Új privát üzeneted érkezett!

Dreika!
Szemmel tartasz?

Nita!
Honnan veszed, hogy kismami vagyok?
encike 2

enike egyértelműek a jelek!
menzis érzés magas hő stb! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De lement a hő tegnap egyértelmüen. Ma meg immel-ámmali az erdmény. De holnap rendesen mérem. Persze ha lent lesz nem tesztelek.
encike 2

Hiába javitom ki a vonalzot, mindig ezt számolja ki.
encike 2

encike ha 36.7 marad a hőd tesztelj! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lehetne 37 is nyugodtan!!!
encike 2

Encike,
még ha nem is írok minden nap, kiváncsian várom, mikor teszed fel a 2 csíkosod. :wink:

KépKép
dreika

A mai hőt azért nem irtam be, mert kivi leszek a holnapira. Ne legyen nagy eltérés.
encike 2

encike ahhoz hogy babás legyél nem kell hogy 37 legyen a hőd jó a 36.7 36.8 és felfelé! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oké Dreika. Hát arra én is kivi leszek melyik honapba lesz 2 csikom????!!!!!

Nita tudom, hogy jo az a hő is, hisz nekem nagyon ritka a 37.
encike 2

nalátod!.holnap két cskos tesztel gyere!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

MIMÉKNEK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!

Zsuzsu!

Ezt a felmérést nem csak Petikének csinálták meg, hanem az összes középső csoportosnak.
Vendég

encike!
szoritok holnapra a teszthez,hogy+++++++++++++legyen!!

Kép
marianna80

Mimi,
hatalmas gratula a picifiúhoz!!!

Kislibus,
hát nagyon nincs változás. Tegnap abbahagytam a Duphastont, mára már eléggé fáj a hasam, és valami rózsaszínes jön belőlem, de nem sok.
Valahogy attól félek, hogy ha leszakad ez a vastag nyálkahártya, nehogy gond legyen belőle, mondjuk elönt a vér, vagy ilyesmi.
Holnap reggel azért nézetek hcg-t.

Vera,
tuti, hogy látnia kellett volna a nemét. Én anno 18. hetesen már a 2d-s felvételen is láttam, annyira egyértelmű volt.

Judit,
ugye már jobban vagy!!!

Na én meg ma nem voltam otthon, délelőtt kitakarítottam a pesti lakást, és képzeljétek, délután tök váratlanul ki is vette valaki. Ez a gond letudva. Viszont az előző lakó hagyott 115000Ft tartozást. 55 kaució nálam van, de így is fent marad 60, amit be kell vasalnom.
Lili meg az apjával volt, voltak nagymamázni Martfűn, aztán hazafele megálltak anyunál csúszdázni, és a lányom nekiesett a kertben felállított vas szárítónak fejjel. Állítólag elég nagy pukli lett, de nem vérzett.

Tényleg, Kislibus,
ugye a 18 hós oltásban van tetanusz, az még védi Lilit, ha kell?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csak gyorsan, Mimi! Nagyon sok boldogságot a kicsi fiatokhoz! Látod, csak megszületett végre!
Vendég

Szebb napot nektek, mint nekem.

Reggel csináltam volna a tesztet és már véreset pisiltem, tehát megjött.
Valoszinü nem jövök egy darabig. Se tea, se lh, semmi itt a vég!!!
encike 2

Encike!

Erre céloztunk Linával, hogy az utolsó + lh-s napon volt a péd. És utólag ez így is van, mert utána pont megvan a 14 nap. Hidd el nagyon ritka minden tünet a mensi előtt. Új hónap, új lendület! Az mindenképp bíztató, hogy ez a görbe szép, nem úgy, mint az előző cikk-cakkos.

Csajszik!

Tudom én jövök, be is rezeltem kicsit. :lol:

Vera!

Majd kiderül nyugi.

Zsuzsu!

most csak a véleményemet írom le, magadra ne vedd!!!

Itt a baba-klubba állandóan jönnek marketingelni mindenféle fejlesztők. A klub vezetője mindig Kingát hozza elő, hogy mennyit mászott, és későn indult el. Finoman szólva tök mást mondott mind, de az biztos, hogy mindenki szerint fejlesztendő. Hát persze, nekik is élniük kell valamiből!!!

A beszédfejlődés baromira eltérő. Van aki két évesen meg sem szólal, és van aki kerek mondatokat mond másfél évesen. Tegnap voltunk az unokatesóméknál, és mit mondjak a júliusi kiscsaj kenterbe verte Kingát beszédben. Helyesen mondatokban beszél, és ragoz! Kinga meg szavakat, de van, hogy csak szótöveket mond. Réka anyukája elmondta, hogy ugye 4. gyerek van összehasonlítási alapja. Az első lány korán beszélt, a két fia későn, és most a Réka szintén korán.

Szóval ha csak ennyi van, akkor ne aggódj! A jobb helyeken csinálnak egy általános felmérést, ahol kiderül, hogy mint a legtöbb gyerek Ábel is tökéletes.

A szétszórtság is rendjén van, persze egy szintig. Gondolom, ha ő akarja, hogy Te figyelj rá, akkor nem szérszórt egy cseppet sem.
Ami az ilyen fejlesztő helyeken tényleg fejlesztő, hogy általában több gyerek van, és szocializálódnak. Pl. a baba-klubban is sokat fejlődött Kinga, pedig semmi speckó nincs, csak mondókázunk, meg mostanában kinn játszanak.

Egyébként a leg "lenyúlósabbak" a GEKKO fejlesztősök voltak. Szerintük minden gyereket fejleszteni kell. :shock: Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha kihozzák, hogy Ábel hej de le van egyes területeken maradva, akkor kezeld a véleményt a saját határértékén, mert nekik az az érdekük, hogy minél több gyerek járjon hozzájuk.

Van egy konduktor barátosném, ő szokott morogni... na igen, ő a Petőben dolgozott, az egy kicsit más téma.

Na ez hoszzú lett! :-)
És Tirzával hogyan bírod a meleget?

Dreika!

Megy a drukk az Istenhegyi vizsgálathoz!!!

Mennem kell. Puszi.

tjuca

Sziasztok!

Mimi!

Gratilálok a kisfiadhoz:)!

Dreika!

Olyan korban vagy h kell genetika v csak a biztonság kedvéért mentek?

Encike!

Ha nagyon akarja az ember állitolag akkor sem jön össze...szokták volt nekem is mondani....egyszer talán nekünk is sikerülhet..:)

Lina!

Ma du már lesz is eredménye a hcg-nek?

Lányok!

Szombaton megött, ebben a honapban elkezdek hőmérőzni, valaki irjon nekem magyar nyelvű internet oldalt ahol tudok ilyen görbét vezetni....
Segitsetek majd lécc kielemezni 1-1 hónapot, mert eddig nem csináltam ilyet, energiám jelenleg 0 hogy ezt is "kitanuljam" elemezni ,de kiváncsi vagyok ettől mennyivel leszek okosabb...

Az elmúlt ciklusaim 27,37, most 44 nap...szerintetek ez a rendszertelenség jol van igy? ettől elvileg lehet pé-m spontán???
Ma kéne clostyt kezdenem, nemtudom mit tegyek...

Valamelyik uj lány írta h most mi minden kivizsgálás várna rá, valahogy hajlok felé, hogy rám is rám férne, a dokibám viszont indokolatlannak tartja...néha elgondolkodom a váltáson.....

MEgyek dolgozom, szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
hencsi

Úgy néz ki, hogy végre ma nagy nehezen a 44. napon megjön. Lehet, hamarabb abba kellett volna hagyni a progit. Na mindegy.

Hencsi,
lesz du. HCG meg progi eredményem is, a HCG majdnem valószínű, hogy 0, de a progi szerintem magas, azért nem jön meg rendesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Encike: öszintén sajnálom énis igy éreztem magam amikor megbolondultam és nem vettem be a gyogyot de nem tudtam már mit csinálni csak annyit mondok erösnekkel maradnunk és talán megáld minketis az ur :? Én szoritok neked.

Mimi: Gratulálok a kisfiadhozz sok boldogságot kivánok :D

Szombaton kaptam még potlást ugytünik rendezödik a vérnyomásom és szerdán már el tudom kezdeni a gyogyo csökentést is.
v.e.judit

Lina,

Akkor a 44 nappal kezet foghatunk:)

Nálad a köv hónapban mi a terv?
Van 1 bromokriptin v vmi hasonlo nevü gyogyszer a bnőm most azt szedi....asszem márc-ban voltam progeszteron és prolaktin 21. napi vérvételen, alacsony volt a prgeszteronom, igy annyit mondott a dokim h indokolt a closti szedése, ez is alátámasztja...de hogy a prolaktinnal mi volt a helyzet azt nem ecsetelte.....:(

Nálam mikor abbahagytam anno a duph-t 2 napra rá jött meg, előtte csak pecsételgetett-barnáztam.....

Kép
hencsi

Sziasztok!

Mimi! Gratulálok Zsomborhoz! Sok boldogságot!

Üdvözlöm az újakat! Sajnálom, hogy ilyen sokan lettetek. :cry:

Juca! Ismerem az érzést! :wink: Kacika után az én gyomromat is el kezdte szorongatni. :wink:

Judit! Bármennyire is átérzem a a fájdalmadat, nagy butaság volt, amit csináltál. :evil: Egy anyának a meghosszabított teste és lelke a gyermeke. Ha magadban kárt teszel, bennük is. Csak képzeld el, hogy sikerül, amit terveztél, bennük micsoda fájdalom és űr keletkezne. Nem akarhatod ezt nekik. Nekünk, anyáknak sokszor össze kell szorítanunk a fogunkat és mosolyogva tűrnünk, amit a sors kiró ránk. Miattuk. Most tudom csak én is igazán átérezni ezt.

Zsuzsu! Amikor írtad, hogy Ábelt fejleszteni kellene, gyorsan legörgettem, hogy megnézzem a vonalzót és az első gondolat az volt, hogy teljesen jól működik Ábel, nincs még mit fejleszteni. De utána Juca pontosan megfogalmazta, hogy miért. A gyerektársaság viszont szerintem is jót tenne neki. Hétvégén vendégségben voltunk, volt ott egy 1 éves, egy 3 éves, egy 5 éves és egy 7 éves gyerek. Annyira jó volt nézni, ahogy játszanak és terelgetik egymást. Tudom, hogy nehéz megoldani nektek, de ha már egyszer beviszitek a városba, akkor inkább egy jó játszóház, mint egy drága fejlesztő foglakozás.

Encike! Nem feladni ilyen gyorsan. Nézd csak meg Linát vagy Kislibust! De ha annak idején én is ilyen gyorsan feladtam volna, nem szuszogna itt mellettem az én kis pelenkásom. (Emlékeztetőül: 15 hónap várakozás és gyógyszerszedés után sikerült!)

Rólunk: idáig azon paráztam, hogy nem eszik a gyerek, most azon, hogy túl sokat eszik. :roll: :twisted: Három és fél hetes és lassan eléri a 4 kg-ot. Ez a születési súlyhoz mérve is 700 gr hízás, ráadásul ugye 3 kg alatti súllyal jöttünk haza. Egy kis zabagép lett. Három óránként szigorúan követeli a jussát, nem bukik, nem hasfájós, jól alszik, kaki van rendesen, így nincs szívem kevesebbet adni neki. Nem is tudom, hogy hogy csinálnám. Szopás felénél szedjem le a ciciről? :roll:

Hétvégén anyósnál voltunk. Tiszta stressz volt. Nekem. :twisted: Agyon aggódta magát. Egész hétvégén azt hallgattam, hogy éhes a gyerek, fázik, le ne ejtsd, fáj a hasa, stb, mindezt azért, mert néha ébren volt Marci két szopi között és mondogatta a magáét. Nem tehetek róla, ilyen nagydumás gyerekem van, aki már három hetesen sem tudja befogni a szájacskáját. :lol: Persze az lett a vége, hogy állandóan felkapkodta, és próbálta elringatni. Marci ráérzett az ízére a dolognak és már este is ölben akart lenni. Nem tudtam elaltatni az ágyában, magam mellé kellett venni. :roll: Tegnap este jöttünk haza és féltem, hogy itthon sem fog aludni, de szopizott, betettem az ágyába, kicsit dünnyögve méltatlankodott, de utána elaludt. Éjszaka sem volt probléma jelzett, hogy éhes, szopi, majd alvás. De mondtam a páromnak, hogy most azért nem megyünk egy darabig. :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Még annyit, hogy kicsit rossz színben tüntettem fel anyósomat, ami azért túlzás, mert egyébként jó fej, egy csomót segít, sokat köszönhetünk neki, csak valahogy megzakkant, ahogy a gyerek a közelében volt, ami egy friss nagymamának azért megbocsájtható. :) De azért nem megyünk egy darabig. :wink:

Kép Kép
montana

MOntana!

Le ne szedd!

Annyit eszik, amennyi kell. Ha nem hasfájós trattara tessék örülni! Igyál többet, egyél kevesebbet... Majd ha mozogni kezd, akkor lemozogja. Jajmár... :twisted:

tjuca

Montana!

Otthon előveszem majd a kislányom kiskönyvét és leírom miket hizott hétről hétre, v havonta, Ő is 3 kg alatt volt, ez a pici babáknál normális, szeretnék behozni a "lemaradást" a nagyobb súlyú babákhoz képest, az első hónapokban olyan volt mint 1 kis döbrögi:)

Én igény szerint szoptattam és soha nem volt h nem adtam neki, nagyon elkapattam, de nem bánom, mert a csillagokat is lehoznám neki ha tudnám:)
Volt olyan h 1,5 óránként cicire kéreckedett, de nekem ez belefért, nem is volt belőle soha gondom....

Ha kivitelezhető szerintem egyen annyit és akkor a gyerek amikor csak akar.....:)

Kép
hencsi

Montana!

Ez nálunk is így van. Anyósom és anyukám is állandóan aggódnak.Ami pedig a másik dolgot illeti:Szopás felénél le ne szedd a ciciről!Nem szabad!Annyit eszik, amennyi jól esik neki!
Vendég

Jajj, csajok! :lol: :lol: Ez csak egy költői kérdés volt! :lol: :lol: Eszem ágában sincs leszedni. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Encike,
Nagyon sajnálom. :cry: Dehogy van itt a vég! Itt az új ciklus!!! :wink:

Lina,
Szintén! Most is lesz inszem?

Juca,
Pont ez jutott nekem is az eszembe. Hogy Te vagy soron. :lol:
Ti se tudjátok, hogy öcsi, vagy hugi?

Zsuzsu,
Jucával teljes mértékben egyetértek.
Én még nem hallottam olyanról, aki a GEKKO-ba ment volna és mindent rendben találtak volna. :roll:
A Korai Fejlesztőről hallottam jókat. Te hová vinnéd?
Pesten nem jártok mostanában? Én is lecsekkolnám Ábelt! :lol: :wink: Mondjuk egy játszó?

Monti,
Örülj, hogy jól szopizik és van mit neki! Túletetni anyatejjel nem tudod. :wink:

Hencsi,
Azért az jó hír, hogy végre megjött. A Clostit miért nem akarod elkezdeni?
A görbékhez nem értek, nem csináltam, de biztos segítenek a többiek.
Talán még nem vagyok abban a korban, hogy feltétlenül indokolt lenne az Istenhegyire mennem (32), de az előzmények miatt paramama lettem. :oops:
Ott voltam már a kombinált teszten is és most a 18. heti genetikait is extra itt és nem az Istvánban csináltattam meg. Hajdu doktornő azért alaposabb szerintem, mint az Istvánban bármelyik szonográfus, no meg legalább 4D. Nekünk megérte. :D

236g, kis husi, mocorgott össze-vissza. :lol: Nem volt szégyenlős, így már azt is tudjuk ki lakik odabent. :)

KépKép
dreika

Montana hagy dhagy cicizzen addig amíg jólesik neki! :lol:
encike most megjött rendesen?

Lányok én tegnap olyan rosszul voltam,egész nap enyhe hányinger estére iszonyatosan elkezdett fájni a derekam,se űlve se fekfe,sehogy nem volt jó,és még be is lázasodtam 38 fokos volt a lázam!
Mára már jól vagyok éjjel ki izzadtam a lázat.
Valyon mi lehetett ez az egész? :roll: :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika, ez szuper! És ki lakik bent? Fiúcska? Lányka?
Vendég

dreika mi is megtudhatjuk ki lakik a pocidban?? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nem tudom mi lehetett, de jobbulást.

Nekem a fiam beteg. Ma lesz a 3. nap, hogy szurit is kap, mert nem akart lemenni a láza, és a torka is piros maradt a gyógyszer után.
Rendes volt a dokinőnk, a hétvégén is foglalkozott velünk.
Vendég

nagyon rossz volt,egész éjjel alig aludtam ,égett a torkom meg olyan forrónak éreztem magam! :(

remélem a kicsi fiad már jól van? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NEM! :D

Jobbulást Petinek!

KépKép
dreika

És Nita, Neked is!

KépKép
dreika

köszi dreika! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika,
ez így igazságtalan :cry: Legalább egy 4D-t tegyél fel, hogy kikövetkeztethessük.

Hencsi,
nekem most elvileg lesz átjárhatóságim, a többit nem tudom. Remélem inszem is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
kép este lesz, csak be kell szkennelni.
Ismerős régóta próbálkozik, elvileg semmi baj nincs egyiküknél se. Volt egy átjárhatóságija és egyből teherbe is esett. :) :wink:

KépKép
dreika

Dreika: Tippelek:) Szerintem kislány van a pocakodban:)

Kép
csucsu05

Dreika!

Szerintem is kislány, a szavaidból erre lehet következtetni..:)
Clostit azért nem akarok szedni mert ha szedem sem esek teherbe, ha nem akkor sem, szoval feleslegesnek tartom jelen esetben....de bár ne igy lenne.....

Lina!

Én 18-án a 12 cn-n megyek kukkerolni h hogyan nő a clostitol, szóval elkezdem ma....meglátom hogyan alakul ez a honap és ha semmi akkor valami határozottabb fellépést kérek a dokibátol majd.....

Kép
hencsi

Dreika!

Nem, mert nem akarjuk tudni. :wink: Szép kísérlet volt. 8) Bár Kislibus ügyesebb volt múltkor. :lol:

Lina!

Ja nekünk 4d-nk sincs. :shock: :twisted: :wink:

tjuca

Juca,
Dreikának írtam, hogy tegyen fel 4D-t, nálad már nem is próbálkozom :lol: csak csodálkozom, hogy hogy bírod ki :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és új hónap, új kígyó :lol:

Dreika,
állítólag átjárhatósági után nagy az esély, mert ki van tisztítva az ember.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska hajrá.drukkolok neked,hogy hamar babás legyél!!!!!!!!! :lol:
dreika tartom a többiek tippjét:kislány! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi-nek Gratulálok a kis Zsomborhoz!Jó egészséget kívánok Nekik!

Puszi mindenkinek!

KépKép
lyndee

szia lyndee,hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi nitácska,most már kicsit jobban.Néha jön még vuk de már nem gyötör annyira mint az elején.
Most viszont gyomorégésem van és az sem kellemes.
Vajon leszek még valaha teljesen jól? :roll:

KépKép
lyndee

lyndee mostmár hamarosan teljesen elmegy vuk!
de örülj neki mégha kellemetlen is hogy rosszul vagy mert van miért illetve kiért! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Igen leszel teljesen jól. Mégpedig mikor a kezedbe fogod előszőr a kisbabád:):)

Kép
csucsu05

lányok:azt hiszem eljöt az idö elbucsuzom sokat gondolkoztam rajta és elhatároztam magam a nyára beválaltam a saját gyermekeim mellé még három kereszt gyereket és nemhiszem hogy lesz eröm még irogatni meg lehet hogy igy ki tudom kapcsolni a mindenapi izzgulást számolgatást.
Legyetek jok ha tudok azért jönni fogok megigérem :wink:

Kép
v.e.judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?