Új privát üzeneted érkezett!

Ágy még heverőként:
Kép
Szekrény:
Kép
Pelenkázó:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na ittvgyok csak utana nekialltam megirtam a blogot aztan meg fozes mert jott apa es ehes volt :oops: aztan eves utan teveztunk tudjatok ilyenkor nincs ngyon netezes :oops: :oops: de most o is rault ugyhogy bekukkantok 8)

Enis
Hat mar kint osszeteszik oket apacska katonajat bele a petibe es osztodni is elkezdett azt meg csak siman be a mehedbe es annyi :roll: mig spontan babohoz mint irtam a katonaknak kell uszniuk a petevezetoben a peti fele ott talalkozniuk aztan utkozben visszafele osztodnak es a mehben tapadnak meg :wink: Nem tudhatsz mindent viszont ajanlok neked egy ngyon jo kis klippet asszem a magyar valtozat 6reszbol all 6*10perc na ott megtudhatod mi is tortenik egy spontan babasodasnal 8)
Ha tudod is ngyon elvezetes akkor is megnezni en is megneztem... :wink: ez az elso resz es akkor mesz tovabb:
http://www.youtube.com/watch?v=xmoTfbq6LG0
Tesztet talan holnap utan kezdem vgy holnap :roll: es akkor ketnaponta hcg 8)
Apacskanak meg hadjad,hogy teperjen...az enyem olyankor csak ramhagyja hagy duzzogjak pedig milyen jo lenne ha kicsit teperne o is :roll: Es igen meg mindig pet-nek hivja :? :roll: :oops: :lol:

Noci
Majd meglatjuk en meddig birom... :roll: de ha minden rendben akkor meg lehet azert varok mert meg nem akarom,hogy nap mint nap zaklasson a hogy vagy kerdeseivel...igy is mondja mindig :?
A szurkalasoka nem meg nem hiszem,hogy ereznem kene :roll: szoval nem veszek semmit keszpenznek :?
Ma itt is ugy zuhogott mintha dezsabol ontottek volna :x ahol meg apa golfozott 100agra sutott a nap es piros fejjel jott haza mert leegett :shock: meg ilyet :? :roll: Engem nem hiszem,hogy lekotne ez alovis valami :roll: meg eso nelkul se...vegul ma mentetek :?: Langos nyami 8) :D

http://bridget0801.blogspot.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok! :)

Zsu! :) Micsoda káosz!! :wink: :lol: De a szobabútor szép lesz :wink: :)

Bridg! :) Nagyon édes, amit a blogodban írtál!Én olyan bizakodó vagyok!És most az imák még erősebben mennek :wink: :)

Nóci :)
Pocifotó újabb, lesz?

Enis :) Én le vagyok maradva, mi történt a férjeddel?....most akkor ti....... :(
Vendég

Sziasztok!

Régen jártam erre. Ezért ezer bocsánat. Részben mert el vagyok időben úszva részben meg minden össze jött. Sok rossz és kicsit depis is lettem ezektől.
Na de erről nem is érdemes beszélni.

Viszont Bridget: Lemaradtam valamiről. Még ott tartottam, hoyg dokihoz mész de a párod még nemigen bólintott rá a dologra.
Most meg babás vagy:)
jajj de jó:)

Mesélj már valamit mert visszaolvasni nem tudok annyit írtatok.

Többiek: Remélem mindenki jól van.

Kép
csucsu05

Szió Csucsu! :)
Úgy látom, csak ketten vagyunk :)
Hol lehetnek a többiek ilyen xar időben?
Mi újság veled?
Bridgnek van a blogja, ott írta le, mi történt meg hogyan(bocs Bridgi :oops: )
Vendég

Bridget: na már mindent értek. Elolvastam a blogodat. És igen igy is kell csinálni drága kismami:)
Mikor kell legközelebb menni dokihoz?
Kívánom, hogy minden nap a blogodba írhass valami szép és jó történetet.
:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Koszi,koszi :) Hat egyenlore tudod meg semmi nem biztos de probalok pozitiv lenni :) Hatha... :roll: Dokihoz vervetelre kell mennem 11-en :roll:
Mik tortentek veled meselj mar :? ha nem akarod kiirni ird meg priviben :!: Engem erdekel :!: De pl amikor kelsz kora hajnalban elkaphatsz egy gyors csevelyre 8) Gyere tobbet ha lehet :!: :!: :!:

Melaszka
En foztem apaztam,meg skype-on volt csevereszes a csaladdal :roll: ilyenkor en mar tudod n em netezem....keso van :oops: Na mentem is aludni :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Melaszka tanácsára átpároltam ebbe a topicba, korábban már írtam egy bemutatkozást egy másik topicba, de itt is leírom röviden, hogy ki is vagyok! A párom és én tavaly szeptemberben házasodtunk össze és december óta vagyunk rajta a babán, de ezidáig nem sikerült:-( A nőgyógyászom és mondta, hogy ez nem olyan sok idő, de ez akkor nem nagyon biztat, amikor egy újabb sikertelen hónapon vagyunk túl:-( Azárt kerestem ezt az oldalt fel, hogy hasonló cipőben járó nőkkel találkozzak és el tudjak lesni tőletek jó kis baba csináló tippeket:-) puszi mini30
mini30

Üdv itt Mini! :)

Akkor azt jelenti, hogy 6 hónapja próbálkoztok?
Nekünk majdnem 2 év után sikerült, még nagyon az elején vagy! :wink:
Ilyeneket nézel, hogy peteérés, hőmérőzés?
a lányok meg többet tudnak segíteni szerintem. :)
Vendég

Mini
Kép
Hat igen fel evre meg nem lehet azt mondani,hogy valaki meddo :roll: Es talan jobb is,hogy ilyenkor kivarjak az egy evet es nem tomik es vizsgaljak az embert ossze vissza :roll: Viszont ez az idoszak arra jo,hogy megismert a sajat tested :!: Azaz ha elkezdessz homerozni megtudod van-e peteeresed :!: Vgy ott vannak az LH tesztek amik szinten ezt mutatjak ki...na ezek segitsegevel mar elorebb leszel a babahol 8) na es ha netalantan igy sem sikerulne addigra pont lejar az 1ev es a dokinak mar ervekkel is tudsz szolgalni...pl,hogy nincs peteeresed mert a tesztek nem mutatjak ki vgy,hogy van peteeres es idoben egyutt vgytok minden klappol es megsem jon ossze...

Igy mar mas dokihoz is menni :wink: De azert kivanom neked,hogy minnel elobb sikeruljon :!: :D

Meg annyit,hogy itt konkretan mindenrol lehe irni...nem muszaly csak a babarol....szal ha epp csak nem tudod mit fozz vgy valami nyomja a lelked na akkor azt siman itt kiirhatod :) Mert en azert nyitottam anno ezt a topikot,hogy itt BESZELGETNI lehessen amig varakozunk a csodara... :)

Melaszka
Te kis kerito :lol:

Csucsu
Hetfo van :!: Ma jonnod kell :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Ma pünkösd van igy itthon vagyok. De mostmár nem hétfőnként vagyok itthon hanem módosítottal napi 6órát dolgozunk mert aki otthon maradt annak másnap nagyon sok munkája lett.Ebből az lett, hogy a 6órából nem 6dolgozunk hanem 8-at mert képtelenség eljönni . szóval a cég járt jól. Mi megy szívunk.
És pl a gyedbe nem is biztos, hogy a 32órás munkahét beleszámitana.
Szóval teljes gáz az egész.
Reggel beszélhetünk bár bevallom én kóma vagyok reggelente. 5kor indulok dolgozni.
Hát nagyon szorítok neked. Párod , hogy is fogadta ezt a lombikot? Ird már le mert tudom, hogy ő még nem volt felkészülve a babára vagy csak azt hitte:)
Mi van mentek akkor Amcsiba?, Azért lett meg a lombik végül?
Nagyon jó lenne ha már 3-an mennétek nem?
Nagyon megérdemled a babát és kívánom, hogy 11-én nagyon jó hírekkel gyere:)

Mini: Neked is minnél hamarabb jöjjön a bébi.
Tényleg mivel próbálkoztok? Teát iszol vagy vitamint szedsz?

maleszka: Kicsi fiad már 6hónapos? Hogy repül az idő:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Bocsi, de nem maradt energiám írni. Csak életjelet adtam most magamról.

Bridget
Mennek a drukkok, és nagyon imádkozom érted/tek!
Kép

Zsu
Azta....!!! Micsoda káosz! :) Na de előbb-utóbb vége lesz, és végre ez is rendben lesz. :)

Nócika
Na végre megszünt a szenvedésed. Annyira együtt tudok veled érezni! Én is voltam már hasonló helyzetben.

Csucsu
De jó, hogy vagy! Hogy vagy Drága? Olyan rég beszéltünk már. Hiába leslek skypon is. :( Tudom, hogy nem rajtad múlik.

Enis
Hogy sikerült a buli?

Mini
Kép
Üdvözöllek nálunk! :) Remélem sokat tudunk majd segíteni. Írj még magadról, ha van kedved. Szívesen segítek én is, amiben tudok. Nyugodtan kérdezz.

most elmegyek aludni, de majd jövök egyszercsak. :) Puszi addig is mindenkinek!
Vendég

Csucsu
Most mennem kell enni de utana megprobalok jonni 8) Most hosszu lenne elmeselni,hogy is volt....roviden annyi,hogy abba belement,hogy lefagyasszuk a petiket....elmentem dokihoz erre az fsh-em 24.1 lett mire aszontak,hogy oruljek ha egy petit tudnak csinalni amit egybol vissza is tesznek nemhogy fagyasztani :?

Na erre apacskanak ezt elmondtam meg elkuldtem neki nehany oldalt,hogy mi is zajlik a testemben most...korai petefeszek kimerultseg...ami ugye hozza magaval az menopause-t....es akkor azt kerdezte,hogy de azt az egyet visszalehet tenni? na innen indult minden...mondtam neki azt is en tudok varni....akarmennyit de akkor tolem mar nem lesz gyereke...max petesejt donorral :? :?

Szal megertette a dolgokat es szavak nelkul cselekedtunk :)

Fu munkahelyed miatt ngyon sajnallak :( Igy megszivatni titeket :twisted: Mik azok a rosszak amik tortentek? :roll: Remelem nem az amire gondolok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
Koszonom draga :) Nekem ennyi epp eleg....szep almikat es gyere majd utana 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Köszi mindenkinek az aranyos fogatatást:-) Igazándiból vitamint ( eurovit babavédő ) már december óta szedem, most hagytam ki egy kis időt, mert nem is jött össze a baba és hát hogy bevalljam itt mindenkinek híztam is tőle egy-két kilót:-)
Emellett szedtem még kalciumot, ami amúgy is kellett, meg c vitamint. Teát nem iszok, de ha van valami javaslat szívesen kipróbálom. Néztem itt a neten, hogy különféle gyógyteáknak van fogamzás növelő képessége, de addig soha nem jutottam el, hogy mindegyiket beszerezzem, mert van, amit nem is találtam:-(
A hőmérőzést elkezdtem, azonban összevissza mért a digitális hőmérő, így abbahagytam és próbálok szereni ez higanyosat, hátha valahol elfekvőben van egy a vcsaládban:-)
Igazán a mindennapi életemről annyit tudok mesélni, hogy eléggá stresszes munkahelyem van nekem és a páromnak is mindketten köztisztviselők ( rendőrök) vagyunk és sokan azt mondják, hogy a stressz is nagyon rossz a babavállaláskor.

Nemrégen olvastam egy könyvet Dr. Lux Elvirától az Anyának születtem? címet viseli, van aki olvasta már? Na majd ha legközelebb jövök elmesélem. Most megyünk a nagyihoz ebédre. puszi nektek Mini

Kép
mini30

Bridget: Nem elég ennyi rossz? A munkahelyen gáz van. Kevés a lové. A baba még nem jött össze. Még kell még?
Más nincs de ez éppen elég hogy szomorú legyek.

Mini: Hú kiváncsi vagyok a könyvre.

Kép
csucsu05

Melaszka,
én vagyok érzékenyebb az időbbi időben és mivel nem ilyen vagyok általában,annyira felhúztam a páromat is,hogy ...tényleg gáz,mert úgy érzem eléggé eltávolodtunk egymástól :?
Így épp írtam a lányoknak,hogy elhalaszottuk a babaprojektet őszig(gondolom én),mert most
1.össze sem bújunk
2.úgy érzem,hogy pillanatnyilag nem akarok terhes maradni(azt akarom,hogy együtt örüljünk a pozítiv tesztnek)
tutira kibékülnénk,de nem emiatt akarok kibékülni.Amúgy ez a halasztás nem közös döntés,de mivel úgysincs köztünk jelenleg semmi testi kapcsolat,érthető :roll:
De akkora gáz nincs,most a nyaralást szervezi(nem tudjuk még hova,mikor,csak azt tudom,hogy Görögo-ba 2 hét múlva nem akarok).Sőt úgy érzem,hogy a nyaralást sem bírnám most ki vele.Még szükségem van egy kis időre :roll:
Hú...bocsi :oops: ,de te kérdezted :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Csucsu
Nem azert irtam nana,hogy ez mar magaban veve eleg :? De ugy megilyesztettel tegnap en valami megrosszabbra gondoltam amit ki sem irok mert ilyen meg kimondani is szornyu :( :oops: :roll:
Hat kitartas...parodnak nincsenek otletei hogy lehetne melohelyet valtani?Clostizol meg? :roll: Nincsenek uj kepek? 8)

Mini
Rendorok :shock: :o Huuu de izgi 8) Ugyanakkor jol mondod a stressz befolyasolja nagyban a dolgokat sajnos :? de ha minden rendben van es jokor jo idoben vgytok egyutt akkor megfog tortennia csoda veletek is 8) Hat igen a homerozest higanyossal kell :? Itt minalunk kepzeld van olyan higanyos homero ami direkt babasodni vagyoknak van 8) ez asszem csak 38ig mutatja a celsiust es sokkal nagyobb felbontasban igy azt is latni ha mondjuk 37.15 vgy 36.95 erted?A konyvet nem olvastam :oops: En nem vgyok egy nagy konyvmoly sajna :oops: Mi volt a nagyinal a kaja? 8) Jo a vonalzid 8)

Enis
Hello bello :lol: Olvastad amit irtam neked? :roll: Ma is ilyen vilagveges hangulatban vgy? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsánat,csak jött a postás és inkább elküldtem...

Melaszka,
én le vagyok maradva,tényleg 2 évet vártatok Marcira?Mi volt a gond?Vagy nem tudtam vagy elfelejtettem,bocsi :oops:

Zsuzska,
hú,mi van nálatok,de lesz ott még rend,és milyen jó érzés olyankor,mikor minden szép :D Nagyon jó a bútor....most aztán csak Benőkére kell várni :D

Bridget,
a blogodhoz open ID-vel szóltam hozzá :D azért írtam az itteni nevemet,mert így tutira tudod ki vagyok.A linket köszi,megnézem,bár már néztem a babatervezők oldalán is valamit :oops: És értem így már a dolgokat a magyarázatot is köszi :D
Még szerintem is korai érezned valamit,de mivel tudod,mikor történt a dolog,így lehet korábban lesznek tüneteid.Meg ugyanígy az is érvényes,hogy bebesézlni magadnak is könnyebbb a tüneteket.Nem is számít mit érzel,mit nem,csak sikerüljön,nem igaz? :lol:

Csucsu,
szia.Sajnálom,hogy ez van nálatok :(
Szabina jól van?És a kutyu?Megszoktátok őt?

Mini,
szia itt.
6 hó szerintem sem olyan hosszú idő még(annak,aki nem tűrelmetlen,nem igaz? :lol: ) Kb-ra tudod amúgy,hogy mikor van pé-d?És együtt is tudtok lenni olyankor?

Nóci,
már lassan nem műkődik a dolog,ha én lépek feléje,ő lép egyet vissza :? Próbálom rávenni magam,hogy én engedjek,de épp ezen kaptam fel a vziet,mert mindig én engedek...legtöbbször legalábbis.

Pendi és Bridget,
a buli tök unalmas volt.Buli....végülis egy éttermi ebéd (?!)volt és a két 4 éves kisfiú nem bírt 1 percet nyugton maradni...mint a gyerekek.Végül a pincérek szóltak,hogy kérnek szépen rájuk parancsolni,mert a másik teremben lévő társaságot zavarják.Ezért nem értettem a barátnőmet,mi értelme egy ilyen szülinapnak,ugyanis ő tudta,hogy az ő fia képtelen 5 percet megülni az asztalnál.A keresztlányom is nyűgős volt,végig sírta a 4 órát majdnem.Szóval mindenki szenvedett rendesen.A barátnőm meg haragudott a férjére,mert az délig aludt és nem segített a gyerekekkel kapcsolatosan semmit neki,á---jó,hogy átestünk rajta.

Most hirtelen ennyi,megyek is,mert fől a kaja,a mosógép is jelzett már és mindjárt jön Reni az úszodából.Esik az eső....

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Bridget,
igen,olvastalak,de mint írtam,jött a postás,így gyorsan elküldtem a levelet,mielőtt elszállna.
Nem vagyok ma világvége hangulatban :lol:
És írtam neked,mint feljebb láthatod...jó,tudom nem volt honnan tudd,jó sokáig írtam azt a hsz-t :roll: :lol:

enis

Enis
Jah en meg azt hittem most onzo modon te is csak magadrol irsz :lol: :oops: :lol: :wink: (poen :!: nem felreerteni :twisted: )
A postast meg jol elkuldom a sunyiba :lol: Mit zavar teged m ikor te epp nekem irsz :lol: :lol: :lol:

En nem vgyok az a bebeszelos fajta ugyhogy ne aggodj ezert sem akarok meg irni mi van...elmeletben a beagyazodas olyan kedd szerda korul varhato...addig meg nem sokat erzhetek :roll: mindenesetre holnaptol tesztelek ma elfelejtettem es elmentem a klotyora :oops: utana meg mar nem elso pipibol nem jo hasonlitgatni :? szal majd holnap...de azok a bugybugyok tenyleg erzem :oops: es a p.feszek szurkalast is :roll: a hohullamaim meg nem ettol vannak hormonialg :? :x

Na hat akkor nem volt nagy durr ez a buli :? nem semmi lehetett igy ahogy leirtad :lol: Reni uszni tanul vgy esetleg valami mas? 8) Itt is ramaty ido van...hol avn a napsutes?

en is mostam :? most meg pittyeg a szaritogep :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Még a nevek megjegyzésével bajban vagyok, így egybe iraok mindekinek, majdcsak belejövök!

Tehát a könyvről annyit, hogy én a könyvtárból szereztem meg miután itt a neten olvastam róla. Dr. Lux Elvirának hasonló a szexualitással kapcsolatos könyve létezik és van egy amiről én is beszéltem. Tulajdonképpen arról szól, hogy a munkája során, mint pszicholgógus kapcsolatba került meddőnek hitt párokkal, akiken nagy százalékban tudott segíteni. Igazándiból azt feszegeti, hogy hány meddőnek hitt házaspár termékeny, csak valamiféle pszichoszomatikus ( lelki bántalmak testi tüneteket ültenek) probléma miatt nem sikerül nekik. Ami engem nagyon megdöbbentett a könyvebn és amin a mai napig rágom is magam az pedig az volt, hogy Dr. Lux Elvira szerint nem elég akarni a babát, azt szeretni is kell! Én a mai napig nem tudom igazándiból eldönteni, hogy mi az erősebb egy gyerekre vágyó nőben a gyerek utáni akarat vagy az, hogy szeretne gyermeket. Nagyon tanulságos és nagyon érdekes könyv mindenkinek ajánlom.

A babás húmérő után fogok nézni, mert ez engem is nagyon érdekelne.

Szerencsés vagyok, mert mindig tudunk együtt lenni a párommal, amikor szeretnénk, mert szerencsére már nem éjszakázunk. Egyenlőre azt a stratégiát követjük, hogy két naponta együtt vagyunk és így talán sikerül:-) Múlt hónapban egy teljes hetet késett a menszim, a melleim annyira fájktak, hogy hihetetlen és enyhe émelygésem is volt, ez tartott végig majd a végén megjött, de olyan hihetetlen sok volt és annyira görcsöltem, hogy azt hittem elpusztulok. Ez mitől lehetett?

A teáról még nem írtatok, van valami gyógytea ami segít? Pusza mini

Kép
mini30

Mini: Akár babától is lehetett az 1hét csúszás. A múlt hónapban nekem is késett 5napot és utána nagyon intenzíven volt meg.
A teákat én nem próbáltam de a csajok biztos tudnak valamit ajánlani. amit nekem a dokim mondott az E vitamin nagyon hasznos és nem is drága. Sőt a férjem is szedi mert nekik is jó nagyon.

Bridget: Na akkor a hét közepén szorítok, hogy szépen befészkelje kis kuckójába magát a bébitek.
Nagyon nagyon szorítok.
Te lány milyen rosszra gondoltál? Elképzelni nem tudom mi lehetett az. Igaz nekem ez is elég próba hogy ennyi minden össze jött.

Enis: Igen megszoktuk a kutyut nagyon szeretjük. Szabina is jól van köszi imádja az ovit nagyon. És mostanában azt mondogatja lesz kistesója és lány lesz. Anita lesz a neve.
Na ha ilyen egyszerű lenne mi??

Kép
csucsu05

Mini
Nagyon erdekes lehet a konyv :shock: En meg nem is hallottam rola de ezek utan lehet utananezek :wink: A 2naponta egyutt leves az jo 8) Homerot meg akkor szerezz be meg ha szeretnel akkor LH tesztet. :wink: En teakat nem ittam azert nem irtam semmit rola :roll: Errol majd Zsu bovebben tud informalni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Koszi 8) Olyan rosszra,hogy ki sem irom :roll: Nem hozol fotot a kuttyrol 8) mar biztos jo nagy :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
postás :lol:
Neeem,nem vagyok önző(csak néha :lol: ),amúgy tőlem megszokhattátok volna az ilyen hsz-eket :lol: ,soha nem tudok egyben megírni mindent :evil: Vagy valaki megzavar vagy elfeljetek leírni valamit :lol:
Tudom,hogy te nem vagy bebeszélős típus :D ,de azért mindent írjál le,amit érzel is,meg amit nem is :lol: Érdekes tudni mit érzel,most,hogy tudjuk biztosan,hogy már megvolt a nagy találkozás :)
Na,kibékültünk apával :roll: ,most csak azt remélem,egy ideig még lapít és csendben marad,nem kezd hamarosan újra kötekedni minden szir-szarért :evil:
Arról is írj,hogy apácska izgul-e?Bár gondolom amilyen ő,nem is mutatná ki 8)

Csucsu,
nem is kell mondanom,hogy jó lenne,ha tényleg így műkődne ez,ahogyan Szabina mondta.Nekünk is volt már minden nevű tesóbabánk,az oviban meg minden rajzon ott volt elbújva a kisbaba :shock: Akkor mondta az óvonéni,hogy nem számít a korkülönbség,vágjunk bele.Ez lassan 10 éve már...a múltkor látott kutyát sétáltani,biztosan azt hiszi,hogy gyerek helyett vettük :?

Mini,
én nem tudom,nekem ilyen akkor is volt,mikor védekeztünk és semmiképp sem lehettem terhes.De akár terhesség is lehetett,passz.Nem teszteltél vagy máskor is szokott késni?
Teával kapcsolatban nem tudok én sem segíteni,én nem bírom inni a normál teát sem,így soha nem is gondoltam arra,hogy kipróbáljam. :?

enis

Enis
Teged mindig a postas zavar meg...gyanus vgy nekem te :lol: Jo majd tudositalak a fejlemenyekrol 8) de a nagy talalkozas tudod mar megvolt a klinikan 8) most csak agyazodnia kell az embrikenek 8) Na veeeegre kibekultel apacskaval :wink: Kép Apacska eltalaltad nem az a kimutatom az erzeseimet fajta :lol: Na meg itt van a nyakunkon a koltozes mostmar megvan a datum is juli 5-en repulunk de mar juni 30-an visszaadjuk a lakast :roll: Ugyhogy o most nagy projektben van mert elakarja adni a butorokat tevet ilyesmi :roll: Itt van olyan,hogy "Sayonara Sale" azaz viszlat eladas vgy hogy forditsam :? Ha valaki koltozik mas orszagba felrakja az ujsagba internetre es igy tultesz a targyakon amit nem visz magaval :idea: Aztan meg ugye lekell mondani a telefonokat a bankba bemenni uj levelezesi cim miatt,kijelentkeznem a keruleti idodabol...kulonben fizettetik a tb-t akkor is ha nem vgyok itt...na szal vannak meg dolgok es a legtobbje ora harul :roll: En meg mar tegnap szoltam neki engem ne stresszeljen mar most,hogy rendezzem a ruhaimat mert meg 1honap mire koltozunk :twisted: Nem akarom,hogy minden napos tema legyen :roll:

Nyari csimmat meg mindig nem vettel :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia!
Azért mondom,hogy tudjuk,hogy a találkozás tutira megvolt már 8)
A postás meg nő :lol:

Mennyi időre mentek amúgy NY-ba vagy ezt nem lehet előre tudni?Nem sok van már hátra :? Ilyenkor aztán repül ám az idő rendesen.

Csizma---á,dehogy vettem,ami jól állt(nem volt bő a lábamon),annak valami iszonyatos csúnya barna színe volt,olyat még nem is láttam :roll: Így talán majd jövőre,vagy ha véltelenül nem látok valahol,mert keresni már nem keresek :evil:
Teszteltél????

enis

Enis
Jah a postas no akkor jol van :lol:

Meg nem tudni apacska 3evre kapott vizumot :roll: de 4-5evre szeretnek ha maradna....persze ez meg valtozhat :roll:

Csimmat majd ugyis akkor talalsz mikor mar nem kell....mondjuk nyar vegen :lol:

Tesztekrol irok privit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen,ez így szokott lenni,szóval tuti találok valamikor 8)

Akkor egyelőre 3 év biztos,persze,közben még változhat :lol: Apácska várja?Bár a sok elintézni való miatt gondolom neki egyelőre csak teher a költözés.De majd ha ott lesztek,minden jó lesz :wink:

Többiek,
mi van veletek? :shock: Itt ma is esik,mondjuk kell is,mert nagy a szárazság,de.... :lol:

enis

Sziasztok Lánykák! :)

Bridg, ok, várjuk a priviket :)

Enis :)
Igen, kb.2 év volt....hát nekem volt egy méhszájsebem, amire egy doki mindig azt mondta, hogy "ott van"de semmit nem tett ellenében.Volt hogy hol p2 voltam, volt, hogy p3 és az volt a gyakoribb.
Aztán dokit váltottam, és lett a p3-ból p4! :shock: ami ugye már rákközeli állapot :? Aztán Győrben műtött egy nagyon jó citológus nyőgyógyász doki, és a mai napig p1-es vagyok :) A műtét után 2 hónappal bejelentkezett Marcell :wink: :)
De közben voltak vizsgálataim, ami peteérés hiányát is kimutatta, dehát nem az volt ezek szerint a gond. :wink: :)
Úgyhogy tényleg remélem jöhet a tesó is, mert ez a fránya méhnyak diszplázia volt a bűnös.

Mini :)
Én iszogattam a peteérésig a cickafark teát, majd félidőtől meg a palástfüvet.Meg szedtük a párommal az E vitamint is :)
Mondjuk nekünk Marci érdekesen jött össze, mert én éppen menstruáltam-igaz már a végefelé jártam-és akkor készült a gyerkőc :D
Többiek?
Csucsu, most már sűrűbben jössz, ugye?
Vendég

Csucsu, milyen kutyutok van?

Ja, Bridg, egyébként érzel valamit?Vagy csak a szurka-piszka?Azt sok mindenkitől hallottam már, és nekik sikerült is :wink:
Vendég

Melaszka
Koszi az erdeklodest hat szurka piszka van meg bugy-bugy :roll: de meg nem erezhetek semmit mert mint mondtam az agyazodas ma vagy holnap lesz 8) aztan majd talan ugy hetvege fele :roll: nem tudom de majd ha van valami kulonosebb erzes leirom.Most tuti sikerulnie kell :wink: Neked is kell privi :shock: na akkor kuldom 8) Vgy msn-en megirom :wink:

Enis
Neked is kene szerezni msn-t vgy skype-ot mert amikor itt a csajok sztrajkolnak akkor tudnank ott csacsogni kicsit :lol:
Apacska tegnap megint azt mondta no kex mert ott van bent a pet :lol: :lol: :lol: Ngyon jo apa lesz en mar latom :wink: O amugy is egy nagyon figyelmes ember :)

Kitty? :roll:

Noci? :roll:

Zsu? :roll:

Kata? :roll:

Kép

Kerdes :?: :idea: Marciusban lejart a haztartasi keksz reszelekem :? kokuszgolyot akarok csinalni...szerintetek gaz vgy meg felhasznalhatom :roll: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocsi, de csak nagyon nagyjából olvastam vissza, a hosszú hétvégén mindig volt itt valaki, ha meg nem, mi voltunk valahol. Az este meg kettőnké, akkor nem gépezett senki :wink:

Ma reggel meg már elpakoltam a hétvégén kimosott ruhákat, mostam és most főzök pörköltet főtt krumplival és zöldségkrém levest.

No meg non-stop munkát keresek, remélem, összejön, most van egy kilátásban - persze protekciós :roll:

Bridget,
gratulálok a babához! Gondtalan várandósságot! Ezek szerint NY-ban szülsz majd?
Én nagyon paranoiás vagyok a szav. időkre, én tuti nem használnám fel :roll:

Zsu
jó nagy rumli van, és a párom meg rögtön kiszúrta a játék kormány dobozát :twisted: ÁÁÁ, pasi :lol:

Csucsu
fel a fejjel! :wink: Mindenki életében vannak ilyen holt pontok, de utána már csak jó következik!
Képeket kérünk!

Mini
én is üdvözöllek! Gyere gyakran! :)
Régebben olvastam vmi gyógyteáról ami segít teherbe esni, de most nem jut eszembe, majd utánanézek ;)

Pendi
te mit csinálsz? Mikor dolgozol?

Nóci
hogy vagy?

Melaszka
hú, hogy öregszetek! Mindjárt 7 hós Marci! :shock: Miket csinál már?

Enis
örülök, hogy végül elment apa is a bulira. Azért csak így illik :roll:

Kati
hogy vagytok? Te is írhatnál róla, miket csinál már Lilla!

No, remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen, ezer bocsi!!!
Vendég

Sziasztok!
Hát azért az öröm üröm lett.... marha jó a bútor, de szerencsétlen gyerkőcnek semmihelye nincs játszani majd. Szóval újra kell gondolnunk a bútor dolgot:? :? :? :? :? :? :? :? :?
Arra gondoltunk, hogy az ajtó mellé bekerül a régi bükk színű szekrényünk, az jó mély és bele fog férni az a temérdek ruci, amiket kapunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kétajtós helyére átjön az ágyikó, mögé meg a pelenkázó. Így a radiátor oldala felszabadul, oda pedig jöhet a szopis szék majd és lesz hely játszani is. Most még a játszószőnyeget sem tudom letenni sehova :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval valószínű, eladó lesz a kétajtós szekrény és a játéktartó kisszekrény is. Ez van.... pedig olyan jól néz ki így :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Hogy tudok neked írni a blogodba????
Nem akar sikerülni :? :? :? :? :? :? :?
Elolvastam. Nagyon nagyon szurkolok, de ennél többet nem is mondok!!!!
Babaragacsaimat küldöm neked Drága%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Melaszka!
Hát igen.... rumli az van, de szép lassan felszámolódik. De csak azért, hogy holnap ragaszthassam fel a fóliákat az ajtófélfára :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Csucsu!
Jó, hogy jelentkeztél :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hiányzol :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Sajnálom, hogy nem úgy alakulnak a dolgok nálatok, mint szeretnéd.... de egyszer csak arra ébredsz, hogy minden újra rendben van :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mini!
Üdv köztünk :!: :!: :!: :!: :!:
Mielőbbi babásodást kívánok Neked!
Mi már három éve próbálkozunk. Másfél évnyi próbálkozás után mentem el orvoshoz, ahol kiderült, hogy gond van a hormonjaimmal. Ma pedig itt lapul a pocimban az én holnaptól 20 hetes pici fiacskám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hosszú volt az út, de megérte :P :P :P :P :P :P :P
Én a helyedben elmennék az orvosomhoz, és kérnék tőle egy teljes hormonpanelt, hogy lássátok, nem-e hormongondok. Meg mellette javaslom a hőmérőzést is :!: :!: :!: :!:
szerintem addig ne szedd az Eurovit-et, amíg a hormonok nincsenek meg.
Nagyon aranyos lett a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teákat én is ittam, de nálam nem vált be.

Kitty!
Hát igen,. már nem is tudom, mióta van ittnálunk az a fránya doboz, ami ráadásul nem is a mienk :? :? :? :? :? Hát most megérett a dolog, hogy vissza adjuk 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kitty
Hat koszi de egyenlore meg ne igyunk elore a medve borere :lol: Meg hatra lesz a tesztem 11-2n :roll: de igen ha minden jol megy ott szulok 8)

En is allergias vgyok a lajarati idore...de mondjuk ez keksz azert gondolkodtam el :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na valahogy elment az iras es meg be sem fejeztem :x

Kitty
Szal ez csak termeszetes,hogy este egyutt es semmi netezes...ez itt is igy muxik 8) :lol: Munkakereses :shock: huuuuh sok szerencset hozza....milyen kilatasok vannak :?: :roll:

Zsu
A szekreny mondjon le :twisted: bar en mar amikor mutattad akkor mondtam,hogy sok butor lesz ez...en anno olyan kis felszobaban eltem gyermekkorom 8) hat azert sok szerencset a rendezkedessel...csempe hogy all :?:
A bloggba Enis tudott irni :roll: en sem tom hogy kell :shock: Pedig o itt mondta ezen az oldalon valahol....varjal....nem talalom lehet az elozo oldalon van :roll: Es koszonom a drukkokat elkelnek :wink:

Enis
Ird mar meg legyszi Zsuzskanak hogy tud kommentelni oda :roll: koszi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én is itt! Most ebédeltem anyuéknál mint egy éhenkorász!! Újjabban itt ezsem, mert lusti vagyok fözni! Pedig apa hiányolja, de nem tom mi van velem! Már az összes tiszta ruhát is feléltük, mert mosni sem mostam!! :oops: :oops: :oops: Fasza mi?? na mindegy én szégyenem! Nos a hétvégén voltunk a vágtán kishijján átharaptam tregnap egy pasi nyakát, mert ugye kicsi vagyok és ágaskodtam, hogy lássak és erre a pasi persze mit sem törödve a pocakommal fellökött!!!! Ugy kaptak el! Na szép mi?? De nem lett semmi baj ugyhogy nem gond! Utána meg kivántam a fini perecet! Na bele is tört a fogam! Ugy hogy irányba kell vennem a fogászatot! Anyu szerint a terhességnek van hozzá köze! Ilyenkor állitolag könnyen romlik a fog! Nagyon jó! ma voltam vérvételen a szokásoson! Este meg mehetek vissza az eredményért! Ma elvileg van megint szülés felkészitő amire menni akartam, de tudjátok van az ismemmel való gázos ügyem akit ugye perelek na ma jött papir, hogy eladták az autot és hogy ne legyünk szarba így most mehetek bankba kölcsönért! Nos leheten az autoról is részletfizetést kérnem csak így felkerül apa a bár listára amit nem akarunk! Nos így akkor már kellemeset a hasznossal több lóvét vezsünk fel és akkor elinditjuk az ügyvéddel a dolgokat ami nem lesz 2 FT! De ezt is vissza perelem, de nekünk ezt mind mind meg kell elölegezni! Na de most csak bank segitségével megy! Ez van sajna! Nos most minjá megy a busz ugyhogy rohanok Vecsésre! vagy sikerül vagy nem!

Mini! Üdv köztünk! Mi a párommal közel 2 évbe telt a baba projeckt! De itt az én kicsi lánykám! Én 1 év után mentem dokkerhoz aki kitalálta elég hamar, hogy magas a cukrom csinált egy terheléses cukor vizsgálatot diétáztam és szedtem rá a merckromint és a második hónapban jött is nagy slungal Regina! Ésn is ittam teát mint palástfű meg társai és ittam olyan igazi Japo teát amit Bridtől kaptam! nem hőméröztem csak egy hónapban intenziven LH teszteztem! Na és karira jött is Regike! Aki marha intenziv és igen akaratos kislány!!!
Szal mielöbbi babásodást kivbánok neked! És ha ezzel a dokival nem juitsz zöld ágra keress másikat! Sajna akiben megbizol az még nem bizti, hogy az igazi! ezt tapasztalatból mondom! Ugyhoggy én már nem bizom senkiben csak magamban!!!!! Hajrá és babaásodj mihamarabb!!!

Zsuzsu! Fotozd le a szekrényeket amiket lehet nem kellenek és akkor irj árat! Engem lehet érdekelne! Mint tudod gyerek butort keresek!!! De ezek nagyon szépek amiket ide raktál nekünk nézegetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Szurkál még????????? Az jó! Légy magabiztos és ne idegeskedj!!!! No para a bébi már odabenn!!!

Csucsu! Örülök, hogy jö9ttél! Gyere sürübben bár ezt nem gyözzük szajkozni!!!!

Melaszka! Lesz poci foto!!!! Csak türelem!!!

Kitty! Hát igen jó a vendéglátás, de jobb amikor téged látnak vendégül!! Anyucid, hogy van????

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridg!
Csempét szombaton megvettük a járólapokkal együtt.... most az ajtó előtt várja a munkásokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget
nem lesz semmi gond, csak pozitívan :wink:
Végül felhasználtad a kekszet?
Árufuvarozó cégnél lenne meló, csak telefonon egyeztetni a kamionosokkal, hogy mit mikor és hova vigyenek :)

Nóci
te csak pihenj, nem csoda hogy így a 30. felé már fáradtabb vagy. :wink:
Pasit meg jól fejbe kellett volna vágni :evil:

Anyu megvan, egyre jobban fáj neki, meg nem tud már enni sem :cry: De holnap megy a dokihoz vissza a szövetminta eredményéért, én is elkísérem, és remélem, mihamarabb csinál már valamit (és persze nem lesz semmi rossz eredmény, így is rossz már).
Vendég

Nócikám!
Rendicsek!
Megdumcsizzuk, okes?????
Ágyikótok van már???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Azt meg olvastam de azt hittem el is kezdtetek :roll:

Noci
Na tudtam mar mi hianyzott :lol: Koszonom a biztatast es oke magabiztos leszek :wink: Az mar biztos en miota kileptem az ajton szombaton a klinikan mas nove lettem :wink:

A sztorid nem semmi :shock: fellokes,fogletores nem mosas nem fozes :shock: csak lesek a fog viszont igen a gyerkoc kiszivja a calciumot a anyuka szervezetebol :roll: lehet calciumot kene szedned :roll: Dokkernak nem mondtad?Azert is kuldik a kismamikat fogdokihoz :!: Ami van gyorsan megcsinalni mert kesobb gaz lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty! jaj szegény anyud! Hál istennek most ne büntess érte, de örülök, hogy nem tudom mit érez! De van róla fogalmam! És erre addig nincs semmilyen fájadalom csillapitó??? vagy valami?? mert hogy fáj az azért nem kellemes! Élni kell! Muszály!!!!!!!! Holnap feltétlen gyere és hozd a hírt, mert öszintén nagyon érdekel!!
A pasit meg én is majdnem! De probáltam úri nő maradfni!! Hál istennek a tömeg elintézte!!! :D :D :D :D :D :D Gondolhatod apa már igy nem is akar vinni sehova!!! :? :? :cry: :cry: :cry: Egy mocsok figyelmetlen nyomoronc miatt!!! Na ezért nem fogok bezárva apáca kénbt élni a maradék 10 hétban!!!!

Zsuzsu! Oké várom az árajánlatot! Azaz juk várjuk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Baba ágyunk az van! Az volt a második amit megvettem!! Mért amugy azt is tudsz valami kosert??

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Na látod?? Ilyen egy lusta dög vagyok!!!! majd megemlitem a dokkernak, de még azóta nem voltam csak a laborban!!!
És tudom én, hogy a biztatás kell nem más!!!
És naná, hogy más nő lettél!!! hisz kismami vagy te is mint mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mig be nem bizonyosodik az ellentetje!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, Kitty, Zsu sziasztok! :)

Nóci, Hát veled meg mik nem történnek :shock:
Pedig csak pihenj és maradj a s.ggeden :lol:
Basszus, már a 30. hét felé döcögsz :shock: :wink:

Kitty!
Tényleg gyere majd a hírekkel anyudról!Komolyan, és reméljük jó eredményeket kaptok.Szegényke... :(

Bridg, kész a kókuszgolyó? :wink:
Vendég

Kitty
Na az jooo nem :D marmint a melora irom :roll: Eleg jol hangzik :wink:
Anyudat meg megse mertem kerdezni de most hogy irtad hat csuriban lesz mindenem neki holnapra :roll:
Pozitivan pozitivan nana az is vgyok csak meg halkan oromkodjunk 8) :lol: Nem hasznaltam fel ott all a koyhaban de naok ota kokuszgolyora vagyom :(

Noci
Kivi leszek mit monda dokid :roll: latom azert ma elemedben vgy 8) A hosszuhetvegen mindenki ugy eltunt :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melaszka
Nem csinaltam meg mert nem mertem :? :roll:

Csajok
Lejart haztartasi kekszreszelekem marcius 30-an :roll: lehet azt meg hasznalni kokuszgolyonak :roll: :?: :idea: help :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócikám!
Kétajtós belülről: 127*54*192 (szé-mé-ma)
Kép

6 fiókos: 47,5*40/126 (szé-mé-ma)
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Én már nem használnám fel a kekszet.

Zsuzska

Kép
Kép