Sziasztok!
Dogloztam, reggel adtam le a szolit. délelőtt votl egy fontos skyp hívásom, aztán 5-ig durmoltam.
Majd nem tudom mit csinálok éjszaka?
majd ráveszem apát, hogy segítsen elaludni.
Az előbb a barátnőm is itt volt, hozott cseresznyét. Pedig már a múltkor is kaptunk, és be is zabáltam rendesen. Volt tisztítókura rendesen.
Zsu
Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket! Meddig fognak tartani a munkálatok?
Az biztos, hogy a járólapot könnyebb tisztán tartani.
A vizsgákkal hogy állsz? Meddig tart? Te most végzős vagy? Vagy hogy is van? Bocsi, elfelejtettem.
Nócika
Ja, de buta vagyok! Valamiért úgy olvastam, hgoy apukádnak fáj a foga.
Bocsi.
Hogy van Peti? Fáj még neki?
Akkor ez a cukor probléma visszaáll a régi kerékvágásba?
A kezem nevében is köszi, már jobb.
De a gyűrűm még nem nagyon akart lejönni reggel sem.
Jó be volt dagadva.
Az alvás talán már vissszaállt a megszokott medrébe. a szobát még nem rendeztük át, mert annyira nem tudjuk, hogy hogyan is csináljuk. Eléggé kötöttek a lehetőségeint, és még ki kell agyalni, hogy is legyen. Ahogy én szeretném, abba Apa nem megy bele. szeretném a bútorokat kicserélni, csak pénz kérdése. A mostnai bútor egy 12 m2-es szobába van benn. Ez egy 4 elemes szekrénysor, egy ágy, két éjjeli szekrény, és egy komód, rajta a tv. Na most a külső falra, nem tudunk tenni mást, csak az ágyat, mert a télen ugye felfedtük, hogy penészedünk, és vissza kellett rendezkedni. Oda csak az ágy mehet. Marad 2 fal, amelyikekre nem fér be teljes hosszába a bútor, mert rövid a fal hozzá. Így két felé van szedve, és a 4. falon ablak, oda nem tudunk pakolni. Szóval nem tudjuk még hogy legyen.
A vers nagyon szép. Nem csoda, hogy elérzékenyültél tőle, még szinte én is megkönnyeztem.
Bridget
Mostanában látszik hogy felgyorsultak az események körülötted. Kevesebbet jösz.
ez nem baj, mer ttudjuk, hogy miért van.
Apácskád bebizonyította, hogy veled szeretne családot alapítani.
Ennek anyira örülök. Mert ugye még fél évvel ezelőtt is még másként állt hozzá.
"Hogy haladsz a gyogyoval mikor mesz kontrollra?Van egyaltalan ilyen?
Igen, majd lesz kontroll, a köv. ciklus után. A gyógyszert meg szedem, és majd lesz valahogy.
"Szoabt atrendeztetek?Milyenek az ejszakaid?
A szobát még nem rendeztük át, mert nem egyszerű. Nócikának leírtam miért.
"Latom nem hianyolt senki
Dehogynem, de most tudjuk, hogy sokat kell menni dokihoz, és ezer a dolgod. Mi már azt várjuk, hogy mikor jössz a lombik időponttal. de azért gyere mindig, amikro tudz valamit.
A tüszők akkor azrét javulást mutatnak. Növögettek a múltkorihoz képest.
A clostyt értem, a szuri az mi lesz? repesztő? HOlnap gyere a kukucs után!
Milyen volt a buli?
Enis
Nem baj, ha nem történik nagy dolog. Azért gyere, és mesélj! Mi mindenre kiváncsiak vagyunk. Arra is, hogy mit főztél.
Ha meg úgy érzed, hogy panaszkodni esne jól, akkor gyere, és panaszkodj. Tudod! mi mindig "meghallgatunk". A barátnői státusz meg nem változik meg attól, hogy kicsit mérges vagy rá, és kiírod magadból.
tényleg egy ciklusnapon vagyunk.
Nekem most a gyógyszer szabályozza. Elvileg 28 napos lesz.)
Kitty
Látom megindult az esküvőői láz a baráti körben.
Azt a talit meg összehozzuk! Nem kell annak nagy szervezés. Ha itt vagy, csörgess meg, és ha itthon vagyok, összehozzuk!
Kati
Annyira szépek vagytok! És Lilla baba annyira édes!
Micsoda hurkácskák! Zabálni való egy kiscsajszi!
A keresztelő jól zajlott? Lilla jól űrte? Kik a keresztszülők? Nálatok volt után buli? Az a torta hűűűű de jól néz ki. )
Csucsu
Hol vagy? Mi van veled?
Melaszka
M újság? Marcika jól van már? Elmúlt a nyűgizés?