Új privát üzeneted érkezett!

Krisz - és úgy lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon halkan, de nagggggggyon örülök!!!!!!!!!!!!!(mi is 14-et teszteltünk emlékszel - még mindig alig hihető :oops: ) Tegyél fel majd képet légyszi!!!!

Tea, allegra..- üdv itt köztünk. Hát sokféle történetünk van mindannyiunknak, örülünk nektek, együtt, az örömöt megosztva sokkal kíméletesebb a programokat végigcsinálni. Írjatok gyakran, reméljük hamarosan együtt babásodtok velünk!!!!!!!!

Dezsina - nagyon vigyázz magatokra! S a szokásos recept: mese-becézgetés-(kímélő ének)-simogatás!!! Nagyon drukkolunk!

Kép

Kép
julika79

Krisz, izgalmas :-)) Remélem, erősödik az a második csík.

Dezsi, babaragacs megy tőlem is ++++++++
allegrobarbaro

Kérdésem:
Az injekció helyét Ti mivel fertőtlenítettétek?
Vendég

sziasztok!

panda: gratulálok az unokahugihoz. :lol: nagyon édes :lol: :lol: :lol:

allegro: üdv itt. drukkolok neked is.

dezsi: nagyon drukkolok++++

kis *: kitartást!

krisz: képet kérünk! drukk+++

rólam: várjuk a szövettan eredményét, elvileg e héten meglesz. összeszedtem egy kis vírust, és itthon vagyok táppénzen pár napig.

katica
katica30

Pandácska!:)
Fantasztikus élmény lehetett elvágni a köldökzsinórt…egy örök kapocs közted és az unokahúgod között! Nagyon szép baba olyan kis tökéletes!!!Gratula neked és az anyukának, és jó egészséget kívánok nekik!

Kis-csillag! :)
Én is migrénes vagyok, így nálam is előjöttek az elején ezek a fejfájások. Gondolom a hormonváltozások, meg úgy minden. Nekem utoljára a12 héten volt erős fejfájásom, a gyógyszerész nem adott rá semmit… nem mert… de az óta (kopp-kopp-kopp) nem fájt egy cseppet sem! Szerintem ez átmeneti dolog nyugi enyhülni fog.

Dezsina!:)
Drukk szuper óriási drukk!!!!

Allegro!:)
Üdv. Itt köztünk, gyere nyugodtan itt remek lányok, vannak, akik sokmindenben segítenek és átsegítenek!Hajrá spontán, és hajrá január!!!az első változatra gyurjatok :)

Heni!:)
Igen sokmindenen átmentünk, de elfelejthető, hiszen megkaptunk életünk vágyát.

Donika!:)
Hogy repül az idő!!! Egy kistökös lesz! Szuper! Majd ha lesz UH és lesz kép akkor kérünk!!!!!

Tea!:)
Nekünk rögösebb volt az út, nektek meg nem lesz az, mindenki más és más,remélem nektek elsőre sikerülni fog. Nekünk is ICSI volt mindig!!! Reménykedni kell, hiszen minden egyes stimu egy lehetőség, hogy ebben vagy abban a hónapban kismamik leszünk !!!Engem ez segített át. Kívánok nektek minden jót!!!!

Apacs!:)
Én nem járokkismamitornára, meg a védőnőm még nem is ajánlotta, hiszen mikor meghallotta, hogy lombik babónk van és hogy ICSI-s egyből veszélyeztettetnek minősítettek, és azóta mindig jött valami, ami miatt nem is kezdhettem volna el a tornát…méhlepény lent tapadt, majd most rövidült méhszájam, amivel többet kell feküdni, hogy ki ne nyíljon…. Én inkább nem kockáztatok majd ráérek utána is tornázni.

Krisz!:)
J Szorítok, hogy egyre erősebb csíkokat láthass…de ez nagyon biztató!!!

Bella!:)
Én a szuri helyét (mielőtt szurtam volna) a gyógyszertárban vett bőrfertőtlenítő sprayvel fertőtlenítettem, EGISEPT http://homeopatika.primolasoft.hu/i_mai ... od_id=1374

Katica!:)
Jobbulást és vigyázz magadra!!!!

Mindenkinek minden jót!!!!!! :)
Vendég

Vikimi,
Köszi, írtam is a sógoromnak, hogy szerezzen nekem ilyet, mivel Ő Egis-es! :D
Vendég

Sziasztok!
Heni, Katavirág, Vikimi, Bella és mindenki! Nagyon köszi a bíztatást!
allegro! Üdv közöttünk :)!
Kicsit nehezen jutottam géphez, a fekve varrástól becsípődött egy ideg a karomon, és alig bírtam megmoccanni :) Ma reggelre enyhült sokat.

Krisz!
Látom te már aktivizáltad magad! Én nem kaptam HCG szurit, de nem is gonodoltam eddig rá, hogy teszteljek. Bennem az maradt meg, hogy a 10. naptól mutat ki. Te milyen tesztet vettél? ha van, ami már most is kimutatná. én csinálnék, jó kis szülinapi ajándék lenne. Ma vagyok 33.

Dezsi! De szuper! 8 baba! Gratulálok! :) látod, 1 hét lett a különbség, tényleg majdnem egyszerre :) Drukkolok Neked!

Panda! Gyönyörű a baba.... bárcsak lenne egy ilyen tesóm, aki ott lenne, és nekem is elvágná a zsinórt :)

Ez a hétfő akkor már még nagyobb nap! Apacs, Julika, Krisz, Tibu is!
Vendég

Brumi,
Boldog születésnapot! :D :lol:
A férjemnek meg tegnap volt! :D
Vendég

Helló lányok!

Brumi!
Boldog szülinapot!
Kép
Én nem bírnám ki teszt nélkül sokáig!

Krisz!
Remélem erősödik az a csíkocska!Ha tudsz,tegyél fel képet!!!!

Dezsikém!
Remélem szuper hírekkel jössz!

Pandácska!
Gratulálok,ez csodás dolog!
És neked ki vágja el???

Katica!
Jobbulást!
Kép
Remélem jó eredményt kaptok!!!

Viki!
Apa mostmár nem megy sehova,ugye?

Mindenkinek kívánok sok erőt és kitartást!!!!
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, Brum, Tibu:
++++++++++++++++++++++++

Brumi:
Boldog születésnapot, reméljük hétfőn megkapod a legszebb ajándékot

Vizkrisz:
De jó, hogy már pozitív, nagyon drukkolok, hogy csak erősebb legyen mindig
+++++++++++++++++++++

Panda:
Egy kis tündér az unokahugod

Alle:
Köszi, hogy leírtad a történeted
Jól tettétek, hogy a kaálihoz fordultatok
Melyik kaáliba jártok és kihez?
Azért hajrá spontán baba ++++++++++++++

Kis*:
Sajnálom a fejfájást, reméljük hamar vége lesz
Akkor láthatod ma a picurkádat

Donika:
Biztos minden renben lesz jövöhéten
Én már nagyon várom, hogy kezdjünk (bár már ez sajna a 3. lesz)
Bernart dokihoz járok a Kaáliba
Te kihez jártál?

Tea:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön elsőre
Pontosan mikor kezdtek?

Apacs:
Már sok van és ti is megtudjátok kik laknak bennt, nagyon izgi már

Bella:
Már jövöhét végén vége a szeptembernek, egyre közeleg a mi időnk is

Julika:
14 teszt az nem semmi
Hányadik napon is csináltátok az elsőt, már elfelejtettem és milyen fajtát
Nálatok is nagynap a hétfő

Katica:
Sajnálom azt a fránya vírust

Viki:
Örülök, hogy túltetted magad ezeken a szörnyűségeken

Nyuszi:
Hogy vagy?

Tényleg a tábla még nem jutott eszetekbe? Kellene csinálni. Ki tudna csinálni egyett?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Brumm!:)
kívánok én is nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
Vendég

Szia Heni,
Igen egyre közeleg a mi időnk, úgyhogy kissé meg is vagyok szeppenve, vagy nem is tudom, olyan hülye mindenféle érzések kavarognak bennem. De leginkább nagy belső feszültséget érzek, szét tudnék robbani. Bár azt hiszem nem is az egész herce-hurcától félek, hanem attól az érzéstől, ha szembesülök, vele, hogy most nem sikerül... Tudom csak optimistán!

Apacs,
Teszel majd be képeket a manócskákról?
Vendég

Bella:
már én is egyre jobban izgulok, pedig tudom mire számítok
a hugi már el is kezdtek szedni a fogigátlót a héten
te mit szedsz?
én jövőhét után elkezdek szedni méhpempőkapszulát, centrum maternát és fehérje italt inni
nekem úgy ajánlották mindet
az első kettőnél semmi ilyesmit nem szedtem, de most hátha ez segít

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Én is szedem a fogigátlót (Marvelon). Ma veszem be az utolsót és aztán 28-án újra kezdem, mert úgy tudtuk kihozni Mágussal a mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Én Elevitet szedek hetente 2-3.

Méhpempőkapszulát hol vetted?
Vendég

Bella:
még nem vettem, csak ezután fogom megvenni, őszíntén megmondom nem tudom hogy hol lehet kapni, de drogériában, vagy gyógyszertárban biztos lehet kapni
egyébként a többit sem vettem még meg, majd jövőhét végéig mindent beszerzek
a hugi is marvelont szed és utána suprefact okt. 19.-től és gonal
nekem meg proginova mite tabllettát szedek egyenlőre az októberi mensi 3. napjától és a punkció napjától kapom a progeszteront valamilyen formában

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Bp-re járunk. Szmatona Gábor az orvosunk. Elsőre eléggé kapkodósra sikerült a találkozónk, de mint kiderült, sok beültetés volt aznap és csúsztak mindennel. Akkor ez nekünk rossz volt, jó lett volna kicsit nyugisabban beszélgetni.
De adtunk neki második esélyt, és nem bántuk meg, A második megbeszélésen minden OK volt és neki is volt ideje mindent elmagyarázni. Úgyhogy bízom benne nagyon.

Brumi, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!
allegrobarbaro

Bella, Heni,
kicsit irigy vagyok, hogy nálatok végre történik valami! Néha szétvet a türelmetlenség...mindenesetre várni nagyon megtanulunk most. (Így legalább nem lesz gáz, amikor kismamaként várni kell a vizsgálatokra mindenhol ;-) )
allegrobarbaro

Alle:
örülök, hogy jófele csalódtatok
egyébként pont Szmatonának ismerek egy betegét, aki mire elkezdték volna a lombikot spontán terhes lett :lol: és van egy gyönyörű kisfia

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Én okt. 23-tól kezdem a Suprefactot, aztán Gonal.

Alle,
eljön a Ti időtök is hamarosan :D
Vendég

Bella:
te hova is jársz egyébként, bocs, de elfelejtettem? :oops:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Kaáliba járok Krizsa dokihoz! :D
Vendég

Ja tényleg, már eszembe jutott, akkor lehet, hogy valamikor talizunk is ott, majd egyeztetünk
na megyek vége a munkaidőnek és otthon meghalt a gép, holnap jövök

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szia!
Vendég

Sziasztok!

Brumm: Isten éltessen sokáig, kívánom, hogy zebrás tesztet kapj ajándékba :wink:

Megjöttünk Tapolcáról vegyes hírekkel.
Nem 3as hanem simán ikrek lettek volna, látta is a doktor a 2. embrikét, de Ő nem él, és csak icike-picike, és amit itt láttak üres petezsáknak, az valójában egy szép kis haematóma.. Úgyhogy továbbra is pihi ezerrel, mert a doki szerint nagyon kétesélyes a dolog.. :oops:
A Picurka jól van, hallgattunk szívhangot, és 14,5mm-es a CRL.
Október 1-jén kell visszamennünk. :roll:
Remélem addigra már valamelyest visszaszívódik ez a vérömleny :roll:
Jah, és felemelte az Utro-adagomat 3x3-ra, tiszta élvezet lesze egész nap Utro-t dugdosni :twisted: :twisted:

Szép napot Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Brumi
Boldog szülcsinapot!!!
Végülis ez már a 10.dpo nekünk...bármi lehet. Tesztelhetnél csak a szülinapod kedvéért. :D
Azért én még a hcg szurit valsószínűsítem...hacsak nincs 3 babónk. :lol:
vizkriszisback

Vikimi! :)
Igen, nagyon elszállt az idő. Miért nem veszel még mindig semmit? Aztán nagyon nagy pocakkal már nem lesz olyan élvezetes a vásárlás, nem?

Heni! :)
Én Kováts drnőhöz jártam, nagyon meg voltam vele elégedve! Bernárd dokiról is sok jót hallottam! Már nincs 1 hónap, és indul a menet! :lol:

Brumi! :)
Boldog szülinapot!

Kép

Kép
donika

Kis-csillag :)
Akkor pihizz sokat!!!
Mi kétesélyes??? :shock:
Reméljük gyorsan felszívódik a második embrike és nem okoz gondot.
vizkriszisback

Heni - nekünk a hétfő nem olyan nagy nap, igazából csak miattatok. Mi szerdán megyünk először uh-ra. Az első tesztet a beültetés utáni 12. napon csináltuk, valami szörnyű gyenge teszttel, majd a másnap ugyanazzal és még egy One Step-pel is, ami egészen szép eredményt produkált.

Kis-csillag - nagyon-nagyon vigyázz magatokra. Kezdek kicsit én is izgulni a szerdai uh miatt. De ez csak a normális izgalom azt hiszem. Gratulálok a szívhanghoz, és a szép eredményekhez! Simogasd sokat!

Kép

Kép
julika79

Julika
A beülti utáni 12. nap az már pont tesztelési idő. És a gyenge teszted gyenge eredményt produkált? Halvány pozitívat vagy mit? :D
vizkriszisback

Köszönöm mindenkinek a gratukat most értem haza a kórházból :D

Voltam ma Hannánál is holnap műtik mert még nem találtak neki megfelelő vért :shock: Szóval holnap mindenki drukkoljon neki!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Nagyon köszi a jókívánságokat mindeknkitől! Bella, akkor a te férjed is szűz :)

Nyulasz, Vikimi! imádom a macitok!

Kiscsillag! Bárcsak teljesülne a kívánságod, és zebrás tesztet kapnék ajándékba! Én is 3x3 utro-t kapok, plusz még szájon át is 3x1-et... már hiányozni fog, ha nem kell :) szinte az órát sem kell nézni, tudom mikor kell...

Donika! ATe pocid is már szépen gömbölyödik, ugye? Ha van olyan kép, és tudsz, felteszel?

Julika! Én azt hittem hétfőn mentek az első UH-ra, ahol kiderül hány baba van! Akkor szerdán ezek szerint.. de ti még nem voltatok olyanon, ugye, ahol megmondtájk, vagy lemaradtam, erről a fontos hírről?

Leghamarabb, ha egy babó van, mikor mutathat ki valamit a teszt, ha nem volt hcg szurim? Mert akkor csinálnék egy tesztet.. olyan jó, hogy még van remény :) Így csak izgulok, úgy meg aggasztana, hogy miért negatív, pedig esetleg még lehet pozitív is utána, merthogy korán van még.... Én olyan aggódós vagyok egy kicsit, inkább megkímélem magam egyelőre.

Dezsi! jó pihenést neked! Látod, eljött ez a nap is... :) És ott figyelnek a pocidban....

Lányok, (és fiúk :) ) szép estét, és álmokat Nektek és a pociban növekvő csodáknak!
Vendég

Hú, pedig gondoltam Hannára ma 10 órakor... :( Drukkolok Neki!
Vendég

sziasztok!

vikimi: hogy vagytok?

brumi: boldog szülinapot! hány éves lettél? :wink: mennek a drukkok+++

Kép

nyulasz: apa holnap megy a szövettan eredményéért.

henni: jó ötlet a tábla. én szívesen megcsinálom. mi legyen benne? ha elkülditek priviben az adatokat, akkor elkészítem.

kis*: örülök a kis picurnak :D pihizz sokat!

hanna: nagyon drukkolok holnapra++++

rólam: köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. sajnos még nem érzem, hogy gyógyulnék, sőt jobban köhögök, min tegnap.

katica
katica30

Brumi
3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
A férjem is azt mondta ma, hogy ne teszteljek már holnap. Mondom neki félsz, hogy elveszlik a remény? Hát igen....persze nem olyan nagyon komolyan mondta...de azért van benne vmi. Én azért tesztelek...ha halványabb úgyis bemagyarázom, hogy csak a hcg szuri halványodik a másikat meg még nem mutatja ki a teszt. :D

Hanna
Szorítunk érted!!!

Katica
Jobbulást!!!Sok C vitamin és méz!!!

Jó éjszakát!!! :D
vizkriszisback

Jó reggelt!
Éjszaka megműtötték Hannát részleteket még nem tudok de majd írok ha van valami.
Vendég

Jó reggelt!

Pandus,
Várjuk az infókat, remélem minden rendben lezajlott!

Kis*
Tessék sokat pihenni és vigyázni magatokra!

Brumi, Dezsi, Krisz
+++++++++++++++

Julika,
Tegyél majd be sztárfotót az UH után, ha lehetséges!

Katica,
Remélem jó eredménye lett a szövettannak!
Vendég

Krisz!
Mai teszt?????????Már nagyon izgulok!

Hanna!
Kívánok nagyon sok erőt neked!Nem értem,miért kell ennyit szenvedni...egy nagyon-nagy ölelést küldök,gyógyulj meg minnél előbb!

Brumi!
Na,nem tesztelsz??????
Nagyon kiváncsi vagyok!!!!

Katica!
Mára sok-sok drukkkkkkk!...apának!!!!

Heni!
Egyre jobban vagyok,köszönöm!Jó,hogy mindig van kiért izgulni :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Panda, köszönjük az infót Hannáról!
Minél előbbi testi-lelki felépülést kívánok neki tiszta szívemből!

Krisz: azért kétesélyes, mert ha a haematoma megindul kifelé, nehogy a baba is kilökődjön vele, úgyhogy most tényéeg pihizek ezerrel, jobb hogy a fősuliról is lemondtam :roll: bár amikor kórházban voltam, volt olyan asszony, akiből ömlött a vér egy haematoma miatt, és a baba megmaradt, csak az AFP nem lett jó a vérzés miatt..

Brumm: tesztelés? Mikor esedékes? Nagyon drukkolok ám hozzá :!: :wink:

Pussz mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!

A babód jó erősen kapaszkodik!!!!Nem lesz semmi gond!Te csak pihenjél,mi majd aggódunk helyetted is!
Vendég

Nyulasz szia, de örülök, hogy itt vagy! :D

Kis*
Igaza van Nyulasznak tessék sokat pihenni!
Vendég

Bella!
:D
Vendég

Lányok,
Ez a fogigátló szedése teljesen felborította a hormonjaimat. Tök depis vagyok, sírógörcsöm van stb. Egyszóval kiállhatatlan vagyok. Mi lesz még ezután ...??? :cry: :oops:
Vendég

Katica! Köszönöm szépen a virágcsokrot ! :) ! 33 lettem... A szövettan nál kívánok jó eredményt a párodnak, és neked mielőbbi gyógyulást! Talán arra gondolj, hogy ha most elkaptad az i aktuális influenzát esetleg, akkor már immunis leszel, mire nem szabad betegnek lenni!

Krisz!
Akkor vasárnap csinálok egy tesztet, mert nekünk 2 vagy 3 napos volt, nem tudom pontosan, mert nem tudom mikor fagyasztották őket pontosan... A pocim én most érzem.. Ma reggelelőször így. olyan, mintha meg akarnának jönni a vörösök. És tegnap előtt a bőröm is olyan volt.. ilyenor egy pár pici patti ki szokott jönni 2 nappal előtte...

Nyulasz, tényleg jó izgulni mindenkiért! Én is nagyon kíváncsi vagyok ! :) :) :)

Kicsillag! Akkor tényleg pihizz sokat! VAn dvd lejátszótok? Csak mert van egy film, ami engem megment attól, hogy halálra unjam magam. Erre az időre tartogattam. Szivesen kölcsönadom. Akciófilm, 24 óra a címe. Én régebben néztem akciófilmeket, az elmúlt pár évben nem, de ez tényleg nagyon jól meg van csinálva. És tudod milyen hosszú? Eddig nekem 48x45percnyi van meg, de összesen 144x45 perc.

Katica! SZerintem is jó ötlet a tábla! még nem adtad fel a készítsét? Milyen infók kellenek hozzá?

Hannának üzenem, hogy gondolok rá, és jobbulást kívánok neki!
Vendég

Szép jó reggelt! :D

Teszteltem reggel 6-kor...az eredmény hasonló...de kicsit halványabb...szóval az-ez a pozitív még a szuri.Matematikai számítások végzése után :shock: :D a véremben valószínűsíthető HCG szint a következőképp alakult.
15-én (2. fél szuri napja)200
17-én 100
19-én 50
21-én 25
Amit még simán mutathat ma a teszt, hisz 21-e van.
Ha a babók elkezdtek termelni hcg-t, legjobb esetben is:
13-a 1
15-e 2
17-e 4
19-e 8
21-e 16 ...na ezt még nem mutatná ki a teszt.
Szóval az esélyem arra, hogy holnap erősebbet teszteljek :majdnem 0...de , hogy holnapután...arra már 50-50. :shock: Az igazi végeredmény viszont csak hétfőn lesz a vérből.
Elég tudományos voltam? :lol:

Brumi
Most én is mintha érezném a pocim. :? Azt mondják ez nem jelent semmit...majdnem mindenkinek volt pecsételés-görcsölés a várható menzi idején akkor is ha babás volt...így emlékszik a szervezet. :shock:
Te jó sok utrot kapsz...nem bízták a véletlenre. :lol:
Bodog szülinapot mégegyszer!!! :)

Panda
Köszönjük a híreket Hannáról.Nem semmi, hogy éjszaka műtötték mert nem volt vér. :?

Bella
Már nem kell sokáig szedned...aztán újra a régi leszel!Nézd csak, ilyen: :lol: .

Nyulasz
Kösz a drukkokat! A múltkor visszaolvasgattam a te sztorid...te mennyi hcg-t kaptál?

Kis-csillag
Akkor a hemaetoma vagy felszívódik simán vagy leválik? Jól értem? :shock: Sok orvosos filmet nézek pedig :? ...sclerosis tuberosa... :shock:
vizkriszisback

Krisz! Tényleg tudományos, látod, hogy kikupálódunk itt ilyen témákban is :) Nekem a pocimmal még az van, hogy nagyobb is, mint mensi elején szokott... :( De ez lehet a tegnapi késő esti vacsi, plusz 2 csokitorta és ma reggeli fél szeletke :)
Vendég

Jó reggelt!

táblát tényleg szívesen megcsinálom.
Hennivel beszélgetve, ötletként merült fel, hogy legyenek benne a következő dolgok:
melyik intézetbe jár, melyik orvoshoz, hanyadik lombik, lombikon belül hol tart. ciklusban hol tart, milyen okból lesz lombik. akár a születésnap, névnap.
kismamiknál: mi lesz a baba neve, hanyadik lombiknál jött össze, hány hetes/napos kismama, szülés várható ideje, aktuális események:uh, afp, stb.
ha már megszületett a baba, akkor az adatai (szül. súly, hossz, szül.idő), jelenlegi életkor.
készíthetek külön eseménytáblát, amibe belekerülnének, hogy a következő hetekben mikor, kinek, miért lehet különösen drukkolni.

mit szóltok hozzá? legyen benne még adat? vagy esetleg vegyük ki vmelyiket? ötleteket kérek!
ha így megfelel, akkor lehet küldeni priviben az adatokat.

mindjárt visszaolvasok.

katica
katica30

krisz: nagyon drukkolok+++++

hanna: mielőbbi gyógyulást kívánok neked!

kis *: pihizz sokat!

bella: kitartást! dolgoznak a hormonok :wink:

brumi: miután tanár vagyok, így ha majd meggyógyulok, nem garantált, hogy megint nem szedek össze vmit a gyerkőcöktől. rengeteg gyermek betegen jár be a suliba.

rólam: nemrég hívott apa, megkapta a kórházban a szövettan eredményét. az orvossal futólag tudott beszélni. az orvos azt mondta hogy nem reménytelen a helyzet, biztató a dolog, amit a szövettanban látott.
kb. másfél hét múlva ülünk le a dokival beszélni, hogy milyen további vizsgálatokat javasol.

katica
katica30

Sziasztok!

Kis*:
Pihizz sokat, nem lesz semmi baj

Donika:
Valóban jó doki Bernárd, csak először fura volt a modora, de amúgy egy tündér
A doktornőről is jókat hallottam

Vizkrisz:
Nem semmi a tudományos számítások, de reméljük bejön
+++++++++++++++

Tibu:
+++++++++++++++

Julika:
Mostmár emlékszem a kétfajta tesztedre
Akkor drukk szerdára
Egyébként szerintem miattam nem nagy nap a hétfő

Panda:
Köszi az infót Hannáról

Hanna:
++++++++++++++++++

Dezsi:
+++++++++++++++++++
Már várlak

Brumm:
+++++++++++++++++
A mensi szerü jelekkel szerintem ne törödj, ez szokott jelentkezni
Bocsi a megjegyzésért :oops: , de a zebrát én kívántam neked, de gondolom Kis* sem kíván mást neked :lol:

Katica:
Jobulást
Várjuk a táblát

Bella:
Majd egyeztethetnénk, hogy mikor megyünk, és ha úgy alakul összefuhatnánk

Nyulasz:
Mi is izgulunk ám érted

Most ennyi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

henni: köszi az adatokat. jó lesz így?

többiek is megírhatják priviben, utána rakok táblát.

katica
katica30

Katica:
gratulálok a férjed eredményéhez, akkor nem kizárt a spontán
hájrá +++++++++++

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?