Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Terhesség alatti vérzések

Sziasztok!
Ebben a topikban még új vagyok .. bár örülnék, ha nem kellene ide folyamodnom tanácsért.
Nekem 2-3 napja enyhe barnázásom van, nem vészes .. nem fáj semmim, mégis aggódom.
A 8. hét körül vagyok.
Péntekre vagyok beírva a dokihoz .. addig csak várok-várok.
Remélem nincsen semmi baj.
Mi okozhatja ezt a tünetet?
Tudok valamit tenni, hogy megóvjam a babát?
Köszi a segítségeteket és mindenkinek minden jót, egészséges, nyugodt babvárást!!!
szösszenet

Szia szösszenet!

Olvastam a másik topicba is,hogy mit írtál.Szerintem mindenképp hívd fel az orvosodat,remélhetőleg azt fogja mondani,hogy menj be hozzá!
Én két babát vesztettem el így,hogy barnáztam,és nem volt különösebb tünetem! :cry: Aztán jött egy erősebb vérzés és.... :cry:
Most is barnázgatással kezdtem,de orvost és kórházat váltottam!Jól tettem!Véreztem is,de kiderült,hogy a méhszájamon van egy seb,az okozta!Kész röhej,hogy ha nem váltok orvost,ez nem derül ki!

Szóval ne ijedj meg,ne gondolj rögtön a rosszra,lehet ez egy haematoma,vagy méhszáji vérzés is!De mivel ezt csak az orvosod tudja megmondani,hívd fel,vagy menj be hozzá!!!

Írd majd meg,hogy alakult a dolog!

Üdv!

mazsolasyl

Felhívtam a dokit.
Napi 3szor magne b6 és rutascorbin - pénteken vár.
Addig pihenés, pihenés és pihenés ..
Próbálok nem aggódni .. mára szinte teljesen elmúlt a csöpögés ..
:( :( :(
szösszenet

Ismerős!Nekem még volt a Duphaston is.
Ne aggódj és tartsd be a pihenést!Első babád lesz?

mazsolasyl

Igen, első baba :)
Már nagyon várjuk, hogy lássuk ultrahangon .. hogy biztosat tudjunk a hogylétéről :)
Holnap reggelig már kibírom az izgalmakat :) bár már szinte teljesen elmúlt a pecsételgetés ;)
szösszenet

Szösszenet!
Hát igen, a pihenés és a Rutascorbin csodákat tesz. :)

Jelentem, 8 hét után elmúlt a vérzésem. A babával is minden OK, nő mint a gomba, ééés megint fiú. :D
Most már csak a laboreredményeket várom.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske:
Nagyon nagy gratulaaaaa!Úgy örülök Nektek :D :D Hűűűűha,Nálatok aztán teljesen férfiuralom van/lesz :D Választottatok már nevet?
Aztán kíméld ám magad továbbra is! :lol: :wink: Csak óvatosan mindennel :wink:Van képed is?Jajj.én olyan kíváncsifáncsi vagyok!:)

Szösszenet:
Pihi-pihi,holnap meg majd szorítunk nektek is :lol: :wink: Aztán meg majd gyere mesélni,sőőőőt,még képet is hozhatsz :wink:

Panni:
:?: :?: :?:

mazsolasyl

Okés, holnap ha hazaértem, benézek ide .. remélem jó hírekkel jövök, és fotót is tudok mutatni .. én úgy izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!
szösszenet

Szöszi :D
Nem egészen látok tisztán,de ez lesz az első UH-d mióta tudod,hogy babád lesz? :oops: :) Ne izgulj,nem lesz semmi baj!!

mazsolasyl

Jól látod a dolgokat :D
Igen,mert nyaralni voltam, és mostanra kaptam időpontot.
Valamit biztos fogunk látni, mert a 8. hétben vagyok .. hát ezért a nagy izgalom!
Jelentkezem! ;) :)
szösszenet

Valamit?!Az bizti,hogy valamit!Egy pinduri,dobogó szívű babócát!! :D :D
Nnna,megyek már aludni :lol:
Jó éjt Mindenkinek!!

mazsolasyl

Hazaértem :)
És láttam hallottam az én gyönyörűségemet :D
Minden rendben van, nincs vérzés .. jó helyen van, úgyhogy teljes a nyugalom és az öröm!!!

Itt a Babuciról a kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49565 ... 36&index=1

Köszi, hogy szorítottatok! Nagyon izgultam, de könnybe lábadt szemmel lestem a monitort .. annyira jó volt!

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Örülök hogy nincs baj és minden rendben4

Nem mondta a doki hogy ha megint netán barnáznál használj Utrogestan kúpot?Mert ez az egytlen ami segíthet ebben a helyzetben ha netán a progeszteronhiány miatt van a barnázás.
Egyébként ismerős a helyzet,én az 5. hétebn,a 8. hétben és most 2 napja is barnáztam 1-2 napokat.Nálunk sincs semmi látható baj,remélem nem is lesz.Lehet hogy az is s baj hogy sokszor elfelejtem a kúpt és a szervezet így reagál a hormonszint változásokra.Lassan elérem a bűvös 12.hetet,talán egy kicsit,de csak nagyon kicsit megnyigszom... :wink:

Szilvi!

Szóval ez van velünk(előzőekben írtam).
Túl vagyunk egy festésen...mert mikor festessünk ha nem pont most??? :? :lol: Túl vagyunk már a takarításon is...hát kicsit megviselt,de mostmár pihi ezerrel(persze amennyire a fiúk engedik :o :lol: )
És tudod hazsnálni azt a fülhallgatós cuccot???Én is nagyon gondolkodom rajta.

Boeske!

Látom ti is focicsaparta gyúrtok :D :D :D
Az a lényeg hogy minden rendben legyen veletek!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szöszi:
Nagy-nagy gratulaaaaa! :D ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,az első UH........Hááát igen......felejthetetlen....meg a második....harmadik...stb.
Vigyázz magatokra nagyon!!

Panni:
Hál'Istennek mi már 2 hete túlvagyunk a festésen :D Jobb előbb,mint későn :D
A lényeg,hogy nincs semmi baj,csak nagyon vigyázz magatokra Te is!!
Egyfolytában hallgatózunk,de én a ici-pici lubickoláson kívül nem hallok mást :D De ez is ooooolyan jóóóóó :D :D

mazsolasyl

A barnázás mivel 2-3 nap alatt elmúlt, ezért nem tartotta fontosnak .. megvizsgált, és azt mondta, ha újra előjön, akkor hívjam fel.

Bizony, felejthetetlen élmény az első UH :) Annyira jó volt hallani a kis szívét :)

Nektek szép napokat!

Kép
szösszenet

Jó reggelt Lányok! :D

Remélem ez a csend azt jelenti,minden rendben Veletek!Hajrá!Csak így tovább!Pihizzzetek sokat! :D Ebben a sz..r időben úgy sem lehet mást csinálni! :? :)

mazsolasyl

Szilvi!

Ma a kórházban kötötem ki.. :( Reggel volt egy kis rózsaszín,aztán eset több.Irány a kórház de hál'istennek a babával minden OK,a szívecskéje vert ezerrel,integetett a kezével,méhszáj zárt.Valszeg a hüvelyfalán egy hajszálér megrepedhetett és az vérezgetett.Para van...Nekem tuti nem lesz 4.gyerekem mert nem bírnék ki még egy ilyen aggódást :? :wink:

Ti jól vagytok?

Pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

NYUGI!!Tisztára olyan,mint mikor nekem volt!Akkor Te nyugtattál emlékszel? :) Most én mondom:pihizz 1000-rel,amennyit csak tudsz,babóval minden rendben van/lesz,hiszen integetett is neked! :)
Kaptál valami gyógyszert?Mikor kell visszamenned?

Azt hiszem,még egy ilyen aggódós időszakot én sem tudnék mégegyszer elviselni :? Pedig nem bánnám,ha majd lenne még babánk :lol: Hát,ilyenkor elgondolkodok ám rendesen :)

Mi jól vagyunk,mocorgás van rendesen :D Meg állandó éhségérzet,pisilés,és nem tudok normálisan aludni :lol: Mi lesz még később...? :D :lol:

Boeske,Szöszi :?: Veletek is minden rendben :?:

mazsolasyl

Sziasztok!

Köszi, velem minden rendben :)
Elmúlt teljesen a barnázás, vérezgetés .. teljesen jól vagyok :)

Nagyon várom a szeptember 25-ét, valószínű akkor lesz a 12. heti UH :)
Nagy az izgalom :D

Mindenkinek szép, aggodalommentes napot!

Kép
szösszenet

Szöszi:

Örülök! :D Már én is alig várom hogy láthassam a babát,de még az 2 hét!Na meg már iszonyú kíváncsi vagyok,hogy fiú,vagy lány? :D :lol:

mazsolasyl

Már jó egy hete érzem a babát mozogni,olyan apró kis pontocskákban érzem.Azért ilyen korán mert a 3.gyereknél a méhfal már eléggé elvékonyodott.Olyan jó érzés :D

Ma vagyok 12 hetes!!! :D Hurrá!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni! :D

De jóóóó!Jó korán!Bár már én is éreztem a 14.héten.Mikor mész UH-ra?Hozz képet is! :lol: :D
Minden rendben van,elmúlt a vérzés?

mazsolasyl

Boeske!

Ti is jól vagytok ugye??

mazsolasyl

Szilvi!

igen elmúlt a vérzés,bár egy kis nagyon halvány barna van,de egyre szűnőben.Már kezdem megszokni...mivel a baba jól van,zárt a méhszáj így nem a méhből jön.

Tényleg mi van Boeskével??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Na,hál'Istennek!El fog múlni az is!

Pussz
Szilvi

mazsolasyl

Köszi!
Jól vagyok. Próbálom elfelejtni a rossz dolgokat, és élvezni a maradék 4 és fél hónapot.
Nagyobbik fiam most kezdi az ovit, egy pár napig megyek vele én is.

Panny!
Azért vigyázz Magadra, pihenj sokat! Biztos, ami biztos.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Jó reggelt Nektek!

Boeske:
Már aggódtam,hogy eltűntél!Így van,most már aztán élvezzük a kismamaságot!Hogy tetszik a Nagyfiadnak az ovi?
Jajj,annyira rohan az idő,nekem is nemrég volt ovis Emőke,most meg már 4.-be ment!Hát,csak innen érzem,hogy öregszem!

Húúú,iszonyúan megfáztam,nem aludtam semmit,köhögök,fáj a mellkasom,a sok trutyi meg menetet teker a nyakamon! :( Lázam (még) nincs,de remélem nem fog ez a kórság sokáig tartani!

mazsolasyl

Szilvi!

Használj Homeós bogyókat!!!Mivel ilyenkor nem igazán jó más gyógyszert bevenni, ezért ajánlom a homeót,meg amúgy is szívesen ajánlom mert nekünk maximálisan bevált.Az előző terhességeimnél én is megfáztam többször is és mindig ezekkel kezeltem ki magam.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panni:
Köszönöm a tanácsot,azt szedem :) Tegnapra már elég jól éreztem magam,nem fájt semmim.Akkor éjjel jól kiizzadtam.Reggelre olyan voltam,mint akit leöntöttek egy kancsó vízzel.A hangom még elég fura,de legalább már ki tudom fújni az orrom,a levegővétel sem okoz gondot.Orrsprayt meg nem merek használni!Inkább csináltam enyhén sós vizet,azt csepegtetem.

Tegnap este úgy nyomta a bébi a gyomrom...csak fújtattam mint az elefánt :) Most meg már felébredt,megy a rugdosás 1000-rel :lol:

Puszi

mazsolasyl

Szilvi!

Orrspary-ből a Sterimart nyugodtan használhatod!!!Csak kizárólag tengervíz van benne!!De egyébként van homeos orrspray is!!!Az is nagyon jó,a fiúknak mindig azt használom.

Jobbulást!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Na,erről az orrsprayről még nem is hallottam :) Majd jól kipróbálom :) És milyen az a homeos,amit írtál?
Köszi!

Puszi
Szilvi

mazsolasyl

Szia Szilvi!

A homeos orrspray:OLYNTH Kamillás Orrspray!

pusz,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Köszi Panni,ki fogjuk próbálni! :)

Lányok:
Remélem mindenki jól van!

mazsolasyl

Sziasztok!

Megdöbbentően olvastam végig a történeteiket, hol mosolyogtam, ha örömhír volt, hol elkeseredtem mikor rossz hír volt.

Most valahogy Én is hasonló cipőben járok azt hiszem..
Augusztusban volt az első lombikom, és legnagyobb meglepetésünkre és legnagyobb örömünkre sikerült.

Két hete szerdán egyszer csak valami elkezdett folyni belőlem,mivel IVF-es vagyok Utro-t kell kasználnom a 12. hétig, így hát gondoltam biztos annak a "maradéka", de aztán horrorisztikusan telepedett rám az érzés, mikor megláttam, hogy friss, élénk piros vér, igaz, nem túl nagy mennyiségben, de jött egyfolytában.. Azonnal irány kórház - UH, ahol kiderült, hogy 2 petezsák is van, és egy baba (életjelenség sejthető).
Múlt héten szerdán volt az UH kontroll, szépen látszódott a Babó és a szíve is csodásan vert, de legnagyobb megdöbbenésünkre összesen 3 petezsákot láttak, az egyik zsákocskát (úgy 19 mm) amiben csak szikhólyag van, a cervix környékén látták, és valószínüleg ettől véreztem. Haematómát szerencsére nem láttak.
Másnap csütörtökön kiengedtek a kórházból, és azóta van minden nap barnás folyásom, néha kis "alvadék-csíkkal" fűszerezve..
Most csütörtökön megyek vissza a meddőségibe és remélem értelmes választ tudnak adni, hogy még meddig tart mindez..
Addig is továbbra is tart a pihenés.. ezerrel..

Bocsi a hosszért, de ki kellett írjam magamból

Kép
kis-csillag
Tököl

Üdv Kiscsillag!

Ne aggódj nem lesz semmi baj,csak légy türelmes,próbálj megnyugodni és nagyonfontos,hogy sokat pihenj!Sajna tényleg itt mindannyian véreztünk,barnáztunk,de hál'Istennek minden rendben van!Nálatok is így lesz majd!
Csütörtökön pedig gyere majd a jó hírekkel! :)

Boeske,Szöszi,Panni,ti is jól vagytok ugye?

Puszi mindenkinek!

mazsolasyl

Szilvi!

Nálunk minden OK,voltam tarkóredő szűrésen(1,2)tökéletes,a 4D-s képen annyira édi a pici(a kisebbik fiamra hasonlít :wink: ).

Kiscsillag!

Tudom könnyű mondani,de ha az UH-n minden OK,akkor nyugodj meg!!!Én is így voltam,kb.3xbarnáztam,irány mindig a kórház,de mindig minden OK volt.
Szóval NO PARA!!! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="mazsolasyl"]B írta:mazsolasyloeske,Szöszi,Panni,ti is jól vagytok ugye?

Én köszönöm, jól vagyok :)
Szerdán megyek a 12 hetes UH-ra .. majd jelzem, mi volt :)
De nekem az ominózus eset óta nem volt barnázás sem .. semmi ..
Úgy tűnik rendben a pocaklakó :) A leleteim tökéletsek, nagyon várjuk a szerdát, hogy még jobban megnyugtassanak minket ;) :D

Remélem ti is jól vagytok!!!

És mindenkinek nyugalmat és kitartást kívánok .. ne ijedjetek meg apró csöpögéstől .. én is beszartam az elején, hogy baj van a babucival, aztán látjátok .. hol tartok :)

Minden jót mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok,

a korai barnázásról már mindent tudok, :) , de most már a 14. hétben járok, és nem is barna, inkább rózsaszínes-narancssárgás folyásom van... na erre tud valaki valamit? mert szép színek, de nem hiányoztak :)
előre is köszi
üdv mindenkinek
Kriszta
krisz-nagy

Sziasztok Lányok! :D :lol:

Most csak beugrottam pár percre,de muszály világgá kürtölnöm:most már bizti,hogy KILÁNYunk lesz!

Ha több időm lesz jövök és mesélek!

Addig jók legyetek,vigyázzatok magatokra és a babócákra!

Krisz:
Voltál dokinál?Szerintem mindenképp beszélj vele és csináltass UH-t!Akkor legalább nyugodtabb leszel!

Puszi!
Szilvi

mazsolasyl

Jelentem nálam is minden OK.

Kiscsillag!
Nocsak-nocsak. A végén még ikrek lesznek? Valószínűleg a petezsák(ok) felszívódása okozta a vérzést. Mert ugye már múlt idő?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

[quote="krisz-nagy"]S írta:krisz-nagyziasztok,

a korai barnázásról már mindent tudok, :) , de most már a 14. hétben járok, és nem is barna, inkább rózsaszínes-narancssárgás folyásom van... na erre tud valaki valamit? mert szép színek, de nem hiányoztak :)
előre is köszi
üdv mindenkinek
Kriszta

Szia Kriszti!

Én még nem írtam ebbe a topicba, de gondoltam, hátha tudlak bíztatni. Remélem, már jobban vagy!

A rózsaszínes folyás kis mennyiségben nálam annyit jelentett (betöltött 12 hét után), hogy a méhlepény a méhszájnál tapad. Ez nem nagy probléma, csak pihenni kell vele és vigyázni magadra. Viszont okozhatja még ezt sok más is - jó és rossz dolgok is. Nekem azt mondta a dokim, hogy ilyenkor egyből telefon, már ha nappal van, és megnéz ultrahanggal, csak így tud mondani vmit.

Írj majd, hogy mi van veled!

Üdv,
Eszter

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Sajnos úgylátom nekem is itt a helyem. 8 hetesen vérezni kezdtem és 26*17mm-es haematómát állapítottak meg a "gs" felső pólusánál. Csak találgatom mi az a "gs"? Talán a graviditas-t vagy a petezsákot jelöli? Tudja valamelyikőtök?
Végig olvastalak benneteket és én is csak azt tudom mondani amit korábban ti is, hogy kevés az anyag a neten a haematómával kapcsolatban. Szerencsére (=persze nem jó érelemben), sokat tájékozódtam tőletek.
Jelenleg barnázok,csipp-csöpp (pár nap szünet után újra sajna). Magne b6, Rutasc.,Duphastonnal kezelnek.No és 3 hét táppénzre ítélve. Nagyon bízom benne, hogy jól alakul ez a terhesség.A doki szerint kétesélyes, de bízzak!
Van már egy "nagy" fiam és 1,5 év küzdelem után a pocimba a következő :!:

Üdv: Merszi
merszi

Szia Merszi!

Nagyon hasonló a történetünk. Nekem is van egy nagy fiam, 8 éves, és szintén 1,5 évig küzdöttünk a másodikért.

A második babánál a 6. hét körül én is elkezdtem barnázni, nálam hematómát nem találtak. Azóta táppénzen vagyok. A kórházi kezelést elutasítottam, mondván feküdni itthon is tudok. Akkor szedtem Utrogestant és Magne B6-ot a 12. hétig. A barnázással egyidejűleg a hasam is fájt. De a sok pihenés megtette a hatását, meg gondolom a szerek.
Engem sem biztattak túlságosan, azt mondta a doki, egy ilyen korai terhességnél semmit nem lehet tudni...

Kitartás és pihenés!!!

Szia

Kép

Kép
martyr

Sziasztok! :D

Nocsak Martyr,itt is találkozunk? :lol:

Merszi
én is ezeket a gyogyókat kaptam,nekem segítettek,bár nem haemathomám volt,hanem egy seb a méhszájamon :roll:Pihizz nagyon sokat! A haemathoma lassan-lassan fel fog szívódni!Tudom,hogy aggódsz,nekem két vetélésem volt ezelőtt,sokat vártunk erre a babára mi is,de próbálj megnyugodni,hiszen ha ideges vagy ,nem jó a babónak,és neked sem használ!

TÖBBIEK??MI VAN VELETEK?MINDENKI JÓL VAN?

mazsolasyl

sziasztok!

Hát igen , kénytelen vagyok pihenni. Most is feküdtem mert barnázgatok és mintha fájna a pocim is kissé.Igazából úgy terveztem dolgozni fogok a várandósság alatt, de lehet, hogy ez nem jön össze. Egyelőre legalább is úgy tűnik...pedig a munkám nem megerőltető és nagyon szeretem !
A fiammal is táppénzen voltam anno, mert előtte volt egy méhenkívülim és a műtőasztalon kötöttem ki...A második terhességem viszont minta terhesség volt, meg se éreztem! Ez a harmadik egy kissé rám ijesztett!De bizakodom, bár néha nem úgy tűnik, amikor meglátom a pecséteket, lehangolódom és aggódni kezdek...
A családban mindenki drukkol és ez egy kicsit felerősit, no és az írásaitok is! A remény hal meg utoljára!!!!

Merszi
merszi

Szia Merszi!

Mikor kiváltottam a progeszteron hormont és a Magne B6-ot, ezek szedésével megkezdtem a pihenést, fekvést. Kb. 1 hét múlva már sokkal jobb volt, a barnázás pedig még előbb elmúlt. Ne aggódj, biztosan rendbe jössz!

Ennél a 2. terhességemnél én is úgy terveztem, hogy amíg lehet, dolgozni fogok. Irodai munkát végeztem, szóval az enyém sem megerőltető, legfeljebb stresszes. Dehát közbeszólt ez a dolog, így itthon vagyok május közepétől. Az elsővel 5. hetes korom óta nem jártam dolgozni. Pont ezért is akartam most még járni a munkahelyemre. Ember tervez - isten végez, szokták mondani.

Kép

Kép
martyr

Köszi a bíztatást Martyr!

Nálam pont fordítva kezdődött a vérezgetés. amikor bementem a kórházba alig véreztem.Akkor magne b6-ot és rutas. kaptam . Éjjel aztán jobban véreztem és másnap derült ki a haematoma. Ezután kaptam a duphastont.
Nem is volt semmi bajom napokig, de sajna 3-4 napja ismét vérzek. Az éjjel alig aludtam, mert tegnap du. óta fájt a hasam és majd leszakadt, erősebb vérzés keletkezett. Kb hajnalig így voltam, majd sikerült elaludnom és el ne kiabáljam most nem fáj, de továbbra is vérzek csak talán nem annyira. Az éjjel viszont sötét nyúlós vér folyt belölem és elég nagy véralvadékok távoztak (bocs hogy részletezem). Remélem él a magzatom!!! Szerdán kiderül, csak addig kibírjuk valahogyan. Fekszem és reménykedem, szegény gyermekem is a nagyiknak lepasszoltam, de szerencsére megértő!! Nagyon félt és a "tesóját is nagyon várja! :oops:
merszi

Szia Merszi!

Szerintem nem kéne szerdáig várnod!Nem tudnád fehívni mindenképp a dokid?Vagy nem tudnátok bemenni a kórházba,biztos,ami biztos alapon?Nem ilyesztgetni akarlak,de a nyúlós,alvadékos,darabos vérzés nem jó!
Szorítok Nektek,hogy minden rendben legyen,és írd meg a fejleményeket!

Pussz
Szilvi

mazsolasyl

Merszi,
nekem is hematómám volt, 8x2 centis... Én nagyon erős vérzéssel és görcsökkel indítottam (azt hittem, hogy elvetélek), utána 10 hétig barnáztam (2-3 nap maszatolás, utána 1-2 nap szünet, a 13. héttől a 23. hétig). A végén volt olyan, hogy nagy nyúlós sötétvörös jött ki egyszerre, elég sok, ami nálam a hematóma utolsó adagja volt, még egy napot barnáztam utána, aztán semmi, és az uh is megerősítette, hogy nincs már ott semmi. Remélem, nálad is ez a helyzet! Feküdj rengeteget! Hangulatilag én ugyanúgy voltam, mint te, pecsétes napok letargia, pecsétmentesek fellélegzés, hogy hátha végleg vége. És öt hónapja megszületett a kisfiam (3. baba). Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Mindenkinek problémamentes pocakosságot!

Zsizsa
zsizsa

mazsolasyl

Erősen gondolkodtam a kórházon, de felkészítettek, hogy ez bekövetkezhet. Az alvadékokat megvizsgáltam (már amennyire lehet) és úgy láttam csak összeállt alvadt vér...persze azért nagyon izgulok. Csak a bébit ne bántsa!!!!!!

zsizsa

én pontosan abban bízom, hogy a heamatóma (egésze vagy része) az ami távozott (legalábbis ezt szeretném!!!). Kicsit megnyugtattál, persze már amennyire lehet ebben az esetben.

Természetesen ha romlik az állapotom azonnal kórház!!! Nem akarom elkiabálni, de nem fáj a hasam! és enyhült a vérzés, persze rengeteget fekszem, néha ide ülök, hogy eltereljem gondolataim, bár most is ezen témázok...

Zsizsa, remélem úgy "végzem" mint te, de a 23 hétig tartó stressz nagyon távolinak tűnik.. :oops:
merszi

Vissza: Várandósság

X
EZT MÁR OLVASTAD?