Sziasztok!
Szóval éjjel,12 előtt pár perccel ébredtem.Kimentem wc-re,visszajöttem,fájt.De tompábban,mint az elsővel.6 perc múlva megint....aztán jöttem ide....elmentem felébreszteni apát,megsimogatta Pistikét,és visszaaludt.Vártam mégegy fájást,megint felébresztettem,mondom neki menni kell....bólogat,majd visszarakta a fejét a párnára....mondom menni kell....nem dolgozni,szülni!!!!!(azt hitte már reggel van)
lezuhanyoztam,felöltöztem,anyósom átjött Pistikéért,elindultunk.Beértünk Gyöngyösre,elmentünk az automatához,tankoltunk,húztuk az időt,én menni akartam még tescozni...apa nem.Attól féltem,hogy hazaküld az orvos,hogy korán mentünk,mert 30-40 mp fájásaim voltak,(előzőnél40-50)
szóval bementünk,de már 2 percesnek éreztem,gyorsan megvizsgált,kérdezem a szülésznőt,beöntés????Nem lesz.Mentünk is,nst-t rámrakta,kérdeztem,hogy állok,4 ujjnyi,azanyám,gondoltam magamba,én meg még tescozni akartam....
2:10-re értünk a kórházba...kértem közbe ágytálat,mert még pisilni se engedett el,meg mondtam,hogy megy a hasam,azt mondta,nem mehetek el wc-re,mert megszülök....szóval az ágytálba nem sikerült semmi,el is vitte....fél 4 felé megint wc-znem kellett,persze nem hittek nekem,mondtam mégegszer,tessék szíves lenni hozni egy ágytálat,mert összefosom magam...épp visszaért az ágytállal,be is fostam.lemostak.volt egy tolófájásom,éreztem,hogy előrecsúszik a baba feje,gyorsan szétszedték az ágyat,jött a fájás,nyomtam,feje kint,nyomtam mégegyet,ki is csusszant....
rövidebb ideig tartott,de a vége jobban fájt,mint az elsőnél!
baba alszik,csak akkor sír,ha puki,vagy büfi bántja.....édespofa!!!