Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dogloztam, reggel adtam le a szolit. délelőtt votl egy fontos skyp hívásom, aztán 5-ig durmoltam. :) Majd nem tudom mit csinálok éjszaka? :) majd ráveszem apát, hogy segítsen elaludni. :)
Az előbb a barátnőm is itt volt, hozott cseresznyét. Pedig már a múltkor is kaptunk, és be is zabáltam rendesen. Volt tisztítókura rendesen. :)

Zsu
Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket! Meddig fognak tartani a munkálatok?
Az biztos, hogy a járólapot könnyebb tisztán tartani.
A vizsgákkal hogy állsz? Meddig tart? Te most végzős vagy? Vagy hogy is van? Bocsi, elfelejtettem.

Nócika
Ja, de buta vagyok! Valamiért úgy olvastam, hgoy apukádnak fáj a foga. :) Bocsi. :) Hogy van Peti? Fáj még neki?
Akkor ez a cukor probléma visszaáll a régi kerékvágásba?
A kezem nevében is köszi, már jobb. :) De a gyűrűm még nem nagyon akart lejönni reggel sem. :) Jó be volt dagadva.
Az alvás talán már vissszaállt a megszokott medrébe. a szobát még nem rendeztük át, mert annyira nem tudjuk, hogy hogyan is csináljuk. Eléggé kötöttek a lehetőségeint, és még ki kell agyalni, hogy is legyen. Ahogy én szeretném, abba Apa nem megy bele. szeretném a bútorokat kicserélni, csak pénz kérdése. A mostnai bútor egy 12 m2-es szobába van benn. Ez egy 4 elemes szekrénysor, egy ágy, két éjjeli szekrény, és egy komód, rajta a tv. Na most a külső falra, nem tudunk tenni mást, csak az ágyat, mert a télen ugye felfedtük, hogy penészedünk, és vissza kellett rendezkedni. Oda csak az ágy mehet. Marad 2 fal, amelyikekre nem fér be teljes hosszába a bútor, mert rövid a fal hozzá. Így két felé van szedve, és a 4. falon ablak, oda nem tudunk pakolni. Szóval nem tudjuk még hogy legyen.
A vers nagyon szép. Nem csoda, hogy elérzékenyültél tőle, még szinte én is megkönnyeztem.

Bridget
Mostanában látszik hogy felgyorsultak az események körülötted. Kevesebbet jösz. :) ez nem baj, mer ttudjuk, hogy miért van. :)
Apácskád bebizonyította, hogy veled szeretne családot alapítani. :) Ennek anyira örülök. Mert ugye még fél évvel ezelőtt is még másként állt hozzá.
"Hogy haladsz a gyogyoval mikor mesz kontrollra?Van egyaltalan ilyen?
Igen, majd lesz kontroll, a köv. ciklus után. A gyógyszert meg szedem, és majd lesz valahogy.
"Szoabt atrendeztetek?Milyenek az ejszakaid?
A szobát még nem rendeztük át, mert nem egyszerű. Nócikának leírtam miért.
"Latom nem hianyolt senki
Dehogynem, de most tudjuk, hogy sokat kell menni dokihoz, és ezer a dolgod. Mi már azt várjuk, hogy mikor jössz a lombik időponttal. de azért gyere mindig, amikro tudz valamit.
A tüszők akkor azrét javulást mutatnak. Növögettek a múltkorihoz képest.
A clostyt értem, a szuri az mi lesz? repesztő? HOlnap gyere a kukucs után!
Milyen volt a buli?

Enis
Nem baj, ha nem történik nagy dolog. Azért gyere, és mesélj! Mi mindenre kiváncsiak vagyunk. Arra is, hogy mit főztél. :)
Ha meg úgy érzed, hogy panaszkodni esne jól, akkor gyere, és panaszkodj. Tudod! mi mindig "meghallgatunk". A barátnői státusz meg nem változik meg attól, hogy kicsit mérges vagy rá, és kiírod magadból.
tényleg egy ciklusnapon vagyunk.:) Nekem most a gyógyszer szabályozza. Elvileg 28 napos lesz.)

Kitty
Látom megindult az esküvőői láz a baráti körben. :)
Azt a talit meg összehozzuk! Nem kell annak nagy szervezés. Ha itt vagy, csörgess meg, és ha itthon vagyok, összehozzuk! :)

Kati
Annyira szépek vagytok! És Lilla baba annyira édes! :) Micsoda hurkácskák! Zabálni való egy kiscsajszi! :) A keresztelő jól zajlott? Lilla jól űrte? Kik a keresztszülők? Nálatok volt után buli? Az a torta hűűűű de jól néz ki. )

Csucsu
Hol vagy? Mi van veled?

Melaszka
M újság? Marcika jól van már? Elmúlt a nyűgizés?
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pendi

Gratulálok a 9000. hozzászóláshoz!!!

Tali: csüt.ön valszeg bemegyek, akkor majd csörgök, ha ott leszek!

Apával meg majd el lesztek az éjjel :wink: Lehet, te hamarabb altatod el őt, mint ő téged :lol:
Vendég

Hello!
Köszi mindenkinek a dícséreteket!

Enis! Hát igen, jó nehéz. 5 hónaposan volt 9,10 kg, 6 hónaposan 9,7 kg. MÉg mindig elég jól hízik. Most csak egy adag főzeléket adok, hogy ne hagyja abba aszopit. Egyenlőre semmilyen más folyadékot nem fogad el, csak anyatejet. Azért szopizik, csak már nem olyan hosszan, nehéz rárakni a cicire, minden más érdekli ha bejön pl. valaki a szobába, már abba is hagyja.

Nócika! Én se ettem semmilyen sütit, pedig volt kétféle torta, az egyik pl. oroszkrém volt, nagyon finomakat süt az unokatesóm, mert cukrász. Aztán már annyira kívántam az édeset, hogy másnak sütötte piskótatekercset, abban nincs tej. Továbbra is próbálok tejmentesen kajálni.

Kitty! Tényleg húsgombóc, nem semmi, hogy ilyen nagy. Magam is meglepődöm néha.

Pendi! Keresztelő jól sikerült, jól tűrte, egyszer kezdett nyöszörögni mikor leöntötték. Aztán abbahagyta amint függőlegesbe emeltük. Buli anyuéknál volt, mert ott fizetek egyházi adót, ott esküdtünk, és kereszteltük a Leventét is.

Bridget! Hol vagy???? Ma nem is jöttél!!! Remélem minden rendben és nőnek a tüszők!
Tök jó, hogy apa is végre belement az egészbe.

Jók legyetek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Na en is itt vgyok mint eltunt barany am 8) :oops: :oops: :lol: Penteken ugye barinoztem hetvegen meg nem ngyon tudok jonni egy az mivel a apacskaval vgyok :roll: a masik meg nem szereti ha a gepen ulok meg hetvegen is :oops: :? Szombaton szobatars szulinapja volt buliztunk kicsit becsiccsantottam kaja jo volt nagyon fel 3kor jottunk haza 8) :lol:

Ma voltam megint dokkernel :roll: a tuszom nem igazan akar noni :? nem ertem normal ciklusban miert van szep nagy erettt tuszom itt meg gyogyszeresen meg mindig nem tartunk sehol :roll: Nem vgyok annyira elszontyolodva a legnagyobb utes talan az,hogy 1tuszom lesz amit leszivjanak :roll: ezenfelul a tobbi mar mind mind nem is annyira fontos :? Szoval ma kaptam szurit egyet azert,hogy ne legyen pe-m egyet meg azert hogy azert nojjon meg a tuszocskem 8) Vettek vert is :roll: Csutortokon pedig leszivjak a tuszom es kiderul van-e benne valami 8)

Meg 1 dolgot sikerult tisztaznom a dokival :roll: marpedig mivel 1tuszorol van szo azt mondta ha nincs benne peti akkor csak 100ezer ft kell kifizetni nem a teljes 700ezer a leszivasert :!:
Aztan ha okes minden es van a tuszoben pete es ugye befecskendezik apacskat a petibe es esetleg utana nem akar osztodasnak indulni akkor is csak 100ezret kell kifizetni a leszivasert na meg a plussz 200ezret azert,hogy osszerakjak oket :? De a lenyeg,hogy igy meg mindig jobban jarunk :wink: Mondtam a dokinak ha igy van akkor belevagunk 1tuszovel is 8)

Holnap megint megyek uhu+vv+szuri :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Enis
Nem azert hanem engem az is erdekel ha csak fozol meg,epp milyen hangulatod van szal minden :) a dolgok azok meg ugy tortennek,hogy nem is tudunk rola 8) Panaszkodj kicsit mert kezdem szarul erezni magam,hogy mindig csak en mondom a magamet :oops: :oops: :oops: Buli jo volt 8) Asszem 4 italt ittam :oops: vgy 5ot :oops: :oops: :lol:

Kitty
A fotokat varom....de jo is nektek en is szeretnek olyan kertet sok-sok friss zoldseggel 8) Hetvegetek mien volt? :) F1-ert oszinte reszvetem :? en utalom :x A polgarira en sem mennek max ha jo barinom az illeto :roll: A hetvegi kep naon ari 8) Breki :?: :shock: :?

Noci
Fozoverseny :shock: Kigyozott?Mit foztetek? 8) Fotok fent vannak mar? :roll:

Kata
A piros rucis kepek naon csecsek :D Milyen kis csini vagy jo a serod is 8) Lilla meg mindig kikopott te Zoli pedig tiszta apja ez igy is van rendjen en is igy akarom :) Mekkora torta :shock: Az a tablokep tok jooo 8)

Pendi
Azert jovok kevesebbet mert nem ulok itthon egesz nap :) Doki elott nem gepezem :!: Nincs ra idom :roll: doki utan Patival talizok aztan jovok haza es irok de akkor otthon meg mindig csak reggel 10van es van,hogy senki nem jon :roll: Aztan hazajon apa es nem ulok neten tudooood :? :roll: De az esemenyek porognek 8) Jah es a konzulon is voltam az egyik nap...papirpokat intezni :? A tuszok nem novogetnek mondom a normal ciklusban szebb nagyobb a tuszom mint most :? A szurikat feljebb leirtam 8) Majd minnay elolvasom mit irtal Nocinak :wink: Gratula a laptetuhoz :!: :D :lol: 8) Hozzon neked is most mar szerencset :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Kitty
Micsoda kis szemfüles vagy! :) Én nem is vettem észre, hogy én voltam a 9000. hsz. :) De jó! :) Laptetű is, ezredik forduló is. :)
A csütörtök oksi! :)
Na apát nem altattam el, de én jól bealudtam az biztos :)

Kati
Hát nem is csoda, hogy Lilla nyöszörgött, amikor leöntöték a vízzel. :) Én is utálnám. :) De akkor nagyon ügyes kislány volt. :)

Bridget
Nálad annyira pörögnek az események, hogy már néha nem tudom mikor mi van. Ne haragudj, ha keverem, vagy elfelejtettem dolgokat veled kapcsolatban. Nagyon szégyenlem.
Csütörtökön már le is szívják? Azt írtad, hogy akkor nézik hogy, van-e benne petike. Mert most uh-on nem látják?
Vagy én vagyok nagyon értetlen?
Vendég

Sziasztok!

Kati
nemsokára már 10 kg lesz Lilla :shock:

Bridget
azért egy tüsző is több, mint a semmi. Meg ha nem kell teljes árat fizetni, akkor mindent bele! Állítólag így is van elég sok esély, mert ügye nem többet kell nevelni a szervezetnek, mint ikreknél, hanem csak ezt az egyet :wink:
Az esküvő a párom unokatesójának lesz, először nem is akartak senkit hívni, aztán most jelképesen csak meghívtak. Szegényeknek nincs pénzük, a szülők meg egy fillért nem adnak nekik, úgyhogy megértem őket :roll:
Hétvégénk jó volt, nem kellett főznöm :lol: , amúgy lazsáltunk, kerteztünk.
Breki már elment tegnap este, kiköltöztettük :twisted:

Pendi
mit csinálsz ma? Mit főzöl?

Én ma borsólevest főzök (saját termény :P ), és sajtos-tejfölös tésztát.
Vendég

Kitty!
Látom, ti sem unatkoztatok a hétvégén!!!! De nem is baj!!!! Úgy szép az élet, ha zajlik:-)))))))))))

Kata!
Milyen szépek vagytok így együtt:-))))))))))))))))))
És mekkorák már a gyerekek!!!!!
Lillácskát meg úgy megzabálnám.... azok a kis combinkák:-)))))))))))))))))))))))))

Pendi!
Egy félnap, mire szétkapják a fürdőt, és két és fél nap alatt végeznek is mindennel a munkások:-))))))
Szóval mire végeztem a szigorlatokkal, már takaríthatok is:-))))))))))))))))))))
Most vagyok másodéves. Ha mindenki úgy akarja, akkor jövőre vagy, ha halasztok egy évet, akkor diplomázok.

Bridg!
Csütörtökre hatalmas kalappal!!!! Nagyon szurkolok, hogy legyen a tüszőcskében valami!!!!!
Azért az tök jó, hogy egy tüszővel is belevágtok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, én most eltűnök két hétre.... legalább is próbálok!!!!
Muszáj tanulnom most már komolyan!!!!
Legyetek jók, azért időnként jövök és olvasok!!!

Puszi mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi
Nem baj nyugodtam kerdezz 8) hat az a helyzet,hogy egyenlore varjak,hogy nojjon ugye de legkesobb csutin leszivja baaar meg holnap is azert megyek megnezik hogy hat az injekcio lehet holnap is kapok turbositot :roll: Es legyszives legyel kicsit pozitivabb :twisted: :roll: Tudod a hozzaallason is all sokminden :wink:

Kitty
Borsoleves :twisted: irigy irigy :twisted: :twisted: :lol: Hat ha igy van az eskuvo akkor talan elmennek de ezt majd ti ugyis eldontitek :wink: Szerintem ok se fogjak banni ha romantikusan csak ok lesznek ott meg a 2 tanu :lol:

Zsu
Muszaly belevagnunk mert Juni vegen akarjak menjen apa ki :roll: ugyhogy mar a kovi ciklusom is rizikos,hogy megoldhato-e :roll: kint meg embertelen az a 2.5millas osszeg :(
Jo tanulast neked :arrow: bar ha orakon bnetezel akkor szerintem most sem fogod megallni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Meg jöttem én is! Én nem tudom mi van velem, de olyan fáradt vagyok és rettenetesen álmos! Lehet minjá be is dölök az ágyikomba! Ha nem kellene a szurkára figyelni valószinű, hogy ki sem keltem volna, de sajna az inzulin időre van!!!

Brid! Nos ugy látom a buli jól sikerált!!! Ennek örülök!!! Egyébként az ha csak egy tüszöcske van nem számit, mert ha az az egy pont azért van, mert pont az az egy akar nektek majd megszületni kis emberkeként!!! Hajrá tüszöke csak nőlj szépen!!!!!!!!!!!!!
Amugy képek még nincsenek! Most már megvárom a szerdát, mert akkor megyek uhura meg akkor töltjük a 28. hetet és akkor legyen minden friss!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez a főző versenyről meg van a véleményem! Nos azt hiszem indult kb 20 csapat! Saajna nem megadott kategoriák voltak, hanem mindenki amit akart! Szeirntem ez nem jó így! Ugy kellett volna, hogy mitom én scsak pöri vagy gulyás vagy akármi! Mi valami tejszines májas gombás zöldborsos ragut csináltunk! Hát öszinte leszek nekem nem izlett a gomba és a máj miatt,. mert én azokat nem szeretem, de illendőségből kikerültem mindent és megnyaltam, de a kenyeret tartottam a legfinomabbnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondván azt nem lehet elrontani! Sajni mivel konyhán dolgozom nagyon jól tudok kritizálni!!! :? :? :? :? Nos iztelen volt sótlan és marha édes! Több füszert birt volna el! DE viszont a szervirozásban első lett a csapat! Ehez szívből gratuláltam nekik! DE az tényleg jó lett! Na meg az sem tetszett az egészben, hogy volt egy hatalmas terület és mindenki ott fözött ahol akart mi totál kiestünk a látótértből! A zsürinek meg szerintem menet közben is járkálniuk kellett volna, de ez sem igy volt! No de mindegy! Azért a hangulat ott nálunk jó volt!!! Meg is mertem néhány uj arcot és ez jó!!!

Pendi! Örülök, hogy jól aludtál!!! És remélem apával sikerült kölcsönösen elaltatnotok egymást!!! A cserkóról ne is beszéljünk! Abból én is rendesen be tudok pakolni mindennap!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És hál istennek a cukrom vissza áll a régi kerékvágásba! DE sajna mivel a családban van kemény cukros igy van rá hajlamom és ki tudja, hogy mondjuk 15 vagy 20 vagy 30 év mulva vagy valamikor nem kell e ujra örökre!!! DE remélem nem!!!
Gratú a laptetühöz!!!!!

Zsuzsum! Tünj el, de azért néha adj életjelet!!!! Szoritok nagyon!!!

Kati! Mondjuk az oroszkrém torta nem az esetem, de a piskóta tekercs az már döfi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én most fogok sütni a héten valszeg vasárnap mert anyumnak lesz a szülinapja és tőlem akkor kap egy tortát! Méghozzá csoki tortát! Már elterveztem milyen lesz csak kell szereznem valami jó kis csoki krém receptet!!! :D :D :D :D :D

Kitty! Borsó leves nyami! Akkor ugy látom most már a csapat hozzád is készülhet borsó levest nyamizni!!! Úgy mint Pendihez!!! Bár én ha törik ha szakad én tuttko megyek Pndihez most már csak össze hozzuk! Én szeretek utazni pláne vonattal! Ugyhogy nem akadály! Csak, hogy mindenki érjen rá!!!!! Én ma nem fözök tegnap csináltam isteni húslevest abból is maradt mára meg pörit nokedlivel és azt esszük! Sőt anyuéknál vadas van így én ott is fogok ma ebédelni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Délután meg itthon eszem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu
jó tanulást, azért néha nézz be, írj magadról, az sem jó, ha csak magolsz 1000-rel! Jobban megy a tanulás, ha közben kicsit kikapcsolsz ;)

Bridget,
még vacillálunk, hogy menjük-e, júliusig van idő. Mondjuk anyósék se nagyon akarnak így menni, pedig neki keresztlánya :roll:

Nóci
jöhettek borsólevest enni :lol: Mert nekünk korai van, anyóséknak meg késői, így cserélgetjük majd, és lesz mindig friss :lol:

Nem is írtam, párom másik unokatesójának szombaton megszületett a kisfia, Patrik. Több mint 4 kg :shock:

Most sül a túrós sütim :P
Vendég

KItty! Oké! Akkor mikor arra megyek feltétlenűl megyek hozzád is!! Szerintem Zsuval majd bejárjuk borát baranyát!!!!!!
TÚRÓS SŰTI???????????????????????????????? Ezt nem hiszem el! Komolyan, hogy engem mindenki csak bánt!!! De sebaj, majd meglátjátok ha megszülök annyi sütit fogok enni amennyi csak belém fér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadddddddddddooooooooonnnnnnnnn irigy vagyok a sütiért!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
En meg sosem voltam ilyen fozoversenyen de az erveidet ertem :roll: A majat en sem szeretem :oops: A petim meg igen lehet nekunk o akar megszuletni es csak tortet tovabbra is elore :lol: ezert eselyt adunk neki :roll:

Kitty
Hat igen Juliig meg van ido eldonteni...bar ertem csak ugy eskuvo utan mindenki hazamegy...en megertem ha nem mennek anyosek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Egy ilyen versenynek elvileg csak a fözésről és a gasztronomiáról kéne, hogy szóljon! De látszik, hogy ez egy annyira alap és amatör verseny volt, hogy csak na! Ha ezt tudom, akkor én is beneveztem volna! De az tuti, hogy legközelebb ha elöbb tudom simán benevezek és tutira megyek, mert megnyerem!!! :D :D :D :D :D :D Szerintem egy ilyen helyen az nyer aki igazán szereti a pocaskját szeretek jókat enni! Mert én még nem halottam olyan szakácsról aki nem szeret enni!!!
És igen! Adjátok meg neki az esélyt mert aki nem mer nem is nyer! És tudom, hogy ez az egy petike akar veletek lenni! Ezért teper szegénykém annyira!!! Szal nagyon vigyázz magadtra!!! Egyél sok gyümit háth segit, bár ezt nem tudom!! Tényleg egyébként hova kapod a szurit???

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
[quote]E írta:gyél sok gyümit háth segit, bár ezt nem tudom!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez annyira aranyos volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy szuri ment a popomba a masik a hasamba :shock: :x :roll:
Es ahogy mondod aki nem mer az nem nyer :wink: ezt beis teszem a vonalzim ala :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj Brid! Annyira szurkolok itt mindannyiunkér!!! És tudom, hogy te leszel a kövi kismamink! Utána jönnek szépen Pendiék Enisék meg Kittiék!!!! Anniyra várom már mindegyikötöktől a pozi tesztet!!! Komolyan mondom! Már talán jobban izgulok mint hogy megyek hamarosan szülni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig az nemlófasz!!!
És hajrá! jaj nem tudom mikor mi a legjobb szó ezekre!!!! De csak hajráhajráhajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Minden drukkos szo jol jon 8) kocce :P Hat most mar tenyleg illo lenne hozni mindenkinek azt a tesztet mar teneked lassan 6honapja volt pozi teszted :roll: Csucsut kihagytad :oops:

Tenyleg CSUCSUUUUUUUUUUUUU :roll: :idea: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Egymillio bocsika! ne harizzon rám senki! naná, hogy Csucsu is!!!!!!! Ez nem is kérdés!!!!! Persze!!!!!! Tudtam, hogy valaki van még csak egyszerüen kimaradt!!! No de azért jó lesz, ha így meglepiből bedobja nekünk a poziját! Asszem akkor hanyadt vágom magam! De már nagyon szeretném hanyat vágni magam! :D :D :D :D :D :D :D :D
Egyébként épp most lödtem be magam! Jó az anyag! Bár én nem terjesztem, de jó! meg mondjuk ezért nem kapok semennyi évet sem! De jó!!! Szal fél óra mulva ebédelek!! Már kezdek éhes lenni! MOst amugy megint sikerült eret találnom mert megint véreztem a szurkánál! De még jó, hogy itt nem kell tampont használni!!! Na erről jut eszembe kéne vinni majd a korházba betétet is ugye??? Mert jó megjönni nem fog, de hát azért a friss nyissz után nem árt ha van ott valami nem??? Most lehet ez butaság, de nem tom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nem is azert irtam...en meg multkor Pendit hagytam ki :oops: :lol: :lol: :lol: Figyu nem tom itt van itt meg a nogyogyaszaton is van betet is meg papirzsepi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na majd azért megkérdezem a szülésznömet!! Az a biztos! mert már lassan neki kell álnom a dolgokat összeszedni! Mert lassan neki kell áljunk a kéménynek és akkor a nagy dszumbujban nem hiszem, hogy szerencsés leszek! Mert akkor tuti valami kimarad! Már a 30. héten el akaom kezdeni a cokmokolást!!! Így talán nem hagyok k isemmit!!! :lol: :lol: :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok! rettenetesen nagy szükségem lenne a segitségetekre!!!
Meghalt egy távoli ismim! van egy csodaszép fajtiszta magyar vizslája!!
Nem szeretném, ha el lenne altatva! Ha valaki bármit tud segiteni,
éves kan kutyus!
legalább csak idéglenesen elhelyezni őT! Én befogadnám, de nekem van
kutyusom is cicám is meg görényem is!
Ha valaki tud az kérlek írjon privit! Szállitását megoldjuk!
itt bögök, ha valaki tud bármit légyszi segits! Iszonyú állalt barát vagyok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Nagyon sajnalom az ismid :( a kutyust is de anyunak is ott a mi kutyink na meg panelba :roll: es anyu egesz nap nincs is otthon :? szegeny kutyi remelem talaltok megoldast :roll:

Pakolasszal csak epp holnap megyek Patihoz aki 36hetes ugye de meg nem pakolt ossze :roll: haat igen o nem babanetezik azt hiszi 40hetre jon ki a gyerek :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóci
bocsi, hogy sütikkel zargatlak :oops:
Kutyit sajnálom, nekünk már van egy, ezt is én akartam, így párom tuti nem engedi meg a másikat :?
Annyira aranyos ez a felsorolás! :D Én örülnék, ha tényleg ilyen sorrendben lennének a babák ;) én vállalom, hogy zárom a sort 2011 elején ;) (párom márciusit, vagy májusit akar, hogy vagy a név- vagy a szülinapja körül szülessen - kicsit ego a drágám :lol: - de ő azt mondta, csak azért, hogy ne a nyári hőségben legyek terhes :lol: ).

Bridget
az oda-vissza út csak két óra, és a polgári meg negyed óra. Szal nincs értelme nyári hőségben utazni :?
Ari az idézet, biztos szerencsét hoz!
Vendég

Sziasztok!

Nócikám!
Sajnálom nagyon ismidet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És a kutyut is. Sajna nálam sem játszik a kutyu :? :?
Azért körbe kérdezek, hátha valaki befogadná.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaaj, Kislánykák!

Annyit de annyit írtatok, és nagyon tömören, hogy győznöm kellene végigolvasni :oops:

Bridg :D
Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád a tüszőügy miatt!!!Tudod, csodák mindig voltak és lesznek is!Úgyhogy hajrá!!!! :wink:
Gyere a mai napi hírekkel is!

Nóci
:) de jó neked, hogy így tudsz még jönni-menni a pocakoddal.Én már a 30. hét körül alig bírtam mozogni, lelustultam mint a fene és nem volt kedvem keveregni sem! :lol: :oops:
Huh, megértelek a diétával kapcsolatban

Pendi! Hááááát laptetőőőőőő!!!! :D
Köszi a kérdést, Marcell már nem nyűgös, majd csak lesz szerintem, mert jön a nagyon hideg front
:? :?

Kata! :) De jó látni a képeket rólatok!!Milyen kis édes husi ez a Lillus!!!! :) Aranyos, kedves család vagytok :wink:

Kitty! :) Hú, már van borsótok?Azta!Nekünk itt anyuéknál van már mángold(azt is főzök most éppen, imádom!)meg sóska, meg újhagyma, nyami!Ma megyünk haza, úgyhogy be is tankolok belőlük otthonra is :)

Zsuzsu :) Ha el is akarsz tűnni egy kicsit, azért ha hír van, pl. kiderül Ebihalad neme, akkor feltétlenül gyere!

Enis és Csucsu hol vannak?Vagy én vagyok szenilis? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nos megjöttem a mai szurkáról, de ma nem volt olyan uncsi hisz megismerkedtem egy kismamival aki nem lakik messze és délután is együtt megyünk vissza!

Köszönöm mindenkinek a kutyihoz való mindent! Már van talán 2 jelentkező! Remélem minden rendben lesz!

Amugy ma csinálok egy kis paradicsomos húsgombocot! Már folyik is a nyálam szal megyek megcsinálom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám!
Neked vinned kellett az AFP-det genetikára??????????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ma is voltam dokkernel kaptam hasba szurit megint meg uhu volt :roll: Este 9re megyek vissza akkor tuszorei szurit kapok.Szerdan este 11utan se eves se ivas :roll: Csutortokon megyek 8:15re leszivasra apacskaval bar elotte meg lesz egy uhu mert ilyen esetben mikor 1peti van esefdekes az,hogy kilokodik magatol :? es ha ez neadj isten megtortenne akkor nem lesz ugye leszivas :roll: Neki hazahoztam a kis tegelyt itthon fogunk alkotni bele valamit :oops: 8) :lol: :oops: Aztan gondolom szombaton meg visszakapom ot :roll: Mar ha ugye lesz a tuszoben pete es ha egyaltalan osztodik is es a tobbi :? :roll: de pozitiv vgyok es miert is ne sikerulne 8) :wink:

Utana elmentem Magyar baratosnemhez Patihoz aki 36hetes kismami 8) csacsogtunk meg elmentunk vasarolgatni most jottem haza nemreg itt mar fel 7 :shock: Ugyhogy eves ilyesmi apacska is jon :roll: Mar nem ngyon leszek :? de holnap is jovok 8)

Mindenkinek mennek tovabbra is a drukkok kinek mihez kell :!: :!: :!: Es en is koszonom :wink: Kép

Meg minnya visszaolvasok es irok is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty
Hat mondassz valamit :? :roll: az idezetem Noci talalta 8) :lol:

Melaszka
En is sokat gondolok a tuszocskemre :lol: Es koszonom,hogy velem izgulsz 8) A hireket pedig mindig hozom csak mostansag doki utan nem hazaveszem az iranyt hanem barinommel talizok kavezoba kiulunk mire hazaerek itt mar 5-6-7ora jon apa akkor 1szer szoktam is jonni de utana vacsiido meg apacska ido van 8)
Csucsu hetfonkent otthon van szabin de mostansag akkor se ngyon jon :roll: Enis pedig aszongya nem tortenik vele semmi :twisted: de mar mondtam neki fenekbe billentem :lol:

Noci
Orulok a kutyusnak lesz uj gazdija :D Ugyi voltal :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok!
Kész a fini paradicsomos husgombim, na de azé egy árva papreszt eleraktam! szal se nem ez se nem az!

Brid! Neked nagyon mennek a drukok! Én veled vagyok és küldtem neked egy angyalkát akit te nem látsz, de Ő ott van és szurizik nektek!!!!!! Már nem sok van és igen légy optimista!!!!! Én tudom, hogy sikerülnie KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Lányok,
az az igazság,hogy nem azért nem jöttem,mert velem nem történik semmi,hanem.....valami történik,de még én sem értem mi.Csak besokalltam az utóbbi hetekben,és múlt héten jött ki rajtam :roll: ,akkor nagyon összevesztünk a férjemmel is,mert szegény nem értette mi bajom.Úgy kezdődött,hogy kicsit hangosabban szólt hozzám,mint kellett volna(szerintem),ezután 1 hétig alig beszéltünk.Most sem az igazi,mert ő ugyan igyekszik,de én úgy érzem,jelenleg nincs szükségem a közelségére :oops: És MOST nem szeretnék tőle még egy gyereket.Ez nem végleges döntés,persze,de jelenleg így érzek.Úgy gondoltam őszig beszüntetjük a projektet,valahogy egyenesbe kell jönnöm önmagammal előbb.
De különben jól vagyok,egyszerűen csak nem volt tűrelmem leülni a géphez :?

Emellé társul még az,hogy vasárnap van a keresztlányunk szülinapja,a férjem meg összeveszett a barátnőm férjével,így kettesben megyünk Renivel :cry: Bár van egy olyan érzésem,hogy a srác nem tudja,hogy a férjem meg is haragudott rá,veszekedni szoktak ők gyakran,másnap meg újra a legjobb barátok.De most a férjem hajthatatlan,azt mondja,ő nem jön.Ezért is gyomoridegem van,a barátnőm szülei "minden lében kanál" típusú emberek,majd végig engem fognak ba@ogatni emiatt. Még nem is mertem szólni a barátnőmnek.

Ne haragudjatok,Bridget,most panaszkodtam én is,látod,,de csak azért,hogy lássátok nem igaz,hogy velem nem történik semmi mostanában. :lol:
Ma elutazik a férjem pár napra,megyek pakolni neki,holnaptól újra jövök full time :lol: Ne haragudjatok,hogy most nem reagáltam senkinek,holnap pótolom.
enis

Noci
Ngyon szepen koszonom ez annyira jol esik toled :!: :!: :!: :!: :!: Angyalkad meg itt all mogottem :lol: mond meg neki ne bamuljon annyira :wink: :lol:

Enis
En nem akartam mindig irni hol vgy mert nem eroszakoskodom ezt mar az elejen megmondtam mikor nyilt a topik....de tenyleg hianyoltalak es persze mindenki mas is hianyzik mert eltunt az elet egy hetre :roll: Hogyhogy valami tortenik :shock: :shock: :shock: :shock: csak neeeeeeem :D na ne maaa :? ennyire ramaty a helyzet :roll: hat ezt sajnalom ngyon en meg mar azt hittem valami johirrel rukkolsz elo 8) Hat sajna nem tudom az elozmenyeit annak a durvabb hozzadszolasnak de nalunk is elofoldulnak foleg mostansag es ha rajtam mult volna mar mondtam volna neki,hogy menjen egyedul NY-ba es en meg koltozom haza mert o is egy hulye nyagogos sertodos picsa :twisted: mer nem igaz am,hogy mindig en vgyok a hibas :roll: Megertem,hogy nem volt kedved itt oromkodni koztunk :roll: De ma bepakoltad apacskat es holnaptol vgy? 8) de jooo :lol: varlak :wink: Es panaszkodj csak itt mindig mindenrol lehet irni :wink: Kép

Hirek
Megkaptam 9kor a tuszorepit 8) majd lehet pipilek egy Hcg-t,hogy lassak vegre en is egy pozi tesztet :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
igen,elegem lett abból,hogy ha valami gondja van,itthon vezeti le az idegessségét,és hát persze,hogy rajtam :evil:
Mondjuk annyira nem vészes a helyzet,csak nálam telt be nagyon a pohár,nem is csak emiatt,hanem az összes probléma most halmozódott fel.Most érzem,hogy végre megnyugodtam úgy isten igazából :lol:

Tüszőrepi,na most olvasom,hogy holnap után leszívás :) De jó,én is drukkolok,hogy legyen p(P)etike
:lol:

Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Micsoda valtozasok 8) uj avatar :shock: uj vonalzinal csini jany :shock: :D :wink: :lol: 8) Hat mondom nekem ne mosd de most behuzom fulem farkam meg rahagyom mert meg a vegen lefujja amenetet na de majd utana nem hagyom magam :twisted: Mert en is ngyon unom mar :roll: most az utazas miatt meg a vizuma meg meg en is szal sok neki is de ez nem azt jelenti,hogy rajtam kell levezetni :roll: es allandoan kotoszkodik is :twisted: ugy feneken billentem majd :evil: :lol:

Koszi,hogy drukkolsz holnap jovok 8) Most megyek tusolni aztan csicsika mert itt mar fel 2 en meg reggel ota fent vgyok :? holnap vegre aludhatok :wink: eddig minden nap koran keltem es hajnal ban fekudtem :x kicsit faradt vgyok :roll: :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hoztam(azaz inkabb loptam)a masik topikbol egy statiszikat :roll: :oops:

1. A meddőségi központban járóknál első bejelentkezéstől számítva milyen gyorsan sikerült a terhesség
valamilyen módon, lombik, vagy inszem, vagy terminált együttlét, vagy spontán.

28 % fél éven belül,
34 % fél-1 év között,
20 % legalább 1 év,
18 % legalább 2 év kellett a sikeres beavatkozáshoz

Összességében elmondható, hogy 62 % 1 éven belül sikerrel járt.

2. Az éltkor függvényében hogyan alakult ugyanez a felmérés:

25 éves kor alattiaknál 1 éven belül,
26-30 év között, 2/3-nak 1 éven belül,
36-40 év között több mint fele 1 éven belül, de ebben a korosztályban minden 3. nőnek csak 2 év múlva jött össze a sikeres terhesség.

3. Ugyanez a felmérés kivetítve arra, hogy milyen eredetű a meddőség:

Ismeretlen eredetű meddőség esetében 3/4- nél 1 éven belül
férfi eredetű meddőségnél 2/3-nak 0,5 - 2 év közötti időre volt szükség,
Míg női eredetű meddőségnél 45%-nak legalább 1 év kellet, 30 %-nak 2 év vagy több évre volt szükség a sikeres beavatkozáshoz.

A meddőségi központba járók 72 % - nak lombikkal sikerült teherbe esnie.
4. A lombikosok vizsgálata: kinek hányadik beültetés sikerül?

45 % -nak első beültetés
28 % - nak második beültetés
11% -nak harmadik beültetés
10 % -nak minimum negyedik beültetés sikerült.

5. Ugyanez a felmérés az életkor függvényében:

30 év alatti 90% -nak az első két beavatkozás sikeres volt
30-35 év a nagy átlag szintén az első két beavatkozás sikerült
35 felett 75 % -nak legalább három beavatkozásra volt szükség, de 30 % -nak csak 5. vagy 6. beültetés sikerült.

6. Lombikosok felmérése a meddőség eredete függvényében:

Ismeretlen erdetű: 75 % elsőre
de maximum 3 beavatkozásra mindenikinek sikerült.
Férfi eredetű: 2/3 -nak első két beavatkozásra sikerült
Női eredetű: 57 % első kettő beavatkozás, míg 20 % -nak csak 5. 6. vagy ennél több beültetésre volt szüksége hogy teherbe essen.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
még vagy már nem aludtál? :shock:
Nekem olyan megérzésem van veled kapcsolatban,hogy ha jó lesz a tüsző,elsőre sikerül :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Enis
Nem aludtam mert apacskanak itt volt az exboss-a es elment meginni par italt veluk :? en meg vartam husegesen ahogy szoktam :lol: Fel 5kor talalt haza :shock: reggel meg 9re mar a amcsi nagykovetsegen kellett legyen a vizuma miatt :? csori...dehat mert nem jott haza hamarabb nem igaz :roll: aztan ma remelem kialussza magat mertholnap lesz a nagy nap :roll:

A megerzesedet ngyon koszonom es hat ngyon szeretnem nana,hogy igy legyen 8)

Hahooooo hun van mindenki :roll: :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Melaszka
igen, korai borsónk van, vagyis most már csak volt :) Mángoldból mit főztél?

Nóci
sikerült odaadni a kutyust?

Bridget,
minden rendben lesz! Holnapra meg drukk hegyek! Az tök jó, hogy már szombaton visszakapod a kicsikét :) Nálatok tényleg elég gyorsan működnek a dolgok - no, hát nem Mo :?

Enis
minden kapcsolatban vannak mélypontok, most mindkettőtöknek kell egy kis pihi, aztán meg ősszel megfogan a bébi :)
És ha nincs apa, akkor gyere sokszor :lol:
Király az új avatar, meg a varázslód, meg a kiscsaj ;)
Az én páromnak ha gondjai vannak, nem szól róla egy szót sem, de viszont tökre látszódik, hogy van vmi. Na, ez se jó, mert ha ugye nem tom mi van, akkor hogy viszonyuljak hozzá :?

Én tegnap este még akartam jönni, de mivel a sok eszemmel még három előtt kimentem az udvart gaztalanítani, kaptam egy enyhe napszúrást. Fájt a fejem egész este, meg szédültem :?
Vendég

Jó reggelt,én itt vagyok :D

Bridget,
szegény apa,de biztosan jól érezte magát,majd kipiheni 8)
Tényleg,reggel már mennetek kell.Korán?Hú,nagyon izgi
:)

Most,hogy én itt vagyok,mindenki eltűnt :cry:
Megyek ebédet melegíteni Reninek,majd miután ő elment suliba,nekifogok takarítani.Nagy kedvem nincs,fejfájással is ébredtem :roll:
enis

Kitty,
közben jöttél :D Napszúrás,jajj,miért nem tettél kalapot,te lány?Nekem is volt,tudom,milyen rossz :?

Férjemmel meg pont az a gond,hogy nem velem van gondja,de nekem mondja :roll: Most is mondta,hogy mondjam meg a barátnőmnek,hogy mondja meg a férjének...hát mondom én nem mondok semmit,ha valami bajod van vele,neki mondd,ne nekem.Én továbbítom,aztán 2 nap után puszipajtások,és én maradok a szarban :evil: :roll:

enis

A varázslót Bridgetnek küldtem :wink:
enis

Enis
fejfájás monnyon le :twisted:
Én meg közben kiporszívóztam, meg felraktam főni az ebédet. Borsos tokány lesz tört krumplival. Leves nem lesz, azt mondta párom, ne vesződjek vele :wink:

Az én párom nem mondja, hogy ezt vagy azt mondjak, hanem egyszerűen nem jön, mondjam hogy dolgozik... Aha, állandóan :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Én is tudom Zsu babájának a nemét!!!! Laughing Laughing Laughing Mert muszály volt felhivjam, mert megölt a kiviség!

Amugy ma én is dokkernál voltam! Megint itt a gomba! nagyon örülök, de ez nálam adottság! Minden nyaram és tavaszom így tellik! Utána voltam uhun!
Egy élő magzat fej végű fekvésben.
BPD 69mm. Femur:55mm. AC 222mm. Végtagok ábrázolodnak. Ép négyrekeszű szív, jó magzati szívhangok. Gerinc éppnek tünik. Követhető gyomor, hugyholyag telödik. PLacenta a hátsó falon. Átlagos magzatvíz. Becsűlt súly 1134g!
Utána bögtem!!! Ja és mikor a köldökömnél uhuzott a dokker 2x ellökte és a doki csak nevetett és annyit mondott NAAAAAAAA!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Az én drágám nagyon kis harcias!!!
Amugy nem baj az ha már most fejjel lefelé van???
agusztus 19-ről átírt 21-re de én a vonalzom nem írom át! Minek?? Ezen a két napon már nem változik semmi!!

Enis! Sajnálom, hogy a pároddal ilyen csunyán össze zörrentetek! De sajna vannak mély pontok!!!! Kívánom, hogy mihamarabb legyetek túl a nehezén és ne kelljen a projektel őszig várni!!!

Brid! Az az igazság, hogy direkt bámul annyira, mert segit neked nőveszteni így kivülről, mert azt az ukászt kapta tőlem!! Szal ne haragudj, de után megváltozik majd a helyzet! Bár utána is a nyomodban lesz és bámulni fog csak után meg a kicsire kell vigyáznia!!! Szal BOCSIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,
és még mindig kislány? :wink:
Nekem keresztben volt Reni végig,mindenki azt mondta császár lesz és utolsó éjszaka mégis átfordult 8) Szerintem nem sokat számít hogy fekszik ,még így is akár vissza is fordulhat.
Ó,hát nem lehet azt tudni mikor fog megszületni.
:lol: Engem kiröhögtek,mondták,hogy ez áprilisi baba lesz.Mondom de jó,én is áprilisi vagyok.És hányadika?Mondom 21.Röhögött a doki,hogy addig nem húzom ki,ez már hó elején meg fog születni.Így született Reni 30án :lol: Majdnem a köv. hó elején :lol: (és a május 1 miatt soha nem tudtuk időben tartani a szülinapját,mert akkor mindenki elutazik :? )

És Zsu nekünk mikor árulja el????Nálad nem találtam el,remélem most igazam volt a fiúval 8) :twisted:

enis

Kitty,
ügyes vagy,én végigjátszottam egy 2 órás játékot :evil: De már napok óta nem bírtam ennyit ülni egyfolytában gép előtt,így most kihasználtam az alkalmat,hogy egyedül vagyok.Csak a kutya toporgott mellettem,hogy vigyem sétálni :lol:
Most nyugodtan fogok neki takarítani,nem egyfolytában a játékra gondolok(igen,33 vagyok :oops: :lol: )

enis

Én is tudni akarom Zsu babájának nemét!!!

Nóci
bármikor megfordulhat még a baba, most neki így kényelmes ;) Ismim babája a 35. héten be volt fordulva, aztán mégis faros lett, és maradt is, így lett császár.

Enis
mivel játszol?
Vendég

Na csajok! Zsu bizti nem haragszik meg, ha én elkottyintom, mert más topikba már ki van írva igaz nem ő írta ki de meg kért valakit! Pöcsöse lesz!!!!

Nálam meg maradt puncisnak! bár már lehet megsértödtem volna ha fütyie lenne menet közben!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár max rózsaszínű rociban járna!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Én megmondtam :lol:

Zsu,
akkor Benőke marad? :lol:

Nócika :lol:

Kitty,
a hotdogon találok időnként olyan játékot,amit feltétlenül le kell játszanom. :lol:
Most pont ez volt
http://www.hotdog.hu/hotgames/singlepla ... -child.swf

-a rendetlenségben kell megtalálni bizonyos tárgyakat :lol:

enis

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?