Új privát üzeneted érkezett!

Gizmixxx,
Krizsa nem fogadhat új betegeket mert túl sokan vannak nála :(
Vendég

Kis csillag,pocisimi pihikézés,rendben lesz minden :)
Kata79 nagyon szépek csíkok,csak megérzés mert én nem vágom,hogy ottrivil,hcg mikor űrül st,de szerintem babuci csíkozta össze :D
lanyané

Sziasztok!
Gizmixxx!
Sajnálom nagyon,már nem is tudom ki írta,de ez tényleg mindenki rémálma,hogy még az esélyt sem kapja meg,hogy pozitív lehessen a teszt,mert le kell állítani az egészet.Nagyon sajnálom.
Én is azt olvastam,hogy Krizsa doki le van tiltva,mert nagyon sokan vagyunk nála.Ez a várakozás szőrnyű!
Kis-csillag!
Gratulálok a 12.héthez!Gyere majd a hírekkel!
Kata!
Hú,ezek szép csíkocskák!!!!Csak így tovább!
Dezsi,Krisz!
Hajrá spontán!...de szép is lenne :wink:
Ginuska!
Nagyon ügyik vagytok!Boldog pocaknövesztgetést kívánok!
Lanyané!
Hát,te tényleg fiatal vagy :D Remélem sok szép tüszőcskéd lesz!Megy a drukk!
Zsani!
Hajrá kistesó!Tényleg orrsprayt használsz?Milyen humánus megoldás! :wink:
Katica!
Nagyon szupi a tábla,nagyon köszönjük!Jó lesz,nemsoká végre belecsaptok a közepébe.Kár,hogy mindig mindenre ennyit kell várni.
All!
Megjött már végre?
Viki,Pandácska,Julika,Apacs,Kis-csillag,Katavirág,Tibu,Ginuska és az összes kismami!
Megy egy pocaksimi nektek!
Vendég

Csajszik,
nagyon meg vagyok ijedve: ma reggel, amikor tettem fel az Utrót, barnás lett az ujjam :?
Hívtam a dokimat, aki azt mondta, szájon át szedjem továbbra is az Utrót, és pihenjek.
Teljesen kiborultam...mi van, ha ez annak a jele, hogy nem sikerült, a csíkjaim ellenére sem??? :(

kata790313

Kata79!
Pihenj sokat!!! Ne idegeskedj, habár ez lehetetlen :(
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Azok a csíkok tényleg erősek! Kizártnak tartom, hogy a gyógyszer okozta volna...

Nyulasz!
Mi újság Veled? Sima hétköznapok? Látod, hogy egy nap híjján együtt haladunk :?:

Gizmix!
Remélem, sikerül orvost váltanod!!! Drukkolok és várom a jelentést :wink: :!:

Kis-Csillag!
Nyugi!
Értem, már az UH-t!!! Remélem minden rendben lesz! Drukkolok!
dezsina

Jó reggelt Mindenkinek!

Kata: ha most lenne aktuális a menzi, akkor attól is lehet barnázás, nekem is volt, tudom, hogy ijesztő, de nyugi :wink:
Attól hogy barnázol, még lehet dugdosni az Utro-t, én mikor véreztem 6 hetesen azt mondták, nyugodtan :D hiszen onnan egyből oda szívódik fel, s mindössze egy óra alatt.. :D
Fontos: légy nyugodt, amennyire csak tudol, és pihizz amennyit bírsz :D +++++++++++

Lanyané: Neked pedig előre is sok-sok poz energia a szurkáláshoz :wink:

Nyulasz: köszi :wink: én sem gondoltam, eljutunk idáig, remélem innen már könnyebb lesz :oops: :roll:
Du. mégegyszer majd jövök hírekkel :D

Dezsikém: ha látnád milyen nyugodt vagyok :D :wink:
Én is Neked a spontánhoz :wink: Apára fel :!:

Rólunk: voltunk ma doktorbácsinál, kaptam egy meglepetésvizsgálatot :lol: :lol: mára szinte csak min. barnázásocska maradt vissza, a papíromra azt írta: UH eredménytől függően felvétel, de szerinte nem lesz gond :wink:
Átvettem ma a laboreredményeimet is, képzeljétek, a reggeli utáni cukor 4,9 :lol: :lol: egy mini csillag van a minőségi vérképnél, de az semmit nem jelent, aminek viszont nem örülök, hogy nega lett a toxo, tehát fogékony vagyok rá :roll: ígyhát nincs macska és társai :cry: de a cél érdekében, mindent kibírok :lol:
Az osztályon a kolléganőim megjegyezték, hogy gömbölyödök hasilag :lol: :lol: :lol:
Ma du. 2re megyünk Tapolcára UH-ra, reménykedem, hogy búcsúzhatunk, ha hazaértünk és kicsit megpihentem jövök majd a hírekkel, most viszont visszatérek a reggelimhez, mert éhes a pocaklakó :lol: :lol:

Pussz: Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi lányok a bíztatást, kicsit lelket öntöttetek belém.. :roll:
Gyorsan csináltam még egy tesztet, (lassan szerződést kellene kötnöm valami tesztgyárral, marketing szempotjából, illetve egy V.I.P-tagság is megilletne :wink: )ami AZONNAL két csíkos lett, ennek is örülök, talán tényleg nem kell annyira paráznom...de még soha életemben nem akartam ennyire valamit, mint most, ezt a kisbabát! (a kisfiam spontán, "véletlenül" jött össze)
Gondolom, ezzel Ti is így vagytok, nem is magyarázom, mit érzek...
Kis-csillag: szurkolok, hogy az Uh-n mindent rendben találjanak!
Dezsina, te hogy vagy?

kata790313

Kata79!
Jaj, de örülök!!! Ha erősödik a csík, az csak jót jelent!!! :wink: Modt már tényleg nyugodj meg. Tényleg van kicsi barnázás a mesi várható napján! De Neked sikerült!!! Tessék megnyugodni! Nemsokára mehetsz UH-ra és akkor láthatod a babád kicsi szivecskéjét.... :D Fantasztikus lesz!
Én megvagyok. Tegnap kezdtünk igazán spontánozni! :oops: :lol: Most kétnaponta fogunk :oops: :oops: :oops: ha kell, hanem
:lol: :lol: :lol: Istenem, bárcsak sikerülne.... :( Mér nagyon ránkférne.

kis-csillag!
várom a du. jelentkezést! :D
köszi a drukkot, mi mindent megteszünk!!! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz, koszi a pocaksimiket :!: Nehany nap es azert ti is akciozzatok, sosem lehet tudni... :wink:
Dezsi, Krisz, nektek is hasonlokat :!:
Lanyane, drukkok a lombikhoz :!: Van valami feketeboru kotodesed, esetleg a parod az? Mar csak a bebis kepekbol gondolom...
Kiscsillag, sajnalom, hogy annyi mindenen mesz keresztul. A 12 heten meg lehet ilyen mensiszeru dolog, de utana mar nem. Biztos nincs semmi baj. Azert varom a beszamolodat.
Gizmixx :cry: sajnalom. Biztosan az a tul nagyra nott pete volt a baj. De nem hiszem, hogy a doki rosszat akart, sot, valoszinuleg jobb gyogyszert kaptal, csak neked nem jott be. Nem az intezeten mulik, hidd el, hanem a Joisten gondviselesen.
Kata790313 :!: Hat neked meg gratulalok :!: :!: :!: Te TERHES VAGY :!: :!: :!: Barna miatt ne aggodj, a teszt a lenyeg. Es ha a csik erosodik, nem vitas.
Vikimi, hogy vagy :?: Labdagadas :?: Neked van valami panaszod, Panda :?:
Apacs regen irt :cry:
Hajnoca :?:
katavirag

Köszönöm Katavirág, aranyos vagy :D

kata790313

Sziasztok!

Kevés idő hiányában, gyorsolvastam ...

Tibu,
Gratula a babókhoz.

Vikimi,
bodykat tudsz használtan is venni. A Csöppek nem koszolják el vagy használják el annyira, hogy ne legyen érdemes 2nd handből venni. Szinte néha jobb rucikat lehet venni. Én is onnan szoktam venni Boginak. 1 - 2 veszünk csak újat, ... igaz sokat kaptunk a nővéreméktől.
Bogibabának be van dagadva az innye. !!!! Elkezdtük a fogzást. 5kgot már elértük és 56centis a lányka.
Lehet, hogy ritkábban leszek. Kell mennünk majd szemészeti- , fülészeti- és csípőszűrés kontrollra. Közben kapjuk már az oltásokat. Szóval nem unatkozunk.
Rendeslányka, mert átaludja az éjszakákat.!!!Rengeteget beszélget velünk és az állatkáival.
Szombaton hajnalban már félig átfordult a pelenkázón.!!

Lassan elkezdhetsz felkészülni a szülésre és a babázásra.
Fészekrakóösztön? szobácska? ... mesélj valamit arról, hogy hogy álltok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Most csak emlékezetből

Dezsi:
hajrá spontán, nagyon drukkolok
++++++++++++++++++++++++

Kata:
gratulálok a szép tesztekhez és gondtalan pocakosodást

Gizmixxx:
nem tudom, hogy írtam e már, de borzalmasan sajnálom, ez tényleg mindannyiunk rémálma

Kis*:
nagyon vigyázz magadra, nem lesz semmi baj, az hiszem ez is mindannyiunk rémálma, az örökös fekvésre itélés, de a cél éredekében mindent

Viki:
sokat gondolok rád

Ginuska:
neked is gratula a pocaklakódhoz

Tibu:
már arra sem emlékszem, hogy neked gratulálatam e a két babóhoz, akkor most gratulálok

Panda:
hogy vagy?

Vizkrisz:
hajrá spontán
+++++++++++++++++++

Hajnoca:
nem semmi, hogy Bogi már fogzik, gratula hozzá

Nyulasz, Brumm, Csibe:
ti hogy vagytok? hogy álltok?

Julika, Apacs:
mi újság veletek?

Bella:
már nekünk csak napok vannak hátra, már alig várom

Katica:
eredmények?

remélem azért mindenkinek írtam, akit most kihagytam attól bocsi
most a munkahelyemen egy kicsit előre dolgozok, ha nem leszek, ne legyek nagyon elmaradva, úgy nem sok időm van, de nem már csak napok kérdése az egész, és most, hogy lesznek ünnepek még gyorsabban eltelik az idő

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok! Szép délutánt mindenkinek!!

Hajnóca: ez hihetetlen :D az előbb olvastuk hogy világrajött Bogibaba, és már fogzik :roll: :D Hogy rohan az idő :wink: Hogy viseli cegénykém :?: :roll:
Heni: Neked már csak 4 nap a szurikig, jujj de izgi :wink: Azért a munkával csak óvatosan :wink: Árt a szépségnek :lol:
Katavirág: Olyan jó látni, hogy pont egy héttel vagy előrébb :wink: Voltatok mostanság UH-n :?:
Sokszámos Kata :lol: : Légy oly kedves, és nyugodj meg :wink: Minden rendben lesz, nagy gratula azokhoz a szép csíkokhoz, nekünk is van belőle készletünk :wink: Gondtalan pocakosodást kívánok :!: Mikor kell menni UH-ra :?:

No, akkor rólunk :twisted:
Hatalmas kő esett le mind2-nk szívéről az UH-n, két hét alatt megduplázta önmagát ez a Lurkó odabent :lol: Mondhatnám - nő, mint a bolondgomba :D Hallgattunk szívecskét is, az ülőmagasságunk ma 52 mm, a nyaki redőnk pedig 1,4 :roll: :D
Elbúcsúztunk a tapolcai meddőségitől :roll: várnak minket vissza a szülés után, és a babatalikra :D április 27-re vagyok kiírva :wink: A vérzés egy vérömlenytől volt, de nem nagy, így nincs komoly baj :D Kaptunk képet is :wink:
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de jól esett megosztani :roll:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!:)
na mostmár én is megnyugodtam.... csak így tovább!!!nagyon szépen növöget a kismanó!:) vigyázz magatokra nagyon!

Hajnóca!:)
Bogibaba nagyon szépen növöget,már 5kg?nagycsaj és nagyon nyugodt baba lehet ha már ilyen ügyesen átszundizza az éjszakát.
Én is akarok majd turiból venni,de most még úgy vagyok vele,és főleg a párom, hogy mindenből újat!ez a minimum,ahogy a párom mondaná.:)
Már kezdek vásárolgatni,lehet mondani bababoltfüggő lettem.egyik nap csak úgy bementem,pont volt egy kismama aki érdeklődött,én meg figyeltem figyeltem...és elkezdtem vásárolni :)
A kiságy a héten várhatóan kész lesz,akkor szeretnénk a hiányzó dolgokat megvenni. :)
A pocak már valóban nagy,és Mircsike is igen erőseket tud rugni.A szüléstől nem félek,mert nem is tudom mitől kéne félnem.Az epidurálison gondolkozok....neked hogy volt????

Heni!:)
ne vidd azért túlzásba a munkát!!!:) 4 nap és indul a szuri??? az már valóban nem sok.:)

Kata79...!:)
ha erősödik az jó,tuti minden rendben és befészkelte/ték magukat a babók.Mikor lesz vérvétel?
Az ovitrellét azért kérdeztem,mert anno én is kaptam,és nekem nem javasolták a tesztet,mivel az tömény hcg.De ha erősödik a csíkod és ilyen szépek amiket felraktál,akkor valóban örülhetsz!!!:)

Dezsina!:)
akkor apucit tömjed fehérjével 4-5 tojás naponta :) kell a fehérjeutánpótlás!!! :) nagyon szorítok nektek!!!! :)

Katavirág!:)
köszike jól vagyok, a lábdagadás mérséklődött -0,5kg 1 hét alatt...és még mindig van bennem elég víz! :)
És ti hogy vagytok,így túl a 12 héten?
Vendég

ilyen lesz a kiságyunk!:)
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=169
Vendég

azaz ez lesz!Jó a neve...így csak jó lehet
http://www.kindermobel.hu/images/nagyke ... -bogi3.jpg
Vendég

Vikimi!
:lol: Minden megy, ami belefér :lol: :lol: :lol:
Hát nevetgélnék, ha sikerülne!!! 8)

Kis-Csillag!
Gratula! Végre hátradőlhetünk... :)

Bella, Heni!
Most Ti jöttök! Nagyon izgulok és nagyon-nagyon drukkolok!!!

Hajnoca!
Nagyon szerencsés vagy Bogival! Ilyen kis tündért, hogy végigalussza az éjszakát, csak kivánni lehet! Nagyon örülök Nektek!!!
dezsina

hali Minden szerencsetopiklakó :D

Katavirág!feketebőrű kötődésem csak annyi,hogy rám szokták azt mondani,hogy négerbaba vagyok :lol: és a Szaerelmem szokta mondani biztos rám fog a babácsaka hasonlítani,ő szőka kékszemű,mondjuk a kék szemét örökölhetné :D

Nyulasz!remélem szerencsét hoz a fiatalságom :D

Kis Csillag!fújjátok ki a nagy feszültséget,ügyes CSodababátok van!Duplájára nőtt,az igen.

Vikimi!Nagyon szuper az ágy biztos kényelmes lesz Mírának.

Dezsi!így kell ezt csinálni,mutasd meg lehet ezt spontán is :D :D

Hajnóca!5kg.os Királylányka :D és Tündéralvóbaba,hagyja Anyuciját is pihizni :D

szombaton indulok a végre sikeres babagyártásnak :lol:
lanyané

Sziasztok!
Már rég nem jelntkeztünk… és most kivételesen nem Apacs, hanem Apacsné jelentkezik. Leendő papa dolgozik és tanul – kell a pénz , így most én helyettesíteném. 8) :wink: Sok minden összejött és ezért nem jeletkezett\jeletkeztünk. Már régóta „nyaggat”, hogy én is írjak.

Hajnóca: Hihetetlen, hogy mekkora már Bogi! Kész nagylány! :D És nagyon szerencsések vagytok, hogy az éjszakát átalussza. Kívánom, hogy a fogzási időszakot is ilyen nyugodtan viseljétek át! Jut eszembe, nem tudom mennyibe kerülnek másod kézből a baba ruhák, de meglepődve tapasztaltam, hogy a TESCO-ban és az Auchanban egész jó kis badyk vannak elfogadható áron.

Vikimi: Nagyon tuti az ágy és meg tudlak érteni, hogy nem tudsz elmenni egy-két csini holmi mellett. :D Most nézem, hogy Te már nagyon a célegyenesben jársz! Hogy bírod a pocit? Nem nagy a teher?

Kata 790313: Nyugi!!! Nem lesz semmi baj! Nálunk is volt barnázás, de csak az Utro miatt. Ahogy elnézem azokat a teszteket elég egyértelműen pozitívak. És hát a tesztek mennyisége….bizatattóóó :D

Kis*: Nagyon szépen fejlődik a pici baba! Pihenjél nagyon sokat és vigyázzál magadra / magatokra!

Dezsi, Krisz: Hajrá spontán!!! :) Hmmm most írigykedem…a „pókhálómmal”… :oops: :wink:

Katica: Köszönjük a táblát! Nagyon szép! Holnapi naphoz pedig megy a drukkkk!!

Tibu, Gina: Gratulálok!!! Nyugodt pocaknövesztést!

Nyulasz: köszönjük a poci simit! Esetleg Ti nem probálkoztok spontán? Bocsi, hogy ilyen kíváncsi vagyok, de hát soha nem lehet tudni… :)

Katavirág: Hogy vagy? Pocak növekszik már? Étvágy?

Pandácska: Te hogy vagy?Mostanában nem lesz semmilyen vizsgálat? 4D UH? Vagy az még most korai?

Heni: Nem sokára kezdődik !! Ezer drukk! Nagyon szorítunk!

Lanyané: Nem csak a fiatalságod, de a pozitív hozzáállásod is szerencsét fog hozni! Szorítunk Neked is!!

Remélem sikerült picit pótolnom papát… és nem hagytam ki Senkit. Elnézést, hogy hosszúra sikerült.

Rólunk: Mi jól vagyunk. A genetikai uh-n kiderült, hogy az egyik leányzó mégis csak fiú :? :lol: Szinte teljesen egyformák, csak 1 g különbség van közöttük(302-303 g)! Viszont a doki néni azt is mondta, hogy iskolás korukban intőre hajlamosak… - nagyon mozgékonyak Őszintén nem bánom, csak egészségesek legyenek!
Üdv.
Apacsné

Kép
apacs

Sziasztok!
Olyan jó volt ennyi jó hírt olvasni! :)

Kiscsillag, én is gratulálok a 12. héthez!

Heni, neked ezer milliónyi drukk! kitartás, és pozitív hozzáállás, tudod! :)

Pandácska és Vikimi, nagyon szépek lehettek már akkor pocival! Milyen jó az a készülődés! Van aktuális kép? Tegyetek fel légysziiii

Hajnóca, gartula az első fogacskához!

Apacs, na, ez még izgibb! Gyönyörűek lesznek, az tuti.. egy fiú, egy lány.. ennek egy hátránya van, hogy nem tudják majd egymás ruháoit hordani :)

Mi jól vagyunk, mármint én, köszönöm szépen... most voltam még egy témalezáró vérvételen, hogy végérvényesen kizárják a méhenkívült. Most már csak 2,4 volt a HCG-m, úgyhogy Zeke doki, a heylettes szavaival élve, ezt megúsztam.. Csak olyan rossz volt, hogy nem fogadták el a vizitdíjam, merthogy ahogy a nővérke mondta: "ez a terhesség még elvileg megvan"tágra nyíltak a szemeim, aztán szomorúan mentem a laborba, hogy lecsapoljanak.
Most spontán próbálkozunk egyelőre... érdekes, hogy ugye az utro miatt késett pirinénje, és az LH tesztek alapján 12. nap volt a tüszőérés,.. ezek szerint ez eltolja a ciklust, és nem "késik" tőle?
Tegnap, 18, naponvolt kis pecsételő vérzésem.. az vajon mitől lehetett?
Vendég

folytatom: :)

Most olvsom, hogy Tibu, ikerterhességed van! Hát, ez elképesztő! Micsoda meglepetés! Én is irigykedem! :) Vigyázz magatokra! Friss levegő, vitaminok, pihenés, sok zöldség és gyümi ....

Dezsi! Akkor neked nem is kell lH teszt, ha spontán már estél teherbe... a 2 naponta jól hangzik... Mi vártunk 3-at, mert hát kicsi a sereg... és most kipróbáljuk úgy, hogy este, mert eddig mindíg reggel voltunk együtt... este én mindíg bealszom, de most próbálok átállni, hogy több esélyük legyn feljutni..... :oops:

Nyulasz!
Te csinálsz LH- tesztet? Hajrá spontán!

Bella, neked pedig ezer drukk a stimuhoz!

Gizmix, :(

Lányok, írnék még sokat, csak menek készülődni, munkára fel.....
Hiányoztok! jövök, amikor tudok!

Nagy ciberölelés mindenkinek!
Vendég

:D Apacsné :D Nagyon aranyosak vagytok köszi a drukkot,és nagyon gratula a manókhoz Apacsfőnök bizti örül egy picikét nem lesz telljesen nőuralom(végülis tuti mindegy nektek is hogy mien neműek csak végre veletek legyenek)

Brummadzag,fel a fejjel!mutasd meg te is lehet ezt spontán is,vannak csodák csak hinni kell bennük :D
lanyané

Megcélozni a leggszebb álmot...
Komolyan venni a világot...
Mindíg remélni és bízni...
Így érdemes a földön élni.
lanyané

Sziasztok Lányok!

Brummikám!
Csakhogy itt vagy újra!
Jól hangzik amit írtál!!! :) bizony át kell állni az esti huncutkodásra. Este nem kell kipattani az ágyból, ami befolyhat, az nem folyik ki :lol: :lol: :lol:
Drukkolok Nektek! Sosem lehet tudni. Igazából én is gondolkoztam, lehet a 3 napontát jobban bírnánk, mert ugye parancs-szóra nehéz :( úgy határoztam, hogy ha nem megy, akkor sem fogok elkeseredni. Akkor leszünk együtt, ha kedvünk van. 8) Biztos érted, mire gondolok. Nehéz ez is, meg a lombik is. Hogy irigylem azt, akire csak ránéznek és már terhes is :lol:
Ha jól számolom, akkor Te is januárban kezdessz?

Apacs/né!
Hatalmas gratula a babákhoz! Nagyon örülök, hogy azért megtört itt a lányuralom :) és becsúszott egy fiúcska!!! Így biztosan még izgalmasabb lesz az életetek, ideális család lesztek!

Lanyané!
Te mikor kezdessz pontosan?
dezsina

Szia Brumi!
Ti ilyen soká mentek a következőre?Miért?
Szoktam LH tesztet használni,ha van itthon.Most kéne vennem.De én eléggé érzem is a pé-t.
Akkor neked is drukk a spontánhoz :wink:
Apacsné!
Nahát,micsoda mázlisták!Egy fiú-egy lány...tényleg nagyon irigykedem :wink: Ügyesek vagytok,pihenj sokat,és gyere a hírekkel,Uh-képekkel... egy kis erőt adni.
Persze,a spontán nem maradhat el.Sose tudni :D
Dezsi!
Tényleg majdnem egyszerre haladunk.Egy verseny-pocaknövesztés?????? :mrgreen:
Lanyané!
Csak pozitívan!Mi itt drukkolunk mind.Heni,Bella nektek is.
Vendég

Nyulasz!
Szeretném, ha most kivételesen egyikünk sem negativot tesztelne! Mi mindig együtt haladunk! Most jó lenne, ha tényleg pocaknövesztésit rendeznénk, nem pedig bizakodásit :wink:
dezsina

Apacs,
Szerintem ez jó hogy egy fiú egy lány ez maga a tökéletesség :lol: :lol: 4D-re majd megyek kb 4 hét múlva de már voltam 16 hetesen is. Sima uh-ra pedig csütörtökön megyek.

Viki,
Nagyon szép ez az ágy :wink: Nálunk is most volt az asztalos megrendeltük a kiságyat ilyen lesz csak nem zöld hanem barna színű fenyőből:

Kép

Kata,
Mai teszt????
Vendég

Pandácska!
Nagyon szép a kiságy!!! :) Ilyen eszembe sem jutott volna, hogy mellette legyen a pelenkázós szekrény :roll:

Kata 79!
Már majdnem kifelejtettelek :oops: :twisted: De Pandácska emlékezetetett... Tehát? Mai erős pozitiv teszt?
dezsina

Dezsi,
Ez nem is mellette van hanem rajta és ha késöbb nagyobb lesz a baba akkor leszedhető éjjeli szekrénynek és lesz egy 170 cm-es ifjúsági ágy belőle. Szóval tök jó mert évekig használhatja nem csak babaként. Szerintem praktikus. Ilyen:

Kép
Vendég

Sziasztok lányzók(cíber-lelki-támaszok)!
Mai teszt:pozitív ismét, rögtön csíkos...pedig most dirrekt a legolcsóbb tesztet vételeztettem meg a férjemmel(8 db-ot, a gyógyszertárban levők nem kis felhördülésére..). :roll:
Mindenkinek szép napot!!!
Ja, barnázás nincs, mióta szájon át veszem be az Utrót! :D

kata790313

Pandácska!
Ez tényleg szupi :!: érdemes tényleg megfontoltan választani! Nagyon klassz lesz! Nagyon tetszik!
Nálam csak a hely van kihagyva a szobában. Tavaly kitapétáztam, átalakítottam a háloszobát és üresen hagytam a kicsi ágy helyét. Hátha ez is segíteni fog. Ennek már pont egy éve.... :cry: Akkor kezdtük a lombikot. Talán majd most.... :roll:

Kata79!
:lol: Ime az új kismamink!!!! :lol: Nagyon örülök Nektek :!:
dezsina

Remélem, kismami vagyok -még mindig nem merem elhinni!!!(azért tesztelek délelőtt, délután, és néha álmomban is :wink: )
Igazából a jövő hét szerdai Uh mond biztos eredményt, illetve azt, hogy mennyi babóka van a pocakomban(remélem minimum egy, és maximum 3)
Pandácska, az ágy nagyon ötletes!Hol találtad?
Dezsina, a legfontosabb, hogy higyj benne, hogy siekrülni fog!Én tudom, hogy te is nemsoká kismami leszel ám!!!!

kata790313

Kata,
Ez már tuti nem a szuri hanem a babád :wink: :lol: A Brendonban van ilyen ágy csak nekünk nem jó a színe így az asztalos megcsinálja másra. Meg kevesebb pénzből mert ez így nagyon drága.

Dezsi,
Legalább látja a pici hogy a helye már ott van :wink: vagy picik :lol:
Vendég

kata790313

Pandácska, hát az biztos, hogy olcsóbb, ha az asztalos készíti el...A Brendonos bútorok nagyon szépek, csak éppen húzós az áruk is...

kata790313

Ezt az idézetet azért írom ide, mert szerintem nagyon jó!!!!

"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,
És megtanulod,hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni,hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz,hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget,a felnőtt méltóságával,nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz,hogy minden tervedet a mára alapozd,mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idő után kitapasztalod,hogy még a napsugár is éget,ha túl sokáig ér.
Műveled hát saját kertecskédet,magad ékesíted fel lelkedet,nem mástól várod,hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod,hogy valóban sokat kibírsz...
Hogy valóban erős vagy.
És valóban értékes."

(Veronica A.Shoffstall)

kata790313

sziasztok!

dezsi: hajrá spontánkodás! :wink:

krisz: neked is drukk a spontánhoz! :wink:

kis *: pihizz sokat! grat a jó eredményhez!

kata79: gratulálok :lol: drukk tovább++++ nagyon szép az idézet.

kismamik: hogy vagytok?

nyulasz: mizujs veled?

heni: mindjárt indulnak a szurik! drukk++++

vikimi: tetszik a kiságy :wink:

apacs: grat a fiúhoz is! még sem lesz nőuralom!

lanyane: kitől idéztél? nagyon szép.

pandus: a ti kiságyatok is tetszik.

rólam: ma voltunk genetikai vérvételen. 3 hét múlva eredmény.

katica
katica30

táblába jöhetnek az adatok, vagy ha még vki szeretne szerepelni benne. 1-2 nap múlva rakok fel újra. :wink:

katica
katica30

Jaj lanyok, ne is folytassatok, mert mar megint elerzekenyultem. Papp Lajos, Marquez.
A legszebb mondat ez volt: "Megtanultam, hogy amikor egy újszülött elõször szorítja meg
parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt."
Amelyikotok meg nem terhes, az majd meglatja, hogy minden szepen el fogja bogni magat. De egyebkent ez egyaltalan nem rossz erzes, sot!
katavirag

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Ezen a héten nagyon sok a munkám, jövő héten már többet leszek!
Vendég

Dezsi!most szombaton okt 20.án kezdem napi 20egység,suprafact a hasamba minden nap aztán 26.án megyek a Dokinénimhez a kaáliba Dr.Kováts Tímea,megnézi mizujs és attól függ kapom tovább a szurit még nem tudom mit azt mondta bízzak benne és ezt teszem,kb nov eleje leszívás :lol: úgy várom.

Panda!gyönyörű az ágy és praktikus is.

Katica az idézet nem tudom kitől,gyerekkoromben gyűjtöttem az ilyeneket és írtam is és tavaly elvesztettem a füzetet amibe írtam vagy 15 évig :cry: nagyon szomorka vagyok miatta,de elég sok megvan a fejemben,köztük ez is :D
én babonából csak majd a kismamis táblára íratkoznék,remélem karácsonyra szép is volna,szép is lesz. :lol:

ki van sírva a szemem és olyan meghatott Boldog vagyok,most jöttem a 2hetes Keresztfiamtól,CSODÁLATOS.
fogtam a karomban megnyugodott cuppogott a kis kezén és láttam a Szerelmemen,hogy nagyon meg van velem eggyütt hatódva,a pici Anyukája az én unokatesóm akivel eggy évben egy hónapban születtünk,eggyütt nőttünk fel,milyen szép volna ha a mi csemetélyink is ezt tehetnék,most olyan erőt kaptam a kisTibibabától,a szívemhezöleltem.már amikor a pociban volt akkor senkinek nem mozgott de ha én szóltam hogy itt van kerimami eggyből mocorgott :D
jó nagy baba 4100grammal született,szegény uncsim megszenvedett érte de megérte :D
bocs kicsit hosszúra nyúltam
üdv mindenkinek
lanyané

Brumi,
fogacska még nincs. ... de az innye már be van dagadva. Sajnos még lehet, hogy pár hónapocskát kell várnunk az elsőre, de Anya már vett neki Dentinoxot a fogzáshoz.

Házzal kapcsolatban hogy álltok?

Apacs,
tényleg lehet olcsón\olcsóbban találni ruhácskákat. Azért a turikban is lehet nagyon édeseket találni. De azért márkás cuccokat is meg lehet kapni jóáron.
Pl. mostanában vettem egy alighasznált ESPRIT kengurut 6000Ftért. 8)
+ a Coraban most vettünk gyerekülést a kocsiba 10000Ftért.

Viki,
pont ilyen kiságyat szerettünk volna venni, ha lett volna időnk. :D Majd a kövtkező gyermekknek. :wink: Úgy voltunk mi is, hogy az elsőnek mindenből újat, de sajnos időhiányában és .... pénzhiányban voltunk éppen akkor. :cry:
Ha sikerül majd 1szer elköltöznünk innen akkor biztos veszünk neki új dolgokat.

Átalvás:
Anya sajnos tápszeradásra kényszerül így könnyű átaludni az éjszakát. Igen, tudunk olyankor pihenni, de napközben többet van már fent.
Olyan gyorsan eltelik Bogival egy nap. Sokat beszélgetünk. :lol: :D

Majd megpróbálok feltenni videót az iwiwre. Új kép most nem készült, de végre anyával is van közös kép.

hajnoca
Dunakeszi

Kép Anyával

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, nagyon edesek vagytok :!: Ha rolad van szo, mindig eszembe jut a sztoryd..... :wink:

Panda, az a gyerekagy CSUCS :!: Es a legjobb, hogy nekem is tul eles a szine, de a fazon tok jo. Mekkora otlet asztalossal megcsinaltatni :!:

Apacs :!: Egy fiu + egy lany :!: :!: Juhejjj :!: Teljes a csalad :!:

Lanyane, biztosan anya leszel hamarosan :!:
katavirag

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van.

Gratula az új kismaminak!!!!

Kiscsillag! Örülök, hogy minden ok.

Hajnóca! Édes nagyon Bogi baba!!! :lol:

Pandus! Király a kiságy! :wink:

Apacs család! Gratula a vegyes pároshoz!!!!

Katica! A táblában javítsd ki a dokim nevét. Nem Szmetona, hanem Szmatona. Vagy csak én látok félre? :roll: :oops:

Olvasó módban vagyok.

Pusszancs

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

November 22-re kaptam időpontot a Krizsától! Még mindig totál ki vagyok, nem értem miért nem sikerül. Már arra is gondoltam, hogy már nem is kell gyerek, mert én ezt már nem bírom sokáig. Ez a rengeteg várakozás totál kikészít. Minidg várni kell valamire. Most a nov. 22-re és azt is sejtem, hogy lombik már csak januárban lesz, ha egyáltalán addigra kapok időpontot lehet, hogy csak február-március.

Mindenkitől bocsánat a sok nyafogásomért.
gizmixxx

Gizmixx: ugyan kérem, fel a fejjel! Kell egy kis pozitiv gondolkodás :) Tudom, hogy rossz a várakozás, de nem szabad feladni :!: (((((((((Gizmi)))))))))))

(((((((Hanna))))))) - jó látni Téged is :roll: :D

Panda: nagyon tuti a kiságy, és nagyon praktikus is! :)

Apacs/né: örülök, hogy jelentkeztél :) Nagy-nagy gratula a lányhoz-fiúhoz :) Nem lesz Apának teljes nőuralom :D

Hajnóca: Bogi baba zabbantani való :wink: Nagyon aranyosak vagytok a képen :D

Brumi: örülök, hogy Te is itt vagy :wink:

Bella: Ti is azonnal kezdtek, de szuper :!:

Mi köszönjök szépen megvagyunk, ma nem tudtunk túl sokat pihikélni :evil: de majd holnap bepótoljuk :twisted: mellesleg zavar az is hogy meg kellene írnom egy dolit, két hét alatt és semmi kedvem hozzá :evil: :x :?
Mától kezdjük csökkenteni az Utró adagját napi 1 szemmel, ahogy számoltam szombaton lesz az utolsó és ennek annyira örülök :lol: :lol: már elég kényelmetlen volt sokszor :oops:

Katavirág! Te elhagytad már? És nem okozott pl. barnázást :!: :?:

Szép estét mindenkinek :!:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Gondoltam kihasználom, hogy nem tudok aludni... írok nektek!

Itt csak munkahelyi dilemmát írok, átugorható.....
Kissé elegem lett... rengeteg a munka, és most kitalálták, hogy utólag hagyassam jóvá a túlórákat, mert sok. Másnak, aki ugyanabban a beosztásbandolgozik, nem kell jóváhagyatni, mert puszipajtása a főnöknek. Én meg persze nem voltam 3 hétig, és jól összegyűlt a feladat és ennyi betegállománnyal és szabival előtte nem vagyok puszipajtás....Azt sem tartom kizártnak, hogy kitalálják, hogy lassú vagyok és megkapom az utilaput. Nem is bánnám már ezek után, óraadással és magándiákokkal feleannyi munkával kereshetnék ugyanennyit.. 2 dolog tartotta bennem az erőt: ha tényleg veszélyeztetett leszek esetleg, és feküdni kell, akkor a táppénz jobb, mint a semmi-vagy munkanélküli, és ha sikerül, akkor maximális gyest kapnék a mostani fizuval, ami 86ezer ft, mert túllépi a 130 bruttót jóval. A másik, hogy még nem szerződtünk a házra, és a banki hitelhez kell a jó számlatörténet és főállás... Nem akarok fennhéjázónak tűnni, de meg sem érdemelnek a munkaheylemen, bőven túlképzett vagyok ide, tudom, hogy az én választásom volt, de pályát is átmenetileg váltottam, amíg nem jön össze a baba.. És nem a céggel akarok kiszúrni. Nagy cég, és meg se érez plusz egy lombikost, de ...tt egésszégügy és vállakozók ellehetetlenítése miatt nem volt más választásom...

Katica
Neked is akartam írni, csak most tudtam visszaolvasni még korábbra... Ti külön jártok urológushoz és andrológushoz? Nekünk az első andrológiai vizsi együtt volt, de igaz, csak tapintás alapján és a leadott anyag analizálása után diagnisztizálták a párom.. Aztán a meddőségiben volt genetika- a kromoszómaszámot nézték.. Nektek is? Vagy volt más vizsi is? Annyira reménykedem, hogy javul a párom eredménye.... talán a homopatikus cucc is segít, ami elvileg stressz és depi ellen van.. ha mást nem, ha blokk van, feloldja,.. elvégre neki van már egy 6 éves spontán gyermeke... miért pont mostanában csapnivalók az eredményei? Te mivel is tuningolod a párod? :)

Kata 79,
nagyon drukkolok neked! jó hírrel gyere az UH-ról! :) javítsd a statisztikát! :) Jövő hét szerdáig már nem kell olyan nagyon sokat aludni... gondolj arra, meddig eljutottál már! :)

Dezsi és Nyulasz
Igen, januárban kezdek, előbb nem, az biztos... nem tudom, de kicsit félre beszél itt valaki.. biztos meg van az oka minden orvosnak, szerintem komoly anyagi oka...vagy épp december második felében lesz szabin, és nem akarja, hoyg helyettes csinálja. Lehet, hogy csak a nagyon muszájt csinálják karácsony környékén.. én ha visszaszámolok, . augusztus legvégén indult volna el a rövid protokoll, ha lett volna stimu, és a beülti szept 13-án volt. Ehhez képest azt mondja az orvosom, hogy januári kezdés.. már nem azért, de abból februári beülti lesz... az 4-5 hónap, ha csak az első UH-t veszem, akkor is.. vagy a 3 hónap szünet az utolsó vérvétel és a következő lombik első Uh-ja között kell? Most, hogy ezeket leírtam, el is határoztam, felhívom, hátha mehet a november... Nyulasz, te pontyosan hogy is kezdesz, ha addig nem jön össze a spontán? mennyi szünet után?

Mzsani, megkérdezhetem, hogy nektek miért mondták, hogy lombikra kell menni? Priviben is megírhatod, ha gondolod...
Panda
Nagyon ügyik vagytok, hogy asztalossal csináltatjátok az ágyat! Nem is akármilyet! :)

Lanyané, türelmet kívánok, most bújjatok össze, amennyit lehet, aztán hajráááá!!

Hajnóca,
hát persze, hogy nincs fogacska! Gondoltam, korán jött az első, de mikor megnéztem, hoyg més "csak" 3 hónapos,... az tényleg korai lenne... ne haragudj, csak nekem már olyan régi ismerősnek tűntél, hogy az volt a érzésem, már eltelt vagy 4-5 hónap... Örülök, hogy láttalak képen! Én is küldök priviben... Házügyben még vacilál az eladó, valami munkaszerződésnél meglepetés érte, és nem mer most lépni, de keres megoldást :((( A szerződés kész, csak alá kellene írni... elég idegörlő... A héten kiderül, hogy érdemes e várni rá... Ez Kosdon van, egy gyönyörű parasztház... már akkor beleszerettünk, amikor ki sem volt téve az eladó tábla... Ha a héten negatív a válasz, kereshetünk megint... már ismerek az összes váci ingatlanost személyesen :( És az utcákat is, mert ott is néztünk sokat... Olyan gyönyörű az a város... Privit is írok...

Vikimi,
Már olyan közel van a cél... sokat pihizel? Hogy telnek a napjaid? Tudsz ülni is sokat?

Katavirág, upsz, te már túl vagy a 12. héten! Óriási gratula! :) Mennyire látszik a pocid? Kellenek már új nacik? :)

Kicsillag
Örülök, hogy túl vagy az izgalmakon... és hogy a golyókat csökkentették... ez is mutatja, hogy szépen lassan közeledsz a cél felé...... és ott lesz a tündérke a kezetekben...

Sziasztok, jövök, ahogy tudok! Ciberölelés mindenkinek!
Vendég

Brumi,
a lépcsőházban a szomszédnőnek 1 héttel fiatalabb a kisfia és már kint van az első fogacskája.
Régi darab vagyok én már hozzátok képest. Szerintem. Már 1 éve és 7 hónapja irogatok ide. :shock: :D
Sajnálom, hogy a házügy így belassult és gondok adódtak. :(
Emlékszem amikor még a volt férjemmel költöztünk be Vácra a szülei 7végiházából, mert kellett. Alig vártam, hogy költözhessünk. Élveztem a költözést pedig 2 héttel :!: a esküvőnk elött történt.
Már most is költöznék, ha végre tudnánk valamit lépni lakásügyben, de ... sajnos sem anyagilag nem állunk úgy sem hitelileg, hogy az 'ingatlannézegetésen - persze neten" :? kívül többet is tudjunk tenni. Hiányzik a kreatívkodás. Persze Boginak lehet majd kreatívkodni, de az még egy kicsit odébb van.

Katavirág,
remélem csak a 'szebbik fele" :wink:
Tegnap pl összefutottam a volt férjemmel. Persze ő az utca 1ik oldalán én a másikon. Én megálltam, hogy azt a pár rövidke szót amit beszéltünk mégis kultúráltan tegyük, de ő ment tovább és úgy válaszolt. Az arcán 'valamiféle bánat, elkomorordottság, fájdalmas emlék" vagy nem is tudom megfogalmazni pontosan, hogy mi, de kiült. Gondolom átfutott az agyán, hogy Bogi lehetett volna az ő gyereke, ha .... illetve még azzal is beledöftem a kést - nem szándékosan -, hogy Bogit Boginak hívják. Vele is Bogi lett volna. Szóval nekem ez a név már akkor is megvolt.

hajnoca
Dunakeszi

Nem tudtok valami hétvégi programot ahova egy 4 évessel és egy 3 hónapossal is el lehet menni?
Valami ötlet van valakinek, hogy hova lenne érdemes elmenni?

Tüntetni nem akarunk!! :shock: Így az kizárva! :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?