Új privát üzeneted érkezett!

Katica mit sikerült intéznetek?

Kép

csibe
csibe32

Ginuska,
köszi a biztatást tőled is! :)
nega a terhességi teszt, vagy alacsony a HCG? Én tesztet nem csináltam, csak szombaton, és nem vettem másikat. Csak vérvétel lesz csütörtökön...
Vendég

sziasztok!

de sokat írtatok.
köszi a tábla dícséreteket. :oops:

allegro: gyógyulást neked!

panda: hogy vagytok?

brumi: én még drukkolok++++++

dezsi: mennek a drukkok+++++

henni: mi baja volt a gépednek? mit tanulsz?

bella: nagyon tetszett a szöveg :lol:

nyulasz: grat az 1000-hez!

krisz: :cry: :cry: :cry: kitartás! gyógyulást kívánok!

hanna: drukk a kaálihoz! örülök, hogy újra itt vagy!

katavirág: hogy vagytok?

gina: szerintem terhes vagy! :D

csibe: korán teszteltél, drukk++++

rólam: apának mennie kell hormonvizsgálatra, meg vissza az urulógushoz, mindkettőnknek genetikai vizsgálatra. doki szerint a jó szövettani eredménynek köszönhetően induljunk neki a lombiknak a következő ciklustól.
én meg el lettem kapva, ha már a ciklus elején tartok, akkor egy újabb hormonszint ellenőrzés. így váratlanul azt vehettem észre, hogy már megint vért vesznek tőlem. megint rosszul lettem, de most már jól vagyok.

katica
katica30

lányok: lehet még küldeni az adatokat, aki még nem szerepel a táblában! meg persze az aktualitásokat!

katica
katica30

Katica!
Akkor hajrá lombik. Nemsokára kismami leszel. :lol:

Táblához: 31 év, Kaáli/ Szmatona doki, 2. lombikra készülök, ok: mostmár: 1 petevezető, ismeretlen. 09.27. Kaáli.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katica!
Akkor hajrá lombik :)

Csibe!
Nálunk 3 lombikot fizet a biztositó. :( Árak pedig kb. mint nálatok :)

Brumm: ugy értem, ha nega a 11. napi HCG teszt, akkor még nem adjuk fel.

Pussz

Gina
Vendég

hanna: beleraktalak a táblába. köszi neked is.

gina: mennek a drukkok+++

lányok: szépen bővül a tábla :wink:

katica
katica30

Ejnye-bejnye Csibe drága :wink:
Én annó ahogy számolgatok, a 8. napon teszteltem :?
És akkor volt irgalmatlan halovány..
10. napon volt a vérvétel, 112es eredménnyel, pedig ikrek voltak :wink:
Csibe-csibe :wink: nem szabad ilyet tenni :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Brumi
Látod Ginuskának is erősödik a tesztje...még neked is van remény.Mondom nekem is azt mondta a doki, hogy látott ő már ennyi hcg-ből (5,5) babát...most meg azt olvasom itt, hogy tök nulla hcg-ből is.
Én meg jól feladtam már. :twisted: :lol: De a hcg szurim maradvány ha kiszámolom pont 5 körül van...szóval elég nyilvánvaló.
Na az biztos, hogy legközelebb nem kérek ilyen szurit ET után.
:twisted:

Most amint tudunk veszünk aloe verát, macát, vitamint stb...felturbózni magunk...végülis csak 2 hónapunk van jó esetben.
Nem tudjátok, most a Gynevac tényleg 9000 ft-ba kerül 5 db??? Azért az már elég húzós. :(
vizkriszisback

Sziasztok .Jó híreket mondott a doki terhes vagyok:) szep 8 án kell kontrolra menne, akkor kiderül hogy ikrek vagy sem.

Szioka
tibu

Krisz -sajnálom nagyon! De örülök annak, hogy ilyen remekül viseled! Hajrá spontán!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ginus - hát ez bizony baba!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!Vigyázz rá nagyon!

Csibe - nagyon drukkolok, de tessék egy csöppet türelmesnek lenni!!!!!!!!És nem lemondani róla a 8. napon.......utána sem......amíg nem mondják!!!!!!!!!!!!Drukkolok nagyon!

Dezsina te drága -hát de jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!Október 2. szerintem elég reális!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon izgulok érted, és drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, hogy érdeklődtetek az osztálytalálkozóról. Hát csalódás volt rendesen. Ez a tízéves érettségi találkozónk volt, ahol az a sikk, ha valaki még szingli. Akinek már van gyermeke, vagy férjnél van, a fiúknál pedig megnősült, azok pellengérre lettek állítva, és szó szerint közröhej tárgyává váltak/váltunk. Kiderült, hogy még két osztálytársam jár a Kaáliba, ugyanoda, elmondták, mennyire hálásak, hogy meséltem magunkról - ők most kezdték. A szingli-banda ezerrel dohányzott az orrunk alá - van egy kismama aki 3-4 hét múlva fog életet adni babájának - úgyhogy nagyon hamar hazajöttem. Remélem a következőre kicsit érettebb lesz a társaság.

Millió puszi mindenkinek, akit most név szerint nem említettem meg annak is!!!!

Katica -priviben elküldtem az adataimat, remélem odaérnek. Köszönöm! Klassz a táblázat!

Szerdán megyünk Győrbe uh-ra!!!!!!!!!!!!!!!Úgy izgulunk!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Tibu - gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázz rá/rájuk nagyon!!!!!!!!Simogasd őket sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

tibu: gratuálok :D

julika: köszi a privit. beleírtalak a táblába.
hát ez szomorú, hogy 10 év után is ennyire éretlen maradt az osztály nagy része.

még mindig várom az adatoktól másoktól is! :wink:

katica
katica30

Krisz,
Ez a szuri segítheti a beágyazódás szóval azért ne mondjál le róla mert tesztelni szeretnél vagy mert nem nulla most a hcg-d :wink:

Tibu,
Gratulálok :lol:
Vendég

Sziasztok,
Jut eszembe

Tibu gratulálok...:)
Gyors leszek, mert nem tudok gép előtt maradni...
Az UH vizsgálat szerint egyik kisbaba LÁNY!!!! A másik is valószínűűűűűű.:) :lol: Én teljesen kész vagyok... :lol:
üdv.
Apacs.. :oops:

Kép
apacs

Sziasztok,

Tibu gratulálok. :D Hányadszorra sikerült? :D

Apacs nem semmi női uralom lesz nálatok :wink:

Krisz 5000 ft-ba kerül 1 doboz Gynevac. Aloe verát én is iszom, én annak tulajdonítom, hogy jók lettek a petesejtjeim.

Julika izgi, holnap derül ki, hogy hány baba lesz, tök jóóóóóóóóó :D

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt!

Csibe,
Csak optimistán, mert különben virtuálisan hátsófélen leszel billentve! Hajrá!!! :D

Apacs,
Gratulálok! Nőuralom! Hú, felkötheted a gatyádat! :D

Tibu,
GRATULÁLOK! :D Ez szuper hír! :D

Katica,
Azért már Ti is elkezdtetek lépésről-lépésre haladni! Meglátod minden rendben lesz!

Engem meglátogatott reggel a Piroska, de jött vele a farkas is, görcs formájában, de már jól vagyok. Ja és a legfontosabb hír, tegnap elhoztuk a patikából az injekciókat!

Mindenkinek szép napot kívánok!
+++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tibu!
Gratula! Fantasztikus! Várjuk az UH-s eredmémnyeket! De messze van még.... :wink:

Julikám!
köszönöm a meleg fogadtatást! Hiányoztatok ám! Mindannyian! Az ember hajlamos kicsit veszíteni optimizmusából, ha egyedül van :? Igyekszünk pozitiv példával mutatkozni :D

Csibe!
már csak 2-3 nap! Nekem egyszer azt mondták, hogy ha nem jön meg és nega a teszt, akkor a 17. napon kell még egy utolsót tesztelni, ha akkor is nega akkor tényleg az. Addig is még lehet pozitiv!!!! Küldök is egy kis pozitiv energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!
Áááá! Itt a piri! Akkor kezdődhet a stimu!

Apacs!
Gratulálok! Micsoda nőuralom lesz :D :) :wink:

Katica!
milyen adatokra van szükséged?

Kis-Csillag!
:) :) :)

Brumi!
++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsi,
Még nem, mégegyszer lesz előtt piri, mivel Mágusnak is és nekem is úgy volt jó az időpont! De már közeleg! :D
Vendég

Apacs!Gratula a Lányokhoz! :D

Tibu !Gratula a pocaklakóhoz!
lanyané

Bella!
óó, még egy hónap!!! Kitartás! Lassan megy az idő, akárcsak nekem :?
dezsina

Apacs,
Gratulálok :D ezt jól megcsináltad :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Már novemberben mehetsz is újra?

Brumi!
Kitartás,drukkolok nagyon,hogy a jó meleg pociból ne akarjanak kijönni még sokáig!

Tibu!
Éljen,éljen,éljen! Vérvétel volt?Erdmények?

Ginuska!
Az bizony szépen erősödik!!!! irigy,irigy,irigy :lol: :lol: :lol:

Csibe!
nahát,te is türelmetlen vagy!Megértelek,de várj még egy picit!!!!!!7.nap,és negatív?????????nahát,a hármasikrekről lehet,hogy lemondhatsz :lol:

Dezsi!
Pocaksimit küldök :wink: ...és türelmet :lol:

Julika!
Holnap UH?De jó,kiváncsian várom,mit mondanak!

Hanna!
Év elején mi leszünk az első babások!Meglátod!!!!Bár jó volna addig nem várni...

Apacs!
Gratula!!!!UH kép?
Vendég

Nyulasz!
Nagyon ráéreztél, hogy nyugalmat küldtél :lol: Kezdek beldilizni!!! :evil:
Ha nem érzem csak egy pillanatra is, hogy velem van, (mert tudom, hogy itt tüzeskedik 8) ) akkor ideg vagyok!!! Elkezdtem figyelni magam, mint egy hülye....
Na kezdem a dilit :evil: :twisted: :evil: :twisted:
dezsina

Lányok nyugalom! :D Mondom én, aki ugyanígy fogok itt tipródni majd! :D
Vendég

Nyulasz
Én is vmi januárra gondoltam..mert hát úgy hallottam vhol, hogy 3 hónap.De ezek szerint 3 vérzésen kell túllenni a kövi előtt.1. vérzés szept vége, 2. okt vége, a novemberi cuklusban lesz egy uh félidő körül, hogy van-e ciszta s ha minden ok, megjön nov végén és azután indulhat.

Panda
Igazad van, segíti a beágyazódást :shock: Na de legközelebb annyi petesejtet növesztek, hogy nem is adnak majd. :wink:

Apacs
Gratula a lánykához vagy lányokhoz!!! :D

Tibu
Neked is gratula a terhaességhez!!!Mennyi volt a hcg-d?

Julika
Ez az osztály!!! :twisted:

Csibe
Én úgy tudtam, hogy felment az ára...na mindjárt utánanézek. Mi már kaptunk tavaly...akor 5000 volt. Neked kitartás!!!!Nem feladni semmit! :D

Én tegnap este 40 fokos pálinkát ittam vagy 3-4 centet...hátha az segít a nyavajámon.Ja a férjem is ivott...mindketten taknyolunk. Végülis éjjel jól szeleet az orrom.A hőm viszont 37,4 volt reggel. Ez már nem a progitól vagy babóktól...amiatt már 36,8 körül lenne.A melleim még fájnak...kiváncsi vagyok Piri meddig várat megára. :?:
vizkriszisback

Sziasztok!

Dezsi:
Nyugi, türelem, tudom könnyű azt mondani
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brumi:
+++++++++++++++++++++
Még két nap

Csibe:
Nagyon korai volt a teszt, hát persze, hogy nega lett, csütörtökön, már simán lehet pozitív

Alle:
Látom tegnap belevetetted magad a házimunkába

Ginuska:
Nagyon szépen erősödnek a tesztek, gratula mégegyszer
Mikor mész dokihoz?

Katica:
Virus volt a gépen és újrakellett telepíteni és hát persze meg kellett kérni anyu férjét, hogy csinálja meg, mert a párom meg én ilyen szinten nem értünk hozzá és hétvégére lett kész
Mérleképes könyvelői tanfolyamra járok
De jó, hogy nálatok is kezdődhet a dolog

Vizkrisz:
hajrá következő lombik
És már következő novemberben mentek is, az tök jó, akkor nagyjából egyszerre megyünk
Nekem várhatóan nov. elején lesz a beülti, az előzőből kiindulva szerintem 5.-én

Tibu:
Hatalmas gratula, vigyázz magatokra

Julika:
Már nagyon várom a holnapi beszámolód

Apacs:
Gratula a kislány(ok)hoz, nem semmi két kis csajszi, a hugomnál is először csak az egyik baba volt biztosan fiú és végül mindkettő fiú lett

Bella:
De jó, hogy ti is kezdtek, akkor leszünk többen is novemberben kismamik

Nyuszi, Hanna:
Kívánom, hogy ti legyetek a következő év első kismamái

Már én is nagyon tűkön ülök, pedig az én tesztemig van még kb. másfél hónap

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Csibe
"A készítmény csak vényre rendelhető.
A készítmény szabadáras, ára gyógyszertáranként változó: 8100-8900,- Ft / doboz
Jelenleg társadalombiztosítási támogatása nincs."
vizkriszisback

Heni!
köszi! probálom a nyugit. De NEM MEGY. :evil:
Persze Neked még 24 nap van hátra a kezdésig, nekem csak 7 a + tesztig. Hát úgy látom minnél kevesebb a napok száma, annál jobban nem bír az ember lánya magával. :twisted:
Csibe is jól előtesztelt nekünk, pedig csütörtökön már pozitivet fog mutatni!!! :) :) :) Ugye Csibe?! :P
dezsina

Bella, lassan Te is kezdesz, kezd izgi lenni a dolog :wink:

Krisz bocs, hogy félretájékoztatalak, kb. 3 hónapja még annyiért vettem, bocsika :oops:

Dezsi nyugi+++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Dezsi próféta szoljon belöled :wink: ,úgy lesz csütörtökön tesztelek egy pozitívat.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok köszi a gratukat .Csibe az első beülti volt. Hcg szintem 163,2.

Szioka
tibu

Tibu! Gratulalok :!: Ez egy baba lesz, de megelegszel vele, ugye :wink:

Csibe, Brumi :!: Ne adjatok fel :!: Mi az a parizsi tunet :?:

Dezsi, be ne golyozz :!:

Nekem anno azt mondta a doki, hogy ha 2 babot ultetnek be, 49% az esely a tehrbeesesre. Az gyakorlatilag 50%. Tehat vagy igen, vagy nem. Az ikerterhessegre 8-10%.
Mennyi az esely a teherbeesesre 3 babo beultetesekor?
katavirag

Tibu ebből még ikrek is lehetnek :wink:

Kép

csibe
csibe32

Ginuska :!: A tesztjeid teljesen egyertelmuek :!: Remelem, ezt te is latod es nem ketelkedsz :!: :wink:
Tessek menni doktorbacsihoz megerositesert :!:
katavirag

Csibe!
Igeeeeen! Nagyon várom a csütörtököt és nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, hogy "nyukanyó" legyél a csibéid felett!!! :D

Katavirág!
Én úgy tudom, hogy a beültetéskor összesen 30% esély van arra, hogy terhes légy és mégkevesbb, hogy ki is hord. :?
dezsina

Csibe, en azert irtam, hogy valoszinuleg egy babo, mert ugy gondolom, Tibu-nak a 14 napon vettek vert.
Tibu! Hanyadik napi vervetel?
katavirag

Dezsi :!: Akkor engem felrevezettek :roll:
katavirag

Katavirág igazad van, ha 14. napon volt a vérvétel :wink:

Kép

csibe
csibe32

Lányok szep.13 án volt beülti, szep 24 én vérvétel tehát 12. nap.Ha jój számolom :roll:

Szioka
tibu

Tibu!
Jól számolod, az csak 12!!! Szép eredmény!!! :D

Katavirág!
sajnálom, hogy én rosszabb eredményekről tudok. Úgy emlékezem, hogy a természet sem jobb a lombiknál %-ban, csak kevesebb a vetélés....
Hát ha valaki pontosabbat tud mondani, nekünk, akkor várjuk szeretettel :)
dezsina

Dezsi nekünk is ezt mondták, sőt az minél idősebb az ember annál kisebb az esélye. Pl. 40 éves nőnek 15%-os esélyt mondanak.

Csajok én annyira szarul érzem magam. Nagyon fáj a fejem a torkom, még a hasam is :cry: , egy szerncsém van, hogy nincs lázam. Megyek lefekszem.

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

apacs: gratulálok a lányokhoz! :D

bella: hajrá szurik!

dezsina: drukk, adatok: kor, hova, melyik orvoshoz jársz, hanyadik lombik, miért lombik, hanyadik ciklusnap, aktuális események

csibe: drukk+++++ gyógyulást!

rólam: sikerült időpontot szereznem genetikára, okt 16. és képzeljétek 3-4 hét mire eredménye lesz.
tegnap este megfájdult az egyik fogam, vagy lehet, hogy alatta az ínyem gyulladt be. most is fáj, a végén kénytelen leszek elmenni fogorvoshoz.

katica
katica30

Csibe!
gyógyulj meg!!!!Pihenj sokat!!!

Katica!
35év / Forgács Intézet Bp. / Forgács dr. / 3.lombik / ismeretlen eredetű sec. sterilitás. / 22. nap. / okt. 2-án pozitiv tesztre várok
dezsina

dezsina: beraktalak a táblába, drukk továbbra is neked+++++

katica
katica30

sziasztok!

Végre sikerült végigolvasni....nagyon bepörgött a topik! :)

Bella!:)
megjött már???remélem igen és hajrá fogigátló!

Pandus!:)
nagyon készül a babaszobátok!Ügyes képek,igazi babaszobába valók.Szalvétatechnika?
én fotokartonból készítettem képeket,kb 4 hét múlva meg is mutatom mindenkinek!

Katica!:)
már a következő ciklusban kezdhettek!Ez szuper!miért kellett genetikára menni?A férjed hormonvizsgálata remek,lehet csak a tesztoszteronszintje alacsonyabb,azon gyógyszeresen egy rövid időre tudnak segíteni! :) Fáj még a fogad???jajj én úgy félek a fogorvosoktól,ha lehet kerülöm őket!

Allegro!:)
jobbulást neked, remélem a nátha már távozóban van tőled.Januárban kezdés??addig meg hajrá spontán!Mi volt ma uh-on???

Nyulasz!:)
kis újévi baba lesz!!!:) olyan gyorsan eljön adecember utána meg ajanuár és jönnek a kisnyuszik...:)
Nekem volt short és long protokolom is, nekem nem jött be a long,alig akartak a hormonjaim beindulni...

Brumi!:)
ez ahcg is hcg!!!tessék reménykedni!!!mindig vannak csodák!és nekünk ezekben kell hinni!!!

Kis-csillag!:)
remélem a vérömleny már fel is szívódott.Pihenj sokat és óvatosan a vásárlásokkal!!!

Katavirág!:)
én is így voltam,mikor csak álom volt hogy kismami legyek,minden tüntet kivűlről fújtam....amikor meg tudnom és éreznem kellett volna,akkor elhagyott a nagy tudomyányom...
nekem beülti után 6.napon is nézték ahcg szintemet akkor 56,6 volt,majd a 12 napon 262,2.Szerintem mindenki más eset kinek mikor ágyatódik be.
A lombiknál függetlenül attól hány babóca kerül vissza 30%-ot szoktak mondani, a természetben 20-25%-ot.
Krisz!Katavirág!
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=412

Krisz!:)
tudod mit akarok mondani... hajrá november!!! Fogyózni minek??? a szex nagyon jó fogyi!!!! Én februárban még 4500Ft-ért vettem a gynevacot(2 dobozzal volt 9800Ft) még van 4 ampulla novemberig jó,ha gondolod szívesen neked adom.KOMOLYAN!!!!Mikor jársz Debibe???
nekem a menszim az utro abbahagyása után 3-4 napra jött meg.

Hanna!:)
nagyon erős csaj vagy!

Ginuska!:)
nagyon szépen erősödnek azok a csíkok!!!!

Csibe!:)
ilyen rosszcsibét még nem láttam!!!!7.napra tesztelni!!! hááát....
nagyon szoírtok neked!

Tibu!:)
óriási gratula!vigyázz magadra!

Apacs!:)
kiscsajok?!:)szuper!!!

Rólam:tegnap voltamm UH-on...még mindig kislány,láttam a nuniját!sajnos képet nem kaptam mert mikor sikerült volna elkapni a pofiját,akkor az öklét elérakta....

Kellemes napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem, tegnap glancba vágtam a lakást, kivasaltam és este még elmentünk nagybevásárolni is...kicsit úgy éreztem magam, mint bella történetében a szereplők :D

Tibu, GRATULÁLOK!!!! De jóóóóó, úgy örülök, mintha én lennék babás....

Vikimi, negyed 5-re megyek, jelzem, mi volt....Remélem, nincs semmi gáz, és kapok valamit, ami végre meghozza a mensimet, mert ez most már nagyon gázos.

Apacs, így ismeretlenül is gratulálok a (valószínűleg) két puncishoz :-)
allegrobarbaro

Katica: hajrá genetika! nekünk annó fél évet mondtak :twisted: :twisted: de 2 hónap alatt meglett :twisted:
Mondjuk nálunk speckó Y kromoszómás rendellenességet kerestek, de nem találtak semmit :roll: Hála az égnek :D
Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Vikimi: én is bízom ebben, tulajdonképpen sokkal jobban vagyok, tehát mehetnékem van, nem jön a maszat, legfeljebb minimális az Utro-t követően. Ahogy a méretekben gondolkodtam, cirka 19x24 mm-es lehetett a vérömlenyke.. :roll:

Apacs: ez igen! Nőuralom :D Hogy fogod bírni? :D Nálunk már Apuka is tart attól ha leányzó lesz, hogy bír velünk.
És mond csak, ez már tuti? Vagy mikor lesz a hír biztos? Sok örömet és további boldog Babavárást mindkettőtöknek!! :D

Csibe: az jó, hogy nincs lázad, de egy kis dátha, és torokfájás még nem okoz nagy problémákat, nekem anno a transzfer napjától volt erős náthám, végül köhögésem, de látod, itt vagyunk :wink:
Mielőbbi gyógyulást Nektek is (Calcium C-Sandoz, mézecske, teácska, rengeteg folyadék)

Tibu: gratulálok, nagyon szép a HCG-d :wink: :wink:

Bella: hamarosan Tei s gömbölyödni fogol :wink: :wink:

Sikeresen megírtam az angolt :D másfél órát ültem bent, mert nem azzal kezdte a tancsinéni :twisted: :evil: de már itthon vagyok, ebédeltem és feküszök okosan :twisted: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

vikimi: férjemnél vannak a bajok, így szeretnénk megtudni, hogy mitől lehet. ezért lesz nála hormon és genetika is. a doki meg úgy gondolta, ha már a férjem meg lesz vizsgálva, akkor legyek én is.

kis *: ügyes vagy! pihizz most már!

rólam:
megvan a tegnapi csapolás eredménye, ismét jó lett a hormon. marad a negyed szem bromo. megbeszéltük a dokival, hogy megvárjuk a genetika eredményét, így addig nincs kezdés. így a következő ciklusban sem indulunk el. :cry:

katica
katica30

Dezsi, megadrukk :!: :!: :!: Most te vagy celegyenesben. En ugy erzem, terhes leszel :wink:

Tibu, Ginus, orulok nektek nagyon :!:

Akkor minden varandos, marmint elorehaladottakat gondoltam itt, kislanyt var :!: :?: En nagyon fiut szeretnek, persze a lanynak is nagyon orulok. De mar csak azert is szertnek fiut, hogy ne legyen igaza annak a baratnomnek, aki allitja, hogy o 100%-ig erzi, hogy lanyt varok.
katavirag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?