Lányok!
Nagyon jó esik az érdeklődésetek! HAjnalok hajnalán próbáltam felcsatlakozni, és nem jött ki a fórum... úgy 6 órakor... akkor még tudtam volna írni.. semmi gond, csak bemelegedett a házvételünk, van rá másik érdeklődő, és sebtiben intéznem kellett ezidáig a dolgokat- ágyból persze, és nem volt egyszerű... eladó, ügyvéd, ingatlanos, férj, bank, értékbecslő....
Szóval:
Julika
Ez isteni! Gratulálooooook! Mostmár hátradőlhettek szerintem !
Apacs
Annyira büszke lehetsz
Ezt tényleg jól megcsináltad!
Ne félj a nőuralomtól, édes teher az
Ismerek olyan apukát, aki ebben a helyzetben van.. és igen jó dolga van!
jó, hogy már lassan kicsi feleséged leteszi a lantot.
Allegro
Sajnálom
Tudod, kitartás, és meglesz a sok küzdelem gyümölcse!
Krisz
Jól teszed! Amikor lehet, ki kell élvezni, amit lehet! Ebben a babavárásban egyetlen dolgot visel nehezen szegény férjecském... az együttlétek hiányát... de olyan szépen tudja mondani, hogy úgy szerelmeskednék veled
Csibe, Kiscsillag, Dedzsi, Katavirág, holnap kell mennem, nem ma!
Reggel 7-re ott leszek, elvileg 12-re lesz eredmény... Én is tűkön ülök!
Kiscsillag!
még feküdözöl? Hogy vagytok?
Dezsi
Neked nem is kellett utrózni soha? Szuriban ment végig? Hú, azért neked is közeleg a nagy nap! Te fogsz tesztelni előtte? Nekem azt monda az orvos, hoyg ne lőjünk ágyúval verébre. Hát, én szivesen tesszem, ha az a tuti
Katavirág, Kiscsillag,
az jó, ha kukisra gyúrtok.. mert mi nunisra...
(Ha lehet választani.
Katica
További gyógyulást neked! bátor vagy, hogy bejelentkeztél a fogorvoshoz! Mindenen túl kell lenni, és minnél hamarabb, annál jobb..
Nyulasz, Heni
Gondoltam, hogy csinálok tesztet, de elfelejtettem vetetni a férjemmel..
Márcsak a vérvétel marad.
Gondolom már biztos kimutatná. lehet, hogy kicsit az van bennem, hogy így még reménykedhetem holnapig ... azért nem jutott eszembe? Lehet..
Nyulasz, erről ne is beszéljünk! Te nem fogsz eljutni az 5-ig!
Heni
Nagyon igazad van, inkább most jöjjön ki rajtad a nyavaja!
Naaa, lányok, írok folyamatosan
Na, küldöm, még írok!