Új privát üzeneted érkezett!

Legyekmami!
Amikor terhes voltam (rövid ideig) végig alacsony hőm volt 36,5-36,6.
Az első inszemnél pedig végig 37,0-37,01 és semmi :cry:
a dokik szerint ezt ne nézzük.
Több éven keresztül hőmérőztem, de aztán rájöttem, hogy csak az idegeimet teszem tönkre és abbahagytam....
Sok sikert a babásodáshoz!!! Mennek a drukkok ++++++++++++ :!: és ne izgulj a hő miatt. Olyan sok mindentől függ....
dezsina

Legyekmami!:)
én beültitől mértem a hőm,hol 37 volt, hol 36,6 ezért azt hittem,hogy ez sem sikerült....ilyenkor a kapott hormonok miatt nem kapsz egyértelmű választ,be is kavarnak.Drukkk!:)

Lányok!!!:)
én innen próbálok ellesni egy két babástrükköt.... ezt még Hajnóca mutatta nekünk.... http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html itt vannak jó kis videók.

Panduska!:)
biztosan szuper jó lehet babázni,és így felkészülni a te kis babód fogadására.Örülök hogy jól vagytok!

Dezsina!:)Csibe!!!:)
topikuraló csajok!Nagyon jók vagytok!
Fő az optimizmus!!!!! Nagyaon nagyon drukkolok,szorítok,izgulok értetek!!!
Vendég

Sziasztok!

Hú annyit írtatok, ne hari, de most nemtok visszaolvasni :oops:
Tegnap estére utolért a láz is, ma se vagyok sokkal jobban, persze a Máté mellett ez nem látszódhat.

A Kaálival kapcsolatban csak annyit, hogy azért én se utálom őket, csak néha berágok dolgokon. Pl. mikor negyed 9-re van időpontom és fél 10-kor még ott ülök és várom, hogy behívjanak végre, holott a negyed 9 szinte az első időpont. Persze tudom sok a dolguk, de akkor is...nekem akkor nem ez jár az eszemben :twisted: :oops: Viszont váltani meg nem váltanék, mert mégiscsak bízok a Kaáliban! Természetesen van kedvenc csajszim is ott, meg akit nem szeretek, de nem is az a lényeg, hanem ,hogy a Boga doki nagyon nagyon rendes!
Sikerült tegnap beszélnem velük, ha a héten nem jön meg, akkor kedden telcsizek és kapok időpontot még a hétre. Azt nemtom mi lesz, de a lényeg, hogy legalább mehetek.

Brummi
Szorítok nagyon, este rohanok a géphez, hogy mit írtál!!!

Dezsina
Tényleg rajtad nem múlik semmi, nagyon ügyi vagy!! :lol: Már csak 5 nap...ami csak 3 lesz??? :lol:

Nyulasz
Bocsi, akkor rosszul emlékeztem, hogy kaptál szurit :oops:
Ha kezdhetek elöbb, akkor ígérem jó példát mutatok majd :lol:
Lehet, hogy ez furán hangzik, de én most olyan mindegy alapon indulok neki- persze, mert már itt a Máté. Szóval úgy gondolom, hogy nem fogok beülti után foglalkozni semmivel, mindent csinálok úgy mint elötte (kivéve a Máté emelgetését), nem kell a férjemnek se itthon maradni, hgoy feküdjek....ha akar akkor úgy is megfog maradni. Nekem Apacsék nagyon jó példák :lol:
Aztán eldöntöttem, hogy ez lesz az utolsó próbálkozás, szóval muszáj lesz sikerülnie :roll:

Bella
Én is elevitet szedtem, meg folsavat, meg magnéziumot. Aztán beülti után meg a doki által felírtakat.

Csibe
Nekem az utolsó elötti beültinél a 10. napon még nem mutatott semmi, a 12-en pedig ott volt a csík!!! Igaz sajna nem lett belőle semmi, de a 10. nap lehet még korai....tessék bízni még!!!
Vendég

Mnzsani!
Jobbulást Neked!!!! :) 8)
Igyekszünk optimisták lenni!! Ugye Csibe?! :P

Vikimi!
:D :D már gondolkodom a babás vonalzon :roll: :? :wink:
dezsina

Bella!
A méhpempőtől nem vettem észre, hogy híztam volna. Csak a ciklustól szedem. De én nem fogyózóm most... Belevágom. Majd lefogyok másfél év múlva!!! :lol:
dezsina

Legyekmami,
Stimus hónapban nem szabad mérni vagyis teljesen felesleges. Ha kaptál repesztőt akkor megrepednek ne aggódj :wink: ilyenkor van benned hormon bőven szóval a hő nem mutat valós képet.
Vendég

sziasztok!

krisz: sajnálom :cry: jó mentést és családlátogatást!

csibe: még lehet + a teszted. ne add fel még! drukkolok++++

brumm: drukk+++ gondolok rád!

dezsi: nyugalom! itt vannak a babák! drukk++++

lányok: olyan jó olvasni, amit írtok, ezt a pozitív gondolkodást!

legyekmami: drukk+++ a hőmérős topicban biztos tudnak neked válaszolni! :wink:

zsani: hasonló a véleményem nekem is a kaáliról. te melyikbe jársz?
gyógyulást kívánok neked!

katica
katica30

Dezsi,
Én azért aggódom kicsit, mivel most tornáztam le végre magamról 9 kilót! Jó a babáért tudom mindent!
Vendég

Bella!
a három lombik alatt 6 kg-t hiztam. :lol: Ez másfél év :lol: nem akarlak elkeseríteni :lol: :lol:
Nekem az Elevit betette a kaput. Én attól kezdtem el a hízást....

Katica!
:D Akkor Rád is ragad a pozitiv gondolatokból!!!
dezsina

Na ezért félek én az Elevittől! :D

De Pandus ajánlott valamit a múltkor helyette, de nem tudom mi volt az!
Vendég

dezsina: én próbálok pozitívan gondolkodni. néha persze nem sikerül, vannak mélypontok, aztán újra összekapom magam. végülis haladnak a dolgaink, ha lassan is. előbb-utóbb eljutunk a lombikig is. csak sokszor nehéz kivárni, hogy történjen már vmi. mindig vmi vizsgálatra várunk, aztán meg annak az eredményére. de haladunk, és ez a lényeg!

katica
katica30

Bella!
Bizti Pandácska megírja, hogy mi volt az. Én nem emlékszem rá. Én csak azért választottam az Elevitet, mert a patikában erre voksoltak, illetve Czeizel dr. ezt favorizálta, illet nagyon szimpatikus.
dezsina

Katica!
Akkor fogsz majd igazán a fejedhez kapni, amikor elkezdődnek a szuri!!! :lol: Akkor hirtelen annyira felgyorsul minden, hogy már azon veszed észre magad, hogy a beültin vagy :lol: Ezek után pedig ismét őrjítően lassan megy az idő a + tesztig. Majd méglassabban az első UH-ig. :lol: A többiről már nem is beszélek :lol: :lol: :lol:
dezsina

Egyébként én is ezt szedem 2-3 naponta! Egyelőre!

Mai napi bölcseletem:
Még kisebb a világ, mint gondoltam! :D
Vendég

Bella!
épp én is ezen gondolkodtam... :lol: Lehet, hogy kicsi a világ :? :wink:
dezsina

Lányok lenne egy kérdésem:
a sikeres lombi után meddig kell még a Kaáliba járni?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

táblák:

Kép

Kép

Kép

egy kicsit széthúztam a sorokat, olvasható így? vagy a korábbi verzió a jobb?

katica
katica30

Dezsikém:
és meg is tervezted a terhesvonalzódat is? :lol:
olvastam, hogy lassan már azt csinálsz
tényleg a lombiknál hogy is számolják a terhességet, a punció vagy a transzfer napjától? (már mint a kalkulátorba melyiket kell beleírni)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katica:
szerintem így jó a tábla :wink:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katica!
:D Isteni a tábla!!!! :D nagyon ügyi vagy!!!! Minden elismerésem!

Heni!
még csak szemezek az új vonalzóval. ennyire nem bízhatom el magam :oops: :P Sajna nem tudom hogyan számolják, Pandácska már elmondta egyszer, de ezt is elfelejtettem, mert akkor még nem volt aktuális. De remélem, hogy kedden megkérdezhetem Tőle :D :D
Hogy a Kaáliba meddig kell járni, nem tudom, de az általános tény, hogy az első UHra (pici pulzáló szivecskével) még az intézményben kerül sor.
dezsina

heni: köszi, a 3.táblát elfelejtettem rendesen kivágni. most vettem észre. :oops: de majd legközelebb.
megtaláltalak az iwiwen.

lányok: még mindig lehet küldeni az adatokat! :wink:
akinél van vmi változás, vagy épp vmi aktuális esemény, ha szóltok, azokat is belerakom! :wink:

katica
katica30

Dezsi:
emlékszem, de már elfelejtette, de ha aktuális lesz utána keresek

Katica:
visszaigazoltalak :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katica nagyon jó a tábla :wink: .

Csajok, elkeztem görcsölni :cry:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
ne máááááár :cry:
dezsina

Csibe:
sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsikém azért ezt neked is küldöm

Brumi:
hogy vagy már?
már nagyon izgulok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Tibu:
merre vagy? nehogy eltűnj, a jó hír után, várjuk a további híreket

Ginuska:
veled mi újság?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi,
Punkció-14 nap és akkor az lesz a ciklus első napja. Ha ezt beírod egy kalkulátorba kidobja a szülést.

Katica,
Végül 28-án megyek dokihoz köszi ha javítod bár az már holnap lesz szóval felesleges :lol: na most jól megkevertelek bocsi :wink:

Heni,
Engem a szívhang után elengedtek ha nincs semmi probléma vérzés barna görcsök stb akkor általában mehetsz is utadra. Ha problémásabb vagy akkor szoktak tovább ott tartani.

Csibe,
Mennyire? De vérzés nincs ugye? Én is görcsöltem.
Vendég

Pandácska:
és a fagyis beültinél melyik az első nap?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

csibe: drukkhegyek mennek++++ . pihenj sokat!

katica
katica30

Pandácska!
köszi az infót. Csak kedden merem kiszámolni a pozitiv teszt után. Eddig még csak végig sem gondoltam. Korábban mindig kiszámoltam, most nem 8) Majd kedden :D

Heni!
:D jól jönnek ezek a pozitiv energiák, így délután!!!

Brummi!
Hol vagy???
dezsina

Na lanyok, megint egy ora volt vegigolvasni benneteket, de nagyon klassz volt! Csupa optimizmus! Igy tovabb! :lol:

Csibe, kerlek meg 1x ne add fel! A legtobb terhes no a varhato menszesz kornyeken gorcsol. Aztan egyszeruen csak nem jon meg :wink:

Brumi?

Panda! Ez tenyleg igy van, hogy a punkcio az elso nap? De hat nekem a leszivas az utolso mensim utan legalabb 10 nappal volt! Tudtommal a beultetes utan jon a 3. het a ciklusban. Valoban 2-3 nap eltolodas lehet, hiszen a leszivas es transzfer kozott csupan 2-3 nap telik el es a petesejt nem vandorol napokig a petevezetoben, de ha ez valoban ugy van, ahogy irod, akkor en el vagyok szamolodva egy hettel. Ugyanakkor az UH szerint a baba merete stimmel. :roll:

Katica! En kimaradtam a tablazatbol, pedig elkuldtem priviben az adataimat. Megkaptad?
katavirag

Dezsi:
az első vonalzód mit akar jelenteni?

:oops: bocsi csak kérdezem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

katavirág: újra megnéztem a priviket, de nem kaptam tőled egyet sem. bocsi. elküldenéd újra? utána beleraklak azonnal.

katica
katica30

Brummi tényleg jöhetnél már!!!!!

Kép

csibe
csibe32

Katavirág,
Nézzed meg mégegyszer hogy mit írtam mert valamit nagyon elnéztél :wink:
Vendég

Heni!
:D hogy hány nappal vagyok túl a transferen és hogy 3db Dezsit vagy Dezsinát kaptam vissza :D
dezsina

Pandácska!
Még nem számoltam ki, ahogy írtam, de azért csak zárójelben mondom, hogy nekem a 14. napon volt a punkció :D :D :D nem is kell majd kedden sokat számolgassak :lol: :lol: jaj de várom már :!:
Holnap milyen vizsgálat lesz :roll: :?:
dezsina

Dezsi,
Akkor nálad nagyon egyszerű a dolog :wink: cukorterhelésre megyek és szerintem lesz uh is legalábbis kikönyörgöm :lol: meg gondolom megnézi a méhszájamat is mert ilyenkor már azt is kell :?
Vendég

Pandácska!
Úúúú, az nagyon rossz izű lötyinek néz ki :x :x :x Délután jössz akkor?
dezsina

Lányok, legközelebb hétfön jövök majd, mert elutazunk 3 napra :D .
Brummi azért jöhetne már.............
Estefelé még benézek. :wink:

Kép

csibe
csibe32

pandácska: drukk holnapra++++

csibe: jó utat! hova utaztok?

brummi: hol vagy?

katica
katica30

[quote="szalai heni"]D írta:szalai heniezsikém:

tényleg a lombiknál hogy is számolják a terhességet, a punció vagy a transzfer napjától? (már mint a kalkulátorba melyiket kell beleírni)

hellóka!
nekem a kaáliban is és a védőnő is ugyanúgy számolta mint normál esetben ,vagyis az utolsó ciklus első napjától.(igaz Pandácska számítási módját nézve nekem egybeesik a nap) :)
Vendég

Dezsi,
Szerencsére tej zsömi lesz és nem az a lötyike. Tavaly ittam olyat most a zsömit választottam.

Brumm,
?????? Hol vagy?
Vendég

Hát, megjöttem. nehéz volt hazajönni. Nagyon megszoktam és olyan babaváró volt már itt nagyon a hangulat.. :( Az ágyam kinyitva, az utro, minden egy karnyújtásnyira.. Hát, nincs meg. HCG leesett a béka feneke alá, 3-ra... Azt mondta, azért állhatott meg, mert ilyen gyenge minőségű spermiumoknál ez megesik. Még 2 hét múlva egy ellenőrző HCG vérvétel, hogy neadjisten mégis ott bújkáljon, mondjuk rossz helyen, de ez most le van zárva... Úgyhogy hajrá január...

Kérdeztem, lehet -e majd hosszú protokol, nem antagonista, megnézte az eredményeket, annak alapján igen.. akkor majd egy kisebb ovira valót is talán leszívnak, és nem járunk így.. ugye nem volt nagy választási lehetőség, 2 volt 3. napra,akiket le is fagyasztottak, mert ugye nem lehetett beültetni a nyavajám miatt.

Lányok, mégegyszer, nagyon nagyon köszönöm a lelki támogatásotok, a drukkokat... így sokkal könnyebb volt eljutni idáig.. Nagyon sokat tanultam már idáig is tőletek- igazi kitartást, önzetlenséget, pozitív hozzáállást!

Vikimi, Kiscsillag, Pandácska, Bella, Nyulasz, Mzsani, Katica, Heni, Csibe... imádlak benneteket!

Holnaptól megyek dolgozni... az irodából nem tudom, hogy fogok tudni netezni.. még nem tudják, hogy lombikozunk, és félek, meglátják a gépemen... pont rálát az egyik főnököm a gépemre, ha elmegy mellettem... Nagyon fogtok hiányozni... próbálok azért itthon, de nem ígérem, hogy minden nap fogok tudni jönni...

Az élet megy tovább, a statisztikák nem tévedtek,.. Ti javítsátok őket, szívből kívánom! Én majd januárban esetleg, ha elég jó minőségű spermium is lesz, és több petesejt...

Egy nagy cyberölelést küldök mindenkinek! :)
Vendég

Brumi:
nagyon sajnálom :cry:
de jó csajszi vagy és neked is egy nagy adag ölelés

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Brumi! :cry:
Hajrá január! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

brumi: nagyon sajnálom :cry: ölelések mennek neked, ((((((((((brumi)))))))))) hajrá január!

katica
katica30

Brumi
Sajnálom.Reméltem, hogy nem jön be a statisztika...azahogy minden 3.... Kitartás!!!

Katica
Írd már be nekem, hogy 2. lombik December. Köszi

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback

krisz: beírtam a táblába.

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Brumi,
Kép
Küldöm neked januárban a gólyámat akkor megy majd el tőlem :wink: ok?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?