Sziasztok!
Hát, Melinda én sem gondoltam, hogy még itt talállak ma reggel.
Vagyis én ma reggel jöttem.
Bencét én is túlhordtam 6 nappal. Nálunk 1 hét + után kell befeküdni, már pont én is mentem volna be másnap, amikor úgy döntött, jön.
Nekem már egy kínszenvedés volt ez a plussz hét, már akkor is derékproblémáim voltak, csak feküdni tudtam egész nap.
Sok sikert neked!
Mia drukkolok én is!
Nyuszi, gyönyörű a picúr Beni!
Annyira szemetek tényleg, hogy így tönkretették életed legszebb 9 hónapját! Ne gondolj rájuk, csak arra, hogy minden rendben lesz!
Valahogy mindig lesz! Ott vannak a szüleid szerencsére és majd meglátod, megzabálják az unokát. Ezek olyan szép pillanatok, mikor a szüleid kezében látod a te gyermeked, hogy biztos feledtet veled sok mindent!
Nekem viszont tanácsra lenne szükségem.
Beni mindig jó alvó volt, átaludta az éjszakát 6 hetes korától.
De most pár napja éjjel 2-től nem alszik rendesen. elkezd nyafogni egy párat aztán csend, aztán megint nyafogás mire visszaaludnánk apával, aztán már megint abbahagyta. szerintem fel sem kel, csak álmában csinálja.
Nem tudom mit hagytunk ki, ezért írok, összeszedem mit prábáltunk tenni vele:
-ivott,többször is kínáltam, de nem sokat, szerintem nem azért volt.
-Cumizik, tehát visszaadtam mindig a cumiját, de akkor is folytatta,meg valamikor eleve cumival szájába nyafogott.
-meleg volt a szobába kitakartuk, de semmi változás.
viszont egy dologra gondolok, hogy ezekben a napokban megint rossz a széklete, kemény sokszor neki, nincs is minden nap.
Nála ez visszatérő probléma, de eddig nem sírt akkor sem, ha ilyen volt.
Ja és felkelünk és azóta sincs széklete, de nem sír.
Na, mindegy, tudom ezt konkrétan senki nem tudja megfejteni nekem, de hátha van aki így járt és én nem gondolok valamire.
Pussz mindenkinek!