Na visszaolvasok!
Köszönöm a részvétnyilvánításokat.
Aranyosak vagytok! De sajnos el kell fogadni, mert ez az élet normális körforgása. Ő legalább élt szépen. 77 éves volt.
Zsu
Annyira Drága vagy! Köszönöm a bíztatást! SZükségem is van rá, illetve a petikéknek!
Úgy látom a fiúk tényleg nagyon jól elszórakoztak. Jót mosolyogtam a sztorin.
Buborékfújás? Az tök jó buli...
:)
A menéssel semmi baj.
Jobb minha otthon lennél. Kint a friss levegőn jobb.Jobb a mamának, és jobb a babának is.
Enis
Ne haragudj, de annyira le voltam maradva a visszalolvasással, hogy nem néztem át csak felületesen azt, amit a többieknek írtál. Pedig el szoktam olvasni, csak most nem volt rá időm. A fényképező tök jó ajándék.
Bizotsan örült neki. Azt tuti tudja használni.
A szülinapokkal mi is így vagyunk. Anyukám is "csak" a kedvencünket főzte olyankor, és volt torta. De nem volt hatalmas csindrattatta. Nem is kell az. Akkora hülyeség, amikor kocsit, meg ilyeneket vesznek a gyereknek. Már nagyon elanyagiasodott a világ, és az igazi érzelmek kezdenek kiveszni.
A bulizásnak is eljön az ideje. Elég nehéz lesz, mert állandóan aggódni fogsz, de ügyes lányka, tud magára vigyázni. És meg kell állapodni a feltételekben. Akkor nem lesz semmi baj. Nálunk is így volt. Bár inkább apunál, mert anyám nem nagyon engedett.
( elváltak a szüleim)
A férjed a "Drága" jól kitolt veled.
De hát pasi. Már bocsi a kivételnek, de nálunk is így van. Ha én nem viszem a postára, nincs kifizetve. Nem is tudja hol van.
ez nyilván olyan pasidolog.
[quote]B írta:arinőmnek végül 2 atlétát vettem,a táska nagyon drága volt,mert új kollekció Confused Cool Azért magamnak vettem egyet Very Happy
JÓl tetted!
Nagyon is igazad van. Fel kell állni,és ELŐRE menni. Nem szabad hátra nézni, de azért ki is kell adni a feszültséget. Már nem látom annyira vészesnek. Tudom, hogy tudnak segíteni. És fognak is.
[quote]E írta:gyszer mondtam is valakinek,hogy dehogynem,ha őt az boldogabbá teszi,hogy nekem 2 gyerekem van,akkor igen Rolling Eyes Többet nem kérdezte Laughing
ez nagyon jó szöveg
És igazad is van. Én azt szoktam mondani, hogy ha akar, majd jön. Nem nagyon szokták feszegetni a témát tovább.
Köszi a fürdőruci dícséretet.
A pedikürös dolog engem is bosszantana. Ha elterveztem, menni akarnék én is.
Bridget
Köszike a "dögös fürdőruci" dícséretet.
Ma pihenőnapos vagyok. tegnap adtam le, majd elvileg csüt. dolgoznék. De nem fogok, mert szabadnapos leszek.
Igazad van, struccpolitika, de idő kell ahhoz, hogy megszokjam a dolgokat. De elárulom, a pcos.hu-t már átnéztem.
Voltak olyna tünetek, amik nekem vannak, és nem is gondoltam, hogy az is az. Pl szörösödés a mellen. Nagoyn sokat szenvedek vele. Mindig húzgálom csipesszel. És olvasom, hogy az is az. Aztán az arcomon szokott lenni ilyen pattanásszerű valami, az is az. SZóval utánaolvastam azért. Nem dugtam teljesen a homokba a fejem.
Azért aranyos vagy, mert tudom, hogy csak azért írod, mert akarsz.
Gyereknap van? De jó!!! Akkor boldog gyereknapot! Hiába nem vagy gyerek, valakinek a gyereke vagy akkor is. Ezt mondta az exem nagymamája mindig. Mert valami ajándék mindig volt.
Az eső meg monnyon le!
Aranyos a kép amit felraktál.
Gratu a laptetűhöz!
Én sajna nem tudok segíteni abban a fizetős témában. Én sem értem.
Kitty
Tessék képet rakni! Várjuk!!!
Köszi a rucidicséretet.
Na én most nem tudom miért van 2 nap közöttük. Mármint a vonalzók között. Én úgy néztem, hogy az enyémnél 2 hónap és 11 nap, nálad meg 2 hó 13 nap. De hülye vagyok! ez tényleg annyi! Valamit elnéztem.
Két nap eltéréssel egyszerre ünneplünk!
Te már megint ügyeskedtél? Palántázás? Az jó!
Kipihented már a lagzit?
Nócika
Hát lehet, hogy nincs is akkora baj, mint amekorát a dokid mondott?
Ez azért jó hír! Nézesd is meg a másik dokival is. Azért ez nem játék. Ha nem muszály akkor ne szurkád magad!
De jó, hogy ezt mondod. Mármint a merforminnal kapcsolatban. Leht, hogy akkor én is egy-két hónap és babás leszek?
Ez most nagoyn jókor jött.
Jól felvillanyoztál vele.
Köszönöm! remélem hasonlóan fog nálam is működni. Te meddig szedted?
Kati
Merre vagy???????????????????
Időjárásjelentés: Napos, szeles meleg idő van.
Elég szélsőséges hazánk időjárása....
Én ma egyszerű tésztát főztem. Romána spagettit, én egyszerűen csak mismancos tésztának hívom. egyszerű, és apa azt kért vacsira.