Sziasztok!
Hú annyit írtatok, ne hari, de most nemtok visszaolvasni
Tegnap estére utolért a láz is, ma se vagyok sokkal jobban, persze a Máté mellett ez nem látszódhat.
A Kaálival kapcsolatban csak annyit, hogy azért én se utálom őket, csak néha berágok dolgokon. Pl. mikor negyed 9-re van időpontom és fél 10-kor még ott ülök és várom, hogy behívjanak végre, holott a negyed 9 szinte az első időpont. Persze tudom sok a dolguk, de akkor is...nekem akkor nem ez jár az eszemben
Viszont váltani meg nem váltanék, mert mégiscsak bízok a Kaáliban! Természetesen van kedvenc csajszim is ott, meg akit nem szeretek, de nem is az a lényeg, hanem ,hogy a Boga doki nagyon nagyon rendes!
Sikerült tegnap beszélnem velük, ha a héten nem jön meg, akkor kedden telcsizek és kapok időpontot még a hétre. Azt nemtom mi lesz, de a lényeg, hogy legalább mehetek.
Brummi
Szorítok nagyon, este rohanok a géphez, hogy mit írtál!!!
Dezsina
Tényleg rajtad nem múlik semmi, nagyon ügyi vagy!!
Már csak 5 nap...ami csak 3 lesz???
Nyulasz
Bocsi, akkor rosszul emlékeztem, hogy kaptál szurit
Ha kezdhetek elöbb, akkor ígérem jó példát mutatok majd
Lehet, hogy ez furán hangzik, de én most olyan mindegy alapon indulok neki- persze, mert már itt a Máté. Szóval úgy gondolom, hogy nem fogok beülti után foglalkozni semmivel, mindent csinálok úgy mint elötte (kivéve a Máté emelgetését), nem kell a férjemnek se itthon maradni, hgoy feküdjek....ha akar akkor úgy is megfog maradni. Nekem Apacsék nagyon jó példák
Aztán eldöntöttem, hogy ez lesz az utolsó próbálkozás, szóval muszáj lesz sikerülnie
Bella
Én is elevitet szedtem, meg folsavat, meg magnéziumot. Aztán beülti után meg a doki által felírtakat.
Csibe
Nekem az utolsó elötti beültinél a 10. napon még nem mutatott semmi, a 12-en pedig ott volt a csík!!! Igaz sajna nem lett belőle semmi, de a 10. nap lehet még korai....tessék bízni még!!!