Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Sokan kérdeztétek mi van velem... Aranyosak vagytok és köszönöm!!!
Túl vagyunk a fagyis beültetésen nov. 24.-én kaptam vissza Őket. Tegnap barnáztam ma pedig megjött pirike szóval ez sem sikerült.
Totálisan el vagyok kenődve jelenleg és fogalmam sincs hogyan tovább? Akarom-e még ezt az egészet?
Ne haragudjatok, hogy szomorú híreket hoztam, én szívem szerint Uh-s képpel akartam jönni karira.

Puszi: Szrityi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi

Nagyon sajnalom :cry: :cry: !!
Komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem folytatod tovabb, tudom konnyu mondani, de hidd el vannak itt ismeroseim ,pl akinek 9dikre sikerult.
Nemtok mit irni, sajnalom :cry: :cry: !!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drága Szrityi
iszonyúan sajnálom :cry: ölellek drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szrityi, én is csatlakozom........ sajnálom nagyon, de kérlek ne add fel ez a legfontosabb :)

Suzy, na végreeeeee valami életjel :)
Mi az az agyi és hasi uh az minek kell?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu
ígérem jövök majd egy kicsit, de egyszerűen nem sok időm marad bnetre :!: most is itt van Cipike a kezemben, mert hasfájósak vgyunk :cry: puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Csajok!!

Szrityi-Drága,nem is tudom mit mondjak :( Iszonyúan lesújtott a hír amit hoztál.....Sajnos csak közhelyek jutnak az eszembe, hogy ne add fel, mert egyszer eljön a te időd is, csak ki kell várni.....Tudom, nem egyszerű ez az egész, de egy biztos, hogy nem szabad feladni, semmiképpen!!!!!!!!!Öllelek Drága!

Ancsu-Köszi a kérdéseket, nagyon jól vagyunk, szerencsére van tejem, pont annyi amennyi kell, fejnem sem kell szerencsére....Egy szopi kb 20 perc, szóval dolgozik rendesen a kisasszony :D Pont tegnap voltunk méretzkedni és már 49 cm és több, mint 4 kg :shock: :D Kis pufika, egyem meg! :wink: Ugye november 17-én 2850 grammal jöttünk haza, szóval kevesebb, mint egy hónap alatt, több, mint egy kg-t hízott :wink: Cumi nem kell neki képzeld el, pedig még névreszóló cumiláncot is csináltattam neki, de eddig kétszer gondoltam, hogy odaadom neki a cumit, de köpte ki azzal a lendülettel :wink:
Második gyereknél már rutinosabb az ember, úgyhogy nálad flottul fognak menni a dolgok, ez tuti :wink:

Georgia-Nem tudom miért hittem azt, hogy te is Gabi vagy :roll: Bocsi :D

Zita, Dike, Angyal, Vanili, Melike, Bri, Betty és mindenki????

Én azért hoztam nektek az ígért képeket a mi kis egy hónaposunkról, nekem a mosolygós a kedvencem :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek szép napot!!

Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi! gyönyörű,de tényleg,és ti is nagyon csinik vagytok a pároddal!

szrityi! nagyon nagyon sajnálom!!!!! :cry:

KépKép
dike

Ancsi, az a mosoly.......... jajj de édes :)
Látom olyan vagy mint voltál!!!!! semmi karikák vagy csak nem lehet látni, öröm és boldogság, így ez pont jó.
Viszont az 1kg az nem semmi!!!!!! szuper jóóóóó és a tejcsi mennyiség is, örülök neki, hogy van :)

Suzy drága, nagyon örülök, hogy végre írtál :)
igen tudom nem egyszerű a kezdet, főleg a hasfájás......... fuuu Vivi is az volt, de nagyon. Én eljártam vele a védőhőhöz maszirra, és akkor jobb lett neki mert megtanultam a technikákat :) Viszont együtt tudok veled érzeni, tudom iszonyatosan rossz, neki is és neked is :(
Én anno infakolt adtam neki meg az espumisant is lehet azt hiszem 1hónapos kórtól. De Gabi is írt valami vizet ami neik nagyon belált wap-valami ha jól emlékeszem, tudom mi az de a nevét nem :(

többieknek is sok puszi

Ancsu

ancsuka

Gyancsi

Orulok hogy jol vagytok, es van tejcsi :D :D !!
Nagyon cuki baba a Lili annyira edes :D :D !!
Klassz, hogy mar 1 kilot hizott!!

Ancsuka

Remelem jol vagytok!!

Zita

El vagy tunve!!
Merre jarsz?
Minden oke??!!

Dike

Te is el vagy veszve, remelem jol vagytok!!

Suzy

Orulok hogy jelentkezte, es jol vagytok, mar jo lenne kepeket latni a kisfiadrol!!
Hasfajasra itt is teat adnak a bebinek.

Melinda

Sajnalom hogy beteg vagy, remelem mihamarabb kigyogyulsz a nathabol!!
Nalunk a ferjem van benne nyakig!!
Remelem nemkapom el tole!!

Csoki

Ezer eve nemhallottunk rolad!!
Mi ujsag hogy vagy? Es hol tartasz?

Angyal

Remelem ti is jol vagytok!!

Persze a tobbiek, akit veletlenul kihagytam, miert nem jelentkeztek?
Mindenki hogy vagytok?

Puszi!!
Vendég

Ancsuka

Nagyon aranyos a Vivi a kepeken, amit ide raktal fel :D :D !!
Vendég

én azért nem írok mert nincs miről tényleg.jól vagyok,minden ok,megnyugtat h hallom a szívét.holnap megyek védőbe,pénteken a dokimhoz.utána majd mesélek:)

KépKép
dike

Bocsi Csajok, h nem tudok jönni és írni, de tényleg nincs sok időm még most :!: Én nem tudom más hogyan csinálja, de nekem ez nem megy még :!: :roll: :oops:

Egy képet azért rakok fel a kis drágánkról

Kép

első nyilvános képe:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

De aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es mennyi haja van :D :D !!
Vendég

Dike, attól jöhetsz, én sem írok mindig magamról :lol: :lol: gyere mert jó ha ír mindenki

georgia, köszi a dicséretet, jól vagyok köszi, holnap majd írok a bébikről is többet tudok már estére, holnap estére.

Zitus valóban elvagy veszve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli, hogy vagy????????????? semmi gyógyszer nem használ? lázas is vagy? miket kaptál, legalább képbe legyek legyünk mit lehet szedni..... gyere ha lehet és ha beteg vagy még jobbulást.

Suzy, én tudom milyen vagyis teljesen megértem, hogy nincs időd. Addig míg be nem áll egy "rendszer" addig ilyen lesz. Főleg ha hasfájós akkor meg pláne.

puszi csajok

Ancsu

ancsuka

meli! jobbulást neked!

susy! de édes kis hajas baba:))

előbb jöttem meg a védőnőtől.vérnyomás,vizelet rendben.
héten bejelentkezek cukorterhelésre,meg ellenanyagszűrésre..úgy is min 3 hét mire kapok időpontot. ez van, nálunk kell a 24.hét előtt is. ő mérlege szerint ruhástól,cipőstől 2 kg híztam 1 hónap alatt, de én direkt ráálltam reggel meztelenül, és csak 1kg híztam.Smile))úgyh ezt nézem.

KépKép
dike

Sziasztok!

Köszönöm, már jobban vagyok, nem is baj, 3hét után már itt volt az ideje!

Georgia,
gratula a félidőhöz! :D

Suzy,
nagyon helyes kispasid van.Megértjük, ha nem tudsz jönni, pár hét, és már teljesen rutinos anyuka leszel! :wink:

Gyancsi,
Lilike gyönyörűséges!És meg sem látszik rajtad, hogy nemrég szültél! :wink: Nagyon csini vagy!

Dike,
az 1kiló, az nagyon jó!A java úgyis mégcsak ezután jön majd! :wink:

Szrityi,
nem azt mondom, hogy sajnálom, mert az nem fejezi ki azt, amit érzek!Teljes mértékben át tudom érezni a fájdalmadat Drága, hidd el!
Sok erőt, és kitartást kívánok!
És ha lesz egy kis kedved, örülnénk, ha jönnél!

Ancsuka,
köszi, már jobban vagyok!
2hete a nőgyógyászom írt ki Zinnatot, azt kellett ennem 5napig.Azt mondta, hogy ekkora adag antibiotikum még nem árt a babának!
Aztán Stodal szirupot ittam, 500mg-os C-vitamint eszek napi 2x, Sinupret drazsét is ettem napi 3x2-t, meg tantum verdét szopogattam.Mostmár pár napja csak a C-vitamint eszem, mert már elegem lett ebből a sok gyógyszerből.De talán már kezdek helyrejönni!
Ja, és használtam még tengeri sós orrsprayt, meg torok-sprayt.
Nagyon szép Vivi a képen!Kíváncsian várom a beszámolódat majd a babákról!

Egyébként KicsiCsoda nagyon jól érzi magát, igazi kis sportember, ha beindul! :D Apával minden este figyelgetjük, hogy mocorog!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Melinda

Orulok hogy jobban vagy :D :D !!
Es hogy a bebivel is minden oke :D :D !!

Dike

A 2 kilo szuper, es jo hogy a vernyomasod is jo!!
Nekem alacsony egy kicsit mindig :D :D !!

Ancsuka

Holnap varlak a hirekkel :D :D !!
Biztosan minden rendben a bebikkel!!

Zita

Jol el vagy tunve :cry: :cry: !!
Ugy emlekszem ma voltal dokinal, vagy uhun??
Remelem mihamarabb irsz, mar aggodom ertetek :cry: :cry: !!

En holnap delelott megyek a szulesznohoz es uhura 40 percig nezegetik a bebit, mindene jol fejlodott e!!
Remelem minden oke!!
Es persze ha megmutatja magat, akkor megtudjuk ki lakik a pocakomba :D :D kislany, vagy kisfiu!!
Gondoljatok ram jo, hogy minden oke legyen!!
Puszi!
Vendég

Zita

Igen :D :D ma kellett menned uhura jol emlekztem, es vissza neztelek!!!!!!!!!!!!!!
Remelem jossz a hirekkel :D :D !!!!!!!!!!!!
Vendég

georgia! holnapra drukk!!

zita! gyere majd a hírekkel!

KépKép
dike

Sziasztok,

Olvastalak minden nap titeket, csak nem volt kedvem írni, mivel rosszkedvűen nem akartam. De most már túl vagyok ezen a kis depin :) S nagyon örülök, hogy hiányoltatok, jól esik :)

Ancsuka
Nagyon édes volt Vivi picinek is, meg most is nagyon szép kislány :) kis szöszi :)

Melinda
Olvasom, hogy még mindig beteg vagy, jobbulást! Elég sokáig tart most ez nálad :( de látom már jobban vagy, akkor jó :)

Szrityi
Nagyon sajnálom :( még meg is könnyeztem, nagyon beleéltem magam a helyedbe :( rettenetesen sajnálom. De kérlek ne add fel! Én nagyon-nagyon drukkolok nektek, s biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Tudom, hogy most nagyon nehéz, de idővel túlteszitek magatokat s tudom, hogy felveszitek újra a harcot, ehhez pedig sok sikert és kitartást kívánok! :wink:

Gyancsikám
Egy tünemény a kis Lili baba, úgy ahogy az anyukája, még mindig az a csodálatosan vidám nőci vagy :D Tök jó látni, hogy valaki ilyen kipihent és vidám egy picurka kislány mellett :) jó kis evőkéje van Lilinek kis pufika :) S nekem a kedvenc képem a hordozókendős :)

Suzy
Nagyon édes Áditok :) jó sok haja van :) ne aggódj biztosan belejössz te is, s ha majd több időd lesz, úgyis jössz s újra csatlakozol hozzánk, most első a kisfiatok :wink: s ez így van rendjén.

Georgia
Szívből gratulálok a félidőhöz :) már csak mégegyszer ennyi :) de biztos ez lesz a nehezebb fele.... érzed már, ahogy rugdos?

Igen, ma voltunk UH-n. Na hát, mint minden kismama tök szuperül elsírtam magam uh közben :) csak úgy potyogtak a könnyeim. Nagyon édes volt :) megfogta a kis lábacskáit a kezeivel, aztán jó nagyon ásított, megvakargatta a kis fejét :) szóval alkotott, meg persze a lábait keresztbe tette, de nem vagyok szomorú, hogy nem tudtuk meg, hogy mi lesz, majd legközelebb :) Egyébként minden rendben van BPD: 45 mm, s 40-50 mm között kell lennie. Az uh-s doki mondta, hogy mindent rendben lát, a kis szivecskéje is jól működik, a vesék is, a pisilés is megy neki :) mindent szuperül lehetett látni, pedig nem 4D-s volt. 2 kép készült, az egyik egész jó lett, majd azt felteszem,s ideje lenne már egy 19 hetes pocifotónak is :wink:
Ma egy kicsit vásárolgattam is karira, már csak barátnőmnek kell vennem valamit aztán kész :) még szombaton csavargunk egyet, aztán tényleg meglesz minden, ami kell!
Holnap jön anyukám, takarítani! :) mondtam neki, hogy én csak director leszek :D aztán barátnőim szombaton jönnek még befejezik, ami elmarad. Nagyon örülök neki, nagyon rendesek, nem is tudom, hogy hogyan fogom ezt meghálálni nekik, szerintem ezt nem lehet sehogysem, mert ez most nekem óriási segítség! :)

Jó éjt nektek! S ígérem jelentkezek a képekkel együtt! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Orulok hogy vegre jelentkeztel :D :D !!
Es hogy a bebivel minden oke :D :D !!
En erzem a bebit, de meg mindig nem azt hogy tuti most rug!!
Mert a meghlepenyem a hasfalon van, es mondtak nekem itt az ultrahangos, hogy ezert erzem kesobb az igazi rugasokat!!
Ami kesik nem mulik, de azert minden nap erzem a bebit :D :D !!
En is nagyon izgulok a holnap miatt, remelem minden oke lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es persze szeretnem ha megmutatna magat a bebikem :D :D !!
Koszi, en is orulok hogy a felidon tul vagyok, remelem innen kicsit gyorsabban megy az ido :D :D !!
Holnap ha megjottem jovok a hirrel :D :D !!

Puszi!
Vendég

Zita! szép élmény és látvány lehetett,örülök h minden rendben.!!

georgia! neked mára drukk!

nekem is kéne segítség a takarításhoz......:(

holnap én is megyek dokihoz drukkot kérek!remélem szépen nődögélt a drágám:)

KépKép
dike

Szasztok!

Majd jovok kesobb!!
Fel vagyok turbozva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45perc volt az uhu.
Mindene OKE.
A veseje agya keze laba gyomra gerince szaja nyelve ujjai szoval mindeneet!!!!!!!!!!
Annyira izgett mozgitt, a szive jol ver, de a kamrakat nemtudtak megnezni, mert annyira mozgott, azt mondtak ne aggodjak, minden oke, de jovo csutortokon meg azert megnezik a kamrakat is :D :D !!
Ami a lenyeg....................KISLANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lotti baba!
Kesobb jovok, de most porgok!
Olyan boldog vagyok!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm lányok mindenkinek a kedves szavakat annyira aranyosak vagytok. Jól esik. Igen most nem könnyű, így nem marad más választásom mint újra belemerülni a melóba.
A hogyan továbbot nem tudom még és jelenleg még a karácsonyhoz sincs semmi kedvem, de ez van....
A legrosszabb az hogy miértekre még a dokitól sem kapok választ ezeket még ők sem tudják.
Legalább lenne oka amin tudnék változtatni az lehet segítene.

Gyancsika:
nagyon cuki ez a pici lány szoktam nézni a közösségi oldalakon a képeket és örülök, hogy még mindig ilyen jó kislány.

Suzy:
Cipike is édi ebben a karácsonyi csomagolásban és mennyire fekete és sok haja van.

Meli:
tudom, hogy átérzed a helyzetemet mert követtelek mire te is idáig eljutottál szóval tudom, hogy tudod...

Puszi mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

georgia! jujj de szupi élmény lehetett!!!gratulálok a kislányhoz!!!!!!!

KépKép
dike

Georgia
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n! S hatalmas gratula a kislányhoz! :)

Zita

Kép
zitácska79

Ancsuka

Varunk a hirekkel!!

Csajok, ugy fel voltam ma porogve, huuuuuuuuu :D :D !!
Egyfolytaban a kislanyomra gondoltam, es hogy 40 percig, amig ment az uhu annyit mozgott,de jo volt latni :D :D !!
Vendég

Sziasztok :!:

Egy rövid időre itt vagyok és elhoztam nektek is a "rövid" szülési történetem, ha van időtök olvassátok el :!: :lol:

Jól vagyunk egyébként, egy kicsit hasfájósan, de már 4100g és 54cm 4 hetesen :!: :wink:

Puszilok Mindenkit :!:

Szülés történetem:

2010.11.18 este 8 óra: gondoltam elteszem magam holnapra, mert annyira kemény volt a hasam, nem éreztem jól magam, így lefeküdtem!
A drága férjem még tv-t nézett…éjfélkor kimentem pisilni és visszafeküdtem, de ahogy a fejem leraktam egy halk pukkanásnyi valamit hallottam (ezt így tudnám leírni szavakkal) és éreztem, hogy elöntött a meleg és elkezdett folyni a víz. Nekem ez olyan megnyugtató, jó érzés volt. Azonnal kipattantam az ágyból, mert nem volt alattam semmi csak a matrac, nem akartam, hogy bele folyjon, még előtte a napokban gondolkodtam is, hogy kellene valamit odatenni. Kimentem a fürdőbe és mondtam a drágámnak, hogy jöjjön, mert eljött a nagy találkozás ideje, menni kell e klinikára. Én olyan nyugodt és boldog voltam, hogy el nem tudom mondani, furcsa is volt nekem, mert előtte meg még írtam is, hogy mennyire félek, hogy mi lesz, de ez megváltozott abban a pillanatban, hogy eljött a nagy nap.
Vettük a nagy csomagot és autóba ültünk…gyorsan beértünk, mert ugye nem volt szinte senki az utakon így hajnali fél 1-kor.
Becsengettünk a szülőszobára, még ott az ajtóban egy nagy adag magzatvíz elfolyt, de úgy elöntött, hogy még a cipőmbe is belecsorgott.
Hívta a szülésznő az ügyeletes dokit (Dr. Pásztor Norbert), aki nem volt túl kedves és még vágta is az arcokat, mert ugye fel kellett kelteniük. Felvette az adataimat, kikérdezett.
Megvizsgált és mondta, hogy 1 cm-re vagyok nyitva, de csak úgy folyt közben is a víz…
A szülésznőm Kati bevitt egy szép szobába, ahol rám rakta a CTG-t és vártunk, közben jött a doki, aki csak rázta a fejét, de mondani nem mondott persze semmit, Katit kérdezgettük, hogy most mi van a babával???de Ő sem tudott mit mondani, mert neki sem válaszolt a doki.
Zoltán végig ott volt velem, jól el poénkodtak Katival, Én meg vártam a fájásokat..
Hajnali 3-kor aztán beindult minden már 7 cm-re nyitva voltam, tágultam szépen, ekkor még nem kellett oxytocin…közben vizsgálgattak, nézték a CTG-t, de a baba nem akarta lejjebb jönni, kaptam oxyt és jöttek a nagy-nagy fájások, de egy hangot ki nem adtam, csak a párnát szorítottam csukott szemmel.
Siko is megjött olyan negyed 5 körül, megvizsgált Ő is, de Cipike ugyan ott volt, mint előtte.
Zoltán mindig mondta, hogy most jön a fájás, egyre erősebb, hogy bírom még?hát bírtam egészen reggel negyed 8-ig, de ekkor már úgy reszketett a lábam a fáradtságtól, hogy nem volt erőm semmire sem.
Szomjas voltam, de nagyon, nem lehetett inni, csak vizes ruhát tenni a homlokomra és a kiszáradt számra.
A végén már 140-es fájások jöttek, nyomnom is kellett, de Cipike csak nem akarta lejjebb jönni…és ekkor már a méhszáj teljesen eltűnt, de haladni nem tudtunk előre sajnos!
Fél 8-kor azt mondta Siko nem kínoz tovább,-ebbe Én is gyorsan beleegyeztem- a baba nem fog lejönni a szülőcsatornán egyedül, így műtét lesz. Már úgy voltam vele nem bánom, mert elfáradtam, csináljon valamit.
Előkészítettek a műtétre, katéter, borotválás és közben jött egy csajszi, hogy gyorsan mondjunk két nevet! Mondtam neki csak egy neve lesz Ádám, erre Ő, de lány név is kell, Zoltán azonnal rávágta, hogy érdekes lenne, ha lány lenne…mondtunk egy kislány nevet, Janka, mert ez lett volna a másik választott nevünk!
Betoltak egy nagyon szép szobába, szét is néztem, hogy hol vagyok, de ott volt annyi ember és mindenki csak sietve csinálta a dolgát.
Egy nagyon kedves anesztes dokinő kérdezgetett, hogy hány kiló vagyok meg műtöttek-e már?meg egy csomó kérdés volt mindenre Én sem emlékszem, mert a fájások jöttek ezerrel.
Felültem egy nagyon pici kis ágyra, ahol domborítanom kellett, hogy beadja a gerincbe az érzéstelenítőt és elsőre sikerült is, de ebből semmit nem éreztem, igaz fájás közben adta be, azt sem tudtam, hogy mire figyeljek vagy mi van!

Elém tettek egy paravánt, de annyira boldog voltam, hogy nem altattak és fent voltam végig, mindent hallottam. Kicsit felment a vérnyomásom (160/100), adtak rá valami gyógyszert, de végig beszélt hozzám a kedves dokinő, hogy hogy vagyok érzek-e valamit, minden ok-e?
Annyira féltem, hogy fájni fog a vágás, mert el nem tudtam képzelni ezt az egészet, nem voltam még műtve soha.
Hál istennek semmit nem éreztem, gyorsan ment minden, és egyszer csak azt hallottam, hogy 1,2,3 és odatették Cipikét, aki olyan gyönyörű volt, hogy egyből elkezdtem sírni és kiáltottam, hogy atya ég mekkora haja van és Ő az enyémerre kristály tisztán emlékszem, hogy ezt mondtam!
Műtét után kitoltak, Zoltán ott állt és csak vigyorgott ezerrel!
Ő maradt lent, engem felvittek a második emeletre a post operatív osztályra, itt voltam 2 napig!
Nem éreztem fájdalmat még egy fél nap után sem, csak az volt a rossz érzés nekem, amikor kezdtem érezni újra a lábam!
Este 11-kor elkísért a nővér tusolni, ami nem volt egyszerű menet, de minden simán ment és annyira nem fájt a vágás, mint 2 nappal utána!

Mindent egybevetve nincs rossz élményem egyik szülés fajtáról sem, a lényeg, hogy, 2010.11.19-én a mi kis csoda Cipikénk 3590g-al és 48 cm-el megszületett!

Röviden, tömören ennyit írnék a szülési élményemről, de ha még eszembe jut valami akkor megírom, mert még sokat gondolok rá, előjönnek újabb és újabb képek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,
Suzy
olyan szépen írtad le a szülést :) teljesen meghatódtam, már alig várom a májust :)

Ancsuka
mire várunk? Milyen hírre?

S íme itt van egy kis képhalmaz :)
Kép 19. hetes UH

Kép 19. hetes pocifotó

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Szepen nol a pocakod :D :D !!

Ancsuka

Azthiszem irtad, hogy csutrotok dokinal leszel a bebikkel, vartam hogy hozod a hireket!

Suzy

De jo neked, szep a tortenet, es biztosan jo vissza gondolni ra :D :D !!
Vendég

susy! nagyon megható,köszi h leírtad!

zita! micsoda szép kép!!pocid is növöget,aranyos. figyu megkérhetlek,h most felteszed ez után a 12 hetest megnézhetném a különbséget?:)

KépKép
dike

Dike
12. hetest nem teszek fel, mert az még lenge ruházatban készült, de itt van egy 13,19. hetes kép egymás mellett :)

Kép

Zita

Kép
zitácska79

Dike
12. hetest nem teszek fel, mert az még lenge ruházatban készült, de itt van egy 13,19. hetes kép egymás mellett :)

Kép

Zita

Kép
zitácska79

bocsi kétszer ment

Zita

Kép
zitácska79

Meli, örülök, hogy jobban vagy :)

Zitus, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n.
A képek nagyon jók, szépen nő a pocid :)

Georgia, örülök Lotti babának hogy jól van :)

Suzy, én bevallom potyogtak a könnyeim, de hiszen tudod a klinikán is ;)

Dike, végre te is írtál :) a doki fejleményt várjuk :)

Én tegnap voltam újabb kb. 1,5órás uh-n, mindent összevetve ennyi volt a dokival töltött idő. Megnézte mind a két babót, képet ide nem teszek, a blogba bent lesz nézzétek meg. Mondjuk sokat nem lehet látni, sajnos az arcát nem akarta megmutizni nekünk, de........ az egyik babóca lány a másik fiú mint ahogy eddig is volt vagyis a 12hetesen már kiderült.
Egy héttel idősebbek 18+5naposak a 17+3nap helyett. Azt mondta a doki mint a nagy könyvben olyan egyformán nőnek :)
BPD: kiscsajnál 42mm kispasinál, 42,6mm a többi adatot nem írom van még egy csomó :) becsült súly nem volt és tejes hossz sem. Annyit mondott nagy babák a korukhoz képest.
Még mindig azt mondta, hogy simán egy terhességnek felelek meg vagyis teljesen egyformán nőnek, még mindig azt mondta koraszülés esélyét nem látja.
Nagyon boldogok voltunk apával együtt, az egyik kép pont olyan mint a Vivi uh fotója :)

Puszi csajok

Ancsu

ancsuka

ancsuka! boldog is lehetsz ilyen szép hírek után!!!!gratulálok!

dokinál minden rendben volt. bpd 25mm crl-t nem mért.hason feküdt a drágánk arccal a lepénybe,aludt...de azért sikerült látni az arcát,száját szemét édike:)))) sokáig nézte a lába közét én kértem...de nem látott egyértelmű dolgot,de most inkább azt mondta h lehet kislány,mert ott voltak azok a bizonyos vonalak.....azt mondta majd legközelebb tuti lesz:) ugyh marad a kétely:))pedig már vásárolgatnék:) de majd 23.án remélem látni 4d. volt vizsgálat is.méhszáj stb minden ok. karácsonyi ajándékként sexelhetünk:DDD
utrot el kell kezdenem leépíteni.

KépKép
dike

megkaptam még az egyik vérvételi leletem de ott nem néztem meg...most nézem Treponema pallidum negatív
Treponema pallidum/syphilis negatív

ez mi,milyen szűrés? ha ez lenne az ellenanyag szűrés akkor a vércsoportom miért nincs ott,

valaki tudja a választ? ha nem hétfőn úgy is megkérdezem majd a háziorvost.

KépKép
dike

Ancsuka

Orulok hogy minden rendben veletek :D :D !!

Dike

Klassz lehetett neked is az uhun, nagy boldogsag mikor latod :D :D !!
Vendég

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest

zita! köszi a képet! látni a különbséget:)))

KépKép
dike

Sziasztok

El vagytok tunve csajok :D :D !!
Mi ma megvettuk a karacsonyfat, itt mar mindenkinek fel van diszitve, holnap en is diszitem, mert 31en ejfelkor kidobjuk az utcara, es egetjuk a 2010es evet.
Ma viszont megvettuk a babakocsit, piros szinu, tudom cserelni, 3 kereku, fekvos ha mar nem kell ulosre kitudom cserelni, es maxikozi is van hozza.
Szoval 3 reszbol all, de tuti :D :D !!
Tegnap a szomszedok kilestek hogy hoztuk haza es mindenki jott hozzank hogy megnezzek a babakocsit :D :D !!
Nalunk nagy ho van, de csak -3 fok, ugyhogy nem annyira hideg.
a Lotti nev nem marad a kislanyunknak, mert a ferjem szerint kurvas nev, igy masikat kell keresnunk :cry: :cry: !!
Puszi minddenkinek!!
Vendég

Elirtam , mert kozben beszelt hozzam a ferjem :cry: :oops: :D !!
Ma kilestek a szomszedok hogy hozzuk haza a babakocsit es jottek megnezni :D :D !!
Vendég

Sziasztok,

Dike
Nem tudom, hogy mi az, de a lényeg, hogy negatív :)

Ancsuka
Szuper, hogy ilyen hosszú UH-t csinálnak nálad, nekem kb. 5 perc volt :? de a lényeget végülis megnézték..... örülök, hogy midnen rendben van a picurkáiddal, s nagyon jó hír, hogy együtt, egyszerre, egyformán fejlődnek, mert ikreknél ez nagy probléma szokott lenni, hogy nem fejlődnek egyformán.

Georgia
Itt vagyunk, nem tűntünk el :) Mi idén nem veszünk karifát, mert az udvaron van egy, ami úgyis útban van, azt vágjuk ki :wink: Szerintem nem kurvás név a Lotti. Van képed a babakocsiról? Mi még nem veszünk meg idén semmit sem, babonából sem, meg egyébként sem lenne neki hely még, főleg nem egy babakocsinak. Itt nagyon hideg volt hétvégén -8 fok, de már plusz 2 van :) s olvad ez a fránya hó :D
Mi hétvégén elintéztük a konyhára a nagy bevásárlást, már csak 1 ajándékot kell megvenni, anyósnak, a többi mind be van csomagolva :) még van pár apró takarítani való, de barátnőm és anyukám a lényeget, nehezet megcsinálták, szerencsére.
Ma voltam védőnőnél is, minden rendben van, s megkaptam a cukorterhelésre a papírokat, ami kb. jan. 10-e körül lesz.

Mindenkinek szép napot! Jó készülődést karira! :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Gratulalok a felidohoz :D :D !!
A babakocsinak holibiris ara van, es most nagy leertekelesek voltak, azert vettuk meg, es tetszett ez a babakocsi, es nemtudni kapok e kesobb ilyen arban.
Amugy itt a butorok borzasztoan dragak, es a babakocsik is.
Minimum 800euro egy sima babakocsi uzletben.
Csak nem lessz semmi baj, ugyhogy megvettuk :D :D !!
Neked eleg gyors volt az uhu, itt nekem 40 percig neztek minden testreszet a bebinek, es meg csutortokon visza kelll mennem egy feloras uhura.
Cukorterheles nekem is januar 12en lessz :D :D !!
A Lottit is mer egy ket csajszit a ferjem magyarbol, es eleg erdekes csajok, es ezert nemakarja :cry: :cry: !!!!!!!!!!
Pedig nekem nagyon tetszik, de majd keresunk masikat.
Ez van :D :D !!

Tobbiek merre jartok?
Vendég

Sziasztok,

Georgia
Köszönöm szépen, már el is felejtettem, hogy szombaton léptem be a félidőbe! :)

S íme egy félidős fotó, mi minden héten csinálunk pocifotót, de ha valaki unja a képeket, szóljon, s nem teszek fel többet! :wink:

Kép Félidősen

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Zitus, én nem unom, sőt én is így csinálom :)
igaz nem teszem be mindig
a klinikai uh nekem sem les több 5 percnél, de ha már fizetek nem is keveset akkor minimum hogy alapos legyen ;)

Georgia, babkocsiról fénykép? ugy megnézném :)

Mi nevekkel még mindig hadilábon vagyunk, fogalmunk nincs :( de annyira, hogy semmi szó szerint
Sima átlag nevet nem szeretnénk, viszont lehessen becézni áááá nem tudjuk

Ancsu

ancsuka

Georgia! ahh rakjál képet a babakocsiról ha tudsz kíváncsi vok:))

zita! nem unjuk a képeket! nagyon szééééép!!!!

nekem dél óta fáj a fejem nagyon....aspirin protectet egy felet vehetek be vagy mit?

KépKép
dike

dike, panadolt lehet ha nem a paracetamolra érzékeny.
Nekem ezt most is mondták, sőt Vivinél is, ha bármi van panadol, azt lehet. Nekem ezt mondák, de felelőséget nem vállalok rá :)

Ancsu

ancsuka

Csajok!

En ide kepet nemtok feltenni, az iwiwrw meg nem rakom fel.
Majd ha megszulok felrakok az iwiwre babakocsis kepet a bebivel.
Es a szomszed csaj geperol rakosgatom, mert megengedi.
Majd hetfon jon meg a laptoppunk, amit rendeltunk.
Aztan megprobalok ugyeskedni :D :D !!

A tropik elege lelassult, Zita, Ancsuka, Dike, neha Gabi, Melinda, a babasak is ritkan jonnek :D :D , mert babaznak, es a TOBBIEK :cry: :cry: :oops: ?
Miert nem irtok?
Kivel mitortent, hogy vagytok??!!
Puszi mindenkinek!!
Vendég

georgia, ha nekem átküldöd a mail címemre akkor én szívesen beteszem ;)

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?