Új privát üzeneted érkezett!

Katica:
az adatok jók lesznek
ügyi leszel

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

henni: spontán szinte kizárt, én már annak is örülnék, ha lombikra jó lenne. de még lesz jópár vizsgálat a férjemnél, mire oda is eljutunk.

katica
katica30

Katica,
az örülök, hogy biztatóak az eredmények

Heni,
A tábla jó ötlet! OK majd egyeztetünk és összefutunk valamikor! :D
Vendég

LANYOK!

Tegnap voltam 10. hetes UH-on. A mi kis Dragasagunk 3 cm hosszu es izeg mozog. Oly meghato volt! Kivanom mindnyajatoknak ezt az erzest.

Ime o:

1190367648.3286.pdf
katavirag

Katica!
Nagyon örülök! Remélem nem bánod, amit itt leírok.. Lehet, hogy nálatok ez nem probléma, de nálunk volt. (nálunk is nagyon kevés a katona, és egyre kevesebb az eredmények alapján. Mi le is fagyasztunk, miután felturbóztuk kicsit. merthogy ha sikerült is ez a beülti, ami most volt, akkor is szeretnénk kistesót.) Bíztasd a párod is, és hangsúlyozd mindazt, ami miatt szereted! az én páromnál ez nagyon fontos, hogy nehogy csorbuljon az önérzete. És hát mindenki tudja, hogy a spermaszámmal egyáltalán nincs összefüggésben a kekszuális teljesítőképesség.. szóval, hurrá, drukkolok...

Heni! szóval a szép ajándéknál te is zebrás tesztre gondoltál :) Kiscsillag is! :) :)
Vendég

Sziasztok csajok.
azt szeretném kérdezni hogy Én hétfőn megyek vérvételre de a doki nem mondta hogy a ultrogestan kúpot feltolhatom e vagy sem szerintetek mit csináljak? :oops: Befijásol valamit?

Szioka
tibu

Katavirag,
Gratulálok, nagyon édes! :D

Tibu,
sajnos nem tudok mit mondani, fogalmam sincs! Talán a többiek ...
Vendég

katavirág: nagyon édes a picur :D

brumi: köszi, drága vagy!

lányok: készül a tábla, már a heni adatai benne vannak. várom a többi adatot is! :wink:

katica
katica30

Brummadzag : neked is kell szedni az ultrogesztán tablettát és kúpot?

Szioka
tibu

Katica,
örülök, hogy bíztató híreket kaptatok :-)

Táblába adatokat küldtem.

Katavirág, gratula nektek :-)

Tibu,
próbálj telefonálni. Az a biztos.
allegrobarbaro

Tibu
Persze , hogy dughatod...sőt kell is.Két teljesen más hormonról van szó. :D
vizkriszisback

Tibu
Te nem tesztelsz vmikor otthon előtte:vasárnap vagy hétfőn esetleg?
Amúgy hogy vagy?Érzel vmit? Totaál egy napon vagyunk én, te meg Brumi...mindhármunknak hétfőn lesz vérvétel.
vizkriszisback

Én előre...de ciki. :oops:
vizkriszisback

allegro: köszi, küldd még el, hogy mikor van a névnapod, és a szülinap.

heni: allegro ötlete alapján, még kérném a korodat, és a ciklusnapodat.

katica
katica30

Köszi jól vagyok a melleim egy kicsit fájnak , hasfájásom volt 2 napja, de csak szerintem azért mert itt lenne az ideje piroskának. :lol: Tesztelni nem merek :oops: Amúgy nem érzek semmit és Te?

Szioka
tibu

Vizkri mikor tesztelsz?

Szioka
tibu

Nekem is fájnak a melleim már a leszívástől kezdődően...mikortól is szedjük az utrot...de már egyre jobban.Hasam fuffadt kicsit...ami nem csoda...a hormonok miatt...meg, hogy nem hasizmozunk. :) Ha visszább olvasol...én már tesztelgetek...az előző oldalon van a sok hüleségem. :) Amúgy jól vagyok, érzem a pocim kicsit...sokat alszom, de ennyi..s.emmi extra.Nekem ez már a 27. ciklusnap mert a 16-on volt a leszívás és a 19-en a beülti.
vizkriszisback

közben eszembe jutott, ha esetleg vkit zavarna, hogy a netre kikerülnek az adatai, a megoldás lehetne, hogy nem ide a topicba rakom fel a kész táblát, hanem minden héten e-mailben elküldöm a táblában szereplőknek.
mit szóltok hozzá?

katica
katica30

Kis*
Nyugi minden rendben lesz. Nekem is volt a Mátéval ilyen. Akkor még csak 2 mm volt a Máté a vérömleny meg mellette 25*26 mm. Fekvés, fekvés,fekvés és felszívódik!

Nagy drukk a tesztelőknek!!!

Pusza
Zsani
Vendég

Remélem csak jót mondanak majd vérvétel után mert pont hétfőn lessz a szülinapom. Nagyon gomdolkozom a teszten de félek az eredménytől :oops:
tibu

Tibu
Én is a tesztelősök közé tartozok, soha nem bírtam ki :lol:
Vendég

Katica!
Jó ötlet a tábla,de szerintem ide kellene felrakni.Bár a születés és névnapot én nem adnám meg,lehet paranoiás vagyok,de nálunk csak kevesen tudják,és nem is szeretném,ha mások kitalálnák.De azért szívesen szerepelnék benne.

Örülök,hogy a szövettan jó lett,de most mit néztek?

Krisz!
Ez nagyon édi!
Kép
...én pontosan így gondoltam akkor,és ugyanezt a képletet fogalmaztam meg magamban,mint te,csak nem voltam olyan bátor,hogy le is írjam... :lol:
Remélem neked bejön! :wink:
Én a punkció napján kaptam egy ampulla Choragon-t és onnan a 2.,4.,és 6. napon fél-fél adaggal.Úgy látom én egy féllel többet kaptam,mint te.

Heni!
Köszi,akkor most vagy drukkoljatok spontánhoz(én optimista),vagy drukkoljatok,hogy gyorsan december legyen :D

Katavirág!
Ez nagyon szuper,biztos fantasztikus érzés volt!Egy pocaksimit küldök!

Tibu!
Utró mehet,sőt fontos!!!!Nem tesztelnél mégiscsak?????Olyan kiváncsi vagyok!
Vendég

Udv az ujaknak! Allegro es Tea! Hu, ha tudnatok mi var mostantol ratok.... 8) gyerekozon.... :lol:
En is 30 folott vagyok mar, ven tyuk :lol: valahogy ilyenkor mar lagymatagabb a szervezet, nehezebb a teherbe eses is. Nagyon jol dontottetek :!:

Krisz, nem semmi a HCG-s logikad :wink: de vegigolvasva, tok logikus. Az ember hogy el tud melyedni a dolgokban, nem... :?: ha azok fontosak. Most rajtatok a vilag szeme: Krisz, Tibu es Brumi :!:

Julika, te vagy itt a csapat Terez anyuja. Gondolok rad szerdan, biztosan minden rendben lesz!

Kiscsillag, a babad mar szep meretu, a hematoma tavol van tole. Ez jo jel :!:

Donika, gratulalok a kis pocsoshoz :lol: en most akartam kezdeni a terhestornat, esetleg jogat, mondvan, kell a mozgas, jo verkeringes. Es erre ledobbentem azon, amit az orvosod mondott, hogy megnyilhat a mehszaj. Hu, ez most feladja a lecket. Panda, Vikimi, Apacs, Hajnoca, ti mit gondoltok errol. Mozogtok, mozogtatok a 12. het utan?

Hanna :cry: remelem, minden siman ment es hamarosan boldog kismama leszel. Ezt kivanom neked szivbol, tiszta szivembol :!: :!: :!:
katavirag

Katavirág
Én az úszásról is hallottam, hogy jó és talán kevésbé megterhelő....nem? :roll:
Vendég

Nyulasz,
Én is pont ezt írtam Katicának.
Vendég

Sziasztok!

Zsani: Köszönöm a bíztatást, most is csak fekszek :lol: szerencsémre nagyon pozitív hozzáállásom van :lol:

Tibu: kell biza az Utro, egy adagot sem szabad kihagyni, mert hormonszintesést okozhat, azzal meg ne törődj, ami a felszívódás után visszajön :wink: én, és szerintem még egy páran itt már régóta dugjuk :lol: én ebben a programban pl. már aug. 3-a óta egyfolytában :lol: de ha minden igaz már csak kb. 3-4 hét és részemről vége :wink:

Brumm, Krisz, Tibu: a hétfői vérvételhez nagyon-nagyon drukkolok mindannyiótoknak!

Visszaemlékezvén arra a várva várt dátumra, nekem is fájtak a cickók a leszívás óta, és 10 nappal a transzfer után kicsit barnázgattam is, ijesztő volt kicsit, de valahogy éreztem, hogy rendben van, hiszen akkortájt kellett volna megjönnie. Továbbá a tesztek is pozitívak voltak. Hasfájás is volt, de nem erős, inkább gyenge és folyamatos, de így utólag is mondhatom, hogy az is a jele volt a sikerünknek.

Katica: gratulálok az eredményhez, és fő a pozitív gondolkodás :wink:

Katavirág: szép nagy baba már :wink:

A legközelebbi UH nekünk is már pont 10 hetesen lesz :D
Már most kivi vagyok, hogy ez alatt a 10-11 nap alatt mekkorát fog növekedni a mi kis Picurkánk :D

Kép
kis-csillag
Tököl

lányok: a köz akarata előtt meghajolva, a névnap, szülinap törölve a táblából. jó lesz így?

katica
katica30

Katavirág: nincs messze tőle, ui. pont a két petezsák között van, ezért annyira félő a dolog..
A másik Embrike biztosan előbb-utóbb felszívódik, remélem a haematóma is szép ütemben fogja ezt tenni, 1-jén majd rákérdezek, hogy szerintük csökkent-e.

Úszni én is szeretnék menni, de egy ideig még nem - majd csak azután ha elmúltak a veszélyek, de már jó lenne, mert ettől a bezártságtól a falnak megyek..
Van egy csomó filmünk, de már azokat is unom, a netet is kissé unom :lol: de valahogy csak eltelik ez a pár hét :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica,
tökéletes lesz így!

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Kiscsillag, biztosan nem lesz semmi baj! Van egy egeszseges babacskatok, szepen fejlodik, novoget. Olyan sok nonek volt verzese, oriasi hematomaja az elso hetekben, es a legtobbnek szepen fel is szivodott.
Te megrdemled ezt a babat nagyon es meg is fog szuletni egeszsegben :!:
katavirag

Sziasztok!

Segitsetek lányok léccike! Megvan a + teszt vérből.....a fagyibabábak 13 napja ültették be és a hcg szint 75. Ez nem kevés?? (HCG szuri nem volt)

Gina
Vendég

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Mert akkor ha ezt nézem...aggódom
Vendég

Kép Szerintetek van két csík vagy nem? :oops: [/img]

Szioka
tibu

Van!!!!

( nekem is ilyen vót )
Vendég

Gina köszi mert én már nem is látom a csíkot káprázik a szemem :lol: Remélem igaz :lol:

Szioka
tibu

Tibu :!: Te terhes vagy :!: :!: :!: Juhejjjj!

Ginuska, a 13. napi minimum folott vagy. Gondolom kontroll verveteled lesz megnyugtataskeppen. A HCG 1,7-2 naponta duplazodik a 6. hetig. Ne aggodj, biztosan veletek is rendben minden :wink:
katavirag

Tibu! Neked hány embrit ültettek vissza?
Vendég

Tibu, megtaláltam a választ, hogy 2-t kaptál... Húúúú, de izgalmas! És HCG szurit kaptál?

Panda, Hannáról van hír?
Vendég

Brumi hcg nem kaptam te nem teszteltél?

Szioka
tibu

Tibu!
Akkor GRATULÁLOK!!! :) :) Ez akkor tényleg biztos, hogy terhes vagy! Én még próbálom tartani magam, igaz ezek után nehéz lesz... és hány naposak voltak, és hány sejtesek?
Vendég

Brumi.Szep 110 hétfőn volt leszívás 13.-án beültetés és 8 sejtesek voltak.3 letudtak fagyasztani.Reménykedek benne hogy a teszt jó volt de ez nem 100% csak óvatosan örülök a páromnak megsem mutattam a tesztet ő nem nagyon bízik a tesztekben.Te BMC jársz?

Szioka
tibu

Bocsi 10.hétfő csak izgulok

Szioka
tibu

Tibu! Én is a BMC-be, és nekem is a Koncz az orvosom. figyelj, ez már úgy tudom akkor tuti, hogy terhesség, én magam miatt kérdeztem,mert nekem 4 és 6 sejtesek voltak, és fagyik.. Azért kérdeztem, hogy én ne csináljak még akkor, ha hozzád képest még nem voltak olyan stádiumban a babóim... mPont akartam kérdezni, hogy a férjed mit szól? Én most hívtam, hogy teseztelnék, de ő nem támogatja... ő sem hisz.. de ha pozitív, akkor pozitív! Negából még lehet pozitív, de frodítva nem.. Javítsatok ki lányok, ha rosszul tudom....
Vendég

Sziasztok!

Van egy kis időm. :D
Hidegfrontok jöttek - mentek ... és tegnap is délután 2től este 21:30ig fentvoltunk. Ettünk, 30 perc alvás és ébredés. Ez ment estig. :(
Ma már jobb a helyzet. :)

Csak anyának merülőfélben vannak az elemei. :wink:

Katavirág,
küldöm majd priviben az adatokat.
A sztorira visszatérve: mindenkinek van egy 'Ricsije." :wink:
Én a babaúszást szerettem volna, de azért nem mentem, mert a volt férjem és a volt barátnőm a kisfiát vitte ... nekem meg nem volt hangulatom velük, ott találkozni.
Szerintem ha lehet és megoldható, akkor ez az ami kicsit 'leveszi a terhet" a kismamiról.

Brumi,
kb 4 éve a Kósához járok. De lehet, hogy nem tuti. Nem emlékszem pontosan.:?
Nem nála szültem. A Schöpiben éppen akkor nem volt koraszülött rész így átirányítottak az 1es Nőire.
Ő már az elején felajánlotta nekem a táppénzt. Mivel a munkaköröm nem indokolta, hogy itthon maradjak így jártam dolgozni.

Grönland,
gondolkodtunk azon, hpgy csinálunk belőle egy brazil szappanoperát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki,
én is úgy gondolom, hogy ennek így kellett lennie.
Lehet naív vagyok, de remélem pár év múlva, ha egyszer találkozunk megköszöni nekem, hogy így alakult az élete ahogy.
ugyanis oda van a volt barátnőm kisfiáért. Mesélték, hogy másról nem is beszél. :?
Lassan tényleg elkezdhettek vásárolni. Főleg, ha érzed majd a fészekrakó ösztönt.:wink:

Viki, Julika,
én elötte 7végén nézegettem meg mindent a neten. Babakocsit ... a fészekrakó ösztön beindult .... aztán kedd éjjel Bogi baba is. :D

Mire leírtam ezeket a sorokat már meg is dőlt a 'helyzet". félóránként felvan a kiscsaj. :shock: :( :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,
Hát nem semmi.. beélénkült a topic!!!! Alig tudok visszaolvasni...nap 5070 üzii :shock: :? :lol:
Ez persze azt jelenti, hogy sok embernek van problémája. Persze ennél jobb, hogy ennyien elmondjuk és teszünk érte.....nem is akármit... Sajna sok ember lemond inkább mint, hogy tegyen érte...sőt inkább várnak...de mire... Sok sok ember van aki nem mer belevágni...
nos..
Katavirág, az az igazság, hogy mi sem tudjuk ezt a tornázásos kérdést eldönteni... :?
Lányok!!! Hétfő az sokunknak hoz valamint.:) :lol: :lol:
Kis* sok pihenés kell...Légy türelmes....
Ginuska, Tinu!!! Gratula...Most már vigyázzatok a babókra!!!
Szuper!
Hajnoca... HÁt erre vártál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Élvezd ki minden percét.... Nekem kollégáim mondják ezt, hogy a babák jöveteléig aludjam ki magam... :lol: :lol: Próbáljátok beosztani az időt, és próbálj meg aludni....légy cseles... :lol: Persze én könnyen beszélek... :shock: :wink: Kitartás...
Mára ennyi, mert holnap is korán kelek és leesik a szemem...
Utólag is elnézést, hogy csak esténként írok... Azon gondolkodom, hogy ha Apacsné itthon lesz akkor napközben átvehetné tőlem a "staféta botot, mert a kanapén feküdve mindenről tudni akar, de csak én írok..Napközben meg meló van 1000-el... alig van időm.. Párom meg elolvas szinte minden írást....Még azt is, hogy mit írtam.. :shock: :wink: :lol: Na nem panaszkodom....csao..jó éjt
üdv.
Apacs

Kép
apacs

Sziasztok!!!

Tibu
:D :D :D Ez nem semmi.Tuti pozitív. (Lehet, hogy két babó.) :D Az enyém is ilyesmi...de nekem még ott van a hcg szuri. Remélem azért tesztelsz majd még.
Én tesztelek holnap is.

Ginuska
A táblázatba belefér a hcg szinted...de az csak irányadó...nem mindegy mikor ágyazódott be és hány babó van. Küldök hcg emelőt!!!

Én ismerek egy lányt innen a babanetről...aki vérvétel előttei napon tesztelt egy negát, elszomorodott, elment túrázni, görcsölt kicsit és vérzett, másnap elment vérvételre és többszáz volt a hcg-je...és 8 hónap múlva ikreket szült. :D

Nyulasz :én csak 1 ampulla hcg-t kaptam, te meg 2,5-öt, nem? 8)

Brumi
Tesztelj titokban! :wink:

Amúgy ma megjöttek a pattanásaim...hat pici fehér fejűt (mellkasomon 3-at) nyomtam ki ma este...szerencsére gond nélkül eltávlíthatóak voltak.

Szép jó éjszakát!!!
vizkriszisback

Szép reggelt!
Kép

Tibu!
Én látom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ott a két csík!!!
Mai teszt??????

Krisz!
:oops: :oops: :oops: tényleg annyit kaptam :oops: :oops: :oops:
Mai teszt??????

Brumi!
Birod még?Te egy hős vagy!

Ginuska!
Hajrá,remélem szépen fog emelkedni a HCG szinted!Hú,én ennek is hogy örültem volna!Minden rendben lesz!

Kis-csillag!
Kitartás,és pihi!!!Megéri!

Pandácska!
Hannával minden rendben?Léci írj,ha tudsz valamit,aggódunk érte!
Vendég

Hanna jól van lehet ma már otthon lesz de még nem beszéltem vele.
Vendég

Jelentem:teszteltem:még mindig halvány csíkos. Mint tegnap kb.
vizkriszisback

Krisz!
Izgulok ám érted!De a mai már a babától van,nem a hcg-től.És innen kell erősödnie,mert eddig csak gyengült a szuri miatt.Jól írom,ugye?

Pandácska!
Köszi,közben olvastam a Kaálison,hogy írt a férjecskéje.Örülök,hogy jobban van,remélem a kis lelke is hamarosan rendbejön!

És Dezsiről valami hír?Bírja nélkülünk?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?