Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi küldtem privit..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszi! Köcce 8)
Vendég

Nyuszi,
jó hírek!:)

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszifül :!: majd holnap reggel csinálok tesztet, hát mi több mint másfél éve próbálkozunk,szóval nem most kezdtük :roll: Nekem alapból alacsony a hőm,ilyen 34.9(szinte a kihűlés határa) de pár napja 36 fölött van...ami számomra sok...bár lehet ezt csak én látom így :!: :wink: Kíváncsi leszek mi lesz... :wink: SZORÍTSATOK CSAJSZIK :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Mia drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

KÖSZIKE :lol: :lol: :wink:
Vendég

szivesen!!!!!!!!!!!!
tutti pozi lesz a teszted!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mia!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!
Megyek,fekszem,holnap reggel megyek NST-re,uh-ra,dokihoz,de befeküdni nem akarok!Tudom,nem kívánság műsor,de ezt nem gondoltam,hogy nem szülök meg idő előtt....ha nem engednek haza,azt Diának megírom!!!Jók legyetek csajszik!!!
Nyuszi,olyan nevet adj neki,ami neked tetszik....én egy ilyen hapsinak nem járnék a kedvébe....ha lenne annyi esze magától adna pénzt....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszi
nagyon édi a bébid!

Mia
szorítok neked...bár én már ma tesztelnék...biztos, ami biztos...meg holnap is :lol: :wink:

Melinda
most már tényleg szülj meg! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Hát, Melinda én sem gondoltam, hogy még itt talállak ma reggel.
Vagyis én ma reggel jöttem.
Bencét én is túlhordtam 6 nappal. Nálunk 1 hét + után kell befeküdni, már pont én is mentem volna be másnap, amikor úgy döntött, jön.
Nekem már egy kínszenvedés volt ez a plussz hét, már akkor is derékproblémáim voltak, csak feküdni tudtam egész nap.
Sok sikert neked!

Mia drukkolok én is! :wink:

Nyuszi, gyönyörű a picúr Beni!
Annyira szemetek tényleg, hogy így tönkretették életed legszebb 9 hónapját! Ne gondolj rájuk, csak arra, hogy minden rendben lesz!
Valahogy mindig lesz! Ott vannak a szüleid szerencsére és majd meglátod, megzabálják az unokát. Ezek olyan szép pillanatok, mikor a szüleid kezében látod a te gyermeked, hogy biztos feledtet veled sok mindent! :wink:

Nekem viszont tanácsra lenne szükségem.
Beni mindig jó alvó volt, átaludta az éjszakát 6 hetes korától.
De most pár napja éjjel 2-től nem alszik rendesen. elkezd nyafogni egy párat aztán csend, aztán megint nyafogás mire visszaaludnánk apával, aztán már megint abbahagyta. szerintem fel sem kel, csak álmában csinálja.
Nem tudom mit hagytunk ki, ezért írok, összeszedem mit prábáltunk tenni vele:
-ivott,többször is kínáltam, de nem sokat, szerintem nem azért volt.
-Cumizik, tehát visszaadtam mindig a cumiját, de akkor is folytatta,meg valamikor eleve cumival szájába nyafogott.
-meleg volt a szobába kitakartuk, de semmi változás.

viszont egy dologra gondolok, hogy ezekben a napokban megint rossz a széklete, kemény sokszor neki, nincs is minden nap.
Nála ez visszatérő probléma, de eddig nem sírt akkor sem, ha ilyen volt.
Ja és felkelünk és azóta sincs széklete, de nem sír.

Na, mindegy, tudom ezt konkrétan senki nem tudja megfejteni nekem, de hátha van aki így járt és én nem gondolok valamire.
Pussz mindenkinek!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!! nega lett a textem :cry: :cry: :cry: majd később írok még,de most mennem kell!!!
Vendég

Sajnálom Mia!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Na, drága Öcsém, kihózta a modemet! Szóval kezedem újr az egészet!

Mia: nagyon-sajnálom, de nyugi, akkor majd a kövi hónap! Mi drukkolunk, csinálj egy cuki ciklus vonalzót! Remélem, hogy azrét nem hagysz itt minket!?

Nita: köszi, az egyik kombi tetszik is, de attól tartok, hogy ha haza szállíttatom, esetleg futárszolgálatot veszek igénybe megint tök drága az egész!
Itt egy új, alapkategóriás 13-15.000 jó nem aza vastag fás, nekem mondjuk aza lényeg, hogy a rácsokat ki tudjam venni belőle. Hozzá illő pozrdorja pelusozó szintén 15.000 körül mozog. Hát nem tudom, majd látom.
Hogy vagy egéybként?

Melinda. húúúúúúúú, én szeretném sokáig húzni, de azért már sajnállak, drukkolok, de Meli baba csak tudja mi a jó neki! 8)

Babi: köszike! :D

Angie: köszi, de nyugi szüleim től is kapom itthon a leb.szást, hogy hülye voltam, nekünk soha nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, ha tehetném szívesen lekltöznék Mamámékhoz, az egy nagyon régi, elég szar állapotú hát, de nagypapám sajnos skizofrén, így nem merek babéát oda vinni, nagyon aranyos ember és őt is szeretem, de az in dulatai nem tudja néha korrigálni, és akkor elkezd kiabálni, félek, hogy a baba is feldühítené olykor és akkor rá is kiabálna, Apukámékkal is nagyon rosszul bánt, de most már ők is tudják, hogy ezt a betegség okozza. Remélem a Pici nem örököl ilyesmit!
Sztem próbálj adni a Picinek több rostosat, vagy tornáztasd , mozogjatok többet, esetleg gyerekjoghurt vagy ha egy picit maszírozod a pocakját tévézés közben, már ha tűri... lehet, hogy segíthet, de sztem ha nem javul, a háziorvos bizti mond valamit, mert az tényleg nem jó, ha nem nagyon tud kakilni, bizti rosszabb a közérzete is... Majd írj, hogy mizu!!!

Betty : veled mizu?!
Csajok! Ki hogy van?

Én annyi zöldséget eszem néhány napja, hogy csak na, meg is lepődtem, hogy hogy-hogy. Ha kezdettől fogva ez lenne, akkor most nem + 16 kg-nál tartanék. Meg naponta 3-4 citrom levét is megiszom, de tény, hogy fizikailag sokkal jobban érzem magam. Nem hülyeség ez, hogy ennyi gyümit és zöldséget kell enni.
Tényleg kismamik Ti mit esztek?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!
Mia,sajnálom!!
Angi,szerintem front,bár az én fiam sose volt jó alvó,vagy 3 napja nem bírunk vele éjszaka,annyira kínlódik,pedig ő sincs föl,csak álmába szűköl,mint egy kiskutyus.....
Melcsike kislányom nem és nem és nem jön ki!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nem kell befeküdnöm,csak mindennap járnom kell....na a buszozásba tuti megszülök,mert annyira jó út van erre.
A magzatvíz most kicsit több,a placenta meg már 3. fokban érett....3915gr,most már tényleg jöhetne pedig....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: van egy olyan érzésem, hogy még egy hét.... :shock: :oops: De drukk megy, h hamarabb jöjjön!

Kép
nyuszifül16

nyuszi,köszi :!: :!: dehogy is,nem hagylak itt titeket :!: :!: :wink: ciklus vonalzó?az milyen? :oops: ne hari de nemtudom...
Vendég

kicsit elkeseredtem,mert már olyan régóta próbálkozunk és nemakar összejönni ez a baba :!: :cry: :cry: azthittem,hogy most sikerült,de sajnos csalódnom kellett,már megint :!: :!: :roll: Most kicsit kivagyok,meg pityergek,de majd túlleszek rajta!! Azért köszi hogy szorítottatok nekem,aranyosak vagytok :!: :!: :!:
Vendég

Mia: nyugi, összejön az! Az előző babaára is ilyen sokat kellet várni!?
A nőivonal.hu-ra, ha regisztrálsz, ott van olyan, hogy ciklus vonalzó, beírod a mensid uccsó napját, és hogy hány napos a ciklusod, és szépen látszik a pé-d, meg akkor mi is tudjuk, hogy állsz! Nagyjából ennyi! Aztán, max rendszl Lh tsztet azzal, tudod mérni, hogy pontosan mikor van peteérésed...
Nyugi!

Kép
nyuszifül16

nyuszi, ő 3hónap alatt jött össze!!! nemértem miért nemakar most sikerülni!!!! voltam már dokinál is,elküldött hormonvizsgálatra,de tökéletes lett minden! Megnézem azt az oldalt és regizek,köszi :!: :!:
Vendég

nyuszi,nemtalálom az oldalt,nem ad be ilyet :!: :!:
Vendég

Nincs már meg az az oldal,egyszer kiírt valamit,hogy nem érte meg fenntartani,és hogy elnézést kérnek,de az oldal megszűnt...
Nyuszi,egy hét?????Neeeeeeeeeee szivass!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

megszűnt az oldal,esetleg nincs más hasonló oldal?
Vendég

Sziasztok!
Jöttem jó hírekkel!!
9,2mm a kis maszatkánk és már hallottunk szívhangot,zene füleimnek volt!!! :lol: ,nagyon jó volt hallani :!: :!: :!:
A cisztám is 10mm-er kisebb lett:)
Mehetek szedán terhesgondozóba!!
Ja és majd a vonalzómat is át kell irnom kicsit mert ápr 10-re számolt... :wink:

Kaptunk egy képecskét is!! :)

Kép
Vendég

Sziasztok, gyors kukik, többre nincs időm. Jól vagyunk, nektek kitartást, kinek ezért, kinek azért. Melinda várom már az sms-t! Állandóan a telefont nézem, ha MMs-t is küldesz, felrakom majd a kiscsajt.

Puszi mindenkinek, majd ha egyszer több időm lesz írok többet is.

királylány

Kírus,de jóóó!!!!mondtam hogy minden rendben lesz!!!! :wink:
Vendég

Királylány:örülök, h minden oksi.

Mia: ciklus.hu? Nem tom, de mintha az rémlene...

Meli: hát, ez megérzés, de az enyém minig jó szar... :oops: :oops: :oops: Így nincs veszve semmi!

Kirus:hhhhhhhhhhhhűűűűűűűűűűűű, de édi pöttyöcske, nagyon tutsz, gratula, vigyázni ám magadra!!!!! És az újdonsülz Manóra? Család örül! Látod, Te leszel itt a megfáradt próbálkozóknak a remény, hogy igen is összejöhet! Hurrrrrrrrrrrá!puszi

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!!!!

Jelentem még élek bár a szemeim majd leragadnak. Hétvégén lagziba voltunk, jót táncoltunk és jól éreztem magam. Öcsémék aludtunk így miután felkeltünk és összeszedtük magunk már 2 óra is elmúlt. Hazamentünk gyorsan meglocsoltam a virágjaim, dinnyét ettem (ettől aztán később csomót jártam pisilni :cry: ) és 5 óra fele mentünk bográcsozni este 9.ig. A vőlegény valami 3. uncsim de vele nem tartom a kapcsolatot csak a szüleivel (megjegyzem a srác velem egyidős) akik nagyon jó fejek és délutáni bulira mi is hivatalosak voltunk :lol: 8) Nagymamám 1. unokatestvérének a lánya és nagyon sokszor segített nekem mióta itt élek messze szüleimtől 8) Aztán az ő anyukájánál laktam 3 évig az egyetem alatt így közel állok a családhoz. Az nagyim unokatestvére az egyik pedig Amerikában él most ők is itthon voltak így olyan családi kör lett, na meg a pasi hívta a régi barátait is. A férjem is jól érezte magát szerencsémre, bár az egész nekem kicsit ciki volt :oops: :oops: Tudni kell, hogy mikor 1. éves egyetemista voltam (egyesek örömére mások bánatára) együtt jártam az amerikai rokon legjobb barátjának a fiával, kb 1 évig. Na persze az anyukája nem szeretett, mert nem voltam elég "gazdag" és közéjük való. Hát most ok is ott voltak, na meg a lagziba is. Az exemmel azóta is jobban vagyunk nagyon klassz srác bármikor segít ha bajom van. A feleségét pedig régóta ismeri a férjem is, ő is nagyon aranyos kedves csaj. Velük nem volt bajom de az anyukája jelenléte kicsit zavart, de probáltam nem foglalkozni a múltál csak a jelennel.

Nyuszifül látom a problémáid nem akarnak normális kerékvágásba menni :cry: :? Sajnálom de ha igy áll a helyzet ne akard ráerőltetni magad A.-ra, mert csak még jobban elszalad tőletek. Ha ő keres meg benneteket enged lássa a fiát de még meg sincs a kicsi és te pénzt kérsz tőle ... hát nem fogja jó néven venni és csak a szülei ellened fordítják. Ez egy nagyon kényes dolog nagyon tapintatosnak kell lenned. Ha aztán nem akar fizetni ügyvéd vagy te kiharcolod a tartásdíjat és kész, de addig csak rontod a helyzeted. Ez az én véleményem, próbálj kicsit óvatosabban pénzt kérni tőle mint parancsolva vagy, hogy ő ugy érezze, hogy kutya kötelessége.

Kirus gratulálok a picihez remélem most már megnyugodtál és elhiszed, hogy jön a kistesó.

Betty sajnálom pirit, mi a fenének barnáztál????? Látom kiszedted a görbéd :wink: nem jó, hogy biztatnak mi? Na de azért néha csak megmutatod nem? Puszi a lelkednek ma tuti rossz neked nagyon :roll: lesz ez már csak jobb rosszabb nem lehet.

Melinda menj már szülni :arrow:

na megyek estére jegyünk van moziba, férjem foglaltatta és még addig enni is kell valamit, bár ha nem lesz jó a film elalszom, olyan álmos vagyok, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.24 20:25-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch: én nem kértem tőle pénzt, ő küldött egyszer 14.000 forintot a nyáron, ill egyszer gyógyszert, ami itt nem volt kapható ( 900 forint), egyszer terhes vitamint vett, 1300 forint,meg hozott néhányszor kaját pESTEN. Én odadtam neki a diák matricám, h olcsóbban utazzon, mivel én itt vok, de nem jött le, majd szeptemberben...még én adtam neki egy 10.000-t, amikor februárban nem volt meló, és tudtam nincs lóvéja kajára, anyjáék meg nem adnak, pont másnap kerültem kórházba bizti emlékeztek, szóval, eddig mindent én fizettem a félretett pénzemből, kb még szeptemberben kitart, én nem akarom, h azt higgye kihasználom, régen volt, hogy jártam kozmetikushoz, most pl. szívesen járnék kismamtornára, de egy alkalom 1500 forint, egész nyáron itthon kuksoltam, inkább orvosra költöm a pénzt, h bejöjjön, ha szülök, illetve a baba dolgaira. Szóval úgy érzem én nem követelőzöm. Nem nagyon szeretek egyébként kérni, ha vki nem veszi észre, itthon is mai napig inkább biciklira ülök, mint hogy kuncsorogjak, h vigyenek kocsival.
Sajnálom valahol Apát, mert tudom, hogy a nevelési minta nem tűnik csak el úgy, de ehez kellet ez az idő és ezek a dolgok, hogy erre rájöjjek. Emlékszem az első nagy veszekedésünk az volt, amikor anno 3 éve kiöntöttem a hűtőben ( nem fagyasztó) álló 3 hetes lecsóját, amit még meg akart enni, emlékszem sírva mondta, hogy ez az ő túlélése...ilyenkor sajnálom, amikor a szülei inkább vesznek egy új opelt, mindhogy neki adjanak annyit, h ne kelljen ilyet csinálnia, bár akkor nem gondoltam, hogy ekkora gáz van, náluk, főleg, mert nekem tök más arcukat mutatták. De mit is várjak Tőle, ha őt így nevelték, neki az önzés normális dolog. Ő is vett magának most egy 60.000-es kerót, azzal járt munkába, az ő pénze, ő keresi meg, én nem szólok bele,tisztában vagyok azzal, hogy volt hogy napi 14 órát dolgozott ezért, és még ott a diákhitele is neki is. Remélem legalább a gyereket szeretni fogja!

Kép
nyuszifül16

kirus

jaj de jó,annyira örülök hogy minden rendben van,tudtam én :wink: :lol: szivhang édes lehetett:)

husvéti baba lessz,őcsém 16.-án született,cak ő már 19:)

KépKép
bettike83

Sziasztok Csajok!

Újra itt vagyok! Két hét szabi után. Rengeteg dologról maradtam le, de nem birok most mindent elolvasni. Tudna valaki egy rövid beszámolót adni mi történt ezalatt a két hét alatt amíg nem voltam?

Velem semmi új, azóta sem jött meg, most kérek időpontot a nőgyógyásztól.

Várom a beszámolót!

Puszi nektek!

Cathy
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, első nap volt a munkahelyen. Brrrrrrrr....... Nehéz lesz visszarázódni.

Voltam ma megint a Kaáliban, 20 mm-es a tüszőcském, még a helyén van és 9,8 mm-es a méhnyálkahártya. A doki azt mondta ezek jók a terhességhez. Most már csak apuson múlik, meg a doki hozzátette, hogy a szerencsén. Jaj csak lenne már végre szerencsénk. Mondta az orvos, hogy ma, holnap, és holnap után kell akciózni, szerinte a csütörtök már nem lesz esedékes, tehát mostanában lesz a tüszőrepi. Mondtam apusnak szedje ráncba magát estére, beszélje meg a katonáival, hogy hogy kell harcolni. Csődítse oda a megfelelő helyre az összeset. :lol:

Egyébként ha nem sikerülne, akkor a menzi első napján kell hívnom a Kaálit és akkor felírják a szurit. Jaj én már teljesen frászba vagyok. Csak estig is legyen bennem ennyi enrgi, mert tegnap is úgy bealudtam, hogy hiába próbálkozott a drágaságom nem érdekelt semmi.

Mia: sajnálom, tudom mit érzel most, de gondolj arra, hogy napról napra megint egyre közelebb leszel a péhez.

Kirus: HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nagyon gartulálok. Szuper hírek. Vigyázz nagyon magatokra! :D :D :D Akkor megvagy gondolom elégedve az orvossal. És gondolom azt mondta ő is, hogy a ciszta fel fog szívódni.

Melinda: Hát nem semmi hogy mindig bírod! Már én is azt hittem hogy a nagy hírre jövök haza! :) De nem baj, majd tudja a kiscsajszi, hogy mikor kényelmetlen már odabent.

Na megyek, mert követelik a gépet. "lélegeztető gépet :lol: " Ezt még a sógorom találta ki.

Melisch: Mit néztek meg? Én már nem is tudom mikor voltam utoljára moziba. :?

Kép
babicsek

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
voltam dokinál..........Barnika befordult .........végre fejvégű!!!!!!!!!!!!!!!
de kiderűlt mért fájdogál a jobb vesém........vesehomok van........rengeteg folyadékot kell innom nehogy kő legyen belőle!!

Kirus hurrááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia sajnálom nega tesztet!!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: Akkor tényleg igyál sokat. Biztos így kipisilheted. Akkor tornázik a kis Barnika :D .

Képzeljétek az LH tesztem pozitív lett. :D Most már csak az a kérdésem, hogy mikor van a tüszőrepedés? Aznap amikor pozitív, vagy utána az első negatív napon? Úgy látszik ez az 1 év próbálkozás már elvette az eszemet is, de ezt még mindig nem tudom igazán. :oops:

Kép
babicsek

csajok jövö héten kedden /szept.1-én/ megyek az első ctg-re!!!!!!!!!!+ uh-ra is megyek!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Bocsi,hogy nagyon ritkán jövök de sokat melózok,no és az a tudat is nyomaszt,hogy nem jön össze a tesó.Ha nem írok ide a netre akkor nem agyalok rajta annyit. :oops: :roll:
Az elmúlt négy napos ünnepbe otthon voltunk Heves megyébe.Kirándultunk Salgótarjánba ill.Egerbe is.Előzőbe 20.án Alma koncert és Szekeres Adrienn volt mindkettő nagy kedvencünk. :D Mindenkinek sok ölelést,puszit,drukkot,küldök a finiselőknek duplán! :wink: Dius
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Nyuszi nem akartalak bántani lehet ma nagy álmosan félreolvastam amit írtál :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ne emészd magad rosszul olvastam amit írtál, meglásd kialakul majd a sorsod. Ne azon agyalj, hogy neki mi hiányzik az életéből hanem csak magadra gondolj. Ügyi vagy te és megoldod okosan, hogy jó legyen. Ölelek és ne haragudj.

Babi az ovuláció a pozitiv teszt utáni 24-36 órán belül lesz, inkább aznap mikor ismét -, mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozi jó volt bár végül is semmi vége nem volt, kicsit erotikus volt komédia, a magyar címét nem tudom Spread angolul (románul Los Angelesi Playboy) Ashton Kutcher, Anne Heche és Margarita Levieva főszereplésével. Elment. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.24 20:24-kor.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Gratula Kirus!!!!!!
Nyuszi,én emlékszem a lecsós dologra...
Nita,már nem sok,én is most kezdtem el járni NST-re,aztán itt vagyok,ni,már közel a cél!!!De a ma éjszakám is nyugodt lesz.
Királylány,dobok képet is,persze,köszi,ha majd felrakod!!!
Holnap délre kell mennem,NST,doki,aztán ha holnap se szülök,akkor szerdán uh...de szép is lenne,ha holnap szülnék,holnap lesz mamám 74 éves!!!Hogy örülne neki!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli mond a lányodnak milyen szép ajándék lenne!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mondom,csak épp nem szófogadó!!!!
Itt egy kép a 2 Pistikéről.....naggggyon komoly a fiam.... Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

gyönyörűűűűűűűűű fiad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Meli Pistike megnőtt az utóbbi képek óta :shock: :shock: már nem olyan dagi. Kérünk gyakrabban képeket mert úgy nőnek ezek az aprók mint eső után a gomba :lol: :lol: :lol: Ja és hasonlít rád és nagyon ennivaló!!!!

ja még utólag isten éltesse a Bencéket!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch : no probléma, csak tényleg nem akarom,és szar érzés, hogy lehet kivülről úgy látszik, h én kuncsizok lóvé után, egyszerűen csak jó érzés lenne, ha magától észre venné, hogy hogy segíthetne, mert a szülésre már nekem nem fog telni. De nem gond, meg ahogy mondtad, majd megoldódik.

Melinda. Hűűűűűűűű, akkor nagyon-nagyon drukkolok, hogy holnap már a kórházból dobj nekünk üzit. Gyönyörű Pistikéid vannak ám, gartula. :lol: És mekkorát nőtt a Kicsi már egy fél év alatt is, még emlékszem a régi képekre... :lol:

Mucus: ne keseredj el. A varrónőm kisfia is oda van az alma együttesért, tényleg tutik, még nekem is tetszik! :roll: :D

Kép
nyuszifül16

Köszönjük a bókokat....
Igen,jól látjátok az időt.....fájásaim is vannak,csak épp azt nem tudok,hogy ezek a fájások,azok-e már......ÉS MÁR SZÜLTEM!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez ciki,csak épp van valami abban,hogy nincs 2 egyforma szülés.....
Megyek,nézegetem az időt,aztán vagy én,vagy Dia jön a fejleményekkel....
Puszi mindenkinek!!!
Nyuszi gratula a 33. héthez!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt!

Melinda jól érezte, azok bizony fájások voltak, minek eredményeként
Fülöp Melinda 3:40-kor, 3900gr-mal és 58cm-vel megszületett.
Baba és mama jól vannak. Ha megtudok valamit jelentkezem. Ma sűrű napom lesz, nem biztos, hogy munka közben menni fog, de délután jövök a hírekkel.

Szép napot nektek!

királylány

Sziasztok!

Még megvagyok!

MELINDA!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!
Mia: Üdv közöttünk! Sajnálom pirit.

Mindenkinek nagy puszi! Sajna valszeg többször tudok jönni (eddig csak olvastam főleg :oops: :oops: )

Hétvégén Miskolcon jártunk (majd rakok fel képeket) Hazafelé beboxolt kisasszony kettőt lefelé, és valami átlátszó kifolyt, ami szagtalan. Nagyon megilyedtem :!:

Tegnap este voltam dokinál. Megrövidült a méhszájam :( Így kicsit átíródik a program. FEKVÉS!!!!!!!!!!!!!!! Kérdezte, keményedek-e, mert ő úgy látja. Én nem tudom az milyen. Elég nagy a fájdalom küszöböm. De amit leírt, és éreztem tegnap este is, igen, keményedek.

Sajna ájulós vagyok, és szombat este el is ájultam. Nagyon megijedtünk. Szélgörcsöm volt :cry:

Tehát elég sok rossz dolog történt velünk. Ma 10 körül bemegyek a munkahelyre és megbeszélem főnökkel mi a szitu...

Pussz mindenkinek!

Próbálkozom a képekkel...

Kép
kicsi80

Bocsi ha sok voltam....

Pussz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.09.25 10:56-kor.

Kép
kicsi80

Melinda, ti aztán semmit nem siettek el de ha elindultok nincs visszaút :lol: :lol: Remélem könnyű szülés volt hiszen 6 óra alatt kint is volt és még csak akkor kezdődött az egész :lol: :lol:

HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok tejcsit és egészséget a babának és a mamának!!!!!! Kép

Kép
Kép
melisch

Kicsi nagyon kicsini kismama vagy, szép kerek lett az arcod ettől a kismamaságtól :wink: :wink: :wink: hizni pedig még nem is hiztál :shock: Vigyázz magatokra és tessék akkor már otthon ülni és pihizni 8)

Kép
Kép
melisch

Melisch: két-három hétig biztos maradok itthon, de lehet, hogy tovább is... Nektek is sok sikert! Mennek a drukkok :wink:

Melinda valóban gyorsan megszült! Remélem hamarosan jön Dia az újabb hírekkel.

Kép
kicsi80

köszi a drukkok majd jól fognak jönni.

Na megyek dolgozni, puszi majd délután jelentkezem :lol: :wink:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?