Sziasztok,
Georgia
Igen, én is olvastam, hogy allergiás lehet a baba rá később, bár azt írták, hogy lehet, de ne sokat, szóval szerintem ha havi egyszer eszel, akkor semmi gond nem lesz, eddig én 2-szer ettem, mert imádom, de akkor még nem is tudtam, hogy nem szabad enni. Nagyon szorítok neked! Biztosan minden rendben lesz!
Majd gyere a hírekkel! Nálatok van a 19. héten genetikai uh, ahol a genetikai rendellenességeket nézik?
Nekem is volt szerencsém a dr. Úrhoz, néha fanyar válaszai voltak, de tény, hogy mindenkinek válaszol, s van úgy, hogy negyed órán belül
nekem segített már többször is, Dike én ajánlom neked! Bár tuti, hogy sokszor fogsz majd nem tetsző hangnemű választ kapni!
Dike
Na ez így már valami!
tök szupi, nagyon szép pocid van
ez egy igazi 12. hetes pocika
az előző nyújtott képen nem igazán látszott, de így már szuper
és hogy vagy? Remélem sokat pihensz, én vasárnap óta alig csinálok valamit, tegnap pl. egész du. tv-t néztem, neteztem annyira jól esett
Ancsuka
Nálunk is van karácsonyi vásár, vagyis Győrben, de ott nem lehet próbálni, vagy ha lehet is, akkor a jég hidegben
Én most nagyon nem tudom eltalálni a méretemet, mert sok helyen még az xl-es pizsi is kényelmetlen volt, itthon mega régi pizsijeim l-esek és tök jók, hogy nagyobb gumit fűztem bele. De majd körülnézek, mert nem ártana ilyen spéci pizsama. Tescoban néztem ott is megkötős derékkal árulnak, de azok rettenetesen vékonyak és nem jó anyagból készültek, de az nem kismama pizsi volt. Én simán átalakítottam a pizsamáimat
Szülés után majd úgyis hálóinget hordok, gondolom én.....abból van jópár, mert a műtétes időszakomban abban voltam kórházban.