Húúúú Gabi, de szép pocid van
Nagyon szépen látszik már. Mondjuk azt szokták mondani, hogy akinek már a többedik terhessége, annál hamarabb látszik. Bár ez szerintem alkati kérdés is. Nekem is látszott már a hasamon 7 hetesen és olyan hihetetlen volt. Pedig nem vagyok egy vastag típus, mert 68 kg vagyok, de 185 cm.
A kiskönyv tényleg ritka ronda, de annál nagyobb érték
Kérd meg a gyerkőceidet, hogy rajzoljanak neked rá valamit.
Hát sajnos Csucsu nem egyforma gyorsak a hévek. Hát reggel szerencsém van, mert bepályázok a szomszédhoz, így megúszom a távolsági buszt és így hat után pár perccel indulok és negyed 8 fél 8 között bent vagyok. Viszont ha nem a szomszéd hoz, akkor ugyan úgy hatkór indulok és nyolc körül érek be. Ami círka két órahossza.
Hazafele necces, mert tömegesen fél négykór indulok és nem ritkán negyed hétre érek haza, de fél hatnál semmiképp sem korábban. Szóval haza is két óra. Hazafele be szoktam pattanni az egyik kolleganőmhöz, aki Haraszin lakik, így hetente 2-3 alkalommal elvisz Harasztin a hévig és csak onnan kell hazamennem. Így hatra otthon vagyok. Csak olyan kellemetlen, mert neki kerülnie kell azért, hogy engem kirakjon a hévnél, persze ő azt mondja, hogy nem probléma.
Eddig sem volt kellemes az utazás, de most hogy már egyre hidegebb van, hát elég kellemetlen. Viszont muszáj maradnom, mert jól be vagyok jelentve és jó lenne innen elmenni szülni, mert jó pénzt kapnék. Sajnos így házépítés után nem igazán tudunk még egy autót venni, ami van azzal pedig a férjem jár be csepelre dolgozni (onnan ő is bkv-zik pestre melózni), mert éjszaka jön haza és ugye nincs csepelről éjszakai járat.
Hú, kész regényt írtam