Új privát üzeneted érkezett!

Nyugodtan kezdd el szedni. Minél korábban kezded, annál jobb. De minimum folsavat szedj.

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@cseniko:

folsavat azonnal kezdj el szedni, ha eddig nem szedtél. A femibion hasznosul a legjobban, de az igen drága. A sima folsav is megtette eddig, az viszont tök olcsó.

Az orvos is annyit fog javasolni, hogy szedjél valamilyen magzatvédő vitamint. Elevit, gravida, czeizel ... 

én a gravidára szavazok, attól nem voltam rosszul az elevittől igen. Ráadásul a gravidába szelén is van ezért nekem a védőnő ezt javasolta anno.  De bármelyiket is szeded, ne éhgyomorra, mert akkor hányás lesz a vége. 

caroline4

Köszönöm a segítséget mindenkitől, aranyosak vagytok.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko

@maminti73:

De jó.. meghozta a gyümölcsét a pezsgőtabi... gratulálok hogy ilyen jól sikerült a szülés-születés. 
Én csak azért félek, mert ugye megállapították hogy pcos vagyok és közölték, hogy nem igazán van lehetőségem spontán teherbe esni, rengeteg várakozás, bizakodás, csalódás, negatív teszt után, amikor már kezdtem beletörődni hogy itt már csak mesterséges úton lesz baba, egyszer csak lesz egy két csíkos tesztem, amit szinte fel se tudok fogni. És közbe meg folyamatosan hasogat a hasam, görcsölgetek... már 4-5 napja és ez nagyon rémisztő számomra, félek.

cseniko

Krystin, voltál ma dokinál? Mit szólt az inzulinodhoz? Küldött tovább?

29.cn

sjucus13

Próbálok nyugodt maradni, de nem a legkönnyebb. De ma még nem görcsöltem, ez megnyugtató. Viszont párommal úgy döntöttünk hogy ezen a héten dolgozzak utoljára, és menjek el táppénzre. De félek hogy a főnököm nem fogja megérteni, de halmozottan sérült gyermekekkel dolgozom és elég veszélyesnek tartom, a fertőzés veszély végett, még egyébként is ,olyan kiszámíthatatlanok néha, félek nehogy megüssön vagy hasonló. Barátnőm szerint pénteken menjek oda a főnököm

cseniko

Höz és mondjam el neki hogy mi a helyzet és szóljak hogy jövő héttől már nem jövök. Ez a helyzet azért gáz mert szeptember első két hétben is táppénzen voltam az esküvő majd betegség miatt. De nem gondoltam hogy terhes leszek. Mit gondoltok?

cseniko

Ha úgy gondolod, hogy tényleg veszélyes lehet tovább dolgozni, akkor egyetértek a barátnőddel. Tavasszal amikor még rendbe volt a baba sokat görcsölgetem, de persze dolgoztam, merthogy kibírom...tudom, nem ezért vesztettem el a kisbabám, de ma már tuti elmennék táppénzre. Szóval szerinem ne foglalkozz vele, hogy megérti-e, most csak magadra és az ici-pici babádra gondolj.

sjucus13

Caroline veled mizujs? Végül megjött? Nekem még nem, de végülis még van ideje. Ha péntekig semmi, tesztelek, korábban már nem akarok.

30.cn

sjucus13

Nàlam vègülis úgy alakult, hogy a hètfő estèt kihagytuk, viszont kedd reggel munka előtt együtt voltunk.. :lol: Dèlutàn pedig szerencsère màr negatív volt az ovu teszt, ìgy a vasàrnap este és a tegnap reggel jó időben törtènt. Hogy lesz e gyümölcse, 2 hèt múlva kiderül..
adele666

@sjucus13:

igen, nekem ma megjött. A 29. napon, úgyhogy pénteken levetetem a 3. napi vért. 

1. ciklusnap (babára fel!)

caroline4

Cseniko: Szerintem is fontos a baba, a főnököd meg úgyse nézi majd jó szemmel, de azzal ne foglalkozz!

Háááát... Megnézte a leletemet és az asszisztenssel kiküldött egy receptet: Merckformin XR 500mg-osból 2x1-et.
De kérdezte az asszisztensnő hogy iszom-e az Inofolicot, mondtam hogy igen aztmondta hogy elvileg az elég lenne de mivel túlsúllyal rendelkezem ezért ír gyógyszert is.Persze a diétát egy szóval sem említette.
Ez úgy történt a "valóságban" hogy én be se mentem a dokihoz csak az asszisztens jött ki 2x, és mondta hogy a doktorút megkérdezte hogy sovány vagyok-e vagy molett és ö mondta hogy molett és ezért írt gyógyszert...
Most gondolkozom nem kéne-e megnézetni mással is a leletem,mert nekem soknak tűnik a 2x1, főleg mert ha iszom az inofolicot és nem lenne túlsúlyom nem adott volna semmit és most elkezdtem diétázni is.

Ti mit gondoltok erről?
Szerintetek szedjem a napi 2-t vagy csak 1-et diéta mellett?
Elég csalódott vagyok ezzel a hozzáállással, de ha megjön utana megyek majd ultrahangra akkor beszélek majd vele erről.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Szerintem keress másik orvost, milyen orvos aki nem konzultál személyesen a páciensével. Egy időben én is szedtem az inofolicot, de nem segített.

cseniko

@adele666: Ügyesek vagytok hogy így sikerült elcsípni. Várjuk az eredményt... :)

cseniko

@caroline4:
Nem emlékszem hogy volt e már szó róla, de biztos hogy veled van "baj", párod kivizsgáltatta már magát? Bocsi nem megbántani akarlak.

cseniko

Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, bár már eddig is párszor próbáltam, de a telefonomról nem tudtam irni, géphez meg ritkán van időm leülni. De hatha most. :)
csopi8

Teljesen idegőrlő ez a várakozás. Lehet pár hónap alatt bekattanok! :lol: a negatív tesztek ellenére minden "tünetembe" beleképzelem a terhességet. Szörnyű, hogy nem tudom magam a realitás talaján tartani. Álmodozok, reménykedek és végül majd annál nagyobbat koppanok. De akkor sem tudom teljesen elengedni ezt a ciklust, amíg nem jön meg...Inkább csak nagyon próbálom.

sjucus13

@csopi8: üdv köztünk! :-) mesélj magadról egy kicsit, hogy alakul a Ti babaprojektetek?

sjucus13

Elsősorban Krystin dokis tapasztalata motivált, mivel nekem is ir-em van, és nem szedek gyógyszert. Amikor megállapították két éve, akkor irtak fel, de épp abban a hónapban jott ossze a baba, igy nem kezdtem el szedni. És ezzel a gyogyszerrel terhesség esetén le is kell állni... Azert az én dokim hozzáállása is érdekes, anno irt volna fel gyógyszer, most amikor voltam kontrollon, már nem. Tulsulyom nekem is van, ugyanannyi, mint az első vizsgalatnal volt. Igaz most picit jobb eredmenyeim lettek. Az én dokim nőgyógyász es Endokrinologus egyben, szerintem ez ilyen esetben nagyon hasznos. :)
csopi8

Mi most kistesot szeretnénk, masodik honapja iszom az inofolicot, es bízom a sikerben. :)Ahogy eddig is tettem minden hónapban. :) Ez a ne foglalkozzunk vele dolog tenyleg jo, nekunk is ilyen hónapban jott ossze a kisfiúnk, de most valahogy nem tudom kikapcsolni az agyam, akárhogy is próbálom. :)
csopi8

És még egy dolog az inofolicrol. Nagyon biztam benne első hónapban, de nekem akkor teljesen bekevert, illetve kitolta az amugy sem rovid ciklusom, meg olyan csúnya pattanasaim lettek, amilyet utoljára tizenevesen lattam... De folytattam, most minden rendben, sőt valszeg elorebbhozta az ovut. Mivel nem mérek, nem vagyok 100%os, de nagyon ugy érzem. Pedig szülés óta teljesen pontos ciklusaim voltak. Allitolag egyebkent három hónap alatt fejti ki hatását..
csopi8

Sziasztok lányok! Bocsi h eddig nem válaszoltam, de nem sok időm volt. Esténként elolvastam a kommenteket, de nem volt erőm írni. :-)
Ugyebár vasárnap lett volna esedékes a mensim, de hálistennek nem jött meg. Így hétfő reggel csináltam egy tesztet, a 25ös érzékenységűt. Azt hittem negatív lesz, mert előtte 3 órával már voltam pisilni hajnalban. De nem így lett... Nem túl erősen, de erősebben mint a szombati 10 érzékenységű teszt, pozitív lett!!! És már hamarabb is megjelent a 2.csík, kb 3 perc után néztem meg és már ott volt.
26án, délutan megyek a dokihoz. Reméljük minden rendben van.
Én egyébként egy sima multivitamin készítményt szedtem, férjemmel együtt. De már elkezdtem szedni a femibiont. 4000ft körüli a havi adag, és sajnos nincs benne se kálcium, se magnézium, se vas, úgyhogy pluszban még azt is szedegetem alkalmanként.

@cseniko : nekem is fájdogál ott lent. Reggelente ébredéskor vagy ha kicsit ledőlök, lassan kell felkeljek, mert a múltkor is úgy meghúzódott vmi. A petefészkek nél érzek egy kis húzódást. Meg olyan mindjárt megjön érzésem van. Az előző terhességemnél is így volt, nem mondta a doki h baj lenne, bár igazából meg se nyugtatott, nem is igazán válaszolt rá normálisan. Na azért is cseréltem le.

bubidini

Terhességi tüneteim még nincsenek, csak a puffadás. Egyébként is volt egy kis pocakom, de így akkora mint egy 5 hónapos kismamának. Bár nekem egyébként is előfordult néha, pl mensikor a puffadás.
Előző terhességnél is kb 8.hét után lettek tünetek. Émelygés, szagundor, alig bírtam enni, mert nem esett jól semmi, csak a banán. :-) De el is múltak kb 15.hét környékén.

bubidini

Bubidini: Gratulálok!

Maminti73: Napi 2-t.
Nekem nem volt vele különösebb gondom, annyi hogy normalizálodott a wcre járásom. 2 hónapja szedem.
Szóval inkább pozitív.
Most napi egyet szedek a mercforminból.

krystin
Budapest XXI. kerület

Nekem új esély indul, nagyon várom, most nem vagyok elkeseredve. 

Két cikluson át szedtem az inozitol-folsavat, ebben a két ciklusban a szokásos 4-ből csak egy napot pecsételtem. Most az elmúlt ciklusban lazáskodtam ebben is, gondolom megnézem visszaállt -e már magától a ciklusom. És hááát, mivel csak ma jött meg rendesen, azt kell mondjam inozitol nélkül két napot pecsételtem. 

Tök gáz. Jobb lesz ebben a ciklusban is szednem még ha nem is reggel -este, csak legalább este. 

Amit szedek ebben a ciklusban és már kb. 1 hete:

gravida
c-vitamin
e-vitamin
omega3
folsav
és mától inozitol. 

Hát mit ne mondjak, ez egy marék tabletta. A férjem is szed ezt -azt

1 folsavat
1 multivitamint
1 e-vitamint. 

Remélem elég lesz a sikerhez. De még ha tudok venni d-vitamint, az is fogok hozzá szedni. 

Durva.

1. cn

caroline4

Segítség!

Akiknek a férje már volt olyan vizsgálaton, ahol a hímivarsejteket nézik, azoknak pénzért csinálták? 

Az én ambuláns lapomon van a beutólm a 3. és a 23. napi vérvételre és az is, hogy a férjemet is vizsgálják meg. De az orvos adott egy névjegyet, hogy oda menjen a férjem. HÁt nézegettük a honlapot és elég költséges kis névjegykártyát kaptunk. Baromi sok pénzért néznék meg, csak a konzultáció 10.000 Ft és akkor még semmit nem vizsgáltak. 

Én azt gondolom a doki, csak egy lehetőségként adta azt a névjegykártyát és biztosan van olyan lehetőség, hogy valahol máshol csináltassa meg. Szerintetek?

Ezt nem végzik el vajon a Klinikán itt Debrecenben? 

Segítsetek már légyszi, hogy ez hogy zajlik, nem tudjuk hogy induljunk el, és mire számítsunk. 

Oda amúgy csak egyedül mehet a férj, egyedül kell mintát elővarázsolnia :) ez buta kérdés tudom, de fogalmam nincs. VAgy esetleg a feleséggel együtt? jaaaj, de ciki....

caroline4

@caroline4:

náluink votl a férjemnek andrológiai vizsgálata, 12e Ft.
mi a mintát vittük reggel, és du meg mentünk az eredményért.

A minta elővarázslásában így én otthon segítettem :D

Itt nincs ciki kérdés szerintem ;)

dinyus

@dinyus:

de nem halnak meg ha itthonról visszük? Nem csökken így a vizsgálatig a minőségük?

caroline4

@caroline4:

ja, amúgy köszi, csak ez kimaradt :)

caroline4

@caroline4:

úgy tudom hogy fél óra alatt be kell érni a mintával, nekem párom miskolcon az erzsébet fürdőben vizsgáltatta magát 11 ezer volt, már másnap megvolt az eredmény...

cseniko

@caroline4:
Nekünk sztk alapon csinálták, nekem azt mondták hogy egy óra alatt érjek be vele.
Amúgy is fél óráig állni hagyják mert nézik az állagát is.
Bemehetsz amúgy a mintavételi szobába is, csak zilos síkosítot használni vagy oralisan elérni a célt.( a nyál miatt)
Én bebugyoláltam a mintát, papirtörlővel korbetekertem meg alufoliával:-D

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok.
Én is csatlakoznék közétek, ha nem bánjátok. :)
dalma0109

Lányok lenne pár kérdésem
Élermódváltásba kezdtem, hátha az is segíti a teherbeesést.
Szóval egézségesebb ételek + mozgás
Súlyzózom és futok, de félek ez utóbbi hátráltatjaa beágyazódást.
Vélemény?
Illetve iszom fehérjét, de csak edzés után, vagyis mindennap.
A dokimat elfelejtettem megkérdezni erről és mivel külföldön élek csak decemberbe megyek hozzá kegközelebb.
Azt olvastam ezek nem okoznak bajt, deha az ember nehezen esik teherbe minden számít.
dorko66

@caroline4: mi magánba csináltattuk, 30-40 ezret hagytunk ott alkalmanként, attól függően, hogy még milyen vizsgálatok voltak! Pl: uh, vizelet és vérkép.
S a műtét még 150 volt magánban.

Próbáltuk tb alapon meg csináltatni, de mikor napokat töltesz várakozással, s nem jutsz egyről a kettőre, akkor döntöttünk úgy, hogy nem hála pénzt dugdosunk, hogy legyen előre lépés, hanem akkor simán fizetjük amit kell!

A reprodukciós osztályon meg alapból csináltak vizsgálatot, az tb alapu volt, ss elfogadták a előző magánban csináltatott eredményeket is!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok Csajok!

Először is, én ehhez az egész PCOS-es témához annyit tennék hozzá (de szerintem már korábban leírtam), hogy anno 9 évvel ezelőtt egy drága, budai orvos közölte, (akkor 24e Ft volt nála a vizsgálat), hogy juuuuuuj, nekem PCOS-sem van..... elküldött 3 lépcsős terheléses cukorvizsgálatra (17e), endokrinológushoz (12e), majd mikor az endokrinológus megnézte a leletemet, kb 1 percben, és egyből felírta a gyógyszert, akkor már éreztem, hogy ez mondjuk, hogy a pénzről szól, mert modnta, hogy akkor itt a gyógyszer, szedje, és menjen át a diabetológiára (10e).
Mondom, és esetleg életmódváltással, valamivel nem lehetne a közel sem vészesen rossz eredményt megváltoztatni?
Tekintve, hogy nem szeretnék 27 éves koromtól rendszeresen gyógyszert szedni???
Hát.... jó... próbálja meg....
Na, elkedztem odafigyelni a kajára, sportolni, elmentem másik orvhoshoz, aki kb kiröhögött, hogy ez most egy csodálatosan elterjedt "népbetegség", mindenkire ráhúzzák, és a PCOS közelében sem vagyok.
Úgyhogy, én azért azzal kicsit szkeptikus vagyok, amikor rögtön a gyógyszert írják fel.

Igen, msot én is elhagytam magam, igen, rajtam is van túlsúly, de hiszem azt, hogy ez egy kis odafogyeléssel simán megváltoztatható, gyógyszer nélkül is.

A másik:
voltam tegnap orvosnál, vittem a kis listámat.
Szervileg továbbra sem talál nálam semmi eltérést, ami problémára utalhat.
Kértem beutalót 3. és 21. napi hormonvizsgálatra.
Azt mondta, hogy mivel azért 1x ugye siekrült a terhesség, így egy kis türelemre int még, bár tudja, hogy már fogytán vagyok, de azt mondta, hogy msot akkor igyam az inofolicot + szedjek folsavat, aztán, ha 2-3 hónapig semmi, akkor óvatosan rásegítünk clostilbegyt-tel, és ha még az sem, akkor megyünk tovább, de addig még picit tartsak ki.

Jah, a 16. napon voltam, azt mondja, hogy ott a tüsző, szép nagy, látszódik, hogy volt tüszőrepedésem :)
(és bezzeg most nem adtunk bele apait anyait, csak 1 alkalommal voltunk együtt a 13. napon :S)

Na nem baj, hátha ez is elég lesz :D

Ha nem, akkor megyünk tovább, legalább most vannak már tervek, nemcsak a várakozás :)

dinyus

@dinyus:
Sugárzott a pozitív hozzààllàs ebből a kis leíràsból!! :) Örülök neki, ràm is ràragasztottad!! Köszi!! :) Tènyleg lehet egy kis türelem kell, ès meglesz az eredmènye. Lehet csak valami aprósàg hiànyzik a sikerhez! Kicsit segìts, nekem mikor volt az előző terhessèged? Ne harid de annyi ember van most h nem emlèkszem pontosan :oops:
adele666

Segìts nekem utàn a , :D
adele666

@dalma0109:

De jó, hogy jöttél. Mesélj magadról picit!

@krystin:

@lolo8280:

@dinyus:

köszönöm a választ. Remélem sztk alapon nekünk is megcsinálják. Mert olyan pénzkidobásnak érezném, szerintem (valami azt súgja) nincs a férjemmel semmi gond. Nálam is csak a missed ab műtét kavarhatott be. 

2.cn

caroline4

Sziasztok csajok!

Gratulálok a pozi tesztekhez,nagyon nagyon boldog babavárást Nektek! :) Szuper lehet!

Sajnos most részletesebben nem tudok reagálni az írásokra, illetve az orvosi részekhez egyáltalán nem is tudok hozzászólni. Nálunk úgy néz ki , válás közeli helyzetbe kerültünk. Igazából szerintem csak én érzem így, a férjem szokásosan leszarja, de én feladtam.Baromira úgy érzem,hogy nem szeretnék így gyereket szülni, már nem ugyanaz az ember ,aki volt, amióta jól keres, teljesen megváltozott. Úgyhogy , ha békülünk is, én most ezt a hónapot mindenképpen ki akarom hagyni, a lehetőség kevés,hogy a 2 nappal ezelőtti együttlétből bármi sikerült volna. Hogyha együtt is maradunk, ezt helyre kell hozni, mert nekem már elfogyott a kitartásom.

A többieknek sok sikert a kövi hónapra! Szorítok nagyon :) 
Puszi

bsophiana

@adele666:

Igen, muszáj :)
boldog vagyok, mert most nem csak az van, hogy várjunk várjunk, hanem vannak kilátások, hogy merre tovább.

májusban volt + tesztem, csak sajnos folyamatosan barnáztam, és a 6 hetes UH-n már nem láttak semmit :(
(5 hetesnél még volt petezsák, mert akkor is voltam barnázással dokinál, és otthon is tartottak).

@bsophiana:

Neked kitartást. nem tudom, hogy ezen a témán, vagy más miatt rendült meg a kapcsolatotok, de amikor az ember elgondolkodik, hogy akar-e ő egyáltalán a párjának szülni, akkor az valóban nem jó.
én is úgy gondolom, hogy először egymással gyertek rendbe, beszéljétek át a dolgokat, nme hiszem, hogy azon az 1-2 hónapon múlik az, hogy esetleg egy boldog vagy egy feszült babavárás lesz :)
úgyhogy hajrá, kapcsolatmentésre fel :)
és ne feledd, a kapcsolatok nemcsak vasránapokból és ünnepnapokból állnak, hanem bizony hétfőkből meg szerdákból is :)
Lehet, hogy most kicsit sok a hétköznap ;)
fel a fejjel :)

dinyus

@bsophiana:

Szomorúan olvastam, amit írtál. Sajnálom. De minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ne feledd. Persze nem látunk bele a mindennapjaitokba, de ha sokat beszélgettek az segít ilyenkor. Hiszen nagyon szerettétek egymást még nem rég... ugye? A sok és őszinte beszélgetés segít, meglátod. 

Megértelek, hogy nem mersz tovább próbálkozni. De ha a férjed eddig nem védekezett, akkor akármennyire is lazáskodik most, mégiscsak azt akarja, hogy te legyél a gyermeke anyja. Nem jól gondolom? Ha pedig így van, akkor olyan nagyon nem távolodhatott el. 

Remélem sikerül megbeszélnetek. És ne haragudj, ha picit tolakodónak tűnt, amit írtam. 

Nagy ölelés. Kitartás!

ja! és csak tudd, hogy az ilyen ciklusokban rendszerint megfogan egy baba :) Tudod... amikor nem is biztos, hogy kéne.... vagy jobb lenne inkább itt abbahagyni a próbálkozást, mert nem állnak úgy a dolgok... olyankor tuti jön. 

Szerintem minden jóra fordulhat még! Írj, ha segíthetünk.

caroline4

Dalma! hahó!!! 

Írj, ha tudsz. Őszintén örülök minden új tagnak.

caroline4

@bsophiana:
Kitartás!
Szerintem ha nem érzed jónak a dolgokat, akkor pihentesd a témát.
Sajnos tudod a kutya is jo dolgába vész meg, gondolom hogy jobban áll, sokminden fele érdeklődik, kitágult kicsit a lehetőségek köre.
Mindenképpen ülj le egyvzavarmentes környezetbe beszéld meg vele hogy ez így neked nem jó, és nem tetszik ez az új ember!
Sok sikert, remélem helyre tudjátok rakni a dolgokat!Mindenhol vannak hullámvölgyek,ahogy Caroline is írja!
Ahogy a Amíg a Jackpot el nem választ című filmben mondták: Néha mérget tennék a kávéjába, de nem teszem mert szeretem! :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

Köszönöm a kedves szavakat!

Abszolút nem érzem tolakodásnak a tanácsaitokat, sőt kifejezetten örülök,hogy megosztjátok velem a gondolataitokat. Hullámvölgy persze volt eddig is, most lesz a 4. évfordulónk és hazudnék, ha azt mondanám,hogy korábban (egyébként pont egy évvel ezelőtt) nem éreztem ugyanilyen kilátástalannak a helyzetet.. de valahogy mindig nyugtattam magam, hogy ha veszünk házat, ha ez lesz, ha az lesz, de az igazán lényeges, hogy éreztem,hogy próbál dolgozni a kapcsolatunknak azon elemein, amik nekem rosszul esnek. Pórábra tesz minket az élet, most egy teljesen úgy szituációban, eddig a pénz hiánya okozott gondot, viszont most a túlzott jólét kezdi elvenni az eszét. Amire persze mindenki máshogy reagál, de az én férjem valamiért , akármennyire is igyekszem felnyitni a szemét és ész érvekkel elmondani, hogy mi a baj, nem akarja megérteni. Tegnap egy banális ostobaságon kezdett el duzzogni , és amikor leültem volna megbeszélni a problémát és elmondtam,hogy nem érzem,hogy hibáztam, akkor üvöltözött, kikelt magából, hogy ő abszolút nem kíváncsi rám, fogjam be a számat és menjek ki a szobából. Ez talán az a pont már,amin akárhogy igyekszem , nem tudok segíteni. A megoldása az,hogy ilyenkor elmegy dolgozni és 'üdvözöl' egy üzenettel,hogy : még mindig nem érzed úgy,hogy bocsánatot kellene kérned? Próbáltam milliószor elmondani neki,hogy nekem nem pálya, hogy haraggal lefekszünk, mert nem hajlandó dolgozni a gondokon és meghallgatni mást magán kívül, de süket fülekre találtam. Egy éve elég drasztikus módját választottam elkeseredésemben,hogy felnyissam a szemét, de nem tudom, mennyit ér még ez az egész. Szeret, és tudom,hogy abszolút nem érzi,hogy veszélyben a házasságunk (annak ellenére,hogy elmondtam neki), biztos magában, én viszont már csak azért nem megyek el,mert nincsen hova. 

Úgyhogy bonyolult a helyzet,és ki tudja mi lesz a végkifejlet, minden esetre abbahagyom a vitamint erre a hónapra és meglátjuk, hogyan alakul tovább. 

Ne haragudjatok,hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de jól esett kiírni magamból, főleg olyanoknak, akik legalább nem azt mondogatják,hogy jajj nincsen semmi baj, még fiatal vagy..

Krystin ez az utolsó mondat nagyon találó :D

bsophiana

Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, hónapok óta olvasom a topicot, sok esetben erőt adott.

Gratutálok a legújabb pozitív tesztekhez, hasonló élményt kívánok mindenkinek!

Hihetetlen erő van bennetek, viszont jó látni, hogy nem vagyok egyedül a gondolataimmal, amiktől néha frászt kapok. Nehéz minden ciklus végét megélni és újrakezdeni. sokszor gondoltam hasonlókat, mint amiket ti is írtatok már, amikor kicsit meghalsz amikor megjön, de másnap is felkel a nap....

Mi már két és fél éve próbálkozunk... 4 hónap után sikerült is teherbe esni, de sajnos 5 hetesen el is ment... első babó lenne

Azóta nagyon nehez működik minden a szervezetemben. Előtte nem volt gond, percre pontos ciklusaim voltak. Túl vagyok már minden vizsgálaton én is és a párom is, de nincs semmi gond. nálam volt progi hány, de kezeltük. Inofolicot iszom már egy éve, Avivázok és most vagyunk túl a harmadik sikertelen closty-s hónapon...

kispiri
2890

@kispiri:
Üdvözöllek!
Hú de règóta próbálkoztok. Műszeresen fejeztèk be az első terhessèged? Ovutesztet használsz?
Átjárhatóságin voltál?

caroline4

@bsophiana:

Hát kitartást kívánok nekedm és kívánom hogy úgy dönts hogy jóra forduljon minden. :)

@dinyus:

ugye nekem is pcost diagnosztizáltak 1 éve azóta megpróbáltam mindent több orvost, és feladtam, úgy gondoltam, ha túl leszünk a lagzin meg a ház vásárláson, akkor neki kezdünk a komolyabb dolgoknak a baba ügyben... most túl lettünk az lagzin és most kellett volna mennem átjárhatóságira és pozit teszteltem... szinte hihetetlennek tűnt, de többet csináltam és mindegyik pozi lett... és már nem tudom hogy mi ez a pcos, vagy mivel nem kezeltek semmivel, hogy tudott elmúlni a petefészek körüli burok vagy ciszta.... mert nekem azt mondták, hogy ami a petefészek körül van burok az nem tűnik el magától csak gyógyszeres kezeléssel vagy műtéttel.... fura.....

Most megint teszteltem egyet reggel és ezen már szépen erősödött a csík, csak azt nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz, nem vagyok benne biztos hogy mikor foganhatott és hogy hány hetes lehetek, nem akarok túl korán orvoshoz menni.... venni akarok clear blue digitális tesztet az hátha segít ebben... van tapasztalatotok ezzel a teszttel, mennyire mutatja a valós hetet???

cseniko

@cseniko:

jóóó lesz az, minden rendben lesz :):):):):)
nagyon drukkolunk itt mindannyian :)

dinyus

Bsophiana: tavaly, mikor mi is elhatároztuk h babát akarunk, 2.hónapban majdnem szét mentünk. Házasok még nem voltunk, azt is az idei évre tűztük ki. Ha lett volna hová mennem, én is mentem volna. De hálistennek nem volt hová, aztán abba a hónapban össze is jött a baba. Sajnos el is veszítettük Őt, de nyáron azért összeházasodtunk.
Mindenkinél vannak hullámvölgyek, az emberek elfelejtik h miért is szerettek egymásba. Aztán jön egy nagy pofon az élettől, vagy egy nagyszerű dolog, és helyrerázodnak. Mi megkaptuk mind a kettőt. Úgy érzem, azóta sokkal erősebbek vagyunk, és jöhet bármi, mi itt vagyunk egymásnak.

bubidini

@cseniko:

én meg azt olvastam, hogy már ezt a PCO-t nagyon szeretik ráhúzni sok nőre, és had higyje az ember lánya, hogy nem tud természetes úton teherbe esni. Költsön sokat, vagyonokat a gyógyszerekre. Kapják b.

Lehet semmi bajod nem volt, legalábbis nem annyira komoly mint, amit felvázoltak. 

Cseniko! figyelj, mikor jött meg utoljára? az utolsó mensitől számítják a terhességet. Nem a fogantatás lehetséges napjától. Inkább egy héttel később menj, mint korábban, mert nehogy ne látszódjon még a babó szívdobogása. Az pedig legkorábban a betöltött 6. héttől látszik. Én úgy tervezem, hogy ha kibírom a 7. héten megyek először dokihoz majd. 

A digitális teszt is csak kb tudja, vagy azt írja 1-2 vagy azt , hogy 2-3 hét. Ez totál bizonytalan. Lehet annyi hcg termelődik, hogy kb 1-2 hétnek megfelelő de mégis már vagy 4 hetes a terhességed... szerintem nem pontos. A hcg mennyiségéből nem lehet pontosan következtetni a terhességi hétre. Van akinél lassabban termelődik, van akinél gyorsan.

Jó egészséget.

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?