Hát nekem sem volt egyszerű délutánom...
Először is azzal kezdődött, hogy a Férjemet, miután végignézte a mai 3. filmet, megkértem, hogy ugorjon már el nekem dinnyéért. Erre persze az lett a válasz, hogy majd holnap hoz hazafelé, egyek sárgadinnyét addig, meg mittudomén. Már ezen felhúztam magam... aztán még oda is bökte, hogy minek vettem ennyi cuccot, pláne minek költöttem ennyit. Mikor kilépett nagy dúlva-fúlva az ajtón hogy hoz dinnyét ha már ilyen erőszakos vagyok megint, már bőgtem...
Aztán kb. egy órával később megint szétesett a
kib*szott mosógép, ami ezentúl Tetűládává keresztelődik, ez lesz a neve. Rendszeres mutatványa ez, nem befolyásolja szinte semmi, egyszercsak gondol egyet és centrifugázáskor leugranak a rugók a helyükről. Hát ezt most olyan jól sikerült, hogy levágta az áramot, két rugó is kiesett, mindezt persze épp akkor amikor pihikéltem volna kicsit. Nagyot szólt, nah... de a Férjem részéről semmi reakció, mert épp a számítógép elé volt kövülve. Itt bőgtem másodszor... Csuromvizes ruhák ki, biztosíték felkapcsol, közben retteg, hogy a darazsak épp ne akkor ébredjenek fel a villanyóraszekrényben, de a férfi oldalról még mindig semmi. És ezzel elment még pár óra... de közben szerencsére a kútba ugrásról, anyámhoz költözésről, és a külön ágyban alvásról is letettem. Megjegyezem jól döntöttem, mert állítólag szívem szerelme, egyáltalán nem hallotta, hogy szétesett a mosógép (légvonalban 2 méter és tényleg nagyot szólt), nem hallotta hogy a villanyórával szentségelek (pedig még az ajtót is bevágtam mérgemben) és csendes nyugalomban pihikélt tovább...
A bolond család folytatása a holnapi nap folyamán következik...
A dinnyével kapcsolatban erre a gumi-szerű belsőre gondoltatok, mint szar?!
Basszus... olyan fini dinnyét ettünk a szállodában, hogy teljesen rá voltam indulva, de ez elég silányka minőség. Firss volt, ropogós, csak úgy fröccsent belőle a lé. Asszem kénytelen leszek megenni, a Párom valszeg a fejembe húzza ilyen előzmények után, ha közlöm, hogy ez nem finom.
Zazzy!
Az a fajta dinnye aminek teljesen zöld színű a héja, másik típus?
Most éppen egy tigriscsíkos félén nyámmogok és ez tényleg szar. Nem lehet, hogy esetleg az a másik fajta jobb, mert nem tök?
Apple!
Megértelek, de mégis azt mondom, hajítsd a fenébe ezeket a méricskéléseket, mértékegységeket! Most így a Te dolgodon keresztül szembesültem vele, hogy anno én milyen "felelőtlen" voltam, hogy nem nézettem semmit, egyszerűen csak a babára bíztam, hogy akar-e maradni. Nem segítettünk rá semmivel, maradni akart.
Te viszont felelősebb döntést hoztál és meg is lett az eredménye, kapsz progit, kapja a pótlást a baba és minden rendben lesz. De nemá, hogy pont ez a segítség kergessen az "őrületbe"... Sok sok baba gyarapodott eddig is egészségesen és rendesen progi pótlás mellett is, miért pont a Tied lenne kivétel?! Nyugalom.
Nyelvjárás:
Nekem a nyüszög, és a nyöszörög teljesen mást jelent.
A nyüszög az egy olyan hisztizés féle dolog. Katának is szoktuk mondani, hogy ne nyüszögjön már, amikor éppen nem íííííízlik neki az ebéd, nem akar a szobában maradni és miiiiiiiiiiiiikor megyünk már le a medencéhez?!
A nyöszörgés meg inkább az, amikor fáj valami. Nyöszörög a baba, mert fáj a pocakja.
Sőt, nálunk van még egy nyünyörög is, ami kb. annyit tesz, mint a nyüszög. De inkább úgy, mint amikor a baba a maciját húzva maga után bandukol kifelé a konyhából és magának mondja el a bánatát, hogy nem lehetett megint csokit enni ebédre.
Jah és főztem is!
Gyümölcs levest és mákos gubát. Igazi diétás menü. A gyümi leves direkt a Férjemnek készült, mert imádja, de nem kért most belőle, pedig beraktam volna neki egy adaggal a fagyasztóba. Elkényeztetett! Kata meg TERMÉSZETESEN nem szereti egyiket sem, uh. ma éhen maradt.
Szép kilátások a jövendő gyermekre nézve, ilyen anyja lesz...
Jah és kenyeret is sütöttem! Na jóvan, elég az önfényezésből.
Mona!
Asszem Te írtad rendszeresen, hogy Nórival elég sokszor volt légszomjad. Nekem is szokott rendszeresen lenni és mit ne mondjak elég rossz ez a majd megfulladok érzés. Szívom be a levegőt, de mintha nem jönne elég és fulladozok... Tudtál vele valamit kezdeni, vagy így jártam én is?
Rambóka!
Kéne a gyerekdokinak a telcsiszáma! Kéne vele beszélnem...
Holnap megyek a védőcsajhoz és megkérdezném tőle, hogy mi van ezekkel a baba recept dolgokkal.
3 hete nem híztam szinte semennyit és a pocakom is beállt most egy ideje. Nem növök hasra... No para, a baba biztos nő, mert focimeccsek már nincsenek, csak úszkálás és sarok/térd végighúzgálás, de ez akkor is tök furi.
Bocs a regényért.