Sziasztok!
Amindenit neki
elmentem pár órára és írtatok egy oldalnyit, ez igen, mindenki kap egy pirospontot az ellenőrzőjébe
Visszaolvasni is csak úgy tudok, hogy az előző oldalt különfülön nyitom meg
Csibe: eü. szervező (régi TB szak), levelző, a mostani konzultációs hetet kihagytam, csak a két ZH-ra mentem be, hogy azért azokkal ne maradjak el, nem nagyon lenne idő bepótolni
Egyebekben pihizek bizony rendületlenül
A vizelet és a vér HCG tartalma nem lehet ugyanaz, hiszen a vérben mindig magasabb a konc. mint a pipiben, hisz a pipivel választódik ki
ezért nem szabad elkeseredni ha egy teszt nega (9. napon) hisz a vérben sokkal magasabb
És az utolsó percig NEM SZABAD FELADNI
Katavirág: én biza télleg fütyire gyúrok, bár mindegy ám, csak egészséges legyen és most már maradjon velünk
Egyetértek a progis "vitával" - ha egy baba meg akar maradni, Utro nélkül is megmarad, ez csupán egy rásegítés a szervezetnek, hogy valamivel nagyobb legyen az esély, illetve ha korábban progi hiány jelentkezett, ne amiatt legyen vége.
Az Utro-ról egyébként az illik tudni, hogy kb. 1-2 óra alatt szívódik fel teljesen, és mivel közel van a méhhez, egyből oda kerül, ahova kell, nekem ezt mondta annó a dokim
Nyulasz: nekünk a nyilatkozaton 364ezer szerepelt, és ebben nem volt benne a hormonkezelés ami úgy 100-120 körül állt meg ha jól rémlik
Zsani: én nem tudom mi értelme a progi szurinak, csak egy fölösleges stressz az Anyukajelöltnek minden nap, és mint írtam az Utro közvetlen szívódik fel, ahova kell, a szurinál meg még a Duphaston is jobb szájon át
Ennyi szuri után nekem nem kellene több az tuti, főleg nem farba
A NoSpa-Pipolphenes szuri helyét mai napig érzem, pedig 21 napja kaptam
Julika: Hatalmas Gratuláció! További boldogságos pocakosodást kívánok, vigyázzatok egymásra nagyon, tessék pihizni, finomakat enni
Brumm: holnapra megagigadrukkhegyek, jelentkezz majd az eredményekkel! Mi 2en (Én és a babó
) nagyon drukkolunk
Dezsi: a poci bizony még két múlva is szúrkálódhat és egyrészt okozhatja a punkció, hisz neked nagyon sok sejtecskét szívtak le, továbbá a sárgatestek jelenléte is, meg hogy ilyenkor felgyűlik némi szabad hasi folyadék a Douglas-űrben, és mindemellett, már ágyaznak is a Babyk
Húú hát remélem nem hagytam ki senkit
Akit esetleg igen, kérem jelentkezzen nálam és írjon be nekem egy feketepontot
Köszönöm
Mindenkinek a szurkokat, sikerült a latin ZH is, egy-két pontot biztosan vesztettem, de nem is tanultam nagyon rá, úgyhogy örülök nagyon.
Dokinál is voltam sikeresen, nagyon rendes volt, meg volt végre az első igazi vizsgálat: CG3000, méh lúdtojásnyi (nem kicsi szerintetek
- ehhez nem értek
), megdícsért minket hogy szépen növögetünk, további th. marad, így marad a pihi, mehetek a táppénzes papíromért holnap a javaslatta
Péntekre pedig beütemeztem a védőnőm első meglátogatását
Mit gondoltok már kapok kiskönyvet
Bocsi a hosszért, de Ti is ennyit írtatok, és hát akartam mindenkire reagálni
Pandácskát viszont hiányolom
Nem tud felőle valaki?