Sziasztok,
Olvastalak minden nap titeket, csak nem volt kedvem írni, mivel rosszkedvűen nem akartam. De most már túl vagyok ezen a kis depin
S nagyon örülök, hogy hiányoltatok, jól esik
Ancsuka
Nagyon édes volt Vivi picinek is, meg most is nagyon szép kislány
kis szöszi
Melinda
Olvasom, hogy még mindig beteg vagy, jobbulást! Elég sokáig tart most ez nálad
de látom már jobban vagy, akkor jó
Szrityi
Nagyon sajnálom
még meg is könnyeztem, nagyon beleéltem magam a helyedbe
rettenetesen sajnálom. De kérlek ne add fel! Én nagyon-nagyon drukkolok nektek, s biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Tudom, hogy most nagyon nehéz, de idővel túlteszitek magatokat s tudom, hogy felveszitek újra a harcot, ehhez pedig sok sikert és kitartást kívánok!
Gyancsikám
Egy tünemény a kis Lili baba, úgy ahogy az anyukája, még mindig az a csodálatosan vidám nőci vagy
Tök jó látni, hogy valaki ilyen kipihent és vidám egy picurka kislány mellett
jó kis evőkéje van Lilinek kis pufika
S nekem a kedvenc képem a hordozókendős
Suzy
Nagyon édes Áditok
jó sok haja van
ne aggódj biztosan belejössz te is, s ha majd több időd lesz, úgyis jössz s újra csatlakozol hozzánk, most első a kisfiatok
s ez így van rendjén.
Georgia
Szívből gratulálok a félidőhöz
már csak mégegyszer ennyi
de biztos ez lesz a nehezebb fele.... érzed már, ahogy rugdos?
Igen, ma voltunk UH-n. Na hát, mint minden kismama tök szuperül elsírtam magam uh közben
csak úgy potyogtak a könnyeim. Nagyon édes volt
megfogta a kis lábacskáit a kezeivel, aztán jó nagyon ásított, megvakargatta a kis fejét
szóval alkotott, meg persze a lábait keresztbe tette, de nem vagyok szomorú, hogy nem tudtuk meg, hogy mi lesz, majd legközelebb
Egyébként minden rendben van BPD: 45 mm, s 40-50 mm között kell lennie. Az uh-s doki mondta, hogy mindent rendben lát, a kis szivecskéje is jól működik, a vesék is, a pisilés is megy neki
mindent szuperül lehetett látni, pedig nem 4D-s volt. 2 kép készült, az egyik egész jó lett, majd azt felteszem,s ideje lenne már egy 19 hetes pocifotónak is
Ma egy kicsit vásárolgattam is karira, már csak barátnőmnek kell vennem valamit aztán kész
még szombaton csavargunk egyet, aztán tényleg meglesz minden, ami kell!
Holnap jön anyukám, takarítani!
mondtam neki, hogy én csak director leszek
aztán barátnőim szombaton jönnek még befejezik, ami elmarad. Nagyon örülök neki, nagyon rendesek, nem is tudom, hogy hogyan fogom ezt meghálálni nekik, szerintem ezt nem lehet sehogysem, mert ez most nekem óriási segítség!
Jó éjt nektek! S ígérem jelentkezek a képekkel együtt!