Új privát üzeneted érkezett!

Bárcsak igazad lenne, de nem ezt érzem. Már lassan belebolondulok. Az első 2 babával nem szenvedtem ennyit.
encike 2

én se szenvedtem egyikkel se mind3egyik elsőre jött,remélem a köv baba is hamar jön és egészségesen jön a világra és boldogít minket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mikor probálkoztok ujra?
encike 2

már magamse tudom.néha ugy vagyok hogy várunk nyár végig szeptember elejéig de van hogy azt mondom hogy most nekiállnék a próbálkozásnak,aztán ha összejön összejön ha nem akkor nem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A doki mondott vmit ezzel kapcsolatban?
encike 2

még nem mondott semmit,szerintem majd ha megyek kontrollra akkor megbeszéljük! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na magyünk fürcsizni.
Jo pihenést!
encike 2

neked is jó pihenést és jóéjszakát! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok csináltam egy hülyeséget és azért nem voltampedig tudom csak elöre kell nézni én féluton viszafordultam és majdnem ott maradtam sajnálom hogy ha csalodást okoztam ezzel bárkinek de nehéz feldolgozni ezeket a csapásokat. :cry:
v.e.judit

Nitácska köszöhiányoltok remélem még sokáig itt lehetek. :cry:

Tényleg ne haragudjatok tudom hogy hülye voltam már nagyon bánom.
v.e.judit

mit csináltál????????????????????????????
naponta jelentkezz hogy tudjuk jól vagy! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

itácska: ugyanazt mint a hugod csak én nem szoltam senkinek 2 napig nem tudtam magamrol persze megbántam és tudom megyire hülye vagyok de nehéz tuljutni egyi szörnyüségen ilyen rövididö alatt :cry:
v.e.judit

Annyi külömbségel hogy én nem vettem be a gyogyszereket ami ki volt irva a vérátömlesztés miat és a vérnyomásom a béka sege alat volt vagy szinte már nemis volt.
v.e.judit

Sziasztok!
Üdv az újaknak, sajnálom, ami történt Veletek!
Pár szó rólam:
Van 2 nagy lányom, 14 és 17 évesek. :lol:
Nekem tavaly júniusban volt missed ab., 8 hetes volt a baba. :cry:
Idén januárban lettem újra babás, ikrekkel. A 12. héten kiderült, hogy beteg az egyik baba, Neki leállították a szívét, a másik fejlődhetett tovább.Őt a 19. héten veszítettem el...
Úgyhogy most én is baba nélkül vagyok, és jelenleg még sikítani tudnék minden kismama és kisbaba látványától.

Hétfőn megyek vissza dolgozni.

És két kép a kirándulásról:

Kép Lillafüred

Kép Fenn a csúcson
Vendég

luca de jó hogy jöttél,jórég voltál!
nagyon csini vagy!és a hely is gyönyörű ahol voltatok!
juditt ilyet megne haljak mégegyszer hogy ilyen butaságot csinálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is megtehettem volna a 2 baba elvesztése után meg még jópáran de nem tettük,hanem előre tekintünk!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit, nem is tudok mit mondani... :cry: de annyi szép dolog vár még ránk az életben...nem szabad feladni.
Néha fellöknek, néha megbotlunk, de utána fel kell állni, és menni kell tovább.
Vendég

mára én elteszem magam.jóklegyetek!szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tudom hogy nem én vagyok az egyetlen sajnos elég sokan vagyunk de sajnos a családom nem volt ilyen megértö és kedves velem amilyen ti és a férjem és elég sokszor odavágták a fejemhez a dolgokat és elborult az agyam de végeztem az ilyen embberekkel és már nem érdekel hogy mit mondanak köszönöm hogy itt lehetek veletek és megigérem csak eeeelllllöööörrrreee nézek és jövöre mindanjiunknak lesz csobaszép babája.
v.e.judit

Na, ez már jobban hangzik. :wink:
Vendég

Szép álmokat mindenkinek holnap jövök
v.e.judit

Jó éjt!
Vendég

Szia Luca!

Lehet, hogy már nem emlékszel rám, nem tudom már melyik topicba írtam egyszer,ahol bejelentetted, hogy ikreid lesznek. Nagyon sajnálom. Megkérdezhetem, hogy ezek a dátumok mik, a vetélések?

Nekem 1999-ben volt egy vetélésem, azóta van egy 6 éves fiam és most másfél szeretnénk tesót és nem jön.

És tudjátok mi a röhej, minden évben eszembe jut az a dátum, amikorra ki voltam írva, és mindig mondom, hogy hány éves lenne. Ténleg mindig a szívünkbe él, élnek.
timejka

Timejka!

Nekünk május 28-án lett volna 1 éves a kislány. :cry:

Luca!

De jó, hogy jöttél! :D
Vendég

Újaknak üdv a csapatban!Nagyon sajnálom ami Veletek történt' :cry:
Vendég

Timejka, igen, a dátumok a vetélések időpontjai.Vagyis a befejezéseké... :cry:

A tavalyi baba a nagyobbik lányom születésnapja körül született volna, az ikrek meg a kisebbik születésnapján.

Pár nap eltéréssel akkor lettem terhes mindegyikkel, mint a lányaimmal.
Hát, ez nem jött be.

Fura lesz holnap dolgozni menni, majdnem fél évig voltam itthon.
Majd mindenki kérdezget, vagy éppen elfordítja a fejét, hogy ne kelljen kérdezni, mert kellemetlen...Brrrrrrrrrrr......kiráz a hideg a gondolattól is.
Ezért már pénteken is benéztem a munkahelyemre, hogy szokjam a dolgokat.
Vendég

Luca: Igen biztos nehéz lesz viszamenni dolgozni és biztos lesz olyan aki majd nem birja magába tartani a gondolatát ne foglalkozz a roszakarokkal tudom én beszélek nekem ma lesz egy ovodai évzáronk és énis félek hogy mit szolnak majd.De nem fogom meghallani a rosszat csak a jot és hátha észreveszik.

Ma még megyek szegedre ellenörzésre és kiderül kell e még potlás mert a vérnyomásom reggel csak 80/60 volt ami elég alacsony.

Nekem most a héten kellet volna szülnöm ami megint elkeserit de már mindegy majd jövöre hátha sikerül csak elöre és jobb lesz.

Találtam egy ari dokit és öis nagyon rendes mint aki mütöt és javasolta a teákat hogy igyam nem akkar gyogyot adni.
v.e.judit

Luca, végülis kiderült hogy fiúk vagy lányok voltak?
A munkába állás pár napig biztos furcsa lesz, de utána megszokod te is, meg a munkatársak is. Bele fogsz jönni!!!! :wink:

Üdv az újaknak! :(

Rohannom kell fektetni.
Vendég

Kacika, még nem derült ki.
Még nem volt erőm megszerezni a boncolási jegyzőkönyvet. Majd...
Akinek a magzatvizét vizsgálták, biztosan kislány volt.
Vendég

Értem! Jó étvágyat nektek!
Vendég

Sziasztok!

Újak!

Üdv.

Judit!

Ilyet ne csinálj!!! A gyerekeidésrt is felelősséggel tartozol!!!

Nekem a második missed ab. tavaly jún 13-án volt. Akkortájt nyitottam a topikot.

Alíz!

Hogy vagytok?

Kacika?

Mimi!

Várom az smst. Még a végén bejön amit mondtam, én a hétvégére tippeltem. :wink: Bemásolom, amit egy másik topikba írt! Lehet drukkolni Csajszik!!!

Lányok!

Én hiába vok túl 2 szülésen, most teljesen el vagyok bizonytalanodva...

Hajnal fél 1 óta fájdogálok, de egy időre abbamaradt megint, most vagy 1 órája újra kezdte, de sokkal
intenzívebben. 4x voltam wc-n...(nem csak pisi)

A kádban is leledztem egy órát, az nagyon jó volt, de nem múltak el tőle.

De nem tom mit csináljunk, bemenjünk/v ne a koriba???
Nem akarom, h hazakullogjunk azzal, h ez csak jósló.

Mondjuk mostmár eléggé fáj ám!

Nekem a 2. olyan pikk-pakk jött, azt hittem most is úgy lesz... akkor olyan egyértelmű volt minden.

Na, reggelre majd kiderül!

Na mindezt hajnali 4,17-kor, azóta nem jelentkezett. 8)

tjuca

Juca!
Nem korai még a fájdogálás? De hogy megnyugodj és mégegyszer lesz benne részed, menj be a korházba, legalább megnézik miért fájdogál.

Nekem a naptárba van beirva minden adat, hogy most mennyi idős lennék. Rossz olvasgatni.

6.-án kellett volna jönnie, de még nem jött, de olyan érzés mai napig mintha jönne.
encike 2

Juca!

Köszönöm kérdésed, mi jól vagyunk. Petike most van túl egy ún. iskolai előzetes felmérésen (doktor néninél illetve az oviban 2db teszt írás).Hála a jó Istennek mindegyik sikerült neki. :D
Szerdán voltunk védőnéninél Petrácskával 5500gr és 60cm.Kapott védőoltást, annyira nem viselte meg (nem mondhatnám különösebben, hogy sírt). :shock:
A fájásaid azok koraiak még???Szerintem, hogy megnyugodjál be kellene azért menned a kórházba (legalábbis Én ezt tenném). :shock:

Luca4

Arra számolnod kell, hogy fogják kérdezni a részleteket.De ezeknek az embereknek a véleményével ne foglalkozz, Te amit gondolsz a történtekről csak az számítson Neked! :cry: Nekem is volt a munkahelyemen olyan aki egyből az első nap már a részletekről akart faggatni, de a barátnőm beszólt neki olyat, még attól is elment a kedve az illetőnek, hogy a közelembe jöjjön.
Vendég

EZEKET MIMI ÍRTA!!!! :wink: :wink: :wink:

Nekem nincsenek fájásaim!!! 8)

tjuca

Tjuca!
Bocsika! Mostmár látom, hogy Mimi irta! Szerintem részéről már ez természetes!!!
Mégegyszer bocsika, ha félreértettelek!!!!
encike 2

mi hajrá!várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

juca páér hét mulva neked is lesznek fájásaid! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca!

Ne haragudj, nem voltam képben! :oops:
Vendég

mimi lehet már babázik????????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gondolom csak üzen vkivel, ha meg van a baba.
Szurkolok neki!
encike 2

Sziasztok!

Az újakat szomorúan üdvözlöm! Nekem 2007. ápr-ban volt missed ab-om, műtéttel lett befelyezve.

Zmimi! Remélem már szoptatsz és babázol! :D

Juca! Te vagy a köv. :wink:

Luca! Nagyon szép Lillafüred, és te is csini vagy! Szükségem lenne kertészeti tanácsokra, mert tegnap átvettük házat és a kertet :D :D :D Csak azt sajnálom, hogy még két hónap, hogy odaköltözzünk, az még rengeteg. Persze addig is megyünk kertészkedni! Tegnap gazt irtottam :twisted: Meg éti csigát, bár azt nem szándékosan, csak annyi volt, hogy nem tudtam lépni tőlük... :roll:

Nita! Akkor menni fog a tesód dokihoz ugye??? Sajna a cry for helpek néha sikerülnek és azt nem kéne megvárni!

Judit! Ne csinálj ilyet! Az élet túl drága ahhoz, ogy eldobd. Akik meg a környezetedben megmondják neked a frankót, azoknak mondd meg mi a helyzet, vágj vissza! A nem foglalkozok vele nem feltétlen működik hosszú távon, pláne, ha a férjed is mondogat dolgokat. Őt nem tudod elkerülni, mint a többi embert, vele meg kéne beszélni. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, de ha megöljük magunkat, esélyt sem adunk a boldogság eljövetelének! Mert vár még rénk boldogság is, baba is és még nagyon sok dolog, amiről nem érdemes lemondani. :wink:

Lina! Mi a helyzet???

Encike! Tesztelni mikor fogsz?

Zsuzsu???

Kép
kislibus

Libus!
Holnap. De fel vagyok készülve a nega tesztre is, ugyhogy semmi baj nem lesz, nem tudok mit csinálni ellene már.
encike 2

nA MEGJÖTTEM AZ EXPÓRÓL
Hát én nem voltam oda meg vissza az expós 4d-ért. A kép meg maga az uhu az jó volt csak 6 perc alatt lezavarta a srác plusz kérdeztem a nemét és azt mondta hogy ekkor még nem látni pedig totáll neoplánba lehetett látni mert előről volt. Csak az ürge nem akarta azt nézni hanem mindig az arcát akarta. Én meg nem azt akartam na és nem értette meg. Így még jó hogy nem mondtam le a genesiseset mert elmegyek kedden oda is. Ott legalább bő fél óra lesz. Nem is kértem dvd-t róla. De azért lassan de mozgott bár ő is mondta hogy nem éppen aktív gyerek. Remélem ebből nem lesz bajom.
itt a kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!

Olvasgatok, de nem mindig enged írni!!

Judit!
EGY ÉLETED VAN, NINCS TÖBB!!!!! VIGYÁZZ RÁ NAGYON! Tudom vannak nehézségek, de jusson eszedbe, h vannak akiknek fontos vagy. Sokan elkeseredünk néha, de nekem Ábel ad erőt és persze kistesó a pocakban....

Juca!
Én is úgy értettem, h Neked vannak fájásaid :oops: :oops: :oops:
Kinga hogy van??

Mimi!
Szorítunk, problémamentes szülést!!

Luca!
Jó, h jöttél, sok erőt holnapra!!!!!

Alíz!
Miért kell felmérés Petikének?????

ÚJAKNAK ÜDV, SOK ERŐT!!! Itt sokunk példája mutatja, h nem szabad feladni!!!!!!!

Kislibus!
Mutatsz képeket az új házról?? Munkahelyed??? Nálunk babás lett a védőnő, így pályázatot írnak ki....

Mi:
Pénteken váltottam pár szót az egyik szomszéddal. Kisfiuk 2,5 éves és még annyit sem beszél, mint Ábel. Ők járnak Szegedre az ODÚ-ba fejlesztőfoglalkozásra. Állítólag rohamosan fejlődik a kisrác beszéde. Mondtam Bencének, szeretném elvinni Ábelt egy felmérésre. Bence beleegyezik, de körülményes a bejutás Szegedre...... Úgy látom Ábel szétszórt, játékos és nem figyel arra, amit kérek Tőle...... Remélem nem a szüléskor keletkezett vérömleny van a háttérben, mert akkor sírok.......

Voltunk tegnap anyósnál. Közölte, h szerinte terhes vagyok. Nem tagadtam. Kiakadt rendesen. Szerinte korai a tesó, és az Ő kicsi fia meg fog szakadni a munkában, na meg akkor a kicsit fogjuk szeretni és Ábelt nem........ Felidegesített rendesen........ja és közölte, ha lány, legyen a neve Judit.... (ő Julianna amúgy) Bence elmondta a mi véleményünket és eljöttünk. Szedtünk cseresznyét és málnát, így tele a hűtőnk finom gyümivel.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

De édi!
És ebből a pozbol nem mondta meg a nemét, pedig bizti látta.
Azért menj el a másik helyre.

Az előbb sütött a nap, most meg dézsábol öntik az esőt. BBBRRR!!!!
encike 2

Na hát velem üzen csajok!!!

Ma 1,25-kor megszületett Zsombor fiunk 3250 g-al, és 56 cm-el. Nagyon édike! :-) Mindannyian jól vagyunk. Zmimi

Gratulálunk Nekik, és sok boldogságot kívánunk!!!

tjuca

bocs elírtam nem egy órakor, hanem 10 óra 25 perckor. :lol:

tjuca

SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, ÖRÖMET MIMIÉKNEK!!!!!

Juca!
Köszönjük a babahírt!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Én is sok boldogságot és egészséget kivánok Zmimiéknek!

De jo nekik!!!!!!!

Most apciztam, de még most sincs menszi, olyan, mintha egy nehezék lenne a bal oldalamnál. Akkor érzem, mikor hapcizok.
encike 2

encike kismama vagy! :lol: :lol: :lol:

mimi nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok neked is a kis Zsombornak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mimi,
szívből gratulálunk Zsomborhoz, minden jót az egész családnak!

Judit,
nagyon sajnálom ami történt, de előre kell nézni :!: Sok erőt Neked :!:

Zsuzsu,
az én fiam sem beszélt 2 éves koráig. Aztán az egyik napról a másikra folyékonyan nyomta már. :wink:

Luca,
óriási drukk holnapra!!!! +++++

Egy kicsikét én is kérek, megyünk az Istenhegyire a genetikaira.

Encike,
figyelek! :wink:

A többieknek is drukkok, újakat sajnálom, erőt és kitartást mindenkinek!!!!!!!!

KépKép
dreika

dreika neked is megy a drukk!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X