Sziasztok,
Szép a mai termés
nagyon sokat írtatok!
Georgia
Tényleg nagyon szép lehet, totál elképzeltem. Én is láttam ma Mikulást!
úgy örültem neki
Dike
Szerintem legközelebb, ha mész dokihoz kérdezd meg, ill. az uh-n is nyugodtan kérdezhetsz, én is szoktam!
nálam soha senki nem ússza meg a kérdéseket
Ancsuka és mindenki!
Voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, méhnyak nem lett rövidebb. Doki megint nem tudja mitől van, de minden rendben! Azért írt fel tabit, ha begörcsölök mondta hogy vegyek be nyugodtan: Pipolphen. Majd ha mégis gond van, az úgyis kiderül uh-n (persze ezt csak én mondom, a doki nem mondott ilyet).De biztos nem lesz semmi gond, legalábbis remélem. Pár napig extra pihit rendeltem el magamnak, aztán csak jobb lesz, úgy mint a múltkor! A pocim formája is változott, ugyanúgy mint a múltkori görcs után. Míg szombaton magasan nagy gömböc volt, ahogy látjátok a képen, na most lejjebb van a kis gömböc. Babám rugdos, úgyhogy biztos minden oké. Ja, és voltam védőnőnél, vizelettel minden ok. Megkérdeztem a teljes vizeletvizsgálatot, itt nincs benne a protokollban és csak indokolt esetben küldhet el vizeletvizsgálatra. A másik amit megkérdeztem, hogy a vasat miért nem nézték. Csak akkkor nézik itt, ha a hemoglobin, hematokrittal gond van, de az nálam jó volt.
Dike
Azt hiszem te kérdezted a múltkor hogy miben van vas: saláta, brokkoli, sóska, spenót, ja és a narancsban is van. A mandarint és a szőlőt a magas gyümölcscukortartalma miatt nem javasolják. Sokat beszélgettünk most a védőnővel, s megkérdeztem hogy ha magas a ph, akkor mit lehet tenni, lúgosítani kell
zöldség, gyümölcs.
Azt hiszem mindent leírtam, amit akartam!
Ja, és a doki szerint 18. hétben vagyok és jövő hét szerdán leszek 19+4 hetes, úgyhogy a vonalzóm jó
ez már biztos!
akkor megyek uh-ra dec. 15-én
bocsi a túl hosszú szövegelésért