Sziasztok!!
Olvasgatok, de nem mindig enged írni!!
Judit!
EGY ÉLETED VAN, NINCS TÖBB!!!!! VIGYÁZZ RÁ NAGYON! Tudom vannak nehézségek, de jusson eszedbe, h vannak akiknek fontos vagy. Sokan elkeseredünk néha, de nekem Ábel ad erőt és persze kistesó a pocakban....
Juca!
Én is úgy értettem, h Neked vannak fájásaid
Kinga hogy van??
Mimi!
Szorítunk, problémamentes szülést!!
Luca!
Jó, h jöttél, sok erőt holnapra!!!!!
Alíz!
Miért kell felmérés Petikének?????
ÚJAKNAK ÜDV, SOK ERŐT!!! Itt sokunk példája mutatja, h nem szabad feladni!!!!!!!
Kislibus!
Mutatsz képeket az új házról?? Munkahelyed??? Nálunk babás lett a védőnő, így pályázatot írnak ki....
Mi:
Pénteken váltottam pár szót az egyik szomszéddal. Kisfiuk 2,5 éves és még annyit sem beszél, mint Ábel. Ők járnak Szegedre az ODÚ-ba fejlesztőfoglalkozásra. Állítólag rohamosan fejlődik a kisrác beszéde. Mondtam Bencének, szeretném elvinni Ábelt egy felmérésre. Bence beleegyezik, de körülményes a bejutás Szegedre...... Úgy látom Ábel szétszórt, játékos és nem figyel arra, amit kérek Tőle...... Remélem nem a szüléskor keletkezett vérömleny van a háttérben, mert akkor sírok.......
Voltunk tegnap anyósnál. Közölte, h szerinte terhes vagyok. Nem tagadtam. Kiakadt rendesen. Szerinte korai a tesó, és az Ő kicsi fia meg fog szakadni a munkában, na meg akkor a kicsit fogjuk szeretni és Ábelt nem........ Felidegesített rendesen........ja és közölte, ha lány, legyen a neve Judit.... (ő Julianna amúgy) Bence elmondta a mi véleményünket és eljöttünk. Szedtünk cseresznyét és málnát, így tele a hűtőnk finom gyümivel.