Új privát üzeneted érkezett!

Brummi küldtem pü

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Köszi,válaszoltam :)
Vendég

Brummi hétvégén pozitívat teszteltélt?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Amindenit neki :lol: elmentem pár órára és írtatok egy oldalnyit, ez igen, mindenki kap egy pirospontot az ellenőrzőjébe :wink: :D
Visszaolvasni is csak úgy tudok, hogy az előző oldalt különfülön nyitom meg 8) :lol:

Csibe: eü. szervező (régi TB szak), levelző, a mostani konzultációs hetet kihagytam, csak a két ZH-ra mentem be, hogy azért azokkal ne maradjak el, nem nagyon lenne idő bepótolni :roll:
Egyebekben pihizek bizony rendületlenül :wink:
A vizelet és a vér HCG tartalma nem lehet ugyanaz, hiszen a vérben mindig magasabb a konc. mint a pipiben, hisz a pipivel választódik ki :D ezért nem szabad elkeseredni ha egy teszt nega (9. napon) hisz a vérben sokkal magasabb :wink:
És az utolsó percig NEM SZABAD FELADNI :!:
Katavirág: én biza télleg fütyire gyúrok, bár mindegy ám, csak egészséges legyen és most már maradjon velünk :roll: :D
Egyetértek a progis "vitával" - ha egy baba meg akar maradni, Utro nélkül is megmarad, ez csupán egy rásegítés a szervezetnek, hogy valamivel nagyobb legyen az esély, illetve ha korábban progi hiány jelentkezett, ne amiatt legyen vége.
Az Utro-ról egyébként az illik tudni, hogy kb. 1-2 óra alatt szívódik fel teljesen, és mivel közel van a méhhez, egyből oda kerül, ahova kell, nekem ezt mondta annó a dokim :roll:
Nyulasz: nekünk a nyilatkozaton 364ezer szerepelt, és ebben nem volt benne a hormonkezelés ami úgy 100-120 körül állt meg ha jól rémlik :roll:
Zsani: én nem tudom mi értelme a progi szurinak, csak egy fölösleges stressz az Anyukajelöltnek minden nap, és mint írtam az Utro közvetlen szívódik fel, ahova kell, a szurinál meg még a Duphaston is jobb szájon át :lol: :lol: Ennyi szuri után nekem nem kellene több az tuti, főleg nem farba :wink: A NoSpa-Pipolphenes szuri helyét mai napig érzem, pedig 21 napja kaptam :wink: :lol: :lol:
Julika: Hatalmas Gratuláció! További boldogságos pocakosodást kívánok, vigyázzatok egymásra nagyon, tessék pihizni, finomakat enni :wink: :wink: :D :D
Brumm: holnapra megagigadrukkhegyek, jelentkezz majd az eredményekkel! Mi 2en (Én és a babó :wink: ) nagyon drukkolunk :D
Dezsi: a poci bizony még két múlva is szúrkálódhat és egyrészt okozhatja a punkció, hisz neked nagyon sok sejtecskét szívtak le, továbbá a sárgatestek jelenléte is, meg hogy ilyenkor felgyűlik némi szabad hasi folyadék a Douglas-űrben, és mindemellett, már ágyaznak is a Babyk :wink:

Húú hát remélem nem hagytam ki senkit :twisted: :twisted:
Akit esetleg igen, kérem jelentkezzen nálam és írjon be nekem egy feketepontot :twisted: :lol: 8) :D

Köszönöm Mindenkinek a szurkokat, sikerült a latin ZH is, egy-két pontot biztosan vesztettem, de nem is tanultam nagyon rá, úgyhogy örülök nagyon.

Dokinál is voltam sikeresen, nagyon rendes volt, meg volt végre az első igazi vizsgálat: CG3000, méh lúdtojásnyi (nem kicsi szerintetek :?: :? - ehhez nem értek :lol: ), megdícsért minket hogy szépen növögetünk, további th. marad, így marad a pihi, mehetek a táppénzes papíromért holnap a javaslatta :D Péntekre pedig beütemeztem a védőnőm első meglátogatását :!: Mit gondoltok már kapok kiskönyvet :?: :roll:

Bocsi a hosszért, de Ti is ennyit írtatok, és hát akartam mindenkire reagálni :lol: :lol: :lol:

Pandácskát viszont hiányolom :!: :shock: Nem tud felőle valaki?

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi ez pedig nekem az 500. hozzászólásom.

Kép

csibe
csibe32

Kis* gratulálok a jó eredményekhez.

Kép

csibe
csibe32

Kis-Csillag!
ugyi-ugyi! csak kitetted a lábad és mi ilyen sokat írtunk :lol:
nagyon örülök, a szupi eredményeknek, külön gratula a ZH-hoz! Milyen izgi, hogy védőnő, meg kiskönyv :oops: :P Olyan jó Nektek! :lol: :lol: :lol:

Brummi!
Tényleg izgul a béka :lol: :lol: :lol:
Neked is drukkok holnapra!!!! Lehet én is varrógatni fogok, de filmezés is jó, csak a melóhelyen kell munkába folytanom az izgulást :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Akkor juboláltunk!!! :lol:
dezsina

Kiscsillag
De jó, olyan rég kaptam piros pontot:) nagyon köszi a drukkotokat, mindkettőtöktől :) Most tanulj, amíg lehet :) Ügyi vagy!

Csibe, 9. napon teszteltem egy olyat, hogy 10 perc után jelent meg halványka... és hétfőn nagyon alacsony volt a HCG-m. tizenvalahány.

Dezsi, a munkahely pedig csak örül, ha a munkába ölöd az izgulást... utána úgyis nélkülözniük kell majd egy hosszú időre... :)

Lányok lassan mennem kell, ide jön helyembe az eladónk, és jön a férjem is, holnap jelentkezem, ahogy hazaértem! :) Aztán jók legyetek :)
Vendég

Brummi most olvastam aBMC forumon, hogy egy lánynak 20-as volt a hcgje a 11. napon, a doki mondta neki, hogy ebből lehet még baba, és
az utolsó vérvételén 600 körüli lett a hcg szintje. Úgyhogy csak pozitívan+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Kis-csillag!:)
gratula vizsgához!tőlem megkapod a feketét!ugyis olyan régen adtam már..igaz én nem voltam szigorú...feketepókot osztottam helyette :)
A védőnőnél tuti kapsz már kiskönyvet,én 9,6 hetesen mentem!Nagyon jó érzés átvenni.Vigyél minden papírt magaddal!

Julika!:)
szuper!Gratula a kismanóhoz és a kis röntgenszemű apukához! :)
Vigyázz magatokra!

Brumm!:)
továbbra is szorítok!:)

Dezsina!:)
nyugi,tuti minden rendben lesz nagyon szorítok!!!!:)

szép jó éjszakát mindenkinek!!!
Kép Kép
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Brumi: örülök hogy örülsz a piros pontnak :D :D
Már nem kell tanulnom, szerencsére, a köv. konzultációs hét novemberben lesz, remélem akkor már nyugodtabban rszt vehetek a képzésen :lol: :lol: gömbölyödve gurgulászva :lol: :lol:
Csibének pedig igaza van :roll:

Ha már a pirospontot emlegettem Nektek, akkor tessék:
Ezt a mai szép termésért kapjátok :wink: :lol: :lol: :D
Kép

Pusza Nektek Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kis*,
Aranyos vagy hogy hiányoltál nővéremnél babáztam most értem haza :D

Elolvastam mindent de semmire nem emlékszem :shock: :oops: :lol: Rengeteget írtatok :wink:
Vendég

Panda: most már akkor megnyugodtam :roll: pedig rémlik, hogy említetted a babázást, mekkorát nőtt eddig a Picurka? :D
És Ti ? Hogy vagytok?

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

hú, de sokat írtatok.

csibe: hogy vagy? gyógyulást kívánok! drukk++++

zsani: gyógyulást nektek is! én 5-ször hívtam fel félóránként a kaálit, mire tegnap megtudtam a hormon eredményt.

julika: gratulálok :D :D :D

heni: vigyázz magadra!

gina: ez jó hír. :D gratulálok :D

brumi: drukk holnapra++++

dezsi: mennek a drukkok+++

kis *: kihagytál engem :cry: örülök a jó híreknek.

vikimi, panda: hogy vagytok?

katica
katica30

Ó jaj nekem!

Katica: örülök, hogy jobban vagy kicsikét :roll:
A fogorvostól annó én is féltem, vagyis a szuritól jobban, de meg lehet vele barátkozni, már előre küldök hozzá drukkokat Neked :wink: :wink: ++++++++

Mentem lassan aludni, mégegyszer bocsi, ha korábban valakit kihagytam volna :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi:
drukkok mennek mindenképpen
és +++++++++++++++++

Csibe:
ez helyes beszéd, és meglátod ki nevet a végén

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!
36,6. 1.cn. Vettem be flectort..bár még nem fáj nagyon...de majd fog. :D Megyünk ugyanis Pestre villámlátogatásra...ki kell mentenünk onnan egy haverunkat, aki Németből jön haza...a kocsija meg (menő WW, amit a fizujából vett mert menő :? )kicsit megint meghalt (6 éves használt...sztünk széthajtott)...és akkor már beleejtünk egy családlátogogatást is. Délután jövünk.
Pusz mindenkinek!!!

Csibe, Brumi
Drukkhegyek!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És mindenkinek akinek még kell:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
vizkriszisback

Sziasztok,

Hát lányok csodák nincsenek, a ma reggeli tesztem is negatív :( .
Na szóval, mi a fagyis beültetés menete? Annyit tudok róla, hogy KOnc azt mondta anno nekem, hogy a duci lányoknak( finoman fogalmazva) nagyobb az esély a megtapadásra fagyi babák esetén, mint sima lombiknál. Innen jut eszembe kismamik van köztetek aki duci? Na nem 5-10 kg súlyfeleslegre gondoltam, hanem ennél többre, és sikerült a lombik? Ha van köztetek ilyen személyi jogok védelme érdekében a válasz jöhet privibe is. :wink:

Brummi, Dezsi mennek a drukkok+++++++++++++++++++++

Brummi válaszoltam pü-ben.

Kép

csibe
csibe32

Brumm ++++++++++++++

Kis*, Katica
Köszönjük jól vagyunk :D Holnap megyünk cukorterhelésre és remélem lesz uh is mert talizok a dokimmal.

Csibe,
:( Ez hanyadik nap Et után?
Vendég

Pandácska 10. nap az ET után, és 10-es érzékenységű teszttel csináltam első vizeletből a tesztet. Hát ez van.

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt!
Szét megy a fejem a hidegfronttól!

Csibe,
:D

Brumi, Dezsi
+++++++++++++++++++++++

Kis*
Engem is kihagytál, úgyhogy oda meg vissza is vagyok teljesen sértődve! :D
Gratula a latinhoz!

Én nem is kezdek felsorolásba, mert úgyis kihagynék valakit, most nem nagyon vagyok a toppont.
Szóval mindenkinek nagyon szép napot kívánok,
- jobbulást,
- pozitív teszteket
- optimizmust
- és még mindenki gondolja hozzá, amit szeretne! :D

Apacs,
Nem lesz sztárfotó a csajszikról?
Vendég

Jó reggelt!

Bella: igazad van :lol:
Legközelebb én is alaposan meggondolom, ha listaszerint írok mindent, mert sajna már az én fejem sem káptalan :lol: :lol: :lol:

Majd még később leszek!

Brumm: gondolok Rád!! :roll: drukk

Pussz!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Brummi!
Nagyon várom a pozitiv eredményt!

Pandácska!
Tényleg hiányoztál!

Katica, Vikimi!
köszönöm a drukkokat!!!

Csibe!
:(
hajrá fagyibabák!!! :) (habár a 10. nap még mindig nem 100%.)

Vizkriszi!
fájdalommentes napot!!!

Heni!
:) köszönöm a + energiát!
dezsina

Hűűűűűűű,mennyit írtatok :shock:

Zsani!
Ha neked nincs más hátra,minthogy pirit meghozzák,akkor ne várj rám.Nem haragszom meg,ha előbb babásodsz be,majd adsz nekem jó kis tanácsokat :wink:
A progiszurit is tőlem kérdezted?Mert én nem kaptam egyszer sem.
Mire jutottatok,mit mondott a doki?

Ginuska!
De szép eredmény!!!!És fagyibébik?ez igen!Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!

Julika!
De jó volt olvasni téged!!!nagyon boldog pocakosodást kívánok!

Brumm!
Már biztos megvan az eredmény,nagyon várunk a hírekkel!!!!És nagyon drukkolok a te fagyibébikéidnek!!!!!

Csibe!
ne keseredj el,tudod mennyit lehet hallani tesztekről,amik nem mutatták ki a terhességet,még a mensi elmaradása után sem.És a 10. nap is nagyon korán van,valakinek lassabban kezdődik meg a HCG termelése.Nem szabad ilyen korán lemondani róla,a számolgatást meg felejtsd el,próbálj bízni,aztán a vérvétel majd megmondja a tutit.Nagyon drukkolok,hogy a fagyibébikért csak a kistesó miatt kelljen mennetek!!!!!!!

Kis-csillag!
Te meg mindig csupa jó hírrel jössz!Ügyes vagy,biztos nem könnyű a latin.És ha a doki megdicsért,akkor annak megvan az oka,és szép méretű a babátok!

Katica!
Gyógyulj meg végre,sok-sok vitamin és sok tea!!!

Dezsi!
ez a pár nap a végén,ez olyan nehéz.az elején én is mindig baromi "türelmes"vagyok,de aztán ez elszáll!Már tényleg nincs sok hátra,nagyon bízom benned!

Viki!
láttam a múltkor,hogy beindult a kaális topicod :D Örülök neki.Pocaksimit küldök a kisasszonynak!

Pandácska!
Gyakorolgatsz,gyakorolgatsz???????
Én is sokat babázok,nagyon sok pindur van most a családban,barátoknál.Nekd is megy egy pocaksimi,és várunk sztárfotót holnap a Kicsipandusról!
Vendég

Nyulasz!
Nagyon tudod, hogy mit érez az ember lánya az utólsó napokon :D Már dilizek, de nagyon-nagyon bizakodom és próbálok továbbra is pozitiv maradni, ahogy eddig! :D
dezsina

Már biztos jól megágyaztak maguknak a csöppségek,tessék nagyon pozitív maradni.Majd én izgulok helyetted,te csak dőlj hátra a székedben és élvezd a kismamiságot.Jó,hogy a kollegáid is látják rajtad,biztos nem véletlen!
Vendég

Csajszik hétfőn, majd minden kiderül. :wink:

Dezsi le a kalappal elötted, hogy tudsz dolgozni a munkára koncentrálni ilyenkor.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Hát szerintem azért még a 10. napi tesztnek se kötelező pozitívnak lennie szóval lehet ez is még korán... a vérvétel a tuti én csak abban bízom! Szóval drukkolok tovább!!!!!

Dezsi,
Kép
Aranyos vagy :lol:
Pocid nagy még? Feszül?

Nyulasz,
Hát gyakorlás... szóval azt hiszem jól jön ez nekem annyi hülye kérdésem van hogy szerintem a család már fogja a fejét :oops: de tényleg olyan ügyesnek hittem magam de béna vagyok mégis a baba ápolásban :lol: pedig tanultam is! Most már tudok pelusozni köldököt kezelni fürdetni böfiztetni öltöztetni meg hogy mikor milyen ruha kell hány fokos víz és szoba :lol: haladok!
Vendég

Nyulasz!
remélem nem csak megágyaztak, de jól be is takaróztak :D :D :D Ezt a bizonytalanságot már nem is lehet kibírni. És mi jön még utána :shock: :roll: :lol:

Csibe!
szeretek melózgatni :D De azért csak a hasimra figyelek :P :P
Neked ez most első fagyibabás beülti lesz majd? Hány fagyi-babád lett?
dezsina

Dezsi 6 fagyibabám van. Igen ez lesz az első fagyis beültetés.

Kép

csibe
csibe32

Pandácska!
Már nem akkora mint egy négyhónaposé, de ennek azért örülök! Viszont megint érzem azt a piciny feszülést ott lent kétoldalt és a forróságot is (csak félek azért, hogy nehogy beképzeljem) Meg tegnap szúrkált a hasam 3 akkorát, hogy feljajdultam, este megy egyet. (azért paráztam emiatt, hátha ez nem jó jel) Csak nehéz leírni, hogy valójában azt érzem hogy sikerülni fog, mert valahogy így belülről az öszötnöm ezt súgja, csak ugyanakkor félek, hogy nehogy becsapjam magam. A párom azt mondta, hogy ne éljem bele magam ennyire, hogy 100%ra veszem, mert akkor nagyot fogok csalódni, de ugyankkor szerintem muszáj beleélni magam :roll: Nagyon nehéz ez, és ezért nem is merem itt leírni, (persze most ezt teszem) hogy én valahogy érzem, el sem tudom képzelni, hogy nega lesz a teszt. A félelem azért ott van és elöttetek sem akarok lebőgni, hogy itt leírok mindent, hogy igy érzem, meg úgy érzem, aztán meg semmi. szóval tobzódok itten :roll:
dezsina

Dezsi,
fő az optimizmus, titkon mindenki reménykedik. A párod pedig csak félt téged nehogy nagyon letörjél!

Pandus,
De jó neked, hogy már ennyi mindent tudsz!

Csibe,
Egyetértek én is a csajokkal, majd a vérvétel!
Vendég

Dezsi,
Bár tudom hogy mások nem ezen a véleményem vannak de szerintem jól csinálod annyira pozitív vagy amennyire csak lehet!Persze így sokkal nagyobb lehet a csalódás és a fájdalom ha nem sikerül de az biztos hogy te mindent megtettél testileg lelkileg! Valahol ez is megnyugtató hogy rajtad nem múlt nem rontottad az esélyeidet rossz gondolatokkal stb. Szerintem így kell ezt csinálni megérdemli az a baba hogy pozitívan gondolkodj róla és én hiszek ennek az erejében. Persze tudom valakinél nem segít de pozitív gondolkodások között is van különbség lehet azt gondoljuk azok vagyunk közben meg legbelül nem így van. Nem lesz lebőgés mert sikerül ( és ha mégsem így lenne akkor is büszke lehetsz magadra hogy ennyire ügyesen álltál hozzá )
Vendég

Üdv :D

Eszembe jutott amikor olyan szúrás nekem is volt hogy feljajdultam :wink: ami szokatlan volt, erős és mégis mosolyognom kellett rajta :roll:
Mai babatapik elindultak, és küldök nekik egy takarót is, elég hüvi idő van :twisted:

Nyulasz: tudod, történtek rossz dolgok is korábban, és hát most is akadnak negatív események, de teljesen más jellegűek.
Hát megvan a latinnak a szép és a csúnya oldala is, a tegnapi ZH nem is volt oly' nehéz, csak túl szigorú az oktató :twisted: :twisted:
Még annyit hozzátennék, hogy talán azért a jót írom le mindig, mert alapvetően optimista vagyok, és pl. a száraz falevélben is meglátom a csodálatos lenyomatot, mindennek igyekszek a jó oldalát nézni, mert másképp nem menne :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe!
Ez fantasztikus eredmény! azt gondolom, hogy 6 piciből sokan fogják túlélni a felengedést! :D
De ahogy a többiek is említik felettem, ne szaladjunk ennyire előre. Mint ahogy már többször mondtam, a dokim nekem azt montda, hogyha a 17. napig nem jön meg és akkor csinálsz egy nega tesztet, az valószínüleg már nem lesz pozitiv. Tehát, igenis van még jó pár idegölő napod :D kivárni a +++++ tesztet! Drukkolok Neked, hogy fagyisok csak tesóként kelljenek!!! :wink:

Pandácska!
Aranyos vagy köszönöm! :D Igazából Benned éreztem végig ezt a hihetetlen pozitiv gondolkodást, amikor Neked szurkoltunk itt mindannyian, és lám itt az eredmény!!! :D Belőled is merítettem erőt, hogy igen igy kell, hogy vonalzót csináltál, mindenféle pozitiv gondolatokkal, a terheshas, amit azóta többen is használunk, mert ösztökél, hogy ezt akarjuk itt mindannyian, minden áron. A lényeg, hogy iszonyúan izgulok, csak próbálom elnyomni magamban, mert most nem szabad izgulni, csak pozitiven gondolkodni és várni a várva várt eredményt! :D

Bella!
Valószínüleg igy van, hogy félt, mert a másodiknál nagyon kikészültem amikor is kettő pöttömöt látthattem egy pillanatra az UH-n. Na ez már sok volt. Úgy látszik, tényleg jobban kikészül az ember, ha elindul a dolog és utána leáll :cry:
És Te hogy bírod a várakozást??? :?:
dezsina

Brummi?????????
Vendég

Dezsia,
Nehezen.
Írtam neked privit, megkaptad?

Pandus,
Igazad van, biztosan így kell csinálni, csak valahogy az emberben ott lakozik a kisördög, ami mindig kicsit lehűti az embert, hogy nehogy túl nagyot essen a földre.
Vendég

Kis-Csillag!
köszi a takarót és a babatapikat! Átjöttek :D :D :D

Nyulasz!
Szerintem Brummi du.-ra igérte, hogy jön...
(azért a kedvenc képecském, mégis csak Nyulasz nyuszija) Engem annyira feldob!!! :D :D
dezsina

Sziasztok!

Brumi:
Már nagyon kiváncsi vagyok
+++++++++++++++++++++

Kis*:
Engem is kihagytál teganap
Örülök, hogy jól sikerült a latin és hogy a dokinál is minden rendben volt

Panda:
Lassan már a saját babáddal is fogsz babázni, addig meg legalább gyakorolsz
A hugomnál két évvel ezelőtt én is sokat gyakoroltam a fiukon, minden alkalmat kihasználtam a babázásra
Én is belőled merítette, erőt és hiszem, hogy ez a hihetetlen optimizmus sokat segít

Katica:
Azon vagyok, vigyázok magamra
Te is vigyázz magadra

Vizkrisz:
Még mindig jobulást

Csibe:
Ez a beszéd, várjuk meg hétvégén a vérvételt, és ahogy Dezsi írta 17. napig nincs veszve semmi
Addig is +++++++++++++++++
Az elsőnél nekünk 6 fagyibabánk lett és a mások fagyi beültinél 4-et engedtek fel és mind a négy túlélte a felengedés, de sajna csak 3-at kaptam vissza

Egyébként nekünk az első stimunál 8 petikét szívtak le a hugitól és mind a 8 megtermékenyült és az első beültinél csak kettőt kaptam vissza
Kiváncsi vagyok, most hogy fog sikerülni a tüszőérlelés és a találkozás, remélem hasonlóan

Nyuszi:
Annyira örülök, hogy jó kedved van és így örülsz mindenkinek
Emlékszem az elöző után nagyon magad alatt voltál (mert attól, hogy nem írtam, február óta folyamatosan olvaslak titeket)

Dezsikém:
Megértelek, hogy egyre türelmetlenebb vagy, de hidd el a csoda nem várat magára
Mikor sok rossz történik velem és már nagyon magam alatt vagyok és azt kívánom, hogy történjen már valami jó, akkor mintha csoda történne, biztos hogy történik valami jó és megfigyeltem, hagy nagyom vágyom valamire, amit már nagyon szeretnék, az előbb vagy utóbb beteljesül, ha nagyon vágysz rá és nagyon akarod
Én valamikor azt is megérzem, ha most úgy fel vagyok dobodva, tuti valami jó fog történni és általában ez is bejön
Lehet, hogy most sok marhaságot írtam, de én hiszek a csodákban és pozitív gondolkodásban és abban, ha valamiért küzd eléri a várvavárt célját

És mára +++++++++++++++++++++++
Egyébként bár nekem a második sem indult el, de nagyon kikészültem én is utána
Érzem, hogy mi rokon lelkek vagyunk, én tudok tudok depresszióba esni, de már megtanultam kezelni és megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni és ha nehezebb időszakok vannak könnyebb elviselni

Bella:
Te hogyan készíted magad?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Igen,az elsőnél iszonyatosan kiborultam.Lehet,hogy azért,ahogy Dezsi is írta,mert elindult,de mégse maradt meg.Azt valahogy nehezebb elviselni,Bár mindenki bíztatott,hogy az jó,hogy elindult,mert a szervezet megjegyzi,és legközelebb is fogja tudni,mit kell tenni,de akkor már jobb lesz.Hát nem így lett,de most valahogy sokkal könnyebb volt.És tényleg megtanul az ember örülni más sikereinek(ez nem mindig volt így :oops: :oops: :oops: ) és látja,hogy igenis van remény,csak nem szabad SOHA feladni!!!!!

Dezsi!
Tettszik a nyuszim?Még nem is mondtad :lol: :lol: :lol:
Vendég

Olvasgatlak titeket. Sikertelenség esetén, hogy reagál az ember lánya? Vegyesen, mondjuk én elszomorodtam, de úgy vagyok vele, hogy addig csinálom ameddig nem sikerül és kész!!! :wink: Kiborulás meg ilyenek ezidáig még nem volt ( ami késik az nem múlik, csuda tudja, hogy mit hoz a jövő), de nem is szeretnék, mert a páromnak nem akarok fájdalmat okozni. Nem akarom, hogy ez miatt negatív gondolatok jussanak az eszébe. Tehát vidáman, jókedvűen tovább a cél irányába :wink:

Kép

csibe
csibe32

Heni,
Nem tudom hogyan is készülök! Próbálom magam lelkileg készíteni, de majd ha ott tartok valószínűleg akkor kezdek ténylegesen ezzel foglakozni.
Addig is itt gyűjtöm a csajoktól az információt és a lelkierőt. Tudod úgy vagyok vele,hogy előre nem idegesítem magam. Lesz bőven idő arra, hogy akkor és ott, illetve a várakozás alatt idegeskedjek!
Vendég

Heni!
:D rokonlelkek :D igen! Van itt valami a levegőben!!!! :D
Most legutobb 2 hónapig voltam olyan mély depiben (júli, aug) hogy el sem hiszem magamról, hogy most csöpögök a pozitiv gondolatoktól. Állandóan azt hangoztattam, hogy olyan akarok lenni, mint régen :D :lol: Optimista mosolygós, szerencsés ember :lol:

Nyulasz!
Nem értem :roll: :lol: Tényleg írtam már :roll: :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Nekem a nagy kiborulás annyi volt, hogy az orvosi rendelőtől (Budapest, Pesterzsébet) végig a M0-son Diósdig 60km/h sebesség mellett szétbőgtem az agyam és még meg kellett állnom a melóhelyem előtt 20 percre, hogy összeszedjem magam, mert torz volt a fejem :lol: Utána olyan gyorsan regenerálódtam, hogy rögtön a kövi hónapban spontán produkáltunk. :lol: Csak műszeres befejezés lett a vége: Akkor nem borultam ki egyáltalán, rezignáltan fogadtam, csak mély depi 2 hónapon át. :( Hát, nálam így zajlott.
És végig a félés és negativ energiák belülről! No ebből elég volt!
Muszáj, hogy lásd a köv. esélyt! És erre kiváló alkalom a fagyibaba csapat!!!

Bella!
Azért vitaminozzál lassan, készítsd a kis szervezeted!!!
dezsina

Dezsi!
ment egy privi!
Vendég

Dezsi,
Elevitet szedek! Mit szedjek még?
Vendég

Bella!
Én stimu elött csak Elevitet szedtem és abból is először csak kétnaponta...
Aztán a stimutól naponta. Az előző oldalon megírtam Heninek, hogy mi mindent össze szedek :lol: , de ha nem találod, leírom mégegyszer.
dezsina

Dezsi,
Megtaláltam, egy rakat dolgot! :D
Vendég

Sziasztok lányok

berontanék egy hülye kérdéssel ha nem bánjátok.... 8)

Általában nem vagyok paragép sőőőőőőőt...de msot valami befészkelt az agyamba és nem hajlandó távozni, megőrjít :shock:

Mult hét pénteken volt inszeminációm, ellőtte hétfőn volt Uh (11 mmes nyálkahártya, 3 db 17,5 es tüszi), szerdán este pedig tüszőrepi.

Duohastont magneB6 ot szedek rendes kaális protokoll szerint.

NADE

én mániákus görbegyártó, hőmérőző vagyok, és eebben az agyonstimulált hónapban alacsonyabb a hőm mint szokott lenni, holott azt gondolnám józan ésszel, hogy jóva magasabbnak kéne lennie.....

Vajon ti hőmérőztetek e stimus hónapban vannak e tapasztalataitok, illetve lehet e ez az alacsony (36,5 :shock: ) hő azért mert nem repedtek meg a tüszők és éppen hatalmas cisztává alakulnak jaj :roll: :o

BOCSÁNAT a hülyeségemért, remélem tudto segíteni.

MINDENKINEK NAGYON SZORÍTOK ÍGY ISMERETLENÜL (nagyjából) :lol:
Vendég

Bella!
:D :D :D Lehet nem ez a nyitja, de remélem ártani nem árt, és nagyon hiszek benne. És rengeteg halacskát eszem, meg halmájat!!! Még szerencse, hogy imádom :lol:
A banánturmix és a teák bejöttek a 2. lombiknál is :D
dezsina

Dezsi,
Köszi én is kiprószálom! A méhpempőtől nem híztál?

Legyekmami,
Passzolom a kérdést, soha nem hőméröztem. Szerintem van hőmérős topik is ott hátha tudnak segíteni, vagy itt esetleg a többiek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?