Na,itt lennék,de csak kutyafuttában
Pihengetek a múlt heti takarítás után
,ma itthon nyaltam ki a lakást,a reggel óta most végeztem,de legalább végre sorra került a páraelszívó is
Most meg főznöm kell holnapra,mert végre tud fogadni holnap a pedikürős,de így korán kell elmennem itthonról és már nem érnék rá reggel főzni.
Utána barátnőzök,ugyanis szomszédok
Úgyhogy csak estére érek haza,mire jön a lányom is a suliból.
Hogy őszinte legyek jó volt kicsit a babanettelenség,teljesen megnyugodtam,nem egyfolytában a babán jár az eszem,végre jól érzem magam,és hát a itt van a lányom is,vele is foglalkoznom kéne,hiába nagy.De azért nem voltam elvonókúrán,olvastalak ám titeket naponta
Nócika,
mikor született meg az új név,a Tímea?
A régi vonalzón csak a Regina volt,vagy nem?Ennyire nem lehetek szenilis
Szegény párod,drukkolok,hogy azért a közeljövőben eljusson fogdokihoz
Pendi,
nálad is repülnek a napok....te hol tartassz ciklus ügyileg?
Kitty,
ügyes lány vagy te
tudja ezt a tanár is,azért kapsz 5 anélkül is,hogy ott lennél
Melaszka,
hát ki,csak sosincs vége....egyelőre legalábbis.Hú,itt is nagyon meleg volt ma,szerencsém volt,hogy múlt héten azért még nem volt ennyire.Nem bírom a meleget,sőt,utálom.Kedvencem a tél
Ezek szerint akkor Marcit nem zavarja a meleg,az jó
Bridget,
párod beszólása
,lehet csak jópofizni akart,már megbesézltük,hogy ők másként értik a dolgokat,mint mi.Gondolta milyen vicces lesz.Nemá' hogy nem tudta,hogy ebben a hónapban már kismama lehetsz?
Hiszen aláírt már mindent,nem?
Juj,de izgi,nagyon várunk holnap a hírekkel.
Nekem ma megjött,végre,mert már 3! napja pecsételő vérzésem van
Soha nem volt még ilyen,csak most,meg most 2 hónapja előszőr.Ez mit jelenthet,nem tudod?
Mármint mitől lehet?Utánanéztem,egyik helyen azt olvastam sárgatest elégtelenség,máshol meg az teljesen mást jelent.A nőgyászok azt írták,ez nem befolyásolja a teherbeesést,mindenkinél másként zajlik le a ciklus
--csak gondoltam hátha te olvastál erről,tájékozodottabb vagy nálam,azért kérdeztelek.
Mi lehet a gépeddel?