Új privát üzeneted érkezett!

Zitácska,
Nem semmi ez az árvíz :shock: :shock:
A híreket meg hozd, hiszen tudjuk nem kamuból írod amit írsz :)
és talán akinek lesz ilyen, de ne legyen azokon segítesz.
Viszont jól teszed hogy dokihoz mész azonnal, egyetértek veled ebben.

Georgia, köszi :)
Én is kisebb fajta listával megyek a dokihoz :)
Egyre több kismamiba futok bele én is ;) de szerintem régebben is voltak vannak csak nem figyeltük.

Dike, ezt neked kell tudni. A szívhang figyelőd ott van legalább a szívét hallod. :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Dike
Akkor ezek szerint megnyugodtál, ennek örülök :) s alig várom már a poci fotót, mikor teszel fel? S többiek amint tudtok ti is tegyetek fel képet!

Ancsuka
én is úgy gondolom, hogy jobb, ha elmegyek dokihoz, mert ezek a begörcsölések nem gyerekjáték..... ma akartam menni a városba vásárolni, de letettem róla, félek, hogy esetleg baj lesz, inkább pihenek, meg az eső is esik :?

Zita

Kép
zitácska79

ancsuka! hétfő óta nem hallom vele:( de remélem csak elbújt.

Kép

csajok..nem így nézek ki...minden képet át kell méreteznem 600×600ra és olyankor egyből megnyújtja,szal nem vagyok ilyen vékony!Smile

KépKép
dike

Dike :)
nekem is kb. ekkora hasam volt 12. hetesen :) s nézdd meg most meg már gurulok :D

Zita

Kép
zitácska79

Dike
ja és azt szokták mondani, hogy nem mindig lehet hallani a szívhangfigyelővel a bébit, azért nem javasolják túl korán megvenni. Én is gondolkoztam rajta még az elején hogy szeretnék venni, de meggondoltam magam, én drágának találtam, s a védőnőnek van. Nálam nem találta meg a szivecskét, csak a köldökzsinórt, pedig én már a 18. hétben vagyok, először 16 hetesen néztük meg, akkor mindig csak az én eremet találta el a védőnő. S mondta, hogy a 20. hét után szokták inkább megnézni, mert nem akarják megijeszteni a kismamát, hogy nem hallani, bár én nem ijedtem meg, mikor nem hallottuk, ez előfordul! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Dike, hétfő előtt már lehetett hallani? ja persze, hiszen írtad, mert a párod is hallotta...... nem lehet hogy elromlott vagy nem tudom...
A pocid szépen alakul, lesz ez még jóval nagyobb is :)
Ha gondolod küld át nekem emailben a képet és lekicsinyítem neked, úgy hogy jó legyen.

Kép

Az ígért pocifotó az új pizsiben :) Miki bácsi hozta :) nagyon tuti kismami és szoptatós pizsi :wink:

Ancsu

ancsuka

ancsuka! szép poci,nagyon tetszik a pizsi.nekem is kéne abból is újat venni,már szorítanak.hol vette a mikulás nem tudod?:)

KépKép
dike

Ancsuak

Jo nagy mar a pocakod, par nap, es veszuk uj laptoppot es teszek en is fel kepet :D :D !!
Es csini az uj pizsid is :D :D !!

Dike'

Alakul a te pocakod is :D :D !!
Vendég

Ancsuka
Szépen alakul a pocid :) még mindig csak a pocid nő, látom :wink: És tök jó a pizsi is, én átalakítottam őket, szétszedtem a derekát és új gumit főztem bele, így még egy darabig jók lesznek, megpróbáltam már venni, de még a 2xl-es is kicsi :( Bár én nem kismama pizsit néztem, mert annyit nem akarok rá költeni, kb. 2 e Ft-os között nézegelődtem.

Georgia
már alig várom hogy lássam mennyi nőtt a pocid a múltkori fotó óta :)

Zita

Kép
zitácska79

Csajok

Vettem ma foldimogyrot, ugy megkivantam mmmmmmmmmmmmmmmm :D :D !!
Aztan olvasom a neten, hogy tilos enni terhesseg alatt :cry: :cry: !!
Vendég

Georgia
akkor jól tudtam, tudtam, hogy olvastam valahol :) de a chaten kiröhögtek hogy ez hülyeség.... de már nem emlékszem, hogy miért nem lehet enni.....

Zita

Kép
zitácska79

Georgia
Egyébként össze-vissza írnak, mert itt a mogyoró is bent van az étrendben http://www.vital.hu/themes/baba/mamakaja1.htm

Zita

Kép
zitácska79

Zita

A neten azt olvastam, ha terhessseg alatt eszed a mogyorot, akkor alergiat kaphatsz, es a bebi is.
A szomszed csaj mondta, o ette, es a picibaba megszuletett, majd nott, kesobb adott neki mogyorot, mikor mar evett rendesen, es bedagadt a nyelve es a szaja :cry: :cry: !!
Vendég

Holnap fel11re megyek szivhang hallgatasra, meg megnezik a hasamat mekkorat nott, megtapogatjak, remelem minden rendben lessz :D :D !!
Gondoljatok ram!!
Vendég

Dike, ahol lakunk a karácsonyi vásárban, ilyen kirakodás féle 4200FT volt.

A fölsőn lehet látni hogy gombos ahol kell, a nacija csak félig gumis az elejébe csak egy megkötő van amit én szorítok olyanra amilyenre szeretnék, amjd mikor már megszültem lehet belehúzni gumit is az elejébe.

A dike a kép átment? jó lett? Dike nem írtad mi lehet a figyelővel??? a fényképnél kérdeztem, nem lehet hogy baja van?

Mogyoró ügyben nem tudok mit mondani!!

Ancsu

ancsuka

Georgia, gondolok rád... :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

Koszi :D :D !!
Vendég

Kép

KépKép
dike

igen, ez az ancsuka amit most feltettem, így már nagyobb:))

képzeld előbb meghallgattam és megtaláltam annyira boldog vagyok,gyorsan zakatolt mint a vonat.:))

georgia! holnapra szorítok!

KépKép
dike

Dike

Adok egy tanacsot, ha elfogadod jo, ha nem az sem baj :D :D !!
En 2008ban lebetegedtem, es allandoan a neten voltam, kerestem megtudok e gyogyulni, kinek mik a tapasztalatai, vagy ki veszik a mehem, es esetleg vege meghalok..............
Komolyan.
Ki voltam, depis, stb...............
Akkor talaltam ra egy igazi gavaller, szuper kedves rendes net orvosra, akivel eletemben nem talalkoztam, de ahanyszor kerdesem volt akar este, reggel mindig irtam neki, es max 1 ora mulva jott a valasz.
Es mindig bejott a szava.
Rengeteget segitett nekem, es meg rajtam kivul rengeteg nonek, lanyoknak, asszonyoknak.
Ha be irod a googleba Dr Hamvas Ferenc fogod latni mennyien kerdeztek mar tole, irtak neki, es mindenkinek valaszolt.
Probald ki , barmikor eszedbe jut valami ird meg neki.
En pl most a mogyorot kerdeztem meg tole, mert ugy kivanom.
Varom a valszat.
Persze nem az igazi nevem irtam neki, mert ezt akarki elolvashatja.
De nezd meg nyugodtan, hatha tud neked is segiteni.
Ez egy otlet.
Puszi!!
Vendég

Sziasztok,

Georgia
Igen, én is olvastam, hogy allergiás lehet a baba rá később, bár azt írták, hogy lehet, de ne sokat, szóval szerintem ha havi egyszer eszel, akkor semmi gond nem lesz, eddig én 2-szer ettem, mert imádom, de akkor még nem is tudtam, hogy nem szabad enni. Nagyon szorítok neked! Biztosan minden rendben lesz! :) Majd gyere a hírekkel! Nálatok van a 19. héten genetikai uh, ahol a genetikai rendellenességeket nézik?
Nekem is volt szerencsém a dr. Úrhoz, néha fanyar válaszai voltak, de tény, hogy mindenkinek válaszol, s van úgy, hogy negyed órán belül :) nekem segített már többször is, Dike én ajánlom neked! Bár tuti, hogy sokszor fogsz majd nem tetsző hangnemű választ kapni!

Dike
Na ez így már valami! :) tök szupi, nagyon szép pocid van :) ez egy igazi 12. hetes pocika :) az előző nyújtott képen nem igazán látszott, de így már szuper :) és hogy vagy? Remélem sokat pihensz, én vasárnap óta alig csinálok valamit, tegnap pl. egész du. tv-t néztem, neteztem annyira jól esett :wink:

Ancsuka
Nálunk is van karácsonyi vásár, vagyis Győrben, de ott nem lehet próbálni, vagy ha lehet is, akkor a jég hidegben :( Én most nagyon nem tudom eltalálni a méretemet, mert sok helyen még az xl-es pizsi is kényelmetlen volt, itthon mega régi pizsijeim l-esek és tök jók, hogy nagyobb gumit fűztem bele. De majd körülnézek, mert nem ártana ilyen spéci pizsama. Tescoban néztem ott is megkötős derékkal árulnak, de azok rettenetesen vékonyak és nem jó anyagból készültek, de az nem kismama pizsi volt. Én simán átalakítottam a pizsamáimat :) Szülés után majd úgyis hálóinget hordok, gondolom én.....abból van jópár, mert a műtétes időszakomban abban voltam kórházban.

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Egy kis segítségre lenne szükségem, sajnos :( totál elszomorít a dolog. Szóval egyik barátnőméknél a sperma mozgása nem valami jó, Fer14-et írt fel neki a doki, de még mit lehetne szedni, milyen vitaminokat, ami segít? Előre is köszönöm a válaszokat!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok

Voltam a szulesznonel, szepen nott a mehem, es egybol volt szivhang is :D :D , plussz rengetegt mozgott!!
Jo erzes volt nagyon!!
Jovo csutortok genetikai uhu, es ha megmutatja magat megtudjuk mi lessz :D :D !!
Dec 30. ismet szuleszno, januar 12 cukorterheles :D :D !!
Mogyorot lehet enni :D :D !!
Puszi mindenkinek!!
Kesobb jovok!!
Vendég

Zitácska!
E és C vitamin tuti :wink: van még valami,de azt nem tudom,talán Zsu :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

zita!köszi most jól vagyok, tegnap volt végbél görcsöm én már csak így hívom,rettentő fájdalom,de hála istennek nem a hasam.

georgia!örülök, h minden rendben volt:)) okés majd,ha lesz kérdésem lehet írok neki.köszi

ma vettem nagyobb bugyikat,meg melltartót,eddig 70,75 B hordtam,most 80 C :)

KépKép
dike

Sziasztok,

Georgia
Örülök, hogy minden rendben volt ma :) De én tudtam, hogy nem lesz gond :) Én jövő hét szerdán megyek UH-ra, de már alig várom, remélem kukit rejt a lábai között :wink:

Dike
Nekem is a 12. hétre 80 C kellett, bár nekem 80 B-ről, hál'Istennek most egy kicsit leállt a cicinövés nálam itt :) úgyis nagyok lesznek szoptatáskor. Próbálj meg minél többet pihenni, én az 12. hétben tiszta fáradt voltam mindig, persze most is vannak ilyen napok, s sokat aludtam :)

Cukigabi
Köszönöm szépen az infót :) Remélem segít nekik, nagyon izgulok értük, mert tudom mivel jár, s itt mind tudjuk mivel jár az egész lombik :( de a végén nagy az öröm :) szerintem sokkal nagyobb, mint akinek spontán sikerül!

Ezt megint csak azért írom le hátha nektek is volt anyucik, ill. nektek is lesz kismamik! Szóval nekem a cicim sokat viszket, s most már a bal kiütéses is :( utánaolvastam a neten, s mindenki mást mond, pl. babaolaj, terhességi csíkok elleni krém, s egy bőrdoki hidrofilos krémet, ill. mosakodókrémet ajánl. Remélem elmúlik, mert nem akarok dokihoz menni, mert úgyis idemennék a házidokihoz, s én félek a beteg emberektől, mert most valami hülye vírus van, egyébként ilyenekben nagyon jó a dokink.
Anyucik! Ha nektek is volt ilyen, akkor várom a tippeket! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Nekem ugy a 10 heten kiszaradt a bal melbimbom es kornyeke, majd bevarasodott, es jobb mellbimbom is, de az nem annyira.
Nagyon fajt, kaptam ra kenocsot, es helyrejott.
A szivecskejet hallgattuk, es a hasam tapogatta meg.
Itt nem nezik a mehedet belulrol amig nincs panaszod.
Uhura a 20 hetes genetikaira, en is jovo het csutortokon megyek.
Remelem nem lessz gondd!!
Megkaptad a privin a valaszomat?
Puszi!
Vendég

zita! én soha soha nem voltam fáradt eddig a terhességem alatt,ez a tünetem se volt van meg:)

KépKép
dike

Sziasztok,

Georgia
Nekem kiütés félés a mellem, de most Neogranormonnal kenem, ill. amit kaptam még múltkor mosakodókrémmel ill. testápolóval ápolom, csak helyrejön :wink: Igen, megkaptam, mindjárt megy a válasz is! :)

Dike
Akkor ilyen szempontból szerencsés vagy, de mindenkinek sajna jut valami, ha nem a hányás, akkor a szorulás vagy a görcsök.....

Ma reggel megfordult a bébim :) azért ennyire nem volt mosolygós a dolog, azt hittem szét reped a hasfalam, s odatettem a kezemet, s úgy kinyomta ugyanott a hasfalam :D s a jobb oldalon a hasam nagyobb volt :) átköltözött oda :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!
Elnézést, hogy betolakodok a topikotokba. A 2010. májusi babás fórumról vagyok!Smile
Azért írok, mert a kislányom szekrényét kipakoltam, és találtam egy csomó olyan ruhát amit nem is hordott, vagy éppen nagyon kevésszer volt rajta! Ezeket most szeretném eladni! Ezért gondoltam arra, hogy írok Nektek, hátha valakinek megtetszik valami!

http://picasaweb.google.com/10721864840 ... directlink

Kukkantsatok be. A ruhák mind folt-, szakadás, és dohányfüst mentesek! Nagyon jó állapotban vannak, szinte újak! Akinek tetszik valami írjon, biztos meg tudunk egyezni! Ezen kívül van még három darab kismama farmerom. Akit érdekel priviben keressen és képeket is tudok küldeni a nadrágokról! Az egyik egy vastag farmer, a másik pedig egy szintén vastag H&M-es naci, a harmadik is H&M-es, de az vékonyabb!

További boldog babavárást, és még egyszer elnézést kérek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Zita

De jo, te mar igy erzed. sereg forog a hasadban?
En meg nem, de azt mondta a szuleszno, hogy a mehlepeny a hasfalon van ezert erzem kesobb erosebben, mint mas.
Itt nogyogyi vizsgalat nincs, csak ha panasz van.
addig nempiszkalnak :D :D !!

En tegnap este nagyon beteg lettem :cry: :cry: !!
A gyomrom ugy begorcsolt, es mellette razott a hideg, azt hittem nagy baj lessz. Fokhagymas hust sutottem, es ra 2 orara gorcsolt a gyomrom es razott a hideg :cry: :cry: .
Be vettem 2 paracetamolt, es lefekudtem.
2 ora mulva felebredtem, pisilni de ugyanugy szarul voltam.
Nem is aludtam jol.
Most mar jobban vagyok, legalabb nem gorcsolok.
Januar 22 megyek 4 D uhura :D :D !!
Puszi!
Vendég

georgia! jobbulást!
én 23.án megyek 4dre:))

zita! vááoo de jó érzés lehet:))

megjött a down kor eredménye.képzeljétek a leleten 11+3 nap van írva, pedig az uhus a papírra 11+5 írt,szerintem a vérévteles nő elírta. :evil: ez a két nap számít a kockázat mérésekor szerintetek?

PAPP-A SZINT 647.10MIU/L 0.94 MOM

B hcg 32.00NG/ML 0.66 MOM

NT 0.90MM 0.64 MOM

Down kockázat kevesebb mint 1:50000
edwards kór kevesebb mint 1:50000

szűrővizsgálat eredménye negatív.

megjegyzéshez meg az van írva,h a kockázat kiszámítása annak figyelembe vételével történt h a fogamzás mesterségesen elősegített.

KépKép
dike

Sziasztok,

Georgia
én is meglepődtem, mert még ennyire sosem forgolódott, aztán ha megnyomtam a pocim kicsit, akkor visszanyomott! :) De jó erősen, van benne kraft :)
Jobbulást kívánok! Nem lehet, hogy a fokhagymás husitól volt bajod? Nekem nem esik jól mióta babás vagyok, pedig szeretem :( jobban vagy már?

Dike
azért annyira nem volt kellemes, inkább elsőre ijesztő volt, de ki lehetett bírni :)
Én a Down-kórt mikor nézték 12+2 napos voltam, méretei alapján a 13. hétbe számítottam, de a vérvételi papíron 12+6 nap van, szóval szerintem tök mindegy :) a lényeg, hogy negatív az eredmény, nekem a Down: 1:12000, az Edwards 1:50000. Ne aggódj, szerintem nem számít, hogy mit írtak rá a papírra, legalábbis annyira napra pontosan nem, úgysem tudja az ember soha, hogy mikor fogant pontosan, legalábbis normál terhességnél.

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok Csajok!!

Élünk, csak Apjuk itthon van szabin hétfőig, így próbálunk minden közös percet kihasználni, de hétfőn jövök és megpróbálok visszakapcsolódni :D

Mindenkinek nagy-nagy pusszantás!!! :wink:

Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi

Írtam mindenkinek, erre Vivikém hazaért ideült és bezárta a net ablakot, na király elszállt amit írtam...... :? :?
Újra már nem írom.......

Dike a down kór, az a lényeg, hogy minden rendben hogy mit írtak rá szerintem ne foglalkozz vele.

Zitus nekem is szokott viszkető érzés lenni.

Georgia, örülök hogy minden rendben volt..... viszont a görcsnek már kevésbé..... vigyázz nagyon magadra.

Azt hiszem írtam, de röviden :wink: :wink:
Nekem megvan az AFP-t jó minden, mivel ikrek így nekem az érték magasabb, de így is értékhatáron belül van, 72valami és 80-ig jó.
Toxi negatív.
Jövőhéten megyek újra a genetikushoz uh-ra, az lesz nekem amit úgymond számít nem az AFP érték, mert készültem rá, hogy magasabb lesz, mondták és olvastam is.

Puszi csajok jó éjt

Ancsu

ancsuka

Csajok

Tettem fel az iwiwre kismama kepet 2 es uhus kepet is a regibol, es egyszerre egy parat.
Aki akarja nezze meg.
Az album cime
Kismamasag
Bikkesne es Bikkes Robi igy talaltok meg, aki meg nem az ismerosom.
Vendég

Gyancsi
Örülök, hogy jelentkeztél, s használjátok ki az időt, amíg hármasban vagytok, hogy apjuk szabin van :) mi megvárunk, de már alig várom, hogy gyere a mindennapjaitokkal. Nincs esetleg blogod? Szívesen olvasnám :)

Georgia
Megnéztem a képeket, szépen gömbölyödsz már te is! :) S jó sok uh-t csináltak neked, nekem összesen nem lesz ennyi! Itt nem igazán küldözgetnek uh-ra.

Ancsuka
Hogy vagy? Olyan ritkán jössz :(

többiek merre jártok? Meli, Bri, Betty, Zsu, Angyal, Vanili, Suzy???
Jó éjt, jó hétvégét!

Zita

Kép
zitácska79

Zitus,
Jön a karácsony, így vele együtt a készülődés is :)
Csütörtökön délelőtt vásárolni voltam a corába, nagy bevásárlás mert már nem akarok menni, majd csak jövőre. Mindent megvettem karácsonyra, szilveszterre :) ajándékok is majdnem megvannak Vivinek igen, nekem az a lényeg :)
Pénteken délelőtt a v.v papírokért mászkáltam, a dokimhoz az AFP-ért mivel jövő héten ugye megyek a genetikára és kell a profnak, majd a toxoért. Én nem az adott helyen vetettem le hanem ismerősnél így nekem kellett gondoskodni a beszerzésről is, de legalább nem álltam sorba a v.v-en.
Ma is szeretnék elmenni még megvenni a maradék ajándékot, de mindent még így sem tudok. Mindig valakivel megyek vásárolni, nem egyszerű összehozni.

Köszönöm, hogy hiányoltál, ez az oka a "hiányzásnak". :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Ancsu

ancsuka

Gabi

Boldog nevnapot!
Vendég

Georgia!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Ancsuka
Nekem még nem igazán sikerült kari ajándékokat venni, s tény, hogy tök jó lenne, ha valaki cipekedne helyettem is :) :wink: de ez sajna nem fog összejönni, mindenki mindig melózik, siet és kapkod, ez a hülye ünnepek miatt van, de úgyis összehozom és megveszem egyedül :)

Gabi
Én is nagyon boldog Névnapot Kívánok!

Most csak ennyire jöttem, nincs túl jó kedvem, bocsi!

Zita

Kép
zitácska79

Gabi! Boldog névnapot!

KépKép
dike

Zita

Ne idegeskedj, mert nemtesz jot a babanak!!!
Nyugi :D :D !!
Vendég

Zita-Dike!

Köszönöm-pusz Kép

Kép
cukigabi
Budapest

no csajok, mi van mindenkivel?????

Suzy a hétvégén nagyon szép képeket küldött emailben Ádámkáról, az a baba komolyan lányok olyan szép........
Van édi-bédi, cuki, tündéri baba, de széppppp na ő szép baba komolyan. Az arca, közeli képet kaptam róla.
Majd keresek nektek Viviről képet mikor picike volt.

Én jól vagyok, de őszinte leszek úgy vonszolom magam mint egy zsákot, és mi lesz még????? nincs túlzottan nagy hasam, de mégis. Sőt a kg sem vészesek sőttttttt, 67-68-al indultam most vagyok 70,5kg és lassan félidőhöz közeledek. Tudom simán meglesz a 80-85kg azt tudom :)

Ancsu

ancsuka

és íme Vivi bébi itt 3hónapos:
http://lh6.ggpht.com/_fRYs6X-84uQ/SzYac ... .03.19.jpg

itt egy éves:
http://lh5.ggpht.com/_fRYs6X-84uQ/SzYam ... .12.29.jpg

Még bele is könnyeztem...... de rég volt..... és már 6éves lesz a hó végén!

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magunkról!
Megvagyunk, de ez a nátha még mindig nem múlik, már több mint 2hete gyötör.Visszaolvasni nem tudtam, remélem mindenki jól van!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Helló Csajok!!

Ahogy ígértem jövök :D Ma vagyok először egyedül Lilivel, eddig még mindketten élünk :D Már odatettem egy mosást, reggeliztem, beágyaztam, fürödtem, etettem Lilit, most meg itt szuszmákol rajtam a hordozókendőben :D .....Jelentem tegnap voltunk egy hónaposak :D Hihetetlen, hogy szalad az idő.....A kisasszonynak is volt már 2 rossz éjszakája, a legutolsó konkrétan most szombatról vasárnapra, mikor is éjjel 1-től negyed 4-ig ő nem volt hajlandó aludni, csak nyöszörgött, kézben akart lenni minden áron.....ahogy letettem nyöszörgött és sirdogált, ahogy felvettem elhallgatott :wink: Úgyhogy rafkós már a kis Lilipók :D

Remélem minden kismamink nagyon jól van!!! :D

Gabi és Gergia-Nagyon boldog névnapot nektek :D

Most ennyire futotta Lányok, de igyekszem visszakapcsolódni :wink: Már amennyire majd a Főnökasszony engedi :D

Még később hozok én is képeket, csak le kell töltenem a gépről őket :wink:

Mindenkinek szép napot!!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, én nem nagyon emlékszem már az első napra mikor egyedül maradtam. Viszont arra tisztán mikor anyukám hazament, mert 2hétig minden nap ott volt ott aludt. Csak néztem Vivit majd apára és nagy kérdőjel bennem, hogy tovább. :)
de megvagyunk :)
Tejcsid van bőven? vagy tápszer? éjszaka milyen mennyit éberd efl? Cumi ügyben hogy álltok?
Merész csaj vagy hordozókendőben rajtad :lol: :lol: nem a hordozókendő hanem hogy rajtad. Ismerős a dolog :lol: :lol: :lol:
Ma egy hónapos? azta repül az idő rendesen :)

Nekem azt hiszem egyszerűbb dolgom lesz, bár még így is fogok elkövetni sok hibát mert sajnálni fogom őket. De már sokat tanultam Vivitől Vivi révén mit szabad engedni. Mondta nekem mindenki a magáét én csak a saját fejem után mentem...... :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.12.13 10:53-kor.

Ancsu

ancsuka

Gyancsi

Koszi!
De nincsen nevnapom :D :D !!
Majus 5en van :D :D !!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?