Új privát üzeneted érkezett!

Nitacska jabulást nektek és remélem mára már jobban vagytok.
Mi tegnap hatalmasat pihiztünk, olyan cudar idő volt, hogy nem volt kedvünk semmit sem csinálni. Megfőztem az ebédet és utána pedig estig dvd-ket néztünk. Annyira elfáradtam benne, sokkal rosszabb mint ha dolgoztunk volna egész nap :roll:

KépKép
csige-bige

Aranyeső: :) tetszett ahogy írtad erősen fiúnak készültél:)

Gabi: Nekem is az Ádám Viktor név tetszik a legjobban. Persze a tiétek a döntés de az valahogy nagyon szépen cseng. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok

Hoztam nektek mai pocakfotót.

Egyébként én is kezdek vele megbarátkozni, hát lehet ez marad.

Kép

Nitácska hogy van Máté? Milyen volt az éjszaka?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: Szemmel láthatóan nő a pocid:)

Kép
csucsu05

Gabi nagyon nagy hasad van!

Nitácska Máténak jobbulást kívánok.

Syl hogy állsz?

Annus nagyon szép napra vagy kiírva. A névnapom.

timejka

Gabi: nagyon szép pocid van és mekkora basszussss. Gratula hozzá :lol:

KépKép
csige-bige

Gabi:Mindig elámulok,hogy milyen szépen növöget a pocid!! :shock: :D

Timejka:Semmi nincs velem!Most vagyok a 21.napomon,most várok!!
Ha megjön akkor megyek vissza a dokimhoz uh-ra,cisztanézőbe! :?
Ha lesz ciszta ,akkor tutira akarom már a lapart!

És te hogy állsz???

Kép

Kép
syl100

sziasztok!hát nem volt könnyű az éjszaka de tuléltük!!!!!!!!
ma voltunk dokinéninél kaptunk 4 vagy 5 fée gyógyszert meg még ilyen pumpát is amit az asztmások is kapnak.........állitolag jó a torokra...... :roll:
ma már nem lázas legalábbis eddig de még csúnyán köhécsel......
nekem a fejem majd szétrobban...... :?
gabi olyan jó nézni ahogy gömbölyödik a pocakod!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Remélem Máté hamar meggyógyul. Sok folyadékot adj neki az jót tesz majd,.

Kép
csucsu05

csucsu iszik hálaégnek.most épp banánturmixot iszik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na nem éppen arra gondoltam bár az is finom. sok vizet, gyümöécs teát vagy facsart narancs lére gondoltam. De a babánturmix laktat is igaz.

Kép
csucsu05

iszik teát mézeset a torka miatt.....de a banánturmixot most kaja gyanánt eszi .mást nem nagyon akar/tud a toka miatt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska az a lényeg, hogy sok folyadékot igyon. Ha éhes úgyis szól, és azt csak azt eszi meg ami jól esik.

Syl persze, hogy a szoksos.Semmi. Jön hozzám is a Mikulás. Már úton van. Franc vinné el.

timejka

timejka :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Timejka:Miért?Már barnázol?Vagy görcsölsz?

Kép

Kép
syl100

Timejka: Van jele vagy "csak" a menis fájdalmat érzed? Mert az lehet simán babától is ám.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Hoztam nektek jó hírt képzeljétek a vér,vizelet eredményeim tökéletesek.Minden negatív lett :lol: :lol: Ma megyek UH-ra meg kukkoljuk a PÉ-t.Nagyon kíváncsi leszek rá!

Timejka!
Fránya miki :twisted: :twisted:

Nitácska!
jobbulást Máténak!!

syle!
Drukk,hogy piri elkerüljön és ne kelljen menni cista nézőbe,hanem baba nézőbe menj. :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Azta mekkora pocak :shock: :shock: Gratulálok!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: remélem szép nagy tűsszőid lesznek. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

jajj, én is eltűntem kicsit.
Nálunk semmi különös, várom a jövő heti genetikai UH-t.

Ki hogy van?
Vendég

Hát Puszedli hogy szalad az idő. Még csak most jöttél a pozitív teszttel és már genetikaira mész. Hihetetlen.
Velem semmi különös. Ma fejezem be az első havi clostit és holnap megyek a dokihoz vissza.

KépKép
csige-bige

Szia Csige!

Neked akkor nemsoká pé. Drukkolok nagyon!!!
Remélem sikerül elkapnotok a jó időpontot!!!

Nekem néha nem telik ennyire gyorsan az idő.
Vendég

Sziasztok!

Csige, nagyon tetszik a karis renszarvasod!!!

Olyan felelmetes szamomra olvasni a cisztakrol... en ugy parazok toluk! Remelem senkisen sem lesz!!!

En azt hiszem tul vagyok a peteeresen, de a fejem ugy nez ki mint ha borsot hanytak volna ra... tele vagyok hol kisebb hol nagyobb pattanasokkal, a ferjem ma nem birta tovabb .... es "letinedzserezett" :?
Vendég

Aranyeso: én is féltem, azért nem is mertem elkezdeni vagy 3 hónapig a clostit.
és szintén szegedi :wink: .

Nekem a terhesség miatt vannak pattanásaim a mellkasomon ésa hátamon, még jó, h kicsik.

Remélem mielőbb elmúlnak!!! szörnyű mikor az ember feje tel van ragyákkal!
Vendég

Puszedli, a clostit en is halogattam... de semmi haszna nem volt.

Jo volna ha a terhesseg miatt lennenek ezek az "ekszerek"... akkor nem idegesitene... igy az utcara sem mentem 2 napja, de hal istennek muloban! :lol: (magabiztossagom a beka segge alatt)

Szegeden melyik dokihoz jarsz? Januarban megyek haza, es addigra talalnom kellene valakit... Daruhoz jartam, de ... eleg negativ elmenyekkel tavoztam.
Vendég

Aranyeso: akkor már túl vagy egy closti kúrán? és most megint szeded?
Én is azt hittem, hogy semmilyen hatása nem lesz a clostinak, 37 napos lett volna vele a ciklusom. De szerencsére nem jött meg!
Szóval clostis babánk lesz:).
Vendég

Gabi: mekkora pocid van!

ja, nekem is van pocifotóm, igaz, h már két hetes.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Látom, szépen nőnek a Babás pocakok, szépek Vagytok! :)
Szeretnék kérdezni Tőletek valamit. Ti mennyire találjátok megbízhatónak az ovulációs teszteket? Én most Coraxot használtam és mára baromi erős a teszt csík, jóval erősebb, mint a kontroll csík. Akkor ma van pé, vagy holnap lesz? Megbízható szerintetek? Csak mert, emlékeztek az egyik doki 1 hete azt mondta, egy domináns tüszőm sincs...ehhez képest a teszt tökre mást mutat!
Köszi előre is!
kexi

én az ovulációs tesztet csak hőmérőzéssel találom megbízhatónak, hisz az ovu teszt lehet +, de ha a hő nem megy fel utána, akkor nem is volt meg a pé, csak próbálkozott a szervezet.
Ha ma lett + az ovu teszted, akkor holnap lesz pé-d, szóval ma tessék összebújni!!!

Ezt az ovutesztet nem ismerem, én ababtervezokről rendeltem.

Nekem sem volt domináns tüszőm. A 17. c.napon csak 13 mm volt. És tessék, baba lett belőle:).

Sztem megnőhetett az!!! Reméljük! és ki is pukkan! Szorítok!
Vendég

Puszedli,

köszönöm szépen, a hőmérőzést is csinázom holnaptól. Remélem, abból majd fogom látni, hogy mi a helyzet. De jó lenne, nálunk is Babásodás lenne, mint Nálatok!! Igazi Karcsonyi Ajándék lenne!
kexi

Kexi: szorítok nagyon neked is, a többieknek is!!!
Elhiszem, hogy annél szebb ajándék nem is lehetne, mint egy + teszt a fa alá!

Mára ennyi voltam.
Lassan megyek haza. Végre!
Majd jelentkezek!

pusz, szép estét!
Vendég

Kexi:tényleg hőmérőzéssel jó csinálni!Amúgy meg az utolsó pozitív nap és az első negatív utána akkor van a pé-d!
Mi úgy szoktuk,hogy mikor már pozitív onnantól mindennap együttvagyunk,nekem eddig (2 hónapja csinálom),3 napig szokott pozitív lenni az Lh!

Puszedli:Szépen látszik már a pocid! :)

Kép

Kép
syl100

Előző heti sztárfotók!
Kép
Kép
Kép

Puszedli!
Jó h jelentkeztél!Neked is növöget a pocid szépen!

Gabi!
Neked meg a 4.gyerkőcnél már persze h ilyen gyorsan nő! :wink:

Többieknek meg szorítok,mindig gondolok rátok.Ha jövök olvasni akkor izgulok h vajon kinek lett pozitív a teszt! :lol:

annus11

Nagyon cuki maszatka!!!
Nem látni,hogy mi van a lábaközt?? :lol:
Olyan kisfiús nekem!Nem?

Kép

Kép
syl100

Sajna nem látszik,mert ott van a köldökzsinór is...szóval semmi biztit nem tudunk....

annus11

Annus: nagyon jók a sztárfotók. Én is fiúra tippelnék :)

Kép
csucsu05

Sziasztok

annus tök jók a fotók, én is fiúra tippelek.
Annus igen tudom hogy azért nől ennyire mert negyedik, de még én is meglepődöm, mert nem számítottam rá hogy ennyire hamar így meglátszik. Rékával is hamar nőtt de nem ennyire, kb 14 hetesen volt ekkora mint most.

Neked nincs újabb fotód magadról? Olyan jó nézegetni ahogy növögetünk:)

puszedli te is szépen gömbölyödsz. Nekem az elsővel a 16. héten kezdett el látszódni, ráadásul az esküvőnk a 15. héten volt, így nagyon izgultam hogy rám jöjjön a ruha, de szerencsére nem volt gond. Aztán esküvő után egyik napról a másikra tök sokat nőtt. Mintha tudta volna hogy addig nem nőlhet:)

Kép

gabi1

Jó reggelt mindenkinek.
Puszedli: szép pocid van már, szépen látszik, hogy lakozik bent egy kis ember.
Aranyeső: ne parázz a cisztáktól, nekem is ez volt. Most ismét felírták a clostit és egyből mondtam a dokimnak, hogy hú akkor nézzen uh-n mert félek a cisztáktól. Erre azt mondta, hogy ne ijedjek meg. Ha esetleg a gyógyszer határásra alakulna ki ciszta, akkor az a havi vérzésnél felszívódik, viszont ha babás vagy, akkor ott megvan a baba mellett, semmi komplikációt nem okoz, sőt még a hormontermelést is serkenti és szépen felszívódik a baba mellől. Szóval megnyugtatott a doki, de hát a babáért mindent.
Annus: nagyon aranyos Maszatka. Milyen komoly ahogy a kezét tartja, mintha integetne és mutatná hogy minden rendben idebent.
Én ma megyek a dokihoz délután és viszem neki a hormonvizsgálat eredményét. Lehet hogy megkérem nézzen meg uh-val lát e tüszőket, ma vagyok a 7. napon. Nem tudom mit szól hozzá?!

KépKép
csige-bige

Sziasztok!
Koszi Csige, megnyugtattal... ill. szepen, lassan :oops:
Remeljuk szep nagy tuszoid lesznek...!!!

Mindenki szepen gyarapszik, micsoda fotok! :D

Syl, le a kalappal a parod elott, az en ferjem ha meghallja, hogy peteeres, hanyatt homlok menekul (ha eppen itthon van). Azota befogom a szam, es "csak ugy" raugrok, igy nem zarkozik be.
Vendég

Sziasztok!
Koszi Csige, megnyugtattal... ill. szepen, lassan :oops:
Remeljuk szep nagy tuszoid lesznek...!!!

Mindenki szepen gyarapszik, micsoda fotok! :D

Syl, le a kalappal a parod elott, az en ferjem ha meghallja, hogy peteeres, hanyatt homlok menekul (ha eppen itthon van). Azota befogom a szam, es "csak ugy" raugrok, igy nem zarkozik be.
Vendég

puszedli nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!
annus nagyon szép a babasztárfoto!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

aranyeső én mikor a harmadikkal terhes letem szintén closty mellett akkor volt egy cistám, de azt mondta a dokim hogy nem kell aggódni mire legközelebb megyek felfog szívódni, igaza is lett a 9. héten már nem volt meg, csak a picuri.

nitácska hogy vagytok?

Annus azt akartam kérdezni tőled hogy amikor abbahagytad az utrot akkor éreztél valamit? Csak azért érdekel, mert lassan nekem is aktuális lesz, lassan két hét és már nem kell. És te milyen ütemben hagytad el? Nekem 2x2-t kell használni.

Kép

gabi1

gabi köszi kérdésed jol vagyunk!!!!!
tegnap páom olyan váratlanul elkapott...egy körre.... :oops: .tegnap előt is......most heppy vagyok nagyon!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor úgy tűnik Nitácska hogy front van, ami minden férfit érint :oops: :lol: Én alig tudtam kimenekülni a zuhanykabinból, nehogy szétrúgjuk már a végén :lol: majd a hétvégén a szállodában, ott mindent lehet :lol: Bár az én férjem szerintem azért annyira őrült, mert a héten szabin van és túlpihente magát. Tiszta bugyuta. Mondtam is neki, hogy már van egy gyerekem és most egy másikra hajtok :wink:

KépKép
csige-bige

csige ez tetszik!!!!! :D
ma pihi van mert mindennap én nem birom.....majd holnap. :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, veled orulunk!!!!! :lol:

Koszi Gabi, akkor nincs tobb para, ha mar tobben is mondjatok, hogy felszivodik! Annyira jol csinaljatok, hogy mit nekem mar egy ciszta... :lol: no meg egy baba!
Vendég

Csige, Veled is orulunk!!!!!!! Mi tortenik itt? Ugy latom a december honap jol kezdodik....! (mi is kihasznaltuk a pe idoszakot, titkoltam is rendesen) :lol:
Vendég

nekem még van idő a pé-ig.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát mi hétvégére elutazunk a balcsira, most lesz az az ominózus hétvége, de sajnos akkor még csak a 10-11-12. napon leszek. Viszont regenerálódásra jó. Feltöltődünk és újult erővel látunk neki majd a dolognak. Másfelől pedig romantikusan képzelem el ezt a hétvégét és minden meg is teszek hogy az legyen. Már van szexi fehérneműm és mikulássapkám hozzá :lol: Ja és képzeljétek már kezd fájogatni a hasam.

KépKép
csige-bige

Gabi!
Én 4x1et dugdostam.Kb 1 hét volt mire leálltam,ha jól emlékszem 2 naponta csökkentetem 1gyel az adagot.Vmi ilyesmi.Nekem az volt a tünet,hogy ezzel egy időben csökkent a hányingerem is.De nem tudom h a gyógyszer miatt,vagy alapból is csökkent volna.Mondjuk én nem éreztem semmit mialatt szedtem,pedig azt hittem a plusz hormon majd jól bezavar :roll:

annus11

annus értem, hát nekem sincs semmi bajom. De úgy gondoltam hogy 2x2-t csökkentem 3x1-re, aztán másnap 2x1-re és 1x1-re

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?