monde, köszi. :) elfelejtettem, hogy 1 l víz iszonyat sok!!!! :shock: orsi, nálunk is van szellőző, de mi betömeszeljük, mert itt állandóan fúj a szél, így is 18-20 fok van, ha nem tömtük volna be, 15 lenne kb. :? így sem penészedünk, mert hála az ír pontosságnak hahaha, mindenhol fütyül a szél. fura mód, hiába esik az eső sokat, a páratartalom nem nagy.

hibernia

ja kisfiúnak jobbulást. :? :? kimaradt az előbb... :(

hibernia

hú lányok egy volt osztálytársam tett fel pár régi fotót fb-ra, borzalom és szégyen. :D akit tudja, csekkolja, garantált röhögés. :lol:

hibernia

megyek csekkolni. :D

Kép

KépKép
mayday

Hihi, csekkoltam, nagggyon jóóóók! :D

KépKép
seidelm

Szégyenletes és még azt hittem, hogy jó (= alteros) ruháim vannak... áááááááááááá, szegény Peti. :lol: no engem tuti szégyellni fog a fiam. :D

hibernia

Mayday köszi, de hogy csini vagyok tlzás..azért jól esett :D Na meg okos a szoknya is magas derekú így ápol és eltakar :D

Hibernia, Orsi ha ilyen hideg van a lakásban miben vannak a kölkök? Nálunk ez igen furi, mert a nappaliban süt a nap ott olyan jó 2-3 fokkal is melegebb van akár mint a gyerekszobában és hálóban... amúgy gyereknél 21-23 fok között van... és nálunk is van szellőztető ami félig van nyitva de azért jó találmány

Itt köszönünk, én az utcában pl mindenkinek közsönök de sokan nem köszönnek vissza, viszont sokan igen..sokan megállítanak stb, ne meg ismerik férjem családját itt laknak 10x éve szóval ez más mint Pest..pedig szerintem pesten is pl egy lakótelepen/parkban azért csak-csak kialakul egy közösség, nem?

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Megnéztem.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

zsu nálunk body pamutrugi kis póló. most 20,5 fok van itt.
van, hogy plüssrugi, akkor nincs póló.

ja igen, mikor otthon voltunk tök barátkozósak voltak a kismamák a telepen. lehet ez terület függő. tőlünk mindenki kérdezte hány éves, hogy hívják stb...

hibernia

Uh, Hibernia, lakás nagyon posh! Nem csodálom, hogy egy vagyon. (Nem is annyira sötét :))

Zsu, a keresztelőképek tök jók, jól nézel ki tényleg!

Ja, és Csöpplány, hogy nálatok mi van! Nem semmi! De nagyon jó lesz, szép a konyha! Nem irigylem a felfordulást. Ja és Balu továbbra is édes, boldog 5 hót!
monde

Hibernia: :lol: alig ismertelek meg! :oops: az oszályképen jól látom, hogy fogod a egy fiú kezét? :shock: :oops: :lol:
Különben itt is divat lett, hogy nagyik tologatják a babakocsikat, közben mobilon meséli az anyukának, hogy mit is csináltak aznap! (ezt sokszor hallom)
Nyüszögés nem lehet a hidegtől, széltől....vagy már van erős hangja és szereti használni? Krisz esetében ez van! :? :D

Zsu: az persze nálunk is működik, hogy idegen emberek odajönnek és megcsodálják a babákat. Rengeteg nyugdíjas ismerősöm van már! :lol: De hát ezért még is kismamákkal kellene barátkoznom...vagy nem?! :roll:
Krisz én már öltöztetem melegebb cuccosokba! hosszú ujjú body, nadrág (ez itthon), erre rá pullóver, kis kapucnis kabát és meg egy naci a másikra (ez kintre). Ja, és sapka ami mindig rácsúszi a szemére... :)

Barbazso, Mayday: ide megírom a kutatóközpont honlapjának elérhetőséget - www.babakutato.hu !
Én is láttam a National Geographic műsorán a baba fejlődéséről a filmet. Arra gondoltam akkor, de jó lenne ilynen részt venni, erre jött a levél! :wink:

KépKép
charlott

Ja -minden részletekben jut eszembe :oops: -
A 3x felkelés nekünk se a 10órásival van..az egy véletlen volt, amúgy -bár nehezen írok rendszerről mert nincs- de 9kor fekvés, 0-1 között kelünk 2 -1/2 4 között meg 1/2 5- 1/2 6 között és olyan fél7 -7 körül van kelés.....
De aztán vannak brutál napok mikor óránként, 2 óránként kelek és vann jobbak mikor csak hajnali 3 kor meg hatkor kelek....
Ja és Mayday ált ciczünk, próbáltunk mást de mindíg cici lett a vége...szóval inkább megspórol azt a 30-60 percet. Vagy a másik mikor ki sem veszem az ágyból, simogatom a hátát duruzsolok és visszaalszik....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Apám, tök jó ez a lakás! Sötét? Néhány fala végig ablak. :shock: Hol nézzük a régi képeket? (Kinél?)

Gmail... A videók iszonyat jók! Samu kerek szemekkel figyelte, ahogy Peti nevet. :D A táncos meg a kajás haláli! Jól hallom, hogy hümmög kaja közben? :D
Az amit addig nem tudsz...-on jót röhögtem. Milyen igaz! :D
Zsu, a keresztelős képek nagyon jók, meg a közeliek Gabiról, amit előtte küldtél. Melyik képpel indultok a versenyen?
Bori cuki. Nem félsz, hogy oldalra fordítja a fejét a vízben? Samu mindig bele akar inni, nagyon figyelnünk kell. :D
Bubu is irtó helyes! Jaj, az az ébredős vigyor! Meg a közös kép... Tök jó!
Csöpplány, szupi lesz a lakás! Annyira szép az a csempe a falon! Balu annyira helyes! Kemény az a séró! :wink: :lol: Samunak már alig van haja. Együtt hullajtjuk mindannyian itthon. :D Az utolsó kép a kedvenc. :) Nálunk is megy a kézrágás. Durván erősen ráharap. De ha rágókát nyomunk a szájába ujj helyett, az nem kell neki. :? Előre félünk a fogaktól. :D
Remélem, nem hagytam ki senkit! :D

Kipróbáltam azt a videós csípőkötést, nagyon tuti. Samu épp úgy alszik. Nem tudom, mi volt vele. Vigasztalhatatlan volt. Felkötöttem, rögtön megnyugodott. Pedig előtte is ölben volt. :shock:

KépKép

KépKép
barbazso

Barba, néha elfordítja picit a fejét, de nem zavarja, inni még nem próbált :)

Örülök, hogy neked is bejött a csípőkötés, én azóta rá vagyok állva, tegnap sétálni is úgy mentünk :)
monde

Ja, Márti, hol a hasad?!? Irigy, irigy... :D Nóri nagyon cukkancs! Szép kislány! Őt is megnézte magának a fiam. :D

Zsu, akartam írni, hogy tiszteletem, hogy bevállaltad a szoknyát. :) Olyan szar idő volt. :( Ráadásul csak aznap. :evil: Én nadrágban voltam. Tényleg nagyon csini voltál.

KépKép

KépKép
barbazso

Csöpplány: boldog hófordulót Balunak! :wink:
A képeket nézve tényleg alapos felújítást csináltok, vállaltatok be! Nem semmi, de nagyon megérte. :)

Zsu: - én is részletekben - Krisz is kel még éjjelente. Ha rosszabb napja van, akkor akár éjfélkor is enni kér. De általában hajnali 2-3 körül ébred először és után 5-6 között kér ismétlést.

Ma elmentem a helyi bölcsödébe, hogy megérdeklődjem a beiratkozást. Azt az infót kaptam, hogy Krisz 1 évet elérte, akkor nyilvántartásba veszik a jelentkezési lap kitöltése után és azon szeptembertől járhatna is oda. De ha jön a tesó, akkor nem veszik fel, mert jobb otthon anyuval a gyereknek. :shock:
Több gyermekes anyukák: tényleg???? 2 éves kor felett nem jobb lenne társaságba járni a gyereknek? :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.09.29 12:49-kor.

KépKép
charlott

0-18-as üléseket már én is nézem 2 hónapos kora óta, mert idegesít, hogy a kagylóülés fölött megy a biztonsági öv, és mindig csomót kell bajlódni a bekötéssel, mire elindulunk. Concord ultimax a kedvenc. Nagyon drága, de remélem, lesz új kollekció, és kiárusítják a régi színeket. :) Ülést használtan nem veszek.

KépKép

KépKép
barbazso

Tök érdekes ez a kutatás. Jelentkezünk?

KépKép

KépKép
barbazso

Monde,
Kiprobaltam a csipokotést, tul rovid a kendom… de a dydimosnak van egy még egyszerubb csipokotése, még azt megprobalom majd…

Hibernia,
A sulyt mindig a magassaghoz IS kell viszonyitani + ha ranézel a novekedési gorbékre, abbol egybol kiderul, van-e aggodalomra ok. Ha a gorbék harmonikusan novekszenek, akkor szerintem aggodalomra nincs ok.
Talan mar irtam, 2 fiam szul.suly: 3710gr, 2 hosan 7 kg, 1 évesen 8,6 kg. paraztunk rendesen mi is, minden leheto vizsgalatot elvégeztek rajta és nem talaltak semmit. De ha aggodsz, konzultalj egy dokival.

Csigaby,
Én is baromi duhos vagyok a férjébresztés miatt. Amikor itthon van én ébresztem, mert nekem elég egy berrego telefon. Ha nincs itthon, akkor baromi hangosra kapcsolja, mert agyut is lehetne merre robbantani, akkor sem ébred fel..

Doki,
Itt viszont az a jo,ha verge eljutsz a dokihoz, o szan rad idot rendesen. Néha 45 percig is beszélgetunk, kozben vizsgalja, oltja, stb...olyan szoba sem johetne itt, h egyszerre két paciens.. a gyerekeket is nagyon tiszteletbe tartjak, ugymond “emberszamba” veszik itt.

Barbazso,
Nekem is volt mar ilyen, ha hullan lefekszem napal aludni, szo szerint nem tudom hol vagyok 20 perc mulva, reggel van, este van, mi van???
Remélem Samu aludni fog ma éjjel!!!

Joindulat,
Nem szeretek szivességet kérni, de mar ezt az elvemet, mint megannyit hanyagolom. Ma viszont rosszul esett egy dolog: a fiam egyik baratjat tavaly egész even én vittem focizni, mert az anyja nem tudta elvinni, kulonben nem tudott volna jarni a gyerek. Na most egyutt jarnak teniszezni. 4-5 percre (!) laknak tolunk kocsival, ma mondom neki, h mire jonnom kell vissza, Elisa még biztos aludni fog és fel kell majd keltenem. Es NEM ajanlotta fel, h majd o hazahozza a gyerekeket! .... no comment ....

Seidelem,
A legtobb gyerekulést is lehet billenteni, alvopozicioba. Az mar majdnem olyan mint a bébiulés. Ha a feje kilog, akkor mindenképp valtani kell!

Zsu,
Ne aggodj, nem te vagy az egyetlen, akinek kelnie kell. A szoptatott babak nem alusszak at stabilan az éjszakat, sokaig. Egy hétig igen, aztan 10 napig nem, legalabbis nekem ilyen tapasztalataim vannak. És egyébként is nemsokara jonnek majd a fogacskak, kezdodnek a meghuléses, kohogos éjszakak. Szoval mi is fogunk még kelni.

Hibernia,
Mostanaban én sem tudok eltavolodni. Marad a kendo.
Nalunk nincs ilyen veszély, h “beszélgessunk” hajnalban! Egyszeruen nem bir felkelni, na. Mondjuk éfjfél-1 korul sosem fekszik le…

A nagy gyerek – csaszar témahoz: szerintem sok doki paraz, vagy mar nincs ideje varni, stb. Nem attol fugg nehéz-e megszulni, h hany kilo, hanem attol mekkora a feje és hogy illeszkedik be a szulocsatornaba…. Nekem mind a 3x szerencém volt a szulésznokkel. Hala az égnek!

Zsu,
A hdeg van a lakasban szokas kérdése. En gyerekként a 25 fokhoz voltam szoktatva, most mar elég a 20.A gyerekeimnek is elég. Akkor lesz gaz, ha maszni fog, mert a foldon hideg lesz neki.
Elisa miota ilyen hideg van hosszuujju bodu, harisnya, pulcs, nadrag és mamuszban van.

Elisa rendszeresen kortyol a vizbol. A kezét belemartja és mar teszi is gyorsan a szajaba, nehogy egy csepp is karba menjen...

na ébredés, megyek...
s.orsi

Mondom én, hogy egyforma ez a két gyerek! :D

Vicces, amit írtok a férjekről. Nálunk pont fordítva van. :oops: :lol: Eleinte volt, hogy olyan fáradt voltam, hogy Barnus ébresztett, hogy sír a gyerek, etessem meg. :D Ott sírt közvetlenül mellettem a kiságyban! :) Én fényben, hangzavarban, bármikor, bárhogyan el tudok aludni. Csak az zavar, ha idegenek is vannak ott. :D És ugyanígy szundizik a telefonom órákig is. :roll: Mindig a férjem ébreszt végül. Ha kelnem kell, direkt legalább félórával előbbre állítom az ébresztést, mert az első kettőt általában úgy nyomom ki, hogy fel sem ébredek rá. Este szólok férjemnek, hogy melyik a legkésőbbi időpont, amikor ki kell másznom az ágyból, és rázzon fel, ha még alszom. :D Ő is utálja, de sajna nem tudok változtatni rajta, ha egyszer észre sem veszem, hogy csörög, csak kinyomom automatikusan. :)

De szenya az a nő! Nagy szám lett volna elhozni a fiúkat...
Tényleg, és az anyáknak sem kell szerdán dolgozni? És van ennyi szabi, hogy 6 hetente 2 hetet otthon tudnak lenni a gyerekek?

KépKép

KépKép
barbazso

Még a fürdővíziváshoz... Samu apa karjáról nyalogatja le. :) Meg ha nem vagyunk résen, beleduccol a vízbe, hogy igyon egy kortyot. Így hátra már le sem merjük fektetni, mint Borit, mert azonnal oldalra fordul, és slukkol egyet. Fúj! :D

Erről a szóról jut eszembe. Múltkor tökre megkívántam a cigiző mozdulatot. :D Már nem gyújtanék rá, de hiányzott az a kis szertartás... :D Szerintem hányingerem lenne már egy szívástól is. Sosem gondoltam, hogy egyszer eljutok idáig.

KépKép

KépKép
barbazso

Kati, olvasol még minket? Nagyon rég, legalább másfél hete semmi hír rólatok! Hogy vagytok?
Regisztráltam a pólós játékra. De azt a levelet kétszer küldted el. Nem lehet, hogy akik olvasatlanul törölték, azok csak a másodikkal tették ezt?

KépKép

KépKép
barbazso

Ha már itt tartunk... Juci, veletek minden ok? Ha van egy perced, írj, hogy jól vagytok! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Charlott, én nem mondanám, hogy egy két éves gyereknek feltétlenül állandó gyerektársaság kell, változó, van olyan gyerek, akinek igen, van olyan, akinek nem. Én a bölcsit itthon hanyagolnám, ha lehet, pláne, ha jön a tesó, és a gyerek azt érzi, hogy anya elvisz engem bölcsibe, mert ott van neki a másik gyerek, az nem biztos, hogy jó terápia. Ráadásul a legtöbb bölcsibe ha fel is veszik (mert ugye alapból fel sem veszik sokszor, ha otthon vagy, annyira kevés a hely) a gyereket, délben hazaküldik, ha ott van az anyuka, mert így könnyebb nekik. Akkor viszont csak külön nyűg elvinni 8-ra, és értemenni fél egyre, miközben vagy egy pici babád is. Nehéz kérdés. Én ugye pont most írtam, hogy a 2 év 7 hónapos fiam unatkozik itthon, de ez a probléma azóta van csak, hogy szeptember óta elkezdődött a többi gyereknek az ovi, és nincs kivel összejárnunk. Szóval lehet, hogy egész lesz nektek kialakítani a kisgyerekes társaságot is. Mindenesetre ha bölcsin gondolkozol továbbra is, akkor javaslom, hogy 2011 április-májusban a beiratkozásra okvetlenül menj el, mert különben esélyed sincs, hogy két éves korában mehessen.

Orsi, sajnálom a kendőt, nem akarszt beszerezni egy hosszabbat? Ebayen tök jók vannak, jó áron lehet lőni őket. Én a háton hordozást nagyon szeretném majd Borival felfejleszteni.
monde

Én álmom egy manduca csatos hordozó. Apa már rábólintott. Lehet, hogy ha megjön a fizu, megrendelhetem. :D Nagyon-nagyon várom! Imádom a csatos hordozókat, annyira jól megtámasztják a derekat! (Barátnőmnek ikrei vannak, másfél éve csomót mászkáltunk hordozva, nálam volt az egyik baba. :) Ők is ilyen kölcsönzős módszerrel használták a hordozókat, de ott egy hónapig lehetett náluk, és volt mei tei is meg csatos is, jó előre le kellett csapni rá, hogy köv. hónapban hazavihesd. :)
Ha tudtam volna, hogy újszülött kortól lehet használni, lehet, hogy kendőt nem is vettem volna. Azért nem bántam meg, mert nagyon szeretem.

KépKép

KépKép
barbazso

jártam gmailen végre. :)

zsu, tényleg csinos vagy a képeken nagyon, Gabi meg egy kis csodamanó. :D nagyon jók lettek a fotók!

bori arcán ez az öröm! :) nagyon édes! (kb amúgy Peti is ilyen puccosan, szóval nem dagi... ;))

csöpplány hát nem semmi fába vágtátok a fejszét... nem is értem, hogy tudsz jönni ide is. :D a repülős fotók nagyon aranyosan és az a punk frizkó. :D

nóri nagyon kis mosolygós! kedvencem a 2. kép, mintha kicsit be lenne csiccsentve már meg a repülős, ő is tök élvezi látszik és nagyon fotogén mód néz a kamerába! :)

ami minket illet, költözünk. :D
majd küldök fotókat, tegnap tök véletlenül talált a férjem egy új hirdetést (kb már minden lakást ismertünk a környéken, annyit kerestünk) ma megnézte és lepacsiztak. :shock: én nem is láttam. :lol: de bízom benne. ugyanannyi, mint amit mutattam, de világosabb. éljen. lehet dobozolni, mint Tóthék. :D

hibernia

Hibernia,ari vagy a képeken!!! :lol: :lol: :lol:

Charlott,bár nincs 2 gyerekem,se bölcsis gyerekem,de nekem az a véleményem,hogy 2 éves még nem menjen bölcsibe. (ha nem muszáj)Szerintem jobb megvárni a 3 évet,mert,
2éves gyerek még ritkán szobatiszta,3 már nagyobb valószínűséggel
2 még nem beszél,3 már inkább és ha esetleg bántották el tudja mondani.

Ez csak az én véleményem és sajnos ha nem hozzák vissza a 3éves gyest,akkor én is rá leszek kényszerülve a bölcsire,de nagyon nem szeretném.Gyerek társaságba én is vihetem.

Anyuka-klikkek erre vannak,de már nagyobb (pár éves) babákkal és ők már olyan összeszokott csapat,szóval én nem is próbálok velük barizni.Persze a köszönés oda-vissza megvan.

Kép

KépKép
mayday

ja a kisbetűkért szorri, hol műkszik a shift, hol nem. :(

charlott igen, fogom a fiúka kezét, tőle "rabolt" el a férjem, bár a képeket nézve gőzöm sincs, mit látott bennem. :lol: rút kiskacsa voltam, ez az igazság és még mindig várom, hogy hattyú legyek. :D

ja, köszönjük a lakásdicséretet, állítólag ez a mostani amit kiveszünk, még sirályabb. :D no most már nem mossuk le magunkról, hogy burzsujok vagyunk, pedig nem. :D szívom is a fogam rendesen, no de max majd vajas kenyéren élünk. :lol:

barba az én férjem is ilyen, előbb rohan ki megnézni mit nyünnyög Peti, mielőtt én felébrednék. :D gondos anya... :oops:

orsi, én nem aggódom, csak anyós. :( amúgy meg 65 euróért nem csinálok magamból hülyét megint, hogy leviszem a dokihoz. :? 98%, hogy körberöhögne. :( normális kölök, nincs vele semmi szerintem, kicsit súlyos, kész. :)

bocs, ha vkit kihagytam, megyek, elmosogatok. :(

hibernia

mayday, ari - milyen finom voltál. ronda, mondjuk ki. :D

hibernia

Mayday és Monde nagyon jol osszefoglaltak, miért nem kell a gyereket bolcibe adni, ha nem muszaj.
Nekem mindig nagyon fontos volt, hogy mar beszéljen a gyerek, h el tudja mondani, ha vmi nem jo, vki bantja... egyébként csak ulne az ember az almatlan éjszakakon és gondolkodhatna, mi baja van...

este még jovok. talan.
s.orsi

Hibernia, küldjük a kartonvágót??? :D

KépKép

KépKép
barbazso

Vmirol lemaradtam. :roll: mihez kell a kartonvago???
s.orsi

Elisa kezd rafkos lenni! ezen a héten mar masodszor csinalta meg a novel, aki vigyaz ra, h olyan uvoltésbe kezdett, mint akinek nagyon faj vmi, vigasztalhatatlan siras percekig... és mihelyt megjelentem a latoszogében, elhallgatott.

Barbazso
a szerdai napot ugy oldjak itt meg az anyukak, h vagy nem dolgoznak szerdanként vagy nagyszulokhoz viszik vagy bébiszitter... a szunetekben ugyanigy. Nincs ennyi szbadsag, itt csak 5 hét jar atlagosan.

Csigaby,
még azt akartam irni, h milyen eros lehet Anna, ha probal felulni! nalunk még ilyenrol szo sincs. Ma eloszor észrevettem, h hasonfekve nyul egy csorgoért, megkaparintja és rogton teszi a szajaba.

Ja most esett le a kartonvago. A koltozéshez! hihi. Hibernia butorozott lakasba koltoztok?

Mi is komolyan el fogunk gondolkodni. Ugy néz ki huzamosabb ideig kell itt maradnunk, mert felajanlottak a férjemnek a cégnél egy uj poziciot. Hurra! most mar Azsiaba is kell majd néha utaznia! azok olyan 10-14 napos utak! szoval emiatt még gondolkodik (gondolkodunk), de latom rajta, h nagyon szeretné az uj allast.
de a haz kicsi és atépiteni nem akarjuk. én belehalnék, ha itt épitkezni kellene, amig benne lakunk... Csopplany, mar tobbszor irtam, de le a kalappal, h ye ezt mind végig tudod csinalni egy babaval!
s.orsi

Szépjóestét :)

Durva éjszakán és napon vagyunk túl, nagyon örülök, hogy most jó ideig nyista oltás :evil:. Tegnap még egész jól volt Nóri, bár az elalvások nyügik voltak, de az mostanában mindig ilyen. Napközben itt volt barátnőm, vele is tök jót haverkodott, és végre nem volt sírás! (ha ezt a nagyszülők megtudják...) :shock: :wink:
Aztán este kezdődött a műsor, letevés után 1 órával még mindig nem aludt, sírt, megnyugtattam, sírt, megnyugtattam, és így tovább. Majdnem 10 volt, mire elaludt, persze sírva...aztán ébredt éjfélkor sírva, majd fél3kor szintén sírva, 3-ig próbáltam elaltatni, addig cici sem kellett neki, aztán 3-kor végre elfogadta, de ahogy evett, az alapján nem az éhség volt a baja. Aludt reggel 8-ig, kajcsi, majd gyakorlatilag estig kínlódott, sírt mindenhogy, lerakva, karban, mei-tai-ban, mindenhogy, ilyen még nem volt :( :shock: - nagyon örülök, hogy vége a napnak, remélem, a holnapi jobb lesz valamivel...
Ja, és a nap híre: fürdés közben bekapta a lábujjait :lol: 8) - napok óta dolgozik a projekten, eddig csak a rugit vagy a zoknit kicsit lehúzva tudta megrágni, de ma végre megkóstolhatta a lábujjait, szétröhögtük magunkat Apával, na meg fotóztunk bőszen, majd küldöm gmailre.

Akkor reag:
Csöpplány
Boldog 5 hót Balunak :). Súlyhoz gratu, oltás utóhatást hogy viselte Balu? Jók a Balu-fotók, az a séró nagyon baba 8), és látom ő is csípi a repülést :D. Kecó épül-szépül, jól néz ki :).
Zsu
Keresztelős képek jók, csinik voltatok.
Monde
Nagyon cuki Bori a kádban, tényleg mindene vigyorog :lol:, látszik hogy élvezi.
Orsi
Nálunk is megy a mindenbe csimpaszkodás szopi közben, néha úgy érzem magam, mintha egy kis makimajmot etetnék :lol: :lol:.
Charlott
Tök jó, hogy tudsz menni zenebölcsibe, én is mennék, de itt nincs semmi, láttam ringató plakátot, elmentem a megadott helyre/időben, és sehol senki...gondolom régi volt a plakát...Utcán köszönés itt sem dívik, bár én a szimpi anyukákra ráköszönök, ha elcsípem a szemkontaktot, de volt már, hogy nem köszöntek vissza :roll:
Cyntia
Auchan sztori durva, én is otthagytam volna mindent.
Hibernia
Súly miatt ne aggódj, Peti tökéletes és kész :). Sok paraszt - ezen jót röhögtem, még nem hallottam :D. Költözéshez kitartás, Petit jól csomagoljátok majd be :lol: - képek lesznek az új kecóról?
Barba
Napsi tök aranyos, én is gondolkodtam rajta, de Apa hallani sem akart róla...Keresztelő képeket majd küldöd ugye? Köszi a hasdicséretet :wink: - ja, pár hete elkezdtem Cindyvel edzeni, abban jó sok hasazás van, nem is mindig bírom...Miből lesz a cserebogár nagy kedvenc, terhesség alatt egyfolytában néztük, készültünk :wink:
Seidelm
szülés sztori durva, nem csodálom, hogy váltani akarsz...barátnőm most várja a másodikat, rengeteg elrettentő történetet hall, teljesen kivan szegény.

Köszönöm a reakciókat idegenek láttán elsírja magát témában, kicsit megnyugodtam.
Minden szopizás nálunk is van, pont ma szívta ki az államat, az az egyik kedvence, akár közvetlen szopi után is képes rácuppanni :lol:.
kovmarti

Sziasztok!

Üvöltés:hát nálunk az elején volt a pocak miatt hajnalban 3-4 órás üvöltések.Én nem is értem akkor hogy bírtam.

Kúszás:nálunk is úgy van mint Hiberniánál,ha megtámasztom a talpát akkor halad.De egyébként is próbálkozik,de mé csak a fordulás van meg neki.(felemeli kezét lábát és a pocakján forog :lol: )Vicces látvány :)

szigetelés:mióta műanyag nyílászárókk vannak sokkal jobb a helyzet.Már nem süvít a szél.Bár még így is néha elég nagy a számla néha :? (gáz)

Hibernia:Balu jobban van,aznap volt zizi szegényem,nagyon megviselte most ez az oltás.Volt ugye hőemelkedése is,de fél kúp után bealudt és húzta reggelig :) Reggel meg már mintha mi sem történt volna :) Még jó hogy most 1 évig nem fogják szurkálni,jó esetben :) Áron,az is szép név :) Nekünk van egy (rózsaszín) elefántunk,örökölt,és Balu annak az ormányát szopizza :lol: Nem plüss elefánt.Petya nem is kövér,szerintem pont átlagos a súlya!Balu meg kis vézna,de ugye ő nem mérvadó :D Petya milyen időközönként eszik,bírja a 3 órát?Nem hsizem hogy elcsesztétek volna,elvileg van ilyen korszakuk a babáknak már ilyen kicsi korban is.Balut is általában én tudom megvigasztalni,de apa is szokott sikerrel járni,de hát anya a best :D Felkelt a párod hogy beszélgessetek? :shock: Ez kicsit szemét dolog,nem ? :?

Zsu:oldalszopizás :lol: Balu még nem értékeli a kukucs játékot :( Sajnálom ezt a rengeteg ébredést,nem lehet egyszerű :? Fogról én úgy hallottam hogy lehet összefüggés.Mármint hogy öröklött.Megnéztem a keresztelős képeket,nagyon jók lettek!Nagyon kedves kis családod van!Gabi meg nagyon édes :D Imádom a platinaszőke fejét :D Örülök hogy épségben megérkezett az infacol.A bontottat nem adtam fel inkább mert nem emlékszem hogy lecsavartam-e a kupakját.Mert ha igen,akkor ugye meg van szabva mennyi idő alatt kell felhasználni.Inkább nem reckíroztam ha nem gond :( Mi már nem kelünk éjszaka nagyon rége :roll: Amikor a fejlődési ugrás volt akkor volt egy kelés éjjel.

Mayday:örülök hogy helyrejött a füled :) Nagyon tetszik a körm9öd,de én sose tudtam a nagy "karommal" bánni :D Valahogy nem vonz ez a face book dolog :? Nekem nem hörög Balu,inkább csak gargalizál,na meg fújja ki a nyálát és tetszik neki a hang amit kiad :D Köszia szemdisit ismét :D Én is imádom a kis szemecskéjét,olyan jó benne elmerülni.Hihetetlen milyen kék a szeme,nem tudom kitől örökölte.

Monde:én is együtt csináltam végig a terhességet a cicámmal,imádtam,velünk aludt egy ágyban.Úgy is volt hogy marad Balu mellett is,csak amikor ugye megtudtam hogy korábban érkezik a kis Manó,berezeltem.Jesszus,ennyuire párás nálatok a szoba? :? Nem semmi,1 liter víz :? Aranyos lehet a fiad,amikor bujdokol :D Aranyos nagyon Bori fürdcsi közben.Én Balut nem merem így letenni mert már fordítja is a fejét a vízbe.

Charlott:nálunk is általában ilyenek.Anyukákkal megmosolygunk egymásra és ennyi.Viszont van 3 anyuka akivel jóban vagyunk.Az egyiknek 19 hónapos a kisfia, a másik kettőnek meg majdnem Baluval egyidős.Velük jóban vagyok,talizgatunk :) Aranyos lehetett Krisz a fadöntéssel :D Én nem kaptam ilyen levelet.Érdekes lehet ez a vizsgálat,na majd még én is átolvasom :) Párom nővérének a kisfia oviba jár, a kicsi meg most volt 19 hónapos.A nagy csak délig maradhat az oviban,merthogy anyuka úgyis otthon van a picivel,így el kell hozniuk délben.Ez is milyen már? :?

Cintia:hát ez az auchan-es dolog nagyon durva :? Érzéketlen tuskók!Milyen sok haja van Szintinek! :) Édes pofa :)

Küldtem én is képeket a felújításról,meg egy linket ahol vannak new képek Baluról :)

Fürdés:Balu még a kiskádban fürdik,simán elfér még benne,de azért pacsál már benne rendesen :D Majd akor akarjuk nagy kádban fürdetni mikor már viszonylag stabilan tud ülni,majd akkor apával fog fürödni :)

Csigaby:tényleg,Annának hogy áll a fogacska?Jön neki?Hát ezek a férjek nem normálisak,az én férjem olyan halkan kel,hogy sokszor már csak arra kelek,hogy adja a puszit,hogy elment :) Anna nagyon ügyes a lemaradásához képest!Nem is tudtam hogy elrontották a császárodat :? Így már összeségében értem hogy miért nem akarsz egyelőre kövi babát.

Barba:örülök hogy jól ment a keresztelő!Orvos meg no comment,legalább tényleg szólhattak volna.Köszi a progit!Csinálok én is egyet :) Kórházból nekem sincs ismerősöm,mondjuk nem is nagyon volt kivel ismerkednem,folyton a koraszülött osztályt jártam,hol látogatni,hol a lefejt tejcsit vittem fel Balunak :) Nekem ha lányom lesz akkor Dorina Noémi lesz :) Napsugár szép név,de ha idősebb lesz akkor hogy fogják hívni?Napsi néni? :) Jó,nem mintha a Dorina néni jobban hangzana :lol: Köszi a séródicsit :D Egyre hosszabb neki felül(oldalt szinte kopasz) és mindig bohóckodunk vele pancsi után :D Aztán néha úgy marad :D Rágóka nálunk se nyerő,hiába van egy vagonnal.Ami nagy favorit,az a kezek,na meg a ruhája,textilpelus.

Babasúly:igazából nem értem miért aggódnak,nem kórosan kövér beteg babáról van szó,hanem csak jó húsban lévőről.Szerintem itt a babák többsége átlagos súlyú,meg aztán nem mindegy a hossz se a súlyhoz.

Pelus:hát mi 1-essel kezdtünk,és az elején az is a háta közepéig ért :roll: Nem is tudom meddig használtuk.Talán másfél havonta váltottunk méretet.Most 3-asba toljuk ( :lol: ),de kezdem egy ici-picit kicsinyelni,pedig most vettem még egy csomival,meg van még egy huggies is.Na majd meglássuk :D

Lányok,köszönjük az 5 hós köszöntést :) El se hiszem hogy már 5 hónapos a kis Drágám :)

Seidelm:részvétem a doki miatt.Az enyém is hasonló volt(sztk-s).Mondtam neki hogy szerintem nem stimmel a súlya babának.Minden uh alkalmával egyre többel volt lemaradva súlyban.Erre csak azt mondta hogy jajj,nem kell magának 4 kilós babát szülnie....Szóval nc.Talán ha jobban odafigyel,akkor nem lett volna ilyen a szülés,meg a vége...Kövinél én se ehhez mennék(mondjuk állítólag nyugdíjba vonul),de lényeg hogy nem fogom hagyni magam.Főleg hogy azt mondták genetikai dolog volt,azaz máskor is előfordulhat ugyanez.Ilyen nálunk is volt.Gondoltuk megetetjük 11-12 között,mikor mi fekszünk le és tuti alszik reggelig,na akkor kelt 3-4 körül.Aztán mikor nem etettük simán végigaludta az éjszakát.Ki érti ezt?Én Balunál azt csináltam hogy korábbra tettem a pancsit.fél 7 helyett fél 6.Utána alszik egy fél órát,majd játszunk 2-2,5 órát aztán jön a nagy alvás.

Orsi:hát ez elég szemétség volt az ismerősödtől,biztos baromi nehezére esett volna elhozni őket is...De nem csípem az ilyeneket.Köszike,de nem olyan vészes végülis.Jól bezárkózunk,meg hálisten Balut se zavarják a hangok,zajok,meg az idegenek sem.Egész nap ki se dugjuk az orrunkat a szobából :D Inkább a takarítás része lesz komolya hadművelet :shock:

Na most hogy írtatok a fürdővíz kostolásról Balu is megkostólta.A hasára tettem a szivacsot,míg egyéb testrészeit mostam(ahova a szivacs nem fér be) és azt vettem észre hogy tömte a szájába a szivacsot.Remélem ettől azért nem lesz baja.Csak fürdetőkrémes volt a vize.

Cigi:hát én még soha egy slukot se szívtam még.Valahogy nem vonz a dolog :D

Ercsi:tényleg rég írtál.Föld hívja Ercsit,jelentkezz! :D :lol:

Mucus?Anita?Juci?

Bölcsi:hát ha csak nem fogunk az éhenhalás küszöbén állni,akkor én maradok 3 évig Baluval itthon.Főleg hogy ő el is intézte nekem a besietésével :lol: Égi jelnek veszem,hogy ő szeretne anyával lenni 3 éves koráig :d De azt mondják hogy 2012ben visszamenőlegesen vissza fogják állítani.Kiváncsian várom majd...

Hát nálunk én előbb felkelek minden nyösszre mint párom.Mikor mondom hogy Balunak 3szor kellett visszaadnom a cumiját éjjel akkor mindig néz rám hogy tényleg?Mert hogy ő ugye fel se ébred rá.

Rólunk:jól vagyunk,rohangászunk még mindig a hiányzó dolgokat megvenni,kész vagyon amit már elköltöttünk és még hol a vége?Ma megvettük a lámpát a konyhába,meg a wc-be is.Még egy -két dolog és kész.Holnap jön a festő.
Balu is jól van,átvészeltük a tegnapelőtti napot,tegnap tök nyugis volt már.Ma is nyugis volt,bár néha nyöszizett és estére alig lehetett megnuygtatni,majd végül az ölembe elaludt.Nem tudom mi lehet a baj,de a holnapi hidegfrontra gyanakszom.Most lszik már 8 (!) óta,kivi vok,mikor fúj ébresztőt.Na megyek én is,ma se kiméltetek,hogy lehet ennyit írni??? :lol: :lol:
Na megyek elteszem magam holnapra :) De gondolkodom hogy hibernáltatom magam az elkövetkező 2-3 hétre,míg rendben nem lesz a lakás :lol: Jajj és bocs hogy megint hosszú lettem :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Előre bocsánat, hogy hosszú leszek, ritkán van időm, de akkor pótolok :)

Barbazso: köszi az érdeklődést, ha már így kérdezted, írok egy kicsit. Ma este egyedül vagyok, párom a műteremlakásban dolgozott aztán meg elment sörözni a haverokkal, úgyhogy ott is alszik, nálunk ez nem gond, mert egyébként meg sokat van itthon egész napokat is... meg mi már idősebbek vagyunk és mindketten igényeljük a "saját időt". Mondjuk ez nekem most nem kimozdulást, hanem egyedül babázást jelent, de most ez a legjobb program :) Persze ez csak most van már így, az első hetekben áldás volt, hogy itt volt mellettem egész nap.

Barbazso megnéztem a manduca hordozót, nekem is nagyon tetszik de nekem már van két másik fajta. Az egyik olyan mint Hiberniáé, szép narancssárga :)
Hibernia Te mikortól fogod ültetve vinni benne? A védőnő szerint már lehet. Gratulálok az új lakáshoz, és kitartást a költözéshez! Ha még annál is jobb az a lakás, mint amit mutattál, akkor nagyon szuper helyetek lesz, mindenképp megéri váltani :) A baba súlya miatt szerintem se aggódj, nekem Juli kis súllyal született és az elején lassan gyarapodott és a védőnő jól be is paráztatott, aztán hirtelen megindult és 3,5 hós korára megduplázta a születési súlyát. A múlt heti mérésen 6 kiló volt és már "csak" 600 grammot hízott 4 hét alatt. Tehát lelassult a gyarapodás, meg ha intezívebben fognak mozogni, kúszni-mászni akkor úgyis ledolgozzák. Küldök gmail-re egy képet Juliról (nem takarok bele, mert párom "műve" :)), ahol látszanak a hurkái, pedig nagyon kis vékony volt az első hetekben. Én nem tudlak megnézni fb-on, mert nem tudom a nevedet :oops:
Esetleg tud valaki küldeni nekem egy táblázatot? Elkezdtem összeírni az adatokat, de úgy könnyebb lenne... hiába olvasok egy éve, a várandósság alatt szita lett az agyam :D
Apropó én végigolvastam a vitákat az elején is, meg amikor elment a társaság, azt nagyon sajnáltam, mert jó volt olvasni, de örülök, hogy egy még jobb csapat jött össze :)

Charlott köszi a babakutatós linket, nekem is nagyon megtetszett a dolog ezért fel is hívtam őket, nagyon kedvesek voltak és jövő héten már megyünk is, most épp van egy kutatásuk 4-5 hónapos babákkal.

Az éjszakai alvásban szeretném a tanácsotokat kérni. Juli mindig jól aludt, most is alszik 10-11 órát általában 2 evéssel, de volt már olyan, hogy csak 1x kelt. Csak megetettem és már aludt is vissza a következő evési. Az utóbbi napokban viszont evések között is felébred és átfordul a hasáról a hátára, úgy viszont nem tud visszaaludni. Felkelek, visszafordítom (azt még nem tud), csitítom, lenyugszik, visszafekszem, épp elaludnék amikor újra kezdi. Egy éjjel van, hogy 3x is eljátszogatunk ezzel a kaják között :) Nem tudom mire ébred fel, mert eddig csak akkor ébredt, amikor éhes volt. Pedig már éppen készültem rászoktatni az 1x evésre, erre most még többször kelek hozzá :( ötlet?
Nálunk egyébként minden nap fél 8-kor van fürdés (szintén kezdi kinőni a kádat :)), 8-kor utolsó szopi, aztán alvás. (Már elalszik magától ha ébren rakom le.) Kaja éjfél körül és 4 körül, tehát 4 óránként. Reggel már 6-fél 7 körül fent van, de jól eljátszik még magában a kiságyban 7-ig. Imádom a vigyorát mikor meglát reggel :D 7-8 között kaja, aztán kb. 3 óránként. Az első hetekben elképzelni sem tudtam, hogy a Suttogóban leírt napirendet, hogy lehet megvalósítani, de mára magától állt be rá a csajszi: eszik, játszik, alszik, eszik... :)
Az óraátállítás miatt én már próbálom előrébb hozni az esti rutint, de sajna még nem nagyon sikerült :roll:

Még egyszer bocsi, hogy hosszú vagyok :oops:

Juci

Kép
juci71

Jajj Kovmarti:nekd felejtettem még el írni hogy jók a képek!És tényleg nincs is hasad!Köszi a dicsit! :wink:
Hibernia:ez aztán kecó :D Nekem tetszik így kívülről :D

KépKép
Kép
csöpplány

Juci:Balut és két oldalról kitámasztom és akkor nem tud forogi és szépen alszik azóta.Ha hason volt és felébredt folyton fekvőtámaszozott és nem tudott visszaaludni.Hátról meg már könnyedén forog hasra és akkor azzal szórakozott.Mióta ki van támasztva azóta végigalussza az éjszakát,nem kel fel :) Esetleg ötletnek :P

KépKép
Kép
csöpplány

látom nem csak én írok :) na gyorsan olvasok is a folytatás előtt :)

Juci

Kép
juci71

Juci
lehet fejlodési ugrasrol szo. Példaul. vagy ki tudja... nekem Elisa most 3-4 napja ujra jol alszik, elotte egy hétig 2-3x kelt, az elott egy hétig egész éjjel aludt... fogalmam sincs mitol alszik és mitol nem. telihold nagyon betett szeptemberben. stb, frontok, néha ugy érzem fazik, arra ébredt fel...
s.orsi

Köszi Csöpplány az ötletet.
Juli a hasáról 2 féle képpen is át szokott fordulni, az egyiknél a fejével borul, a másiknál a fenekét tolja :) viszont hátról hasra még nem fordul, csak ugyanúgy forog rajta, meg most a legújabb nálunk is a lábemelés, megfogja és húzza a szájába :)
A nyálberregésről viszont leszokott, 1-2 hétig csinálta csak.

Én is gratulálok a keresztelőkhöz és hófordulókhoz!
Képek, videók nagyon édesek!

Kovmarti sajnálom a nyűgösséget, múlt héten Juli is nagyon nyűgös volt oltás után és 2 nap hőemelkedése is volt, mi is kúpoztunk, meg kedvetlen volt. Nálunk egyre rosszabbul viselte az oltásokat, az elsőnél még semmi baja nem volt, a másodiknál egy napig nyűgi volt, most meg 3 napig :( Tornához gratula, nekem is kellene már hasazni mert az még van rendesen :(

Juci

Kép
juci71

Orsi köszi, én is ilyesmiken gondolkodtam... az egyik éjjelre ráadtam egy plusz hálózsákot, (egyébként nem szokott abban aludni még, mert még 23-24 fok van a szobában) és meleg is volt, mert szopinál éreztem, hogy megizzad. Én sem tudom mitől függ, hogy 1x ébred vagy sokszor :roll:

Juci

Kép
juci71

Egy utolsó aztán eldugulok :)
De ezt le kell írnom, mert a sok rossz tapasztalat mellett ma történt egy kellemes eset velem:

Délután lesétáltam a közeli újságoshoz, ez egy olyan régi kis trafik szerű bódé, csak egy-két vevő fér be. Juli hordozóban lógott rajtam. Épp voltak a boltban, egy férfi 3 kisgyerekkel. Kijöttek, én meg mentem volna be, de ráléptem a cipőfűzőmre. Tanácstalanul néztem, hogy most hogy fogom megkötni, nem férek hozzá a gyerekkel a hasamon. A férfi meg észrevette és szólt a gyerekeknek, hogy álljanak meg és jöjjenek vissza, ő meg letérdelt elém és megkötötte a cipőfűzőmet :) Nagyon jólesett, szinte zavarba jöttem. Szóval ilyen is van... csak sajnos ritka.

Jó éjszakát mindenkinek!

Juci

Kép
juci71

Sziasztok!

Aki tőlem szeretne vásárolni mei tai-t vagy bári mást, 15%-os babanetes kedvezményt kap! :)
(Ezt még elfelejtettem nektek megírni).

Üdv. Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?