Új privát üzeneted érkezett!

Hallod ez eszembe se jutott :-D
De kuka vagyok! :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin! Várom mit teszteltèl? Kívánom hogy pozi legyen. :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

Csajok én nem hiszem el!!
Előjött a második csík, ikgaz halványan de rózsaszín!!!!
Ti látjátok?
Sajnos nem tudok jobb képet csinálni mert itt a férjem és ő nem tud róla!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Van ott vmi :) Halkan gratula. :)

kiscsillag201
Dunaújváros

De van ám! :-D Gratulálok Krystin! :-D

sjucus13

Köszönöm, egyelőre még a "nem hiszem el!!" fázisban vagyok!
Érzem a görcsölést is már kicsit, félek, de reménykedek!

krystin
Budapest XXI. kerület

Gratulálok!

dorko66

Ezen talán jobban látszik.

krystin
Budapest XXI. kerület

Bezzeg pont pénteken rendeltem inozitolt meg szelént :D

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Gratulalok!!!!!Ez bizony ketcsikos!!!!Jipiiiii

mimkosz
Budapest

Köszönöm :)
Odaadtam a férjemnek a bodyt, az volt ráírva hogy i love mum and dad.
Először mondta hogy köszöni, de nem esett le neki,aztán mikor nagyon néztem kérdezte hogy: Te terhes vagy?:D
Mondtam hogy úgy néz ki hogy igen :)
Mondtam neki hogy apuka, azt mondta olyan fura, hogy nem látja meg semmi.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Nagy gratula nektek. :) Mikor tervezel orvoshoz menni?

cseniko

@krystin:
Jaaj krystin, csak most tudtam jönni ès mit látok? Annnnnnnyira örülök. Annyira jó. Csak elcsíptètek. De vajon melyik együttlèt jött be? Nekem anno a 13. Dpon volt ennyire jól kivehető pozitesztem

caroline4

Elküldte előbb...

Szóval ha ma a 11. Dpon lennèl halványaabb lenne.

Oh kristyn annyra örülök. Már olyan règen várod.

caroline4

Jó egèszsèget, szèp terhessèget. Kèrlek foglald össze hogy mik voltak a tüneteid.

caroline4

Köszönöm szépen!
Őszinte leszek nagyon félek!
Nem nagyon volt tünetem, nem volt nyilallás pl, se vérfolt.
Annyi volt hogy tegnap elkezdett fájni a mellbimbóm, az mondjuk szokott csak hamarabb, ovu utáni pár nap utántól.
Meg tegnap este köhögtem és éreztem hogy olyan mint amikor be akar valamid görcsölni.
Az fura volt, de akkor még nem gondoltam hogy ez jel.
Szerintem a szombati évfordulós katonák húzták addig :)
Tudtam én hogy kell nekünk ez az utazás :D

krystin
Budapest XXI. kerület

Cseniko: Még tesztelgetek a jövőhéten és ha nem történik semmi csütörtökön telefonálok, aztán vagy az oktober 17.ei héten vagy a 24.-in.
Még szerintem a program keretébe visszamegyek az ottani dokihoz, aztán utána megyek a sajátomhoz szerintem.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Ne fèlj te drága! Nem lesz semmi baj. Az enyhe görcsök tökèletesek jelnek. A pozi teszt pedig bizonyitèknak. Szedd tovább a gravidát ès plusz folsavat. Ez utóbbi nagyon fontos.

caroline4

Szedem ezerrel a vitamint, eddig azert mert beteg voltam, most azért hogy minden rendben legyen!
Vettem magneziumot is abból is bedobok 1-2 a biztonság kedvéért.
El se hiszem hogy ebből az úgymond elcseszett hónapból sikerült valami :)

krystin
Budapest XXI. kerület

Csajok, olyan hányingerem van...
Nem korai ez még?
Nemsokára reggelizek remélem attól jobb lesz!

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

normális, mert azt a hcg okozza. Nekem mindig a 6. hétre lett olyan, hogy magas a hcg szintem, hogy hányingerem lett. Onnantól kezdve jó sok hétig tartott.

Amúgy ha neked máris elkezdődött és a teszt is korán tegyük fel a 11. dpo-n mutatta a két csíkot nem pedig a 13. dpo-n, akkor az jelentheti azt is, hogy ketten vannak :) Mert az dupla annyi hcg hormont jelent. Így érthető ha máris hányigered van. 

Ne ijjedj meg, csak feltételezés. 

caroline4

A régiek közül már csak én maradtam....

Mindenki más később csatlakozott. 

Én mint régi tag.... még mindig így itt... 

caroline4

Nem ijedek meg én már azt se bánnám, bár tudom hogy nem lenne egyszerű.
Holnap újabb teszt mostmár csak 2 25ös xepil tesztem van kíváncsi leszek!
A jelek jók, legalább tudom hogy történik valami!
Ne búsulj eljön a te időd is!!
Nem hittem volna hogy most sikerülni fog!

krystin
Budapest XXI. kerület

Krystin , micsoda meglepetés! Annyira örülök neked! :) Csak semmi pánik, mostmár minden szupi lesz! Várom a fejleményeket, mesélj majd, milyen volt az első orvoslátogatás!

Caroline , nem sokkal vagyunk mögötted, emiatt ne izgulj, sőt ,aki már több éve próbálkozik, eredménytelenül... Tegnap például egy cikkben azt olvastam,hogy a 2 év is normális. Talán kicsit túlzás , de engem kicsit megnyugtat.

Nekem ma jött meg, szerencsére nem késett, 28. napra, büszke vagyok a szervezetemre, ügyi :D Most nem is annyira kesergek, örülök neki,hogy nem adott felesleges reményt, hogyha nincsen semmi, essünk is túl rajta. Ugye dilemmáztam az ovutesztekkel, viszont ebben a hónapban pont a középidő környékén megyünk 4 napos wellnessre és ott biztos,hogy nem fogok tesztelgetni, így csúsztatom megint egy hónapot. Nem tudom most valahogy azt mondani, hátha összejön, mert mindig úgy voltam vele,hogy görcsösen lazultam :D Ha nem jön, az sem baj, legalább a férjemmel kiélvezzük a maradék időt kettesben, amíg lehet, még fiatalok vagyunk. A vitamint most nem szedem, mert elég rosszul vagyok, képzeljétek ez a 2. hónap,hogy mensi előtt egy nappal hasmenésem és hányingerem van, tegnap reggel a bevásárlóközpontban azt hittem meghalok.. Mióta a gravidát szedem, azóta van ez, gondolkozok, hogy kb még egy hónapnyi adag van, váltani kéne. Javasoltok nekem valami szupi vitamint? Kezd nagyon húzni a szívem a trimeszter felé, de nagyobb a félelmem,hogy eltolja a szabályos ciklusom.

Többiek hogy álltok? Ki mikor tesztel? Van valami tünet?

1. cn

bsophiana

Köszönöm!
Hányingere sok embernek van a Gravidától.
Nekem jó én csak ezt szedtem eddig,úgyhogy nagy tanácsot nem tudok adni, én is gondolkoztam a Trimeszteren van ismerősöm akinek jó és van akinek totál szétzilálta a ciklusát, én nem mertem belevágni.
Elevit is van, van a Dmes azt is sokan dícsérik, meg a fenibiont

krystin
Budapest XXI. kerület

Elküldte...
Szóval a Femibionról is jókat hallani,csak az se olcsó.
Szerintem nézz körül a neten tájékozódj miket írnak.
Engem is nagyon kecsegtetett a Trimeszter aztán beléptem a Facebookos vélemények és tapasztalatok a Trimeszterről nevű csoportba és ott azért hallottam vadakat.
Féltem hogy bekavarna nagyon nekem is.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin: Nekem is rögtön átfutott az agyamon amikor láttam a pozitív teszed, hogy nemcsak pozi, de jó eséllyel ikrek is lehetnek!
@bsophiana:én végig csak Femibiont szedtem, nekem bevált, nem is kísérleteztem tovább.
@caroline4:Nekem is eszembe jutott, hogy ha jól emlékszem csatlakozás szerint 3. vagyok?! Na nem mintha ez számítana, mert szerintem senki sem akkor csatlakozott, amikor elkezdtek próbálkozni. Inkább próbáld olyan szögből nézni ezt, hogy itt mindenki babás lesz, csak idő kérdése. És Neked lehet azért jön kicsit később a gyermekáldás, mert Te tartod itt bennünket a lelket, példát állítasz elénk, hogy végig pozitívak tudjunk maradni. De ne aggódj, végül mindenki megkapja amit érdemel, biztos vagyok benne, hogy lesz még babád, csak ne add fel!

sjucus13

@caroline4
Nem vagy egyedül, mi is tavaly óta probálkozunk. Szóval én is régi motoros vagyok, csak eddig nem volt "bátorságom" írni. 

Viszont én most nagyon boldog vagyok. Tudom nem sokan mondják ezt de nem őrültem menstruációnak így még mint most. 1,5 év óta elöszőr van igazi, normális menstruációm. Ami eddig volt az minden volt csak az nem. Ez számomra azt jelenti, hogy használ a bromo és akkor van reményem, hogy talán a következő pár hónap sikert hoz. 
dorko66

Megértelek dorko!
Én is volt hogy örültem ha szépen megjött!
Az is egy jó jel, ha rendben mennek az embernél a dolgok!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! Tavaly még ìrkáltam a csoportba, aztán visszahúzódtam csendes megfigyelőnek. De azóta is minden nap olvasom a fórumot, izgulok mindenkiért és drukkolok mindenkinek!
Krystin, gratulálok! Valahogy éreztem, hogy pozitìv tesztet fogsz feltölteni!
Caroline, Te pedig nem vagy egyedül! Bár nem írtam rendszeresen, de követlek Titeket és hát nálunk is augusztusban telt el az egy év :( De nem adjuk fel, hamarosan elmegyünk konzultációra, spermavizsgálat, átjárhatósági stb. Ne add fel Te sem! A remény hal meg utoljára!

Kérlek adjatok nekem tanácsot. Már végig mentem a barátcserjén, homeopátiás cseppeken, progeszteron krémen, mire helyre állt a ciklusom. Augusztus és szeptember tankönyvi volt. Most viszont a 29.napon vagyok és jele sincs, viszont feszül- szúrkál alul a hasam, fáj a cicim és tojcsis nyák van. Teljesen olyan, mintha félidőben lennék. Lehet, hogy beérett még egy pete?
marmotka

Lányok! Nagyon jólesik amiket írtok. Már nem is vagyok elkenődve. Köszönöm.

Nèha szurkál jobb oldalon, de nem annyira a petefèszeknèl inkább a mèh jobb oldalán. Hátha... De már lehet volt ilyen máskor is... Nem emlèkszem. Nem èlem bele magam semmibe.

5. Dpo

caroline4

Sziasztok!

Megjártam ma a dokit. Kicsit fura volt, megvizsgált, majd elküldött uh-ra és azt mondta, hogy ha az uh-n minden oké nem kell hozzá vissza mennem. De ez nem az a doki volt akihez én járok, mert ebben az időben ő nem tudot fogadni, de amint tudok elmegyek hozzá is.

A mi csodababánk jelenleg 7 hetes és 9 mm. Nagyon boldogok vagyunk. :)

cseniko

@cseniko:

Gratulálok! Micsoda boldogság, esküvő után pár héttel ilyen gyönyörű fotót osztani meg a családoddal, barátaiddal. Fantasztikus. És látod... eljött az ideje és jött. Így van ez rendjén, nem akarta, hogy ne tudj az esküvődre figyelni maximálisan :) kivárta szépen a sorát. :) Nagyon kedves tőle  Már tudni, hogy jó gyerek lesz 

Nagyon cuki a fotó. Olyan kis almamag még. Jó egészséget. Szép várandóságot Neked. Mikorra vagy kiírva?

caroline4

@marmotka:

terhességi tesztet nem is csináltál? Ha szúrkál a hasad, és a 29. napon vagy, akkor jó eséllyel baba. Nem?

Feljegyzéseimből tudom, hogy a kislányommal voltam terhes (még akkor nem tudtam róla), mikor tojcsis nyákom jelentkezett. Ez kb a nem várt mensi előtt egy héttel volt. Vagy még picit korábban. Úgy tudom, hogy előfordulhat, hogy leválik egy picike darab a méhnyálkahártyából a beágyazódás idején, van akinek véres, van akinek tojcsis. Nekem vérzés sose kísérte a beágyazódást. 

Mit szólsz? nem lehet, hogy terhes lettél? Írj, hogy mi van!

caroline4

Krystin : Halkan gratulálok! :) Végre eljött a Te időd. :) Többieknek drukkolok!

szandra0408

Cseniko! Olyan jó! :) Jó egészséget és boldog babavárást! Tökéletes időzítés, bizony tényleg igazi csodababa! Remélem, mostmár az én kis csodám is érkezik lassan. Ma pont arra gondoltam,hogy biztos kivárta az októbert, mert így lehetek koszorúslány a legjobb barátnőm esküvőjén, ha pocakosan is, de  a szülés nem fenyeget még júniusban, úgyhogy ha mostmár jönne... jajj de jó lenne :)

Marmotka én lőnék egy tesztet a napokban, már csak azért is, hogy tudjam, mire számítsak, megjön e vagy nem. Bár ki tudja, már én is annyi negatív tesztet láttam, ha legközelebb késik, mikor szánom rá magam a tesztelésre..

2. cn
bsophiana

Sziasztok! Én is régi vagyok a csapatban csak február óta csendes olvasó voltam, néha addig irogattam! Nagy gratula a kismamáknak, boldog baba várást!
Krystin nagyon drukkoltam és volt egy megérzésem hogy most van a ti hónapotok! Nagyon szép pozi a teszted! Saját tapasztalatból ajánlom hogy ne várj a dokival és egy kis progi támogatás sem árt!
Caroline4 annyira jó olvadni a folyamatos pozitív hozzá állásodat! Mindenkit tudsz biztatni hónap róla hónapra amikor neked meg kudarcok a hónapok! Csak így tovább eljön a te időd is!
Rólam:februárban átjárhatósági után spontán sikerült a baba de sajnos dpontán vetélés lett megint mint tavaly nyáron! Harmadik babát szeretnénk! Vetélésnél kiderült hogy gond van az éhgyomori cukrommal! Terhelést megcsinálták, nem túl jó volt így kaptam merkformin xr t és diétát tartom! Fogytam 8 kgt ami nagyon jó és rendbe van a vércukrom is! Új utat kaptunk így próbálkozós hónapok teltek el de nem jön a baba így inszemináció lesz! Most lett volna de lett egy cisztám+ismétlik citológiát mert van valami pici eltérés! Csütörtökön kell vissza mennem újra a cisztát megnézik+új kenetet vesznek le!
Picit hosszúra sikerült!

Móni
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

jaaj, Móni! Sajnálom, hogy annyi mindenen mentél már keresztül. Bízzunk a legjobbakban, bízzunk benne, hogy az inszem már segít. Nagy esélyed lesz utána, hogy pozit tesztelsz majd. Szorítok!

caroline4

Caroline4 én is szorítok nektek! nem gondolkodtál már azon hogy apukát is megvizsgálják? Mert nálunk vele van probléma, határérték alatt vannak egy picivel a fickók száma! Sajnos az évek során válltozik nekik is! A fiúknál nem volt gond, nem is gondoltam volna hogy nála lesz a bibi !

Móni
moncsika79
Szentendre

Sziasztok!
Nagyon-nagyon régen nem írtam már. De most Caroline és Moncsika miatt úgy éreztem muszáj.
Én is a régiek közül vagyok, aki egy ideig itt hagyta a csoportot, majd csendes olvasóként tért vissza.
Az eddigi történetem:
2015 júniusában kezdtük a próbálkozást. Úgy éreztem, hogy valami nem oké, ezért már a harmadik hónapban kértem a dokimat, hogy küldjön hormon vizsgálatra. Ott kiderült, hogy velem minden rendben. Majd fél év próbálkozás után párom is elment dokihoz, és kiderült, hogy gyulladása van, de ettől függetlenül minden oké vele is. Ezt kezelték, azóta is minden eredménye teljesen jó.
Viszont azóta se történt semmi. Márciusban jelentkeztünk be meddőségibe, és májusra kaptam időpontot. Idő közben megcsináltattam az átjárhatóságit magán úton, hogy mire oda kerülünk, már minden vizsgálat meglegyen.
A doki szerint semmi oka nincsen, hogy nem estem még teherbe. Azért kaptam egy kis rásegítést, closty formájában. 2 hónapot szedtem, majd kértem, hogy lépjünk tovább. Most ott tartunk, hogy tegnap volt a második inszeminációnk! Bízom a sikerben! Nem tehetek mást!

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett.
Moncsika, nagyon sajnálom, amin keresztül kell/kellett menned. Hogyhogy nem csinálták meg az inszemet a ciszta miatt? Nekem is volt ebben a hónapban cisztám, de azt mondta a doki, hogy semmi gond vele, és ettől még megvolt az inszem.

Lányok, Caroline, kitartás mindenkinek eljön az idje. Muszáj hinnem/hinnünk benne! <3
ecsibe

Ecsibe örülök hogy jelentkeztek, felbátorodunk! Azért nem kezdtük a stimulációt mert a citológiám is megérkezett de valami pici eltérés volt így a ciszta miatt fogigátlót írt föl azt szedem most és csütörtökön megnézi mi válltozott! Eddig mindig P2 volt a citológiám most a HPV vizsgálatot csinálja meg, de azt mondta szerinte nem lesz semmi gond! Én is ebben bízom, és menszesznél kezdjük a stimulálást aztán inszem! Megkérdezhetem ti hova jártok meddőségibe?

Móni
moncsika79
Szentendre

Köszönöm nektek a gratulációt. Nagyon örülünk a kis csoda babánknak mert tényleg egy csoda. Tényleg megvárta hogy családba szülessen. Nagy boldogság.
Caroline: jelenleg május 25.-e a nagy nap.

Kitartást kívánok mindannyiótoknak, amikor eljön az ideje jönni fog a pici.
Nekem bevált az elengedős hónap. :)

cseniko

@moncsika79:

Így már értem. Biztosan minden rendben lesz :) Szorítok!
Mi a pécsibe járunk. Ez van a legközelebb, meg Pécsre jártam egyetemre, így pécsi volt az eslő nődokim, és Ő ajánlotta a mostanit. Néha úgy érzem, hogy futószalag az egész, de igazából mindenki nagyon kedves, és lehet kérdezni. Ti hova jártok?
ecsibe

csütörtökön megnézi mi válltozott! Eddig mindig P2 volt a citológiám most a HPV vizsgálatot csinálja meg, de azt mondta szerinte nem lesz semmi gond! Én is ebben bízom, és menszesznél kezdjük a stimulálást aztán inszem! Megkérdezhetem ti hova jártok meddőségibe?

Móni
moncsika79
Szentendre

Bocsi telóról írok és valamit vacakol!

Móni
moncsika79
Szentendre

Ecsibe

Mi a BMC-be járunk, itt is elégé futószalag de mi számítottunk rá mert a nőgyógyászom felkészített rá!

Cseniko
Neked is gratulálok!

Móni
moncsika79
Szentendre

@ecsibe:

Örülök, hogy írtál. Olyan jó a régebben jelentkezők nevét újra olvasni. 

Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül magánúton egy átjárhatósági vizsgálat?

@moncsika79:

a férjem is kapott beutalót andrológiai vizsgálatra, de még nem kért időpontot. Ma a lelkére kötöttem, hogy kérjen, ne várja, hogy én kérjek helyette. HOlnapután lesz a 23. napi vérvételem, ennek az eredményével és a férjem eredményével kell majd visszemennem konzultációra. Aztán nem tudom , hogy mit fog második körben javasolni. 

De abban bízom, hogy hétvégén pozitívat tesztelek és a férjem vizsgálata sem lesz szükséges :) 

Álljunk hozzá pozitívan 

caroline4

@ecsibe:

átjárhatósági
closty
inszem

nem semmi. Sok vizsgálaton vagy túl. Az első inszemnél mi lehetett a baj? Nem mondták?  Nem lehet esetleg megtapadási gond? Röviden ha van kedved leírod, hogy hogy zajlik egy ilyen inszemináció?

Remélem sikerül most, szorítunk. 

caroline4

Ha nekünk most nem sikerült volna 2x1 closti utána akkor átjarhatósági aztán inszem jött volna.
Kértem időpontot a dokihoz jövőhét csütörtökre kaptam.
Szorítok nektek csajok!

krystin
Budapest XXI. kerület

Caroline4 nekem 55000 ft volt az átjárhatósági februárban! Helyes hogy apukát is vizsgálják mert bevethetünk mi nők bármit ha mégis a pasinál akad némi kis probléma!
Az inszem folyamatával nagyából képben vagyok de azért én is olvasnám a részletesebb leírást!

Móni
moncsika79
Szentendre

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?