Új privát üzeneted érkezett!

Judit: sok sikert a gyerekekhez. Puszi és gyere ha tudsz azért

Kép
csucsu05

judit gyere amilyen sűrűn csak tudsz várunk nagyon!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu Nitácska :köszönöm igyekszem sürün jönni.

Kép
v.e.judit

mára elteszem magam mert már nagyon fáj a derekam meg a hasam isí!.
puszi jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép álmokat és remélem jobban leszel holnapra.

Kép
v.e.judit

Nita,
köszi, de most valahogy azt érzem, hogy az én tesóbabám még nagyon messze van. Tovább romlottak a cukorértékeim. A 120 perces terhelt már 10,6, az inzulin meg 116. Rengeteg. És az a röhej, hogy mindezt úgy, hogy fogytam 15 kilót, meg betartom a diétát, meg szedem a gyógyszert.
Na erre varrjon valaki gombot :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MIMI, GRATULÁLOK ZSOMBOR BABÁHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!

Ezentúl én is ritkábban jövök, mert már dolgozom.
Azért egyik kolléganőm ma alaposan belegázolt a lelkivilágomba, de majd kiheverem.
Vendég

Luca!

Köszi a képeket, majd írok, talán még ma! Nagyon helyesek vagytok és remélem tényleg olyan boldog vagy amilyennek a képeken látszol!

Mimi!

Gratulálok Zsombor babához!

Kép

Kép
gröni

Lina! Van benne tetanusz! De ha nincs nyilt seb, nem is kapja el a kórokozót.

Zmimi! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vigyázz magatokra, szopi remélem megy!
kislibus

Kislibus,
a hajas részt ütötte meg, jó sok haja van, úgyhogy seb nem nagyon van, csak egy kis piros csík, pukli annál nagyobb, de már múlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Luca! Mivel akasztott ki? Ha jobb leírni, ird le jó?!

Monti! Szoptatás ig. szerint! A szopitól nem lehet elhízni!!! :lol:

Judit! Azért gyere majd, várunk!

Juca! Az én próbálkozásom se volt jobb, mert nem vezetett eredményre! De még nem adtam fel: biztos kisfiú lesz, mert a Paca valahogy olyan fiús. Egy kislányt inkább mazsolának neveznék a pociban :twisted: És különben is, ugyis meg fogjuk tudni, és ezért semmi mást nem kell csinálnunk, csak ülni a képernyő előtt és várni a nagy hírt! :D

Lina! Nem mondták mi lehet az oka, hogy igy emelkednek az értékek??? Érdekes, én is úgy érzem, hogy még soká van, hogy babás legyek! De kivárom :wink:

Lindee! Bizony vuk már nem sokáig tart! gyomorégésre homeos bogyót, meg Renniet lehet használni. A második trimeszter állítólag a nyugalomé! (Bár meg is tapasztalhatnám már...)

Nekem lehet, hogy nem lesz pé-m. 15-ik napon vagyok és még semmi. Pedig ennyire nem húzódott még el, mióta figyelem. Majd lesz, ami lesz...

Kép
kislibus

Nita! Nem irtm, de szerintem, ha a derekad és a hasad is fáj menj el dokihoz, mert az lehet kismedencei gyulladás miatt is! Az alhasad is fáj???
kislibus

Kislibus, csak annyi volt, hogy első nap mentem dolgozni, és összegyűltünk megbeszélésre.Ő meg elkezdte mondani, hogy milyen aranyos kisbaba volt náluk, és negyed órán át ecsetelte, hogy milyen édes volt a kis keze, a lábacskája, stb...Már a többieknek is kínos volt, nem is mondtak rá semmit, én meg azon gondolkodtam, hogy nem bírom már hallgatni, kimegyek...de aztán elkezdődött a megbeszélés szerencsére.
Lehet, hogy csak tapintatlan volt, és nem gonoszságból mondta, de engem, most még érzékenyen érintett.

És egyedül Ő nem kérdezte meg, hogy jobban vagyok-e.

Na, mindegy...túléltem.
Vendég

Gröni!

Rengeteget gondoltam Rád, és be akartam menni Hozzád, de nem mertem....nem tudtam, mit szóltál volna!!!

De nagyon szorítottam Neked, ezek szerint kellett is, olvastam, milyen gondok voltak!

Most már biztos minden rendben lesz!Igazán megérdemelnéd, hogy békében és boldogságban ki tudd hordani a babát, és egészségesen a karodban tartsd!

Továbbra is tiszta szívemből kívánok minden jót, és nagyon fogok szorítani!
Vendég

kislibus a két petefészkem fájdogál de inkább csak a jobb a bal nagyon rotkán!a derékfájás mára elmult! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

ERika!
Nem tudom mikor megyünk Pestre, Bence most odavan Esztergomban továbbképzésen. Mentünk volna mi is, de nem tudtam volna egész nap mit kezdeni egy idegen helyen Ábival, így nem mentünk. örömmel találkoznék én is Veled!!!!!!! :)
Gratulálok az egészséges pocaklakóhoz!! (szerintem is kislány :lol: )

Alíz!
Akkor ez valami felmérő az iskola miatt?? Milyen feladatok voltak? Milyen képességeket néztek???

Juca!
Nagyon köszi, h leírtad a beszéddel kapcsolatos meglátásod!!!!! Legbelül én is tudom, h minden OK, de itt körülöttünk csak kisebb babák vannak és nem igazán fejlesztő társaság neki. Ez a Szegedi fejlesztő állítólag ingyenes, csak nekünk odajutni nehézkes. Bence dolgozik ezerrel, buszozni meg nem merek Ábival+pocakosan.
Én úgy érzem beszél a fiam, de akkor, amikor Ő akar és nem "parancsszóra. SPontán ismételget....
Úgy döntöttünk kivárjuk a 2 éves státuszt júli végén és beszélek a gyerekorvosunkkal.

Köszi a kérdést birom a meleget. Sokat vagyunk kint, de a kertben, árnyékban. Ugye még nincs igazán kánikula, attól tartok kissé...

Te hogy birod???

Monti!
Tudom, h jó lenne a társaság, de a védőnő, aki a babaklubot szervezte veszélyeztett várandós lett, így megszünt a klub. A játszótérre ki szoktunk menni, de sajna nincs árnyék, így egyre reménytelenebb. Az utcában pedig kissebb babák vannak.

Ha anyósod ennyire stresszel lécci kerüld el a vele való talit!!!! Most TI vagytok a fontosak, Ő meg megbékél!!
Engem is felhúzott anyós, de dacosabb lettem .

Luca!
Együttérzsem!!!!! Nagyon bátor vagy!!!!

Gröni!
Drukkjaim továbbra is!!!!!

Kecskemétiek és környékbeliek!!!!!
Hová érdemes 4D-s UH-ra menni a városban???? Olyan hely kéne, ahol minőségi a szolgáltatás és bejöhet a család. Egyszerűen Szegeden nem találunk megfelelő helyet és már aktuális lenne.... ( Bence nem látta még a babát...)
Nagyon köszi!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi!! Kecskeméten én a Fráteer György u. 17-et ajánlom dr. Nemes András. Nekünk tetszett.

Ja, és a beszéd miatt ne aggódj, Peti szinte napra pontosan 2 évesen kezdte, és azóta be sem áll a szája.

Rohanok felkelt a kicsi,majd még írok!
Vendég

Luca drága!

Olyan jól esek a soraid! Sajnos mi itt mind tudjuk, hogy nem érdem szerint osztják a babákat! :cry: Jól esett volna ha bejössz, így utólag! Bár akkor nem tom! :oops: A fiúkat is annyira vártam, de mikor ott voltak alig vártam, hogy menjenek! Nem lett volna épp jó első talinak, ha az órámat lesem, hogy mikor mész! :lol: Sajnálom, hogy ilyen tapintatlan a kolléganőd! Meg kell erősödni, mert ilyenek mindig lesznek sajnos!

Zsu!

Köszönöm! Nálatok végül kiderült, hogy nunis vagy kukis?

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!!

Kacika!
Tudsz valami elérhetőséget a 4D-re?? Internetcím esetleg?? KÖSZI!!!!

Gröni!
Nem tudjuk a nemét. Mondanak ezt is azt is......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
mi Kecskeméten a Bérczi Ildikóhoz jártunk, ő a kórházban szonográfus, és szerda délelőttönként van magánrendelése is. Mivel ő van a kórházban is, pl. tud hivatalos leletet adni. Videót, DVD-t, fényképet, bármit. Én nem is mentem anno Lilivel soha a kórházba, mindig nála intéztem. Pü küldöm a számot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak gyors bekukk....

Mindenkinek köszi a gratukat! :lol:

Szülés-sztorival is jelentkezem, de most semmi időm!

nem volt egyszerű, 4x (!!!) volt a nyakára tekeredve a baromi hosszú köldökzsinór, mint egy sál... :shock:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
zmimi

mimi gyönyörű baba a zsomborka!!!!!!!!!
Mégegyszer gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Mimi, egyszerűen gyönyörű csodálatos kisfiúnak adtál életet.Gratulálok.Nagyon nagyon hlyes érdems volt ennyit várni rá.
Sok sok tejcsit, és nagyon sok boldogságot egészséget kívánok.
Csajszik folyamatosan szorítok nektek hogy mielőbb babásak legyetek.Tudom mit jelent várakozni, mindennap benézek várva a jó híreket, zebrákat.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
napsugár035

napsugár az én pozitív tesztem még odébb van sajna! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zmimi: Gratulálok a kisfiadhoz nagyon szép baba:)

Kép
csucsu05

lányok merre vagytok??????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, nekem a Bérczi Ildi nem vette észre a hegszétválásomat......no comment.

Zsuzsi, asszem 4D Diagnosztika a neve, vagy erre vagy a doki nevére ha rákeresel, ki fogja adni a tel. számot.

Mimi, gyönyörűűű, gratula mégegyszer!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a gratukat! :lol:

Majd képeket is rakok majd, de most a sztori dióhéjban:

Ugye az előzményeket leírtam, h hogyan indult szombat éjjel a dolog.Semmit nem aludtam.
Végül vasárnap reggel fél 6-kor felhívtam a szülésznőmet, és negyed 7-kor bent taliztunk a kórházban.
A kocsiban már olyan erős fájásaim voltak, h alig tudtam ülni. Mikor megvizsgált a szülésznő, akkor ért az első sokk: CSAK 1 ujjnyi külső, 1 ujjnyi belső, koponya illeszkedés sehol.

Nagyon csalódott voltam, mert a 2. szülésemnél, ilyen fájdalommal, (2 óra alatt, nem pedig egy egész éjjel óta, mint most) már 4 ujjnyi voltam, és rá 2 órára már a mellemen volt a babánk.

CTG-re raktak, ami mutatta, h ezek igazi fájások, de nem voltak rendszeresek és az erősségük is igen változó volt.
Kaptam 2 féle homeós szert a bábától, attól 20 perc múlva 3 ujjnyi külső, 2 ujjnyi belső lett.
De a fájásaim enyhültek, és még rendszertelenebbek lettek.

Éreztem, h vmi nem okés, nem úgy megy, mint kellene.

Közben megérkezett a dokim is, aki megrepesztette a burkot, h attól majd végre beilleszkedik a baba feje, és erősödnek a fájások.
De nem egészen így történt... a fájások maradtak amilyenek voltak, a baba feje is csak nagy nehezen vándorolt le.

Oxitocint kezdtek adagolni (sosem kaptam ilyet, írtózom a tűktől is), és sajnos az folyamatos ctg-megfigyeléssel jár együtt.
Szerencsére a baba nagyon jól tűrte, nem romlott a szívhangja. Viszont ettől a mesterségesen adagolt cucctól hamarosan olyan bitang erős fájásaim lettek, h ihajj!
Tehát innentől kezdve nem mászkálhattam, csak a labdán lehettem, de azon sem sokáig, mert még így sem haladt a dolog.

Úgy éreztem, h minden kicsúszik a kezemből, csak korlátoznak, és nem láttam a végét az egésznek.
Volt egy kép a fejemben, h ezt a babát is olyan természetes harmóniában (és gyorsan) hozom a világra, mint a 2.-at, és ez most összedölni látszott.
Sírdogáltam is, még jó, h a férjem ért a nyelvemen, el sem tudtam viselni ezt nélküle. Annyira jó volt, h velem volt, és rám figyelt!

Az egyik oldalamról kellett a másikra fordulnom, így végre beindult a dolog, éreztem, ahogya fejecske egyre lejjebb nyomul, és feszít.
A szülésznőm ekkor mondta először egy vizsgálatot követően, h azt gyanítja, h a baba nyakán van a köldökzsinór, emiatt nem tudott leereszkedni
és kellő nyomást gyakorolni a méhszájra.

Viszont ekkor nagyon felgyorsult minden, mert éreztem a tolófájásokat.
A bába segített, h mikor mennyire nyomjak/ne nyomjak, így gátvédelemmel, abszolut sérülés nélkül végre kibújt Zsombor feje, majd kicsusszant a kis teste is.

A férjem kezét szorongattam, ő pedig közben bíztatott, már látja a haját, ügyes vagyok...stb.

Az vmi leírhatatlan eufória, mikor érzi az ember, hogy a kint van a baba feje, és utána szinte játszi könnyedséggel az egész testecske előbújik.
Én bőgni kezdtem örömömben, a férjem is sírt, és hálát adtam Istennek, h túl vagyunk rajta.
Azzonal elmúlt minden negatív érzésem, nem maradt bennem egy szem csalódottság sem, ennek valószínű így kellett lezajlania ahoz, hogy ne történjen baj a kisbabánkkal szülés közben.

Mielőtt a hasamra tették, letekerték a nyakáról a 4-szeresen rátekeredett zsinórt... a férjem mondta, h nagyon ijesztő volt, mint egy sál.
Nem tudom, hogyan növesztettünk ilyen hosszú zsinórt, de mondta a doki, h 2x hosszabb volt az átlagosnál!
Gyönyörködtünk a babánkban, h milyen szép, mert igazán tökéletesnek láttuk/látjuk!

Szóval mindent összegezve pozitív élmény volt, és feledhetetlen!
A férjem azóta is a hatása alatt van, azt mondta, h eddig is a legeslegjobban szeretett, de most annyira közel érezi magunkat egymáshoz, mint még sosem. Szerinte gyönyörű voltam közben (jó dumája van!) ...

Hát, sokmindent lehetne még írni, de szerintem a lényeg benne van, időm pedig nincs több.

Kép
zmimi

Ez nagyon szép történet, szinte beleéltem magam Zmimi!
Mégegyszer nagyon sok boldogságot kivánok nektek!

Hát én még magamon kivül vagyok, de majd összeszedem magam!
encike 2

Örülök Mimi hogy ha nehéz is volt, végülis kellemes emlék maradt benned.
Jó hogy bent volt a férjed.
Az enyém nem lesz bent a szülésnél, mert irtózik a vértől.Van egy vicces történeem, itt ebben a városban a egyik tanárnak a felesége szült természetesen bement a férje a szülésre, meglátta a vért összeesett beverte az orrát ami eltörött, természetesen őt kellett ápolni.......na ezt azért nem szeretném.De rejtegetett vágyam lenne hogy valaki bent legyen velem akit nagyon tisztelek, sajna anyós is rosszul van a vértől, más viszont nincs .Hát így jártam... nem baj azért a végeredmény ugyanaz lesz.

Kép

Kép
napsugár035

Luca olvastam amit írtál, hát nem lehet könnyű így visszamenni, szörnyűhogy mire az ember kezdi a tekintetét a földről fölemelni, vannak érzéketlen bunkó emberek akik hivatásuknak érzik beletaposni a lelkedbe.
Nem lehet könnyű, de azért nagyon sok erőt kívánok.

JUca, most te jössz ám lassan, szorul e a zabszem? :lol:
Sajna nekem van egy kis cukrom terhelésre, csak néhány tizeddel lépte túl, a felső értéket, és nem éhgyomorra de azért van.
Holnap megyek este a dokimhoz, nagyon várom, mert van egy hónapja hogy nem nézte a méhszájat, és ez a legnagyobb félelmem.
Holnap majd mond valamit, remélem minden rendben odabent.
Baba nagyon virgonc, alig alszik, csak úgy hullámzik a pocim.Csodálatos élmény amit megkaptam az élettől, így majdnem mialőtt a kapu becsukódik, nagyon boldog vagyok, hogy átélhetem az igazi anyává válást.Így most a fiamat ís sokkal jobban értékelem, mert érzem hogy csoda az ő élete is, és amit nem hittem volna, állandóan magam mellett szeretem tudni.
Már beszélgetünk arról milyen lesz a a tesó itt lesz, hogy néha amikor szopizik vele kell foglalkoznom, mi minden más lesz de mindenben ott lehet velem mellettem.
Remélem nem szúrom el, de azért így csak magunk között van bennem félelem hogy jól fogom e csinálni, bocs a hosszú szövegelésért, nem kell ám mindenkinek elolvasni, ez lyan ....á csak az újjaimmal gondolkodtam.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, jól fogod csinálni, és amúgy is nagyon hamar belejön az egész család. Én nagyon féltem hogy hogy fogadja a hugit Peti, de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam hogy ilyen jól. Minden nap meséltem neki a terhesség kb közepétől, hogy hogy lesz, mint lesz, mekkora lesz stb. Amúgy elég vadóc a Péter, de a hugit imádja. Nálatok sem lesz ez másként!

Mimi, szép nagyon a történetetek!
Vendég

Kacika, köszi remélem is, hogy így lesz, de ma éjszaka pl azt álmodtam hogy elvette az ex tőlem a fiamat.nagyon remélem hogy nem fogja azt érezni hogy hanyagolom.
6 éves elmúlt, múltkor azt kérdezte, anya ugye megnézhetem hogyan cumizik a cicidből?
Én eléggé szemérmes vagyokés nem igazán tudom mi lenne a jobb, nem a magam részére hanem az ő részére, mert ha nem engedem meg állandóan kukucskálni próbál majd, ha megengedem sztem természetes lesz neki az egész , utána majd nem foglalkozik ezzel a témával, nem akarom annyira burokban nevelni mint ahogy engem neveltek, de ebben a mai világba nem is lehet.
Tudsz szoptatni?
van tejcsi?
Mennyiket szik mostanában?

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Mimi!

Le a kalappal, de ezt én már mondtam. Azért én annyira megijedtem volna...

Sugi!

Én jövök igen, zabszem egyelőre nincs.
Melyik tanár volt ez a hű... Egyébként fussatok egy kört a dokival meg férjeddel. El is mondom miért. A vajúdásnál nincs vér egyáltalán, és akkor nagyon sokat segít a jelenlétével. Másképp áll majd hozzád, ahogy Mimi mondja olyan szépnek lát majd. A szülésre meg eldönti, hogy megy vagy marad. Én azt hittem sokkal véresebb az egész, de mit mondjak, nem az. Inkább a fájdalom, meghittség jellemző. Amúgy nem tudom előfordult-e már olyan baleset, hogy egy erős mensis napon reggel elázott az ágy. Na itt Kofa ennyi vért sem látott. Ő mondjuk fakír, de azt mondta, abszolút rendben volt. Pedig ő még Kinga haját is megnézte, mikor bújt ki. :lol:

Egyedül a gerincszurinál nem volt benn, azóta is sápad, ha könyvben vagy neten olvassa, netán filmben van, de ennek ellenére nem lapozna át, végigolvassa. :twisted:

Szóval a vajúdást mindenképp ajánlom, és akkor még mindig dönthet, hogy a finisben megy vagy marad. :wink: Kategórikusan a folyoós szerintem rosszabb, az ember fantáziája sokkal durvább, mint a valóság.

Ma megyek orvoshoz, holnap jelentkezem mi volt. :wink:

tjuca

Köszi, Lányok! :oops:

Juca, priviben dobhatod a címed, végül is a hétvégi voksoddal Te lettél a befutó! :wink:

Kép
zmimi

Ugyan Mimi!

Tudod, hogy boszi vagyok, még küldesz nekem egy denevért!!! Inkább majd értesítelek, ha akció van jóóó? :lol:

tjuca

Sugi, van még tej, de már pótolni kell. De végülis már nemsokára 3 hónapos a kisasszony. Ja, és sztem nyugodtan megnézheti a fiad a szoptatást, 3-ra alkalommal már nem is fogja annyira érdekelni.

puszi mindenkinek, megyek vacsiztatni...
Vendég

sziasztok!
Mimi olyan jó volt olvasni a szűléstörténeted,így felélénkűlt bennem is mikor én szűltem!
Szeretném ujra átélni a szűlést kármilyen fájdalmas is!/én is kaptam oxitocint/

napsugár ügyes leszel minden a legnagyobb rendben fog menni!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok!

Hááát.

vérnyomás: 152/65 p:105
pisi rendben
fekvés, koponyavégű, de kicsit haránt, és nyújtott lábakkal.
méhlepény 2. fokban érett, magzatvíz kevesebb -> külön oda kell figyelni erre a gyerekre
lábaim-> erősen ödémásak
C2000

Már jövő hét pénteken mennem kell ctg-re.

Doki jún. 28-júl. 9. között szabin lesz. júl 26-tól szintén, de előtte ez a gyerek meg fog születni, elnézve a lábam, méhlepényt stb.
Uh-ra is előbb kell mennem.

Szülésznővel jövő héten felveszem a kapcsolatot.

Ja és kölcsön kell kérnem egy vérnyomásmérőt, és mérni, mert ha még egyszer 140/ x felé megy, akkor azonnal szólni. Most egyébként dugóból estem be, valszeg ezért volt magasabb, na de ennyivel?

Ha első gyereket várnám totál bekakáltam volna, de most csak szimplán befostam.

Kislibus, Montana!

Mi a véleményetek???

Megyek csajok, és visszaveszem az optimizmusomat. Jókor fog születni, spontán fog születni, természetesen fog születni stb...

tjuca

Juca!
Pihenj amennyit csak tudsz!
encike 2

Mimi!

Olyan csodaszép ez a baba! Gratulálok hozzá! :wink: Úgy gondolod, hogy az oxitocin felerősíti a fájásokat? Én még nem szültem másképp! Elképzelhető, hogy mindenféle rásegítés nélkül könnyebb? Jó lenne, máris jobb a menyasszony fekvése így! :lol:

Juca!

Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj sem és még bírjatok ki pár hetet együtt! Hessegesd el a rossz gondolatokat, nem jó előre félni, de persze megértem, hogy aggódsz!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így ismeretlenül írok, de lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.

Szóval, 2 napja volt egy műtétem, egy 14 hetes beteg babát vettek el tőlem. :( Normális az, hogy aznap nagyon véreztem, de mára már szinte semmi? Egy tisztasági betét elég? Mert én arra készültem, hogy kábé 4-5 napig egy niagara fog belőlem folyni... :?

Köszönöm!
arnica

Arnica,
sajnálom, ami veled történt. Az, hogy nincs vérzésed, teljesen normális. Nekem sem volt igazán, és azt mondta rá az orvosom, hogy akkor jól végezte a dolgát, jól kitisztított mindent, nincs minek jönnie.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Juca! Én 150/90-nél kaptam Dopegytet, de mondjuk nekem előtte már huzamosabb ideje 140/80 volt. Egy kiugró érték még nem számít, de oda kell figyelni rá. A vizelet csak a műtét előtti nap lett pozitív és a májfunkcióm is akkor romlott le. :cry:

Arnica! Sajnálom, ami veled történt. :cry: Megírod, hogy mi volt a probléma? Lehet, hogy pár nap múlva visszatér még egy kis vérzés, de alapvetően teljesen normális, hogy nincs erős vérzésed.

Mimi! Mégegyszer gratulálok Zsomborhoz! Nagyon szép kisfiú :lol:

Zsuzsu! Most látom milyen szép nevet választottatok, ha fiú lesz. Nekem mondjuk magyarosan is tetszik, hogy Szilárd. Nálam befutó lett volna, de apa leszavazta. De azért drukkolok, hogy nunit lássanak az uh-n. :wink:

Sugi! Szerintem is engedd a fiadnak, hogy nézze a szoptatást. Valószínű, hogy 1-2-szer megnézi, aztán már nem lesz érdekes neki. Én a hétvégén négy kíváncsi gyerek előtt szoptattam, hiába vonultam félre jöttek, hogy nézni szeretnék. Két perc múlva már egyik sem volt ott, visszamentek játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:53-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sugi!

Én is csak azt tudom mondani, hogy miért ne nézné? Bennem semmiylen averzió sincs. Én a vendégségben sem bújtam, ha nem volt lehetőség. Szerintem ez tök normális, hogy érdeklődik, sőt a cickó neki nem csaqk a FA reklámot, esetleg kókuszos celebmellet jelenti majd, hanem annál sokkal többet. :lol:

tjuca

Monti!

Na igen, engem is csak az idegesít, hogy hol van még a vége... meg a méhlepény állapota. Fehérje nekem is csak a végén volt.

A doki nagyon komyolan vette, hogy ellenőrizni kell, azt hittem még vagy két hétig nyugim van, de nem. :? Megpróbálok kölcsönkérni egy mérőt...

tjuca

Hűűű Juca szorítok...hátha tényleg belédvágták az ideget a dugóban.
Köszi mindenkinek a tanácsokat, én is jónak látom így, a páromat viszont nem erőltetem semmire, mert ha rossul sülne el, vádolna nagyon.
Ha magától megondolná engedném.
A vajúdásnál szerintem bent lesz, meg megpróbálom a dokival megbeszélni hogy bejöhessen ha már vége.
Óde hiányzik most az anyám :cry: :cry: :cry:
Csajok annyit bőgök mióta terhes vagyok, annyira szeretném ha nem lenne ennyire begyepesedve, ha ilyenkor nem számíthatunk rájuk, akkor vajjon mikor.
ÓÓÓh bocsi csajok

Kép

Kép
napsugár035

Nem is látot terhesen és lehet nem is fog soha, én biztos nem bírnám ki

Kép

Kép
napsugár035

Szép napot!
Itt esik az eső, most keltem ki nemrég az ágybol, olyan lusti vok. Ilyen nagyon ritkán fordul elő, sőt sose, hogy eddig lustizzak.

Napsi!
Rosszba vagy az anyuddal vagy miért nem talizhattok, messze lakik?
encike 2

Sziasztok!

Zsuzsu!

Ezt a felmérőt minden középső csoportosnál kötelezően el kell végezni. A kisfiamnakj el kellet számolni 10-ig, valamint kapott olyan feladatot, hogy:

kirakott az ovónéni Petike elé 10db műanyag pálcikát és ebből Petikének el kellett venni először 3-t, majd még 2-t és utána még 1-t.Ezt követően a maradék pálcikát meg kellett számolnia. Volt még olyan feladat neki, hogy hullámokat kellett neki rajzolni, meg U és W betűk vonalát megrajzolni (ez utóbbival az írás készségét nézték).A doktor néninél volt egy általános vizsgálat utána pedig el kezdte kérdezgetni Petikét a doktor néni, általános dolgokról (hány éves, hol lakik, hogy hívják az anyukáját/apukáját/testvérét, Őt hogy hívják), majd mondott neki 4 dolgot (ház, autó, virág és napocska), hogy mi jut erről a 4 dologról az eszébe és le kellett neki rajzolni.

Mimi!

Gyönyörűek vagytok!Nagyon szép a kisfiad!Mégegyszer gratulálok!!! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?