Bocsánat,csak jött a postás és inkább elküldtem...
Melaszka,
én le vagyok maradva,tényleg 2 évet vártatok Marcira?Mi volt a gond?Vagy nem tudtam vagy elfelejtettem,bocsi
Zsuzska,
hú,mi van nálatok,de lesz ott még rend,és milyen jó érzés olyankor,mikor minden szép
Nagyon jó a bútor....most aztán csak Benőkére kell várni
Bridget,
a blogodhoz open ID-vel szóltam hozzá
azért írtam az itteni nevemet,mert így tutira tudod ki vagyok.A linket köszi,megnézem,bár már néztem a babatervezők oldalán is valamit
És értem így már a dolgokat a magyarázatot is köszi
Még szerintem is korai érezned valamit,de mivel tudod,mikor történt a dolog,így lehet korábban lesznek tüneteid.Meg ugyanígy az is érvényes,hogy bebesézlni magadnak is könnyebbb a tüneteket.Nem is számít mit érzel,mit nem,csak sikerüljön,nem igaz?
Csucsu,
szia.Sajnálom,hogy ez van nálatok
Szabina jól van?És a kutyu?Megszoktátok őt?
Mini,
szia itt.
6 hó szerintem sem olyan hosszú idő még(annak,aki nem tűrelmetlen,nem igaz?
) Kb-ra tudod amúgy,hogy mikor van pé-d?És együtt is tudtok lenni olyankor?
Nóci,
már lassan nem műkődik a dolog,ha én lépek feléje,ő lép egyet vissza
Próbálom rávenni magam,hogy én engedjek,de épp ezen kaptam fel a vziet,mert mindig én engedek...legtöbbször legalábbis.
Pendi és Bridget,
a buli tök unalmas volt.Buli....végülis egy éttermi ebéd (?!)volt és a két 4 éves kisfiú nem bírt 1 percet nyugton maradni...mint a gyerekek.Végül a pincérek szóltak,hogy kérnek szépen rájuk parancsolni,mert a másik teremben lévő társaságot zavarják.Ezért nem értettem a barátnőmet,mi értelme egy ilyen szülinapnak,ugyanis ő tudta,hogy az ő fia képtelen 5 percet megülni az asztalnál.A keresztlányom is nyűgős volt,végig sírta a 4 órát majdnem.Szóval mindenki szenvedett rendesen.A barátnőm meg haragudott a férjére,mert az délig aludt és nem segített a gyerekekkel kapcsolatosan semmit neki,á---jó,hogy átestünk rajta.
Most hirtelen ennyi,megyek is,mert fől a kaja,a mosógép is jelzett már és mindjárt jön Reni az úszodából.Esik az eső....
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]