Sziasztok!!!
Monee! Üdv itthon! Én Nórival ki sem merek mozdulni két napja............. Tetőrben lakunk, 26 fok volt reggel, délutánra lesz 30 is!!! Pffffffffffffffff Vigyázz magadra, pihenj!
Bettica! TUTIRA EL FOG MÚLNI!!!!!!! A mikor! No, az kérdés ilyenkor! Próbáljátok meg, hogy erre az időre időzítitek a fürcsit, és jó meleg vízben hason hagyjátok csöppet! A meleg víz oldja a bélgörcsöket is, és nyugtat. Aztán hátha jobban le tud nyudogni!!! Gyönyörű gyermek Bence!!!!!!!! A babaolajois masszázst is imádta ilyenkor Nóri, de cska és kizárólag fürcsi után!!!!! Előtte leordította a hajamat!
Várom a születés törit...... Miért kap antibigyót???
Zsizsik! Elnéztelek volna benneteket, ahogy próbálgatjátok kiszagolni, hogy ki pukizott a lakásban ilyen förtelmeset.................
Ebben a melegben nagyon vigyázz Te is!!! Állítsátok fel azt a medencét hallod-e!!!!!!!
Csakegy! Szuperek a kiscipellők!!!!!! Remekül néz ki, és olyan jó puhának látszik! Majd számolj be!
Kincs! Emlékszel az írásaimra?????? Nos, ugye, hogy nem féltékenység ez??? Csak valamilyen ösztönös védekező reflex, hiszen Te magad nem ölelészed órákig........ Akkor ők miért???? Alvásügyben nem csinálod rosszul! Ne feledj el egyet! Bármilyen utat is választasz, vannak jobb, rosszabb és rémes napok....... Két napig otthon vagytok, harmadikon ki kell mozdulni boltba babakocsival, már az is összezavarhatja őket! Ne ess kétségbe, ilyenkor kicsit visszaesnek, és bizonyos dolgokat újra kell velük kezdeni!!!! Nagyon jól csinálod!!!!!!! Ölellek!
Norka!!! Istenem, még sömit sem mertem írni! Minden nap emlegettelek otthon....... Nagyon jó, hogy írtál, de most emg bűntudatom van, hogy nem hagyunk neked békét....... Építsd újra magad!!!!!! Várunk bármikor, akár panaszkodni, akár erőt adni!!!! (Ne legyen már lelkiismeretfurdalásod, hogy néha kiabálsz Bogival........ Tudom, hogy a tökéletes megoldás nem ez egy adott helyzet megoldására, de van mikor nem megy más az ember erejéből!!!! Boginak is meg kell tanulnia szerintem, hogy vannak az anyjának is "határai"!!!!!)
Kir! Ákos fiam a kifli csücsökkel kezdte, aztán a csirkecsonttal....... Nagyon sokáig cska pépeset evett meg! Látod, felnőtt! A joghurtból csak azt ette meg, amiben nem voltak gyümölcsdarabkák, mert nem volt hajlandó rágni!!!!
Jó kis meccs lesz, mire rászoktatod, vagy hagyod így a francba, hidd el, előbb utóbb sokkal finomabb lesz az, ami a tiétek, hiéba darabos, és magától leszokik róla!!!!! Írj majd, hogy mi sikerült!
Hajni!! Ha most sem reped meg, hozasd meg a mensidet! Nem egészséges, hogy ennyire elnyúlik egy ciklus! Arról nem beszélve, hogy a szervezeted sem szokja meg a "rendszert"!!!! És tudod, minden hónap egy egy új lehetőség. Szurkolok!!!!
Ezoka! Taffedim balzsam bevált! Tök jól néz ki a nyakam, tényleg eltűnedeznek tőle a kissebb szemlcsök! Köszi
Bettica! Tej ügy.........
Egyet ne feledj el: az első két hónapban bármikor jöhet olyan, hogy alig lesz tejed, és az elrakott tartalék életmentő lesz...... A másik meg, hogy eljön az idő, mikor 160-180 ml-t fog enni, és ha most azt "tanítod" a melleidnek, hogy ne termeljenek többet, akkor gond lehet később. A fejéssel szaporítod, de csak azzal a fejéssel, ami TOTÁLISAN kiüríti a mellet. Amikor csak kicsit kifejsz belőle, akkor pont az ellenkezője lesz előbb utóbb, hogy nem termel csak olyan keveset.
Kitartást! Ha ennyire jó tej adó vagy, érdemes lenne megfontolni, hogy szólsz a védőnőnek, vigyék el tőled..... Csak kellenek hozzá: HIV, Hepa szűrés, székletminta küldés. 1800 Ft literje, és házhoz mennek érte, edénykét is adnak, és gépet is, ami elektromos kölcsönbe!!! Gondold meg!!
EGYÉL!!!! Nincs szénhidrát, nincs tej........ Egyik napról a másikra lehet gond belőle!!!! Egyél szívem kérlek! Biztosan az idegesség miatt van, de muszáj enned, nagyon bántani fog, ha elapad a tejed. Arra nagyon sokáig szüksége van Bencének, míg ez a sírós időszka hamarra elmúlik!!!!!
Magunkról:
Csütörtöki veszekedésünket követte egy szombati ordítozós................ Aztán beszélgettünk. És hülyére hajtottuk magunkat megint a hétvégén ebben a melegben. De fent van a nappaliban végre a garnitúránk, mert hogy idáig ki voltam zárva a szobánkból, lévén a lányom nem tud még alapzajban sem aludni, én meg dekkoltam a konyhában a faszékeken............
Tegnap volt 27 éves a férjem. A meglepimet lazán ellőtte apósom egyetlen mondattal, azt hittem a nyakát is kitekerem, úgy sírtam............ Elmennek egy hétre táborozni, hát jó is lesz megint kicsit nélkülük na.
Lányok!
Nem tudok elszabadulni. Lenne rá vágyam, de nem megy. T-hez azonnal feljönne anyósom, apósom, és nem az lenne, hogy az apja vigyáz a lányára és foglakozik vele, hanem az, hogy anyósom-apósom hurcimbálják, akár el is viszik, míg T alszik........ Ezt nem akarom! Többek közt ezt is átbeszéltük szombaton....... Nincs megoldás, mert T nem fog összeveszni a szüleivel, én meg nem akarom olyan helyzetbe hozni, hogy a mi veszekedésünkben kelljen állást foglalnia. Marad a csendes ellenállás, és ha kiborultam, majd itt jól kitombolom magam. Sajnálom, ne haragudjatok.....................
Megyek!