Új privát üzeneted érkezett!

De jo, vegre te is megjelentel Ginuska :!: Gartulalok a mamasodashoz, most mar biztosan minden rendben lesz :!: Sok boldogsagot es nezz be ide neha :!:

Kata79zy... :wink: ha jol szamolom, holnap leszel 10 nappal a beulti utan. Bar tudom, te csak jovoheten fogsz tesztelni. Varom a beszamolodat es megadrukk :!:

Gizmixxx, drukkok a stimuhoz, sok petet gyarts am :!: Leszivas mikor lesz :?: Irj :!:

Lanyane, neked is drukk, drukk, drukk :!:

Es hat persze a kesobb kovetkezoknek is :!:

Lanyok, hogy telik az ido, mar megint
Kép
katavirag

Katavirág!
iszonyúan lassan megy az idő!!!
és nagyon fájdogál a cicim... De jó lenne, hogyha ez annak a jele lenne, hogy babás leszek most... :)
dezsina

Dezsi, akar az is lehet.... :wink:
katavirag

Sziasztok!

Ma voltam UH-n hát nem sikerült a stimu így stornozva a dolog. Idén már valószínüleg nem jut rám keret így már csak januárban indulhatok újra. Totál ki vagyok!
gizmixxx

Gizmix!
Ezt most hogy érted :shock: :?: Mi az hogy nem sikerült a stimu??? :shock:

Katavirág!
még csak a 7. napon vagyok...
dezsina

Dezsina!

Kedden kezdetm el az inekciót ma volt az első UH és Egyik oldalt talált 2-3 nagyon picit másik oldalt egy nagyon nagyot, amire azt mondta, hogy nem normális. A kicsik nem fognak beérni vagyis nincs sok értelme tovább stimuzni. Hát ennyi röviden. Csak azért nem értem, mert az elős két lombiknál 7-8 petesejtet is le tudtak szívni. De most egy másik gyógyszert kaptam és erre nem úgy reagált a szervezetem. Sírva azt mondtam a dokinak, hogy többet ne írja fel nekem ezt a gyógyszert.
gizmixxx

Gizmix!
Annyira sajnálom! De hát hogy lehet az, hogy ha kedden kezdtél, akkor még csak 3 napja szúrsz és senkinek sem rögtön 20mm. :roll: Nekem is 3 nap alatt picik voltak... Persze azt már nem tudjuk, hogy mire gondolt, hogy a nagyok nem normálisak. Bizzunk a szakértelmében! Úgy bele tudom élni magam a csalódásodba!!! :cry: Nem is értem, miért nem lehet akkor egy hónap múlva újra kezdened... :cry:
Azért próbáld megemészteni! Persze hülyeség ilyet mondani, mert ilyenkor az ember nem tudja megemészteni :cry: :cry: :cry:
dezsina

gizmixxx,sajnálom. De azért ha tényleg 3 napja szúrsz, koraiak ezek a következtetések, nem? Bár ő a doki...De nagyon együtt érzek veled, ez szerintem mindegyikünk titkos rémálma :(

Dezsi,
még mindig nem jött meg. Dokim keddenként rendel, így csak 16-án tudok menni hozzá. Remélem, addigra a természet megoldja...Folyton rohangálok, mert olyan érzésem van, hogy most megjött...és nem :evil:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alleg
Mit szedtél, hogy megjöjjön? Nekem általában provera-t vagy orgametril-t ír fel a doki. Tegnap bevettem az utolsó provera-t és mára már megjött.

Dezsina
Tök jó lenne, ha a felturbózott szervezeted meghozná a sikert :lol:
Elkezdtem az orrspray-t, én még ezt az utolsó esélyt adtam magunknak....lehet ettől lesz sikeres, hogy minden mindegy alapon állok most hozzá.
Vendég

Jaj....Ginuska, ez nagyon nagyon jó....vigyázz magatokra és pihizz sokat!
Vendég

Helló Lányok!

Nagyon rég csak olvasgatlak benneteket kb május óta más oldalra írogattam aztán a sok sikertelen inszem után gondoltam amíg nem jön a lombik csak olvasok és nekem ez a topik a szerencsetopikom és sok öröm,bánat de mindíg pozitívan támogatjáto egymást és köszönöm mindenkinek mindent és remélem eggyütt fogunk örülni mindenkinek sikerülni fog előbb utóbb,és a nem is fogok beszélgetni senkivel erről mert aki nincs a cipőnkben sosem fogja átérezni,szóval végre itt van mindjárt a várvavárt idő és most parázok be,hát ne.....itt vannak a jó példák igenis sikerülni fog mert így kell lenni.

mn.zsani nekem a 20.napon kell a suprefactot,de amúgy az mire jó????
lanyané

Kép
lanyané

G79

:D Nagyon sok egézséget,boldogságot!
lanyané

Lanyané
Én úgy tudom, hogy leállítja a petefészek működését. Nem volt még ilyen kezelésem, nem tudom mi lesz majd utána, de örülök, hogy megpróbál valami újat a dokim, mert ez lesz most a nyerő :lol:
Vendég

Lanyané,
Leállítja a petefészek működést így jobban lehet stimulálni és nagyobb az esély az egyforma tüszőkre. Én is kaptam szuri formájában.

Gizmixxx,
Nagyon sajnálom :( azért az fura hogy 3 napi szuritól már van egy domináns tüsződ :roll: nem volt ez ott elötte is? Megnézték uh-on?

Ginuska,
Gratulálok :lol:
Vendég

m.n.zsani remélem sikert hoz neked is :D

Pandácska:én is a hasamba fogom magamnak adni a 20.naptól,remélem minden jó lesz és hamarosan nekem is olyan szép pocóm lesz mint neked :D
lanyané

Meg abban reménykedem hogy fiatal vagyok(25)és azt mondják akkor nagyobb az esély illetve mindíg minden doki megdicséri a méhecskémet ,csak a fránya antitestek....de most megbeszélem a testemmel ne termeljen egy picit :D :D :D
lanyané

Sziasztok,
hát nem bírtam tovább:teszteltem...És pozitív lett!!! :D Az igazat megvallva nem merek még örülni neki teljes szívből, mert ugye benne van a pakliban a biokémiai terhesség is, valamint az, hogy feszít a pocakom, mintha meg akarna jönni, az pedig szerdán lenne aktuális...addig kétségek között vergődöm, az UH-ig pedig még 10 nap :? És ugye az a tutti...
Hát ez van.
Őrület, hogy nem tudok felszabadultan örülni, nem????

kata790313

sziasztok!

bocs, hogy pár napig nem jöttem :oops:

bella: lassan indulnak a szurik. mennek a drukkok++++

estike: nagyon sajnálom :cry:

allegro: jó hosszú lett a ciklusod! :roll:

heni: már kevesebb, mint egy hét. drukkolok nagyon+++

tibu: gratulálok :lol: :lol: :lol: vigyázz magatokra!

lanyané: neked is mennek a drukkok++++

gina: gratulálok :lol:

gizmixxx: nagyon sajnálom :cry:

kata79: halk gratula :lol: drukk tovább+++++

rólam: apa volt csapoláson, 2-3 hét az eredményig. jövőhét kedden megyünk genetikára. lassan ennek is eljött az ideje.

katica
katica30

friss táblák. lehet küldeni adatokat, akik nem szerepelnek benne. ill. az éppen aktuális adatokat is várom. :wink:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

kata79: máris a tábla lakója vagy te is. :wink: drukkolok tovább neked+++

katica
katica30

Kata,
Hanyadik napnál vagy? A feszülés az jó jel nekem is feszült :wink: Képet nem teszel fel?

Katica,
Akkor neked most mennek a drukkok hogy jobb legyen apa eredménye!!
Vendég

pandus: köszi, nem kiskatonákat néztek, hanem vérvételen volt. a hormonokat nézték meg, hátha ez az oka a rossz eredménynek.

katica
katica30

Lanyané
Te szuriba kaptad a suprefactot? Nekem orrspray van.

Kata79
Gratula és hidd el, sokat számít az is, ha pozitív vagy!

Katica
Én is drukkolok apának :wink:
Ha gondolod beírhatsz a táblába. Ma van a 2. napom, 25-én megyek vérévtelre.

Allegro
Megjött már :?: :?: :?:
Vendég

zsani: beírtalak :wink: némi adat hiányzik még, megírod?

katica
katica30

[quote="mnzsani"]A írta:mnzsanilleg
Mit szedtél, hogy megjöjjön? Nekem általában provera-t vagy orgametril-t ír fel a doki. Tegnap bevettem az utolsó provera-t és mára már megjött.

Dezsina
Tök jó lenne, ha a felturbózott szervezeted meghozná a sikert :lol:
Elkezdtem az orrspray-t, én még ezt az utolsó esélyt adtam magunknak....lehet ettől lesz sikeres, hogy minden mindegy alapon állok most hozzá.

Szia Zsani,
régebben orgametrilt írt fel az előző dokim...Most Duphastont kaptam. Kicsit csodálkoztam, mert ezt a funkcióját nem ismertem...eddig nem is jött be :oops: Kedden megyek vissza a dokihoz. Bár már szúrkál a pocakom, mint mensi előtt, a cicim viszont majd' szétdurran és nagyon érzékeny, még a melltartót is nehezen viselem. De csüt.teszteltem, negatív, így biztosan nem babától van :oops:

Ja, és két napja csinálom az intimtornát, mivel az is karbantartja belül a dolgokat, és szerintem az is segíteni fog, hogy megjöjjön végre.

allegrobarbaro

[quote="katica30"]
írta:
katica30
allegro: jó hosszú lett a ciklusod! :roll:

Katica, ez már nem is ciklus...Kb.5 évente egyszer produkál ilyet a szervezetem...de miért pont most?!

allegrobarbaro

Mindenkinek köszönöm a drukkot, remélem, segít...Igazából azért nem merem elhinni, mert akár az Ovitrell szuritól is lehet hamis pozitív eredmény, nem???(bár már nem kapom)
Pandácska, okt.1-én volt a punkcióm, tehát a 12. napnál járok!(járunk)..

kata790313

Kata,
Mikor kaptad az utolsó Ovitrellet? A napokat nem punkciótól hanem a beültetéstől számoljuk.
Vendég

Allegro!
Nekem a forró fürdő mindig bejött. nagyon drukkolok, hogy megjöjjön. küldöm a pirit! :lol: (azért jó lenne, ha inkább babás lennél...)

Lanyané!
Ez a beszéd! Tényleg poztiven kell hozzáállni! Sikerülni fog, Neked is és itt mindenkinek, csak ki kell várni! :) Várni pedig igen nehéz :twisted: :twisted:

Kata79!
Gratula! Te kis hamis, nem bírtad tovább :lol: (én sem bírnám)
Most csak poztitiv gondolatokat kérünk!!! Attól fejlődik csak igazán a baba :lol: :lol: Csak semmi izgalom!!! :lol:

Katica!
Tuti a tábla!
Szegénykém jó sokat kell várni az eredményre... :twisted: Reméljük minden rendben lesz!!!

Mnzsani!
Remélem beválik a taktikád és sikerül :lol: 8) Lehet, hogy ez lesz a megoldás? Mindjárt én is közömbösítem magam 8) 8) A drukkok természetesen mennek!

Nálam semmi mondanivaló 8) cicifeszülés megvan, és spontánozunk... hátha 8) 8) 8)
dezsina

Sziasztok!

Nagyon rég nem voltam...elúszott velünk minden...csak a munka meg a pénzgyűjtés...ez van mostanság.

Ma 17. cn...két napja fent van a hőm...adtunk esélyt a spontánnak :D ...meglátjuk.
Akartam menni ebben a ciklusban uh-ra itthon, hogy megnézzük maradt-e vmi hatása az előző stimunak:több tüsző vagy cuszta...de végülis nem volt időm és nem akartam ezzel stresszelni.

Nem értem ezt a lombik utáni 3 hónapot...én is arra számítottam...de a dokim úgy számolta, hogy már nov végén indulhat a stimu ha mindent rendben talál.Az azt jelenti, hogy volt egy menzim a sikertelen után, most vagyok annak a ciklusnak a 17. napján, a következő ciklust mást figyeljük középidőtől és ha minden ok , indulunk.Ez a 3 menzi a lombik után de csak 2 hónap.

Gizmix
Az első stimus próbálkozásomat nekem is leállította a doki mert nem jól reagáltam:az ösztrogénem a béka segge alatt volt. De a köv. hónapban kezdhettem volna ha nem lettek volna akkoriban cisztáim.Sajnálom, hogy annyit kell várnod.De nálad valószínűleg azért állította le mert lett egy nagy, ami tényleg nem normális...a kicsikkkel amúgy nem lett volna gond ha nincs a nagy sztem. Volt uh és vérvétel az előző ciklus végén vagy a mostani elején???

Kata79
Nekem az otrivelle-t még 10 nappal a szuri után is kimutatta halványan a teszt. :( Szóval fontos lenne számításba venni mikor kaptad az utolsót. Egy szuri 250 egység és kb fél naponta feleződik a véredben a szintje....nekem vérvételkor 5,5 körül volt..pont papírforma a feleződés szempontjából.

Tibu
Gratula az ikrekhez!!!Ha emlékszel egyszerre volt a lombikunk. Neked mi okból volt?

Vikimimi
Ha el tudod küldeni valahogy még a szurit, megköszönném.(Megadtam már a címem privibe?)CSak nem ártana az is.Írattam még egy dobozzal..de még nem vettem ki...merthát mindkettőnknek be kellene adatni ugyebár.
Neked meg már mindjárt kibújik a babóca. :lol: Gondolom egyre inkább foglakoztat a gondolat.

Pandácska
Szupi a babakocsid. :D További kellemes babavárást!!! :D

Apacsék
Gratula a félidőhöz!!! :D

Dezsina
Én is lombik utáni ciklusban vagyok, akárcsak te.Nekem nem fájdogált a mellem...de a pattanásaim, amik a stimu végén jöttek elő...alig muladoztak...mostmeg megint beleerősítettek...nem tudom mire fel. :shock: Tegnap esti hancúr után meg úgy begörcsölt a hasam mintha akkor azonnal meg akart volna jönni...reggel a kisfickókkal együtt távozott egy kis rózsaszín is...de azóta minden rendben.Ilyen se volt még.Remélem nincs semmi gubasz bent nálam. :shock:

Mindenkinek, akit nem említettem most külön megy a drukk vagy a gratula!!! :lol:
vizkriszisback

Nekem szerdán volt az utolsó negyed adag ovitrelle, mert csak annyit kellett beadni magamnak :roll: (összesen 3-at a transzfer után)
Szóval csak bízom a szerencsémben(már 3 tesztnél járok partizán módon), és abban, hogy legalább egy baby van a 3-ból...

kata790313

Kata
Bízzál is..én is bíztam...ha több babó van, már azt is kimutatja.
Egy negyed adag ovitrelle kb 80 egység, pénteken még 40!!!, szóval egy 25-ös teszt olyan pozitív tőle mint a huzat...vasárnap már csak 20 körül lesz.Érdemes tesztelgetni, ha erősödik a csík:jó...ha nem, akkor ez nem túl jó.
vizkriszisback

Vizkriszi!
Mennek a drukkok a spontánhoz!!! :lol:
Nagyon izgalmas amit írtál, hogy görcs, meg kis rózsaszín valami... hallottunk már olyanról, hogy beágyazódákor van egy kis csepp valami!!! remélem, ez az volt nálatok!!! :lol:
Nálam a cicik reggel lemennek, délelöttöl feszülnek egészen addig, mig el nem alszom. Pattim még nem jött elő, pedig nekem a ciklus végétől mindig van. Ilyenkor tudom már, hogy nem sikerült... De most meg nem volt a lombiknál sem, és most sincs :lol: Jó lenne, ha ez is jót jelentene. Viszont, ahogy írtad, neked vannak patik, és én hallottam olyanokról, akik meg tiszta patik voltak! Tehát ez sem jelenthet rosszat...
Mivel én még csak a 8.napon vagyok, most fogunk igazán belehúzni a hancúrba! Bárcsak sikerülne! 8)
Milyen jó lenne, ha mindketten bebabásodnánk igy egyszerre lombik nélkül :lol: Úgyhogy pozititv példát kérek :!:

Kata79!
nagyon drukkolok, hogy egyre erősödjön a tesztcsíkod!!! Csak nyugi! Küldöm a pozitiv energiákat:++++++++++++++++++
dezsina

Dezsina
Ezt a Nők Lapján írták:

Réges-régen írtam ide párszor, mi is győri Kaáliba jártunk, ott fogant a kisfiunk, aki decemberben már 2 éves lesz. Annyi mindent diagnosztizáltak nálunk anno, hogy az inszemeket átugorva egyből lombikra mehettünk. Most pedig... 14 hetes terhes vagyok, és, ami a lényeg, teljesen spontán, természetes módon jött össze a bébi ... Gondoltuk, adunk magunknak pár hónapot, mielőtt bejelentkeznénk a Kaáliba, és olyan jól sikerült a "főpróba", hogy erre nem is lesz szükség. Gondolom, mondanom sem kell, hogy amikor kiderült, elbőgtem magam örömömben. Szóval, csodák márpedig léteznek!!

Csak gondoltam biztatlak egy kicsit :wink:
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Bocsi hogy eltűntem, de velem mostanság semmi nem történt :D
Kivéve tegnap délután: hazaértünk temetés+ebéd+családlátogatás után, s már pont igyekeztem volna vetkőzni, amikor vmi elkezdett folyni :oops:
Nem kicsit, nagyon.. Rohantam kideríteni - de már sejtettem, friss vér volt megint. Nyugalmamat nem vesztve szóltam apukának, baj van, öltözés, indulás kórházba. Kb. 20 perc várakozás után jött az ügyeletes doki, szerencsére egy normálisabb :roll:
Megvizsgált - hurrá - méhszáj zárva, elmondtam neki, hogy vérömlim volt, s hogy szépen visszahúzódott, és azt mondta, akkor valószínű most megint nagyobb lett :?
Szerencsére nem kellett bent maradni, persze én akartam itthon maradni :roll: de a pipolphen-nospa szuri nem maradt el :lol: :lol:
Én nem tudom, mihez kezdjek :shock: Aggódom, félek, de nyugodt vagyok, érzem minden rendben. De miért nem mehetnek a dolgok rendben :cry: :cry: Miért kell ennyit szenvedni :evil:
Azt mondta, mehetek UH-ra holnap Tapolcára, de már attól is félek - 3 órás út oda vissza - remélem elengednek véglelg ezek után mostmár :shock: ... szerettem odajárni, de most már megterhelő, érzelmileg is..
Holnap reggel megyek a nőgyógyimhoz javaslatért, meg közölni vele eme "rosszhírt" majd a CSNT-be, ahol kiadhatom a mérgem, mert miattuk egy hetet nem számoltak el táppénzre, így 42e Ft-ot vehettem fel.. Délután 2re Tapolcára, talán 3-4 re haza is érünk.. :cry:

Bocsi hogy hosszú lettem, de ki kellett írnom magamból, bocsi, hogy most nem térek ki senkire, egyebekben mindenkinek drukkolok, hogy szerencsésebb legyen, s ilyen problémáktól mentesen élvezhesse a pocakosodádást :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Mindenkinek köszi a drukkokat, jól jönnek! :)
A mai teszt hamarabb lett csíkos, és erősebben is, úgy gondolom, ez egy picit bíztató is lehet akár...én legalábbis nagyon bízom benne, hogy terhességet jelent.(szerdán kiderül)

kata790313

sziasztok lányok!

Kis-Csillag!
nagyon vigyázz magatokra! csak semmi izgalom!! kapaszkodik a babátok :) Nem értem miért tesznek ki ilyen 3 órás utazásnak? Miért nem lehet helyben, a közelben UH-zni??

Kata79!
Hatalmas gratula az erősödő csiknak!!! :lol: Ha erősödik, akkor itt már minden rendben lesz :D !!!

Mnzsani!
köszönöm, hogy gondolsz rám és adsz egy kis bizadalmat! Már nagyon várom a hó végét, amikor is tesztelhetek. :) A huncutkodás csak most kezdődik igazán :!: :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Ki tud valamit Julikáról? Csak nincs baj, hogy nem jelentkezik?
dezsina

Kis*,
Én is ezt akartam kérdezni hogy miért kell egy uh miatt ennyit utazni? Pihi pihi pihi és nyugi!!!!

Kata,
Az már jó hogy erősödik :wink:
Vendég

Kis*
Írtam már korábban, hogy nekem is ilyen vérzéses, vérömlenyes problémás volt a terhességem, és látod minden rendben volt mégis, itt a Máté! Viszont én tényleg nonstop feküdtem, nem mászkáltam sehova, szinte 6 hónapig. Tudom, hgoy így soknak tűnik ez az idő, de gondolj arra, hogy van kiért feküdni! Erre tényleg nincs más megoldás, engem is azért ítélt a doki 24 órás fekvésre, sőt én még korházban is voltam a 12 hét körül, mert azt mondta a dokim, hogy ha most történe valami, akkor már nem jó, ha otthon vagyok. Nem akarlak rémisztgetni, csak vedd komolyan a fekvést és tényleg nem lesz semmi baj!

Dezsina
Hajrá :lol: :lol: :lol:

Kata
Gondolom holnap is fogsz tesztelni....szorítok én is nagyon! Nem teszed fel a tesztet?
Vendég

Krisz!:)
nem még nem adtad meg a címed!!!! küldöm amint tudom!!!! azaz a héten.Szerintem nem lesz semmi gond vele,gyorsposta,jégaksi...extra puha csomagolás! :)
Vendég

Kép

Reménykedésre okot adó csíkjaim..:)

kata790313

Kis-csillag!:)
egy cseppet sem irígyellek,ennyi izgalom-agodalom.Nagyon nagyon vigyázz magadra kérlek!!!!!! Pihenj sokat,és ne idegeskedj semmin, főleg a pénzen....neked nyugi kell!!!!! Már komolyan én is nagyon aggódok érted!!!Vigyázz magadra!!!!! :)

Dezsina!:)
kis rosszalkodás????? hajrá!!! Kép

Kata79...!:)
szép csíkocskák!csak így tovább és erősödjenek!!!mikor kaptad az utolsó ovitrellét???

Tibu!:)
neked is gratula
Vendég

Sziasztok!

Zsani: tudom, 6 hetesen én is feküdtem kórházban vérzés miatt, azóta csak feküdtem egyfolytában, majd amikor javultam azért kicsit háztartást is kellett vezetnem 4-5 hét után, de semmi emelgetés, semmi lehajolás, semmi erőlködés..

Dezsi, Panda: tudjátok, Tapolcán van a meddőségi, s a protokoll szerint a 12. hétig kell hozzájuk járni, holnap remélem elbúcsúzunk végre :oops:

Viki: ne aggódj :roll: hiper-nyugodt vagyok :lol: Az idegeskedés neked sem tesz jót :wink: vigyázok magunkra nagyon :D

Sokat kellett biza szenvednünk, aggódnunk - de a tegnapi eset annyira nem volt ... ajajj hogy írjam.. nem volt annyira sokkoló..
Talán azért mert ma betöltöttük a 12. hetet, a kisbabónk már gondosan megkapaszkodott, betakarózott, most már csak híznia és növekednie kell.

Sok pusza mindenkinek, ma már lehet nem jelentkezek, de holnap, miután hazaértünk jövök a hírekkel, mert kivi vagyok :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Lehet, hogy orvost váltok! Holnap ha lesz időm felhívom a Krizsát elmondom neki mi történt velem. Remélem átvesz!
gizmixxx

Kata!

Gratula!

vizkriszisback: igen volt vérvétel és Uh vizsgálat is bár a hormon vizsgálatra csak a sikertelen stimu után írta meg a beutalót. Azért nem lehet a következő hónapban csinálni, mert nem kaptak több pénzt erre az évre így nem férek bele már az ez évi keretbe.

Katica köszi a táblát!

Pandácska4

Igen volt előtte UH-m, a stimu előtt egy nappal a ciklusom 4. napján.
gizmixxx

Vikimi, az utolsó Ovitrelle szerdán volt(egy negyed injekció)
Bízom benne, hogy nem csak ezt mutatja a teszt, hanem a babó(káka)t is...

kata790313

gizmixx, te nem a Dévaihoz jársz?
Milyen kúrád volt most?Milyen hormonokat kaptál?

kata790313

Kata! A dévai intézetben a Vass Dokihoz járok és egyfajta hormont kaptam most a nevét nem tudom mert már kidobtam a dobozát.
gizmixxx

Szerintem érdemes lenne a Dévaival konzultálnod, nekem is ő az orvosom. Nagyon karakán ugyan, de full profi.

kata790313

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?