Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok! Köszönöm a drukkot, ma végre megjött, most már csak egy maradt, amit még várni fogok, és utána végre valahára én is mondhatom a mensire, hogy nem várt! :-D Örülök, hogy szépen visszaállt a ciklusom a megszokott hosszra (30-32nap), de sajnos nem érzem az ovut, mint ahogyan terhesség előtt éreztem. Nálatok mi újság? Kiért mikor izgulhatunk majd?

1.cn

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak nèha nèha kukkantok be, de most ez az új "taktikám", próbálom más irányba terelni a gondolataimat, amihez pl nagyon jól jön, hogy 2 hèt múlva költözünk, ráadásul egy olyan lakásba, ahol már a kis tojásunknak is lesz szobája, szóval most tojó ûzenmódbab tervezgetem az új otthonunkat, ès várom a költözèst! :-)

Meglepi, hogy ma, a 8.cn-en pozi ovut teszteltem, úgyhogy szuper boldog vagyok, hogy ismèt esèly napok vannak, viszont aggódom picit, hogy mivel nagyon korán jött, nem lesz elèg vastag a nyálkahártyám a picinek betakarózni. Azért is gyanakodtam, mert tegnap reggel tankönyvbe illő tojcsis nyákom volt...bár ma nem. Ez mitől lehet, hogy a tojcsis nyákom mindig hamarabb jön, mint az ovu?

Kétségek ide vagy oda, most is mindent megteszünk, mint eddig, ès bízunk a mi kis csodánkban! :-)

@Caroline: Az LH teszt azért lett 2 csíkos, mert mensi előtt is megemelkedik az LH szint. Ez normális.

Úgy látom sokan vagyunk ismét az elején, mindenkinek megy a drukk!!!!! :-)
mrshope
Budapest

@sjucus13: Na akkor itt egy jó hír!
Értem ebben a ciklusban sajnos nem kell izgulni,de már tervezem a következő ciklust!
Az elmúlt időkben ritka volt hogy vártam a mensit!

@mrshope: Itt a nyár, nyaralás teendők mindenki lazábbra veszi a gyeplőt. Nagyon szép pozi ovuteszt!HajráKivéve én mert nekem most lesz majd szabim, lesz időm a dolgokra.
Főleg együttlenni,mert mindketten szabin leszünk!
Kicsit jobban utánaolvastam a Clostinak, van benne bizalmam!
Mint Lolonál is láttuk nagyobb az esély az ikrekre amit nem is bánok 
Igaz egyszerre csak 1 gyerekre terveztünk, de minnél több annál több öröm (és munka)
Én most nem ovutesztelek (Minek?), a vitamint szedem kelleni fog a következő ciklusra!

13.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

nagyon szép az ovu teszt, úgyhogy akkor hajrá ;)

Nekem pénteken megérkezett az ovu teszt, tegnap kézbe is kaptam, úgyhogy szerintem olyan kedd-szerda magaasságába én is ellövök egyet.
Akkor ugye akkor "jó" és "esélyes", ha erősebb a tszt csík, mint a kontroll csík?
És akkor utána kb 24-36óra a PE?
Ebben nem vagyok túl gyakorolott.

Viszont, azt figyeltem meg, hogy mielőtt nekem is volt a "kémiai terhesség", valahogy sokkal sokkal jobban éreztem a "középidőt". most is érezgetem, de akkor határozottan éreztem.

10. cn

dinyus

@dinyus: Igen! Vagy egyformának kell lenniük vagy a tesztcsíknak erősebbnek mint a kontroll csík.
Nemtudom milyet vettél, a vaterásban van tök jó leírás.
Egymás utáni napokon úgy szoktam hogy a pozi utáni első negatívig csinálom a teszteket minden nap.
krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Azt hiszem nekem jó hírem van. Ma reggel csináltam:

Elég halvány,de még nagyon korai a dolog, mert még csak egy napja késett, de minél előbb ki kell derülnie, hogy tudjak gyógyszert szedni rá, úgyhogy ma hívom a dokit.
anniel

Sziasztok! 31 éves vagyok és 4 évig probálkoztunk a babával de egyszerűen nem jött össze! :( Nagyon rágörcsöltem hogy mennyire szeretnék már egy babócát aztán feladtam... a férjem azt mondta hogy probáljuk meg a lombik programot én viszont nem igazán szerettem volna de ha már természetes úton nem sikerül akkor probáljuk meg. 3 hónapig gondolkodtam a programon de akkor már egy hónapja nem volt menzeszem.. aztán a rákövetkező hónapban sem volt menzeszem de azon kivűl semmi jelet nem észleltem hogy állapotos lennék. De amikor már másodjára sem volt semmi csináltam egy tesztet ami kettő csíkocskát jelzet nem hittem a szememnek így gyors leszaladtam a legközelebbi gyógyszertárba és vettem még kettő tesztet :) ami úgyan úgy kettő darab csíkocskát jelzett.. ma már 8 hónapban járok és két kis élet növekszik a hasamban.. :))) nagyon vigyázok magamra és probálok olvasgatni a terhességről.. nekem ezt a könyvet ajánlották és mondhatom sokat segített. Párkapcsolati tanácsokat nyújt,és recepteket olvashatunk a baba mama táplálkozásról :) a könyv ezen a linken található meg. http://www.szalaykonyvek.hu/konyvek/konyv/827 remélem sok mindenkinek segít ahogy nekem is. :) kiegyensúlyozott terhesség
tothvivien1017
Budapest XXI. kerület

@anniel:

SZUPER, halkan, de annál jobban szívből jövő gratula :):):):)

@krystin:
köszi, szerintem ma este/du ellövök egyet.

dinyus

dinyus
Köszönöm szépen, még én is csak halkan örülök, mert nálam itt szokott kezdődni a kálvária. Innentől lesz nehéz meg is tartani, de már tudom a gyógyszeradagot, és remélem így már meg fog maradni. Csak úgy éreztem, hogy meg kell osztanom veletek, mert amikor elmondtam a bajom, mindenki olyan kedves volt. 
Továbbra is drukkolok mindenkinek, mert mind megérdemeljük :)
anniel

@anniel:
Gratula! Írj ha voltál dokinál!! Megy a drukk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@anniel: Szintén halk gratula! Minden jót kívánok!

@lolo8280:Jajj de jó hogy itt vagy te tartod bennem a lelket látatlanban is!
Bizakodok a Closti sikerében bár tudom hogy nem szabad kézpénznek venni.
Szerencsére szinte egész augusztusban itthon leszek szabin, úgyhogy kevesebb lesz a stressz is.

15.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Bizz benne! Lehet nem az első hónapban, de segít! Nekünk 2 hónap után, a pihenos hónapban sikerült!!!
S 4 hét múlva itt is vannak az ikrek!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok!
Ha valakit èrdekelnek a Jónás napok, találtam egy oldalt, ahol nagyon egyszerû beállítások után kapunk naptárat:
www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp
Mi teszünk egy próbát vele :-)

@anniel: Gratulálok a pozi teszthez, ès drukkolok, hogy minden rendben menjen! :-)

Mindenki másnak szèp, termèkeny petèket kívánok! :-)

Mi most vagyunk túl a pè-n, kezdôdik a visszaszámlálás. A 30. szülinapomon leszek a 12. dpo-n, annál jobb ajándèkot el sem tudok kèpzelni, mint egy pozitív teszt! :-) Drukkoljatok èrte kèrlek! :-)
mrshope
Budapest

@anniel:

De jó! Szívből gratulálok! Ez már nagyon ráfért a kis csapatunkra...

Nekem ma egy kicsit nehezebb napom volt...mármint úgy lelkileg. Egy olyan üzletben jártam, ahol utoljára még a pocakomban nődögélt a mi kis drágánk, akkor csupa babaholmit nézegettünk, meg kismama ruhákat, azt találgattuk, hogy vajon mekkora lesz a nyárra...olyan boldogok voltunk, legbelül úgy örültem, hogy semmi sem jó rám, mert felszedtem 2-3 kilót. Kicsit meg is feledkeztem már erről, talán a tudatalattim fogta és berakta az emlékeimet egy fiók hátsó részébe az agyamban, hogy tovább tudjak lépni. Szóval én ma egy kicsit összetörtem, könnyes szemmel pici bodykat ölelgetve álltam, pár pillanatig az üzletben. De csak ma, mert tudom, mindig csak előre, pozitívan, de néha baromi nehéz... bocsika, hogy ilyen negatív hozzászólást írtam.

3.cn

sjucus13

sjucus13:

ne szomorkodj, hiszen kidrukkoltuk, hogy megjöjjön, most kidrukkoljuk a pozi tesztet is (mint mindenkinek :))

@krystin
vaterásat vettem, tegnap már 2 csíkos volt, de még gyengébb, mint a teszt.
Úgyhogy még várok, most amúgy sem megoldható sajnos az együttlét, remélem, csüt-péntekre már az lesz :)

dinyus

@mrshope:
Nekünk ez a 2. hónap, hogy a Jónàs napjaim is figyelembe vettük! :) A durva, hogy eddig mindig egybe esett közèpidővel, pozi ovuteszttel!.. hàtha! :)
Kìvànom a 30. szülinapra a legnagyobb ajàndèkot neked!! ;)
adele666

@mrshope

én is kívánom, a legszebb ajándék lenne (LESZ ;))

dinyus

Köszönöm szépen nektek @dinyus, és @adele!!!! :-)

@adele666:
Hú, akkor nagyon jó esélyekkel vagytok, ha egyezik a kettő! Mindent bele, nagyon drukkolok! :-)

@dinyus: Tesztelj ma is, és mindent bele! Mi eddig a 2 napontai együttlétekre voksoltunk, de egy pár hónapja már minden nap együtt vagyunk a pé környékén kb 4 napon át. Nem adunk neki esélyt, hogy lecsússzuk! :-P

@sjucus:
Nagyon szeretnék neked valami olyat írni ami könnyíthet a lelkeden, csak nem akarok álszentnek tűnni azzal, hogy úgy teszek, mintha bármennyi foglalmam is lenne arról mit élhettetek át!
Csak egy biztos: a csoda létezik! És ezzel a fájdalommal a szívedben olyan különleges szeretetet tudsz adni, amibe minden kisbaba születni akar! :-)
mrshope
Budapest

Sziasztok! Sikerült időpontot kérnem, aug. 9-re kaptam, hogy akkora már biztosan látszódjon. Most kicsit izgulok:) de ma megkapom a receptet is a gyógyszerre, és remélem, mivel időben kezdem el szedni, rendben is lesznek a dolgok. Kitartást mindenkinek ebben a melegben :)
anniel

@adele666: Érdekes ez a Jónásnaptár eddig nekem mensire esett, júliustól jó a dolog, de ugye az ultrahangon látszodott hogy nincs most peteérés. :/
De remélem a következő ciklusnál már sikerül!

Mrshope: Drukkolok nagyon!
Én is reménykedtem hogy megtudom lepni a páromat de sajnos nem sikerült.Remélem neked sikerülni fog!
Nekünk a munkaidőbeli eltérèsek miatt szinte lehetetlen még 2 naponta is együttlenni, nemhogy naponta.
De most a szabink alatt, végre lesz időnk egymásra meg a pihenésre!
Remélem az azért segít valamennyit.
Sajnos az elöző ciklusban nem jött össze, pedig jó időben is voltunk együtt :(

Sjucus: Bár ezt az érzést nem ismerem, de engem is néha elönt a depi, főleg ha belegondolok hogy 2 kolléganőmnek is összejött úgyis hogy nem is akarták, nemsoká megszületnek a babák.

16.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Tudna segíteni valaki, hogy 1 vagy 2. Dpo-n mitôl lehet pisilès után barnás folt a papíron? Pecsètelès? Mi okozhatja? Az ovun túl vagyok, beágyazódàsnak korai. Valakinek van ötlete?
mrshope
Budapest

@mrshope:
Lehet,hogy amikor egyutt voltatok kicsit hevesebb volt es pici hamserules esetleg?
Vagy nehezebben repedt meg a pete es esetleg attol?
Anniel gratulalok!
Hajra csajok!Nagyon drukkolok!Caroline akkor ha nem volt barnazas akkor az Infolic igen jo hatassal volt a szervezetedre?!

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Köszönöm a választ!
Sajnos nem tudom az együttlétre fogni, mert szerintem az nem okozhatta, és 2 nappal korábban volt egy nagyon enyhe, hasonló tapasztalat az ovukor, de ez most egyértelműbb volt.
Ti hogy vagytok? :-)
mrshope
Budapest

@mrshope:
Vagy ketto pete erett meg ;-) Az egyik most a masik meg ket napja!
Koszonom jol vagyok.Egyebkent ne legy elkeseredve.Miota rendbe tettek a hormonokat nalad,azota hanyadik probalkozos honap?Masodik ugye?Nagyon drukkolok!

mimkosz
Budapest

E szerint nagyon jo jel a barnazas ovukor.A termekenyseg jele.

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Hú de jó ötlet, remélem ez történt! :-)
Sajnos ez már a harmadik éles ciklus azóta, de most úgy veszem észre, hogy a múlt hónapban beszedett vietnámi "csodabogyó", és az 2 hónapja szedett propolisz jó irányba visz. :-)
Lassan 2 hónapja megyek ezzel a vitamin kombóval: szelén, D vitamin, propolisz, E vitamin, C vitamin, Inofolic
Ma kezdem az Utro-t. (Progeszteron kúp)
mrshope
Budapest

@mrshope:
Nekunk is a harmadik honapunk lett a nyero vegul.Szoval igazabol ez meg csak! a harmadik honapotok,hiszen okosan kivizsgaltattatok magatok!Kiderult es orvosoltatok amit kellett!Most indult meg csak az igazi probalkozas.
Mi az a vietnami csodabogyo?

mimkosz
Budapest

Jajj csajok olyan szar most az én hangulatom is :-(
Olvasgattam a neten és már mindent beképzelek magamnak.
Eddig csináltam nekem 3 UH-t, vérkèpet amiben Prolaktin, TSH, D vitamin és a teljes vèrkép is benne voltolt

krystin
Budapest XXI. kerület

Telefonról elküldte...
Szóval most azon aggódok, hogy mivan ha PCOS em van, hogy azt vajon latja e ultrahangon a doki, vajon nem-e rossz az FSH-m vagy az AMH-m vagy atjárható vagyok-e...
Kövi alkalommal mikor megyek hozzá meglátjuk hogy reagálok a Clostira és rákérdezek a dolokra.
Beindult az aggódás...
Gravidát, E-D-C vitamint és Inofolicot szedek amúgy.

17.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
En nem vagyok szakavatott a temaban,de ha PCO-s lennel azt latnia kellett volna sztem a huvelyi uh-val,mert akkor kis cisztak lennenek.Vagy hasi uh-val is.
Lehet a peteeres hianya okozza nalad azt,hogy vannak nagyon rovid ciklusaid is.
Mikor kell viszamenned legkozelebb?

mimkosz
Budapest

@krystin

én is úgy gondoldom, hogy a cisztákat látnia kellett volna a hüvelyi UH alapján.
Úgyhogy ne idegeskedj, minden rendben lesz, ne képzeld be a dogloakt (jó, tudom, nagyon nehéz :D)

dinyus

@mimkosz: Igen azt mondta, hogy amikor hamarabb jön meg és nagyon kevés akkor nincs peteérés.

Jajj megnyugtattatok vele, az ember beképzel mindent!
Azt mondta amúgy a doki,hogy kicsit meg van norulva a ciklusom, de nem nagyon ne aggódjak helyrehozzuk.

Amikor legközelebb megjön 3. Naptól 5 napig Closti es a 9-11.nap között kell visszamennem UHra.
Szerintem megint hamarabb fog megjönni mert nem volt peteérésem látta az UHn.

Kb augusztus 8-14. Között lesz a következő találkozás vele.

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:
Az jo ha mar nyomonkoveti ultrahanggal a ciklusodat.Sot a PCO-nal sztem inkabb sokkal hosszabb cikluaok vannak mint babamamanal pl,vagy tobb ido kimarad verzes nelkul.Tehat a rovidebb ciklis sem erre utal.De ez csak az en laikis velemenyem.

mimkosz
Budapest

@mimkosz:
Sajnos nem emlèkszem a nevère, ès nem talàltam róla fotót a telefonomban. Az akupunktúrás doktornô adta, hogy könnyebben jöjjön a baba. Nem kellett több info...beszedtem! :-D
mrshope
Budapest

@krystin:

A pcos-t a nőgyógyász nem tudja megállapítani, mert az nem csak a petefészek betegsége, hanem egy összetett betegség, nekem az van tudom. A nőgyógyász az csak annyit tud, hogy van e a petefészekben ciszta vagy nincs, ha van az még nem biztos hogy pco. De a cisztát mindneképpen észrevette volna, de nyugi. Ha pco gyanús lennél, emelkedőnek kéne lennie az inzulin szintednek, megjelennének súlyproblémák, bőrproblémák, a rendszertelen cikluson kívül. A pcos nem feltétlen hosszú ciklust produkál, lehet rövidebb is. De ha az lenne biztos hogy lennénel a petefészekbe ciszták.

Gratulálok a pozi teszthez. A többieknek pedig továbbra is szurkolok.

17.cn

cseniko

@krystin:

Polycistás ovarium szindróma/PCOS/ esetén a petefészken sok-sok ciszta ábrázolódik az ultrahangképen, ahogy cseniko is írta, sajnos csak erről van szó, a PCOS egy nagyon összetett betegség, de petefészek levő ciszták nélkül nem beszélhetünk PCOSról.

Egy kis happy end-es történet így estére: Tegnap megszületett Mia, egy picilány, akire anya és apa 10 éve várt már...3 spontán vetélés(műszeres befejezéssel), egy méhenkív2liu terhesség, ami során az egyik petevezetéket el kellett távolítani, és egy laparotomiás műtét, úgy emlékszem myómák miatt. De végül megértevárakozni. 

sjucus13

Mármint sajnos NEM csak erről van szó...a nem kimaradt 

sjucus13

Sziasztok!
Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek mondjatok valamit, hétha nincs baj. Tegnap nagyon nagy vihar volt, és egy villámnál nagyon megijedtem, utána elkezdett fájni a bal oldalamon, nem erősen ,de azért éreztem, és ma reggel is vannak kicsi fájó szurkálások. Lehet, hogy megint elvetéltem? Az előző kettőnél vérezni kezdtem, de most szedek progeszteront, és nem tudom, hogy mi van?

anniel

@anniel:

Szerintem barnázásasl/vérzéssel járna, ha baj van, úgyhogy nyugi, de azért ha van rá mód, menj el dokihoz, vagy legalább hívd fel :)

dinyus

Pont szabin van a dokim, a gyógyszerre a receptet is épphogy el tudtam kérni. A második vetélésnél szedtem a progeszteront, és a doki azt mondta, hogy a műtétig még szedjem, hogy ne kezdjek el vérezni, ezért nem tudom, hogy progeszteron mellett ha elvetélek, akkor lesz-e vérzés. jövő héten csinálok még egy tesztet, és ha halványabb lesz a csík, akkor nem reménykedek. Bocsánat, hogy ennyire problémázok, csak ez a 3. terhességem, és ezt már nem szeretném elveszíteni.
anniel

@anniel:
Ne gondolj egyből a legrosszabbra! Az elején az ilyen huzódások természetesek! Görcs nincs, ami jó!
A beágyazódás 12 hét végére fejeződik be!!
Egyél magnéziumot, s pihenj!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@anniel:
Szerintem is magnezium.Nekem a 12.hetig huzodas es izomlazszeru fajdalom volt alul.A bal oldalamon,ott ereztem eloszor a mocorgast es valoszinu abbol az oldalbol sikerult.Sot mielott megjott volna mar akkor volt huzodas.Nyulnak a szalagok is,mivel neked ez a harmadik terhesseged,valoszinuleg a szervezeted is emlekezhet ra.Nyugalom es pihenj amennyit tudsz.

mimkosz
Budapest

Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam :) Femibiont szedek abban nincsen, de akkor beszerzek azt is. Nagyon sokat segítetek, köszönöm szépen
anniel

Szép Hétvégét kívánok mindenkinek. 

Bocsánat azoktol akiknek estleg nem válaszoltam Augusztus 29én megyek orvoshoz palyzsmirizs vigálatra meg Endo....nem tudom mia neve. 
Multhonap 3 hetett késet de ahoz az idöhöz képest most elkztem barnázni 27-én . 
Ebbe a honapba már nem höméröztem ,nem teszteltem kicsit belefáradtam az elmult 1,5 évben. 

Uj célokat  tüztem ki , pl Télen lefogyok ujra nekiálok lovagolni. Stb. És ha össze szedtem magam lelkileg ujra neki rugaszkodunk. 

Mindenkinek pozitiv tesztett kivánok. 

Millio Puszi a mamáknak és babáknak 

babamama30

Anniel, a kisebb huzodasok a méh és a mehszalagok növekedése végett normális! Biztos csak ezt érzed. De ez elég szubjektív, mármint hogy kinek mennyire fáj, belefer-e a normális kategóriába, nálunk a dokik ilyen esetekben 3x1MgO 500mg tbl.t írnak fel. Ultrahongon ilyenkor még nem nagyon látnák azt sem, ha nem fejlődne, merthogy még az is normálisnak mondható, ha még nincs szivmukodes. Terhessegi tüneteid vannak?

sjucus13

sjucus13:
Van gyomorégésem, meg enyhe hányinger, enyhe szédülés, egyik nap fáj a mellem másik nap nem, de remélem nem akar megnőni, mert eleve nagy. A fájadlom enyhe, a menstruációs görcseim ennél milliószor rosszabbak voltak.
anniel

cxsajok :)

Az ovuteszteim a napokból (a 11-12-t is tegnap fotóztam, azért másabb).

Kérdésem, ha esetleg a ma du-i negatív (munka utána hazaérve szoktam csinálni), de sajnos csak ma fogunk tudni együtt lenni, eddig nem ment, akkor az még lehet esélyes?
(azért bízom benne, hogy +++ lesz, mert ma van a 14. nap, de inkább megkérdezem :)

dinyus

dinyus

@dinyus:
Ha ma együtt vagytok az tökéletes! Pozitív LH teszt után 24-36 órával várható a ovuláció! Igy nagyon jó időben vagytok!!
Hajrá!! Csábításra fel!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?