Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina
Vannak ott normi csajok is, de éppen tegnap egy nem szimpi vette fel a telefont...eddig se szerettem ott azt a csajt.
Mondjuk mellőzd a pirit úgy kb. 22 hónapra :) Úgy jó lenne? :lol: :wink:
Vendég

Júlika gratulálok :D

Kép

csibe
csibe32

Julika:
de jó, gratulálok, a két kis angyalkátok vigyáz odafönntről rátok és a kistesóra is

Zsani:
sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak a Kaálival kapcsolatban, eleinte én sem voltam elragadtatva tőle, de mindenki egyre szimpatikusabb lett, mondjuk én Bp-re járok

Dezsi, Csibe, Brum:
+++++++++++++++ mégegyszer
Csibe neked jobulást, drukkolok, hogy nehogy komolyra foruljon
Dezsikém hogy vagy?
Brum teszt?

Rajtam is szerintem kezd kijönni ez a nyavaja, nem túl jó a közérzetem, fáj a gyomrom, már hólyag is kijött a számon, egymás után kétszer is (az előző is csak most gyógyult meg, és már itt a következő), mondjuk úgy vagyok vele inkább most jöjjön ki mint egy hónap múlva, de azárt próbálom elkerülni (még köhögés, nátha, torokfájás nem jelentkezett)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Julika, 1000 gtaula! Sok boldogsagot!

Mzsani, nekem is volt a Kaaliban negativ tapasztalatom, mert egyszer videkrol erkezve 5 percet kestem. Ne tudd meg mit kaptam erte. Ugyanakkor sokszor lattam, mennyire le vannak strapalva.

Hihetetlen, mennyi meddo par van. Mint valami jarvany... :cry:
katavirag

Lányok! Ezer bocsánat.... nem tudtam előbb jönni... mindjárt visszaolvasok... és írok!
Vendég

Julika,
Gratulálok! :D
Vendég

Julika!
Csodálatos híreket hoztál! :D Azért én bíznék apa UH-szemében, hiszen, ő már a kezdetekben látta, hogy lakozik ott bent valaki, csak könnyes volt a szeme és duplán látott :P No, úgyhogy csak finoman :D :D :D apa mindent lát!!!

Heni!
köszönöm, ma jobban vagyok! :) Ma mintha egész nap éreztem volna a forrongást a hasimban :? mintha ugyanazt érzném, mint a múltkor 8) (remélem nem csak beképzelem) De mondják a körülettemlévők, hogy valami pozitiv kisugárzásom van és jól nézek most ki. Remélem, ez már a belső, tudatalatti boldogság :? :?
Te pedig ne náthásodj!!! és a tesódra is nagyon vigyázz :!: :!: :!:

Brumi!
na végre, mik a hírek??? :?: :!:
dezsina

Dezsi:
a boldogság belülről fakad
biztos tudatalatt, már tudod, hogy van valaki(k) a pocidban és veled is marad(nak), csak bízz benne(ük) és vigyázz magatokra
egyébként még nem vagyok náthás, pont azt írtam, hogy még csak gyomorfájás és hólyag jelentkezett a számon
és persze vigyunk magunkra, bár a tesómnak nehezebb, mert ott a két ki fia, akiktől bármit elkaphat, bár még nem járnak közösségbe a fiúk két és fél évesek és még otthon vannak a tesommal

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Julika!
Gratulálok..és élvezd ki továbbra is a kismamiságot!

Brumi :?: :?: :?: :?: :?:

Rólam: Hcg 583 :lol: azt mondják ez tökéletes. UH 3 hét mulva :lol:

Szurkok a többieknek!

Pussz!

Gina
Vendég

Brumi :roll: jon a golya :?:

Kép
katavirag

Ginus!

Hat ez fantasztikus! Hany bebit ultettek vissza? Hanyadik napon vagy! De jo :!: :!: :!:
katavirag

katavirág!

3 fagyibabát kaptam vissza, ez az ET + 18. nap
Vendég

Ginuska, hányadik beültetésed volt ez?

Brumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????

Kép

csibe
csibe32

Ginuska:
gratulálok mégegyszer

Katavirág:
nekem is, nekem is gólyát
meg persze mindenkinek akinek most éppek szüksége van rá

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ginuska!
Gratulálok az eredményhez! Ezek szerint UH még nem volt? ez lesz az első UH? Vagy lemaradtam valamiről :?: :oops:

Heni!
Épp arra gondoltam, hogy a közeljövőben ne náthásodj!!! szedsz vitamint???

Brummi!
ennyi idő alatt már vissza kellett, hogy olvassál :twisted: :!:

Mnzsani!
Akkor végül is november? Sikerült a megbeszélés, vagy tényleg vakvágányra futott?!
dezsina

csibe: 2 sikertelen lombikom volt ezelőtt, ez most az első fagyibébis
Vendég

Ginuska!
Ezért a teljesítményért extra gratula jár :!: :!: :!: :D :D :D
dezsina

Nálatok hányadik héten van az első UH?
Vendég

Rám is várnak majd novemberbe a fagyibabák. Úgyanis ma is teszteltem egy negatívat 10-es érzékenységű tesztel :( :(

Kép

csibe
csibe32

Lányok!
Nagyon jó esik az érdeklődésetek! HAjnalok hajnalán próbáltam felcsatlakozni, és nem jött ki a fórum... úgy 6 órakor... akkor még tudtam volna írni.. semmi gond, csak bemelegedett a házvételünk, van rá másik érdeklődő, és sebtiben intéznem kellett ezidáig a dolgokat- ágyból persze, és nem volt egyszerű... eladó, ügyvéd, ingatlanos, férj, bank, értékbecslő....

Szóval:

Julika
Ez isteni! Gratulálooooook! Mostmár hátradőlhettek szerintem ! :)

Apacs
Annyira büszke lehetsz :) Ezt tényleg jól megcsináltad! :) Ne félj a nőuralomtól, édes teher az :) Ismerek olyan apukát, aki ebben a helyzetben van.. és igen jó dolga van! :) jó, hogy már lassan kicsi feleséged leteszi a lantot.

Allegro
Sajnálom :( Tudod, kitartás, és meglesz a sok küzdelem gyümölcse!

Krisz
Jól teszed! Amikor lehet, ki kell élvezni, amit lehet! Ebben a babavárásban egyetlen dolgot visel nehezen szegény férjecském... az együttlétek hiányát... de olyan szépen tudja mondani, hogy úgy szerelmeskednék veled :)

Csibe, Kiscsillag, Dedzsi, Katavirág, holnap kell mennem, nem ma! :) Reggel 7-re ott leszek, elvileg 12-re lesz eredmény... Én is tűkön ülök!

Kiscsillag!
még feküdözöl? Hogy vagytok? :)

Dezsi
Neked nem is kellett utrózni soha? Szuriban ment végig? Hú, azért neked is közeleg a nagy nap! Te fogsz tesztelni előtte? Nekem azt monda az orvos, hoyg ne lőjünk ágyúval verébre. Hát, én szivesen tesszem, ha az a tuti :)

Katavirág, Kiscsillag,
az jó, ha kukisra gyúrtok.. mert mi nunisra... :) (Ha lehet választani.

Katica
További gyógyulást neked! bátor vagy, hogy bejelentkeztél a fogorvoshoz! Mindenen túl kell lenni, és minnél hamarabb, annál jobb..

Nyulasz, Heni
Gondoltam, hogy csinálok tesztet, de elfelejtettem vetetni a férjemmel.. :( Márcsak a vérvétel marad. :( Gondolom már biztos kimutatná. lehet, hogy kicsit az van bennem, hogy így még reménykedhetem holnapig ... azért nem jutott eszembe? Lehet..
Nyulasz, erről ne is beszéljünk! Te nem fogsz eljutni az 5-ig!

Heni
Nagyon igazad van, inkább most jöjjön ki rajtad a nyavaja!

Naaa, lányok, írok folyamatosan :) Na, küldöm, még írok! :)
Vendég

Brumi tényleg csütörtökön lesz vérvételed :oops:

Kép

csibe
csibe32

Brumm!
Holnap...ok..kivárjuk :wink:

Csibe drága!
Még azért most se add fel...lécci :)

Azt irjátok "együttlétek hiánya". Én beülti után kérdeztem a dokimtól és azt mondta nyugodtan szeretkezhetünk. Nektek azt tanácsolták ne??? És meddig ne? :o

Gina
Vendég

Dezsi:
egyenlőre még csak e vitamint szedek egy hete, de jövöhéttől szeretnék szedni még méhpempő kapszulát, centrum maternát és fehérje italport, ezeket ajánlották nekem a beülti után egy hónappal legalább

Csibe:
nincs még veszve semmi, még nehogy feladd
még csak a 9. napon vagy, még lehet korai, főleg, ha később ágyazódott be
megtiltom, hogy feladd

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Brummi!
végig Utrozom és progiszurizok :P :P :P én nem aprózom el :D Tudod, alul felül :lol: :lol: :lol:
Holnapra megadrukkok!!!! :!: :!: :!: +++++++++++ :!: :!: :!:

Csibe!
:(
De! Fagyibabák!!! Tessék Ginuskáról példát venni!!!

Ginuska!
nem tudom, csak puhatolóztam... Nálunk például Hcg szint mérés sincs :? csak teszt :? UH, meg talán a 6. héten. :?: :roll: Gondoltam, hátha már az 5.-en nézik... :roll: :?:
dezsina

Csibe:
vérvételre mész valamikor?
addig semmiképp ne add fel, bármit mutat is a tesz akár holnap

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Ezt jól teszed, ha már előre tuningolod a szervezeted! Csak így tovább! Én is mindenfélét szedek :wink:

Csibe!
Tényleg még csak a 9. nap???!!!
Akkor még ne gondoljunk a fagyibabákra :!: még várnod kell!!!
dezsina

Dezsi:
és pontosan miket szedsz?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi, ha terhes lennék, már ki kéne mutatnia a 10-es erőségű tesztnek. Ez van. Ilyenkor az ember már nem várja a vérvételt sem.

Kép

csibe
csibe32

Heni!
méhpempő, elevit, magneB6, Folsav, palástfű és cickafark tea, banánturmix :? kitartó vagyok. A múltkor méhpempőt és folsavat nem szedtem. Remélem ez most segit
dezsina

Csibe!
megértelek. tudom milyen ez. csak nehéz elfogadni a tényt
dezsina

Dezsi:
ez sem semmi, de ha segít akkor miért ne
a banánturmixot miért iszod?

Csibe:
probálj ki egy 25-ös érzékenységű tesztet
ha később volt a beágyazódás akkor még nem mutatja ki, pláne a 10-es

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
A 10-es mutatja ki a leghamarabb! Minnél kisebb az érzékenység, annál gyorsabb (korábbi) az eredmény.
a banánturmixra azt mondták, hogy jót tesz a méhnyálkahártya építésekor ill. a tea is.
dezsina

Dezsi:
jaj már értem (akkor eddig tévhitben voltam), de szerintem akkor sincs még veszve minden, tudod én már ilyen optimista vagyok
szeritem, ha 9.napon negatív a teszt, abból simán lehet baba
én mondjuk pont azért nem teszteltem előre, féltem a csalódástól és hogy idő előtt föladom

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lányok!
olyat szúrkált a hasam, hogy fel kellett kiáltsak :roll: Szerintetek, most izguljak, leváltak vagy ilyesmi :?: Mert már ilyet is éreztem, amikor rossz lett a vége :cry:
dezsina

Csibe, várd ki a végét! Lehet szkeptikusnak lenni, de még bármi lehet szerintem... attól függ, mikorra tehető a beágyazódás... Hol szereztél 10-es tesztet? Még szükségem lehet rá, ha nme most, máskor... :shock:
Vendég

Brummi!
Én is ilyen 10-est vettem. Nagyobb patikában van. Qupido a neve

Lányok!
Olyan ficánkázás van a hasimba :? :roll:
dezsina

Dezsi, nem tudom, de neked ugye most volt punkció is.. nyillallhat, és esetleg mi van akkor, ha épp most ágyaz a pici?
Vendég

Dezsi - a szurkálás jó!!!!!!!!!!!Nyúlnak a méhszalagok!!!!!!!!!!!Nekem is szurkál, ha felkelek, ha tüsszentek, ha nevetek, ha köhögök, ha sietek.......sokszor!!!!!!!!!!!Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd mi izgulunk!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó olvasni a soraidat!

Ginuska - az első uh Győrben a 6. héten van. Illetve én pont ma vagyok 7 hetes, nekem ma volt az első. Ilyenkor már van szívhang is. Nagyon nehéz kivárni, de mégéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Hm át tudok kb. 20 db-ot. 94 ft-ba jön ki a darabja. Ha érdekel valakit szoljatok.
Amúgy itt vettem: http://www.vitani.hu/

Kép

csibe
csibe32

Egyébként nekem is szurkál, ahogy felkelek...
Vendég

Engem érdekelne... .) kár, hogy nincs fényposta.. mondjuk nekem 10 elég lenne.. :)
Vendég

Dezsi:
nem lesz semmi baj, ne izgulj, arra ittvagyunk mi

Csibe:
a kedvemért fel ne add

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Brumi sok sikert holnapra :lol:

Szioka
tibu

Julika!
elmúlt most. Picit beparáztam. Te előbre tartassz mint én, tehát Neked már húzódhat... én még csak 6 napos vagyok a baboimmal... még ezt semmilyen teszt nem mutatná ki, ha egyáltalán velem vannak (amiben azért hiszek) Szóval most izgulok... Jaj, nem akarok átmenni nyavajgósba.... Iszonyú ez a pár nap várakozás! szorítsatok!!!

Heni!
drukkokat kérek, hogy kibirjam még ezt a hat napot. Szörnyű vagyok, mert ha nem érzek semmit, az a baj, ha meg érzek erősebben akkor az a baj. Közepesen szeretném érezni, olyan light-osan :roll:

Brummi!
Na, szúrkálsz Te is! Akkor az most jó? Brummi, már nem is tudom kivárni a holnapi hcg-det!!! Délután jössz az eredménnyel?? Atyámfia, nagyon drukkolok, hogy a ++++++++++ legyen és a szúrkálás is jó legyen!!!
A punkcióm 17-én volt, a beülti 20-án. Már be kellett volna ágyazódni (szerintem)
dezsina

Brummi!
és miért áll a béka a sor végén :?: :?: :?: :roll:
dezsina

Heni, na jó adok egy kicsi esélyt :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
ez a beszéd! :D :D :D Tyúkanyó leszel :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, végülis ez a cél
:wink:

Kép

csibe
csibe32

Ezt csak azért írom, hogy ma meglegyen a 700. beszólásom :D :lol:
dezsina

Dezsi!
Fogalmam sincs, miért áll a béka leghátul.. az első vérvétel napján meg előre ugrott, most, hogy beállítottam, hogy még x nap, hátra.. nem találja a helyét :) Ő is izgul.... Föl, s alá ugrál.... (Már próbáltam heylére parancsolni, de nem megy... Majd a kismamásba? De jó is lenne.. kár hogy minimális rá az esélyem..

Dezsi, én nagyon drukkolok neked! Nekem a mai nap a legnehezebb... már érzem, hogy ideges vagyok... jó, összejött a rengetedg intézni való is..
Nézz filmeket! Az leköt... Nekem a kézzel varrással ment el legjobban az idő. az a baj, hoyg már minddent megvarrtam :(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?