Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok, félig olvasok minden nap, csak nem írok ........
Nagyon elért a takonykór..... remélhetőleg már kifelé lábalok belőle.

A többiek, fogalmam nincs merre járnak......

Anyós hozzánk nem fog jönni segíteni ő kijelentette, nem jön, de ha segítség kell akkor elviszi az ikreket magával és evvel segít...... csak nevettem, mert nem tudok mást csinálni, gőzöm nincs hogy gondolta, de szerintem ő se :)) 8) 8) :lol: :lol:

Anyu lesz a segítségem, ha minden jól megy jöhet nyugdíjba és mivel egy házban lakunk ők fent mi lent külön, így lejön bármikor segíteni. Sajna a férjemre nem sokat számíthatok éjszaka neki aludnia kell mert a munkájához nagy koncentráció kell :)

Dike, nem írok semmit mert ha velem ilyen lenne doki....... és nem hiszem hogy mindenért dokihoz mész, ami veled van az egy terhességben nem normális :( így doki

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Én megvagyok, de továbbra is munkaaaa.... ott nem is nagyon nézegethetném ezt az oldalt, de ami a főbb indok, hogy nincs is rá időm. :? Este meg hazaérek, itthoni dolgok, vacsora, férj, pihenés. Nem nagyon netezek mostanában. De majd februártól napi szinten jövök :wink:
Tegnap karácsonyi ajándékokat vásárolgattunk. Ma nem dolgozom, de eddig házi munka, egy óra múlva meg indulok itthonról, tovább ötletelni (és remélhetőleg vásárolni) karácsonyra. (Csak megvárom, még lejár a mosás.) Jó nagy férjem részéről a család, mi meg örülnénk, ha nem december vége felé kellene nagy tömegben szaladgálni ajándékok után.

Ancsuka, most olvastam a leveledet, este igyekszem megválaszolni is! :wink: Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, nagyon kedves vagy!! :D
Takonykórból mielőbbi jobbulást!

Este visszaolvasok, utána írok bővebben!

Kép

KépKép
anett_1

Dike, mizújs? Minden rendben? Mit mondott Rubliczky?
Nagyon sokszor görcsölsz :(

Kép

KépKép
anett_1

anett! azóta nem görcsöltem.nem hívtam fel. :(

KépKép
dike

Dike,
énis azt mondom, hogy mindenképpen keresd meg a dokid, hisz hozzá jársz, nekem is mindig azt mondta, ha bármi bajom van, szóljak neki azonnal, hogy megvizsgálhasson!Te is megnyugodnál! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

holnap mindenképp felhívom, h meg is nyugodjak!

KépKép
dike

hahooo itt egy boldog kismama:))

felhívtam reggel a dokit, azt mondta menjek be. odaértem felhívtam a szülésznőt, aki lehozta a beutalót(amit múltkor ott hagytam, a kiskönyvem mert azt is ott hagytam,meg a vérvétel,pisi eredményeket. azt majd részletezem mindjárt ami csillagos.

dokihoz bevitte a kiskönyvem,kicsit vártam és behívott. megvizsgált kézzel,c 3000 minden renben,utána mentem vele az ultrahangra. drágám nagyon mozgott minden fele,csodálatos látvány volt, 43mmes kukis:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

doki: na mit lát?
én: mit? semmit?
doki és most?
én: az egy kuki?
doki: az, az:) nem tudtam h nevessek, v sírjak...de inkább nevettem. teljesen be vagyok zsongva.

nem bírtam ki h ne mondjam el szüleimnek, apa örült, anya nem akarta elhinni, biztos szar a gép stb...nagyon rosszul esett.annyira de annyira lányt szeretett volna.hát sajnálom...én is inkább lányt,de most is boldog vagyok, nagyon örülök a kisfiúnak is. amióta elmondtam viszont teljesen megváltozott a hangulatom...lehet felhúztam magam rajta,nem tudom,de fáj h nem láttam rajta azt a nagy örömöt.tesom nagyon örült!!!!!!
anyós, áhh ne is beszéljünk róla. mondom neki..ő jajj de jó én tudtam akkor zolika lesz..mondom nem lesz az..Ármin lesz..jajj mért ne mondom de!szóval jobban tettem volna ha nem mondom el, addig felhőtlenül boldog voltam!de próbálom leszarni.....és újból örülni.ha kell csak magamba egyedül!

KépKép
dike

Dike,
örülök, hogy minden rendben van!
Azért ne éld ám nagyon bele magadat, hogy kisfiú, a 12.héten nekem is kisfiúnak látták, aztán eltűnt a kukaca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze lehet, hogy kisfiú, én nem mondom, csak a saját tapasztalatomat írom le! :D
Nagy gratula egyébként! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Dike

Orulok az oromodnek, es hogy minden rendben van :D :D !!
Teljesen mindeggy szerintem, fiu, vagy lany, egeszseges legyen.
Azt meg hogy ki mit mondd ne foglalkozz vele, a lenyeg te orulsz es kesz :D :D !!

Melinda

Neked kislanyod lessz?
Mar te is tudod?
Remelem minden oke veled, es a bebivel :D :D !!

Ancsuka

Remelem jobban vagy!!
A ferjem is csupa takony!!
Remelem nem kapom el tole :D :D !!

Anett
Orulok minden oke veletek is, azert ne hajtsd magad tul!
En is megvettem a telapoi, es persze a karacsonyi ajandekoket magyarorszagra a rokonoknak, persze csak a kozelieknek, igy is 5 csomagot adtam fel penteken, hetfon adom fel a karacsonyi csomagot ismet 5ot :D :D !!

Zita

Remelem mar nem gorcsolsz, es jol vagytok!!
Nekem megallt a pocakom novekedese, vagyis nem nol gyorsan :cry: :cry: !!
De azert mindennap jelez az en kis angyalkam :D :D !!

igaz meg mindig nem olyan erosen, de jelez ha nyugiba ulok :D :D !!

Gyancsi

Olyan gyonyoru a Lili baba nincs olyan nap, hogy az iwiwen meg ne nezzem a kepeket rola :D :D !!
Remelem jol vagytok, es van sok tejed!!

Szuzi

Remelem jol vagytok, es Adamka novoget, eszi a sok tejcsit, es jo baba :D :D !!
Hianyzol mar regen hallottunk rolatok :D :D !!

Tobbiek merre jartok?

En most toltottkaposztat fozok, este ha haza jon a ferjem munkabol, meg tyuk levest csinalok melle :D :D !!
Egesz honapban egyedul vaguok itthon, mert akinak van mar gyereke, azok mindd elutaznak 3-4 hetre, igy a ferjem dolgozik reggel11tol hajnal 2ig.
Remelem birni fogaj, egesz januar 3ig.
Mar varom a 16 dikat, remelem minden oke lessz az uhun, es magmutatja magat az angyalkank :D :D !!

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,

Gyancsikám de jó hogy írtál iszonyatosan szerencsés vagy Lili babával, hogy ilyen jó kislány :D :D

Dike:
szerintem ne foglalkozz a szülők reakciójával. Én úgy gondolom nekik van már gyermekük akiket elneveztek megvolt a lehetőségük, így a Ti babátoknak a Ti kiváltságotok, hogy nevet adjatok.
Az hogy fiú vagy lány lesz-e baba? Teljesen mindegy főleg neünk akik ennyit várunk a babáknak csak végre már a saját babánkat ölelhetnénk magunkhoz. Egészséges legyen a többi nem számít.
De én örülök az örömödnek biztos jó lehetett látni.

Suzy:
Ádám baba jó kisfiú? Remélem ugyanolyan jó gyerek, mint Gyancsi kislánya.

Georgia:
Hű jó sok ajándékot vesztek.

Mi néhány éve kezdtük el hogy nem veszünk egymásnak ajándékot csak a pici gyerekek kapnak, mert már borzasztó nagy a család és ezt nem nagyon lehetne anyagilag bírni már. Szóval mi bevezettük, hogy összeülünk és beszélgetünk közösen főzzük meg a kaját ki ki vállal valamit és együtt vagyunk!!! Nálunk bevált, bár az idősebbek nagyon nehezen fogták fel de azért jó úton haladunk :lol:

Velem amúgy semmi különös megvagyok, dolgozok olvaslak titeket de sokszor nem tudok írni.

Pusszantás mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

vérképemben a következők mellett van csillag:

hemoglobin ref.tart. 120-155 nekem 115 vas hiány(de az meg külön jó lett) v vérszegénységre utalhat..arról se tudok h az lennék

hematokrit ref.tart. 0.37-0.45 nekem 0.34 ez is hasonló

Sol.transf.receptor ref.tart. 1.9-4.4 nekem 1.40 ez nem tudom mit jelent.

glükóz szérumból ref.tart. 4.1-5.9 nekem 3.4 ez az éhgyomi cukor? ez baj h ilyen alacsony?

vizelet:

fehérvérsejt 0-4/látótér nekem 7. ez baj? gyulladás van?

vörösvsejt 0-2 nekem 3 szintén gyulladás?

baktérium: 0-500/látótér nekem 580-pfff húgyuti fertőzés?

fehérvérsejt kevesebb mint 35 nekem 37

baktérium 1000 nél kevesebb nekem 3218 ez rengeteg!

szóval azért kurva sok a csillag, na de majd kielemezzük.a dokival vagy a védőnővel?

KépKép
dike

toxoplazma negatív lett.

KépKép
dike

Szrityi

Nem az egesz csa;adnak kuldunk, hanem anyossomekhoz ment egy csomag, a ferjemek 4en vannak testverek, azoknak osszesen7 gyerekuk van es mindd kicsik.
A masik csomag ment anyuekhoz, nekem is van egy noverem, akinek 2 gyereke van, azoknak kuldtunk es anyumeknak is.
A 3dik csomag ment az imadott keresztlanyunknak, eki 4 eves :D :D !
A 4dik csomag az unokatesom kifianak.
Az5dik pedig a masik unokatesom kislanyanak aki 3 eves.
A nagyobbak nem kapnak ugy 3 eve semmit.
Mi is leallrunk, mert csak karcsonyra elment mindig 2000euronk.
Es eleg volt.
Igy is eleg sok meg, de kihozom a legjobbat a csomagokbol!
Amugy ti hol tartotok?

Csajok valasztottatok mar baba nevet mit adtok ha fiu lessz, vagy ha lany lessz?
Mi mar igen :D :D !
Vendég

Ja es ma irtam meg a karacsonyi, ujevi kepeslapokat, ami 45dbra sikerult.
Azt kuldunk mindenkinek, minden karacsonyra :D :D !!
Nekunk oriasi a rokonsagunk, es mindenki tartja mindenkivel a kapcsolatot :D :D !!
Vendég

Dike

En ezekhez az eredmenyekhez apszolut nem ertek neharagudj :cry: :cry: !!
Nalunk ki se adjak csak kozlik hogy minden oke :D :D !!
Vendég

Sziasztok,

Ismét beindult a topic! :) Elmegyek egy kicsit csavarogni, s már mindenből kimaradok, olvashatok egy csomót! :D

Ancsuka
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyázz magatokra!

Anett
Csak óvatosan, igyekezz minél többet pihenni, de amíg bírod a munkát, szerintem nyugodtan dolgozhatsz, leszel még eleget otthon! :wink:

Dike
Hatalmas gratula fiúcskához! Ne foglalkozz azzal, hogy ki milyen nemű babát akar, ő a ti gyereketek lesz, s ti nevelitek majd, s nem ők, s nektek kell eldönteni a nevet, egyetértek Szrityivel :) Én fiút szeretnék, nem érdekel, hogy ki mit akar, de ha lány lesz annak is fogok örülni! :) Nálunk szerencsére senki nem döntötte el, hogy mit szeretne, de nem is érdekelne a véleményük :D
Ja, és még ne éld bele magad szerintem is, mert könnyű elnézni a kukit köldökzsinórnak!
Én nem értek ezekhez a leletekhez, neten próbálj meg utána nézni! Nekem nem csináltak vizelet vizsgálatot, amit érdekesnek találok :? Azt mondták a laborban, hogy már papír kell hozzá, s azt meg a doki írhat, de ha a védőnőnél minden oké, akkor nem szokás labori vizeletvizsgálatot kérni! :?

Melinda
Gratula neked is a kislányhoz! :) nem is tudtam, hogy már tudod hogy mi lesz.

Georgia
Jó nagy a családotok, mi csak közvetlennek veszünk, szülő, nagyszülő, testvér! Szupi hogy érzed a babyt, én rájöttem, hogy a múltkor nem azt éreztem, csak a beleim mozognak, én még nem érzem a babyt :( de ami késik nem múlik! :)
Én idén megint egyedi képeslapot készítek, majd ha kész lesz legalább egy, akkor felteszek róla képet, meg majd keresek tavalyról hátha maradt, s megmutatom nektek! :)

Gyancsi
Örülök, hogy ilyen nyugodt baba Lilike :) mikor kapunk képet? :)

Suzy
Veletek mizu? Hogy van a kis család? :) Sokat éjszakáztok, vagy rendes babóca Ádám?

Eltűntek jelentkezzetek! Vanili, Angyal, Bri....

Ma voltam AFP eredményért, AFP-re vonatkozó MOM: 0,93 ,neten azt olvastam, hogy 0,7-2,5 között kell lennie. Viszont a másik értéket nem értem: súllyal korrigált AFP: 29,02 ng/mL és még a lap alján ez van: kóros tartomány(VZR): ref. értékek: 2,50-50,00, remélem ez nem a súllyal korrigáltra vonatkozik, mert akkor szomorú leszek :( Nem tudom, hogy esetleg a védőnő ért-e ehhez, mert akkor felhívnám és megkérdezném.... mivel ha gond van, akkor a 18.hétig ismétlik, de én már nem megyek addig dokihoz.
Ma egyébként szupi napom volt, végre csavarogtam egy kicsit! :)
Ja, és nem is válaszoltam Georgia, nem görcsölök, s már nem fáj a hasam, remélem nem is fog! Biztosan csak a méhem nőtt, ill. a méhszalagok nyúltak, de most már minden oké!

Szép estét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

ja, és kicsit irigy vagyok, hogy már páran tudjátok hogy fiú v. lány lesz, meg irigy vagyok hogy mozog Georgia a picurod :D de csak kicsit vagyok irigy :lol: :lol:

Zita

Kép
zitácska79

Dike,
kicsit vérszegény vagy, de nem vészes, viszont oda kell rá figyelni!
A vaspótlás egyébként is fontos, mert a baba csak ezek után veszi el majd magának, ami kell, és hidd el, neki sokra lesz majd szüksége! :D
Éhgyomri vércukid kicsit alacsonyka!Mikor ettél este utoljára?Nem szoktál szédülni időnként?Mert lehet leesik egy kicsit ilyenkor a vércukrod!De ettől sem kell megijedni!
A vizeletes cuccokkal ennyire ne foglalkozz!Ha épp határértéken van, nem gáz, még akkor se, ha kapsz rá csillagot!
A baci kicsit sok benne, de itt több tényező is lehet!Ez a vizeletvizsgálat igazság szerint steril vizeletből lenne pontos, de ezt csak katéterrel lehetne megtenni.Az meg fertőzésveszély!Tehát, ahogy leadod a mintát, már találkozik sokmindennel.Tehát akkor kapnál jobb eredményt, ha vizeletadás előtt jól megmosakodnál!Mert akkor kívülről kevesebb baci juthat bele!
Ez a baci se túl sok, ha nem okoz problémát, de ha aggódsz miatta, vegyél tőzegáfonya kapszulát, az nagyon jó a húgyúti fertőzésekre!És kismamaként is lehet!

Bocsi, hogy másnak nem írok, de épp haldoklom, elkapott az influenza, alig élek.Próbálok sokat pihizni!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda

Szegeny!!
Jobbulast neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zita

Ne irigykedj, :D :D biztosan hamarosan erzed te is a bebit :D :D !!
Neked mikor mondjak meg hogy fiu, vagy lany? Orulok hogy mar nem gorcsolsz!!

Nevet valasztott mar valaki kozuletek?
En se biztos hogy tudom 16an, hogy fiu vagy lany, attol fugg megmutatja e magat az angyalkam :D :D !!
De 16an 40 perces uhura megyunk, teljesen at nezik, mindene meg van e a bebinek.
Remelem minden oke lessz!!
Vendég

Sziasztok,

Csak egy kis infó. Megtudtam, hogy a súllyal korrigált értéknek 20-100 között kell lennie, akkor jó! A többit meg már írtam tegnap! :)

puszi

Zita

Kép
zitácska79

melinda! sajnálom h beteg vagy, jobbulást!!!!vas mibe van? én meg a vérszegénység? azt hittem az összefügg a fehér bőrrel is..mert full kreol bőrű vok:)))) köszi az elemzést:) ja és este 8 kor ettem utoljára,nem szoktam szédülni,és sok édességet is eszem, azaz minden nap az tuti:)

zita! örülök h már nem görcsölsz nem fáj semmid!ne értek az afp-hez de drukkolok h ezek az eredmények jók legyenek! na most olvasom h minden ok..gratuláálok!!!!!!

georgia! Ármin..ha megváltozna Laura:) nektek?

KépKép
dike

Dike

Nekunk ha fiu az apuka neve megy tovabb Robi lessz.
Ha lany, akkor Lotti.
Vendég

Sziasztok,

Mi még nem nagyon foglalkoztunk a nevekkel, én játszadoztam egy-két névvel :) annak ellenére, hogy fiút szeretnék, mindig csak lány nevek jutnak eszembe :) pl. Emma, Hanna, Alexandra, Daniella. Fiúnévben pedig eddig még csak egy jött: Bence :) bár ezen nagyon gondolkozom, mert egyik barátnőm fiát is így hívják....

Én ma ezerrel melóztam a karis dolgokon, meg vasaltam, később rakok fel képet, hogy mit alkottam ma :) hátha megjön a kedvetek és loptok el néhány ötletet :wink:

puszi

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Már jobban vagyok, köszi mindenkinek. :)

Voltam v.v-en megkaptam az adókedvezményhez az papírt is mivel betöltöttem a 91.napot (3gyerek után jár csak). Bővebben a blogba le van írva.

dike, írni is akartam, de mások megtették, a körítést nem írom hozzá amit szoktam :D :D
Vashiányra legjobb ha bemész egy gyógyszertárba és kérsz vaspótlót.

Georgia, nekünk nevünk még nincs vagyis fiú talán, de kb. 10% hogy marad is Nikolas a név, lánynál még nem tudjuk.

Zitus, örülök, hogy jó minden, netről néztél utána?

Nekem már múlt hét péntek óta mozognak. Zitus, próbáld meg este lefekszel és a pocidra teszed a kezed, szerintem tuti érezni fogod, hogy mocorog, nekem apa is érzi.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

Örülök, hogy jobban vagy, szuper :) vigyázz nagyon magatokra!
Sajna hiába teszem oda a kezem nem érzem :( s amikor rúgott egyik nap, ahogy odatettem a kezem már nem is csinálta, de elvettem és akkor újra csinálta, rafinált a kicsike :) még nem engedi magát :D
Gondolom azért az ikreket könnyebben érezni, mert ketten többet tudnak "rosszalkodni" :)
De ami késik, az nem múlik ,előbb-utóbb annyit rosszalkodik az én kicsikém, hogy majd a csillagokat is leszedem az égről, majd amikor gyomron rúg :D :D :lol:
AFP kapcsolatosan neten néztem utána, s a súllyal korrigált dolgot a csajok magyarázták el a chaten :wink:
Kaphatok blog elérhetőséget! :wink:

puszi

Zita

Kép
zitácska79

Dike, mikor mész 12hetes uh-ra, down kór szűrésre?
A héten kellene nem? Most vagy a 12.héten.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Neked is csináltak labori vizeletvizsgálatot? meg néztek vasat meg ilyeneket? mert nekem semmi ilyet nem néztek :?

Zita

Kép
zitácska79

Itt az ígért kép! Ragasztottam egy kis kártyát az alsó részre "Boldog Karácsonyt!" felirattal és fűztem ezüst szálat a tetejébe, hogy akár fel is lehet akasztani kari fára. Ezt küldöm képeslap helyett mindenkinek! :)
Kép Karácsonyi dísz

Zita

Kép
zitácska79

Zitus, csináltak igen, hogy pontosan miket nem tudom, de volt vizelet. Ha megvan az eredmény megírom.

Nagyon tuti a karifa :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Köszönöm :)
Lehet szólok a dokinak hogy csináltassunk már teljes vizeletet, mert még nem volt ...

Zita

Kép
zitácska79

Zitus, szerintem is az lenne a legjobb, de ahogy nézem még védőnőhöz, nekem is adta a papírt vagyis a terhes gondozóba a védőnő.

Puszi

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

Viviennek boldogsagos nevnapot kivanok :D :D !!
Vendég

Meli

Kép

Ancsu
Vivinek boldog névnapot kívánok, örülök, h mocorognak a bébik :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli

Boldog nevnapot!
Vendég

Melinda
Nagyon Boldog névnapot kívánok! :)

Ancsuka
Kislányodnak is nagyon boldog névnapot! :)

Zita

Kép
zitácska79

georgia! szép neveket választottatok!:)

ancsuka! örülök h jobban vagy! hétfőn megyek, az nap töltöm a 12.hetet. vivinek boldog névnapot!

zita! tetszik:)

Melinda boldog névnapot!

felhívtam a védőnőt, aki szerint menjek el a háziorvoshoz, és mutassam meg h milyen sok a baktérium, majd ő csinál vmit...a vas téma meg majd ráér..majd dec 17.én a dokim mond rá vmit.
utána felhívtam a szülésznőm is, aki egyben a dokim asszisztense is, annyira kedveeeeees!!!!!, és mondta h mindjárt megnézi,és visszahív. ő meg azt mondta h van baci de nem a vizeletben, hanem az hüvelyi,mert a mittomén mi a vizeletben meg negatív,ezzel ne törődjek. viszont a hematokrit alacsony, és ez csak alacsonyabb lesz, de h a vas önmagában jó, ezért ne vasat szedjek, hanem a hipnatalból kell 20 ml inni egy nap.egyenlőre ezt megfogadom, a bacit meg majd megkérdezem a dokit dec 17.én.
azt hittem ma felrobbanok a herbáriába..eddig femibion 800 szedtem, de most a 400ast vettem, mert 12 hét után az kell,és 6500 ft volt jéééézusom!

KépKép
dike

Dike
6500 :shock: Én gyógyszertárban vetem 4500 Ft-ért.

Zita

Kép
zitácska79

most néztem neten is 6000 Ft körül van, lehet megemelték dec. 1-vel??? :shock: :?

Zita

Kép
zitácska79

zita! lehet, de nagyon durvaaa! :twisted:

KépKép
dike

Drága Meli!

Kép

Lányok nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Vivire. Nagyon-nagyon köszönöm :) :)

Kép

Ancsu

ancsuka

Én is 5000FT körül vettem :? :?
mondjuk nekem azt mondta a Kaális doki, hogy egyik nap az egyiket másik nap a másikat vegyem be.

Tegnap minden rendben volt a dokinál, vizsgálat is volt, zárt a méhszáj. Van egy kis folyásom vett kenetet szerdán kell telefonálnom hogy mit találtak.
Láttuk őket, nagyon rossz az uh gépje a dokinak, vagyis pici, régi szinte semmit nem ír ki. Így az ülőmagasságot sem tudta rendesen lemérni, hozzáteszem nem is akartuk, hiszen két hét múlva megyek genetikára a profhoz akinél voltam down-kor szűrésen. Inkább most moziztunk a férjemmel, de nagyon aranyosak voltak. A képeket majd felteszem, igaz sok nem látható :?

Csajok pocakfotó????????????
Dike, te még nem is mutiztad meg a pocid!!!! Gyorsan pótolni!!!! :) :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
nekem nem mondta senki hogy hogyan szedjem a femibion 400-ast, s így én aszerint szedem ahogy rá van írva, mindkettőt beveszem 1 nap.

Kép 17. heti pocifotó

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D
Ne haragudjatok, hogy ismét nem reagálok, még mindig beteg vagyok, és egyre nehezebben viselem.Jó lenne, ha végre hatna valami, és elmúlna ez a nátha!Meg a köhögés.Szerencsére lázam nincs!

Ancsuka,
Vivinek boldog névnapot! :D

Terhesvitaminról: én vettem még az elején 1 doboz gravidát, kb heti 1et eszek belőle, többet nem!Én nem igazán látom értelmét ezeknek a vitaminoknak, sokba kerülnek, és pont az nincs is benne, ami kellene!
Pl: folsav elég kevés van mindegyikbe, én a 16.hétig napi 10mg Huma-folacidot ettem, az sokkal többet ér.Meg szoktam Jodid 200-ast enni, hiszen a jód is kell a babának!De több ezret nem vagyok hajlandó kifizetni a gyógyszercégeknek!
Persze ez az én véleményem.......

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Terhesvitaminrol

En az elso 10 hetre kaptam folsavat, en 12 hetig szedtem, nem 10hetet.
Azonkivul semmit nem kapok, es szedek.
Egeszsegesen eszem.
Vendég

Zitus, a pocakfotó nagyon jó
TÖBBIEK?
Ígérem jövőhéten én is teszek majd fel!
A hétvége inkább a családé ugye nekünk már itt van Vivi!

Meli jobbulást neked, én is kész vagyok még mindig, igaz már csak a homlokom fáj a náthától, nem köhögök, nem folyik az orrom sokat, nincs bedugúlva, viszont fáj a homlokom :?

A femibiont valóban úgy kell szedni hogy mind a két félét egy nap, de nekem a Kaális doki azt mondta elég egy-egy naponta. Most hogy beteg vagyok szedem mind a két félét naponta.
Én Vivivel is szedtem terhesvitamint akkor az elevitet, én úgy vagyok vele sok hülyeségre kiadom a pénzt akkor erre is rosszat nem teszek vele, viszont lehet igaza van Melinek ezeknél csak a "márkát" kell megfizetni.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Köszönöm a poci dicsiket :)
Nekem az Elevit nem jött be, mert szorulásom volt tőle, még a lombik előtt fél évvel szedtem kb.
Bejött a pocisimis dolog! :) Kedden éreztem először, na azóta minden nap este, de ma egy csomószor nappal is :) már érzem mikor állok, ha ülök, ha fekszek :D tök jó! :) érdekes dolog, ahogy rúg, olyan furi, hogy van odabent valaki :D de nagyon jó érzés, s a férjemnek is engedte magát tegnap este, megmutatta neki is a rúgást :D
Jobbulást neked!

S neked is Meli!

Engem is érdekel a pocifotó! Georgia, Anett, Dike! :) Dike tényleg még a tiedet nem is láttuk, meg Anett a tiedet is! Ne legyetek irigyek! :D tessék fotót mutatni! :)

Szép estét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

.... már megint nekem van laptetőm.... :)

Zita

Kép
zitácska79

Melinda,ancsuka! jobbulást nektek!

ancsuka! 12.héten azaz majd hétfőn teszek fel:)

zitacska! nagyon szép a pocid!!!!!:)

KépKép
dike

Zita

En irtam hogy bedoglott a laptoppunk, igy vagy az internetkavezoba jarok ki, vagy a szomszed baratnomhoz.
Otthon van egy regi gepunk de az se jo.
Igy en nemtok felrakni fotot, de jovo het vegen veszunk laptoppot.
De most nincs ilyenekre idom, mert dolgoznak az uj hazban, en intezek egy csomo mindent festeket, a laminat uj butorok ami volt ebben a lakasban mindent eladtam csak a tv es matrac maradt meg.
A ferjem meg minden nap szabadnap nelkul egesz decemberben reggel 11tol, ejszaka 2ig, hetvegen ejjel 3ig dolgozik.
Csak kajalni hozom haza autoval, es megy is vissza.
Kemeny ez a honap, de kibirjuk :D :D !!
Szoval jovo hetvegen megprobalok laptoppot venni a mediamarktban.
Zita a pocakod aranyos!!
Betegeknek jobbulast!!
Mindenkinek jo hetveget!!
Vendég

Zita, nem tudom, de én mindig Zitusozlak, remélem nem gond, próbálok leszokni róla

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?