Sziasztok,
Ismét beindult a topic!
Elmegyek egy kicsit csavarogni, s már mindenből kimaradok, olvashatok egy csomót!
Ancsuka
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyázz magatokra!
Anett
Csak óvatosan, igyekezz minél többet pihenni, de amíg bírod a munkát, szerintem nyugodtan dolgozhatsz, leszel még eleget otthon!
Dike
Hatalmas gratula fiúcskához! Ne foglalkozz azzal, hogy ki milyen nemű babát akar, ő a ti gyereketek lesz, s ti nevelitek majd, s nem ők, s nektek kell eldönteni a nevet, egyetértek Szrityivel
Én fiút szeretnék, nem érdekel, hogy ki mit akar, de ha lány lesz annak is fogok örülni!
Nálunk szerencsére senki nem döntötte el, hogy mit szeretne, de nem is érdekelne a véleményük
Ja, és még ne éld bele magad szerintem is, mert könnyű elnézni a kukit köldökzsinórnak!
Én nem értek ezekhez a leletekhez, neten próbálj meg utána nézni! Nekem nem csináltak vizelet vizsgálatot, amit érdekesnek találok
Azt mondták a laborban, hogy már papír kell hozzá, s azt meg a doki írhat, de ha a védőnőnél minden oké, akkor nem szokás labori vizeletvizsgálatot kérni!
Melinda
Gratula neked is a kislányhoz!
nem is tudtam, hogy már tudod hogy mi lesz.
Georgia
Jó nagy a családotok, mi csak közvetlennek veszünk, szülő, nagyszülő, testvér! Szupi hogy érzed a babyt, én rájöttem, hogy a múltkor nem azt éreztem, csak a beleim mozognak, én még nem érzem a babyt
de ami késik nem múlik!
Én idén megint egyedi képeslapot készítek, majd ha kész lesz legalább egy, akkor felteszek róla képet, meg majd keresek tavalyról hátha maradt, s megmutatom nektek!
Gyancsi
Örülök, hogy ilyen nyugodt baba Lilike
mikor kapunk képet?
Suzy
Veletek mizu? Hogy van a kis család?
Sokat éjszakáztok, vagy rendes babóca Ádám?
Eltűntek jelentkezzetek! Vanili, Angyal, Bri....
Ma voltam AFP eredményért, AFP-re vonatkozó MOM: 0,93 ,neten azt olvastam, hogy 0,7-2,5 között kell lennie. Viszont a másik értéket nem értem: súllyal korrigált AFP: 29,02 ng/mL és még a lap alján ez van: kóros tartomány(VZR): ref. értékek: 2,50-50,00, remélem ez nem a súllyal korrigáltra vonatkozik, mert akkor szomorú leszek
Nem tudom, hogy esetleg a védőnő ért-e ehhez, mert akkor felhívnám és megkérdezném.... mivel ha gond van, akkor a 18.hétig ismétlik, de én már nem megyek addig dokihoz.
Ma egyébként szupi napom volt, végre csavarogtam egy kicsit!
Ja, és nem is válaszoltam Georgia, nem görcsölök, s már nem fáj a hasam, remélem nem is fog! Biztosan csak a méhem nőtt, ill. a méhszalagok nyúltak, de most már minden oké!
Szép estét nektek!