Sziasztok!
Van egy kis időm.
Hidegfrontok jöttek - mentek ... és tegnap is délután 2től este 21:30ig fentvoltunk. Ettünk, 30 perc alvás és ébredés. Ez ment estig.
Ma már jobb a helyzet.
Csak anyának merülőfélben vannak az elemei.
Katavirág,
küldöm majd priviben az adatokat.
A sztorira visszatérve: mindenkinek van egy 'Ricsije."
Én a babaúszást szerettem volna, de azért nem mentem, mert a volt férjem és a volt barátnőm a kisfiát vitte ... nekem meg nem volt hangulatom velük, ott találkozni.
Szerintem ha lehet és megoldható, akkor ez az ami kicsit 'leveszi a terhet" a kismamiról.
Brumi,
kb 4 éve a Kósához járok. De lehet, hogy nem tuti. Nem emlékszem pontosan.
Nem nála szültem. A Schöpiben éppen akkor nem volt koraszülött rész így átirányítottak az 1es Nőire.
Ő már az elején felajánlotta nekem a táppénzt. Mivel a munkaköröm nem indokolta, hogy itthon maradjak így jártam dolgozni.
Grönland,
gondolkodtunk azon, hpgy csinálunk belőle egy brazil szappanoperát.
Viki,
én is úgy gondolom, hogy ennek így kellett lennie.
Lehet naív vagyok, de remélem pár év múlva, ha egyszer találkozunk megköszöni nekem, hogy így alakult az élete ahogy.
ugyanis oda van a volt barátnőm kisfiáért. Mesélték, hogy másról nem is beszél.
Lassan tényleg elkezdhettek vásárolni. Főleg, ha érzed majd a fészekrakó ösztönt.
Viki, Julika,
én elötte 7végén nézegettem meg mindent a neten. Babakocsit ... a fészekrakó ösztön beindult .... aztán kedd éjjel Bogi baba is.
Mire leírtam ezeket a sorokat már meg is dőlt a 'helyzet". félóránként felvan a kiscsaj.