Új privát üzeneted érkezett!

Kép

ZSu
Jaaa igy mar okes...hat gondolom a koncentralas se megy annyira :roll:

Noci
Fuu aztan meg majd jon Zsu 8) Aztan meg en :oops:

Kitty
:?: :roll:

Enis
Ma mar vasarnap van :!: :idea: :roll:

Kata
:?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,
igen,vasárnap,csak készülünk az erdőre,egy távoli ismerősünk fiának szülinapja van.Még mennem kell venni neki valami ajándékot,de fogalmam sincs mit,hogy se drága,se gagyi ne legyen.Amúgy 2 éves :D

Hajrá tűszőnövesztés :lol: Iszol sokat,igaz?

Kitty,
nagy ölelés nektek,és kitartást,remélem hamarosan túl lesztek ezen az időszakon,és anyukáddal nem lesz semmi gond.

Többiektől bocsi,még annyi,hogy nagyon cuki cuccokat vettélZsú Benőkének :lol:
Kedden már szabad leszek,akkor jövök
enis

Enis
Okes csak mielott nem jelentkeznel gondoltam kerdore vonlak mar :lol: Es latod milyen jol tettem jottel is :wink: :) Szulinapi zsurrol majd meselj milyen volt es hogy vegul mit vettel? 8) Fiuknak mindig valami kocsit vgy ilyesmit szoktak 8) Hat holnaptol belehuzok a vizesflakonokkal mert novesztenem kell az endomat vgy mit amibe a baba agyazodik 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én csak olvastam jelnetm élek, de már lépek is! Holnap leszek délelött jövök!!!!!

Csók a ti egyik kismammerotok!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szisztok!

Bocsi, jelentem még élek, csak nagyon el voltam havazva. meló, aztán a másnap teljesen elmegy a pihenéssel, és a következő takarítás, főzés, mosás. Mire észbe kapok, már megint meló.

Bridget
Nálad napról napra történnek az események. Mostmár elég közel jársz az eredményhez. :)
abban teljesen igazad van, hogy kár úgymond elpocsékolni egy tüszőt lombikhoz. Ezt a doki is megérthetné. NEm kevés pénz, és miért ne lehetne többet is beültetni. Ahhoz meg még le kell többet szívni. Remélem lesz több tüsző is. Holnap nagyon szorítok! A clostyt akkor mikor kezded? Még jó, hogy te ennyire képben vagy az ügyben. Legalább tudod egy kicsit irányítani a dokit. :) Annyira jó, hogy itt tartotok! Nagyon megérdemelnéd már, hogy ringathasd a babádat! De ezzel a tempóval hamar meglesz! meglásd!!! :) nagyon szorítok!
Gratulálok a 8888-hoz! :)
Az a vicc fenomenális volt. :)

Melaszka
Remélem Marci baba már nem nyűgi. Milyen szurit kaptatok?

Kitty
nagyon sajnálom anyudat! De biztosan nem lesz baj! nagyon szorítok nektek! Kitartást! És nagy kalappal!!!!

Zsu
Milyen helyesek ezek a rucik! :) A kis lurkó meg igazán megmutathatná magát, hogy célirányosan is vasárolhass rucikat. :)
a tanárodat meg sajnálom. Jó fatal volt.

Nócika
Csorgattasd csak a nyálunkat! De azok a töltelékek milyenek? Hogy csinálod? A meggyes-túróst meg a társai. Nagyon jól hangzik. :)
Azért vigyázz azzal a csavival! Mostnaában elég csalóka a meleg! Nehogy egyszer összeess valahol! Vigyázz magadra!
Ja, értem! csk előkészülsz apának a papírokkal! :)
A tejcsivel úgy jártam, hgoy kitölöttem, és elkezdett olyan hányingerem lenni, hogy a gondolattól is rosszul voltam, hogy megigyam. Aztán elmaradt. most a Veleriánával próbálkozom, de az sem a legjobb. Tegnap megjött, és nem tudtam még azzal sem aludni. 2-ig néztem az órát.
a nappaliban alvásról már én is gondolkodtam. Lehet, hgoy kipróbálom.Ma megyek veszek szivacsot is, és csinálok új párnát is. Lehet, hogy azzal is baj van.
A cicát sajnálom! Lehet, hogy csak kicsit le van gyengülve, de nincs nagy baj.

Enis
Jól kidolgozod magad! nem is csodálom, hogy már nincs kedved ide már jönni.
De a jövő héten várunk! Azért próbálj meg pihenni is!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat, aranyosak vagytok :) Reméljük, minden rendben lesz!

Bridget,
mi a helyzet a szobatárssal? Beszélt már valaki a fejével?
Lánc van már?
Azért kell műteni, mert nagyon nagyra nőtt: 16*15*10 cm, és nyomja a májat is. Bár mondták, lehet, hogy csak folyadékkal van tele, és azt kell leszívni.
Még nem tudjuk...

Zsu,
sajnálom a tanárt :(
Rucik édesek, nagyon jól fog bennük kinézni a babád!

Nóci
te miket vettél?

Pendi
mikor leszel otthon? Vmikor talizhatnánk, úgyis most sűrűbben fogok majd járni kis városkátokban.

Anyu ma megy vérvételre, aminek holnapra lesz eredménye, holnap meg szövetmintát vesznek.

Én most itthon vagyok, múlt heti vizsgám 3 lett, és a másik, amire el sem mentem (sőt még órán se voltam sose) 5 :lol:
Így letudtam a vizsgákat szerencsésen, most már keresek melót ezerrel, csak eddig kevés sikerrel...
Vendég

Sziasztok!

Kitty! Örülök, hogy ti is haladtok anyuddal! Biztos minden rendben lesz! Csak hinni kell!!!! Nagyon sokat gondolok ám rátok!!!!!
Én nem vettem sok mindent, de a héten majd csinálok képeket meg a pocimról is hisz 27 hetesek leszünk szerdán és ez fantasztikus!!!!

Pendi! Örülök, hogy azért írtál! Sajnálom, hogy a tejcsis dolog nem jött be! Pedig jobb mint a valeriános! Mert azért az egy nyugtató! nem kéne arra rászokj!!!! Hiába csak esténként egy szem az akkor sem megoldás!!!!
Vigyázok én a meleggel! mikor árnyékban vagyok semmi gond csak a tűző napon ne keljen kint lennem, mert az a gáz! De egyébként minden rendben!!!

Enis! Várjuk a keddet!!!

Brid! Lesznek majd fotok???!!! :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
Mar szedem a 3.cn-tol :!: Azert is megyek tuszokukucsra holnap akkor lesz meg az 5.gyogyos nap es,hogy mennyit tudtunk kihozni a clostival 8) aztan szerintem hetvegen leszivja oket :shock: 22-23-an mar muszaj lesz mert aztan jon a pem es nem lesz mit leszivjon :shock: Apacska meg tegnap tett egy olyan mondatot aminek nem ngyon orultem foleg ha poenkodott :? eleraktam a szamlat...es kerdi mikor lesz a leszivas mondom szombat korul :roll: hgy ne mondjam szombaton szobatars szulinapja lesz :oops: de mi reggel megyunk :roll: es hogy akkor en most probalok ebben a honapban teherbe esni :?: :!: :shock: na erre kikerekedtek a szemeim ne felj....ez nem tudom mit hitt mondtam neki es a dvd-n is rajta volt 3.cn-tol szuri aztan jon a leszivas az x.nap aztan ra 3napra vissza....az egesz egy ciklusban megoldhato :roll: Erre mondtam neki,hogy mer mondom fagyasztani akarsz nem ertem :?: :idea: :roll: mondom egyenlore azt sem tudjuk van e tuszo es ha van az ures-e vagy van benne pete merthat az se utolso szempont :roll: semmit nem tudok...mondom fagyaszhatunk ahogy akarok aszongya miert ahogy o akarja mondom mert en nem eroltetem a dolgot en mndtam neked,hogy varok ameddig akarod :roll: Persze ez olyan kisse mosolyosva ment le nem olyan halal komolyan :roll: de akkor is ilyennel ne viccelodjon mikor alairta a papirokat is meg tudja mirol van szo :( nem esett jol na...ugyhogy ma megmondom neki uljunk le es kicsit beszelgessunk mert holnap megyek a dokihoz vgy jojjon velem vgy talalja mostmar ki mit akar mert ne nezzen se engem se a dokit hulyenek maaa :x

Bar nem biztos szeretnem ha jonne mert ahanyszor megyek mindig ugye jonnek a rosszhirek es allandoan a siras kerulget a doki elott... :oops: nem akarok apa elott sirni ha pl kijelentik :roll: :oops:

Kitty
Nem vettem lancot mert nem ismerem a stilusat nem lehet igy vasarolni :roll: Szobatarssal enm beszelt senki....de nefelj ma elfogyott az obliti :lol: en hasznaltam el az utojat :wink: sot meg most itt van 2ismije is a szobatarsnak akik a nappaliban alszanak asszme ma mar mennek vegre haza :roll: hat vasarnap hajnalban csrgott apa teloja,szobatars volt!hogy osszevesztek a barinojevel es elment a diszkoban otthagyta oket de nala van a kulcs...ezok meg jonnenek haza es,hogy minnya nyomja a kaputelefont engedjuk be oket :twisted: Gondolhatod :twisted: szombat hajnalban se volt kulomb akkor meg hazajottem szinten valami 2masik ismivel es ott orditoztak meg beszelgettek az ajto elott mindha mit ot se lennek :twisted: Kikeszitoek komolyan....a konyhat folyamatosan en teszem rendbe met nem birom megallni de ma majdnem szoltam...pont ment es megcsinaltam maga utan :roll: De legkozelebb szolok nem erdekel tovabb.

Anyudrol azert remelem hamarosan jo hireket hozol :roll: Mikor lesz a mutet vgy mikor megy dokihoz legkozelebb :roll: Na most olvasom ma is megy megy holnap is :) orulok,hogy halad a dolog akkor mar a heten kiderul valami 8) Vizsgakhoz gratula :!: Melokereseshez meg sok sikert 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid!
Hát el hiszem, hogy rosszul eset a tegnapi beszélgetés a pároddal, de azért remélem, hogy csak viccből szánta! Mert azért mikor az ember ennyit jön megy a dolgok után jól esik egy kis támogatás vagy egy kedves szó! DE remélem minden rendben lesz és ma mikor leültök beszélgetni tisztáztok mindent! És hogy Ő is 100%-osan akarja és nem csak a fagyaztást!!!!! És szoritok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Milyen fotok :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Csinálok képete a pocimról meg néhány kisruciról! Persz, ha nem baj!!!
Valahogy egyre szebbnek látom a pocimat! És valahogy egyre kerekebnek! És tegnap egy cigány asszony azt mondta fiam lesz! Amitől beparáztam, mert akkor mit csinálok a sok kislányruhával??????

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Szerintem is csak hulyult vgy nem tudta ez ilyen gyorsan megy :roll: mindenesetre semmibol nem volt kihagyva es ngyon rosszneven vennem ha ilyennel hulyeskedne :roll: :roll: Mert ugy ahogy mondod most tamogatas kene nem a hulye poenok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Jaaaa ok mar azt hittem nekem kell hozni valamit :lol: Johetnek a fotok 8)

Csucsu
Hol vgy ma hetfo van te meg meg sehol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaa en Noci klafa az uj vonalzid 8) 8) 8) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok! Hogy tettszik az uj vonalzim????? Nekem bejött!

Ma fejfájással ébredtem azt hittem azért, mert éhes vagyok! De még mindig fáj és olyan kotyagos vagyok! Azt hiszem ma nem sok mindent csinálok! Bár lenne mit, mert tegnap épp csak megföztem! Sőt oriási szégyenemre el sem mosogattam pedig nincs sok!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Brid! Hát igen ez valószinű! Lehet tényleg csak nem tudta, hogy ez ilyen gyors lesz! Azt hitte tovább huzodik majd a dolog! MOndjuk itt MO-n nem tudom mennyi idő, de bizti több!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Köcce a vonalzi diccset!! Csak azért cserélgetem, hogy tudd milyenek vannak, hogy amint neked is iolyenek kelenek legyen jó kis elképzelésed!!! Mert ugye a köv hónapban már neked is ilyet kell feltenni!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
És igen én hoznám a képet!!! DE most hogy mondod asszem te is tartozol egy képppel! Méghozzá a mekis kéeppel mikor megkértük azaz kérted a csajszit, hogy fotozzon le minket mikor talizunk!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Emlitetem apanak,hjogy otthon 5lombik ingye van :roll: aszongya akkor mert nem csinaljuk ott?Mondom es hogy :?: :idea: :roll:
Vonalzi ugyben meg mar kivan nezve melyik lesz 8) Beulti napjan(remelem lesz ilyen :roll: )be is illesztem 8) En amugy tudod szeretem ha cserelodnek a vonalzik :wink: Fejfajas monnyon le :twisted: a mi kepunk a masik sim kartyan van amit nem tom merre tettem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ingyé????? én nem igy halottam! Én ugy hallottam, hogy 1milla! Mert anyunak a kolléganöjének így lett unonkája! És a sok szurival meg mindennel együt ennyire jött ki! Nos nem tom! DE egyébként egyszerű lenne! Jönne veled haza MOra apácska! És megismerhetné a szülőhazádat! Akár milyen is!!!
Hát igen én tudom, hogy te szereted a vonalzokat csinálni cserélni rakni!!!!! Mert te egy színes egyéniség vagy!!!! Lehet minjá megyek ebédelni apuékhoz, mert még mindig fáj a fejem! Nem értem én ezt! meg asszem iszom egy mogyoros kapuccsinot!! Olyan finit sikerült vennem, hogy csak na!!! Aztán mára ennyi a nasizás, mert holnap megint vérvétel! Utána usgyi haza, majd át tarcsára mert holnap kezdödik a szülésfelkészitő, de azért felhivom öket tuti ami tuti alapon! nehogy potyára körbutazzam pestet! Mert napközben nincs közvetlen járat ugytudom, de majd még azt is megnézem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Lánykák! :)

Bridg! :)
Nagyon jóü hogy így haladsz, de apa amit mondott, te hogy érezted?Viccnek szánta, azt kellett a hangjából érezned :? De csak nem...... :? :wink:

Nóci! :) Várjuk a képeket, gyorsan, gyorsan :lol:
Milyen vagány a vonalzód! :wink:
Cica hogy van?Nem lehet macskanátha?Vigyázz, mert fertőző!!!Cicáról cicára nagyon, de emberre is lehet.Egyébként toxoplazmád nézték?Ha nem, akkor ne macskázz!!!!!!!Vagy ha negativ vagy rá.!!!!!!Macskát tényleg kerüld!Toxo fertőzés vetélést okozhat!

Pendi! :)

Úgy zajlanak az események körülötted, nem unatkozol! :)

Kitty! :) Anyucikádért imák mennek!Bizzunk benne, hogy nem lesz baj :wink:

Zsu :) Nagyon édesek a rucik!Gondolom, be sem tudsz velük telni!Én órákig nézegettem őket mindig ilyenkor! :)

Enis!Kidolgoztad magad?

Csucsu?
És Katával mi lehet?
:shock:

Mi még anyuéknál vagyunk Hőgyészen, Marcell nagyon édes, jókedvű, itt iszonyú meleg van! :roll:
Vendég

Noci
Ma hogyne lenne ingyeeee :wink: meddosegi okokbol kert lombik 5ingye van :!: azaz ingye az az hogy a dokit az uhukat a gyogyot te allod de konkretan a minden mas reszt a tb all!!! :roll: es az 5.sikertelen utan kell fizetni...nem tom mennyit de lehet akkorul jon ki bar nem hinnem :? itt japoban 1.4milla :roll:
felvan itt is sorolva mi mennyibe kerul;

Minden szamot amit most irok azt 2-vel kell szorozni!annyi a forinti megfeleloje :wink: kb mert amugy kicsit tobb :oops: de igy egyszeru szamolni :wink:

pl a tuszok leszivasa es elviszik oket a 3.napig az 367.500yen
aztan az ICSI az kulon 100.000yen(nekunk ez kell mert orulok ha petim van nem hogy meg kiserletezzek is veluk megtermekenyulnek-e vgy sem :roll: ) aztan van a fagyasztas is ami 3db-ot fagyaszt egytegelyebn 73500yenert aztan minden egyes kovetkezo tegely mar csak 52500yen :roll: kulon kerni lehet,hogy elvigyek-e az 5.napig :roll: de akkor csak a legjobbak jutnak be de nagyobb a valoszinusege,hogy terhesseg lesz a dologbol na az 73.500yen :roll:

Ezt most mind bekell fizetnunk meg a petik leszivasa elott es akkor majd megnezik mit is hasznaltunk fel ezekbol az opciokbol es a tobbit visszautaljak :roll: azaz ha pl nem is lesz petim(tudom rossz pelda :? :lol: )szal akkor nincs se fagyasztas se beulti se nem kiserik el az 5.napjukig :roll: az a love visszajon :roll: vgy ha csak 1-2van azokat se biztos elviszik 5.napig :roll: Jah es persze amikor megkapod oket az +52500yen :roll: szal a beultetes se ingye van bar az lehet csak a fagyibabokra vonatkozik :roll:

Szal otthon ingey van de apanak olyan melohelye van ahol nincs ilyen hogy akkor veszek ki szabit amikor akarok meg betegallomanyban se lattam :!: Ugyhogy nem tudom hogy lenne megoldhato,hogy a nagy napra mindig epp ott legyen...rizikos meg kulon elni sem akarok tole :? :roll: Szal ha mar minden cerna szakad majd felhozom megint de most sikerulnie kell es kesz 8)

Melaszka
Hat mosolyogva kerdezte de elotte pl azt kerdezte,hogy miert kell a fagyasztast is kifizetnunk nem arrol volt szo,hogy nem fagyasztunk :?: (marmint ugye nincs mit fagyasztani ezert visszareakjuk egybol ami van azt az egy epp ero tuszot!)
aztan elmagyaraztam neki lehet,hogy a gyogyoval sikerul sok petit csinalni...de a doki nem hisz benne hogy muxik es itt elore fizetunk es levonjak mit hasznaltunk fel a tobbit meg visszautaljak...aztan jott az a kerdes :roll: szal nem is volt logikus :roll: Azert gondolom,hogy poenkodott...de azert egybol megallt az uto azt gondolhatod :roll: Tudja ngyon jol,hogy mivan...o kerdezte meg mivan akkor ha azt az egy erot rakja vissza azt lehet-e?akkor mi a kerdes :roll: na es ugye max 2honapunk van hatra aztan koltozunk...ugyhogy a dokinak nincs sok ideje se 2ciklus :roll:

Itt is ngyon meleg volt :roll: Meddig maradtok anyudnal? :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nos visszatértem!
Meg ebédeltem és el is mosogattam és ma megint felsőpörtem! De ezt nem hiszem el! Szinte nem is vagyunk a lakásban és mégis annyi dzsutkó jön össze, hogy az hihetetlen!

Melaszka! Kérdeztem pont a védőnőt a multhéten a toxoplazmáról és aszonta, ha van is akkor az már volt mivel az állatkáim már régen velem vannak! Szal kizárt! De szerintem jövöhéten ugye megyek a 28.heti uhura meg vizsgálatra így majd lehet szólók a dokkernak is! Már csak az én megnyugtatásom véget! Ugy is szurnak minden kedden most egy csővivel több vagy kevesebb már nem oszt szoroz!!!
Itt is rohadt egy meleg van! Tényleg! Meddig lesztek anyudéknál??

Brid! Ezek a számok elég durván hangzanak! Nos az anyum kolléganőjééknél nem tom pontosan hogy volt csak mondom azt tudom, hogy k@rva drága volt és nagyon megterhelte öket anyagilag!
És nem csodálom, hogy párod melóhelye olyan ahol nem létezik se betegség se szabi! Az nem MO!!!! Itt minden kis szire szóra mennek az emberek táppénzre! Meg is látszik az országon!!!!

Amugy beszéltem a korházzal a holnapi felkészitő miatt és lesz! Szal holnap reggel vérvétel utána usgyi korház szülésfelkészitő utána irány vissza haza diabetologiára! Ugyhogy holnap elég tré napom lesz! csak azért imádkozom, hogy nelegyen ilyen dög meleg mert akkor tuti lesz egy össze esés!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, na ja, én velük dolgoztam 5 é vig, szó szerint közvetlenül, és nega voltam a toxora!!!!!!! :roll:
Vendég

Melaszka!
Mit csináltál te a cicusokkal, hogy velük dolgoztál???

Kép

Kép

Kép
nócika

Én egyébként most kibuktam!
Apa szólt csütörötkön, hogy fáj a foga kérjek neki időpontot! Nos pénteken aszonták nincs rendelés, majd hétfön! Ma telefonáltam és aszonták nincs rendelés TALÁn majd holnap lesz! Most kérdem én mit csináljon az akinek fáj a foga?? nekem is kéne menni, mert kijukadt egy fogam!!! Sőt még az elejéről vissza maradt egy tömés szal ketött kéne tömni! Kasa!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Csak 1 fogorvos van nalatok :?: :shock: Jo sok dolgod lesz holnap :o itt is marha meleg van en kivgyok a melegtol ngyon foleg,hogy a melegutesek is ugye jonnek nekem :x Holnap en megyek tuszokukucsra 8) Melaszka meg allatorvos 8) :lol:

Csajok
Nem biztos,hogy jovok ma mar mert szaraxik a gepem mar napok ota valami gbasz van de senki nem akar ranezni mi lehet vele...a skype-om meg fagy mint allat ott sem tudok csacsogni :x
Holnap tuti jovok a hirekkel :wink: Pusza

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Hát igen lesz dolgom holnap! Nálunk nem csak egy fogorvos van hiába van 4, de nem fogadnak, mert a városkánk kerületekre van osztva és nem fogadnak még sürgüs esetben sem! De az még hadján, de senki nem rendel most!!!
Holnap mindenképp nézem mjad, hogy mi volt a kukucson, de csak este tudok ránézni!!!
A géped meg monnyon le!!!!!!!!!!! Nekem a fejfájás lemondott!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na,itt lennék,de csak kutyafuttában :oops:
Pihengetek a múlt heti takarítás után :lol: ,ma itthon nyaltam ki a lakást,a reggel óta most végeztem,de legalább végre sorra került a páraelszívó is :oops: Most meg főznöm kell holnapra,mert végre tud fogadni holnap a pedikürős,de így korán kell elmennem itthonról és már nem érnék rá reggel főzni.
Utána barátnőzök,ugyanis szomszédok :lol: Úgyhogy csak estére érek haza,mire jön a lányom is a suliból.
Hogy őszinte legyek jó volt kicsit a babanettelenség,teljesen megnyugodtam,nem egyfolytában a babán jár az eszem,végre jól érzem magam,és hát a itt van a lányom is,vele is foglalkoznom kéne,hiába nagy.De azért nem voltam elvonókúrán,olvastalak ám titeket naponta :D

Nócika,
mikor született meg az új név,a Tímea?
:shock: A régi vonalzón csak a Regina volt,vagy nem?Ennyire nem lehetek szenilis :? Szegény párod,drukkolok,hogy azért a közeljövőben eljusson fogdokihoz :x

Pendi,
nálad is repülnek a napok....te hol tartassz ciklus ügyileg?

Kitty,
ügyes lány vagy te :lol: tudja ezt a tanár is,azért kapsz 5 anélkül is,hogy ott lennél :lol:

Melaszka,
hát ki,csak sosincs vége....egyelőre legalábbis.Hú,itt is nagyon meleg volt ma,szerencsém volt,hogy múlt héten azért még nem volt ennyire.Nem bírom a meleget,sőt,utálom.Kedvencem a tél :lol:
Ezek szerint akkor Marcit nem zavarja a meleg,az jó :D

Bridget,
párod beszólása :roll: ,lehet csak jópofizni akart,már megbesézltük,hogy ők másként értik a dolgokat,mint mi.Gondolta milyen vicces lesz.Nemá' hogy nem tudta,hogy ebben a hónapban már kismama lehetsz? :shock:
Hiszen aláírt már mindent,nem?

Juj,de izgi,nagyon várunk holnap a hírekkel.
Nekem ma megjött,végre,mert már 3! napja pecsételő vérzésem van :roll: Soha nem volt még ilyen,csak most,meg most 2 hónapja előszőr.Ez mit jelenthet,nem tudod? :roll: Mármint mitől lehet?Utánanéztem,egyik helyen azt olvastam sárgatest elégtelenség,máshol meg az teljesen mást jelent.A nőgyászok azt írták,ez nem befolyásolja a teherbeesést,mindenkinél másként zajlik le a ciklus :x --csak gondoltam hátha te olvastál erről,tájékozodottabb vagy nálam,azért kérdeztelek.

Mi lehet a gépeddel? :roll:
enis

Kutyafuttában jó sokat írtam :oops: :lol:
enis

Ja,és a tegnapi kirándulásunk eredménye 1 kullancs volt,bennem,Reni vette észre és ki is szedte a szemöldökcsípesszel,még nem volt befurakodva a bőrbe :lol: :roll:
(különben 1x láttam kullancsot,ez annyira kicsi volt,hogy azt hittem volna,ha én látom,hogy anyajegy :oops: )
enis

Szia Enis!
Örülök, hogy a másnaposságot csak tetözted! Bár aszt mondják kutyaharapás szörével! Nos holnap akkor tényleg eljön a jól megérdemelt lazitás ideje!!!
Drűgűm a Tímea név valóban nem volt kiirva, de egyébként már rég meg volt! Csak arra várt, hogy eljussak odáig, hogy uj vonalzit csináljak! Na és ezért került rá fel! Mondjuk apa nincs elragadtatva a Timikétől ezért lehet még az uccsó percben még átvariálom, mert hogy öszinte legyek ezt a nevet egy régi nagyon jó barátnőm után kaná aki ugy volt, ha lesz gyerekem Ő lett volna a kersztannya! Egyként várta velem mikor jön meg vagy mikor tesztet csináltam együtt ültünk a fürdöben és zizgultunk! De volt mikor...........! Na mindegy! Hadjuk mert sebek és fájnak! A lényeg, hogy össze jött egy fiú után egy lnnyal és tart náluk a nagy lámur! Igaz, hogy én sem vagyok egyszerű, de én sokat tettem értük és viszonzásra nem találtam! A lány azaz az Ő szerelme mufurc egy csaj volt! Vele nem lehetett beszélgetni nem volt társasági lény! Én ha bele gebbedtem sem! És beleuntam! erre a barátnőm Őt választotta! DE ha neki ez kell akkor legyen! Én sokat sírtam emiatt! De talán, ha hagytam volna magam, hogy sodorjon az élet ugy ahogy lett volna akkor lehet akkor sem vagyunk ma már barátok! Na mindegy! Ez van! Most nekem csak igazán ti vagytok!!! És ez elég! Bár nem talizhatok veletek bármikor nem hülyülhetünk de ez is elég! Majd csak lesz egyszer valaki akivel összejárok és felhötlenül lehet bulizni hülyülni! Majd egyszer téged is meglátogatunk mert mi imádunk csavizni! Különben is arra felé még nem jártunk! De ha ugy hozza a sors egyszer mi is szívesen látunk a családoddal! Imádok vendéglátoskodni és nem lakok messze pesttől!
A kullancsot sajnálom! Hál istennek, hogy valaki észrevette! Jó a sasszem a háznál! Mág én sem vettem észre senkiben csak a cicámban! És azt mindig a szomszéd szedi ki mert én nem birom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,
de jó sokat írtál nekem :D Örülök nagyon.

Azt észrevettem én is,hogy a nevekkel úgy vagyok,hogy mindig egy azonos nevű személlyel kapcsolom össze.
Akkor még nem végleges?Nekem mint Tímea nagyon tetszik,a gyerekkori legjobb barátnőmet is így hívják(tegnap velük-is-voltunk az erdőn),de Timike-ként nekem sem jön be.(nem azért írtam,remélem nem sértelek meg)Úgyanígy vagyok a Júliával,a Juli,Julcsától kiráz a hideg.
Valóban a lányom nevét még 12 éves korom körül döntöttem el.Ennek a TÍmea barátnőmnek egyik Mo-n élő unokatesóját hívták így.Addig senki ilyen nevűt nem ismertem,és imádtam első perctől.A második neve a lányomnak Annamária,az azért lett ez,mert apukámnak akartam kedveskedni ,tudtam,hogy az tetszik neki.Erre utána derült ki,hogy neki a Katalin a kedvence :evil:
De közben még volt az Eleonóra(férjem kérdezte,hogy az meg micsoda???) :lol: ,a Luiza(erre azt mondta nem elmebeteg a gyerek :roll: ),és még pár,amik most nem jutnak eszembe.Végül azt mondta mindegy(mi nem akartuk előre tudni a nemét),ha lány legyen amit én akarok,ha fiú,akkor Olivér Krisztián :roll:
Most meg azzal szoktam bosszantani,hogy volt egy Annamária nevű nagy szerelme,és azt mondom,azért adtam ezt Reninek,hogy őrá emlékeztesse :lol:
Egy kevéske időd még van meggondolni magad.Amúgy mi tetszik még?
Nálunk mostanában csak Tímeák meg Eszterek születnek 8)
enis

Nézte valaki az Eurovisiont?
Annyira drukkoltam Izlandnak :( ,a norvégokat hallani sem bírtam :oops: És mivel ennyien rájuk szavaztak,következtetni lehet a zenei ízlésemre :lol:

De tavaly sem az nyert,aki kellett volna :lol:
enis

Nócika,
sajnos nem lehet tudni,mi lett volna ha...
Én is sokmindent másként csinálnék a barátnőmmel (is).De most már hiába próbálok változtatni,nem érti miért pont most,mostanáig miért volt jó minden úgy,ahogy volt. :shock: De a régi sérelmek engem sem hagynak nyugodni :?
enis

Szép jó reggelt!

Apácska megpuszilt mint szinte minden reggel, de most megint nem tudtam aludni! De nem is baj, hisz hamarosan indulok lövetni magam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy csapolásra! Utána megyek a keresztanyumhoz onan rohanok a korházba, de elötte talizok a lánykám leendő kerijével, mert jön velem a felkészitőre! Onnan usgyi haza azaz rohanok a diabetologiára pofavizitre és csak valamikor este haza! Lehet ma már nem is tudok jönni!!!

Brid! Neked szoritok mára! Hajrá kukucs!!!!

Enis! Hát, högy öszinte legyek anyumnak se jön be a Tímea! Neki nem magával a névvel van baja, hanem hogy túl sok van belöle! Nekem meg tudja, hogy egyszer elmondja többet nem, mert minnél jobban tiltakozik annál inkább az ellentetjét váltja ki! Nos leht igy is ugy is, de majd meglátjuk! Amugy nekem még a Blanka is nagyon tetszik! Meg a Biankával szemezek még! Hát nem tudom! De amint felmerül még név, mert napról napra jutnak eszembe nevek! Érdekes mert mig nem tuttuk a nemét addig a fiú névben biztosak voltunk! most meg??? ha fiú lenne akkor is meglenne, de a lány is megvan már sőt talán több is mint kéne!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Enis
Gondolom jot tett kicsit a babanettelenseg....mostanaban en sem vgyok olyan aktiv...foleg,hogy dokiho jarok most :roll:
A paromrol emg jah ahogy mondod aszitte majd de jo poen lesz :roll: Persze,hogy alairt mindent....ott volt hallotta a dolgokat hazahoztam a dvd-t megnezte erti mirol van szo...poenkodott ennyi :roll: ez biztos valami japan humor :twisted: :roll: :lol: :roll:
Pecsetelo verzes a progreszteron hianya szerintem :roll: azaz a progi szinted alacsony :? na erre lenne jo egy hormonterkep :roll: ami nem all semmibol csak 3.cn a pe-korul es a 21.cn vv!Sominden kiderul es tenyleg nem egy nagy tudomany :roll: Na latom mar utana is olvastal...hat en is azt mondom...progi kell,hogy tamogassa a sargatestet a beagyazodashoz es megmaradashoz :roll: es ha nem termel eleget akkor nem tapad meg vgy a megtapadt baba elhal ilyesmi....azert szoktak ilyenkor a csajok szajon vgy huvelyen at szedheto tabikat nyomkodni :roll: A pecseteles az semmikepp nem veheto normalisnak...az mas kerdes mennyire ter el a normal szinttol :idea: :roll: De persze ezt en gondolom igy talan Kata doktorno ha jonne most o okosabb am ezugyben :) KATAAA :lol: :lol: :lol: Gepemmel nem tom mi van...ma muxik :roll:
Aztaaa a kulanccsal ngyon vigyazzatok!!!!!!!!!!!!!Mindig nezzetek at egymast az erdos setak utan!!! :roll: Lakast mikor adjatok ki?Mostmar akkor kulcsrakesz? :roll:

Noci
Lehet te mar csak delutan olvasod eztDe azert koszi,hogy erdekel mi van velem :)

Jelentes
Dokinal megvolt minden szerintem a menzim kicsit mindha nem akkor kezdodott volna amikor de aszonta a doki ez nem a menzi erejetol fugg...szla az elso piros napom akkor 13-an volt de verezgetni csak 15-en kezdtem el :roll: A lenyeg egyenlore a jobb oldalon latott 1tuszot a masikon meg semmit :? de aszonta egyenlore nem lehet josolni ebbol mert meg az elejen vgyunk ngyon...levett vert,hogy megneze az FSH-em ment-e feljebb a closti hatasara...es megnezi az E2 szintet is :roll: delutn 4kor csorgok vissza a lelet miatt es akkor megmondjak hogyan tovabb :roll: :?

Kicsit azert elkeseredtem na :roll: persze tudom meg csak 7.cn-en vgyok meg meg van ido meg minden...de ennel tobbre szamitottam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nóci
köszi! Képet várjuk!
Tímea nekem se nagyon tecc, de a Bianka igen :) Blanka volt a mamám is, de nekem nem jön be a neve (lehet azért, mert a nagynéném is, meg annak a lánya is). Nekem most a Kincső a szívem csücske.

Bridget,
Köszi!
Szobatársék elég kiakasztók! Múltkor te vettél mosóport, úgyhogy nagyon helyes, hogy vegyen csak öblítőt :twisted:
Van öt ingyen lombik itt, csak sokan inkább fizetnek, hogy gyorsabban menjen a dolog. Asszem a Budai Meddőségi Központban csinálják ingyé. :roll: A Kaáli fizetős intézet, ott nincs egy se ingyen.

Melaszka
köszi! Jó pihenést nektek! Itt is baromi meleg van, már most is :x

Enis,
persze, hogy tudja,hogy én titkon tudom :lol:
Pihenés nem árt, kicsit kikapcsolódni, elterelni a gondolatokat!

Anyu ma ment szövettanra, majd én megyek érte a kórházba, mert utána még benn kell lennie megfigyelésen :roll:

Főzni szerencsére nem kell, tegnapról maradt ;)
Vendég

Kitty
A kaali is tb-s :!: A lombik alapbol tb-s tamogatast kap 5lombik :roll: Legalabbis en meg nem hallottam,hogy valaki is fizetett volna :roll: a maganredelesert esetleg na meg a szurikert de amugy maga a lombikot tb allja :!: Az mas kerdes,hogy bemegy valaki hogy o lombikot akar :roll: De a papirokkal bizonyitott meddosegnel siman jar az 5lombik ingye :!:

Na csak neked megkerestem:
http://www.kaali.hu/teritesmentes-lombikbebi-program

Oblitot kenytelen voltam venni mert itt a bejarono es mosni kell mert o vasal :roll: de eldugom ezt az oblitot mintha csak elfelejtenem kitenni 8) bar szerintem majd o mos akkor oblito nelkul :? :roll:

Anyudrol irjal majd ha hazamentel mi volt :roll: sok drukk neki is
+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
na ezt nem tudtam, köszi! (de remélem, nem lesz rá szükségem :oops: ). Az ismerőseinknek kb százezerbe lesz, ez csak a vizsgálatok, meg beültetés :roll:

Öblítőt meg dugd is el! Ha anélkül mos, az az ő baja :twisted:

Majd jönnek az infók, amint többet tudok én is :wink:
Vendég

Kitty
Az injekciokat az meber maganak valtja ki az nem is szokott megallni 100-a50ezer alatt :roll: de maga a lombik ingye van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Visszacsorogtem :roll:
hat az eredmenyek nem igazan tudom,hogy mit jelentenek de sejtesem az van :roll:

7.cn
FSH 40
E2 69

2.cn
FSH 16
E2 60

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na kakukkosat mindenkinek!!!!!!

Bocsi az eltűnésért, de már itt vagyok.

Alakulunk, alakulunk.... picikém nő, mint a gomba hétről hétre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek, vagy a jövő héten, vagy az utáni való héten jönnek és megcsinálják a fürdőt (leverik a a régi csempét, kádcsere, csapcsere, új csempe fel), a wc-t is felcsempéztetjük, és leburkoltatjuk az erkélyt is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap már volt nálunk egy kőműves, ő 160 ezerért csinálna meg mindent teljesen. Plusz + csempe, kád, csap, szerelvények, stb.... 300 ezer lenne a vége.
Ma este is jön egy pasi, meglátjuk, ő mennyiért csinálja meg.
Meg pakoljuk a lakást..... kiszanálunk mindent, ami felesleges, áttesszük a bútort a gyerek szobából, ami most ott van, és ha kell. akkor festünk is apával. És hát ha szólnak, el kell hoznunk a bútort, amit már lefoglalóztunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval zajlik sz élet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kitty!
Gratulálok a vizsgákhoz :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Anyudnak meg küldök ezer és egy drukkot :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Nócikám!
Nagyon tecc az új vonalzók :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hajrá mára!!!!! Vigyél magaddal vizet!!!!!!!

Melaszka!
Hát tény, ami tény, mostanában majd minden nap előszedem azt a pár rucikát és nem tudok velük betelni.... és ráteszem a pocakomra, hogy melyik áll a pocakomnak jobban... a lányos vagy a fiús :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Nagyon remélem, hogy apácskád beszólása csak egy rossz poén volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Igenis dugd el az öblítőt, hátha akkor nem mos ennyit feleslegesen a szomszéd nője :? :? :? :? :? :?
Hát azt hiszem, nem kimondottan ezeket az értékeket vártuk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogyan tovább????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nálunk gyümileves lesz, meg zöldbabfőzi virslivel, utána jégkrém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello Mindenki!

Néha bekukkantok, de egyszerűen nincs időm meg erőm írni.
De most majd nekidurálom magam, talán ma este, mert egyedül leszek. Az a baj, hogy általában fél 11 mire ide tudnék ülni, de arra már nagyon álmos vagyok.
Most itt anyós, gyorsan megnéztem kivel mi van.
Képeket akarok rakni a babanet albumba, aztán ott majd meg lehet nézni.

Akkor remélem este tudok irni hosszabban!

Bridget! Jól írtál mindent, én is ezt írtam volna, kinevezlek segéddoktornőnek! :D :D :D :D :D :D

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kata
Tudom en,hogy olvaso uzemmodban azert itt vgy es olvasol mindet mint egy veeeegtelen regeeeeenyt :lol: En leszek akkor az asszisztens 8) :lol:

Csucsu
Nem voltal hetfoooon :roll: Lanykadrol pedig hozhatnal valami kepet :? melo ugyben v an ujdonsag? :roll:

Zsu
Furdoszoba ujitaaaas :?: :shock: Hat akkor elore felkeszitelek,hogy nem lesz ez olyan fun,mint ahogy te azt gondolod :oops: A por ugy fog szallni a lakasban nalunk 3eve volt 1evre ra mikor megvettem a lakast :roll: en nem voltam otthon igy nem zavart :roll: de anyumeeek aaaahh furdes rotyesz a zacskoba :oops: nem irigyellek :roll: es az a por a te aszmadnak nem hiszem,hogy jooo :shock: Es milyen jo penzert megcsinaljak :shock: en kisem merem mondani mennyi volt a mienk :oops: jo ott mondjuk a csempe az kozep arfolyam volt,szal nem occso de nem is a 8000/nm :oops: Mindenesetre sok cserencset hjozza!!! 8) :lol:

Hogyan tovabb?Haat penteken megyek uhu-ra es vv-telre :? :roll: Meglatjuk de ebbol mar aligha lesz 4-4tuszo :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Hát sajna muszály megcsinálni a fürdőt, úgyhogy por ide,por oda kell és kész :? :? :? :? :? :? :?
Majd kiköltözöm az erkélyre addig.

Jó tüszőnövesztegetést!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Gondolom hat lehet jobb lenne ha addig ha tudnatok mashol aludni :roll: de majd meglatod en elore szoltam :oops: 8) :lol:
Novesztgetem novesztgetem 8)

Csajok
Nektek is hoztam egy kis tanulni valot 8) :lol:
http://termtud.akg.hu/okt/10/1/11hormon.htm lap aljan!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na apacskaval kicsit eldumalgattunk :roll: nana,hogy poenkodott :twisted: persze nem arrol,hogy mit mondott multkor hanem hogy kerdezte mi volt ma meg mikor megyek legkozelebb mert erdekli mikor van a leszivas :roll: ez azt hitte engem majd 1honapig fognak stimulalni amig petet novesztek :oops: :lol: Asszem tenyelg lekell ulljek vele kicsit elbeszelgetni ezekrol a dolgokrol mert szeretnem ha tudna mi meg hogy :roll:

Lenyeg a lenyeg o pozitiv es azt mondja menjunk ra arra az egy petire :roll: Merethogy vegulis ugyis csak egy kell,hogy jo legyen...de nem erti meg mennyivel kisebb a szazalek1-1tuti jora mert meg 10-1 az azert maaas...na most telegrafol de utana folytatjuk a diskurat mert elmagyarazom neki melyik hormon mikor mit termel es mi hogy muxik :oops: Legalabbis megprobalkozom vele :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Most olvasom csak mik történnek nálatok. Jajj annyira örülök ennek a jó hirnek. Most akkor nem csak petét szivnak le hanem ez lombik lesz?? A 7cn pedig még clostival sem lesz több tüssződ. Hidd el a 12napon már majd csak ámulsz.
Mennyit szedsz a clostiból?

Remélem mindenki jól van.
Nálunk a helyzet gázos. Meló gáz, kistesó nincs, kedvem szar.
Na de ennyit rólam.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?