Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! Tényleg egyre erősebb a csíkocska! Dokihoz akkor mikor is mész???

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt egy laptetű ami már oly rég volt nálam!!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika gyanus vagy te nekem:)

Most beszéltem a rendelővel és jövőhéten hétfőre kaptam időpontot 3/4 9-re.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Húúúú gabi! Az még ilyen szempontból olyan messze van, de mégis hamar eljön! Én már ugy zizgulok helyetted is! De ne stresszelj és akkor tuti minden rendben lesz!
Gyanus?? Én?? Dehogy is! Még van hátra 2 napom ebből a ciklusból és a köv hónap az már az én hónapom lesz és veled eggyütt élem át a boldog napokat! Majd Te látsz el mindenféle jótanáccsal! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika ok, ebben megegyeztünk. Érdekes mert most valahogy teljesen nyugodt vagyok, nem stresszelek, nem idegeskedek. Hamar elfog telni ez a hét mert most ugye hosszú hétvége lesz, itthon az egész család, majd jót pihizünk.

Kép

gabi1

Gabi! A sok pihi az nagyon jó! Menjetek eggyet egy jót kirándulni is akár! Most az a legfontosabb, hogy egy picit kikapcsolj Te is és a párod is! Ez kell most nektek!!! Vigyázz nagyon magatokra! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika hát nem tudom hogy kirándulni megyünk e de moziba biztos elviszem a gyerekeket, meg egy nap beiktatjuk hogy mi is elmegyünk ketten, vagy tesómékkal.

többiek vajon merre lehetnek? :( Lassan kihal a topik:(

Hoztam egy ma tesztet is.

Kép

Kép

gabi1

gabi!

Ez egyre jobb és jobb lesz!!!
halk gartula!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Csak egy hir erejeig egyelore:

OKTOBER 15.-EN, DELUTAN 5.50KOR MEGSZULETETT BANGHA MIKLOS 3600G ES 50CM-REL!

Tegnap jottunk haza, minden rendben, csak meg szokjuk a kulvilagot :wink:

Gabi!
Nagyon szoritok,h most az igazi legyen! :wink: Annyira megerdemelned mar!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!

Hatalmas gartula és gyere a részletekkel!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!Jó egészséget és sok tejcsit!!!!Gyere majd és mesélj el mindent!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

MÓNI!!!!!!!!!
Én is tiszta szívből gratulálok Nektek!!!!!!!!!!!!!

Gabi, Nektek meg drukkolok ezerrel.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Móni! hatalmas gratula! nagyon sok tejcsit és sok sok egészséget kívánok az egész családnak! :D :D :D :D :D :D

Gabi! Ezek a tesztek egyre szebbek!
Mozi?? Az tényleg jó ötlet! Van valami amit konkrétan meg is szeretnétek nézni??
Hát igen! Elég kihalt már a topik! Már Magika se nagyon jön! Pedig jöhetne Ő is! Meg Edoci és a többiek!

hahóóóóóóóóó! Többiek??!! Merre vagytok?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Móni
Hatalmas Gratula! :lol: :lol: :lol: Jó egészséget és sok tejcsit! :D :D :D

Gabi
Drukk! :D

Nócika
Mi megvagyunk,eddig Máté volt beteg,most meg már én is,úgyhogy nem vagyok a toppon! :roll: :?

edoci

Sziasztok.

Ezer éve nem voltam itt és mire jövök.. Gabii hattalmas nagy gratulaaa neked.
meg Móni neked iss.
velem annyi hogy ma voltam dokinál. Lassana vége felé vagyok. Már csak kb 2 hét.
A ctg azaz nst meglett végre de úúgy mozgott Iza hogy szinte mindig nyomkodnom kellett azt a gombot sőőt a múlt héten faros volt és ott a ctg-n meg megfordult mert mikor mentem le a dokihoz utána már fejjel lefelé volt pedig a szívecskéje még a ctg-n totál fennt volt a bordáimnál.

a feje 88mm
a doki 2 hetet jósol.
Jövőhéttől kedden a Nyírőbe Csütörtökön meg az Uzsokiba kell menjek ctg-re. Jó kis menet lesz BKV-val de ez van. Úgy is annyira elhagytam mostanság magamat.

Jaaah egy dolog ami ma derült ki.
a steptom NEGATÍÍÍV

DEEE!!!!!!!!

pozitív lett az anti d test tesztem azaz van ellenanyag a vérembe. Megcsapoltak hogy a Honvéd kh vérellátójába küldjenek a véremből kemény 2 nagy fiolával mert a szülésnél kell majd asszem vér vagy mi a fenét mondtak passz.
Hiába vagyok én is A- és a párom is A- azt mondták hogy ettől még lehet más vércsoportú. Vannak a sok e-E-g-G stb mellékek. Ezek nekem tök újak de tényleg hallottam mostanság mástól is ezt. Szóval azt hittem a fiaim a defektesek erre a Lányommal jönnek csak igazán a dolgok Ez van. Szüléskor nem az lesz az első hogy jajj de széép kislány hanem adja a kacsóját had csapoljuk meg önt is kedves anyuka meg a gyereket is.

Ha esetleg valaki tud erről az ellenanyag dologról akkor szívesen veszem a tájékoztatást.

Jaaah és röhej de az életem során vagy 5 anti D -t kaptam már és az utsót most január 29-én a vetélésemkor.Szóval passzolom honnan az ellenanyag dolog a véremben.

harivera
Budapest XXI. kerület

Móni!
Nagy nagy gratula nektek!!!!!

Vagyunk mi is, csak nyűgösebb napokat élünk!

d.dodó

Móni!
Hatalmas gratula neked!!!! Sok egészséget és tejcsit kívánok nektek!!

Gabi!
Egyre szebbek ezek a tesztek.... én is vettem egyet már.... ezt fogom bevetni majd a következő ciklusom végénél.... és az enyém is ilyen szép pozitív lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szisztok

Mindenkinmek köszi a drukkot. Most minden rendben lesz, muszáj.

Zsuzs drukkolok neked nagyon.

Itt a mai termésem,

Kép

Kép

gabi1

Gabi!
Ez már egy egyértelműen szép pozitív teszt! Gratula!

d.dodó

Gabi!Gratulálok!!!!!! Kép Nem lesz semmi baj!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Nálam Miki jönni fog ! Tudom és érzem! De nem gáz! Majd most a sok bogyotól rendebe jövök és talán a következő hónapban én is tudok nektek mutatni ilyen szép kis tesztecskét mint Gabi! :roll: :wink:

Vera! Már csak2 hét?? Hogy repül az idő! Remélem nem lesz semmi baj! És mondjuk tuti miinden rendben lesz! Vigyázz nagyon magadra magatokra!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Móni !

Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok sok tejcsit kívánunk!

Gabi!

Szépek a csíkocskák, halk gratula, és drukkok, hogy most minden rendben legyen! :wink:

Nem jövök mostanában, mert jó két hete betegeskedünk :( Esztivel már a 2. üveg antibiot szedetik, nehogy tüdőgyuszija legyen, Peti már jl van, visznylag, de egy üvegnyit ő is benyelt már, oviba már 2 hete nem járunk, szóval ezér nem vagyok.... Ja, és Eszti nyelvét is felvágták kedden....mindenki vigyázzom nagára!

Vera!

Neked is drukk!!!!!!!!!!!!!!!! már csak 2 hét :shock: :shock: :shock: repül az idő (nekem :wink:)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hat mire nem jovok!

Gabi!

Hurrrrraaaaaaaaa! Annyira orulok neked.
Ugy drukkoltam.

Hatalmas gratula!

Moni!

Neked is nagy, nagy gratula!
sok tejcsit es egeszseget kivanok nektek.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én még sajna nem büszkélkedek ilyen gyönyörű zebrás tesztel.

Gabi!
NAGYON GRATULÁLOK NEKED ANNYIRA MEGÉRDEMLED!!!!!

Móni!
Sok-sok tejcsit és jó egészséget nektek!!!

Vera!
Te vagy a következő ugye??Utána pedig Edóci!!Hogy repül az idő!!

Kata,Magi,Viki,dodó,Betti!
Hogy vagytok?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

köszi lányok, remélem tényleg minden rendben lesz.

Hétfő még messze van, és most egy kicsit elkezdtem parázni.

Csináltam délután gabriel tesztet, nem kellene ennek már erősebbnek lennie? Ilyen lett
Kép

Aztán nagy ijedségemben csináltam a következő pisiből egy clear bluet az meg sokkal erősebb

Kép

Kép

gabi1

Gabi!Nyugi tisztán látszodik a csík!!!!Ne idegeskedj mert az is árt.Tesék arra gondolni,hogy nem lesz semmi baj egyzserüen nem lehet.Egy másik fórumon a Csajszi nyáron elvesztette a babáját 2fia van nagyon szeretnének egy kislányt is és most újra babát vár ééééssss ikrek lesznek.Szóval tessék pozítivan hozzá álni és lehet nálatok is dupla áldás lesz :wink:

Ibica!Én már úgy szorítok neketek.Dokihoz játsz?Vikinek milyen a suli?

Viki!Gyógyuljanak a meg a gyerköcök!!!!

Vera!Nem semmi már te is a finisben vagy!Gyosr szülést kivánok.

Edoci!Te,hogy vagy?Kis csajszi a pociban?Mi lesz a neve?

Nálunk minden rendben van már.Múlt héten elkaptuk a hányos hasmenéses virust és miútán túl lettem rajta begyúladt a bölcseség fogam szájsebészhez kelett mennem aki kihúzta elöször müteni akarták de megpróbálta simán és kitudta húzni.Igen ám de a gyúladás miatt elkezdett apadni a tejem :cry: :cry: Most sajnos potolgatnom kell mert nem elég neki és volt,hogy 2éjszakát végig üvöltött Zsebim nem tudtam mi lehet mikor evett aztán rájöttem,hogy éhes írt a doki tápít azóta szépen alszik:cry: Elöször teljesen össze omlottam,hogy nincs elég tejem és tápiznia kell de rájöttem,hogy ha ezen streszelem magam még ennyit sem tudok neki adni :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!

Nem izgulni. Nem fog egybol total elessen latszodni. Nezd nekem ilyen volt. Szoval nyugi!

Kép

Ez lett belole!

Kép

Magi
Vendég

Kata, Magi köszi. Ok, megigérem hogy nem parázok, és pihizek.
Most épp vacsizni voltunk anyuékkal, meg tesómékkal, sokat nem bírtam enni, pedig úgy készültem rá, hogy azt eszek amit multkor is, akkor annyira ízlett. Jérce mell vaslapon sütve fokhagymamártással steak burgonyával, hát most annyira ízlett. Előtte húslevest ettem, az jól esett.

Mindjárt itt a hétfő:)

Kép

gabi1

szóval elírtam. Most annyira nem ízlett

Kép

gabi1

Szia Gabi! Húúúú! Pedig bizti finom lehetett amit ettél csak most talán a picike aki a pocakodban van annak nem ez az izlése!! :lol: :lol: :lol: Húsileves az meg pont jól jött neki! Tuti ez volt a baj!
Amugy meg már csak2 kell aludni hétföig!!! :D :D :D :D
Doki után siess és írd meg, hogy mi volt!!!!! :shock: :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Gabi!
Varunk a hirekkel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nocika!
Ez a vonalzo valami celzas????????
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Sziasztok

Eljött végre a hétfő, szerintem oilyen lassan még sosem telt el a hétvége. A mai nap viszont mintha ólom lábakon járna, már reggel fél 7 óta fent vagyok, nem bírtam tovább aludni.

Nócika már én is akartam kérdezni hogy ez a vonalzó célzás? Vagy mit takar?

Egy tegnapi teszt, még így doki előtt, délutáni vizeletből. Kép

Kép

gabi1

gabi!
Hű, ez már csodaszép teszt!! Nyugi, minden rendben lesz, jó helyen van..... hányra mész dokihoz? Utána gyere a hírekkel.

d.dodó

Sziasztok

Gabi
Na látod,milyen szépen látszik! :lol: Majd írd meg mi volt a dokinál! :D

Nócika
Csak nem??? :lol:

Viki
jobbulást nektek!

Kata
Köszi,megvagyunk,jövő héten kedden megyek uh-ra,kíváncsi vagyok mekkora már a kiscsaj és remélem minden rendben lesz! :D Neve még nincsen :oops: :roll: Remélem nem a szülőszobán kell majd kitalálnunk! :roll:

edoci

edoci
már lassan a finisben te is de jóóóóóóóóóóóó!

Gabi!
Ez gyönyörűűűűűűű!

Magi!
Férjeddel rendeződik kicsit a helyzet?

Viki!
gyógyulást és köszi!

Legóóóóóóóóóóóóóóó!

Hol vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Most jo, mert 4 nap itthon volt.
De minden valtozatla. Egyedul a pentek, ami valtozott, akkor alando delelottos lesz. Na meg az SZTK-ba kiirta, hogy 6 utan nem lat el beteget. Igy 7-re hazaer ket nap.
Ez mar jo, mert tud segiteni a furdesben. :lol: :lol: :lol:

Amugy jol vagyunk, csak multkor mar ugy kifakadtam, mert sok volt minden.

Ti hogy vagytok?

Lanyok!

Zolirol keszitettem meg a szulinapjara egy kis videot az elso everol. Ezt most sikerult lebutitanom es roviditenem, igy fel tudtam tenni a blogba. Ha erdekel valakit nezzetek meg.

Magi
Vendég

Gabi!Mi volt?????????????

Edoci!Nincsenek is esélyes nevek?

Magika!Nagyon klassz a videó meg is könyeztem Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

kata még most megyek majd. Fürdök, aztán 8-kor indulunk. Majd utána jövök, ha nem lesz nagyon késő.

Kép

gabi1

gabi!

vááárunk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!

En is varlak!

Kata!
Koszi!
Kar hogy az eredeti nem tudom feltenni.
Az sokkal jobb, na es teljes hosszban van. Ebbol hianyzik 4 perc.

Magi
Vendég

Sziasztok

megjöttem:) Látott egy 18 mm vastag nyálkahártyát, benne pedig egy 2 mm-es petezsákot. tehát kb 4-5 hetes lehetek. 3 hét múlva November 17-én (2 nappal a szülinapom előtt) kell vissza mennem hozzá, akkor már szívhangnak is kell lennie.

Dugdosni kell az utrot 2x2-t, elevitet és folsavat kell szednem. És kaptam beutalót vérvételre. És nem a 24-ét vette első menszi napnak mert akkor csak tisztasági betét kellett, hanem a 25-ét így a szülés várható ideje július 2.

Kép

gabi1

GAbi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit tulhordod es a szulinapomon fogsz szulni! :lol: :lol: :lol:

Nocika!
:?: :?: :?: :?:
Vendég

magi anyu szülinapja júli 4 apué meg júli 7 volt.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi! hatalmas gratu!!!! Mondtam én, hogy nyugi ésminden rendben lesz! A következő hét izgalmakkal telin fog eltelni, de hidd el! Biztosan hamar eltelik és egy kis dobogo szivecske hangját fogod hallani az uhun!

Magi!Nálam sajna még esélyem sincs,a babára! Most épp pirizek! , de már múlóban van! Most szedem a bogyot a magas cukromra és lehet , hogy a következő hónapban én is dátumot is rakok a vonalzóm aljára!!!! :roll: :wink: Igyekszünk!!!!!! Szóval sajna nem! :lol: De ez várható volt, mert hogy a multkor mikor az uhun voltam pé elött egy nappal már mondta a dodonéni, ogy meghaltak a kis tüszöcskéim féluton! De most jön majd az én időm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!! Kép Csak lesz nyári babátok!!!!!Akkor idén neked inditúnk 2009 nyári babák topikot :wink: És nem lesz semmi baj!!!!

Hoztam pár képet(Magika egy két ötletet töled vettem :oops: ) Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Katia!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szuper! Olyan jo latni nalatok is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tettem fel ujabb videot a blogra Katicarol.
Tegnap jatszott.

Magi
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok

Magi
Megnéztem a videókat,nagyon jók! :lol: Mekkorát nőtt Katica! :shock: Hihetetlen hogy szalad az idő! :shock:

Kata
Jajj de édesek! :lol:
Nevek közül nekem a Médea tetszett nagyon,egészen addig amíg egy pár hete anyukám el nem kezdett "kiabálni" a "hasamnak" hogy Médium!!! :twisted: :twisted: :twisted: Úgyhogy ez óta nincs név! :roll:

Nócika
Drukkolok hogy a következő hónapban a csík alá kerüljön a dátum is! :wink:

Gabi
Gratula! :lol: Nagyon örülök neki! :lol: Biztos minden rendben lesz! :lol:

Betti
Igen,most már parázok is rendesen! :oops: :lol:
Ti hogy vagytok?Réka?Dorka?

edoci

Edoci!Ez aranyos.Nekünk van az ismeretségünkbe Médea és nekem is tetszett aranyos a Médi,Médus becézése.Anyosom mindig Zsófikának hívja Zsófit a hajam égnek ál tőle mert Ő nem Fika.

Magika!Tényleg,hogy repül az idő :shock: :shock: Nagyon édesek a gyerekek :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?