sziasztok!
Végre sikerült végigolvasni....nagyon bepörgött a topik!
Bella!:)
megjött már???remélem igen és hajrá fogigátló!
Pandus!:)
nagyon készül a babaszobátok!Ügyes képek,igazi babaszobába valók.Szalvétatechnika?
én fotokartonból készítettem képeket,kb 4 hét múlva meg is mutatom mindenkinek!
Katica!:)
már a következő ciklusban kezdhettek!Ez szuper!miért kellett genetikára menni?A férjed hormonvizsgálata remek,lehet csak a tesztoszteronszintje alacsonyabb,azon gyógyszeresen egy rövid időre tudnak segíteni!
Fáj még a fogad???jajj én úgy félek a fogorvosoktól,ha lehet kerülöm őket!
Allegro!:)
jobbulást neked, remélem a nátha már távozóban van tőled.Januárban kezdés??addig meg hajrá spontán!Mi volt ma uh-on???
Nyulasz!:)
kis újévi baba lesz!!!:) olyan gyorsan eljön adecember utána meg ajanuár és jönnek a kisnyuszik...
Nekem volt short és long protokolom is, nekem nem jött be a long,alig akartak a hormonjaim beindulni...
Brumi!:)
ez ahcg is hcg!!!tessék reménykedni!!!mindig vannak csodák!és nekünk ezekben kell hinni!!!
Kis-csillag!:)
remélem a vérömleny már fel is szívódott.Pihenj sokat és óvatosan a vásárlásokkal!!!
Katavirág!:)
én is így voltam,mikor csak álom volt hogy kismami legyek,minden tüntet kivűlről fújtam....amikor meg tudnom és éreznem kellett volna,akkor elhagyott a nagy tudomyányom...
nekem beülti után 6.napon is nézték ahcg szintemet akkor 56,6 volt,majd a 12 napon 262,2.Szerintem mindenki más eset kinek mikor ágyatódik be.
A lombiknál függetlenül attól hány babóca kerül vissza 30%-ot szoktak mondani, a természetben 20-25%-ot.
Krisz!Katavirág!
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=412
Krisz!:)
tudod mit akarok mondani... hajrá november!!! Fogyózni minek??? a szex nagyon jó fogyi!!!! Én februárban még 4500Ft-ért vettem a gynevacot(2 dobozzal volt 9800Ft) még van 4 ampulla novemberig jó,ha gondolod szívesen neked adom.KOMOLYAN!!!!Mikor jársz Debibe???
nekem a menszim az utro abbahagyása után 3-4 napra jött meg.
Hanna!:)
nagyon erős csaj vagy!
Ginuska!:)
nagyon szépen erősödnek azok a csíkok!!!!
Csibe!:)
ilyen rosszcsibét még nem láttam!!!!7.napra tesztelni!!! hááát....
nagyon szoírtok neked!
Tibu!:)
óriási gratula!vigyázz magadra!
Apacs!:)
kiscsajok?!:)szuper!!!
Rólam:tegnap voltamm UH-on...még mindig kislány,láttam a nuniját!sajnos képet nem kaptam mert mikor sikerült volna elkapni a pofiját,akkor az öklét elérakta....
Kellemes napot mindenkinek!!!