Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként én teljes mértékben egyetértek Caroline-nal, miszerint ha zárt lenne a topic, már kihalt volna. Persze ha zárt lenne is maradnék továbbra is, de gondoljátok bele

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

Utálok telefonról írni!!! Gondoljatok bele, ha valaki már régebben felvetette volna, és zárttá is tettek volna a legtöbben, mint ahogy én sem lennénk ennek a klassz kis csapatnak a tagjai.

sjucus13

Szerintem a legtöbb szavazatot most a " maradjon nyitott" kapta. Úgyhogy egyelőre így marad. Esetleg egy köztes megoldás hogy ha valaki nagyon szemèlyes infót akar kiadni magáról az próbálja meg privátban. Ezzel is vèdve marad a nyilvánosság előtt.

caroline4

Sziasztok csajok! A férjes témához hozzászólva, az én férjemnek nem kellett könyörögni, hála istennek szerencsém volt, akár spontás csábítás akár kötelezően szóltam hogy na most kell jött és megvolt. SZerintem ha egy férfi főleg egy fiatal visszautasítja a szexet, ott valami más áll a háttérben. Ezzel nem akarok senkit megántani, de ez a tapasztalatom, ha szexről van szó legyen az spontán vagy tervezett egy férfi így is úgy is benne van. 

Magamról, 2 nap után végleg elmúlt a barnázás, ami ugye egyébként se volt folyamatos, nem folyt ki bugyira csak törlésnél tapasztaltam a két napba max 6-szor. 

Én úgy vagyok vele, hogyha a baba megakar maradni és elég erős hozzá akkor megmarad ha nem akar megmaradni akko nem fog, azért nem szaladtam rögtön orvoshoz mert annak idején anyukámat 4-5 hetesen hüvelyi úton megvizsgálta a doki és utána elvetélt, bármennyire hihetetlenül is hangzik. Nem ő az egyetlen aki így járt a környezetemben. Így ha a baba elakar menni úgy menjen el hogy nem érte külső hatás, mert utána annál rosszabb. Tudom hogy sokan nem így gondoljátok, de én ilyen vagyok. Valószínű tényleg csak a mensi ideje miatt volt ez az egész.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

@cseniko:

abszolút megértem, amit írsz a vetélés és vizsgálat kapcsolatáról. 

De!

amit a férfiakról írtál cáfolom. Én is így gondolkodtam, míg az első kapcsolatoban éltem. 5 évig tartott 17 éves koromtól. Kialakult egy kép a férfiakról bennem, hogy ők, akárhol, akármikor képesek és hajlandók "arra".
Gyakorlatilag ha valamit el akartam érni nála, akkor csak meg kellett vonnom tőle "azt" és máris kezes bárány volt. Voltak közben próbálkozók, akik szintén csak azt akarták volna tőlem, tudom, nem pedig hosszú kapcsolatot :)

Aztán megismertem a férjem, és azt hittem ő is olyan mint az összes férfi a világon (mert azt hittem minden férfi ilyen). De nem. A kapcsolatunk legelején kb. egy fél évig elég gyakran együtt voltunk, de aztán már nem mindenhol, mindenkor kihasználva minden rá alkalmas percet. Furcsáltam is, aztán szóvá is tettem, mert akkor sem ugrott rám, mikor kifejezetten szerettem volna, és a cél érdekében csábítottam. Egyszerűen nem ilyen. Mostanra már ( 15 év házasság után) heti egy vagy kétheti egy alkalommal vagyunk együtt. És tökéletes. Sőt fantasztikus. Nem kell több, se neki se nekem. Persze a gondolattal, hogy na majd ma este mi lesz... eljátszunk naponta többször is és a fenekemre csap egy nap többször is, és ölelget, puszilgat de nem fekszünk le egymással minden este. Rájöttem, hogy nem minden férfi egyforma ilyen téren. Sok idő volt míg megértettem, hogy nem engem nem kíván, nem mással van, hanem magából a szexből elég az a heti egy. Nem tudom mitől van ez másnál máshogy. Én is azt hittem nem egészséges, ha nem akarja minden nap, akkor biztos kezd "langyulni", de nincs erről szó. Különbözőek és ez is teljesen normális. Én még örülök is neki, hogy ilyen, mert így nem kell attól félnem, hogy nem bírja türtőztetni magát egy kínálkozó lehetőség esetén. Szóval nem félek, hogy megdönt valaki mást. 

caroline4

Amúgy a 10. cn-on járok a vonalzómon is jól látható. És ma nem felejtettem el mérni hőt, ami 36,5. 

caroline4

mi ez a nagy csend?

caroline4

Egyetértek veled Caroline, amúgy is minden ember más!
Nálam semmi extra várom, hogy mi lesz hétfőn éjjel volt az ovum, jövőhét vasárnap kell megjönnie.
Egyik szemem sír a másik nevet, nem örülök ennek a hosszú ciklusnak, de annak azért igen hogy volt ovum!
Én nem hiszek benne hogy a szombati együttlétből sikerülne hétfő éjjel/kedd hajnali ovuval.
De majd meglátjuk.

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4:

Érdekes amit a férfiakról írsz :) A baba "gyártás" alatt és a szülés óta is ( a hat hetet kivártuk) 2 naponta együtt vagyunk, pedig 8 éve együtt vagyunk, nekünk pont fordítva volt, az elején kevesebb szex volt, terhesség alatt végig azon agyaltam, hogy szülés után tuti nem kíván majd meg fájni fog de 2 naponta így is együtt vagyunk. valószínű ez egyén függő. Szerintem az is benne lehet, hogy egy férfi is személyes kudarcként éli meg ha nem jön össze a baba. húzzatok bele. Babásodjatok, úgy drukkolok :D

szandra0408

Én itt vagyok! :-) az én férjem a spontán szeretkezésben mindig benne van, igaz, ha mondjuk tudom, hogy nagyon fáradt és ő nem kezdeményez, en sem fogok, de egyszer azt mondtam, hogy ma kell és az ebből induló veszekedés miatt odáig nem jutottunk. Viszont nekünk is elég a heti 1-2 alkalom, nem úgy mint a kapcsolatunk elején, amikor még néha tartottunk szünnapot. De ennek már 10 éve... Szerintem sem kell, hogy valami gond legyen a háttérben, ha egy férfi nem mindig akarja.
Amúgy ki hol tart most? Ki mikorra nem várja? Írjatok csajok, legalább értetek izgulhassak. :-)

sjucus13

@maminti73: Gratulálok a vizsgához!
Jó felújítást, az embernek max egy hét alatt elege lesz belőle,de utána imádja az eredményt :-D
Mi se vagyunk akkora étkűek, heti 2 elég.
Mondjuk nálunk sokat számít, hogy van hogy alig találkozunk.
Most hogy írod az ovum óta én se érzek semmit, se a cicim se nem szúrkál sehol, nem tudom ez jó jel-e.
Azért reggelente éhgyomorra iszok egy csésze palástfű teát.
Ártani nem árt.

krystin
Budapest XXI. kerület

Nálunk nagyon változó, van , hogy egy héten 3x , van,hogy egyszer (sem). De amikor a mensi elmúlik, akkor biztosan van valami..:D Egyébként az én férjem skorpió, szóval neki lételeme a szex,én ellennék hónapokig is nélküle , de már ő sincs úgy kiindulva,mint az elején, főleg, mert nagyon sokat is dolgozik, általában hulla mire hazaér. Úgyhogy tényleg szerintem nagyon helyzet és párkapcsolatfüggő a dolog.

Mivel a hőmet nem mérem, mivel sosem tudnám azonos időben, így pedig kevés értelmét látom, saccolni tudom,hogy kb. mikor lehetett az ovum, de akkor biztosan nem voltunk együtt. Gondolkozok az ovuteszten, de vaterán nem vagyok otthonos, így ha van pénztárcabaráát, megbízható ötletetek,honnan tudnék beszerezni, szívesen várom. Az esélytelek nyugalmával várom a mensit.. a bal mellem ma elkezdte a szokásos feszülést.

19.cn

bsophiana

Fertinet.hu
Innen rendeltem, gyorsan kiszállítják.

Csajok, egy technikai kérdés.. Nektek mindig elküldi a hozzászólást? Sose ír hibát? Tegnap többször probalkoztam, de egyszer sem küldte el telefonról...
csopi8

Nekem anno rossz tapasztalatom volt a dokikkal, mert tényleg elküldenek, ha ránézésre nincs komolyabb baj és még nincs meg az egy év próbálkozás. Sokan csak bemondják épp ezért az egy évet... Én emiatt váltottam orvost, pedig nagyon jó doki volt, csak annak ellenére nem küldött el kivizsgálásra, hogy pár évvel előtte épp ő mondta az akkori eredményeim alapján, hogy nem lesz egyszerű valszeg a teherbeesés.

Trimesztert nem ismerem, de korábban írtak itt róla a lányok. Terhesség alatt az egyik doki nekem azt mondta, hogy egészséges táplálkozás, normál multivitamin d vitaminnal kiegészítve simán elég. (nem a terhesség elején)
csopi8

Sziasztok csajok, üdv az újaknak.

Nekem pénteken megjött, 25. napra, úgy, mint az előző hónapban (eddig mindig 28 napos volt).
Viszont, kérdésem a következő:
mint korábban írtam, megkaptam a 3. és 21. napi  beutalót végre a vérvételre.
DE....
ezidáig mindig úgy volt, hogy mensi előtt barnázgattam 2-3 napot, és utána jött meg úgy istenigazából.
Most pénteken pisilésnél kora reggel jó sok mennyiségű, rendes piros vér, aztán azóta barnázgatok, de azt erősen (inkább ilyen alvadt vér).
Na.... úgy voltam vele, hogy ha ma megjön rendesen, erősen, akkor no para, ez az első nap, de neeeem, ma is csak iylen erős barnázgatás van.
Holnapra terveztem a vérvételt, de most teljesen el vagyok bizonytalanodva.
A beutalón úgy van, hogy 3-5. nap között.
Szerintetek várjam meg még a holnapot, hogy megjön-e erősen, és menjek el kedden, ha a pénteket nézzük, az akkor is még az 5. nap, vagy menjek holnap?
Viszont, ha meg holnap reggel munka előtt elmegyek, és közben napközben meg full erősen megjön, és akkor a holnap az első nap, akkor emg agyvérzést kapok....
Ti mit tennétek?
Mennyiben mutat sokkal eltérőbb eredményt a vérvétel a 3. és az 5. napon?

A válaszokat előre is köszi :)

dinyus

@dinyus szerintem péntektől számold. Az én mensim is ilyen. Első nap még piros,de utána csak barna és szinte semmi. Én ezért is mentem el a dokimhoz és én is így kaptam beutalót vérvételre.
És ez alapján derült ki mi a bajom. De nekem azt ismondta a doki hogy a mensi utáni hét, mindegy hányadik nap illetve előtte héten is mindegy melyik nap. Akkkor már a hormonok nsgyjából egy szinten vannak.
dorko66

@dorko66
Köszönöm.
Hihetetlen, hogy amikor tudatosan akar valamit csinàlni az ember, akkor minden totál felborul :-)
Akkor szerintem az lesz, hogy megvárom a keddet, ha elvileg az a szint, akkor legyen az. Ha péntektől szàmolom, akkor is az az 5. Nap.
Rendes vagyok, megadom neki, hogy holnap még normál, piros vèr formájában megjöjjön, ahogy szokta :-)
Ja, 22-étől szedek folsavat, szelént és c vitamint, 27től meg iszom az inofolicot napi 1x.

dinyus

Csajok tanácsot kérnék.

Az elmúlt két éjszaka is arra ébredtem, hogy hirtelen görcs nyíllalt az alhasamba. Olyan pár másodperces lehetett mint amikor megvan, csak ugye az több órán át is tart. 

Nekem még ilyen sose volt, ráadásul olyan érzésem van azóta mintha meg akarna jöni. De még van egy hetem addig. 
Lehet a Bromo okozza vagy van tippetek?

dorko66

Dorko! beágyazódás is lehet.

Dinyus! Ha jött pènteken piros vèr akkor akkor kedden mèg levetetheted a vèrt.

De tesztet csináltál? Mi van ha terhes vagy?

caroline4

@dorko66:

akár tényleg beágyazódás is lehet, drukkolok :)

@caroline4:

nem csináltam tesztet, úgy voltam vele, hogy a mát mindenképp megvárom.
Most picit görcsölget is a hasam, meg a barna helyett pirosas volt a wc papír az előbb.... szerintem ha erősen megjön, akkor..... na akkor nem tudom megint, hogy most ez az első nap vagy  apéntek :D
Ah, nekem tényleg semmi nem megy egyszerűen :D:D:D:D:D
Viszont, ha ma nem "önt el" a pirosság, akkor reggel elmegyek vérvételre, és max előtte tesztelek egyet.

dinyus

@dorko66:

írtad, hogy Neked is a vérvétel adta meg a választ a problémára.
Mi volt a baj? és mit kaptál rá?
bocsánat, valahol elvesztem :)

@caroline4:

mára megérkezett a megszokott hasgörcs is, úgyhogy sanszosnak tartom, hogy ez lesz az első nap, de még megvárom a délelőttöt, mert szerintem hamarosan megérkezik ez elöntő vér :)

dinyus

@maminti73
azt hiszem, nekem is eldőlt a dolog, a hasfájás mellé megérkezett a tipikus összes mensis jel + piros is.
Szóval, ezt tekintem első napnak, és szerdán elmegyek a 3. napi vérvételre.

dinyus

@maminti73:

sajnos mi 2 hét alatt 2 családtagot veszítettünk el (nagyszülő, szülő), úgyhogy nem is csodálkozom, hogy most megjött.

én most megvárom ennek az eredményét, és utána visszaslattyogok a dokihoz.

@caroline4:

nálam van a beutaló, nekem így néz ki:
3-5. nap: FSH, LH, TSH, T3, Ösztrediol, Prolaktin
20-22. nap: Prolaktin, Progeszteron

dinyus

@maminti73: köszönöm :(:(:(

dinyus

@dinyus: részvétem! :cry:
Nekem amúgy eddig még sosem volt ez a mensi előtti pecsételés, csak az előző ciklusban, és nálam most magasabb a prolaktin, valószínűleg az okozta.
Szerintem jó eséllyel nálad is valamilyen hormonális eltérés állhat a háttérben.

sjucus13

@sjucus13:

lehet, bár én kb mióta az eszemet tudom, így vagyok.
De én örülnék a legjobban, ha valami kis apró eltérés lenne, amire adnak valamit, aztán akkor nosza, jöjjön az a baba.
Ennyi sz.. után mostmár csak jó jöhet :)

dinyus

Dorko ugyanilyen érzések voltak nekem is múlt hónapban. Már kezdtem azt remélni,hogy nana.. elindult valami, de sajnos nem. Annyi eltérés volt,hogy 3 nap késéssel jött meg , a szokásosnál enyhébb görcsökkel. És amíg meg nem jött minden nap ugyanez a "meg akar jönni" érzés kísért. Hátha neked mást jelent,de nekem nem azt,amit reméltem.

Dinyus sajnálom :( De ahogy mondod tényleg, ennyi sz.. után már csak jó jöhet! Erőt is kitartást!

Szia Panda! Ne pánikolj, ugyan, itt szinte mindenki régi motoros. Lassan mi is egy éve próbálkozunk, bár én még mindig úgy vagyok vele,hogy nem vetek be mindent, csak végszükség esetén.

Köszi csajok a tippeket , ha most megjön , akkor meg is rendelem az ovu teszteket, derüljön ki, mi a szitu :D

Tüneteim a szokásosak, iszonyú érzékenyek a melleim és már a ragyák is megkezdték a munkát .. 7 nap van hátra.
21.cn

bsophiana

Ma pozitív lett az ovutesztem. Újra próbálkozhatunk. Olyan jó èrzès. Csak ma vendègek jönnek hozzánk. Remèlem nem leszünk túl fáradtak hozzá.

13. Cn

caroline4

@caroline4: hajrá, csábításra fel! De ha fáradtak lesztek szerintem holnap is jó lesz, ha ma pozitív, mert az lh csúcs után lesz az ovu, elméletileg általában hajnalban, tehát akkor jó eséllyel holnap hajnalban, úgyhogy még holnap este is jónak kéne lennie. :-D

sjucus13

Nálam amúgy szerintem valami nincs rendben, mert kisebb-nagyobb megszakitasokkal mindig feszület, görcsölget a bal petefészek környékén az előző havi ovum óta. :-(

sjucus13

*FeszülGet...kimaradt a G :-D

sjucus13

@dinyus
A dokim magas prolaktinra gyanakodott, de a vérvétel nem mutatott eltérést. Viszont felírta a bromot. A mellemből zöldes savót préselt ki avizsgálat során és azt mondta ezért nem jön a baba. Mert a szervezetem azt hiszi most szültem és nem akarja, hogy 'újra' teherbeessek. Ezen segít elvileg a bromo.
Viszont az tuti, hogy van peteérésem,mert kuderült a vizsgálat során.
Amúgy több mint 1 éve probálkozunk.

@bsophiana
Én sem hiszem,hogy baba lenne. Inkább a gyógyszerhatásának gondolom. Még nem szedem olyan régóta, hogyreménykedhessek.
De ha vasárnap nem jön meg, akkor talán :lol:
dorko66

Sziasztok! Csak bejelentkezem èn is röviden. Màra nem vàrtam.. tegnap elkezdődtek a görcsök, az előbb pedig pisilèsnèl törlèsnèl màr szìnes volt a papír.. úgyhogy csatlakozom hozzàtok,nekem is ennyi volt a hónap. :(
adele666

Sajnálom csajok!

Dinyus kitartás tudom hogy nagyon rossz nekünk tavaly második félévben volt ilyen szériánk fél év alatt 4 családtagot vesztettünk el a férjemmel abból 3 az én családomhoz tartozott.

Nem érzek semmit, nem hiszem hogy siker lesz ez a hónap, bár abban mindenképp sikeres hogy mégiscsak volt peteérésem.

krystin
Budapest XXI. kerület

Dinyus őszinte részvétem! :(
Krystin még bármi lehet! ;)
Caroline sikerült csábítani?

Én nem értem magamat.. az ovu tesztes hónapok alatt kiderült h elvileg 13 napos a lut fázisom. Tehát ugye tegnapra nem vártam,még ma sincsen semmi..Viszont semmi terhességre utaló jel, mint anno februárban.. annyi, hogy a szokásos mensi előtt 4 nappal kezdődő minden reklámon vagy bármin sírás elmaradt, viszont nem járok többet pisilni meg semmi.. :/ nem értem akkor miért nem jön meg.. olyan kétségek között lebegek.. valami történhetne már :)
adele666

@adele666:

teszteltél? :)

@dorko66:

oh, akkor ezt is észben tartom, hogy ilyen is lehet.

Holnap reggel megyek a 3. napi vérvételre.
Pénteken jött egy kis piros, utána szombat vasránap csak barnázgatás, tegtnap megérkezett a szokásos hasfájás + piroslás, aztán mára már nem volt kérdéses, hogy akkor megvan vagy nincs.
Mindenesetre én a tegnapot tekintem első napnak, szóval, holnap reggel irány a vérvétel :)
Viszont akkor maradt a 28. napi megjövetel, tehát, nem kell azon tanakodnom, hogy a 21, nap nem késő-e :)
Hurrá..... már lassan mindennek örülök :D

dinyus

@dinyus:
Nem mèg..annyira nemnek èrzem ès annyit estem pofàra.. holnapig vàrok mèg! :)
adele666

@adele666:

Úgyis csak reggel igazi a teszt ;)

dinyus

@adele666:

igen sikerült együttlennünk, habár elég sokáig voltak a vendégek. Ma reggel még alacsonyan volt a hőm, valószínűleg éjfél után lesz ovum. Majd meglesem ma is az ovuteszten mi újság. Ha negatív, akkor tényleg meglesz ma este vagy holnap hajnalban. Úgyhogy ma is együtt kéne lennünk, meg holnap is, vagy utána is. 

14. cn

caroline4

@sjucus13:

igen, ahogy írtad, érzem most a szúrkálást. A pozi ovuteszt után 12-36 órával megreped a tüsző. De sose tudom, hogy akkor szúr-e mikor megrepedt már, vagy akkor amikor már olyan nagy, hogy minndjárt megreped.

caroline4

@caroline4:
Sőt van ahol 12- 48 óràt is ír tegnap olvastam..szóval erről az jutott eszembe, hogy mi van ha nekem ez a 48 óra jàtszik, ès mondjuk a katonàk meg nem bírjàk sokàig, összevetve a kettőt a pozi napjàn korai volt eddig mindig az együttlètünk. A mostani volt az első hó hogy a negativ napjàn reggel is volt együttlèt.
adele666

@caroline4: Én eddig úgy gondoltam, hogy addig szokott szurkálni, amíg meg nem reped, amíg a tüsző nődögél. De az utolsó ovumra ez nem volt igaz, de szerintem ott most valami más is közrejátszott...

sjucus13

Sziasztok! Remélem nem gond, ha csatlakozom hozzatok.
Lenne egy kérdésem, elég tapasztalatlan vagyok a témában, de ugy látom ti nagyon is jártasak vagytok mindenféle kérdésben :D
Mi nem tervezzük még a babát, de ebben a hónapban volt egy úgymond "baleset", és már meg kellett volna jönnie, de még mindig semmi.
Egy hete (kb egy héttel a balesetunk utan) azt hittem hogy megjött, de amikor megnéztem barna színű folt volt ott, semmi más, azóta is semmi.
Olvastam a beágyazodasi barna folyasrol, ennek hogy kellene kinéznie? Mennyire erős? Ilyen időzítés mellett ez lehetett az??
Kicsit kétségbe vagyok esve, mert nem tudom kire vélni, az elmúlt napokban egy párszor megszédülök, és néha kedves kis hőhullámok kerülhetnek..
Szoval tudnátok írni kerlek, hogy ez a barnázás vajon mi lehetett szerintetek, illetve milyen az amikor beágyazotdas miatt történik? (Mennyire erős, illetve mikor is kell történnie?)

Köszönöm a válaszotokat, mindannyiótoknak sok sikert kívánok a vágyott cél eléréséhez :)

Shushan
shushan

@shushan:
Szerintem ez nagyon is lehetett beágyazódás. Pont ifőben. Nekem ugyan több terhessègem volt de egyszer sem volt beágyazódásos vèrzèsem. Nekem hüvelybe nyilaló fájdalom volt olyankor.

A mennyisège azt olvastam hogy kevès. Szine lehet pirosas ha hamar távozik, de lehet barnás is. De mindenkèppen kevèske.

caroline4

Nekem ma is pozi lett az ovutesztem. Ès mostanra annyira fáj jobb oldalt hogy a leülès ès a felállás is fáj. A járkálás is. Azt se tudom mikor volt ilyen erősen èrezhető az ovum.

Egyfolytában fáj. Ezek szerint mèg nem repedt meg. Ránk is jellemző hogy pozi ovuteszt napján plusz mèg utána lèvő napon együtt vagyunk ès aztán már nem. Most tervben van hogy többet legyünk együtt.

caroline4

@shushan: Szerintem ha tesztelsz reggel, ennyi idő után kimutatja a teszt.

Caroline:Nekünk is tervbe van elötte és utána is de mindig rosszul alakulnak a dolgok :(
Sok sikert nektek, én úgy vezsem hogy amikor elmúlik a szúrkálás akkor valószínüleg már megrepedt.

Adelee: Èrdekes dolog ez az idővel való sakkozás, hiába van a neten rá példa, én nem hiszem hogy 2-3-4 napig elélnek a katonák, ezért vagyok most is olyan borulátó.

35.cn/8.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat :)
Fogok tesztet szerezni, csak külföldön élünk (éppen Grúziában, de hamarosan Isztambulba költözünk) és itt nem olyan egyszerű tesztet szerezni mint otthon, mar próbáltam.
Úgyhogy meg varok, az is lehet hogy megjön, csak késik, meg egy pár napot adok a dolognak.
Majd megírom, hogy mi lett :)
shushan

Ez hogy meddig élnek a katonák érdekes.
Mi 2 naponta együtt vagyunk, szóval akkor ha jól értem állandóan van bennem élőkatona? :-D
Bocs a hülye kérdésért. :oops:
dorko66

@shushan: Hát mindenre van esélyed, az is lehet hogy csak késik és azis hogy összejött a dolog.
(bár azt mondják a stressztől késöbb jön meg, ezért fordul elő párunkkal hogy rástresszelünk hogy még mindig nem jött meg és még késik emiatt is)

@dorko66: Elvileg igen, de ahogy olvastam ez nagyban függ a spermaszámtól és annak mozgékonyságától.

krystin
Budapest XXI. kerület

@caroline4: Amikor sikerült a ciklus és teherbeestél, volt olyan érzésed hogy sikerült?
Vagy csak a tünetek miatt gondoltad úgy, vagy fogalmad se volt rola amíg ki nem maradt?

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?