Sziasztok!
Hendegabi:Jó a málnalevél tea,én is ittam,és 4 óra alatt ki is tágultam rendesen,jöhetett volna a baba,de kétszer a nyakán volt a köldökzsinór,nem tudott lejjebb haladni.8 óra vajúdás után elment a szívhangja,kivették császárral hamar,de nem tudott jól lélegezni,elvitte a Cerny Mentő a PIC-re.3 napig nem is tudtam felőle,akkor utána mehettem a másik kórházba,még ott voltunk 5 napot,mire hazajöhettünk.Légmelle volt,tüdőgyulladása,és fertőzést kapott.

Ma már semmi baja,de nem tudnék így nyugodtan menni szülni,én inkább kérem a császárt.Most a II-es nőire megyek,Demendi Csabához,így helyben leszek,ha baj lenne,de most nem lesz!Remélem...
Én most írom a szakdogámat,illetve kész,csak itt-ott kell javítanom,aztán májusban védem,és júniusban,szülés előtt 3 héttel államvizsga.Jó mi?A nyelvvizsgám most sikerült januárban.
A kertet én is imádom,holnap megyek árvácskákat venni,ma lazítottam fel a dézsákban a földet,locsoltam,és krókuszt ültettem.A Lilinek kiraktuk a homokozót,imádta nagyon.Most már nem lesz olyan rossz az idő,így összeraktuk neki.
Ti (mármint mindenki) hol fogtok szülni?Hol laktok?Mi Bp-en.
Most ennyi,szép napot holnapra!