Sziasztok!
ha nem késő, még én is szeretnék hozzátok csatlakozni.

Hogy képben legyek, utólagos engedelmetekkel vissza is olvastam mindent

Gratulálok Mindenkinek!
Mi 14 hetesek vagyunk, január 23 a kiírt dátum, első baba, eléggé paramami jellegű, minden apróságra felkapom a fejem, és megijedek. Le is tiltottam magam a netes olvasgatásokról, csak amit nagyon muszáj, azt nézem meg, ha már végképp nem bírom. Igyekszem kontrollálni magam.

De nem tudok néha nem arra gondolni, hogy csak egészséges legyen, félek azért, illetve aggódom, hogy minden rendben legyen.
Az uh-s értékek rendben vannak. Szerdán csináltattam meg a kombinált tesztet (itt is pénzbe kerül, 20000 Ft volt), a nyaki redő 1,8 mm volt. A fej méretére azt mondta, hogy nagy, de tudom, hogy ezek a mérések nem mindig pontosak, hiszen elég izgága Bogyóka... De amúgy az uh-s nőci is azt mondta, hogy minden rendben.
A lepény eléri a méhszájat, így igyekszem amennyit csak tudok, pihenni, ha fájdogál a pocim, és nem tudok lefeküdni pihizni, akkor Magne B6-ot veszek be, nekem segít. Így ez is kissé aggaszt, nem szeretném megeröltetni magam még véletlenül sem. Amúgy még dolgozom, ha minden ok, akkor decemberig is, meglátjuk, ülő munka, szóval nem megterhelő.

Első próbálkozásunk, igencsak szerencsések vagyunk, gyakorlatilag ahogy rágonoltunk, összejött. Terveztük, nem számítottunk rá ilyen hamar, de annál nagyobb izgalommal és boldogsággal várjuk.
Pimpoka: megkérdezhetem, miért jársz Miskolcról Budapestre orvoshoz? Rossz tapasztalatok, vagy csak ragaszkodsz az eddigi bevált dokihoz? Azért érdekel, mert én is itt élek.

Az AFP-t valóban eltörölték, nekem azt mondták, hogy mivel pontos időpontban kell nézni, gyakran mutat téves eredményt, a kombinált teszt jobb, ezért is csináltattam azt. Még csak 26 éves vagyok, szóval reméljük, nincs mitől tartanom, de azért mégis igyekszik az ember mindent kiszűrni.

üdv,
kriszta