Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!de jó ilyen jó hírekre jönni :lol:

Melinda :!: :!: :!: Tiszta szívből gratulálok lánykádhoz :lol: Sok tejcsit és jó egészséget nektek :!: :!: :!: :lol:
Vendég

Melinda Óriási gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyesek voltatok.
Nem 6 óra volt az, ha jól látom. 0:20-kor írt ide és 3:40-kor született!
Kicsit több, mint 3 óra, ez igen!!!!

Kicsi, de édes kis pocakod van!
Pihenj sokat! Szép a neve Zoénak!!!! :lol:

Én ma csavargok Benivel amíg bírja a derekam. Mert hát vele nincs megállás! :wink: [/b]

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

ja én csak azt néztem mikor irt Dia nem azt, hogy mit csak annyit, hogy mekkora Melcsi annyit jegyeztem meg :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

melinda

hatalmas gratula a kicsi lányodhóz.:)

KépKép
bettike83

Melinda gratulálok!!!!

Kicsi 80 jól nézel ki szóval kislányod lesz,de jó. Mostanában minden ismerősömnek lánya lesz, egy fiúról sem hallottam.

Én szerdán megyek dokihoz, egy hét múlva, csináltatok ultrahangot, hogy megnézze minden rendben van e velem. és konzultálok a dokival erről a hormon problémáról.

Na mentem dolgozni. Majd jövök.
Vendég

Nyuszi
velem nincs sokminden, holnap kezdem megint a hormonprofil vizsgálatokat.

Mia
mióta próbálkoztok?

Kircsilány
mi van veled? Miért vagy ilyen elfoglalt?

Kírus
örülök, hogy minden ok!

Melisch
engem piri már nem hat meg :lol:
Legalább most előbbb jött, csak 26 napos volt a ciklusom. A ferti linkjét csak akkor tudom berakni, mikor befér az aláírásomba. Most másik blinkim van, és sajna nem volt elég hely. De bent lenne. :wink:

Chaty
összefoglalva annyi történt, hogy Kírus + tesztet hozott.
Nemtudom, hogy akkor még itt voltál-e.

Melinda
hatalmas gratula a kislányodhoz, sok tejcsit, és vigyázzatok magatokra!!!!
Naggyon gyorsan megvolt a szülés :shock: ügyi vagy naon!

Kicsi
hát téged is lehet látni?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty. több mint másfél éve :cry: :cry: tegnap kiborultam nagyon,sírógörcsöt kaptam,ilyen még nemfordult velem elő mióta próbálkozunk :cry: :cry:
Vendég

Nem szabad pedig kiborulni, mert azzal csak magadnak és a környezetednek ártasz, a helyzet azonban nem lesz jobb.
Tudom, mit beszélek, hisz mi is már majd 3 éve próbálkozunk.
Én ezeken a kiborulásokon már rég túl vagyok. Inkább azon vagyunk a férjemmel, hogy nem sírni, cselekedni kell.
Mert ha egymás nyakába kapaszkodunk kiborúlva, idegbetegen, attól még nem lesz jobb a helyzetünk, és csak egymásnak ártunk vele, és annak, hogy sikerüljön, viszont ha mindig optimistán, és csak előre nézünk, és cselekszünk a dolgokért, akkor én hiszem, hogy a dolgok jobbá válnak, és sikerrel zárjuk majd útunkat....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

persze ez így van,igazad van :!: :!: tudom én is,hogy semmit nem oldok meg ha kiborulok,sőt csak rosszabb lesz :!: :!: de ma már máshogy látom a helyzetemet :wink: te voltál már dokinál?
Vendég

Lehet ám....

Olvasok, csak eddig sokat dolgoztam. Le is cseszett a doki... Persze most is a munkahelyemen vagyok, mert a szabadságomat intézem, de ebéd után megyek is haza... Eddig is feküdtem...

De mostmár nem szabadultok :D Többet fogok jönni :wink:

Kép
kicsi80

Na most küldetem neki sms-t, megírtam a jókívánságaitokat.

Melisch szia! Puszi!!!

Betty aranyos vagy, de lusta dög vagyok. Na meg a munka itt bent, mindig van valami. És otthon sem más a helyzet. Este meg már fáradt vagyok nagyon. Hétvégén nem voltun k itthon, illetve csak szombaton, de vasárnap meg nem győztem magam utól érni. Hétfőn kezdődött az ovi. Szerdán meg értekezlet lesz így a gyereket tedd oda ahová akarod....Ez van.
Szóval nincs energiám annyi felé figyelni, de igyekszem majd....

Kicsi jól nézel ki! Nagyon csinos vagy, jól áll nekede a terhesség. de tessék szót fogadni és sokat pihenni! Jó lenne ha már nem dolgoznál ha lehet...

Mia ne add fel, tudom nehéz hónapról hónapra küzdeni, de fejet fel és menni tovább.

Voltunk az állatkertben és a barátnőm kislánya énekelt a gólyának, hogy hozzon nekünk kisbabát. De nem tudta a szöveget rendesen ezért kicsit átköltötte. mondtam is a barátnőmnek, hogy Bogi nem jól énekelt mert megjött, csak meg kellett volna tanulnia azt a szöveget....
mert mi mindent megteszünk csak éppen az időpontot vétjük el. Vagy előbb vagy később vagyunk együtt...na egyszer csak összejön...

Angie te is vigyázz magadra! Bencuskának húzdd meg a fülét légyszi. És hogy aludt éjjel?

királylány

köszi királylány!!!aranyos vagy :!: :!:
Vendég

Itt mindenki nagyon aranyos,köszönöm a bátorításokat,nem adom én fel!!! ha most nem jött össze,majd ott lesz a jövő hónap megint új esélyekkel :wink: :)
Vendég

Melinda küldött mms-t, kicsi Meli nagyon édes! Otthonról tudom felvarázsolni a gépre.
Mia nincs mit, azért vagyunk, hogy segítsük egymást

királylány

sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli hatalmas gratula a lányzódhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

ma voltam védőnőnél..............5 kilónál tartok mégmindíg!!!!!
szept-én ctg.......mr várom!!!!!!!!

korházi pakkomba vettem hálóinget.......1200ft/db..........így teljesen kész a pakkom!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok,
van itt valaki, aki első babával próbálkozik?
oroszlan

Sziasztok!
Ma eléggé le vagyok merülve,egész délelött rohangáltam: ovi-házidoki-bolt-napközibefizetés..nem unatkoztam :roll: ..
De azért sütöttem magamnak egy tortát :lol: ,vagyis magunknak :D

Kép

Melinda!
Nagy-nagy gratula a kis Melcsihez!!! :wink:

Nita!
Hu de nagy szerencséd van, ha 5kg-nál tartasz,tök jó!!! :shock:
Vendég

Kírus :!: :!:
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK :!: :!: :!: :lol: :lol:
Vendég

Mia!
Köszke!!! :wink:
Vendég

látom másik vonalzód van,nagyon tuti :lol: :lol:
Vendég

de jól néz ki az a torta :!: :!: :!: :lol: te milyen ügyi vagy :!: :!: igazán küldhetnél ám belőle nekünk, ugye lányok :?: :?: :?: :lol: :lol:
Vendég

Boldog szülinapot Kirus!

Mia sajnálom én is de igazad van mindig van egy újabb esély. A remény hal meg utoljára.
Én is igy vagyok ezzel kapcsolatosan. Igaz mi csak 3 hónapja próbálkozunk az elsővel.
Vendég

Kírus: Boldog szülinapot! Ne pörögj túl!!!!! De ha vol még energiád egy ilyen csuda tortára,nem lehet gond :wink:

Mia: Ne add fel! Mind a kettőtöknél minden ok? Vagy nem voltatok még dokinál? Bocsi, ha már írtad, de nem emlékszem... :oops:

Nita: Remélem minden ok lesz veletek is, mint Melindával :wink:

Királylány: Várjuk a képeket Melcsiékről :lol: Neked pedig kitartást!!!!!

Betty: Pussz

Kép
kicsi80

Kirus kéééééééééérek olyan tortát én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

cathy! köszi. majd csak eljön az én időm is :wink:
Vendég

kicsi80 :!: hát én csak hormonvizsgálaton voltam ahol jó lett minden,meg doki csak annyit kérdezett,hogy a mostani párom az e,akitől van Tomi?mondom persze. más vizsgálaton nem voltunk
Vendég

Köszi csajok a köszöntést!!! :)
Megy mindenkinek a tortaaaaaaaaaaa :wink: :wink: !!!
Vendég

Kirus!
Boldog Szülinapot! :D
Gratula a picurhoz! :wink:

Melinda!
Gratulálok!Jó egészséget,sok tejcsit,alvásban gazdag éjszakákat kivánok! :lol: :lol:
Kép

KépKép
Kép
mucus75

Először is:
Kírus nagyon boldog születésnapot kívánok!

Másodszor: Itt a szépséges leányzó:

Kép

Harmadszor:
Diuskám mi van veled drága? Hol vagy elveszve? Baba?

királylány

de gyönyörű!!!!!!!!
Vendég

Gratulálok Melinda nagyon szép a kis Melcsi!!! :wink:

Mucus!
Köszi szépen!!
:wink:

Hogy vagytok?
Domi megkezdte az ovit?
Vendég

istenem de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Jaj de gyönyörű ez a csajszi! :D :D :D

Jól vagyok köszi Nyuszi,Kirus.Kicsit időnként elkenődök,hogy ismét eltelt egy hónap és semmi.....de aztán megyek tovább az úton mert muszáj. :roll:

Most vendégeskedünk egy másik oviban már egy hónapja mert nálunk felújítás folyik és jó Magyar szokás szerint csak húzzák az időt de nem haladnak... :evil: Így most nehéz Nekem is Dominak is mert egy csoportba vagyunk amit nagyon nem szeretek. :oops: :wink: De remélem elsejére már vissza tudunk költözni aztán mindenki megy a saját csoportjába. :) Hétfőn megyek dokihoz.....

Bocsi,hogy ritkán jövök de mindig felkavaródok ilyenkor,hogy Én sehol nem tartok,keseregni mert nem akarok,inkább nem írok.... :oops: :? De azért drukkolok ám Mindenkinek a háttérből és időnként hozok képeket. :D Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

sziasztok!

Melinda!

Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok nektek A gyönyörűséges kislányotokhoz! Olyan édes kisbaba!
Üdvözlünk közöttünk Kis Melcsike! :D

Kép
babicsek

jaj de szép picilány:)

kirus szép torta,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:)

KépKép
bettike83

Melinda,
sok tejcsit, hosszú, boldog, egészséges életet kívánok nektek!

Kírusnak meg egy nagy tojtát és boldog szülinapot!

Mucus,
gyere, mi sem tartunk sehol sem! De valahol azért már igen... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!!! Gratula még egyszer!!!!!!

Bizony! Mindenki tart valahol!!!!!!! Gyertek csak csajok, ha bátorításra van szükségetek!!!!!!!

Kép
kicsi80

Kirus utólag én is kívánok minden jót neked és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Én megvagyok csak a tegnap este is aludtam, most is álmosan ébredtem.

Mia sajnálom pirit. Ne aggódj, sajnos egyre több egészséges párnál késik a baba a mai rohanó élet miatt.

Oroszlány Isten hozott, sokan vagyunk akik 1 babára gyúrunk még mindig :wink: A csajok most nem vettek észre nagy az öröm hiszen megszületett a topik első babája (Olgi nem volt ezen topik tagja, ő csak sokáig nem irt és aztán nem tudta hova is irt így írogatni kezdet mindkét 2009-es topikba azután). Melindát én már kismamaként kaptam el januárban ő volt az első aztán hamar Nita és Nyüszifül és még voltak itt páran de már nem írnak senki nem tud róluk (pl Francesca akinek ikerterhessége volt/van nem irt már nagyon régóta, stb). Frissebb kismamánk is van persze Angie28, Angie34, Kicsi, Kirus, Boganna na most égés nem tudom kit hagyok ki.
Szóval Oroszlány gyere nyugodtan van itt hely neked is és meglásd észrevesznek a csajok is. Írj még magadról, mert úgy jobban megtöröd a csendet és van mit írnunk neked is.

Betty kérek táblázatot mert már nem tudom a nem aktívak közül ki, hogy áll ha van időd utánanézni. Lökd a táblázatot aztán nézelődöm én is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.26 07:19-kor.

Kép
Kép
melisch

oroszlán, szia, üdv közöttünk!
Én a másodikat várom, de tényleg vannak itt bőven első babára vágyók is! :wink:

Olyan jó lenne tényleg, ha mindenki bejelentkezne, hogy azóta mi van vele.
Dunakavics is eszembe jutott, ő velem egy időre várja a kicsit.

Királylány, oké, meghúzgáltam Benike fülét! :lol:

Mia, Mucus, ne adjátok fel!
Persze megértem, hogy rossz lehet, ha minden nap leírod a bánatod.
De azért gyertek, amikor jól esik!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!!!

Mucus,mi sem tartunk sehol,nem vagy egyedül ezzel :!: :!: ti mióta próbálkoztok :?:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Én is vagyok, csak mivel már dolgozom, nagyon ritkán tudok írni, akkor is inkább egy másik topikba, ahol együtt várjuk márciusra a babákat. De aranyosak vagyotok, hogy páran hiányoltok. Én is számon tartom, hogy kivel mi van, és drukkolok a háttérből.

Melinda!
Nagyon szép a kislányod! Gratulálok és sok tejcit kívonok, gyors felépülést!

Mi jól vagyunk, holnap megyek UH-ra és vérvételre (kombinált teszt). Már régen láttam Maszatkát, ezért nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.

Puszi MINDENKINEK!!!
Vendég

Kép kirus
mégegyszer happy birthday,most képpeslappal is:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
lyly,melisch,Betti ! Nektek is köszi a jókivánságokat!!!
Betti! És köszi a lapot!!! :) :wink:
Vendég

sziasztok!!!!!!!!!!oroszlány üdv köztünk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!
Hogy vagy ma??
Máté mit csinál? :wink:
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT KIRUS!!
MELINDA HATALMAS GRATULA A LÁNYKÁDHOZ JO NAGY BABA ÉS GYÖNYÖRÜ SZÉP!!
MI MOST VOLTUNK VÉDÖNÖNÉL MISI BABA 58CM 4650GRAMM!!
80olgi

szia Kirus......én ma pihizek......meg marcipános golyókat csinálok csokiöntetbe ártva.........
Máté épp az idegeimmel szórakozik,de csak addig még nem kap egy taslit....... :evil:
és te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

az fini ám:)

kirus

szivesen:)

olgi

szépen gyarapodik a pici fiú:)
blogodba tehetnél fel több képet a kis drágáról,úgy megnézném már:)

KépKép
bettike83

Nita!
Hu az finom lehet,most akkor én kérek töleg golyóóót :lol: !
Tegnap már Kíra is kihúzta a gyufát...betelt a pohár,az utobbi napokban nem tudom mi van vele,vagy velem
:roll: :lol: ..
Nagyon ritka mikor kap..de néha muszály :twisted: ..
Amugy jól vagyok!!
Porszívozgattam kicsit,ma nem kell fözni..pihizek,lazulok :)
Nemsokára megyek Kíráé az oviba.. 8)
Vendég

Dia
megértem :wink: azért ha tudsz, gyere, továbbra is várunk :)

Mia
mármint a dokit úgy érted, voltam-e már a baba miatt? Mert ha így érted, akkor folyamatosan dokihoz járok kb. 1,5 éve.
Ma is voltam már. cn.-i v.v. volt. Vasárnap be kell feküdnöm, hétfőn hystero, kedden jövök csak haza. :roll:
Aztán jövő hét vasárnap 14. cn.-i v.v., aztán rá 1 hétre vasárnap 21 cn.-i v.v. Ez a havi projekt most. Ez van.

Oroszlán
látom visszatértél :wink:
Mi első babások vagyunk.

Kírus
boldog szülinapot neked!
Szépike a tortika! :wink:

Nita
még csak 5 kg? :shock: Ügyi vagy!!!

Kicsi
pussz 8) :D

Melinda
de kis cukika a kis Melike!!!

Melisch
megy a tábli!
esetleg, ha javítani kell v.mit, szóljatok!
(Kírus, a korodat még nem írtam át, de rajta vagyok) :wink:

Szal minyá rakom!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?