Új privát üzeneted érkezett!

Katavirág!
:D ez igzán jó hír! Jó lenne, ha bejönne ez az érzésed! Igyekszem... :lol:
Hát, ha gondolod, megtörheted a lányuralmat :D Hányadik héten derül ki? Még várni kell rá...
dezsina

Csajok, ágyban fekve sikerült elkapnom a legújabb járványt, ami Pesten dúl. Fejfájás, torokfájás, hányinger, hasfájás ,a láz része ezidáig elkerült még. Na ezt csináljátok utánam.

Kép

csibe
csibe32

Csibe! Hát ez esetben nem irigyellek :? Vigyázz magadra nagyon, és ne hagyd, hogy lázad legyen, tessék azért csak iszogatni, hányinger ellenére is. Mielőbbi javulást!!

Katavirág: én kb. egy héttel vagyok tőled elmaradva, és én is úgy érzem fiúcska lesz, mit szólnál ha mi ketten megtörnénk az itteni lányos szériát egy-egy kukissal? :wink: :wink: :wink:

Dezsi: sose feledd, mindig fő a pozitív gondolkodás! Küldök Nektek babaragit és pocaksimit is :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Köszönjük!
Az egyik 99%-os.... A másik 80%, hogy kislány lesz..:) :oops: :oops: 8) :? :shock:
Nem tudok mit mondani...Nagyon örülünk, de én már tartok a nőuralomtól...:)
Most mennem kell. Megpróbálom, hogy Párom írjon Nektek, mert én el vagyok havazva.. Ő meg lassan befejezi a munkát...
Sajnos magánrendelésen voltunk és ez a gép ahogy én láttam nem tud nyomtatni képet... :( De jól látszott a "nuni"...:) bár én a köldökzsinórt is elnéztem..:)
Mindenkit üdvözlök! És vigyázzatok magatokra!

üdv.
Apacs...

Kép
apacs

Kérdeznék Töletek. Kapott valaki közületek progi injekciót? Nekem az a gondom, hogy beadás után azonnal bepirosodik és fáj, úgy reagálok rá, mint az orgalutrán injekció beadása után kialakuló bőrpír, csak az elmúlik, ez viszont nem, és igen fájdalmas. Gondoltam gyulladásra is, de ha valami begyullad annak a bőrpírje nő, és nem azonnal alakul ki :?

Kép

csibe
csibe32

Csibe:
én az első két injekció után alig bírtam leülni a fenekemre, de nekem inkább csak fájt, de nem volt piros

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok! Megvolt az UH. Baba nincs :cry: , bár erre számítottam, így nem rázott meg a hír.
A doki bácsi azt mondta, hogy pé van, most is van egy szép 24 mm-es tüszőm, csak épp nem reped meg (de nem adott volna egy repesztő szurit, pedig próbáltam szépen nézni rá). Úgyhogy a maratoni ciklus lezárása érdekében kaptam Duphastont, azt kell szedni, és lesz egy megvonásos vérzésem, utána meg Closti és UH. Szóval legalább történik valami. Remélem.

Jó éjszakát mindenkinek!
allegrobarbaro

Sziasztok!

Jó későn jöttem...mert hát az esti program hajfestés és hajvágás volt. (itt volt az ideje)...apa festette az én hajam, én vágatam az övét. :lol: Aztán folytattuk az alkohol -kúrát:egy kis barack pálesz ribizliborral leöntve.Remélem használ...de a hanguéatnak jót tett...legyen elég annyi, hogy a 2,5 hét önmegtartóztatásnak vége. :oops: :D

Vikimimi
Nagyon szépen megköszönném azt a gynevacot. :D Sajna nem járok Debibe mostanában.De elküdhetnéd postán...én meg postázom a régi árát, ok?Priviben megtárgyalhatjuk.:)

CSibe
Vigyázz magadra!!!Nem tudok a bőrpírhez hozzászólni...

Apacs
:lol: Nőuralom.Erről apám tudna mesélni.4 lánya van...és vele lakik az anyósa is. :lol: Megadjam a számát? :wink: :lol:

Alle........ :D
Hát ezek a dokik...sosincs annyi eszük mit nekünk.Én is kaptam egyszer duphastont ilyen okból...indítottuk a stimut, 5 nap után sem reagáltam, leállítottuk és akkor kaptam. Kitartás!!!

Dezsina
Mennek drukkok a pozitív teszthez!!! Kiscsillagból kiindulva sose korai tesztelni. :D Az ikreket már hamar mutatja. :D

Jó éjt!!!
vizkriszisback

Még vmi:Mindenki kap antibiotikumot leszívás után?Én ma néztem-jókor- :? , hogy nem szabad együtt beveni magnézium tartalmú szerekkel, sőt a magne B6-on is rajta van van, hpgy ne szedjük tricyclinekkel (pl.gondolom Doxicyclin).Én meg persze, hogy mindig együtt vettem be őket...fene gondolta volna...a tájékozatót meg nem olvastam, mondani meg senki sem mondta.Szóval vigyázzatok csajok!!! Nem tudom mit árt amúgy.
vizkriszisback

Krisz!
Mi az,nem jött az álommanó? :lol:

Csibe!
Neked is jobbulást!Ja,és türelmet.Akkor holnap teszt?

Allegró!
Ilyen dokit :evil: És magától nem reped meg?
Vendég

Krisz!:)
elküldenem én szívesen postán,de hogyan hiszen hűtve kell tárolni! van valami tipped?
Vendég

Sziasztok,

Brumi remélem ma jó hireket kapsz, szorítok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++

Allegró hajrá spontán :wink:

Nyulasz decemberi lombik időpontot sikerült elintézni TB támogatotra?

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt Mindenkinek!

Krisz: én nem kaptam antibiotikumot :? :lol:
Mondjuk nem is hiányzott :D

Brumi: mennek a ++++++++ enerigák mára! :)

Apacs: akkor már ezek szerint majdnem tuti :wink: Nem kell félned nagyon :wink: 3 gyönyörű nővel lehetsz :wink: nem mindenkinek adatik meg :)

Dezsi: Neked is küldök mára is babatapikat :wink: és egy nagy adag türelmet :wink: +++++++++++

Panda? Régen láttalak :roll: :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Viki
Majd utánaérdeklődök a postán...mit lehet tenni.
Emlékszem továbbá, hogy mi régen buszsofőrrel is küldtünk ezt azt ide-oda...az lehet az utolsó megoldás...vmi Debrecen -Miskolc buszra feltenni vmikor. Na majd meglátjuk.

Csibe
Mennek a drukkok!!!!
vizkriszisback

Sziasztok Lányok!

Csibe!
köszönöm :) Neked holnapra nagyon erős ++++++ tesztet küldök!!! és gyógyulást is, és láztalan állapotot!!! :) Én végig kaptam a 2.nál 100 ampullát :lol: :lol: :lol: Képzelheted a fenekem, igaz hármassával kaptam. De nem volt vele gond. Most csak 50 ampullám volt szerencsére :lol: :lol: de most iszonyúan fáj a sej-hajom :roll:

Kis-Csillag:
:D a babatapikat átvettem :D :D remélem, elég erősek 8)

Vizkriszi:
én végig szedtem a magne B6ot a Doxyval... Még élek :shock: De a Prednisolont, amit a mai napig szedek a Estrofemmel együtt, az pl. tilos a terhesség korai szakaszában :roll: Ők tudják.... :? köszi a drukkot, megkaptam....

Apacs!
Gratula a majdnem 100% lánycsapathoz :wink:

Heni!
:) :)

Vikimi!
:) :)
dezsina

Dezsi, és hány mg-os prednisolt kell szedned? Sogornőm is szedte, és csak akkor hagyaták abba vele, amikor az első uh-ra ment.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
5mmg. napi egy. A punkció napjától. Elötte pedig napi 1 + 1/2 a stimutól.
dezsina

Sziasztok!

Én lassan csomagolok és elmegyek megírni a latin írásbelimet, remélem ugyanolyan könnyű lesz, mint a tegnapi angol :twisted: :twisted:
Utána meg szaladnom kell a kórházba, hogy ma megejthessem a dokimmal a kontrollomat, remélem meglelem és tud is fogadni :wink:
Aztán majd ha hazaértem, referálok :lol:
Puszi mindenkinek - mentünk ebédelni :twisted:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Megadrukkok a latinhoz és még több drukk a dokihoz!!!
dezsina

Kis*, Te mit tanulsz? Hm.. nem kéne neked pihenned? Drukk a latinhoz.

Kép

csibe
csibe32

Többiek merre?

Brumi?
Kismamik?
Kispapi?
Bella?
Katica?

Kép

csibe
csibe32

Vizkrisz, és hogyan tovább, mikor folytatod?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
úgy látom, mi maradtunk itt ketten :?
dezsina

Dezsi, a szteroidon (prednisolon) en is csodalkoztam, miert adjak, de biztosan nem kell szedned egesz terhesseg alatt. Valoszinuleg, ahogy Csibe is irja, az elso UH-on, amikor megmutatjak neked a bebikedet, majd leallitjak. :wink:

A Mg+doxicyclin valoszinuleg kelatot kepez, akarcsak a doxi+joghurt, amit nem szabad idoben egyszerre bevenni, mert igy rosszabbul szivodik fel, kevesebb a hatoanyag.

Csibe, segitenek progeszteron-szuri ugyben, de en nem kaptam. A lombik elotti Gynevac kura epp elegge megkinozta a farizmainkat... mindenestere ha nagyon durvan bepirosodik, viszket, hivd fel az orvosod, hatha tud valamit ajanlani.

Kiscsillag, akkor futyire gyurunk :wink: :!: :!: :!:
katavirag

Dezsi:
én is itt vagyok
egyébként képzelt az első lombiknál én együtt kaptam az estrofemet és a prednisolont
+++++++++++++++++

Kis*:
drukk a lantihoz

Csibe:
++++++++++++++++++

Brumi:
+++++++++++++++

Alle:
sajnélom, hogy nincs baba

Vizkrisz:
jobulást

Katavirág:
hajrá kisfiú

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Jó reggelt!

katavirág: mikor derül ki, hogy fiú vagy lány lesz?

dezsina: mennek a drukkok++++

csibe: hogy vagy? gyógyulást neked!

allegro: sajnálom :cry: de legalább történik vmi. hajrá closty!

krisz: milyen színű lett a hajad?

kis *: drukk a latinhoz és a dokihoz++++

rólam: kohögésem kicsit múlik, most már non-stop kohögök. javuló tendenciát mutatok. tegnap délután bejelentkeztem hétfőre fogorvoshoz, jaj de félek tőle!

katica
katica30

Katavirág!
Valóban igy van. az előző lombikomnál, amikor is elindultak a babák, akkor az első UH-ig kellett szednem. Arra kell (és most biztos rosszul fogalmazok) hogy le legyen immunológiailag gyengítve a szervezetünk, hogy segítsék a beágyazódást, a szervezet ne legyen ellenséges a babóval. Nekem legalábbis effélét mondtak, erre emlékszem, de biztos vagyok benne, hogy most nem voltam "orvosi" :roll:

A progiszurit most cak azért kaptam, mert maradt az előzőből. Sajnos nem olyan jó, mint azt képzelték róla. A társaim nem is kaptak. Azt mondták az Utro jobban szívodik fel és helyben, mint a popsinál a progiszuri. Én most igy csak extrazok :P
dezsina

Csibe!

Persze,támogatott lombikra megyünk.Mivel ígyis-úgyis 3 hónap,így olcsóbb...egy csöppet.

Julika!
Várunk az UH után!

Kis-csillag!
Várunk :wink: Ja,és ügyes legyél a latinon. :D
Vendég

Ja,és Brummi!
tesztet nem csináltál ma?Mi újság?
Vendég

Dezsi, progi ügyben én is elgondolkodtam. 1 ampula 25 mg-ot míg 1 db utrogestan 100mg progit tartalmaz. Valyon miért is kell szurkálnunk magunkat?

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz, en ugy tudom, OEP tamogatas nelkul a lombik nem kicsit dragabb. Igy 100.000., ugy meg 1.000.000. FT.
Drukk neked! Akkor december, ugye?

Heni, ti meg kb. novemberben startoltok, ugye? Ki is meg? Allegro?

Es akkor most Brumival mi van? Ma megy dokihoz, ugye? Huha...

Csibe es Dezsi, akik terhesek, csak meg nem tudjak, ugye? :wink:

Katica, gyogyulast! Ugy tudom, a baba nemet leghamarabb a 16 het korul tudjak megmondani.
katavirag

Katavirág sajna nekem oep támogatva csak a gyógyszer került 200000 ft-ba (antagonista protokoll sajna ennyibe kerül. Long kb. 150000 ft körül mondják). Amúgy maga a leszívás meg beültetéses procedúra 400000 Ft, fagyasztás 50000 ft-ba kerül. Ez friss árak au egyik ismerösöm akinek össze is jött a baba a Kaáliba, ennyit fizetet érte, gyógyszerárak nélkül.

Kép

csibe
csibe32

Katavirág!
Igen,tudom,hogy sokkal-sokkal drágább.A számlán háromszázhatvanvalahányezer volt írva,amit a lombik után kaptunk.Meg gondolom akkor a szurik is teljesárasok.De már nincs is jelentősége,mert nem csinálják meg hamarabb.
Decemberben indul a stimu,és januárra csúszik át a beülti.Majd a karácsonyfa alatt bökök néha egyet :lol: de nem bánom,csak már tartanánk ott.
Vendég

Csibe, ujabb orvosi szoveg, nem okoskodas. :wink:

A progeszteron mindenhonnan, es kulonbozo gyogyszerformakban maskepp szivodik fel.

Az Utrogestan bar 100mg hatoanyagu, napi 6-ot adnak a lombikosoknak, de a napi 90mg Crinon vaginalis gel (egyszer este) magasabb verbeli progeszteron koncentraciot eredmenyez. Azt is megallapitottak, hogy a ha venasan adnak a progeszteront, napi nehany mg is leg lenne.

Es hat persze vannak egyeni variaciok is felszivodas tekinteteben.

De nem kell azert ezen annyit gondolokodni, hiszen a baba megtapadas nem csak ezen mulik. Gondoljatok bele, leszivas utan nem egy sargatest kepzodik, ami progit termel, hanem annyi, ahany petesejtet leszivtak.
katavirag

Sziasztok!

Bella dolgozott, néha azt is kell! :D

A mai napi babaragacsok indítva! +++++++++++++++++++
Vendég

Katavirág próféta szoljon belöled jó lenne pozitívat tesztelni. :wink:
Valyon a vizelet hcg tartalma megegyezik a vér hcg tartalmával?

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz az ismerösömnek a gyógyszereket támogatva írták fel, nem kellett teljes árat fizetnie éte.

Kép

csibe
csibe32

Köszi,Csibe.De már tényleg nincs jelentősége.Megyünk TB-sen,aztán elég lesz az 5. után agyalni,mennyibe fog kerülni.(azért ne lőjjetek le,én már a kistesókra gondoltam :lol: )
Vendég

Csibe!
Azért látom te is lassan kezdesz bekattanni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Katavirág
Elvileg én is novemberben kezdenék, de szerintem nem lesz belőle semmi. Tuti csúszni fogunk, mert nem akar megjönni.

Julika
Mi volt Győrben? Volt a Boga? Mit mondott? Írjál, már olyan kiváncsi vagyok és szorítottam egész délelött.

Dezsina
Szerintem is sikerülnie kell. Nálam kicsit olyan vagy, mint Julika....Nála is ezt éreztem és látod sikerült is :lol: Remélem ez jó jel :lol:

Apacs
Gratula a lányokhoz! Én kislánypárti voltam, de már 2 lányra se cserélném el a Matyekom :lol:
Eleinte kicsit furcsáltam, hogy dolgozik a feleséged, merthát azért csak lombik, csak ikrek. Aztán mostmár azt gondolom, hogy ezt Ő érzi, mert az a legjobb, hogy mindent csinál természetesen és mégis minden rendben van! Csak nekem nagyon problémás volt a terhességem és else tudom képzelni milyen az amikor "nincsenek gondok". Szóval örülük, ogy minden rendben van, vigyázzatok a picurkákra!

Most egy kicsit lemaradtam az olvasásban, mert engem is elkapott a torokfájás, a Máténak is szívni kell a nóziját.
A lényeg, hogy szorítok mindenkinek nagyon!!!

Én du. telcsizek a Kaáliba, hogy mik a tervük velem, mert nem akar megjönni magától.

Na még teszek-veszek, aztán ébred a Máté.
Vendég

Nyulasz
Lehet megint egyszerre izgulhatunk....csak most nem biokémiai lesz egyikünknek se :wink:
A progiszurit a doki mondja, hogy legyen, vagy kérdezzek rá szerinted?
Vendég

Nyulasz, úgy van ahogy mondod :oops:

Kép

csibe
csibe32

Mnzsani!
De jó újra hallani felőled :D Remélem bejön a megérzésed :) Jó lenne!
A pirit máris átküldöm Neked, hogy ezzel is előbb kezdhess!!! :D
dezsina

Mzsani, hat akkor drukke neked valamikor oszre!

Csibe, a vizelet progeszteron szinteje biztosan nem egyezik meg a verevel. Ezen en is sokat agyaltam, vajon melyik vizelet HCG-szint egyezik meg melyik ver-HCG szinttel. Erre nekem egy nogyogyasz, sem laboros nem tudott valaszolni. Eleg annyit tudni, hogy a verbol mar 1-2 IU/L kimutathato, a pisitesztek meg 10-25 pisiegyseg erzekenyek :roll:

De Csibusz, neked is hamarosan eljon az ido, amikor ez mar reg nem fog erdekelni :wink:

Tibu, Ginus, helyzetjelentest kerunk!

Brumi, mi volt ma? Tukon ulok!

Dezsi, Csibe, csak szepen nyugodtan.... :wink:
katavirag

Csibe
Úgy látszik erre felénk is elért már a járvány :?
Vigyázz nagyon magadra, igyál sok folyadékot......bár ezt úgy is tudod :wink:
Vendég

Dezsina
Pont most hívtak a Kaáliból, hogy most akkor mi is a problémám. Elmondtam a csajszinak, most megy majd a dolit megkérdezni, hívjam majd délután.
Ebben csak az a pláne, ogy tegnap fél 3-kor hívtam, akkor azt mondta, hogy hívjam egy óra múlva addigra megkérdezi. Ezért nem mentünk le a napsütésbe a Mátéval, itthon ültünk még egy órát. Felhívom erre közli velem, ogy majd hívjam holnap (ma), mert még nem kérdezte meg. Most meg hív, hogy mi is a gondom akkor :twisted:
Na mindegy ezen már nem múlik semmi, csak sokszor bosszant, ahogy a Kaáliban mennek a dolgok......
Piri tényleg jöhetne.

Katavirág
Köszi. Jó lenne mégis a november, mert a Máté is akkor lett beülti és hátha szerencsét hoz :roll:
Vendég

Ma voltunk az első uh-on Győrben. A pocakomban egy baba lakik, nagyon jó helyet talált magának. Szép nagy baba. Dobog a pici szíve is, láthattuk. Dr. bácsim nagyon örül, mert azt mondja, megnyugodott ő is, a kihordást illetően. Mosolygósan, szeretettel búcsúztunk el tőle. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes hangulatban telt az ott tartózkodásunk, mindenki velünk örült, Boga dr. elmondta, ő ennek drukkolt titokban. Elmondtuk, hogy titokban-szégyellősen mi is. A februári veszteséget nem biztos, hogy mégegyszer túlélnénk. Nagyon örülünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Apa szerint fiú, szerintem lány lesz, már most húzzuk egymást........

Dezsina - nagyon türelmes vagy, remek csajnak tartalak!!!!!!!!!És nagyon-nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csibe - ügyesen azzal a pozitív teszttel!!!!!!Hajrá!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika
Nagyon örülök, rázott a hideg, annyira jó volt olvasni, mait írtál! Nagyon jól döntöttetek a 2 babót illetően, jobban nem is alakulhattak volna a dolgok!
Tényleg nagyon örülök, vigyázz magatokra nagyon!
Vendég

Mnzsani!
hát, ez nem valami biztató :evil: Vajon ott is ilyen futószalagon kezelik már a pácienseket :?
Akkor a pirit küldtem! nekem most sokáig nem kell 8)
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?