Új privát üzeneted érkezett!

a.ibici akkor én drukkolok neked!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Na megjöttema dokitól. Minden a legnagyobb rendben van. SZépen dobogott a szivecskéje és hallottuk is. Nagyon jó volt. 7 hetes. De nem tudta pontosan meg mérni egyik felől 10 mm, másik felől meg kb 12, így az uhgép júli 4 és júli 7 re tette a szülést. De végül a dokim úgy döntött hogy marad a július 2, és majd a következő uh-on meglátjuk, de úgy sincs nagy jelentősége annak a két napnak. Amúgy szerintem július 4 lesz a nagy nap.
December 20.a körül kell mennem a kórházba a 12. heti genetikai szűrésre, ahol utána rögtön le is veszik a kombinált tesztet, teljesen ingyen. És képzeljétek nem is mondtam a dokimnak, hanem ő rögtön mondta hogy nem kérdés, leveszik mindenkinek.
A dokimhoz január 5-én kell mennem.
Valamiért nem engedi feltenni ide a képet, így csak így tudom belinkelni. Remélem működik

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1402/331762.jpg

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi örülök hogy minden rendben van a babóval!!!!!!gratula...... :lol:
gyönyörűen látni az uh-képen!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi!
Gratulálok a kis dobogó szívecskéhez :lol: :lol: :lol: Örülök,hogy minden rendben van.

Nitácska!
Te tesztelsz vagy csak,ha késik?

Kép
Kép
a.ibici

Este jövök,ha végeztem a dokinál a hírekkel.

Kép
Kép
a.ibici

Gabi: Gratulálok a dobogó szivecskéhez??
Miért kell kombinált teszt? Szabinámnál még nem kellet. Vagy ez korhoz van kötve vagy miért??

Kép
csucsu05

Gagi:De jó!Gratulálok! :D

Kép

Kép
syl100

Ranita: az a két csík nagyon meggyőző. Pihizz sokat, mert ott tuti, hogy baba van. Gratula nektek.
Gabi: örülök, hogy minden rendben van nálatok és szépen növögettek.
Én ma elkezdtem barnázni, olyan barnás a folyásom. Múlt hét csütörtökön volt pém. Hát nem tudom. Igazából nem is nagyon érdekel. Vicces lenne ha most sikerülne. Tegnap ismét sikerült összeveszni a férjemmel. Mondtam neki, hogy délután ötre hazaérek és menjünk el vásárolni. Rácsörögtem ötkór, hogy jöjjön ki értem a hévhez, mert összefagytam, erre ő: miért nem szólók időben. Na ennyi elég is volt. Az esti program változatlan volt. Ő fabrikált a garázsban, majd este betévedt és ledőlt a kanapéra és aludt. Ennyit az esti közös programról. Ez megy hetek óta. Valahogy most úgy érzem, hogy nem hiányzik ebbe a kapcsolatba egy gyerek, mivel a férjem teljesen kifordult önmagából. Semmi más nem érdeklni csak a munka és ha valamit befejez, akkor már ki is talál valami mást. Sajnos nem tudunk dűlőre jutni. Elképzelem hogy majd nem a gyerekkel foglalkozik, hanem farag neki egy farönkből egy taj mahalt. Érdekes lenne ha most lennék terhes.
Ma vagyok a 19. napon, nem tudom, hogy mi lehet ez a barnázás.

KépKép
csige-bige

Csige: És párod mit mond erre?? Nem lehet hogy van valami ami bántja?? Olyankor szoktak a pasik ilyenek lenni. Kérdezz rá.
Barnázás nem tudom mitől lehet. Pici vér lehet a beágyazódástól is. Aztán lehet a barna is attól.
Amúgy ha lesz abba majd nem fog annyit dolgozni a férjed. Hidd el a kicsivel is fog törödni.

Kép
csucsu05

Csige:Én arra tippelnék,hogy beágyazódásos barnázás a 19.napon! :wink:
Amúgy hanyadik napon volt a pé-d?

Ranita:Mizus veled?

Kép

Kép
syl100

Hát Csucsu nem tudom hogy bántja e valami, mert nem mondja. Hiába próbálok vele beszélni, nem lehet, csak fújja a maga igazát. Hogy ő mennyit dolgozok és amikor ő kint dolgozik akkor álljak ott mellette és beszélgessünk, mert addig is együtt vagyunk. Ez szerintem már beteges. Hozzáteszem, hogy mult hét csütörtökön és pénteken így töltöttük együtt az estét. Szóval egyszerűen nem lehet beszélni vele.
Syl: Ha jól éreztem és nem csapott be a szervezetem, akkor 14. napon volt pém. Aznap iszonyatosan fájt a hasam és másnapra kutya bajom nem volt.

KépKép
csige-bige

Sziasztok

Csige akkor simán lehet beágyazódásos barnázás. A férjeddel kapcsolatban meg az én páromnál is vannak ilyen időszakai, aztán egy pár hét alatt levonul róla, és utána minden ok. Szerintem párodnál is ez lehet.

Csucsu nekem sem volt egyiknél sem ilyen kombinált szűrés. Ez a down kort szűri ki és sokkal megbízhatóbb mint az AFP, eddig a vizsgálat fizetős volt valami 27 ezer körül lehetett, de most egy jó pár kórházban ingyenes lett. És pont a Bajcsyban, így a dokim nem is kérdezte hogy akarom e, automatikusan mondta hogy menni kell, ha már ingyenes, és jobb is.

Kép

gabi1

Hát nem tudom, a hasam is fájdogál egy kicsit. Olyan nagyon enyhe menzi szerű görcs. Csak nem giga rövid ciklusom lesz???! Olyan még úgy sem volt.
Hát nem tudom Gabi. Mióta elkezdődött az építkezés azóta ez megy, annak pedig már több mint egy éve. Akkor nála jó hosszúra nyúlik ez az időszak. A nyáron költözés után volt egy kis szünet, de akkor is csak azért, mert teljesen leégtünk anyagilat és gyűjtögetni kellett, nem lehetett akkor semmit csinálni a házon.

KépKép
csige-bige

Csige: amig a házatok nincs kész sajnos ez van. Hidd el nem veled van baja egyszerűen túl akar rajta már lenni. Mit kell még csinálnotok a házon??
És örülj neki a férjed azt szeretné, hogy emllete legyél még munka közben is:)
Ez azért jó. Hidd el ha elkészül a ház megváltozik .
És ha a hasad mensi szerűen fáj akkro most lehet sikerült:)

Gabi:Ez azért jó. A SOTE II-n tutti nincs ilyen mert a vérvételt is megvonták töllűk. Csak azt nem értem mi alapján döntik el mit hol csinálnak ingyen.
De az jó ha ingyen megcsinálják. Bár én a 27ezret is kifizetném ha kellene hisz a nyugalom fontos.

Kép
csucsu05

csige az építkezés alatt nálunk is ez volt, állandóan veszekedtünk, anyu meg is jegyezte hogy ha hamarosan nem lesz kész a ház, elválunk, annyit ordibáltunk egymással, de ahogy ideköltöztünk elmúltak a gondok, és lenyugodott ő is meg én is.
És nem lesz rövid ciklusod, mert ott baba van a dologban. Tuti, érzem:)

Kép

gabi1

csucsu igen én is úgy voltam vele hogy 27 ezerért megéri megcsináltatni, de közben hallottam valahol hogy a Bajcsyban ingyenes, akartam mondani a dokimnak de nem jutottam odáig mert ő mondta hogy az uh után megcsinálják rögtön nem is kérdezik hogy akarom e.

Kép

gabi1

Hát nem nyugtattatok meg lányok. Akkor ez még sokáig fog tartani, mert egy kertes házon mindig van mit csinálni. A nagy meló még a parkosítás, kerítés és a szigetelés kívülről. Ezeket mind mi fogjuk csinálni. De ezeket már csak jövő tavaszra és őszre tervezzük. Bár ha így haladunk, akkor lehet hogy beáldozzuk a karácsonyt is :evil:
A másik problémám, hogy úgy érzem magam, hogy be vagyok zárva a házba. A kocsit ugye ő használja, effektíven a kocsi akkor van otthon amikor ő is. Neki alapkövetelménye, hogy amikor ő otthon van, akkor nem mászkáljak el, hanem legyünk "együtt", vagyis álljak mellette amikor dolgozik. Ha valamire szükségem van, akkor majd ő megveszi amikor én dolgozom. Sehova nem szabadulok ki otthonról, csak a Lidle-be megyek, még szerencse hogy ott van az utcasarkon, mert az gyalogszerrel megközelíthető. Kérdezem én, kinek van kedve bebuszozni Csepelre, hogy onnak átbuszozzon az Auchanba és vissza??! A Campona sem egy nagy távolság, de nem bkv-val. Szóval vagy melózom vagy otthon ülök. Ez már kezd elég hervasztó lenni. Természetesen ő ezt sem érti meg. Mikor próbálok magyarázni neki, akkor bájosan megkérdezi, hogy: Most mit tegyek?? Na mindegy, jól kipanaszkodtam magam. Most mosolyszünet van és az is lesz egy darabig. Hátha egy kicsit elgondolkodik.
Köszi Gabi aranyos vagy. Azért örülnék a babának, de nem igazán érzem úgy, hogy most megérdemelné. Valahogy úgy érzem, hogy ha most így viselkedik, akkor mi lesz velünk tíz év mulva??! Lehet hogy jobb ha bele sem gondolok.
Minden esetre ilyen még soha nem volt, hogy a 14. napon legyen pém és valóban akkor érezzem, hogy nagyon fáj a hasam. Hát nagyon kíváncsi vagyok.

KépKép
csige-bige

Ja és tök jó, hogy ingyen megcsinálják a vizsgálatot neked Gabi. Hihetetlen, hogy ilyen van még a magyar eü-ben. Én a SOTE II-n nem is reménykedem, hogy meg fogják csinálni, pedig mekkore kórház és hova jutott :evil: nem fér a fejembe, hogy egy egyszerű vérvizsgálatot sem csinálnak meg :shock:

KépKép
csige-bige

Csige: ezen én is kiakadtam. Pláne hogy én is oda járok. Szörnyű ez az egész ami az eüben megy

Kép
csucsu05

Csige ezekben a kórházakban ingyenes a szűrés. Bővebbena sejtbank.hu-n lehet olvasni róla.

Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ, Cegléd - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, Szentes - Városi Kórház, Mohács - Városi Kórház, Marcali - Városi Kórház, Nyíregyháza - Jósa András Megyei Oktató Kórház, Fonyód - Egészségügyi Kht., Mosonmagyaróvár - Városkapu Egészség Centrum. Budapesten a Margit Kórház, a Szent István Kórház, a Szent Imre Kórház, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, az Állami Egészségügyi Központ és a Szent Rókus Kórház

Kép

gabi1

csucsu hát meséltema dokimnak a sztk-ás sztorit ki volt akadva, hogy nem csinálták meg, pedig hát hiába vállalkozó ő is szerződésben van az oeppel, illetve ugye mi is hisz fizetjük a tb-t, és az hogy ki a dokim az tök mindegy hisz a vérvétel árát ugye akkor is kifizeti nekik az oep. Azon lovagolnak hogy más fejlécű a papírom, mint amit ott őnáluk adnak.

Kép

gabi1

Gabi: Meg sem lepődők a magyar Eü-n. Felháborító mit csinálnak komoylan!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Gabi: örülök, h midnen rendben nálatok! Milyen nagy már ezzel a 10 mm-vel, és mekkora lesz majd még! Tök jó, h hallottad aszivecskéjét is!!

Csige: sajnálom, hogy most nem épp a hegytetőn van a kapcsolatotok. Jó lenne megbeszélni, jó lenne elmenni kikapcsolódni...Remélem rendbe jönnek a dolgaitok, és megértem, hogy most azt érzed, hogy ilyen kapcsolatba nem kell gyerek. Mikor oan 5 hónapja fasírtban voltunk, akkor én is hagyni akartam az egészet, aztán vhogy, oan egy hónap alatt megoldódott a dolog.
Jó lenne, ha a párod megértené, hogy nem kellene ennyit melózni, meg vigyen el téged vmerre, még ha csak az Auchenbe vacsizni, akkor is:).

Olvastam, h lett egy + teszt is. Gratulálok!!! (így ismeretlenül is)

Akinek kell annak megy a drukk!!

Mi jól vagyunk.
Tegnap és tegnap előtt migrénem volt.
Vendég

Sziasztok!
Túl vagyok az átjárhatóságin..,ki lehetett birni,valóban.A jó hír,hogy átjárható mindkét oldal..,de akkor mi a bibi,miért nem esek teherbe,már több mint egy éve?? :? A doktornö azt mondja lehet most,hogy meg lett piszkálva,a dolog,egyböl sikerülni fog!Hát..,nemtom...Ha ez hónap sem sikerül,akkor kezdjük a stimulálást!
Csige:Bocs,hogy így ismeretlenül okoskodom,de miért nem ültök le beszélgetni,egy jó pillanatban!Nálunk csak az segített végül!Higgadtan,türelmesen..
cgabi

cgabi: és hallottam már sok oylat hogy az átjárhatósági után sikerült egyből a baba.
Hátha nálatok is igy lesz:)

Csige: Halásztelek nincs messze gyere át hozzánk dumcsizni. Sőt elugrunk az Auchanba is :) Na kecsegtető mi??
De tényleg beszélj vele mond el neked ez milyen rossz igy. Mert dolgozzatok a házon persze de ne a kapcsolat rovására.

Kép
csucsu05

köszi Csucsu aranyos vagy.
Hát igen, a beszélgetés hasznos, de sokszor úgy érzem, hogy hiába mondom el neki, hogy mi a problémám, ő mondja a sajátját és elbeszélünk egymás mellett. Azért szerintem ez után a kis mosolyszünet után minden rendben lesz, de ki tudja meddig. Egyébként már kaptam tőle sms-t ahol próbált megmagyarázni mindent és jött a megszokott szöveg, hogy csak nekem csinálta és pont most akart elvinni vacsizni is. Ez így utólag elég farsul hangzik.
Na mindegy. Én is megírtam neki a véleményemet és most szerintem csönd lesz egy ideig.
Elmult a barnázásom, most már semmi és a görcsölés is elmult. Hát kíváncsi vagyok nagyon hogy mi lesz belőle.

KépKép
csige-bige

Csige: sztem ilyen hullámvölgyek mindenkinél előfordulnak,csak van aki beszél róla,van aki azt hiszi ha nem beszél róla teljesen boldogak úgy! Hát ez tévedés mert max a külvilággal hitetik el ezt,de önmagukkalne! Tehát lehet párod kicsit több törődésre vágyna,tudod a projekt miatt érezheti,hogy a baba a legfontosabb! Kis kedveskedés kis türelem és megint minden oksi lesz! A barnázás nagyon remélem,hogy beágyazódásos cucc... :wink:
Puszedli: hess migrén a búsba....
Nekem ma van a 34.napom,piri sehol de ma volt kis görcsike. Lehet holnap-holnap után megjön :cry:
misszike

Misszike: És ha nem is jön meg?? :)

Csige: remélem azért rendeződik ez a dolog. hidd el minden családban van ilyen. Tényleg van aki bevallja van aki nem. De menjetek el vacsizni és beszéljetek nyugodtan őt mi bántja meg téged is.
Mi is voltunk is de megebszéltük még anno és azóta tudjuk mit akar a másik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nemrég értem haza a dokitól, gyorsan leírom mi.
Megvizsgált, csinált UH-ot. Méhfal fel van puhulva, mnyh 15 mm. Nem látott még semmit, de mintha. Azt mondta ha nem kezdett volna el megtapadni, akkor már véreznem kellene ilyen mnyh vastagságnál. Nem mert semmit 100% mondani, még ne éljem bele magam, most a következő napokon sok múlik. A lényeg, hogy ne kezdjek el megint vérezni. Írt még fel duphastont + sok pihenés.
Kb 3 hetes terhesség lehet.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Meg jöttem túl vagyok a dokin.Csinált kenetet,hüvelyi UH-ot,tapintással is megvizsgált.Meg dicsérte a petefészkeimet :shock: :shock: Ciklus 3.napján kell mennem vérvételre és majd megmondja,hogy melyik nap menjek Uh-ra,hogy figyelje a PÉ-t.
Fel volt háborodva,hogy minden vizsgálat nélkül felírta a clostit az SZTK-s doki.Azon meg végképp,hogy nem mondta,hogy menjek és UH-on kell figyelni közben a Pé-t :shock: :shock: Ok,ott hagytam egy kisebb vagyont,de végre úgy érzem,hogy elindult és oda figyelnek rám.Nem a futó szalagos módszert követi a doki velem szemben mint az SZTK-ban.Kicsit hosszú lettem bocsi.Ne haragudjatok most külön nem írok senkinek,majd reggel benézek és írok!Puszi nektek!!!

Kép
Kép
a.ibici

Csucsu: az lenne a legjobb dolog az életemben.... :!:
misszike

Sziasztok

Ibici örülök hogy találtál egy jó dokit, de hátha nem is lesz szükség rá mert már a pocakodban van a baba.

ranita akkor pihizz sokat, azzal ne idegesítsd magad hogy még nem látott semmit, ez így van jól, ahhoz ég nagyon kicsi a baba hogy lásson valamit. Viszont a 15 mm-es nyh tökéletes. Ha menszi lenne akkor 12 mm-nél már leválik a nyh.

Kép

gabi1

ranita:Pihizz sokat!
Látod csak segíthetett valamit a barátcserje!Ki tudja!
Szorítok nagyon,hogy minden rendben legyen veletek!De szeretnék már én is ott tartani mint te!

Ibici:Az a lényeg,hogy mostmár jó kezekben vagy!Hát ja,az árát jól elkérik nem szégyenlősek!

Velem annyi,hogy ma vagyok a 8.cn-n és már 3 napja érzem a bal petefészkemet és fáj is néha!Szerintem egy nagy ciszta lehet!
Mert ilyen hamar azért nem nő ekkorára a tüsző!Nem?
A héten megyek uh-ra ,hát kíváncsi leszek!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok lányok.
Ranita: tényleg pihizz sokat és nyugi, bizti ott a babóca.
Ibici: a doki nagyon fontos, most már sínen vagy.
Nekem teljesen elmult a barnázásom, már tegnap délután sem volt és a hasfájás is elmult. Azért kíváncsi vagyok hogy ma lesz e, de legfőképp az eredményre leszek kíváncsi.
Egyébként rendeződik szép lassan a férjemmel a viszony. Ma még dolgozik, de szerintem holnapra már minden rendben lesz köztünk.

KépKép
csige-bige

Hát voltam mosdóban és semmi maszatolás, semmi folyás, pedig nekem folyásom szinte mindig szokott lenni. Na nem témázok rajta többet.
Képzeljétek ma hoztam harisnyát, amit a hazaút előtt felveszek majd a nadrág alá. Tegnap annyira fáztam amég a hévtől hazasétáltam. Hát most felöltözöm rendesen. Egyből az jutott eszembe, hogy ha esetleg babás lennék, akkor nem szabad fagyoskodnom és fel ne fázzak. Szóval most védekezem, természetesen csak a hideg ellen.
Gabi neked hanyadik dpo-n mutatta ki a teszt hogy terhes vagy? Tudom, nem görcsölök rajta, de már olyan kíváncsi vagyok, hogy lesz e eredménye ennek a hónapnak.

KépKép
csige-bige

Csige: Kivánom hoyg sikeres legyen a hónapotok. A pároddal is megoldódik a dolog és ha még a baba is jönne hát azt hiszem az hab lenne a tortán. :)
Hova jársz dolgozni?? Jó hoyg van nálatok HÉV. Nálunk ez sajnos nem jó itt nincs. :(

Ranita: Persze hoyg a doki 100% nem mondta hisz semmi sem 100%. 3hetesen persze hogy semmit nem lát csak mintha lenen valami ott. A nyh alapján viszont 99,99% hogy baba. Nyugalom és várj egy-két hetet. akkromár petezsákot is fog látni. Egy biztos a teszt pozítíva nyh jó vastag:) Ennél több nem kell:)

Syl: Remélem nem ciszta. Hanem korábban lesz PÉ-d.

Kép
csucsu05

Hát Csucsu én Miklósról járok ki Keresztúrra. Jó messze van és hát jönnek a hidegek így előre félek tőle, hogy babásan milyen lesz bejárni. Nem lesz egy leányálom. A hév jó, de sajnos nagyon lassú. Vinni kell magaddal túlélőcsomagot is. A csepeli hét tök jó, az gyors, nem hiába gyorsvasút. Viszont a Ráckevei és Tököli, annyi mintha bicajjal tekernék meg-megpihenve.

KépKép
csige-bige

Csige: azt hittem minden Hév egyforma gyors. na akkor tévedtem. Hány óra alatt érsz be meg haza??

Kép
csucsu05

Sziasztok

Megjöttem a védőnőtöl, van kis könyvem is, hát hogy milyen csúnya kiskönyvet adtak:( Úgy látszik már erre sincs pénz, hogy legalább szines legyen:( Megmutatom nektek, meg csináltam magamról is képet. Kép Kép

Kép

gabi1

Csige én a 10. dpon csináltam a 10-es erősségűt, azon nem nagyon látszódott, és ugyanaznap a clear bluet azon meg tök jól látszódott.

Kép

gabi1

Gabi: Hú azta de jól látszik már a pocid:)
Hallottam igen hoyg fekete fehér a kiskönyv. Még nem láttam csak ezena képen. De ez nagyon csúnya.Erre sincs pénz már?? Hihetetlen.

Kép
csucsu05

Húúúú Gabi, de szép pocid van :lol: Nagyon szépen látszik már. Mondjuk azt szokták mondani, hogy akinek már a többedik terhessége, annál hamarabb látszik. Bár ez szerintem alkati kérdés is. Nekem is látszott már a hasamon 7 hetesen és olyan hihetetlen volt. Pedig nem vagyok egy vastag típus, mert 68 kg vagyok, de 185 cm.
A kiskönyv tényleg ritka ronda, de annál nagyobb érték :lol: Kérd meg a gyerkőceidet, hogy rajzoljanak neked rá valamit.
Hát sajnos Csucsu nem egyforma gyorsak a hévek. Hát reggel szerencsém van, mert bepályázok a szomszédhoz, így megúszom a távolsági buszt és így hat után pár perccel indulok és negyed 8 fél 8 között bent vagyok. Viszont ha nem a szomszéd hoz, akkor ugyan úgy hatkór indulok és nyolc körül érek be. Ami círka két órahossza.
Hazafele necces, mert tömegesen fél négykór indulok és nem ritkán negyed hétre érek haza, de fél hatnál semmiképp sem korábban. Szóval haza is két óra. Hazafele be szoktam pattanni az egyik kolleganőmhöz, aki Haraszin lakik, így hetente 2-3 alkalommal elvisz Harasztin a hévig és csak onnan kell hazamennem. Így hatra otthon vagyok. Csak olyan kellemetlen, mert neki kerülnie kell azért, hogy engem kirakjon a hévnél, persze ő azt mondja, hogy nem probléma.
Eddig sem volt kellemes az utazás, de most hogy már egyre hidegebb van, hát elég kellemetlen. Viszont muszáj maradnom, mert jól be vagyok jelentve és jó lenne innen elmenni szülni, mert jó pénzt kapnék. Sajnos így házépítés után nem igazán tudunk még egy autót venni, ami van azzal pedig a férjem jár be csepelre dolgozni (onnan ő is bkv-zik pestre melózni), mert éjszaka jön haza és ugye nincs csepelről éjszakai járat.
Hú, kész regényt írtam :shock:

KépKép
csige-bige

Ja, a 10. dpo nekem vasárnapra esik. Van még otthon egy tesztem, nagyon gondolkozom rajta hogy ellövöm akkor, pedig azt mondtam, hogy nem stresszelek rajta. Még jó hogy csak egy tesztem van otthon :oops: :roll:

KépKép
csige-bige

Sziasztok csajok!
Gabi: azta mennyire látszik már a pocid! Nagyon aranyos! Ja,a kismamakönyv nagy nulla,nem tudom miért nem adják azokat a szép babásakat,mint eddig! Barátnémnek is ez a fehér van... :?
Csige: tesztelj nyugodtan de szerintem akár mit is mutat úgyis tesztelsz még :wink:
Velem még mindig semmi! Se piri semmi... :cry:
misszike

Misszike: ah nincs piri az jó :)

Csige: hú akkro neked sem egyszerű a munkába járás. Na majd egy babó megoldja ezt is:)

Kép
csucsu05

a.ibici szerintem akkor tesztelek ha késik! :roll:
gabi de szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát lányok, nem tudtam megenni az ebédemet, ami nagyon furi, mert nagy bélpoklós vagyok. Mindent elpusztítok az utolsó falatig, viszont most nagy nehezen tudtam legyűrni a másodikfélének felét. Egyszerűen úgy éreztem, hogy tele vagyok. Ilyen érzésem akkor volt amikor terhes lettem. Minden az ebédem felét melegítettem meg és utána kettő körül ismét ettem, mert csak sokszor tudtam keveset enni. Olyan telítettség érzésem volt. Na most ugyan ezt érzem. Ami tök fura, mert szerintem nem kellene még éreztem. Tudom, multkor mondtam a kolleganőknek, hogy mindent megeszek, sőt felfalok és még viccelődtek is hogy tuti baba van a dologban. Majd egyik napról a másikra visszaesett az étvágyam és csak féladagokat tudtam enni és akkor ki is derült hogy terhes vagyok. Szóval tök furi. A mult héten még zabáltam, sőt még hétfőn is, de már tegnap sem és ma pedig egyáltalán nem. Mondjuk, szerintem lehet ilyen tüneteket kreálni. Ha tegnap volt a beágyazódás, szerintem még semmit sem érezhetnék.

KépKép
csige-bige

Csige: akkor ez már lehet,hogy jelent valamit! Nagyon szorítok ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misszike

jaj lemaradtam mint a borravaló.....

igyekszem jönni!

annus11

Csige: Sosem lehet tudni. Mert én a lányomnál már a másnap mondtam a barátnőmnek és a férjemnek én tutti terhes vagyok. Megéreztem. Aztán jöttek a tünetek. És végül tényleg terhes voltam:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?