Bresbea: a hasfájásról, szúrkálásról azt mondta, hogy ahogy nőnek belül a dolgok, a méhszalagok húzódásától van, és ezután is lesz...

Nálatok akkor nemsok választási lehetőség van...

Linhbaba: én most jól, hajnalban viszont fél 4-kor már fent kukorékoltam, olyan hányingerem volt... ettem-ittam picit + magneb6, tvztem aztán visszafeküdem... reggelre semmi nyoma nem volt hálaég!

Mi a JÁnos Kórház meddőségijére, a BMC-be jártunk a baba miatt. Aki ugye csodamód spontán sikerült, de az ottani kezelőorvosunk elvállalta a terhesgondozást is, úgyhogy Nála lesz a szülés, a Jánosban.... Láttam, hogy itt voltak a helyről nem túl jó vélemények is.... Nekem sorstársaim szültek ott, és úgy vettem észre elégedettek voltak...
Caramel: Aggódás, persze, megvan..... azt hiszem aki évekig nemkevés fizikai és anyagi áldozatot is vállal azért, hogy babája lehessen, lehetséges, hogy jobban aggódik, mint akinek nem volt soha ilyen problémája. Elég sok mindenen mentünk keresztül, de ezek jelenleg eltörpülnek, ha csak arra gondolok, hogy lesz egy szép és egészséges kisbabánk!!!... Úgyhogy igyekszem fejben rendezni az aggodalmaimat, elmegyünk a kombináltra, ha kell még más vizsgálatra is, remélem amnióra nem kell menni, attól rohadtul félnék.... végig itthon leszek, próbálom kerülni a stresszt... részemről amit lehet igyekszem megtenni.. és mellette élvezni is szeretném ezt az állapotot

Ezt a vitamin témát én sem viszem túlzásba. Femibon 800-at szedtem/szedek, amikor kiderült minden nap, a folsavtartalom miatt, de mostmár pl. csak 2-3 naponta, ugyanis igyekszem inkább elegendő mennyiség zöldség-gyümölcsöt bevinni... MIndenesetre a 800-as verzióból még marad a 12. hét utánra is... majd lassacskán beszedegetem..... szóval ugyanaz a meglátásom, mint Neked