Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska :!: de szép lesz Barni szobája :!: :!: már minden készen áll :wink: :wink:
Babicsek :!: én is várom az esőt, lehet le kellett volna mosnom a kocsit :lol: mert mindig úgy járok,ha lemosom,még aznap de másnap biztos esik :lol: :lol: kicsit itt is elvan borulva,remélem fog esni!
Vendég

mia köszönjük!!!!!!!!!!!
ide is jöhet az eső!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem nem baj,hogy bepofátlankodtam a szobába :lol: :roll:
Vendég

25mia: Én az ablakpucolással szoktam így lenni, hogy ha megpucolom, akkor 1-2 napon belül esni fog! :lol:

Kép
babicsek

mért lenne baj?!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mert sok fórumon,mint itt is,már van egy kialakult társaság és az újakat nem nagyon látják szívesen... ezért sem mertem írni eddig :!: :roll:
Vendég

szerintem nyugodtan mondhatom a többiek nevébe is,hogy mi mindenkit szivesen látunk!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

de jóó :) örülök neki :lol:
Vendég

sajna,most mennem kell :( de később még belesek :) Sziasztok :D
Vendég

szia!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

25mia: egysetértek nitácskával! :lol:

Kép
babicsek

megyek tv-ni.....puszi sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én meg dvd-zni...
Mia,egyetértek a többiekkel,mi mindig befogadtuk,ha jött valaki.....
Tényleg Mandarinnal mizu?????Nagyon rég járt erre....és Nyuszi is.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Babi, Meli: arik vagytok, hogy gondoltok rám, sokszor benéztem, csak nem írtam...

Örülök, hogy a Kaálisok is szépen lassan haladgatnak!:) Drukkolok ám

Mia: nem is értem, hogy egy nyílt netes oldalon, miért közösítenek ki emebereket, csak mert nem kezdettől fogva topicolnak.. na, mindegy! Üdb, köztünk, mi várunk szerettel!

Nita: mekkora Pocak! :wink: Gyönyörű a szoba, hát nekem meg még ágy sincs, jaaaaaaa, a másik hol lehet venni csjok olcsón babaágyat, és pelenkázót, vagy mik az átlag elfogadható árak, mert ilyen Brendonos, az nekem nem jöhet szóba... szal milyen az elfogadható ár, ha újonnan venném?

Melinda: azta, de jól bírj a a kiscsaj! Milyen filmet nézel?

Én tegnap voltam 4d, senki nem volt itthon, így busszal é staxival, mentem Csabára! Nagyon édi volta a baba, mosizott, grimaszolt...
de nem lettek jók a felvételek, mert a kezével mindig belenyúlt a pofijába... Elküldtem Apjának is ( megjegyzem 2 és fél hónapja nem találkoztam vele) erre megjegyezte, hogy nem hasonlít rá... Ja elküldtem Anyósnak is, had egye a fene :lol: :lol: :lol: 8)
Ja, két képet kaptam, azokat fényképeztem le telóval, a dvd-n nem volt álló kép...ha vki felrakná ide, akkor átküldeném!

Kép
nyuszifül16

Meli, Angie: de tutesz Pocótok van nektek is :lol: Én már a 16 kg hízásnál tartok, azt mondják Beni, hamarabb jön, uh-s doki bá szerint, pedig én nem bánnám, ha bent maradna, més simán óvatosan bicózom vele, mivel nem tok vezetni.. néznek is a városban 8)

Aprópó Beni-Benjámin, elbizonytakanodtam a nevet illetően.... :shock:

Kép
nyuszifül16

ilyen korán csak azért ugrottam be, mert Bence drága névnapjára nem akar aludni! :cry: :cry: :cry:

Isten éltesse minden Bencét! Köztük az én nem alvó drágámat! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

köszi csajok!!!
Melinda! jól érzi ám bent magát a picúrka :wink: :lol:
Vendég

Angi!!!Nagyon-Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok kisfiadnak :lol: :lol: sok-sok puszival :lol:
Küldjek álommanót?? :wink: :lol:
Vendég

Én meg nem bírok aludni,nagyon izgulok :roll: :shock: Ma nem kellene megjönnie,csajok szorítsatok nekem nagyon :wink: Több mint másfél éve próbálkozunk,de most úgy érzem eljött az én időm :roll: :wink: Szeretnék már én is,kismamák közt lenni :wink: :)
Vendég

Sziasztok!
Szia Mia!
Te aztán tényleg izgulsz csaje,ha ilyen korán felkeltél :lol: :lol: ,drukkolok nagyon!!!!
Írj hogy mizu!!! :wink:

Angie!
Boldog névnapot kisfiadnak!!!

És az összes többi Bencének!!! PUssz :!: :!:

Nyuszi!
Örülök hogy voltál 4d-n:),igaz mekkora élmény???
Legalább is nekem az volt anno :) !
Nekem átküldheted a képet.és akkor felteszem
70/366 28 62

Esetleg ha van másnak is kép amit fel kell tenni átküldheti,szivesen felteszem :!: :!: 8)

Melinda!!!
Most már menj szülni :!: :!: :!: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

köszi Kírus :!: :!: oké,majd megírom a fejleményeket :roll: úgyis talizunk még msn-n!!!! :wink:
Vendég

Angie
jók a képek!Kifiadnak boldog névnapot! Kép

Mia Kép
üdv.a klubban, és drukk neked!!!!
Befogadás ügyben egyetértek a többiekkel!:wink:

Nita, Meli
mekkora pocikok :!: :shock: :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angi: Nagyon sok boldog Névnapot a kisfiadnak, Bencének.

Kép

Melinda: Na mi újság? Hogy vagytok ma? Van már valami előjel?

Itt tegnap estétől zuhog az eső.

Nyuszifül: Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok! :) Kíváncsi vagyok mit szólnak majd a fényképekhez!

Kép
babicsek

Semmi jel sehol,megyek,hallgatok egy kis szívhangot,attól jól érzem magam.... :lol:
Jöhet akármilyen front,nem jön ki Melcsike!!!!!
Bence,Isten éltessen sokáig!!!!!
Nyuszi!!Milyen nevet találtál ki?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda
háát kis Meli tényleg nagyon jól érezheti magát odabenn!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ÓÓÓÓÓÓ! Köszönöm szépen mindenkinek Bence nevében is!
Arik vagytok!
Mia, üdv itt és szorítok neked is!

Nyuszi, szerintem a Benjamint és a Bencét is lehet Beninek becézni.
Ahogy neked jól esik! :wink: És ha hamarabb jön, akkor sincs baj. Nekem van olyan ismerősöm, hogy 1 hónappal hamarabb jött ki a baba és teljesen jó súllyal, 3 kg felett

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Benének boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi fontos hoy új legyen a kiságy+pelenkázó?!
én ezeket összesen 22.000-ért vettem........a pelenkázó nem új.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie: Nagyon boldog névnapot Bencének!!!! :lol: Legyen nagyon szép napotok!

Kirus: küldöm, köszike

Meli: háát, most már én is izgulok miattatok!
Szóval Krüpl Benjámin Máté lenne. De nem tom, mi megy a krüplhöz, nekem tetszik a Kristóf, a Botond, Marcell...de apja Benjámin Alexet akar, a Benjámin az nekm is tetszik, de az Alex az ... Mindegy egyébként ma vesztem jól össze vele...cseszik adni pénzt, én meg nem kérek,belé verték, hogy ki akaraom fosztani...basszus, nem is húzom magam. Jól a fejemhez vágta, hogy a baba fejére nem tojik, csak az enyémre, én ma meg már nyugodt szívvel küldetem a kisnőjéhez. mire, oh ő bele szeret vkibe, aztán ki szeret beőle....nem mondok én már semmit, egy biztos ő és a családja, életemnek ezt a szép időszakát, f.szásan beárnyékolták.

Nita: nem kell, h újlegyen, de ide Békés megyébe honnan hozassam, lehta posta költség több, min ha vezsek egy használtat és a viteldíj...matrac az van, egyébként ruhákon kiv. még semmi.

Babi: Anyósék tojtak a képre, arra sem méltattak, hogy visszaírjanak! Még kellene egy kis idő azért nem akarm, hogy még jöjjön.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Szia nyuszi!
naggyon ari a kis lurkó!! :)
A Botond nálunk is benne van a pakliban :wink: !
Szarjál rá hogy ö neki melyik név tetszik,ha ilyen bunkó,meg pénzt sem ad akkor miröl beszél?? Döntsd el szépen te a nevét 8) ...
Nem érdemli meg hogy azt a nevet kapja a kicsi ami neki tetszik.... :evil:

És íme egy kép a nyuszi babáról 8)

Kép
Vendég

Kirus: Nagyon nagyon szépen köszönöm! :D :oops:
Ja, de az apasági miatt meg úgy is jön, mert azzal meg Anyámék piszkéálnak, hogy ha nem veszi a nevére, akkor milyen égő ez nekik, és egyébként is itt élősködöm...Na, mindegy ezt Apa nem tudja, nem akarok még nagyobb kavarást.

Kép
nyuszifül16

Kirus: hogy érzed magad, mi van a mini Manóval? És a kiscsajszival otthon?

Csajok: sorry, ha kifakadok, de ha tom, decemberben, hogy ez lesz... hamar kereket oldottam volna...de mindegy, nekem lesz egy édi babám, csak lesz valahogy, amíg vannak ilyen távmelóim.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nyuszi,
nagyon szép a kicsi! De miért küldöd el az apának és az anyjának a képet? Miért tukmálod rájuk? Ha érdekelné őket, úgyis mennének utánatok, nem? De az apa megjegyzése is arra utal, hogy egyáltalán nem érdekli ez az egész.

Nita,
szép lett a szobátok!!!

Melinda,
én már azt hittem, csak kettőben hallunk hírt felőletek!!!! Ne várakoztassatok minket sokáig!!!

Mia,
üdv itt!

Kép

Kép

Kép
lyly

nyuszi!
Megvagyunk köszi,hányingerrel küzdök sokszor,de amugy jól vagyok...
Eddig ugy néz ki oké minden,majd holnap megyek uh-ra ismét..
Elöször szakrendelésre mentem a kórházba,aztán jobbnak láttam ha magándokihoz megyek....na és akkor mivel nincs neki uh-ja a rendelöbe így behívott holnapra a kórházba 8) ,remélem minden jó lesz és már lesz szívhang is :!: :!: :roll: ..

Kíra is elvan,holnap megkezdi az ovit,már várja nagyon :shock: csodálkozom is :lol: :lol: ...
Vendég

Lyly: tök igazad van....

Kirus: örülök, hogy minden rendben, vigyázz magatokra nagyon. Kirus volt bölcsis? Akkor már lehet, h nem lesz nagy újdonság neki a tároság!

Kép
nyuszifül16

nyuszi!
Nem volt bölcsis..de ö már 2008 márc óta jár oviba,most kezdi a középsöt,ugyhogy a társasággal nincs baj:)
Talán azért várja mert akkor látja ujra a szerelmét a Kevint... Mert most nyáron nem járt a Kevin oviba így már régen látta és hiányzik neki :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!!!!!!!!!!
nyuszi gyönyörű a kis kukisod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt a görényt sz@rd le!!!!!!!!!!!semmihez sincs joga míg pénzt se ad!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kirus: hűűűűűűűűűűűűűűhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa, akkor érthető a dolog, ezek a tények, nincs min csodálkoznod kedves Anyuka! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Nita: köszi :D Hát igen... Kisággyal nincs vmi ötleted???? Hol nézzem, Te hol vetted, asszem írtad, hogy az egyiket a szomszédtól szerezted...

Lányok: váratlan fejlemény, én tegnap este 9-kor küldtem a képeket...és lehet, h érezték, h szídom őket, most jöttek az sms-ek

Anyós:" meglepődtem, hogy ilyen kép készült a Picurkáról, gyönyörű baba, sokszor megnéztem és megcsodáltam. Ujra köszönöm a képeket, imátkozom, hogy egészségesek legyetek, minden jót, puszi" de ez nem változtat azon, hogy nem érdeklem őket, sztem legalábbis, meg az Após a fő gonosz, tőle meg úgy is fél az asszony.

Apja egy fél órája( gondolom felhívta az Anyja): " szép baba ez a Beni baba nagyon"
jaj-jaj....

Melinda és Mia hol van?

Mia miatt is már izgulok, remélem nem jött a piri?!
Melischsel mi van?

Kép
nyuszifül16

Nita szia!
Hogy vagy ma?

nyuszi!
Hát igen ez van :shock: :!:
Iwiw-en kitettem az üzidet én is, nem baj??? :roll:
Hátha az ismijeim közül érdekel valakit :)
Vendég

Kirus: de édi vagy, kösziii, igen mert szüleimek kellene albérlő, mert megy a hitelrészlet, nekem meg ők lógnak pénzzel, és addig míg nincs kiadva, és hogy itt lakom most nincs pofám visszakérni, ha meg ki lenne adva, a foglalókból kijönne.

Kép
nyuszifül16

Kicsit kommentálok :lol: :lol: ,nemrég írtam Miának pirije még sehol :!: :!: :!: ,naggyon naggyon jó hírrrrrrrrrrr 8)
Vendég

a pelenkázót szomszédtól a kiságyat......ami tök uj egy barátnőmtől......
szerintem nézz expressz.hu-n.......nagyon jók vannak........
de ez a kiságy nekünk brendonos és 12.000 volt........mindjárt nézzek neked.....hátha......amugy átalakíthatós vagy rendes ágyikóra gondolsz?

micsoda sms-k!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szivesen nyuszi!! :)
Vendég

nyuszi!
Mekkora a becsült súlya a csöppségnek?? :)
Vendég

Sziasztok!!
Nem jött meg,remélem nem is fog :!: :!: :!: de olyan carul vok, hányingerem van meg szédülök :roll: :roll: hasam mint egy ház,tök nagy :!: :!: kíváncsi leszek....
Vendég

mikor tesztelsz+++++????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mia: teszt................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is azt hittem megjön, anno.... teszt!!!! És mérj egy hőt, most nekem azóta végig 37 fölött van, de ez egyén függő, hátha nálad is.

Nita: nem muszály, h átalakíthatós legyen, csak lehessen belőle rácsot ki szedni! Köszi, néztem ln is vaterán, lehet án vok sík de nem lelek... Tied amit vettél nincs összerágva. Átalakíthatóval meg ált együtt van a pelusozó, de az is jó lenne, csak azok marha drágák

Kirus: 2110 g volt pénteken, két hét alatt 30 dkgt hízott, doki szerint 34 hetes körülinek néz ki, pedig mensim halál pontos volt... szal tuti nincs elszáolva, most akkor lehet Nitával tök együtt szülünk! :lol: Miért?

Kép
nyuszifül16

Kirus: miért kérdezted? Kirus mennyivel született? Bár ő nagyon kis vékony csajszi, amint láttam wiwen.Szép kis tündérke, grat hozzá! :D

Mia: nem olvastam annyira vissza, írsz egy picit magadról látom van már egy csöppség! Mióta próbálkoztok?

Kép
nyuszifül16

nyuszi!
Az jó súly akkor,még milyen sokat fog gyarapodni a csöppség :)...
Csak ugy kivi voltam rá mekkora súlyt becsültek most,tudod én már elfelejtettem hogy ilyenkor kb mekkorák...bár tudom mindenkinél más..
Kíra 3880g-al született,most olyan pont jó testalkata van,remélem ilyen is marad :wink: ,és nem anyja fajtája lesz :lol: :oops: ..
Picinek volt egy idö mikor kis dunci volt,olyan kis pofás volt :lol: 8) ..

Dobok egy képet:
Kép
Vendég

Kirus: egyszerűen zabálni való a kishercegnőd!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?