Pandácska!:)
Fantasztikus élmény lehetett elvágni a köldökzsinórt…egy örök kapocs közted és az unokahúgod között! Nagyon szép baba olyan kis tökéletes!!!Gratula neked és az anyukának, és jó egészséget kívánok nekik!
Kis-csillag!
Én is migrénes vagyok, így nálam is előjöttek az elején ezek a fejfájások. Gondolom a hormonváltozások, meg úgy minden. Nekem utoljára a12 héten volt erős fejfájásom, a gyógyszerész nem adott rá semmit… nem mert… de az óta (kopp-kopp-kopp) nem fájt egy cseppet sem! Szerintem ez átmeneti dolog nyugi enyhülni fog.
Dezsina!:)
Drukk szuper óriási drukk!!!!
Allegro!:)
Üdv. Itt köztünk, gyere nyugodtan itt remek lányok, vannak, akik sokmindenben segítenek és átsegítenek!Hajrá spontán, és hajrá január!!!az első változatra gyurjatok
Heni!:)
Igen sokmindenen átmentünk, de elfelejthető, hiszen megkaptunk életünk vágyát.
Donika!:)
Hogy repül az idő!!! Egy kistökös lesz! Szuper! Majd ha lesz UH és lesz kép akkor kérünk!!!!!
Tea!:)
Nekünk rögösebb volt az út, nektek meg nem lesz az, mindenki más és más,remélem nektek elsőre sikerülni fog. Nekünk is ICSI volt mindig!!! Reménykedni kell, hiszen minden egyes stimu egy lehetőség, hogy ebben vagy abban a hónapban kismamik leszünk !!!Engem ez segített át. Kívánok nektek minden jót!!!!
Apacs!:)
Én nem járokkismamitornára, meg a védőnőm még nem is ajánlotta, hiszen mikor meghallotta, hogy lombik babónk van és hogy ICSI-s egyből veszélyeztettetnek minősítettek, és azóta mindig jött valami, ami miatt nem is kezdhettem volna el a tornát…méhlepény lent tapadt, majd most rövidült méhszájam, amivel többet kell feküdni, hogy ki ne nyíljon…. Én inkább nem kockáztatok majd ráérek utána is tornázni.
Krisz!:)
J Szorítok, hogy egyre erősebb csíkokat láthass…de ez nagyon biztató!!!
Bella!:)
Én a szuri helyét (mielőtt szurtam volna) a gyógyszertárban vett bőrfertőtlenítő sprayvel fertőtlenítettem, EGISEPT
http://homeopatika.primolasoft.hu/i_mai ... od_id=1374
Katica!:)
Jobbulást és vigyázz magadra!!!!
Mindenkinek minden jót!!!!!!