Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de azért olvastalak ám bennetek mindig, csak időm nem volt írni... karácsony meg a sok rokonlátogatás, apa is itthon van 2 ünnep között, nem nagyon van időm netezni.
Mi még nem mondtuk el a hírt, majd az első vizsgálat és ultrahang után szeretném (kb január közepén megyek), babonából nem merem.
Nekem szerencsére az első terhességemnél semmi terhes tünetem nemvolt(émelygés, hányinger ilyesmi), az álmosság és a mellfeszülésen kívül. Mondjuk eddig a mellfeszülés sem vészes épp hogy érzem kicsit.
+ a feledékenység nálam is nagyon jelen van:) Ja és én is érzékeny vagyok mindenre, nagyon hamar kijönnek a könnyeim, pedig én sem vagyok ilyen típus...
zoyaanya
nagyon sajnálom ami történt, de szurkolok, hogy minél előbb újra egy kis élet növekedhessen a pocidban!
wivianne
Jó ötlet a táblázat nagyon! Édik a kis maszatkáid az uh-s képen!

már én is nagyon várom az ultrahangot.
igigig, maumacko
Gratula Nektek, és üdv köztünk!!
igigig:
Én is 20.án teszteltem először, és én is 08.31-re vagyok kiírva:)
napsugár
Az a teszt nekem is furdalja nagyon az oldalamat:) szurkolok, hogy igaza legyen és tényleg kislány legyen!!!

Amúgy tényleg le a kalappal 3 gyerkőc után még 1-et bevállalni, és akkor még én tartok, hogy milyen nehéz lesz 2 gyerekkel majd...ezek után egy szavam sem lehet

:wink:
babicsek
én is a fa alatt akartam elmondani a férjemnek, de nem bírtam ki és elmondtam előbb, még aznap mikor hazaért a melóból...
Bocsi ha vki kimaradt, de még én sem vagyok teljesen képben.
Próbálok gyakrabban jönni, de idén már nem leszek sztem, úgy hogy mindenkinek
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!
Üdv: zsu