Új privát üzeneted érkezett!

:D :roll: :lol:

hajni...
Budaörs

Ötlet!

Biztosan a meleg. Ha semmi sem hat és nyűg és nem alszik...

Hűtőben tárolt jégzselé. Textil pelusba csomagolva. És ezzel simogattam a testét. (amin csak pelus van). Elhallgatott. Nézett és látszott rajta, hogy annyira jólesik neki!
Döbbenet! Mindig rájövünk a férjemmel, hogy ha ennyire nyűgös és sír. Annak OKA van!

Pusssz
Vendég

Kavics!

Ügyik és találékonyak vagytok. Nekem eszembe nem jutot volna ilyesmi ötlet! :)

hajni...
Budaörs

Lányok kicsit Offolok,de légyszi segíjjetek ha tudtok!
Költöznénk de mint említettem csak egy mukit találtunk itt a közelben aki költöztet nem drágán.
Nincs valamelyikőtöknek ismerőse akik költöztet?mondjuk Bp-i lenne a legcélszerúbb vagy mittudomén. Budaörsről Újszászra menne a cucc, cirka 100km. (Monácska: mindig ezembe jutsz mikor megyünk mert a 4esen megyünk végig és ha jól emléxem arrafelé laktok :) )

hajni...
Budaörs

Kavics: nap közben nem tudjátok néhányszor lezuhanyoztatni? Vagy csak lelocsolni... (Lilla anno egy szál pelenkában dekkolt egész nap és néha befektettük egy felfújható medencébe amiben fél centi víz volt és ott locsolgattuk mint egy sült libát:)

Most én is drasztikus lépésre szántam el magam.. teljes stratégiaváltás... ma este canestenes hidratálókrém helyett az egész gyereket bepúdereztem... légyszi szurkoljatok, hogy működjön és reggelre lenyugtassa a bőrét... (99%, hogy a meleg miatt ugye izzad és attól szépen felhólyagosodik a bőre -pont mint a zsíros krémnél- és amiatt vakarta a napokban a már majdnem teljesen gyógyult és már gyönyörű részeket is véresre... a viszont sikerülne elérnem, hogy ne hólyagosodjon akkor lenne egy kis esély, hogy végre meggyógyuljon... lehet, hogy holnap itt fogom szídni magam mert mondjuk összecsomósodik rajta a púder de valamit ki kellett találnom... mondjuk a púder 99%-a szerintem a pizsamán van már, a bőrén max. mutatóban...)
Vendég

kavics, nálunk is ez volt.....csak a medencés buli, vagy zuhany segített!! aztán végül elmentem aerobira, írtó jó volt. bérletet is vettem. mire hazaértem drága egyetlenem-férjem- ki volt :) zsuzs végignyüszítette, sírta azt az 1 órát!! hazaértem szegény kismanó el sem akart engedni. de aztán megnyugodott. ah. de férjem hősként vislekedett, ügyes volt:) azért nagyjából lekötötte a figyelmét. csak ez a meleg tuti megviseli az ő kis szervezetüket.

kismamák? ti hogy bírjátok????

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hajni!
Én is láttam! :cry: Nagyon durva!
Én mindig 2x1 duphastont szedtem 10 napig, és nekem is kb. 4. napon jött meg.

Kép
Kép
zazzy

Alice ma írtuk alá az előszerződést és adtuk oda a foglalót...jul. 23-án derül ki hogy miénk lesz- e a ház, akkor lesz a hagyatéki tárgyalás. addig pont két hét nyaralás, legalább nem foglalkozom ezzel...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Ilyenkor nem igazán öröm, h. az ország legmelegebb részén élek.
Ma 30 fok volt a lakásban!
Majd megkukultunk!
A ded pörgött ezerrel, mint a búgócsiga. Azt csodálom, h. nem törte össze magát! Egy szál pelusban is folyt róla a víz!
Alig eszik, rengeteget iszik, de alig van a pelenkájában pisi, mert a nagyját kiizzadja!
Kistesó is dörömbölt odabenn rendesen!
Pocim is fájdogált.
Ma nem mertünk nagyon kimenni sem, mert tegnap rengeteget mentünk és a nap végén a gyógyszertárban már majdnem elájultam, le kellett ülnöm.
Utálatos egy dolog a klíma, de ha nincs, az sokkal rosszabb!
Holnap anyuéknál leszünk, ott van klíma.
Túlélésre játszunk!

A betegtájékoztatással kapcsolatban ma találtam egy határozatot.
Felháborító! :evil: Annyira el tudom képzelni, h. a csajnak van igaza!
Olvassátok végig:
http://www.ebf.hu/letoltes/200706/0615_semmelweis.doc

Szerintem a csajnak azt sem mondták el, h. ezt a tablettát folyamatosan kell szednie, h. menjen el a körzetihez, ha elfogyott, h. rendszeresen kontrollálni kell az adagját. Felírták oszt jóvan!
De az is erősen valószínűsíthető, h. azért sem szedte, mert félt, h. károsíthatja az esetleg létrejövő terhességet, mivel a doki erről nem nyugtatta meg (bocs, de itt inkább a "Panaszos"-nak hiszek!)
Ha a lombikosok azt mondják, h. ne szedje a ciklusleállítás alatt (gondolom ezt takarja a műtétet- vélhetően endometriózis miatt - követő féléves GnRH kezelés), akkor ti kinek hinnétek? Az undok endomókusnak v. a lombikosoknak?
Ha egyszer már járt a szakrendelésen, miért neki kéne vinnie a korábbi papírjait? Benne van a gépben! Azt ő honnan tudja, h. péntekente csak az új betegek jöhetnek?
De azt sem zárom ki, h. ha esetleg szóbakerült, h. járt-e már itt, inkább azt mondta, h. nem, hátha más dokihoz kerül, nem "Főorvoshoz", aki korábban sem foglakozott vele érdemben.
Nekem a topikokon tapasztaltak alapján ez sajnos így életszerű.
Asszisztenstől mit vártak? Hogy a főnöke ellen fog vallani? Na ja! :evil:
A "fokozott érzékenységű lelkiállapot" (magyarra lefordítva: hisztis picsa), szerintem teljesen jogos!
Felháborító az egész ügy, úgy ahogy van! :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

rejo: hajrá!!!!!!!!!!! :) (de jóóóó lesz nektek:) szurkolok, hogy minden úgy menjen ahogy mennie kell:)
Vendég

Rambóka!
Elolvastam.....
Tudod mi a gáz? Hogy ha nem lenne a hátam mögött az a 3 év fölösleges futkározás, még hihetném is, amit ott a doki és az aszisztens "elmondtak"............ A francba már!
Szegény csajszi! :(
Vendég

Csakegy köszi! :D

Kép

Kép
rejo

Ugye még mindenki alszik?
Csak nálunk volt ÉBRESZTŐ 6-tól! :lol: :lol: ??
Ja és éjszaka többszöri ébredés, nehezen visszaalvás (a gyerek részéről) :roll:

Rejoka!
drukkok mennek, szállnak, a magyar éteren keresztül ti felétek! :D

Rambóka!
Nem tudom, hogy értetted, hogy legmelegebb hely, mert város szempontjából Szeged viszi a pálmát!
De ha a zárószintre gondoltál (negyedik emelet), akkor viszont meg se nyikkanok. Nálunk csak 28,5 fok volt.

De most relative kellemes a reggeli hőmérséklet!
Vendég

Kavicsom!
Nóri második napja eldöntötte, hogy hajnalban (3-kor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) is enni köll neki.................. Hát nem kell, de ezt majd csak hétvégén fogja szegény megtudni! :evil:
Persze mindettől függetlenül kéri a kaját 6-kor, és a normális 8 órási ébredési időben kukorékol! Hörrrrrrrrrrr

Most megfordítottam, míg kizombiztam egy kv-ért, és játszik, gagyarászik, nincs kedvem még kivenni, annyira elvan.

Tegnap óta elkezdte, hogy háton fekve oldalra billen, és C betűbe hajtja a testét........ De arra még nem jött rá, hogy ha ellöki magát, át is fordul!!! Hagyom, hagy C-zen.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd lefotózom nektek, annyira fainka!

Megyek, megunta a pörgő macikat, jöhet anya!!!!! Igeniskéremalássannaccségazonnal!!!! :lol: :lol: :lol: :? :roll: :wink:
Vendég

Monácska drága!
Én megittam a kávét, mire a gyerek bealudt! :shock:
F.sz.!
Vendég

sziasztok

Múltkor vki irta,h érdekelné captiva pelenkatároló,,,nekünk van,kb addig használtam mig ki nem fogyott belőle az a zsák amit kaptunk hozzá :oops: :lol: ,teljesen jó,tényleg nincs büdi,,de nekem már nem kell,eddig is csak itt állt a szobába,lényeg ELADÓ!!!kb. 5e-ért

megyek mert Mirit még nem raktam tisztába
:oops:

csók
Vendég

[quote="ella2"]s írta:ella2ziasztok

Múltkor vki irta,h érdekelné captiva pelenkatároló,,,nekünk van,kb addig használtam mig ki nem fogyott belőle az a zsák amit kaptunk hozzá :oops: :lol: ,teljesen jó,tényleg nincs büdi,,de nekem már nem kell,eddig is csak itt állt a szobába,lényeg ELADÓ!!!kb. 5e-ért

megyek mert Mirit még nem raktam tisztába
:oops:

csók

És zsákot hol lehet hozzá kapni?????? Mennyiért?

Akik használják, írjanak, mert megvenném Ellától, ha jónak ítélem!

Kavics!
Egykezezek....................... Bezzeg Nóri nem alszik! :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Gabika!

Biztos, h. el akarod adni?
Mert mi fél naponta visszük le a gyerek egyenként nájlonzacskóba lecsomagolt pelenkáit, különben megdöglük a bűztől!
Hiába az elvileg szagzáró uzsonnászacskó, plusz a kukazsák, annyira belebüdösödik ebben a melegben, h. nem lehet elviselni. A kukát is hetente kell kifertőtleníteni.

Csajok!

Szerintem a dedek is érzik a frontokat, meg a meleget.
Kivéve az enyém. :twisted:
Itt olyan vihar volt, h. hihetetlen!
2-től már egymást érték a távolban a villámok, tépte a szél az ablakokat, aztán 3-kor leszakadt az ég.
Szinte nappali világosság volt, mert két villám közt egy tized másodperc szünet sem volt.
Mi ébren voltunk, csukogattuk az ablakokat, kihúzgáltuk a tv-t meg a számítógépet (van túlfeszültség elleni dugalj, de féltünk, h. ezt még az sem képes megfogni), a szél csapkodta az ablakokat, ajtókat, mi zörögtünk, kinn ítéletidő tombolt.....
Ded mindeközben aludt, mint a bunda, édesdeden a hátán! :twisted:
És reggel 8-kor közölte, h. ideje felkelni! Igaz, ő nem túrázott éjjel 2 órát, ez tény. :twisted:
Én némileg zombi vagyok. :shock:

Na mindegy, az a lényeg, h. 20 (húsz!!!) fok van kinn. Elmegyünk babakocsizni. Most végre lehet.

rambóka

szióóó

Kavics Rambóka dettó
itt is nyűgi volt de estére kiderült miért, akkora vihar volt jéggel hogy csörgött csattogott....kettesben voltunk kiskincsel persze ő aludt..én gyorsan kihuzigáltam mindent elemlámpával és mobillal bekucorodtam a gyerek szobájába. mire a vihar lement a férjem is hazaért..semmi kár nem lett csak itt ott befolyt a víz az ablakoknál.
A cumit alig akarja elfogadni ordít ha odaadom, inkább a csuklóján cuppog már piros/vörös volt estére :?

Csakegy hogy aludtatok?

Rejo jó nyaralást és sikeres házvásárt!

mi is fordulgatunk oldalra de a fenekét nem billenteni :lol:
mi nem keltünk éjszaka de a cumisüveget és vizet már beszereztem :roll: ti hogy szokatjátok le?

hűűs békés pihizős napot
Vendég

Rami

a KAKIS PELUST EGYENES VISZEM LE A TÁROLÓBA(gázálarcba), a pisis meg a sima kukába,mert naponta visszük le,szóval nem látom értelmét.

Hunci
már annyiszor irni akartam,h köszi a tippet az aloéra,meg is vettük egy darabig jó volt,de most annyira kipöttyösödött,h elvittem bőrgy.-hoz,,,kaptunk egy krémet ,eddig úgy tűnik jó,de fújom majd vele.Férjem is használja(érzékeny a bőre)neki nagyon bevált!Köszi :)

megyünk sétálni
Vendég

Ella nem rémlik, írtad más a mobilszámod...írsz smst ha ráérsz jövő héten?otthon leszünk júl 3ig...
Kavics ez rád is vonatkozik...

sziasztok

ui:fáj a torkom :evil: 40 fokban megfáztam, gyerek is...csak ő köhög, trüsszög :evil: tőlem örökölte...

itt is 30 fok van a lakásban :evil: uutálom.
tegnap T azt mondta, minden oké, nincs fogigátló, mert félt nehogy visszaessek, de a 120 p cukor tényleg alacsony, de azt modnta, majd beáll, szedjem a 3*1000-et igény szerint ha érzem hogy kevesebb is elég, elég a kevesebb...amúgy ügyes vagyok, hogy ilyen hormonjaim, terhelésem volt :lol: és egyáltalán a terhességi diéta stb stb...szóval gratulált összességében. :lol: a gyerek bent volt, szórakoztatta a csajokat és a dokikat. :lol: aztán megmutatta milyen egy sírás-üvöltés ha valaki kal egy kis tüdőérlelőt a pociban :shock: hát asszem a szomszéd is hallotta :lol:

na lépek
Vendég

Kavicska, Kincs köszönöm a drukkokat!

nyaralni jövő hét csütörtök éjjel indulunk, most hétvégén 3 napig egyedül vagyok, úgyhogy titeket foglak boldogítani! és hímzek sokat, meg kádban döglök, meg tv-zek, és délig alszom, és rendelek kaját és shoppingolni is fogok. lehet rám irigykedni! :lol: :lol:

gyerekek meg hadd élvezzék magukat falun, nagymamánál. és férjem megtudja milyen két éjszaka vizet adni a szomjas lányának, éjjel 2-kor. meg reggel 6-kor! hihi!

tényleg, Kavicska ti mikor mentek szabira? Ti is nemsokára igaz?

ki fog engem sms-en értesíteni, ha valami nagyon komoly történik??? új kismama pl? eddig Kavicstól kaptam az infót ha nem voltam sokáig.

Kép

Kép
rejo

Hello!

Monácska!

Nem merek megesküdni rá, de valamelyik aukciós oldalon (asszem a Teszveszen) láttam, hogy van utángyártott zacsek is ilyen pelustartóhoz, esetleg nézd meg. :wink:

Nálunk is volt jó nagy szélvihar, ablakcsapkodás, de minket most megint valahogy elkerült a vihar. Nem bánom egyébként, pláne hogy nem messze velünk szemben, még reggel 6kor is cikáztak a villámok. Viszont viszonylag fehér emberi hőmérséklet lett, ablakok nyitva és én is megyek ma várost járni, letojom hogy itthon is lenne dolog. Ki kell ezt az időt használni.

Dimet!

Én sehogy nem bírom. Reggeltől este 6ig a lakásban ülök, nyomatom a ventillátort és nézegetek kifelé. Csak ha muszáj, akkor megyek valahova, hobbiból már sehova sem. Még jó hogy most épp nincs rajtam a mehetnék. :lol: Viszont éjjel sem alszok, ami nagyon rossz, de ez van. Reggel 10-ig általában sikerül bepótolni azt ami elmaradt alvásilag. :D

Rejo!

Nagy kalappal és jó nyaralászást! :wink:

Zazzy!

Kéééépzeld, sikerült rendes dinnyét vennünk!!!!
El sem hiszem, de olyan finom és ropogós mint az álom és olcsóbb is volt mint a tök. Remélem ahol vettük, legközelebb is ilyenek lesznek, mert akkor nem kell lemondanom a dinnyéről. :lol: :lol: Asszem eszek is egy kicsit mindjárt. :D

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monnee köszi, de még kicsit maradok veletek! :lol:

Kép

Kép
rejo

Mona!

Itt a link: http://www.teszvesz.hu/item386855281_an ... minta.html
A lányok megszakértik, hogy jó-e ez így.

Monee

monee85

Hehehe
Jó idő van, errefel nem is fogok ma csinálni semmit!
Ákos fiam az apjával húzott el, T-m dolgozik, Nóri szundizik, így simán rosszalkodok a kupi tetején!!!!! Hihihihihihihihihihihi

Be kék vásárolni, de majd holnap úrasszony módjára, kocsival! :roll: :wink:

Bettica??? Hogy vagytok???? Sokat gondolok felétek......... Bence jobban van már? Javul a pocifájása?

Rejóka!
Mi júli25-én megyünk 10 napra!!! Hármasban, Ákos itthon akar bulizni............... Pfffffffffff Mondtam is neki, hogy agyon ütöm, ha a kecónak baja esik, de azt sem ússza meg szárazon, ha neki baja esik!
Szabadi-Sóstóóóóóóóóó rulez! Alig várom!
Vendég

[quote="monee85"]M írta:monee85ona!

Itt a link: http://www.teszvesz.hu/item386855281_an ... minta.html
A lányok megszakértik, hogy jó-e ez így.

Vááájjjjáááááá!
Én tutira azt sem tudom, hoyg jó e ez így egyáltalán! No meg Gabika majd ír, hogy el tudja e postázni, aztán majd meglessük! :)

De köszi, rögzítettem!!!!!!!

Jót tett neked a hűvös idő, megint felpörögtél!!!! :lol: :lol: Bakker, én is elég energikus vagyok, de te simán kenterbe versz! NYUGIKA!!!
Vendég

rejo, majd írok én neked :)

irigyellek a hétvége miatt!!!!!!! ah.
és remélem összejön a ház!!!

itt is nyűg. napok óta nemtom szinte elaltatni a gyereket. nem vagyok hajlandó sok-sok percig riszálni a seggét. magától meg nem alszik el, akármilyen álmos. lemegy a meleg időszak szankciókat fogok bevezetni....mondjuk nem volt gáz, hiszen eddig 2-3 perc alatt elaludt. de most.....

csakegy, hintőpor bejött???

Kép

dimet

rami, kitartás nektek ott délen!! ma jó lesz nektek, klímás lakás. :)

Kép

dimet

Részvétem minden babásnak aki a hőség miatt szenved:( Anno Lilla a nyáron romlott el alvásügyileg (hőség, állandó kelés) és kellett hozzá egy kis idő amire "megjavult".

Mi azt csináljuk, hogy ugye mindkét szobában éjjel-nappal pörög a csillárventillátor, fektetés előtt átszellőztetjük az egész lakást, a bazi erős ventillátorral is nyomatjuk a levegőt a gyerekszobában, aztán amikor mi megyünk aludni akkor kinyitjuk a gyerekszoba 2 ajtaját (luxus:) és megint átforgatjuk a levegőt. Plusz ugye bent van Lillánál a cumisüveg tele vízzel ami reggelre tutira elfogy. Kétszer már éjjel is elfogyott, volt is üvöltés úgyhogy valszeg 2 cumisüveget fogunk legközelebb berakni. (Nálunk ugye extra szívás van mert Lilla kénytelen pizsamában aludni, nem pucérkodhat). (ÁÁÁÁllat jó ez a turbina amit vettünk:))))) Az egész lakást átszellőzteti!!!!!

Ő valszeg jobban alszik mint én... (iszonyú... éjjel arra ébredek, hogy egyszerűen nincs oxigén plusz még a hasamra se fordulhatok, a hátam se knyelmes... az ablakot meg ugye nem hagyhattuk nyitva a vihat miatt. Szívás)
Vendég

Klíma: én is utálom, de egyettértek Rambókával, hoyg néküle még rosszabb. de sztem van középút is. én minden sélben 1 órára bekapcsolom, amíg marci alszik, résnyire nyitva hagyom az ajtaját, bemegy oda is egy kiscit. jól áthül a lakás, és bírható lefekvésig. nélküle megpusztulnánkaz tuti. én nem tudok úgy élni, hogy az ember menekül a lakásából (bár a beton nekünk is ilyen volt).

Rejo :D majd képet kérünk! merre van?
jó nyaralást! :D

marci aludt éjjel mint a bunda... én bezzeg.... 2 napja felébredek a viharra, és mire vége már kel is nap.
:( hulla vagyok, semmire se képes.

Kép

Kép
csillagfény

Sálálálálááááááááááááááá
Borsópörköltet főztem!!!!
Lehet, hogy nagy hülyeség volt, de kb. fél éve nem ettem borsót már!!!!!

Nálatok is meleg van???????????
Vendég

Ó de jó, jövök én is panaszkodni! :lol:

Ma Ember sokkal hamarabb hazajött, mint szokott. Azzal fogadtuk, hogy a gyerek üvöltött! :? :lol: :lol: (néhány napja ez új divat mifelénk), nem akart a jobb mellből szopni. Nem és kész! Nincs olyan pozitúra amiben hajlandó lenne rácuppanni. :(
Aztán elcsendesedett, megebédeltünk és elküldött aludni.
Azt hiszitek tudtam? A gyerek egyfolytában nyüszögött. Egyfolytában. Én pedig nem tudok a fiam nyüszögése mellettaludni.
Felkeltem és mondtam,, hogy etessük meg, mert 12kor nem szopott eleget és éhes.
Megint cicire. Balból evett jobból nem :? és üvöltés. Hogy én hogy képzelem, hogy Ő a jobból egyen??? :shock: De éhes volt, hogy esett szét.
Táp. 200 mlt nyomott be. És beájult.
Most mindkét pasi alszik.
A párom azt hiszem kissé csalódott, azt hitte minta fia van! És kezd szembesülni vele, hogy mintagyerek márpedig nincs! Vannak nyugodtabbak és vannak kevésbé nyugodtak, de ha valami zavarja őket, akkor csak egyetlen kommunikácis eszközük van és az a SÍRÁS! Márpedig egyetlen kicsifiát a meleg zavarja. Akár az anyját. Csak annyi a különbség, hogy nem nagyon izzadok, Szilas akár egy igásló. "Csorog"a víz róla. Tenyere talpa nedves!
Na de megszokja az EMBER is!
Ennek a kellemetlen időszaknak is vége lesz egyszer!

Csakegy! Ugyanaz mint tavaly nálatok Lilla. Szilas jó alvó. Spontán elalszik, éjszaka csak a hasa ébresztette egyszer, max kétszer, szopott rendesen és aludt tovább.
Egy hete (kb.) megy ez a cirkusz.
Alig bír elaludni. Tegnap előtt este 40 percig tartott, amig elaludt! Ez extra rekord, mert ilyen még sosem volt.
És éjszaka sem tud visszaaludni azonnal. Sír ha visszateszem a kiságyba. Alig birom megnyugtatni (szerencsére nem üvölt). Hiába iszik, eszik. Az elmúlt két éjszaka már ez sem hatja meg!

Rejonak igaza volt, ebben az időszakban nem lehet éjszai kelésről leszoktatni. Tudom, hogy igazából nem éhes, inkább csak szomjas. De tök mindegy, mert NYŰGI!

Na, mindegy! Betarásulok Dimet mellé és ha lejár ez a hőséges időszak panaszlevelet írok és kártérítést fogok követelni!

Rejo!
Éljen a lánykori évek "fílingje"!
Éééélvezd!!! :lol: :lol:

semmi ilyent Kép
ilyent Kép ilyent Kép ilyentKép
ne csinálj!!!

Csak buliiiiii!!! Kép

vagyis:
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Sziiiiiaaaaaaa Kavics!

Végre......
Szegéyn Szilas! Szegény TE!!!!!! A jövőhéttől kicsit könnybb lesz, mert hűlik az idő!

Nóri is nehezebben alszik el, melege van! Pedig annyira álmos, hogy csak egy kis csík a szeme, de mégis alig tud elaludni.

A jobb cicidet vajon miért nem szereti????? Fejd ki kérlek, ha nem szopizza be Szilas, mert elapad..... Tudom, menjek a fenébe a tanácsaimmal................... :oops: :oops:

Ölellek
Vendég

Most nem fogok csúnyát írni!
DE!

Istók hogy élne szexuális életet a köcsög szomszéddal, aki azt hiszi, hogy ilyenkor kell falat fúrni!
És az sem érdekel, hogy Istók pasi és a szomszéd is az! :evil:
Vendég

Kavicska: nálunk vasárnap hajnali 7-kor szokott valaki kalapálni és fúrni... és még nem sikerült rájönnünk, hogy ki ez a görény mert valszeg meglincselnénk...

(Lilla jéghideg... a mázlista... most mászott ki a medencéjéből:))))) (nappaliba is betehető ám a medence a maga 60 centijével... a 100 centis változatba meg már egy felnőtt is bele tud ülni:)))))) (az nem fér el a teraszunkon sajna).

Másik trükk: virágspricni... azzal kell fújni néha a gyereket és magunkat (porlasztó funkció)....
Vendég

Sziasztok!
Nem jó ez a nagy meleg. Lara nagyon nyűgös mostanában, nem bírja a téli baba a nyarat.
Klímával ki lehet bírni, csak főzni ne kelljen.

A Captiva utántölését mi is így oldjuk meg december óta, lsd. amit Monee linkelt be.
Ugyan mi a Tescoban veszünk bele töltetet. Sima mezei kukazsákot vettünk az erősebbik fajtából (80cm hosszú).

Rambóka!
Nálunk dörgött, villámlott hajnalban. Lara szerencsére nem ébredt fel, mi viszont felriadtunk rá. Halkabban is jöhetett volna ez az eső.

Hunci!
Kisfiad nagyon ügyes úszóbajnok!!!

Holnaptól keddig Balatonon leszünk, kiváncsi leszek mit fog művelni a nagy tóban.

Kép
lara26

Lara!

És az ugyanolyan jó? Így is szagmentes marad a cucc?
Én nem láttam még ilyen kütyüt működés közben, de leginkább az riaszt vissza tőle, hogy drága bele a töltet. Mert magát az edényt egész olcsóért meg lehet már kapni használtan...
Most mondanám, hogy magyarázza el valaki, hogy mit csinál az edény, hogy ne jöjjön ki belőle a büdi (pl. leforrasztja a zacskót amikor pelus kerül bele?), de nem hiszem, hogy el tudnám képzelni. :)
Aktuális lenne nekünk is a kérdés... kellene pelusos vödröt venni.

Mona!

Tök szép lett Nóri új vonalzója.

Itt annyi a különbség az éghajlatban, hogy nem süt a nap, viszont füllesztően meleg van. Mondjuk én ezt még mindig jobban bírom, mint a tűző napsütést.

Meg tőzeglegyesedtek a petúniáim, hogy szakadna rá az ég! :evil:
Nemtom miért, nemtom hogyan, de full tele van ilyen muslinca szerű izékkel az összes virág. Már utánanéztem a neten... most a népi módszerek sorozatos kipróbálása jön. Ha nem válik be egyik sem, a petúniák likvidálásra kerülnek. :evil:

Jah és az a hülye, aki a rövid haját nyáron kezdi el növeszteni (én). Meggebedek, olyan meleg. :roll:

Monee

monee85

Monee: így is rohadt büdös ha kinyitod. Ha viszont csukva van akkor nem érzed... csak a zacskócsere egy rémálom és hót undorító:)))). Ráadásul maga a műanyag tároló is iszonyú büdös lesz nagyon hamar, teljesen átveszi belül a kakiszagot... (én kint szoktam szellőztetni a teraszon, de halottnak a csók...)
Vendég

Csak egy gyors tapasztalatcsere lecsófőzés közben:

Captivánk van, de a töltet bele horror összegbe kerül. Mi Ausztriából hozatjuk a tekercset bele, mert kint olcsóbb. :shock: És kevés helyen kapni itthon, pl. a Brendonban rásóznak 30%-ot.

Monee, olyan kis csapóajtó szerű záró van rajta, tehát amikor benyomod a zacsijába a szaros pelust, "elnyeli".

DE: az sem egészen. A szag 1 nap után jön belőle.

Tehát ha valaki erkélyes, földszinti-1.emeleti lakásban vagy kertesházban lakik, annak nem ajánlom, mert drága buli. Jobb azonnal levinni az ilyet a kukába.
Vendég

Köszi csajok! :D

Monee

monee85

Norka!
:lol: Jó a leírás!!
Na megyek fényképezni vördöt!

Kép
lara26

Nyah

Hát cska emgkérdem, tőletek tapasztaltabbaktól..............

Mennyit kellene ellegyen ÉBREN egy 3 hós baba?? Jójójó, átlagban, kb.......

És ha ébren van, mit lehet vele játszani???? Mikor mér megunta egyedül a pörgőbúgócsigázásást, a macikákat, a lesegetést, mindent, akkor mégis muszájos felvennem, és mit csináljak vele, mivel az előbbi játékokat megunta már!

HELP!!!
Fontos lenne, kérlek írjátok le, mert fogalmam sincs mi tegyek!

Nóri kb. egy-másfél órát van ébren két ettés közt, és kb. 20 perc még pluszban az öltözetés, tisztábatevés, anypusszantgatás, gyömiszkölés, etetés!

Ebből a kb. másfél órából elvan magában 15-20 percet, nem többet.....................
Ha ez kevés, mégis mit csinájak, hogy legyen több??????? Most is nyüszög..... Jól behergeli magát, és elkezd torkaszakadtából bömbölni...... Grrrrrrpffffffffffffffffff
Megyek is!
Vendég

Kép

Kép
lara26

Te jó isten, Lara... :lol: :lol: :lol:

Rambóka megirigyelhetné tőled ezt a precíz leírást. :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska!

http://www.freeweb.hu/mama-baba/3honap.html

http://cseresznyevirag.wordpress.com/20 ... apos-baba/

szerintem a 15-20 perc teljesen rendben van!

és én is gondban vagyok időnként.

pihenőszékbe teszem és dumálunk. nevetgélünk. ezzel is telik az idő. élvezi nagyon

meg van, hogy itt ülök vele a gép előtt és ő is hadonászik :lol: :lol:, mint most is!

nem eccerű. majd jobb lesz kettecskéval, mert akkor már Szilveszter is beszáll a szórakoztatásba!

vagyis remélem, hogy Rejoka igazat beszélt múltkor, hogy a kicsi ffigyeli a nagyot! :lol: :lol:

Sziiijjjjaaaa Norkaaa!

llecso, nyami.
Vendég

Sziasztok !

Tojásos lecsó evése közben egy kis info az "ügyemről" :lol:

A donor tökéletesen megfelelne, ha nem derült volna ki, hogy a trombocitáim speciális antigént tartalmaznak, ami a lakosság 1 %-nál fordul csak elő :roll: Ez semmi rosszat nem jelent, illetve jelen esetben annyit, hogy a Vérellátónak kell keresnie donort. ÉS ! két személyt már találtak, ami nagy szó, egyikőjük pécsi, a másik szegedi :lol:
Kb. 3 hét és kiderülhet, hogy jó lesz-e valamelyikőjük.

Köszi a drukkokat !!!
Puszi Mindenkinet
Niki
mniki

őőőő... én nem emlékszem, hogy játszottam-e Lillával 3 hónapos korában... szerintem nem... asszem... mondjuk most se vészesen sokat... ő szimplán a nyakamon lóg/ott... Most meg jön utánam mindenhová, segít teregetni, az ölemben fetreng, amíg én a konyhában vagyok kipakolja az evőeszközöket a mosogatógépből, elrendezi a mágneseket a frigón stb. Izé... (asszem bediliznék ha egész nap szórakoztatnom kellene... ) Na ja.. ő ridegtartáson nevelkedett:))))))
Vendég

Monee!
Grat a dinnyéhez! :D

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?