Sziasztok!
Gondoltam kihasználom, hogy nem tudok aludni... írok nektek!
Itt csak munkahelyi dilemmát írok, átugorható.....Kissé elegem lett... rengeteg a munka, és most kitalálták, hogy utólag hagyassam jóvá a túlórákat, mert sok. Másnak, aki ugyanabban a beosztásbandolgozik, nem kell jóváhagyatni, mert puszipajtása a főnöknek. Én meg persze nem voltam 3 hétig, és jól összegyűlt a feladat és ennyi betegállománnyal és szabival előtte nem vagyok puszipajtás....Azt sem tartom kizártnak, hogy kitalálják, hogy lassú vagyok és megkapom az utilaput. Nem is bánnám már ezek után, óraadással és magándiákokkal feleannyi munkával kereshetnék ugyanennyit.. 2 dolog tartotta bennem az erőt: ha tényleg veszélyeztetett leszek esetleg, és feküdni kell, akkor a táppénz jobb, mint a semmi-vagy munkanélküli, és ha sikerül, akkor maximális gyest kapnék a mostani fizuval, ami 86ezer ft, mert túllépi a 130 bruttót jóval. A másik, hogy még nem szerződtünk a házra, és a banki hitelhez kell a jó számlatörténet és főállás... Nem akarok fennhéjázónak tűnni, de meg sem érdemelnek a munkaheylemen, bőven túlképzett vagyok ide, tudom, hogy az én választásom volt, de pályát is átmenetileg váltottam, amíg nem jön össze a baba.. És nem a céggel akarok kiszúrni. Nagy cég, és meg se érez plusz egy lombikost, de ...tt egésszégügy és vállakozók ellehetetlenítése miatt nem volt más választásom...
Katica
Neked is akartam írni, csak most tudtam visszaolvasni még korábbra... Ti külön jártok urológushoz és andrológushoz? Nekünk az első andrológiai vizsi együtt volt, de igaz, csak tapintás alapján és a leadott anyag analizálása után diagnisztizálták a párom.. Aztán a meddőségiben volt genetika- a kromoszómaszámot nézték.. Nektek is? Vagy volt más vizsi is? Annyira reménykedem, hogy javul a párom eredménye.... talán a homopatikus cucc is segít, ami elvileg stressz és depi ellen van.. ha mást nem, ha blokk van, feloldja,.. elvégre neki van már egy 6 éves spontán gyermeke... miért pont mostanában csapnivalók az eredményei? Te mivel is tuningolod a párod?
Kata 79,
nagyon drukkolok neked! jó hírrel gyere az UH-ról!
javítsd a statisztikát!
Jövő hét szerdáig már nem kell olyan nagyon sokat aludni... gondolj arra, meddig eljutottál már!
Dezsi és Nyulasz
Igen, januárban kezdek, előbb nem, az biztos... nem tudom, de kicsit félre beszél itt valaki.. biztos meg van az oka minden orvosnak, szerintem komoly anyagi oka...vagy épp december második felében lesz szabin, és nem akarja, hoyg helyettes csinálja. Lehet, hogy csak a nagyon muszájt csinálják karácsony környékén.. én ha visszaszámolok, . augusztus legvégén indult volna el a rövid protokoll, ha lett volna stimu, és a beülti szept 13-án volt. Ehhez képest azt mondja az orvosom, hogy januári kezdés.. már nem azért, de abból februári beülti lesz... az 4-5 hónap, ha csak az első UH-t veszem, akkor is.. vagy a 3 hónap szünet az utolsó vérvétel és a következő lombik első Uh-ja között kell? Most, hogy ezeket leírtam, el is határoztam, felhívom, hátha mehet a november... Nyulasz, te pontyosan hogy is kezdesz, ha addig nem jön össze a spontán? mennyi szünet után?
Mzsani, megkérdezhetem, hogy nektek miért mondták, hogy lombikra kell menni? Priviben is megírhatod, ha gondolod...
Panda
Nagyon ügyik vagytok, hogy asztalossal csináltatjátok az ágyat! Nem is akármilyet!
Lanyané, türelmet kívánok, most bújjatok össze, amennyit lehet, aztán hajráááá!!
Hajnóca,
hát persze, hogy nincs fogacska! Gondoltam, korán jött az első, de mikor megnéztem, hoyg més "csak" 3 hónapos,... az tényleg korai lenne... ne haragudj, csak nekem már olyan régi ismerősnek tűntél, hogy az volt a érzésem, már eltelt vagy 4-5 hónap... Örülök, hogy láttalak képen! Én is küldök priviben... Házügyben még vacilál az eladó, valami munkaszerződésnél meglepetés érte, és nem mer most lépni, de keres megoldást
(( A szerződés kész, csak alá kellene írni... elég idegörlő... A héten kiderül, hogy érdemes e várni rá... Ez Kosdon van, egy gyönyörű parasztház... már akkor beleszerettünk, amikor ki sem volt téve az eladó tábla... Ha a héten negatív a válasz, kereshetünk megint... már ismerek az összes váci ingatlanost személyesen
És az utcákat is, mert ott is néztünk sokat... Olyan gyönyörű az a város... Privit is írok...
Vikimi,
Már olyan közel van a cél... sokat pihizel? Hogy telnek a napjaid? Tudsz ülni is sokat?
Katavirág, upsz, te már túl vagy a 12. héten! Óriási gratula!
Mennyire látszik a pocid? Kellenek már új nacik?
Kicsillag
Örülök, hogy túl vagy az izgalmakon... és hogy a golyókat csökkentették... ez is mutatja, hogy szépen lassan közeledsz a cél felé...... és ott lesz a tündérke a kezetekben...
Sziasztok, jövök, ahogy tudok! Ciberölelés mindenkinek!