Sziasztok!
Üvöltés:hát nálunk az elején volt a pocak miatt hajnalban 3-4 órás üvöltések.Én nem is értem akkor hogy bírtam.
Kúszás:nálunk is úgy van mint Hiberniánál,ha megtámasztom a talpát akkor halad.De egyébként is próbálkozik,de mé csak a fordulás van meg neki.(felemeli kezét lábát és a pocakján forog
)Vicces látvány
szigetelés:mióta műanyag nyílászárókk vannak sokkal jobb a helyzet.Már nem süvít a szél.Bár még így is néha elég nagy a számla néha
(gáz)
Hibernia:Balu jobban van,aznap volt zizi szegényem,nagyon megviselte most ez az oltás.Volt ugye hőemelkedése is,de fél kúp után bealudt és húzta reggelig
Reggel meg már mintha mi sem történt volna
Még jó hogy most 1 évig nem fogják szurkálni,jó esetben
Áron,az is szép név
Nekünk van egy (rózsaszín) elefántunk,örökölt,és Balu annak az ormányát szopizza
Nem plüss elefánt.Petya nem is kövér,szerintem pont átlagos a súlya!Balu meg kis vézna,de ugye ő nem mérvadó
Petya milyen időközönként eszik,bírja a 3 órát?Nem hsizem hogy elcsesztétek volna,elvileg van ilyen korszakuk a babáknak már ilyen kicsi korban is.Balut is általában én tudom megvigasztalni,de apa is szokott sikerrel járni,de hát anya a best
Felkelt a párod hogy beszélgessetek?
Ez kicsit szemét dolog,nem ?
Zsu:oldalszopizás
Balu még nem értékeli a kukucs játékot
Sajnálom ezt a rengeteg ébredést,nem lehet egyszerű
Fogról én úgy hallottam hogy lehet összefüggés.Mármint hogy öröklött.Megnéztem a keresztelős képeket,nagyon jók lettek!Nagyon kedves kis családod van!Gabi meg nagyon édes
Imádom a platinaszőke fejét
Örülök hogy épségben megérkezett az infacol.A bontottat nem adtam fel inkább mert nem emlékszem hogy lecsavartam-e a kupakját.Mert ha igen,akkor ugye meg van szabva mennyi idő alatt kell felhasználni.Inkább nem reckíroztam ha nem gond
Mi már nem kelünk éjszaka nagyon rége
Amikor a fejlődési ugrás volt akkor volt egy kelés éjjel.
Mayday:örülök hogy helyrejött a füled
Nagyon tetszik a körm9öd,de én sose tudtam a nagy "karommal" bánni
Valahogy nem vonz ez a face book dolog
Nekem nem hörög Balu,inkább csak gargalizál,na meg fújja ki a nyálát és tetszik neki a hang amit kiad
Köszia szemdisit ismét
Én is imádom a kis szemecskéjét,olyan jó benne elmerülni.Hihetetlen milyen kék a szeme,nem tudom kitől örökölte.
Monde:én is együtt csináltam végig a terhességet a cicámmal,imádtam,velünk aludt egy ágyban.Úgy is volt hogy marad Balu mellett is,csak amikor ugye megtudtam hogy korábban érkezik a kis Manó,berezeltem.Jesszus,ennyuire párás nálatok a szoba?
Nem semmi,1 liter víz
Aranyos lehet a fiad,amikor bujdokol
Aranyos nagyon Bori fürdcsi közben.Én Balut nem merem így letenni mert már fordítja is a fejét a vízbe.
Charlott:nálunk is általában ilyenek.Anyukákkal megmosolygunk egymásra és ennyi.Viszont van 3 anyuka akivel jóban vagyunk.Az egyiknek 19 hónapos a kisfia, a másik kettőnek meg majdnem Baluval egyidős.Velük jóban vagyok,talizgatunk
Aranyos lehetett Krisz a fadöntéssel
Én nem kaptam ilyen levelet.Érdekes lehet ez a vizsgálat,na majd még én is átolvasom
Párom nővérének a kisfia oviba jár, a kicsi meg most volt 19 hónapos.A nagy csak délig maradhat az oviban,merthogy anyuka úgyis otthon van a picivel,így el kell hozniuk délben.Ez is milyen már?
Cintia:hát ez az auchan-es dolog nagyon durva
Érzéketlen tuskók!Milyen sok haja van Szintinek!
Édes pofa
Küldtem én is képeket a felújításról,meg egy linket ahol vannak new képek Baluról
Fürdés:Balu még a kiskádban fürdik,simán elfér még benne,de azért pacsál már benne rendesen
Majd akor akarjuk nagy kádban fürdetni mikor már viszonylag stabilan tud ülni,majd akkor apával fog fürödni
Csigaby:tényleg,Annának hogy áll a fogacska?Jön neki?Hát ezek a férjek nem normálisak,az én férjem olyan halkan kel,hogy sokszor már csak arra kelek,hogy adja a puszit,hogy elment
Anna nagyon ügyes a lemaradásához képest!Nem is tudtam hogy elrontották a császárodat
Így már összeségében értem hogy miért nem akarsz egyelőre kövi babát.
Barba:örülök hogy jól ment a keresztelő!Orvos meg no comment,legalább tényleg szólhattak volna.Köszi a progit!Csinálok én is egyet
Kórházból nekem sincs ismerősöm,mondjuk nem is nagyon volt kivel ismerkednem,folyton a koraszülött osztályt jártam,hol látogatni,hol a lefejt tejcsit vittem fel Balunak
Nekem ha lányom lesz akkor Dorina Noémi lesz
Napsugár szép név,de ha idősebb lesz akkor hogy fogják hívni?Napsi néni?
Jó,nem mintha a Dorina néni jobban hangzana
Köszi a séródicsit
Egyre hosszabb neki felül(oldalt szinte kopasz) és mindig bohóckodunk vele pancsi után
Aztán néha úgy marad
Rágóka nálunk se nyerő,hiába van egy vagonnal.Ami nagy favorit,az a kezek,na meg a ruhája,textilpelus.
Babasúly:igazából nem értem miért aggódnak,nem kórosan kövér beteg babáról van szó,hanem csak jó húsban lévőről.Szerintem itt a babák többsége átlagos súlyú,meg aztán nem mindegy a hossz se a súlyhoz.
Pelus:hát mi 1-essel kezdtünk,és az elején az is a háta közepéig ért
Nem is tudom meddig használtuk.Talán másfél havonta váltottunk méretet.Most 3-asba toljuk (
),de kezdem egy ici-picit kicsinyelni,pedig most vettem még egy csomival,meg van még egy huggies is.Na majd meglássuk
Lányok,köszönjük az 5 hós köszöntést
El se hiszem hogy már 5 hónapos a kis Drágám
Seidelm:részvétem a doki miatt.Az enyém is hasonló volt(sztk-s).Mondtam neki hogy szerintem nem stimmel a súlya babának.Minden uh alkalmával egyre többel volt lemaradva súlyban.Erre csak azt mondta hogy jajj,nem kell magának 4 kilós babát szülnie....Szóval nc.Talán ha jobban odafigyel,akkor nem lett volna ilyen a szülés,meg a vége...Kövinél én se ehhez mennék(mondjuk állítólag nyugdíjba vonul),de lényeg hogy nem fogom hagyni magam.Főleg hogy azt mondták genetikai dolog volt,azaz máskor is előfordulhat ugyanez.Ilyen nálunk is volt.Gondoltuk megetetjük 11-12 között,mikor mi fekszünk le és tuti alszik reggelig,na akkor kelt 3-4 körül.Aztán mikor nem etettük simán végigaludta az éjszakát.Ki érti ezt?Én Balunál azt csináltam hogy korábbra tettem a pancsit.fél 7 helyett fél 6.Utána alszik egy fél órát,majd játszunk 2-2,5 órát aztán jön a nagy alvás.
Orsi:hát ez elég szemétség volt az ismerősödtől,biztos baromi nehezére esett volna elhozni őket is...De nem csípem az ilyeneket.Köszike,de nem olyan vészes végülis.Jól bezárkózunk,meg hálisten Balut se zavarják a hangok,zajok,meg az idegenek sem.Egész nap ki se dugjuk az orrunkat a szobából
Inkább a takarítás része lesz komolya hadművelet
Na most hogy írtatok a fürdővíz kostolásról Balu is megkostólta.A hasára tettem a szivacsot,míg egyéb testrészeit mostam(ahova a szivacs nem fér be) és azt vettem észre hogy tömte a szájába a szivacsot.Remélem ettől azért nem lesz baja.Csak fürdetőkrémes volt a vize.
Cigi:hát én még soha egy slukot se szívtam még.Valahogy nem vonz a dolog
Ercsi:tényleg rég írtál.Föld hívja Ercsit,jelentkezz!
Mucus?Anita?Juci?
Bölcsi:hát ha csak nem fogunk az éhenhalás küszöbén állni,akkor én maradok 3 évig Baluval itthon.Főleg hogy ő el is intézte nekem a besietésével
Égi jelnek veszem,hogy ő szeretne anyával lenni 3 éves koráig :d De azt mondják hogy 2012ben visszamenőlegesen vissza fogják állítani.Kiváncsian várom majd...
Hát nálunk én előbb felkelek minden nyösszre mint párom.Mikor mondom hogy Balunak 3szor kellett visszaadnom a cumiját éjjel akkor mindig néz rám hogy tényleg?Mert hogy ő ugye fel se ébred rá.
Rólunk:jól vagyunk,rohangászunk még mindig a hiányzó dolgokat megvenni,kész vagyon amit már elköltöttünk és még hol a vége?Ma megvettük a lámpát a konyhába,meg a wc-be is.Még egy -két dolog és kész.Holnap jön a festő.
Balu is jól van,átvészeltük a tegnapelőtti napot,tegnap tök nyugis volt már.Ma is nyugis volt,bár néha nyöszizett és estére alig lehetett megnuygtatni,majd végül az ölembe elaludt.Nem tudom mi lehet a baj,de a holnapi hidegfrontra gyanakszom.Most lszik már 8 (!) óta,kivi vok,mikor fúj ébresztőt.Na megyek én is,ma se kiméltetek,hogy lehet ennyit írni???
Na megyek elteszem magam holnapra
De gondolkodom hogy hibernáltatom magam az elkövetkező 2-3 hétre,míg rendben nem lesz a lakás
Jajj és bocs hogy megint hosszú lettem