Új privát üzeneted érkezett!

Dike, ez nagyon jó, gyorsan végeztetek :)

Zita, a híreket majd hozd....... a többit tudod :)
a poci fotót most nézem, fuuuuu jó nagy már :) de jóóó, szépen lassan követjük Ancsit, suzyt és persze az első bébis anyukát Gabit is :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok,

Gyorsan írom is, hogy mi volt aztán fürcsi és fekvés!

Megvizsgált a doki és minden rendben van, méhszáj zárva van, méh puha, nincs semmi keményedés. Megmutatta, hogy mikor jó a méh, hogy ha ilyen puha máskor is akkor semmi gond. Napi 3 magnerotot kell szednem. Azt mondta, hogy ha nem mondtam volna, hogy milyen bajom volt, rá sem jött volna, mert a vizsgálati eredményem annyira jó. A vv-i eredményekre mondta, hogy annyira tökéletes, hogy már túlságosan is! :lol:
S azt is mondta, hogy ha napi 10 görcsnél több van, akkor már gyógyszeres megoldásra lesz szükség. Mondtam neki, hogy tegnap este vagy fél órán keresztül egyfolytában görcsöltem! Mondta, hogy figyeljem hogy hányszor görcsölök egy nap, feltéve ha ezután is lesznek görcsök, s hogy ha 10-nél több, akkor jelentkezzek mindenképpen!

Az a lényeg, hogy most minden rendben van! Legközelebb dec. 13-án megyek hozzá, feltéve ha nem lesz megint bajom :? S azon a héten lesz majd a genetikai uh is!

Bocsi, hogy most csak magamról írtam, meg hogy ilyen sokat!

Jó éjt!

Zita

Kép
zitácska79

Zita, örülök neki, hogy semmi baj, viszont erre kíváncsi lennék hogy lehet ezt megnézni, hogy a méh milyen. Mert erről nekem fogalmam nincs :roll:

puszi

Ancsu

ancsuka

Zita!örülök h minden rendben volt!

KépKép
dike

Sziasztok!

Suzy

Nagyon szep a kisfiad :D :D !!
Gratulalok, jo egeszseget, es sok tejet!!

Gyancsi

Gyonyoru a Lili baba :D :D !!
Jo egeszseget nektek is, es sok tejet!!

Vanili

Drukkolok neked++++++++++++++++++++++!!

Zita

Orulok hogy minden oke :D :D !!
Jo gyorsan nol a pocakod :D :D !!
Majd en is teszek fel hamarosan pocak kepet.

Dike

Te is hamarosan at ersz a 12 hetbe :D :D !!
Akkor meg volt a verveteled.

Angyal

Drukkolok neked is nagyon+++++++++++++++!!

Ancsuka

Nagyon szep a pocakod, es klassz amicimacko is a falon :D :D !!

Szrityi

Veled mi ujsag?

Anett

Remelem jo volt a hetveged :D :D !!
Orulok hogy minden rendben veled es aq bebivel :D :D !!

A laptoppunk ugyanugy rossz, igy szamitogepen irkalok a regin, azt uzemeltuk be.
Egesz nap rohangaltam, az uj haz miatt festes, laminatozas, stb.
Persze nem en festek :D :D , hanem a szakemberek.
Kicsit huzodik a medencecsontom :cry: de legalabb tudom nol a bebi.
Holnap megyek ismet vizeletvizsgalatra, remelem jo lessz az eredmenyem.
Puszi mindenkinek :D :D !!
Vendég

Sziasztok,

Én is örülök, hogy orvosilag minden rendben nálam, de azért most is érzem a hasamat :( nem görcsölök, de nagyon érzékeny. Így pihenek, nem csinálok semmit, csak eszek-iszok :) Aranyosak vagytok, hogy foglalkoztok velem!

Dike
Tök jó, hogy ilyen hamar elintéztél minden vv-t, a Down-kór vv-re mikor mész?

Ancsuka
A poci növekedést én is csak a képeken látom, mert magamon annyira nem, max. egyre kevesebbet látok a lábfejemből :lol: Neked is már szépen növekszik :) A méh "állapotát", mármint keménység szempontjából úgy lehet megvizsgálni, hogy olyasmi pózt felveszel mint a vizsgáló ágyon, de lehet elég csak ha hátadra fekszel, és ha teljesen puha, betapintható, olyan mintha csak a puha hájacskákat éreznéd :) na akkor minden oké, ha kemény, akkor magnéziumot érdemes bevenni, de ha túl sokszor kemény, akkor érdemes szólni a dokinak! Szerintem azért mutatta meg a doki, hogy ne aggódjak!

Georgia
Ahogy olvasom pörögsz ezerrel, jó neked, én sajna most nem tehetem meg! Biztos minden rendben lesz a vizsgálaton.

Ha valakit érdekel én vettem vizelet tesztcsíkot, több féle létezik. Leírom mindet, amit ismerek.
A védőnőm a Medi Test Combi 9-et használja, létezik még a Heptaphen, s én a Cybow 11-et vettem meg, 100 db ebből a fajtából kerül 2520 Ft-ba.
Ezen az oldalon megtaláljátok a Medi Test-et és a Cybow-t, s lehet netesen is rendelni: http://www.rextra.hu/katalogus/3.1.pdf
Heptaphen:http://www.vitani.hu/PHAN%20universal.htm, s itt lehet rendelni: http://jokaibiocentrum.hu/index.php?p=o ... 1000079768.

A védőnőm mondta, hogy olyat érdemes megvenni ami a következőket méri: fehérje, aszkorbinsav, ph, glükóz, nitrid. Ezek a legfontosabbak.

Én azért vettem, mert volt nálam már gond, de szerintem, akinél nincs gond, annak nem szükséges!

Zita

Kép
zitácska79

georgia! drukk mára h jó legyen a vizelet!

zita! dec 6.án a 12.hetes uhu után egy másik szobába veszik le a vért..ez a kombinált teszt féle.

KépKép
dike

zita, nagyon köszi az infot!!!!!! aranyos vagy.
ezeket a teszteket úgy tudom a dm-ben is meg lehet venni, mondjuk lehet pont nem ezeket de vannak vizelet tesztek az tudom.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Nagyon szívesen :) nem tudom, hogy miket lehet kapni a dm-ben, de majd legközelebb megnézem, ha megyek :wink:
Nagyon tetszik a vonalzód :)

Zita

Kép
zitácska79

Zita, köszi :) Britől kaptam a linket :)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Merre jártok csajok? Mi ez a pangás? :o

Én még mindig pihengetek, már jobban vagyok, remélem teljesen elmúlik ez az alhasi fájdalom.

Jelentkezzetek elveszett báránykák is! :) Vanili, Angyal, Bri....

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok

Hivtam a dokit, jo az eredmenyem :D :D !!

Most ertunk haza Den Haagbol, papirokat kellett leadnom, a magyar nagykovetsegen.
Hat mit mondjak eloszor 1 magyar lany jott be a holland baratjaval, aztan meg 2 magyar srac egy magyar fiuval.
Nem surun jarunk haza, de azert szoktunk, es alltalanosan egy kedves ember vagyok en is es a ferjem is, egy jopar embernek segitettunk mar itt kinn munka ugyben, es lakasban is.
De ezek az emberkek ma arra nem voltak kepesek, hogy koszonjonek.
:cry: :cry: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg az szolt aki ott dolgozott, az a holgy, hogy milyen szep hogy nem tudnak koszonni.
Komolyan mondom,vagy inkabb nem mondok semmit!!
A ferjem is mondta a magaet, erdekes na.
De amugy minden oke, annyi hogy reggel fel 5kor indultunk, mert messzi lakunk Hagatol.

Mindenkinek pocaksimi :D :D !!
Puszi!
Vendég

Bocsi el irtam, na mindeggy.
2 magyar lany egy magyar fiuval.
A lenyeg, hogy parasztok voltak.
Nemelyik ember azt hiszi kint van vagy el kulfoldon, es igy kulombb a masiktol.
Vendég

Gyancsi, es Suzy

Biztosan elvezitek a babazast :D :D !!
Annyira edes mindd a 2 bebi :D :D !!
Vendég

Gabi

Gondolom, te mar egy rutinos anyuka vagy :D :D !!
Nagyon edes a te kisfiad is!!
Vendég

Probaltam pocak fotot feltenni, de nem sikerul, viszon nekem a melleim is rengeteget notte, eddig se volt kicsi, de most huuuuuu :D :D !!
Vendég

Hallottam otthon van vervizsgalat 20 heten azt hiszem AFP?
Itt nincsen :cry: :cry: !!
Itt csak ulltrahang a 20 heten, ami 40 perces, megnezik a bebinek megvan e mindene, mekkorat nott, es fiu e, vagy lany.
Vendég

Bocs hogy ennyit irtam de mindig elfelejtek valamit.
Vendég

Zita

Neked a nogyogyis vizsgalaton mit csinalnak?
Mert nalunk vagy szivhang hallgatasa van, vagy uhu.
Es ennyi. Es azt is a szuleszno csinalja.
Nogyogyaszt csak akkor latsz, ha baj van.
Amugy nem.
Vendég

Lanyok!

Nagyon el vagytok tunve!! :cry:
Merre vagytok?
Vendég

Na jol van, akkor en is lepek. Amugy itt mar nagyon hideg van -3fok
Megyek majd holnap jovok!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szerintetek megvehetem mar a bebi butort, vagy varjak meg?
A szomszedom 3 hettel fiatalabb terhes, es neki mar mindene meg van.
Ugy megvennem mar en is, nemtom mit csinaljak :cry: !
Vendég

Tudom jol sokszor irtam ma :oops: nektek, de mindig eszembe jut valami kesobb.
Bocsi erte :D :D !!
Vendég

Georgia
Tényleg jó sokszor írtál :D
Az AFP a 15-18. hét között van, általában a 15. héten, legalábbis nálunk. Ez már csak nálunk "divat" vérvétel, a dokim szerint egy kicsit elavult, de mivel ingyen van, így minden orvos leveteti. Ebből is a Down-kórt nézik, s ezt a leletet kell vinni a 18-19. heti genetikai uh-ra.
Nálam a nőgyógyis vizsgálat, szó szerint nőgyógyászati vizsgálatból áll, has tapogatása, méhszáj vizsgálata, méhnyak hosszának vizsgálata. De az én dokim nagyon óvatos, tudom sokan ellenzik a méhszáj vizsgálatát, de nagyon veszélyes, ha kinyílik és nem veszik észre, így engem nem zavar. A dokimnak is van magzati szívhang figyelő készüléke, de még mindig nem vette elő :D A védőnő már elővette, de nem lehetett hallani semmit sem. Általában a 20. hét után nézik csak, mert azzal a kis kütyüvel sokszor nem is lehet hallani.
Itt is nagyon hideg van, bár nappal még +8,+10 fok volt nálunk, de éjjelre -1,-5 fokot mond.
Én biztos nem vennék még meg semmit sem, sőt mi nem is veszük még semmit, majd csak jövőre, s olyan hamar itt lesz a jövőre, hogy csak na!
Remélem mindenre válaszoltam! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

georgia örülök h jó lett az eredményed!

én ma elmentem Fehérvárra csomó dolgom lett volna, de elő utam a kórházhoz vezetett,a beutalóért,amit ott hagytam. nem volt parkoló hely...én kerestem...és durr neki tolattam egy fának,pedig néztem a törzsét,viszont az ágat nem vettem észre..kitörött az egész hátsó szélvédő! :cry: mehettem a szervizbe,ott is hagytam. az üveg meg munkadíj 50 ezer de ha a horpadást is megcsináltatom akkor 70.ezer. :cry: ez is kurva jókor :(
még jó h anyum Fehérváron volt és vele hazajöttem, ja azért bementem a kórházba, de senki nem volt a meddőségin, így beutalót se tudtam elhozni.

még mindig fáj a hasam, de csak ha megyek:(

KépKép
dike

Georgia, Zita mindent leírt :) így én már csak kiegészítem az én gondolatommal.
Én semmit nem veszek és nem is vettem Vivinél se 26hetes koromig, hiszen ha még valami gond van 26hetesen talán minden rendben is lesz. nekem ez babona, amit tudom sokan így is csinálnak. Most semmit nem veszünk szó szerint semmit, még a babakocsit is szülés után vesszük meg. Hogy miért????
Egy nagyon jó barátunknak szüléskor jöttek rá, hogy az egyik baba halott, így az ikerek közül csak egy baba lett, így ugye a rossz bennünk van és különben is annyi rosszat lehet hallani...... szóval ha engem kérdezel 26hétig semmit nem vennék.
Kiságy van, autós ülést majd veszünk, babakocsit szintén. Én hordozót kifejezetten utálom, így azt nem is akarunk venni. Persze pelenka, popsitörlő meg ami ugye kell azonnal ha kijövünk a kórházból azt meg kell venni.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Fel neztem 2 percre.
Koszonom a valaszotokat, akkor nem veszunk mi sem semmit, majd csak 26 het utan :D :D !!
Nekem egyszer se vizsgaltak meg eddig a mehszaj, vagy mehnyak.
Csak uhu es hastapogatas szimplan.
Remelem nem gondd :cry: !!
Nekunk lehet gallani a geppel a szivhangot, nagyon klassz :lol: :lol: !!
Mostmar lepek puszi mindenkinek!
Es koszonom a valaszokat :D :D !!
Vendég

Dike!

Sajnalom ami tortent!!
De meg szerencse, hogy nektek nem lett bajotok!
Vendég

Ancsuka

A hordozot miert utalod?
Ha nagyon rossz, akkor en sem veszek.
Bar abban kell kihoznom a bebit a korhazbol, legfeljebb kerek eggyet kolcson.
Vendég

Georgia,
én már jópár dolgot vettem a picinek, de nem bánom!Én nem hiszek a babonákba!Mert nem azon múlik, hogy lesz-e valami baj, hogy én vettem-e babaruhát, vagy épp játékot a picinek!
Szerintem ezt nektek kell a férjeddel eldönteni.Én úgy voltam vele, hogy a 18.hét után már vásárolok majd, és így is lett.Nagyon sok ruhánk van már, és én imádom nézegetni őket! :D
De ez az ÉN véleményem, minden ember más és más!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, ez így van, mindenki máshogy fogja fel, hozzáteszem én sem vagyok babonás :) viszont tudom sajnos (a barátunk esetéből) sokkal nehezebb megélni azt ha mégse és ott a ruha stb. mintha nem veszek semmit x ideig. Persze ez az én -mi véleményünk. Ami lehet jó is, de lehet rossz is. Ezen naphosszat lehetne beszélni te vagy most mondja az érvet én mondom az ellenérvet....... ki így ki úgy, ezt mindenki eldönti maga, viszont GEORGIA ha te-ti szeretnétek vásárolni akkor miért ne! :)

Hordozó....... lehet én fogtam ki nagyon rossz hordozót, de nem hiszen mert hordozó és hordozó között nincs nagy különbség max árban és biztonságban..... nekünk volt egy átlag. Mivel Vivi decemberi vagyis téli baba volt, a bundazsákkal alig fért bele a hordozóba, szó szerint én úgy néztem nyomorog szegény. Majd ugye hónapról hónapra növekszik és egyre jobban nem fér el benne szerintem, így mi 3hónapos besokalltunk és megvettük ezt:
igaz horror volt az ára, de nekem a biztonság az első, az akkori autónk nem ért annyit mint a gyerekülés ami benne volt :))
http://www.babanet.hu//tarsalgo/viewtop ... 21#4179921
Ilyen volt csak a huzata volt más, ezt újszülött kortól lehet használni totál, lehet dönteni azt, hiszem 7fokozatba, persze vannak ettől olcsóbbak is majd belinkelem, amit mostanra kinéztem. Ezt a concordot mi Vivinek 3éves korig használtuk és nagyon szerettem.
Amit most néztem, igaz csak képeken meg olvastam, de valami ilyenre gondoltam.
Ja pl.nézzétek meg más már a szín és sokkal olcsóbb:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/11684
Mi anno 55eft-ért vettük 2005-ben.

És ami most:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=1 nem tudom még nem néztem meg mit is tud, én amit még nézek milyen minősítést kapott mennyire biztonságos, lehet hülye vagyok, de ez van :)

Ja pl. van ilyen is ez anyuék kocsijába és csak itt a városba használjuk, vagyis használtuk, de el is akarom adni, mert nem akarunk venni oda is még egyet.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25 kb. ilyen csak ami van az dönthető 3 fokozatba.
Ami miatt nem veszek ilyet.......
Ismerek olyat, igaz személyes nem, de tudom, hogy egy igaz történet volt sajnos.... két autó összetalálkozott senkinek semmi baja, csak épp a (azt hiszem2éves volt) kisfiú halt meg mert az ülése csatja vagyis a vállrészéből kijött és előreesett meg is halt. Nem tudom mennyire értitek........ van a vállrész ami tartja a babát az ülésben, ez a vállrész egy "drágább" ülésnél egy húzásra állítható feszesre, míg pl. amit belinkeltem, szerintem az is olyan mint a miénk vagyis anyuéké nagy killódás árán húzható szét és össze, ugye nem mindegy mit adsz a gyerekre. Én mindig is ráhúztam Vivire az övet, mert az azért van ezért találták ki. Hozzáteszem nem tudom milyeneket gyártanak manapság mennyire figyelnek oda az öv állítás egyszerűségére. Szintén ez ember függő, pl. barátnőm meg sem húzza egy fékezésnél a gyerek simán kijönne az ülésből megvan húzva de nem annyira és a barátnőm és imádom, de neki ez nem fontos....... ÉN csak a véleményemet írtam le kicsit hosszan.
Hogy miért van tapasztalatom és ha van még egy mert közületek aki ezt megnézi és hasonlóan gondolkozik akkor nem esik csapdákba mint én.
Pl. babakocsink is 3 volt ;) de ez egy külön fejezet megint, ha szeretnétek ezt is elmondom, sőt légzésfigyelő, de akár babőrző is ;)

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Én nem akartam még ennél részletesebb lenni, de most megteszem :) Mi azért sem veszünk idén semmit, sőt lehet egészen márc-ápr-ig, mert már 2 éve készen van a szoba, de nem babaszobának van készen, s ott vannak a kisállatkák most (hörcsög, tengerimalac). Most itthon sok a meló, férjem csinál mindent, s mire odajut, hogy kifesti és kirakja onnan a kisállatokat simán lesz szerintem márc. Így mi ezért sem veszünk semmit sem, máshol meg nincs hely a házban, mert összesen 2 szobánk van, és egybenyitott amerikai stílusú konyha-nappali-étkező, s nem nagy az egész. Most lesz a műhelyből egy tároló-vasaló szoba, majd ott lesz hely, legalábbis remélem :) pl. a babakocsinak.
Én megértem azokat is, akik vásárolnak, meg akik nem. Én meg sem nézem még a babaruhákat, mert tuti elcsábulnék :) Viszont a kiságyakat néztem, mert apu akart bölcsőt csináltatni, de rájöttem nem praktikus, s a kiságy mellett el sem férne a szobában, szóval helyhiány miatt sem lenne jó. S ledöbbentem a kiságy árakon, ami a Bergerben tetszett 75 e Ft volt, pelenkázó nélkül, a neten pedig pelenkázóval együtt álomszépet találtam 45 e Ft-ért.

Dike
Még az a szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. Én is egy kicsit összetörtem a kocsit, kb. 1,5 hónapja, belementem egy álló kocsiba, a festék jött le egy kicsi helyen, a másik autónak semmi baja nem lett, persze teljesen kiborultam és meg is érezte a pocim, hogy megijedtem, nagyon kell vigyázni, azóta nem megyek abba a parkolóba, s nagyon keveset vezetek egyébként is, mert már kényelmetlen nekem az ülés bárhogyan is ülök.

Ancsuka
Én majd szeretnék vmi gyerekülés félét, az üzletben 100 e Ft-ért láttam egyet, nagyon durva, én tuti nem veszek annyiért! Mi szinte csak kocsival járunk, úgyhogy mindenképpen kell majd vmilyen, ami normális.

Most már megyek is, mert éhesek vagyunk! :)

Zita

Kép
zitácska79

Ancsuka
Ezt nagyon über gagyinak találom :? Bár hozzáteszem, hogy még nem értek hozzá!
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
A közel 50 e Ft-osat biztonságosnak tartom így ránézésre!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok

Koszonom az infokat!
Mi is nezegettuk a bebi butorokat, babakocsikat, de meg nem veszunk.
Meg varunk.
Most rohanok, majd kesobb jovok.
Vendég

Zita, igen... amit linkelél az nagyon rossz ránézésre is. Ami anyuknak van vagyis volt Vivinek szerintem még az is jobb, de állandó használathoz nem vettem volna meg. Anyuék néha elhozták hozzájuk városon belül ebben az ülésben, így nem akartunk drágát venni az ő kocsijukba, viszont mi elég sokat megyünk és mentünk is, így én törekszek a biztonságra. Félelmetes, hogy rászedik az embereket a drágábbra ha egy kicsit is lehet látni van rávaló és megetetnek minden hülyeséggel, anno 2005-ben az év ülése volt abban a kategóriában a concord, de természetesen nem ezt mondták hanem az árat :(
Vivinek nagyon jó ágya volt 70*140-es nem volt olcsó 40körül vettük, viszont csoda szép. Az ikreknek is az lesz egy darabig ameddig elférnek egy ágyban, (mondták többen nem tehetem külön ágyba őket mert keresik egymást hiszen 9hónapig egymás mellett voltak vannak és nem szabad csak úgy szétválasztani őket és külön ágyba tenni). Ami Vivinek volt ágy arról leszedhető a rács mikor már nem kellett és egy nagyon szép kiságy lett belőle. :)

Ancsu

ancsuka

Ancsu

Ezt en is hallottam, ha lehet ne tedd kulon agyba az ikreket :D :D !!
Voltam tegnap baba boltban, hu jo sokminden kell egy bebinek :D :D !
Lattam olyan cumis uveget, ami legtelenit, vagyis nem fog enni levegosen vagy inni a bebi, es nincs annyi hasfajas allitolag.
A baratnom is azt hasznalja :D :D !
Ezt sem tudtam.
Vendég

Nekunk is majd valami szuperjo ules kell az autonkba, mert ha visszuk a bebit haza magyarba, akkor 1600km azert nem art jo ulest venni.
Vendég

Nem írok már semmit, mert azt hiszitek okoskodok.......... és megakarom játszani a tapasztalt anyucit :)
De igen vannak spéci dolgok ;)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka

Miert hinnenk azt hogy okoskodol?
Az en szuleim, sot az egesz csaladunk kereszteny csalad, most volt majusban az egyik unokatesom lakodalma 400an voltunk.
Hatalmas a rokonsag :D :D !!
Nalunk az eskuvo, es a bebi szuletes mindig buli.
Egyenlore csak a szulok tudjak otthon, hogy bebink fog szuletni, mert anyum nem akarja 20 het betoltese elott kozolni senkivel babonabol.
En ezt megertem, es tiszteletben tartom.
Ugyhogy meg durvan 3 het es anyum mondja mindenkinek.
Ami a lenyeg, az itteni szulesznok, mert ugye ahova en jarok ott 12 van, mikor kihez esek kontrolra, szoval mindd mondja, hogy ikreket kulon rakni tilos!!
Mert ha kulon rakod oket, akkor keresik egymast, sokat sirnak stb.
Igy pedig egymast erzik, es nyugottabbak.
De igy is ugy ia ha vegre kifestenek, es minden kesz a hazban, akkor mikor koltozunk, en rendeltem egy falfestot, aki a micimackos festmenyt csinal nekunk a falra, hasonlot mint amit te csinaltal.
De Januar vegen szertnem mar elkezdeni a bebi butort megrendelni.
Mert itt az uzletben, 6 het rendeles utan amikor kesz es kiszalitjak.
En, vagyis mi is nagyon babonasak vagyunk!!
Lehet hulyesegnek tartod, de amiota vissza raktak nekem az embriokat van egy angyalkas gyertyank, mecsest teszunk bele, es reggel miutan felebredtunk, addig mig le nem fekszunk, gyertya allandoan eg.
Meg meg sorolhatnam, de nem akarlak titeket untatni,szoval mi is hiszunk benne a babonaba, es nekunk mindig bejott eddig!!
Es nemcsak mi, hanem anyossomek , es anyum is egetik a gyertyat minden nap, hogy ne legyen gondd, es imatkoznak ertunk!!
Puszi!!
Vendég

ma reggelre kicsit beteg lettem.
De itt az oldal leír mindent:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/bet ... s-megfazas

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Ancsuka
Szerintem ez az oldal véleménymegosztásra jött létre, nem hinném, hogy megjátszanád a tapasztalt anyucit :)

Georgia
Mi kénytelenek voltunk elmondani, mert úgyis mindenki észrevette volna, de általában a dokik is azt javasolják, hogy csak a 12. hétig ne mondja el az ember.

Merre vagytok többiek? Anett, Dike, Bri, Angyal, Vanili?
Suzy, Gyancsi és a bébik hogy vagytok?

Zita

Kép
zitácska79

Ancsuka
Jobbulást, pihenj sokat!

Zita

Kép
zitácska79

Ancsuka

Jobbulast!!
Vendég

Zita

Majdnem egyszerre irtunk :D :D !!
Kepzeljetek reggelre akkora ho esett :D :D !!
Olyan szep!!
Itt azert irom, mert nalunk kb ugy 40 eve esett ho, es persze tavaly, es most.
Csinaljak a keleteuropaiak a hoembereket, a hollandok meg fenykepezik, ok nem nagyon lattak meg ilyet, mivel itt sosincs ho. :D :D De tavaly, es most is lessz dogivel ho :D :D !!
Vendég

lányok, reggel az ágyban 2 szer egymás után 5 perces szünettel annyira de annyira begörcsöltem, h azt hittem ott maradok,elmondhatatlanul fájt:(((( :( miééért?de nem akarok mindenért dokihoz rohangálni:( de nagyon rossz érzésem van.

KépKép
dike

Dike,

Nekem azt mondta a doki, hogy napi 10 görcsnél ha több van, akkor mindenképpen görcsoldót fog felírni. Én múlt hét vasárnap vagy fél órán keresztül görcsöltem, s bementem a dokihoz másnap du. De nagyon jól tettem, mert tudtam, hogy akár a méhszáj is kinyílhat, s az már visszafordíthatatlan! Én azt mondom inkább futkoss a dokihoz, minthogy baj legyen.... Szerencsére nálam nem volt semmi gond, bár a doki nem tudtam megmondani, hogy mitől görcsöltem be :?

Vespa
ez az oldal nem árusításra jött létre! Kérlek mellőzd az ilyen tartalmú hozzászólásokat! Köszi

Zita

Kép
zitácska79

Merre jártok lányok? Bri, Angyal, Vanili, s még sorolhatnám.... másik topicba jártok? mert akkor átmegyek én is oda :) feltéve ha nem baj, csak írjátok meg akár priviben, hogy hova jártok! Köszi

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy így eltűntem, csak egész héten itt volt Anyum, nagyon ritkán látom így inkább vele meg Lilivel múlattam az időt :D

Ma megy haza és jön helyette Anyós.....Ide inkább nem teszek emotikont, mindenki képzelje oda :D

Remélem jól vagytok csajok ( Dike, Zita, Georgia, Ancsu, Melike, Anett), növögetnek a babócák :wink: ( mennyi kismamánk van, tök jóóóó :D )

Szrityi, Vanili- Ti hogy álltok???Mikor kezdtek?

Suzy-Remélem ma már otthon lesztek!

Angyal-Rólad is jó rég hallottam!! :wink:

Bri, Betty, Zsu, Zbinyek-???

Délután megpróbálok képet hozni a mi kis Gyönyörűségünkről, aki egy angyal és szavam nem lehet, annyira rendesen viselkedik :wink:

Mindenki vigyázon magára!
Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsikám
De örülök, hogy jelentkeztél, s hogy minden rendben van nálatok :) Nagyon édes a vonalzós képen Lili baba :)
Szuper hogy anyukád nálatok volt s segít, anyós témához hozzáképzeltem :)
Továbbra is ilyen jó kislányt kívánok neked, mint eddig és nagyon sok örömet!

Puszi

Zita

Kép
zitácska79

Meghalt ez a topic? Vagy merre jártok? :(

Zita

Kép
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?