Új privát üzeneted érkezett!

Enis
Nekem oda tesz be ahova akarom :roll: Nekem is sokszor van kedvem menni sokfele de ezek tenyleg porognek allandoan hajnalban jonnek haza es alighogy kelnek mar mennek is ki ebedelni es aztan talan este latni oket akkr se sokaig mert mennek bulizni vgy karaoke megint hajnalig :shock:
Vonalzit nem pont pe-jelzoset gondoltam csak valamilyet :)
Igen nalunk ma van gyereknap :shock: Nem sikerult visszaaludnom de aztan delben ledoltem es akkor masfel orat sikerult szunyizni :wink:
[quote]K írta:éne takarítsak ,azért ülök egyfolytában a gépnél...így biztosan gyorsabban meglesz

:lol: :lol: :lol: valoszinu....strucc politika :lol: :lol: :lol:

Zsu
Te allandoan jossz mesz meg ilyet :lol: Kismamanaci enis enis :)

Kitty
Na kipihentetek a nagy dorbezolast :lol: ha jol megnezem asszem m keltunk koran :lol: :lol: :lol: Latom mar megint szorgoskodtal ultetgettel 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Uhhhh na ez mostmar remelem jelent valamit 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Hát tudod, kell is pörögnöm, vagy nem fáradok el rendesen és akkor meg nincs alvás hajnalban. De szerencsére egyre jobban igénylem a jövés-menést, valahogy nem akaródzik most itthon lenni. Csak mennék, mennék, kirándulnék.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Az nem is baj inkabb,mint otthon uljel a popodon :lol: Na meg miutan meglesz a baba korlatozott lesz a mozgasod ugyhogy most meg elvezd ki az egyedulletet 8)

Csajok
En mentem kicsit tevezni aztan fel ora mulva kell csinaljam a vacsit jon haza apa fel 8ra itthon lesz :arrow: csorikam ul a dugoban hazafele :x Kesobb meg szerintem jovok de nem bizti :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

"Az Interneten bankkártyával történő fizetés a kereskedelmi elfogadóhely honlapjának fizetési moduljában megjelenő formanyomtatvány kártya- és tranzakció adatokkal, való kitöltésével történik. Az adatok megadását követően a kereskedelmi elfogadóhely a megrendelést elfogadja, vagy visszautasítja. A Bank saját döntése alapján korlátozhatja egyes elfogadóhelyekkel kapcsolatos megrendelések elfogadását."

ebbol konkretan ezt a reszt nem ertem ha valaki segitene:
"A Bank saját döntése alapján korlátozhatja egyes elfogadóhelyekkel kapcsolatos megrendelések elfogadását."
Ez azt jelenti,hogy ok majd eldontik fizethetek-e az adott internetes oldalon vgy sem :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szejjasztok!

Nos túl vagyok a mai szurkán azaz a reggeli szurkán és már csak a délutáni van! Beszéltem a szülésznénimmel és Ő nem érti, hogy erre a cukorra mért akar nekem adni a dokker inzulnit! Azt tanácsolta,, hogy menjek a házidokihoz és kérjek a korházba beutalot és ott is nézzenek meg! Szerintem ezt fogom tenni! Ma ugy is kell menjek ugyhogy mindenképpen kérek beutalot a korházba!

Pendikém! Sajnálom, hogy csak kicsi tüszök vanna és petitkét nem láttak! De nálam sem volt asszem csak tüsző és az is féluton meghallt! Ugyhogy én a merkformin 500-ast kaptam és az eggyel gyengébb mint a tiéd! Ugyhogy 2 hónap és te is babás leszél! Én rettenetesen szurizok neked!!!!!

Zsuzsum! Oké! Jövöhéten randizhatunk! Már alig várom! Megyünk majd turizni?? Még néhány 56-os badyt szeretnék venni és a többit majd üzletben! Kifogó türcsi meg pléd kell még!

Brid! Ebből én is csak azt vettem le amit te! Mármint ebből a bankos bigyoból!
Ma van gyereknap nálatok??? De jó!!!! Nem baj nálunk is lesz 3 hét mulva! KÖltözéssel mi ujsi?? Tudjátok már a pontos dátumot??? Apácskád azota nem hozta fel a témát????

Csucsu! DE jó a lánykád koszorus lányka lesz! Képet mindenképpen!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én még mindig itt....bár nem olvasgattam,de azóta folyamatosan telefonon beszéltem,legalább 6 különböző személlyel.És közben a pedikűrősöm lemondta a holnapi időpontot :cry:

Kitty,
megint ültettél? :shock: De ügyes vagy,hogy te már tegnap takarítottál.Jó neked :D :lol:

Bridget,
nem tudom milyen vonalzót csinálhatnék,már csak a párom szülinapja van hátra :lol:
De majd gondolkodom :roll:

Bankkal nem tudom....én is csak azt értem,amit te

Nócika,
előszőr úgy olvastam,hogy már kéne inzulin.De ha nem kell,akkor minek még kivizsgálni,nem értem....
:?Ha jól emlékszem nem azt mondta a doki,hogy csak akkor kell inzulin,ha romlik a cukrod,nem már most? :shock:
enis

Bridget,
most már jelentsen is valamit a laptető végre :) Nagyon szorítok,valakinek el kell kezdeni végre a babásodást.

Különben bejön a mondás,hogy az utolsókból lesznek az elsők,csak nem fog Kitty beelőzni minket. :lol: :lol:
Tényleg,ha most összejött,akkkor már januári lesz baba lesz?Merthogy mindig mondtad,hogy te 2010-ben szülsz majd :)

Na,húztam innen...ú,és megint szól a telóm :evil:
enis

Bridget,
gratu a laptetőhöz! 8)
Nem tudom mi van velem, állandóan álmos vagyok, alig bírok reggelente felkelni. Ma is anyu keltett 9kor :oops: Most főztem teát, remélem, az már észhez térít.

Nóci
jól megjárod mindig ezekkel az orvosokkal. Remélem, a kórházban már találsz egy normálisat!

Enis
hétvégén ugye elmaradt a takarítás, délelőtt lusta voltam, aztán muszáj volt.
De ahogy olvasom, jól haladsz :lol: Nem baj, én azt szoktam mondani, hogy úgyse szalad el, meg sajnos más se csinálja meg helyettem :? :lol:
Vendég

Enis! Azt mondta a múlt héten ez a dokker, hogy ha a jövöhéten is így a határértéket surolja a cukrom akkor ő már bizony adja az inzulint! Ugyhogy én most félek nincs mit tenni!

Kitty! Ne is mond ezeket a fránya dokikat! Ugy utálom őket, hogy el sem hiszed! Mindenki mást mond és nem tudom kinek hidjek! Lehet nem is megyek sehova hanem maradok a fenekemen és csinálom a saját belátásom szerint! Lehet nekem kéne diplomázni már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szomorú hírt kaptam ma apukámtól. Meghalt a nagymamám.
Nem akarom lehúzni a hangulatot, csak megosztani veletek a fájdalmas hírt.
Az egészben az a fura, hogy megéreztem amikor apu beleszólt a telefonba. Épp a postán voltam, amikor hívott. Még jó, hogy nem sírtam el magam hazáig. De alig értem haza. Nagyon remegett a lábam. Tudom, hogy öreg volt, és beteg volt, de nagyon fog hiányozni.
Vendég

Pendikém!
Fogadd öszinte részvétem!
Nagyon sajnálom! Nagyon nagy ölelés most neked! Ugye ez nem az a mamikád akihez ki szoktál járni a tanyára? Édesem! Nagyon sajnálom! Vigyázz nagyon magadra! Ez sosem jön jókor, de ez most különösen rosszkor jött neked nektek! Kitartást és sok puszi! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi,
őszinte részvétem :? és tudom miről beszélsz,pár éve mikor az én nagyim meghalt és hívott apukám,ahogy ránéztem a telefonszámra,éreztem,hogy valami rossz történt.Addig és azóta sosem :?

Kép
enis

Köszönöm szépen Lányok!
nagyon aranyosak vagytok!
Később visszaolvasok, legalább eltereli a gondolataimat.
Vendég

Pendi
részvétem. Nagyon rosszkor jött ez most, bár egy ilyen eset csak rosszkor jöhet :cry:

Kép
Vendég

Drága Pendi!
Őszinte részvétem nagyikád miatt. Nagyon sajnálom. Kitartást nektek és ölellek drága!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na visszaolvasok!

Köszönöm a részvétnyilvánításokat. :( Aranyosak vagytok! De sajnos el kell fogadni, mert ez az élet normális körforgása. Ő legalább élt szépen. 77 éves volt.

Zsu
Annyira Drága vagy! Köszönöm a bíztatást! SZükségem is van rá, illetve a petikéknek!
Úgy látom a fiúk tényleg nagyon jól elszórakoztak. Jót mosolyogtam a sztorin. :) Buborékfújás? Az tök jó buli... :):)
A menéssel semmi baj. :) Jobb minha otthon lennél. Kint a friss levegőn jobb.Jobb a mamának, és jobb a babának is. :)

Enis
Ne haragudj, de annyira le voltam maradva a visszalolvasással, hogy nem néztem át csak felületesen azt, amit a többieknek írtál. Pedig el szoktam olvasni, csak most nem volt rá időm. A fényképező tök jó ajándék. :) Bizotsan örült neki. Azt tuti tudja használni. :)
A szülinapokkal mi is így vagyunk. Anyukám is "csak" a kedvencünket főzte olyankor, és volt torta. De nem volt hatalmas csindrattatta. Nem is kell az. Akkora hülyeség, amikor kocsit, meg ilyeneket vesznek a gyereknek. Már nagyon elanyagiasodott a világ, és az igazi érzelmek kezdenek kiveszni.
A bulizásnak is eljön az ideje. Elég nehéz lesz, mert állandóan aggódni fogsz, de ügyes lányka, tud magára vigyázni. És meg kell állapodni a feltételekben. Akkor nem lesz semmi baj. Nálunk is így volt. Bár inkább apunál, mert anyám nem nagyon engedett. :) ( elváltak a szüleim)
A férjed a "Drága" jól kitolt veled. :) De hát pasi. Már bocsi a kivételnek, de nálunk is így van. Ha én nem viszem a postára, nincs kifizetve. Nem is tudja hol van. :) ez nyilván olyan pasidolog. :)
[quote]B írta:arinőmnek végül 2 atlétát vettem,a táska nagyon drága volt,mert új kollekció Confused Cool Azért magamnak vettem egyet Very Happy

:) :) :) :) :) JÓl tetted! :)
Nagyon is igazad van. Fel kell állni,és ELŐRE menni. Nem szabad hátra nézni, de azért ki is kell adni a feszültséget. Már nem látom annyira vészesnek. Tudom, hogy tudnak segíteni. És fognak is.
[quote]E írta:gyszer mondtam is valakinek,hogy dehogynem,ha őt az boldogabbá teszi,hogy nekem 2 gyerekem van,akkor igen Rolling Eyes Többet nem kérdezte Laughing

ez nagyon jó szöveg :) :) És igazad is van. Én azt szoktam mondani, hogy ha akar, majd jön. Nem nagyon szokták feszegetni a témát tovább.
Köszi a fürdőruci dícséretet. :)
A pedikürös dolog engem is bosszantana. Ha elterveztem, menni akarnék én is.

Bridget
Köszike a "dögös fürdőruci" dícséretet. :) :)
Ma pihenőnapos vagyok. tegnap adtam le, majd elvileg csüt. dolgoznék. De nem fogok, mert szabadnapos leszek.
Igazad van, struccpolitika, de idő kell ahhoz, hogy megszokjam a dolgokat. De elárulom, a pcos.hu-t már átnéztem. :) Voltak olyna tünetek, amik nekem vannak, és nem is gondoltam, hogy az is az. Pl szörösödés a mellen. Nagoyn sokat szenvedek vele. Mindig húzgálom csipesszel. És olvasom, hogy az is az. Aztán az arcomon szokott lenni ilyen pattanásszerű valami, az is az. SZóval utánaolvastam azért. Nem dugtam teljesen a homokba a fejem. :) Azért aranyos vagy, mert tudom, hogy csak azért írod, mert akarsz. :)
Gyereknap van? De jó!!! Akkor boldog gyereknapot! Hiába nem vagy gyerek, valakinek a gyereke vagy akkor is. Ezt mondta az exem nagymamája mindig. Mert valami ajándék mindig volt.:)
Az eső meg monnyon le!
Aranyos a kép amit felraktál. :)
Gratu a laptetűhöz! :)
Én sajna nem tudok segíteni abban a fizetős témában. Én sem értem.

Kitty
Tessék képet rakni! Várjuk!!! :)
Köszi a rucidicséretet. :)
Na én most nem tudom miért van 2 nap közöttük. Mármint a vonalzók között. Én úgy néztem, hogy az enyémnél 2 hónap és 11 nap, nálad meg 2 hó 13 nap. De hülye vagyok! ez tényleg annyi! Valamit elnéztem. :) :) :) Két nap eltéréssel egyszerre ünneplünk! :)
Te már megint ügyeskedtél? Palántázás? Az jó! :)
Kipihented már a lagzit?

Nócika
Hát lehet, hogy nincs is akkora baj, mint amekorát a dokid mondott?
Ez azért jó hír! Nézesd is meg a másik dokival is. Azért ez nem játék. Ha nem muszály akkor ne szurkád magad!
De jó, hogy ezt mondod. Mármint a merforminnal kapcsolatban. Leht, hogy akkor én is egy-két hónap és babás leszek? :) :) Ez most nagoyn jókor jött. :) Jól felvillanyoztál vele. :) :) Köszönöm! remélem hasonlóan fog nálam is működni. Te meddig szedted?

Kati
Merre vagy???????????????????

Időjárásjelentés: Napos, szeles meleg idő van.
Elég szélsőséges hazánk időjárása....
Én ma egyszerű tésztát főztem. Romána spagettit, én egyszerűen csak mismancos tésztának hívom. egyszerű, és apa azt kért vacsira.
Vendég

Pendikém!
Hát igen ez az élet körforgása! És nézd sokan még a felét sem élik meg annak a sok szépnek amit a te drága nagyikád megélhetett! Ezek nem üres szavak! Nem merem kimondani, de lsd kishugod! De hadjuk! Én nem akarom benned a port kavarni most így is böven jutott neked elég!!!
Nos nekem a merkformint szeptemberben írta fel a dokker és oktoberben kezdtem el szedni! Első héten napi 1 szem második héten napi 2 szem és harmadik héten napi 3 szem volt az adag, de vissza kellett venni napi kettöre mert nekem erős volt a napi 3! És december 20-án meg bezebrásodott a tezstem!!!! Szinte mindennap kamattyoltunk apával nem érdekelt, hogy az nem tesz jót! Ugy voltam vele karira ugysem kapok kisbabát! És nosza! Ez lett egy kisasszony!!!!! mIkor kezded el szedni????

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
Én már tegnap kezdtem a szedését, és nekem 2x1-et kell szedni. Nem kell először ennyit meg annyit, hanem így végig.
Remélem azért mi is bezebrásodunk hamar. :)
Még mindig kellene segítség. Abban kellene tanács, hogy hogy étkezzem. Mit kell, mit lehet, milyen anyagból. Honnan tudok receptet levenni? vagy van valami ötleted? Mert pl. nem lehet szénhidrátot enni, ennek ellenére ma spagetti volt. Pl a durum lisztes tészta az jó? Vagy nem? nem lehet édesítőt használni. De akkor mit? A Norbi nasik azok jók? Nem édesítővel készültek? Na szoval ilyenekben tudsz segíteni?
Előre is köszönöm! Puszi!
Vendég

Pendikém! Hát persze, hogy tudok segiteni! Nem adták meg véletlenül, hogy napi mennyi a szénhidrát?? Mert teljesen anélkül nem lehet létezni! Anélkül elveszted minden erőd! Olyan tehát nem lehet! Én nem vettem le sehonnan receptet! Minden termék amit megveszel arra rá van írva, hogy mennyi a ch tartalma 10dgk-nak! Nekem a napi bevitelem anno 180g ch volt és azzal nagyon jól lehet élni! Az annyit jelent, hogy napi 5x-i étkezésre volt bontva! Pl reggeli 1 zsömi vaj akár vastagon és szárnya sonka gépsonka csirke mell sonka bármi csak ne párizsi és ami szojás mert a szoja tele van káros és ch anyagokkal! lehet bele tenni parit ubit paprikát retket amit szeretsz! ez igy kb 30g ch ez a zsömi méretétől is függ! tízóraira csak egy alma vagy valami kis gyümi a lényeg, hogy ne babán, mert az eleve fog és sok a cukor tartalma!!!!! Ebéd! Elösször is felejtsd el a fehér lisztet! Probálj meg átszokni a teljes kiörlésüre egész jó! Ezzel ugyanugy tudsz rántást és habarást késziteni! Vagy akár rántott husit csinálni meg sütit sütni! A borsó is tabú és a krupli mátol a legnagyobb elenséged és a sima rizs! Rizsnél probáld meg a barna rizst! Marha nehezen föl meg sőt teljesen nem is tudom én se megfözni! És az ize se a legbarátságosabb nekem! Husit minden mennyiségben menrt nincs benne ch egyáltalán! Fözve sütve párolva mindegy! A lényeg, hogy ne nyúl és ne bárány legyen! Inkább szeressétek csak a szárnyast és a disznot!!! Mindent elvileg nyers állapotban kell kiszámolni és csak utána jöhet a készitése! Uzsi szintén gyümi vacsi meg valami olyan mint a reggeli! De vannak ezek a szeletelt kenyerek amiket25 dgk-san vehetsz elöre csomizva! Arra rá van írva a csomira, hogy mennyi van 2 szeletben! Így is variálhatod meg ehetsz kiflit és rozsos cuccokat de azok már neccesebbek! Igen az édesitőszerrel az a baj, hogy aspartamot tartalmaznak és azok mérgezőek! A Norbis édesitő dettó ugyanaz mint a rendes cukor és nincs benne aspartam így aszt fogyaszd mert egészségen és nem káros! Bármilyen norbis terméket megvehetsz akár fagyi vagy bármi csak azért annak se árt ha megnézed a hátoldalán található címkét a ch-rol! Nagyon jó tízóraira a norbis rudi! Nekem bevált! És ha már unod a vízet akkor a lidlben 80 Ft-ért lehet venni 2 literes narancsot limonádét és kolát! Van rajta egy jelzés, hogy 0% Ebbe se ch se cukor totál energia mentes! És tényleg finom! A narancs olyan mint a fanta!!!! A kolát még ugyan nem kostoltam, de szeintem az sem rossz! Nekünk izlik!!! És az ára is tökéletes!
Ez egy kicsit drágább étkezés az tény, de ettől nekem olyan zsépen ment le a súlyom is, hogy csak na!
Probáld betartani a 3 óránkénti evést reggeli:7-kor tízórai:10-kor, Ebéd:13 órakor uzsi:16-órakor és a vacsi meg este 7-kor!
Reggeli: 35g CH
Tízórai: 25g CH
ebéd: 60g CH
Uzsi: 25g CH
Vacsi: 35g CH
Remélem tudtam segíteni! Ha bármi kérdésed van nugodtan kérdezz! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
tényleg örülni kell ennek a 77 évnek is! Jól mondja Nóci, hogy manapság ez már kezd ritkaság számba menni :(
Múltkor mondta a barátnőm, hogy az egyik csajjal akivel együtt volt kórházban, meghalt a pici babája 3 hónaposan :cry: Állítólag a dokija nem vette észre az agyhártyagyulladást :cry:

Ünnepelhetünk együtt 8) Kép majd lesz, nem tudom még mikor talizunk a másik párral.

Palántát ingyen kaptuk, akkor már jóhogy elfogadjuk!

Ma nem voltam ügyes, csak a hűtőt takarítottam ki az előbb, meg a párommal közösen csináltunk chilis babot - aztán ennyi :oops:
Vendég

Pendi,
dehogy haragszom,egy szóval se mondtam :shock: Az én hibám,hogy neked nem írtam le,elvégre akár átmásolhattam volna is.
Persze,a lényeg,hogy lehet segíteni rajtad és milyen jó,hogy itt van példának meg tanácsadónak :lol: Nócika :)

Na,úgy néz ki a párom már azzal is kitolt velem,hogy elutazott egyáltalán.Ugyanis írtam,hogy kb a 15 napon lehetek ciklus ügyileg,és sajna ma van pé :cry: ,mindig érzem,az előbb is úgy fájt a hasam,majd kiszakadt :? És vasárnap utazott el,kizárt,hogy péntek óta élnének a kiskatonák :? akkor voltunk együtt utoljára.
És haza is csak csütörtökre várható :x

Kitty,
úgy olvastam,hogy pelenkát kaptatok ingyen :lol:
Próbálom megfejteni a vonalzód jelentését-miért pénzes?Lottózol? :lol:

Bridget,
olvasd el amit fennebb írtam Pendinek-ezért írtam régebben,hogy minek mennék dokihoz,megtömnek hormonnal és párom meg nincs mikor kéne :? Így mit nyernék vele?Nekem muszáj a véletlenben bízni :lol:
De nem vagyok most emiatt elkeseredve.
Azért néztem a napokban a babatervezők oldalán a példagörbéket,van olyan,hogy szerencsés találattal.És olyanok is,akik pé előttől 7 nappal estek teherbe.Nem semmi :shock:
enis

Gyerekek minnya megorulok :x a csaj elinditotta a gepet de eskuszom maskor nem nezek bele mert csak felidegesitem magam :evil: elol toltos es nezem nezem mi van benne alig latszodott a max 3liter vizben mi is van aztan kibongesztem volt benne egy kis fehet keztorlo torulkozo es egy kis konyharuha :shock: :x :twisted: :twisted: :twisted: na nem akkora mint otthon hanem ilyen 15*20centis keeesz vgyok wazze hogy ezert egy programot elindit :twisted: es akkor ott volt amugy meg egy mert en a gep melletti flakkban gyujtogetem es ha osszegyulik annyi na meg a feherekkel kilehet egyutt mosni mivel itt 2-3naponta onyharuhacsere van szal meg azt se hogy koszos :roll:

En meg mikor este fogatmosunk apaval es amig mosom a fogam folyik a viz tisztara ramformed es elzarja,hogy ne pazaroljam a vizet :twisted: ha tudna a csaj miket csinal :roll: de majd megmutatom neki ma varjatok csak :roll: :twisted: gyerekek en mar nem sokag birom ezt az egyuttelest igy 4esben :cry: :cry: kivagyok nap mint nap csak mar nem irom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na latom rossz hirek is jonnek :?

Noci
Hat ez az,hogy en nem iertam le mit gondolok de nem tudom jol ertelmeztem-e :roll: Koltozesrol semmi de majd orulnek ha juli vege korul mar mennenk :roll: 2honap meg 4-esben es dilihazban kotok ki :twisted: Meg nincs datum varjuk apa vizumat ami majd a ho vegen jon talan :roll: Apacska nem hozta fel a temat vegulis tudja megyek jovoheten dokihoz aztan addig hagyom...a dvd-t viszont meg mindig nem neztuk meg azt ami a lombikrol szol...pedig vissza kell vigyem penteken :roll: majd gondolom ha lesz ugy ideje tudod utolso pillanatra hagyja :wink: ferfiak :? :roll:
Mennyi lett a cukrod,hogy inzulint akarnak adni :shock: :?: :idea:

Enis
Okes gondolkozz :wink: a nyaralastol kezdve sok fele vonalzit lehet csinalni 8) Tudod azert mondogattam,hogy 2010ben szulok mert meg akkor 2008 volt :roll: de mostmar kezd huzni az ido :roll: igen ha most osszejott bar semmit sem erzek es ugyan miert pont most jott volna ossze :? de jah akkor januari :roll: majd szombaton lovok egy tesztet :wink: Mivel minden no mas ezert kell kifigyelni mikor van pe-d hogy tudd van akinek igen az elejen van akinek a kozepen van akinek 2van van akinek meg a vegen...ezert neha fura dolgok tortennek de azok nem is ismerik a testuketezert kell a homerozest a pl-kkal hasznalni az lh nem hazudhat :wink: A hormonokkal viszont teljesen igazad van...ha nincs apa nem is lehet ugy :roll:

Kitty
9 neked kesoi keles :shock: :roll: haaat en delben alig birok kikaszalodni van hogy 1korul sot a multheten volt hogy fel 2kor keltem :oops: :oops: :oops:

Pendi
Reszvetem :( ez nem az a mamid akiknel a kecske is van ugye :?: :roll:
Kép
Tudom kicsit korulneztel mar es tudom meg fogsz is csak ido kell :roll: de mostmar nem nyaggatlak majd ugy egy ido utan mikor ugy erzem megint nogatasra szorulsz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bridget,
ez az,hogy a nyaralást sem tudom előre,mindig egyik napról a másikra döntünk :lol:
Az este nézelődtem,hogy talán tegyem azt,hogy mióta próbálkozunk,de csak idegesíteném magam,hogy még egy hónap eltelt eredmény nélkül :evil: De nekem is hiányzik,majd még kitalálom,mikor unatkozni fogok.
Ez az,érdekes,mert mikor hőmérőztem figyeltem meg,hogy nem akkor fáj a hasam,mikor a hő szerint volt pé.Hanem a hő emelkedése előtt meg után is.Fura.
De régebben itt nem kaptam lh tesztet,vagyis láttam,hogy van,mire meg visszamentem pár nap múlva,csak az a Pg53 mikrószkóp vagy mi,volt.
Tudod az a rossz ebben is,hogy hiába veszek,mert mintha ki lenne csinálva,hogy a párom mindig akkor nincs itthon,mikor kéne.Talán így még rosszabb,hogy tudom,hogy MOST kéne együtt lenni,de esély sincs rá.Még bízni sem tudok akkor egyik hónapban sem :? Jobb,ha nem tudom :roll:

Szobatárs barinője :shock: Nem csodálkozom,hogy nem bírod már az együttélést,én lehet már a diliházban lennék. :evil: :oops: Ahogy nézem,te hozzám képest elég tűrelmes vagy,én rögtön robbanok :lol:

Látom írtad Nócikának,pont akartam kérdezni,hogy megnézte apa a dvd-t?De miért kell menned pénteken a dokihoz?
Tehát szombaton teszt 8)
Nem baj az,ha nem érzel semmit,eddig mindig azt érezted,hogy sikerült......igen,mindig azt mondjuk,hogy miért pont most sikerülne,de miért ne?Egyszer úgyis muszáj sikerülnie... :lol:
enis

Sziasztok!

Nos tegnap még kaptam egy hét haladékot a dokkertól, de szerintem ez lesz az utolsók utolsója! Nos most egy tizeddel lett jobb a cukrom, de még mindig a határértékben vagyok ami nem jó a babának! Ez az időhuzás csak arra jó, hogy egy héttel kevesebb ideig tartson a szurkálás! Mikor megláttam az eredményem tegnap elsírtam mgam és szerintem ezért könyörült meg rajtam a doki, mert mondtam én nagyon félek ám a tűtől és mondtam ,hogy már most éjjel nem is aludtam! És ez, hogy minden héten jönnöm kell szuratásra ez is katasztrófa! De azért rákérdeztem, hogy azért napi mennyit tesz ki az inzulni azaz, hogy hányszor kell löjem magam! Napi 4x!!!!! :o :o :o :o :o 3 főétkezés és egy éjszakai ami a reggeli cukrom tartja rendben valami elhuzodonak mondta, vagy mi a nyavajának! Nos van még egy hetem és még lejjebb vette a CH-mat! Így most 160g! Ezt pedig bevallom nem tudom tartani! Reggel egy fél zsöminek felel meg! Gondolhatjátok, hogy ez egy 25 hetes kismaminak lófasz!!!! Már bocsi a csúnya szóért, de ez így konkrét ahogy van!!!! És akkor csodálkozok, hogy kinnt van az aranyerem is mert nem tudok wc-zni mert szinte nincs mit feldolgozzon a gyomrom! És így csak ragad rám a kaja nem emésztem! Pláne én aki imádja a hasát! Ez a legnagyobb büntetés egy kismaminak hiddjétek el!!!

Brid! Hát wazze! Nem csodálom, hogy kiakadsz! Én azért tuti beszolnék lépten nyomon! Ácsi azért! Ennyiért elinditani egy programot?? Ez bolond! Meg tudod közös lónak túrós a háta! Majd mikor saját magatok ura lesztek kint amcsiban akkor majd tök happy lesz minden!
Én már jobban be vagyok sózva a ti költözésetek miatt mint ti szerintem! Ugy várom, hogy mesélj, hogy kasa a kecó meg tök jó 3-asban meg minden és várom a sok foto! Apropo fotó! Már néhány kép van a gépen, de az iwiwen még nincs fennt, jad ha az egész fennt lesz! De akkor majd keresünk egy közös időpontot mert lesz amit le fogok szerintem szedni, az iwiwről, mert ezek közül van amit csak ide szánok a bnetre! Szerintem ma felkerülnek a képek az iwiwre és akkor holnap felteszed és én holnap délelött le is tudom szedni onnan amit nem akarok!!!!
Hát és igen pasik! Majd az uccsó pillantaban! De nem baj jó lsz akkor is!!!!

Ensi! Én mint tanácsadó???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ari vagy4!!!!
Páros meg monnyon le! Mért most utazott el! Nem baj lehet még késői pé is amit elkaphattok! Volt már ilyen a történelemben!!!!!

Zsuzsu! Remélem jól utazol! Álmomban veled mentem tök jó volt annyit vonatozni!

Pendikém! Hogy vagy drágám! Remélem tudtál aludni! Mész most dodzni????

Kitty! Te bizti suliban! Okosodjál drágám!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika
nagyon köszönöm a leírást! nagyon sokat segítettél. :) De még biztosan lesz kérdésem, és majd zaklatlak vele.:) Nem adták meg, hogy mennyi szénhidrátot ehetek. Igazán nem kell annyira sarkosan betartanom, de azért oda kell figyelni.

Kitty
Arról a 3 hónapos kicsiről hallottam. Nagyon megrázott. Láttam a helikoptert, és hallottam, hogy nem tudta már elvinni a gyerek kórházba.
A barátnőm ismeri őket. SZörnyű taragédia.
Az együtt ünneplést meg megdumáljuk. :)

Enis
[quote]P írta:ersze,a lényeg,hogy lehet segíteni rajtad és milyen jó,hogy itt van példának meg tanácsadónak Laughing
Nócika

Ez így van. Szegénykémet majd biztosan zaklatni fogom még kérdésekkel. :)
Sajnálom pé-t. Pont most kellett elutazni a párodnak? Hát ez Murphy törvénye. De dühítő.

Bridget
Nem semmi a szobatárs barátnője. Nem igazán ért a mosáshoz úgy nézem. :) Ezért elindítani egy gépet????? Na mindegy. Ne dühöng rajta, mert mások hülyeségéért ne büntesd magad.
Próbálj meg kitartani. Nem sokára vége van. Aztán nem kell a hülyeségeit elviselned. Tényleg nagyon bosszantó dolgokat művel.
[quote]d írta:e mostmar nem nyaggatlak majd ugy egy ido utan mikor ugy erzem megint nogatasra szorulsz

Okisz!!! :) :)
Köszönöm a részvétet.

Nem a kiskecskés mami hagyott itt bennünket, hanem az apai nagymamám. Ő is itt lakott, vele kicsit ritkábban találkoztam. Sajnos beteg volt. Már régen is volt baj, de akkor átvészelte. Most nem sikerült felülkerekedni a betegségen.

Ma vettem 2 farmert magamnak, mert már kifogytam a régieket. Muszály volt. A barátnőm kísért el. Jobban mondva vitt el. :)
Aztán csináltam lecsót, illetve apa segítségével, mert ő finomabbat csinál. :) Szegénykém meg nem ehet belőle, mert kihúzták a bölcsesség fogát. Annyira sajnáltam őt. Most talán elvan fájdalomcsillapítóval. remélem azért fog tudni majd aludni.
Közben mosok, meg mindjárt megyek a barátnőmmel rakattam el a tesóméknak nyilakat, és megyek értük.

Puszi
Vendég

Ja, és Nócika elfelejtettem válaszoni a kérdésre. Ma nem dolgozom, majd csak hétfőn. Még szabadnapos vagyok.
Aludni nem nagyon tudtam,, hajnalban 3tól 5-ig a tv néztem, mert nem tudtam aludni, és elkezdtem agyalni.
Vendég

DRága Pendi!
Csak nyugodtan a kérésekkel! Én itt vagyok, ha kérdezni szeretnél akkor kérdezz csak bátran! Legalább avn amihez én is értek!!!!
Kifogytál a nacikból??? De hisz ez tök jó!!!!!!!! Én meg belehízok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És ez is jó! majd 2 hónap mulva megtudod! De ki ne dobd a régi kifogyott cuccokat jók lesznek még kismamiként hidd el! Én anno apura halgattam és sajna már azokat is kihiztam!!!!
Párodat sajnálom! Ha ez megnyugtatná, bár tudom nem nekem már mind a 4-et kihuzták! Már eleve ugy jöttek ki, hogy lukasak voltak! Szóval én tudom milyen mikor az embert így megkinozzák! De Ő biztosan nagyon hőisesen viselte nem ugy mint és! Én akkor kiáltottam, mert ugy bedurrant, hogy azt hittem összeszalad egész pécel!!!! És hogy tetözzem a végén sikerült elájulni! Még jó, hogy párom ott volt azaz kinnt várt, és kocsival jöttünk haza, mert a kocsiban ismét elájultam! Na akkor picit megijedt, de hálistennek túl vagyunk rajat!! Ezen már nem idegeskedem!!!!
Lecccccsssssssóó!! Nyami! Én is kérek!!!!!! És mivel ettétek tarhonyával vagy csak simán! Folyasd picit a nyálam!

Én most végeztem!fözetm zöldség levest bolognai pennét és töltött burgonyát! Leemeltem a mikor és azt is kitakarítottam! most csilli villi! És most döglödöm várom apa hazaérjen és kitakaritsa a kis görkét meg hogy feltegye a gépre a képeket! És akkor én továbbitom!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Enis
Jaaah hat igy akkor tenyleg nehez lesz vonalzit csinalni :roll:
Azt meg teljesen megertem,hogy nem akarod tudni mikor van pe aztan csak jobban idegesited magad...nalunk azert megoldhato volt mindig mert apa nem utazgatott de felek ngyon a koltozes utan mert NY-ban aszonta a fonok sokat utazik majd :( lehet majd en is ugy leszek vele mint te :x soot na nem is akarok egyenlore erre gondolni :roll:
Szobatars barinojet meg egy ideig tudod tuok turok de most hogy szinte mar itt "lakik" es nem veszi szamitasba,hogy masok is pl en is itt lakom sot nekem ez az otthonom mert nekem nincsenek itt anyumek ahol ott var az en kis otthonom :arrow: es igenis elmosogatok magam utan nem hasznalnak vgy 5uvegpoharat es nana,hogy 6van amiket en vettem 1honapja mert a tobbi is mindig eltunt meg hogy ne kelljen a poharakra vadaszni....ahhh nehogy azt hidd most nem ugy megy pedig mondom vettem egy uj 6db-os szettet :twisted: csak tojik elmosni kiveszi az ujat de arra nem gondol en kijovok es en is esetleg innek :roll: na mind1 a mosogatobol sosem pakol ki es a szaritorol se pakol le mindkettot mindig en csinalom vgy bamulhatom a nagy edenytornyot :twisted: a szennyesem meg nem tudom a mosogatogepbe tenni mert a tiszta mar elmosott tanyerok ott vannak meg mindig :twisted: ugyhogy kenytelen vgyok :roll: de ma besztrajkoltam...sajna nem sokat hasznalt :x annyira hule a csaj a tiszta mar elmosott edenyek koze tette volna be amibol vacsiztak....na es akkor mondom neki azok mar elvannak mosva es tegnap este amit EN foztem ettunk 4-en es azok az edenyek azaz a mieink es ha mar en fozok legalabb kiszedne...mert persze en is pakoltam be es inditottam el....na mind1es akkor kiszedte hogy a mai vacsijuk edenyeit bele tudja tenni :roll: de a csopogteto dugig van ha latnad :twisted: kivgyok...pedig en minden este es reggel elteszek mindig mindent...szal tudja en allergias vgyok ra....vgy nem :roll: csak en hiszem azt :shock: meg jo hogy CSAK a konyha kozos :twisted: A nagyszobabol siman kiviszem a cuccait a szobajukba :twisted: mert az en cuccom sincs szana szet az a nappali :roll: a cipokirakatrol meg nem is beszelve :x na most mar befejezem :oops:

Ha nem lenne korai jel felfognam annak hogy kismamas jel es a hormonok idegelnek :roll: de nem hinnem,hogy ilyen koran erre lehetne fogni :? Jah dvd-t nem neztuk meg meg azaz en mar igen...megfogja o csak majd tudod uccso pillanatra hagyja :wink: ma is pl bement este 10re melozni hazajon ejfel elott nem fogom ezzel nyaggani :roll: azert kell visszamennem a dokihoz mert ezek is tok susuk :twisted: ez a dvd kolcsonzott...es azt akarjak,hogy vigyem vissza 7-en huh akkor holnap nem is penteken :shock: pedig megyek 14-en vv-telre de az nekik nem logikus,hogy akkor vigyem vissza :twisted: most taxizzak be meg vissza aztan 1het mulva megint :?: majd lehet felhivom oket lehet-e hogy jovoheten vigyem hisz akkor megyek is :roll: hulek neem :?: :roll:
[quote]N írta:em baj az,ha nem érzel semmit,eddig mindig azt érezted,hogy sikerült......

Ez ngyon igaz :wink: na most visszaadtad a remenyt :wink:

Noci
Na akkor meg kaptal egy hetet a dokkertol 8) figyelj most akkor kicsit oda ra mit is eszel...olyan kis ugyi voltal babasodas elott is ezugyben :wink:
A kiscsaj meg mondom amugy aranyos nekem nincs bajom vele csak tenyleg ami tulzas tulzas :twisted: tuti otthon naluk sem mosnak 2kis torolkozot :roll: es nem is a vizszamlarol van szo bar az sem semmi itt :oops: hanem az,hogy miert kell szorni a penzt meg mi lesz a fold vedelmevel :roll: a villanyokat is ugy oltogatom le utana :roll: na meg zavaaar de marhara :roll: es ugy ahogy mondod mar alig varom edes kettesben legyunk :wink:
En is izgulok a koltozes miatt de nekem sok minden eszembe jut pl milesz ha nem fog ott majd tetszeni az elet vgy ha nem szeretek majd ott lenni :roll: vgy akarmi....itt azert mar 9eve elek ismerem az utcakat egy csomo embert...ez a 2.otthonom :roll: szal kicsit felelmetes de persze majd megoldom csak azert ez nem egy kissebb utazas hanem egy koltozes :oops:
Foto ugyben majd szolj aztan jovok es felteszem :wink:
[quote]t írta:ök jó 3-asban

Ertettem am a celzast :wink: :lol:
[quote]M írta:ajd az uccsó pillantaban! De nem baj jó lsz akkor is!!!!

Ugy ahogy mondod...mind1 mikor csak megnezze :wink:

Pendi
Na meg "szerencse",hogy nem az a mamikad mert o kozelebb all hozzad ha jol vettem ki az irasodbol :roll: legalabbis "mindennapos" a kapcsitok :roll:
[quote]M írta:a vettem 2 farmert magamnak, mert már kifogytam a régieket

Ezen jot kacagtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na nem rajtad hanem epp ma mondtam apanak,hogy kinottem a farmerjaimat azaz kihiztam :x es egyik se jon ram na jo egy terdnaci meg egy hosszu...ennyi :roll: aszonta vegyek masikat vgy foggyak bele ahogy nekem tetszik :? tavaly vettuk oket :oops: es mar kicsi\k :x belekene fogyni de most hogy fogyozzak :roll:
Nekem nincs is bolcsesseg fogam :shock: :roll: szegeny apa gyogypuszi neki :? :roll:
[quote]m írta:indjárt megyek a barátnőmmel rakattam el a tesóméknak nyilakat

Milyen nyilakat :shock: :?:

Ma mar nem bizti,hogy tudok jonni holnaptol viszont tobbet vgyok apa holnaptol melozik 8) Pusszancs mindenkinek :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid!
Drágám! No para! nem tesz jót! A szobatárs nő meg monnnyon leeeee!
Igen ez a Japo a második otthonod, de gondolj bele! Milyen izgalmas váro is NY!! Tudom, hogy ott senkit nem fogsz ismerni, de én ahogy eddig megismertelek a te kedvességeddel és öszinteségeddel ez ott sem lesz rossz, hisz mindenhol szeretnek! Meg mi akkor is itt leszünk neked! És ide akkor is jöhetsz, ha épp a holdra költöztök, csak legyen net!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Inkább pozitivan gondolkodj! Lesznek kasa szomszédok meg ilyenek! mint a filmeken!!! Szal nyugi, mert naddon jó lesz és én baromira irigyellek! Ezt nem is gyözöm hangsúlyozni!!!!! Bár az én páromat csak ide hivták melozni ausztriába, de Ő oda se igazán akar menni!!! Szal én még annyira sem kölötzhetek!!! Tudom nem mindegy a régi ottani ismiket feladni, de azt nem is kell csak max inkább a neten beszéltek majd!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hali!

Látom ma sem volt nagy pörgés, mindenki jött-ment :D

Enis
ja, elültettük a pelenkát, és mire gyerekünk lesz, lesz egy pelenkafánk, így nem kell azt a rohadt sok pelust megvenni :lol:
Ez a vonalzó tetszett, mert van rajta malacka :oops: Meg hátha sok pénzt kapok a szülinapomra :lol:

Bridget
a csaj nem normális :shock:
9 már nekem késő, én úgy ált 8-8:30kor kelek, és most is csak azért ébredtem fel, mert anyu hívott :oops:

Nócika
ja okosodtam :lol:
Szerintem keress másik dokit, tudom már ki van vele mindened, de ez nem komplett! :shock: Azért tápanyag is kell a bébinek, erre nem gondol?

Pendi
oké, ünneplésről még dumálunk.
Farmerért irígy :oops: Nekem is kéne már pár új darab!
Férjednek kitartást a fogfájáshoz, vagyis foghely fájáshoz. Nekem is szép meló lesz eltávolítani a bölcsességfogaimat, mert kicsi az állkapcsom, és a rágófogak alatt vannak. Mondta a fogdoki, hogy majd kivési :roll:
Figyu! Múltor mondtad azt a rakott husit, vagy mit. Hogy van husi, krumpli hagyma, és teteje leöntve tejföllel. Ezt akarok holnap csinálni, csak nem tom hogy a krumpli vagy a husi van-e alul :oops:

Én is vásároltam ma. Szegeden levásároltam a jegyzet támogatást, vettem három regényt, aztán meg Pendiék városában voltunk a Tescóban, meg a Müllerben.
Vendég

Én ma barátnőztem meg keresztlányoztam :D 11 hós,annyira kis tündér :D A tesója meg lassan 5 éves ,annyira édesek,ahogy szeretgetik egymást.....jó is a kis korkülönbség :cry: Ez volt a szívem vágya,hogy lássam hogy szeretgetik egymást a tesóval,de nem ekkora korkülönbséggel,mint nálunk lenne :? Na,mindegy.

Holnap nem tudom mikor leszek,mert jön a sógornőm.Mellette meg nem lehet írni,mert úgy olvassa,mintha neki lenne címezve.Meg amúgy mindenről tudni akar mindig :evil: :lol:

Bridget,
de hátha nálatok fordítva lesz és pont időben lesz otthon apa. :D Érdekes,mert nálunk ez soha nem volt így,egyetlen 1x sem.Ha a hátam közepére sem kívánnák egy gyereket,meg tuti terhes lennék már. :roll: És az is érdekes,hogy idéntől csak 1x utazik 1 hónapban pár napot,na,mikor is?(tavalyig meg hetente ment,ünnep volt,ha 1 hétig folyamatosan itthon volt) :?
Már csak röhögök ,mit csináljak,úgy sem tudok rajta változtatni.
Tehát nem azért nem figyelem mikor van pé,hogy megjátsszam magam,hogy ennyire nem érdekel a projekt,és mondhassam,hogy nem törödtem vele mégis összejött,hanem egyszerűen ez van.Peches vagyok ezen a téren,de nagyon.Olyan,minta várnám,hogy nyerjek a lottón,közben meg nem lottózok. :roll:

Az sem vigasztal a szobatárs barinőjével kapcs,hogy már nem sokáig laktok együtt?Vagy eljutottál egy pontra,ahol ez már nem oszt,nem szoroz?

Nócika,
jaj,te szegény,nem is értem,hogy gondolta a doki :shock: Nem is arról van szó,hogy nem bírnád tartani,mert mint írtad,szereted a hasadat,de terhes vagy,nem lehet levegővel élni.Mi lesz a babával,neki miből jut táplálék? :?
Most akkor hogyan tovább?Hát ,mindig van valami,előbb a magzatvíz mennyisége,most ez,vége lehetne már,hogy nyugodtan élvezhesd a kismamaságot (amennyi még van belőle) :evil:

Jobb tanácsadó meg ki lehetne Pendinek,mint aki maga is ezen ment keresztül :D

Pendi,
jujj,szegény apa :shock: Fáj neki még nagyon?
Hát a párommal való viszonyunkban legtöbb téren Murphy maga uralkodik :lol:
Ma mikor indultam a barinőmhöz,volt egy olyan megérzésem,hogy tuti hív(most Pesten van) valamiért.És mivel tegnap is kérte nézzem meg a neten a valutaárfolyamot,gondoltam magammal kéne vinnem a papírt,amin rajta van a telefonszáma a váltóirodának.Még vacilláltam,végül nem vittem.Alig érek fel a csajhoz,hív,hogy mit csinálok,hogyhogy nem vagyok otthon?Pedig neki kellett volna a telefonszám.Mondom hiába,most értem oda...közben eszébe jutott,hogy biztosan benne van a szám a híváslistában,amióta utoljára hívta őket.Kissé ideges lettem,hogy miért nem nézi meg előbb és ha nem kell,ne hívjon. :evil: Már azt hittem haza kell jönnöm,mert a barinőmnél nincs net :evil:
Szóval így vagyunk mi :roll: :lol: :lol:

Kitty,
remélem dm-es pelust ültettetek,az lebomlik,környezetbarát :lol:
Gondoltam én,hogy köze van a pénzhez a vonalzódnak :lol:
enis

Kitty,
milyen regényeket vettél?Bár tuti nem olvastam.... :cry:
Sajnos lusta dög lettem ilyen téren,pedig mindig imádtam olvasni.Mondtam is a lányomnak,hogy én a zsebpénzemen mindig könyvet vettem az ő korában.Így nézett rám :shock: (amiket aztán az öcsém tönkretett :evil: )
enis

Sziasztok! Elöre is bocsesz a csúnya és kegyetlen szavakért pláne, ha a gépemmel van baj! Szóval a fasz ki van szó szerint! Apa feltette a képeket! Én meg pakolom a gépre azaz pakolnám! Nos 1 átkozott képet engesett felrakni a gép, és a többit nem is hajlandó sőt kiírta, hogy összeomlott a mozzilám! Na itt már faszoztam! Nos Brid még várj ne tedd még fel azt az egyett sem majd holnap megprobálom felrakni! De így már fél 10 magasságában nins is kedvem ezzel szüttyögni! most, hogy ilyen uj lett az iwiw ezt is megváltoztatták! Lehet egyszerre többet is, de mire rájöttem nem enged még egyesével sem! Szal holnap délelött sem megy akkor nem lesz kép! Én nem baszkurálodok! DE majd ha sikerál akkor felmegyek msn-re és ott max üzizek, hogy teheted e vagy sem! Oksi???? Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Kuld el emailben nekem es en majd felteszem :roll: Amugy iwiw-en kivalasztassz mar x kepet es utana feltoltod barmekkora lehet es barmennyi :wink: nem tudom miert nem engedi neked...de email-ben old meg :wink: Ne idegeskedj ezen :?

Enis
Tudom,hogy nem ugy mondod :wink: csak tudod itt mi nem ngyon figyelgetjuk egymast es nem ngyon nevezzuk neven a gyereket :wink: ezert nem akartam tolakodo lenni :oops: persze mindenki igyekszik a maga modjan a hatterben amit neha meg is osztunk a masikkkal pl mikor megyunk dokihoz mi az eredmeny vgy neha en pl rakerdezek ki hol tart...de nem mindennapos tema a figyelgetes stb...mert az csak ugy ahogy mondod meg tudatosabba teszi az idegeskedest :roll: Mondjuk en egy hajthatatlan vgyok es minden honapban mint egy allat ugy belevetem magam a dolgokba es talan en tobbet is irok rola,mint a tobbiek :oops: na es ahogy latom nekem van egyedul ovulacios vonalcim is :oops: :lol: de en nem tudok nem beszelni rola minimalisan :roll: viszont a tobbieket meg tok megertem es nem nyaggatom oket csak tenyleg neha annyira,hogy hol is jarnak :) mert erdekel 8) szal en tudom milyen az mikor csak varjuk a pe-t aztan meg a menzi napot ,remenykedunk meg van olyan is tudjuk nem jott ossze :roll: es nem jo amikor errol kell mindig beszelni en pl attol vgyok ki anyu 2naponta megkerdezte na mi van kiderult mar sikerult-e :twisted: de 2naponta mondtam is neki,hogy majd szolok ha van valami de ne kerdezze mert mar elore ideges vgyok mikor beszelunk mert tudom jon a kerdes megint :x :oops: azota nem kerdi...bar ma megint megkerdezte most tettuk le a skype-telot :roll: Az uncsitesomnak meg ugye ott a 2baba biztos olvastad uncsitesom 25eves a fiu mar 6lesz o mar intezetben a kislany meg 3 valoszinu ot is elveszik es tojnak az egeszre :( sot aszonta kerianyam szerinte lehet megint terhes :roll: remeljuk,hogy nem :twisted: aztan ott van a barinom akinek a gyogyszer abbahagyasa utan egybol abban a honapba ossze is jott a baba :roll: okes az a baba ugye beteg volt es aboltusszal vegzodot :( de a kidekkolt 6honap utan 1szer oltak ugy megint es osszejott :roll: pedig o nem tudja mi az a peteeres stb :? :roll: tudod akit olvasgattal most meg ott van neki a 2honapos babaja lassan :) epp tegnap mondta felrakatott spiralt :? es meg sorolhatnam de ugyis tudod mirol beszelek :roll:

Nem,nem nyugtat meg mar a tudat,hogy hamarosan vege :twisted: eljutottam arra a pontra ugy ahogy mondod :x mert 2honap meg igy az egy orokkevalosag :x :x latnad most is a csopogtetot :oops: nem fer mar ra semmi :twisted: egy kiskanal se es a mosogatogep is tele a tiszta cuccal az o cucukkal :twisted: most jott epp "haza" majd kiwi leszek ma mar meltozkodik-e elpakolni vgy megint nekem kell :twisted:
Nagyon irigy vgyok,hogy te babazhattal :twisted: Mondjuk Pati szul juni 18ra van kiirva 8) bar ahogy mondta 37hetesen o megindittatja a szulest :roll: :?

Ktity
Mikortol kezdodnek a vizsgak :?: :roll: fuu tanulgatsz azert kicsit :?: jah regenyeket olvasgatsz akkor nem tanulgatsz :lol:
[quote]j írta:a, elültettük a pelenkát, és mire gyerekünk lesz, lesz egy pelenkafánk, így nem kell azt a rohadt sok pelust megvenni

:lol: :lol: :lol: hogy ti miket ki nem talaltok 8) :lol: mire gyujtessz,hogy kell a sok penz 8) A recept nincs benne a receptesben :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaaj csajok megint nekiallt mosni :x mar elore felek megint mennyi dolgot mos vajon :twisted: jah azt mar szora sem meltatom,hogy a mosoport is mindig en veszem :evil: bar azt is megfogadtam most nem fogok :roll: a mosogatoszert is megvartam mig elfogy...1napig nem is volt :oops: aztan vett es mondja nekem,hogy vett mosogatoszert :twisted: monom en nem nagyon hasznalom :roll: (mivel ott a mosogatogep ugye)fuuu kisem merek menni a konyhaba de tuti megint 2-3ruhadarabnal nem tobb :x fuuu en asszem feloltozom es elmegyek egy kicsit levegozni :oops: megy fel a pumpa :oops: :x :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Es meg egy erdekesseg mielott mennek 8)
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090506/ ... babat_var/

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csak olvasni van időm beugrani. Azt is fogmosás közben. :)
Ezer a dolgom ma is. Délelőtt megyek ki Mamikámhoz, és délután megyek megrendelni a koszorút a temetésre. Jönnek apukámék is, nem tudom mikor leszek.

Kitty
Egyedül neked írok most, mert látom kell a recept.
SZóval mindegy mit milyen sorrenbe raksz. Én a krumplit szoktam alulra, rá a husi, és arra a hagyma. Egy nagy pohár tejfölt kikeverek egy kis tubus piros arannyal, és azt öntöm rá. Fólia alatt megpárolom, és utána rásütök.
Majd írd meg, hogy sikerült.

Most megyek, mert a hajamat még meg kell szárítanom.
Puszi!
Vendég

Pendi
Sok erot neked a mai naphoz :!: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Enis,
a nagy korkülönbség nem mindig rossz ám :wink: Ld pl Pendi és a kishúga, tök jól elvannak :wink:
Én is imádok olvasni, télen egy csomó könyvet elolvastam. De most tavasszal se kedvem, se időm :( Amúgy az Elfújta a szelet vettem meg, meg Szabó Magda Régimódi történetét és Elizabeth Gaskell Észak és Déljét.
Te milyen regényeket szeretsz? kedvenc író?

Bridget
tanulgatni nem nagyon kell, egy-két vizsga van, a többi gyakorlat, arra jegyzőkönyvet kéne írni, beadandó van, stb.
Pénzt hát tudnám hova rakni. Még a házon is van mit csinálni, meg vennék babakelengyét :lol:

Pendi,
sok erőt mára!
Nagyon köszönöm hogy leírtad a receptet! Majd megírom, milyen lett!

Na, szóval ma ilyen rakott husi lesz az ebéd, levest még nem tom :roll:
Aztán befejezem a jegyzőkönyv írást, már szerencsére nem sok van, apránként csinálgattam.
Utána lehet neki fogok az Elfújta a szélnek, mert nagoyn szeretném elolvasni (meg még a többi 5 könyvet amit felhalmoztam :oops: )
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Jövök gyorsban, aztán megyek AFP-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Hát tudod, szobatárs barinőjét lelőhetem, ha gondolod :wink: :lol: 8) :D

Pendi!
Új rucik :?: :?: Az jó.... jó a léleknek is :wink:
Ölellek :!: :!:
Párodnak kitartást a foghely fájáshoz!!
Erőt és kiitartást mára drága!!!

Enis!
Sajnlom, hogy párod pont most nincs itthon megint :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nócika!
Kitartást drága :!: :!: :!: Drukkolok, hogy ennek az egy hétnek legyen szép eredménye :!: :!: :!: :!:

Kitty!
Nektek is jó kis programotok volt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A tegnapi nap nagyon jól sikerült....
Reggel apa kivitt az állomásra, felszálltam és egy óra múlva leszálltam Szolnokon. Anyuci kijött elém, otthon reggelit kaptam, aztán elindultunk shoppingolni. Kigyönyörködtük magunkat a sok babacuccban. És kiakadtam, mennyivel olcsóbb, mint Pesten :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :arrow: ekkora szemeket meresztettem. Szóval amit kell, majd ott vesszük meg a kicsinek. A shopping eredménye: egy dönölűséges kényelmes mintás naci, két pántos felső és egy mell alattig érő kardigán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mindet ancitól kaptam :oops: :oops: :oops: :oops:
Aztán haza ebédelni, apum is otthon volt addigra, meg volt desszertnek magyar eper, aztán séta a Tisza-parton, egy kis bambulás a tévé előtt, aztán meg jöhettem haza. Fel a vonatra, itthon meg apa várt az állomáson és irány haza vacsizni, fürcsi és alvás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Na ma jó sokáig aludtam! Remélem sikerült kialudnom a tegnapi dühömet! Nos teszek még egy probát az iwiwen a képek miatt!! Minjá írom mi lett a fejlemény!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na drágáim! Ugy feltudtam tenni a képeket mint a karikacsapás! Nem is volt semmi gond! Pedig ugy csináltam mindent mint tegnap este! Nos tegnap vagy mégsem ugy csináltam vagy nem tudom! Na mindegy!

Brid! Neked küldök egy privit!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu
azért néha pihenj is!
Vidéknek ez az egy előnye, hogy olcsóbb minden, meg kicsit nyugisabb. Más nem nagyon van :?

Nócika
hol vannak a képek?

Én csak ezt az egyet hoztam, ez a verdánk :lol:

Kép
Vendég

Kitty
Azta milyen csodajargany 8) 8) 8) 8)
Ugyes voltal,hogy aprankent csinalgattad akkor mar az lassan kesz is van :wink: Babakelengyeeeet...te kis hamis nem am beelozni minket :lol:

Zsu
Orulok,hogy jol telt a napod anycidekkal...gondolom most ugy bannak veled,mint a himesytojassal :wink: rucikrol van foto 8)

Noci
minnya megyek es nezem a kepeket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

KItty! Minjá itt lesznek a képek!!!! Brid segítségével!!!!

Csajok itt marhára fúj a szél!!!!! Ki sem dugom ma az orromat!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsum!
Örülök, hogy jól telt a napod az édesanyáddal! Ez olyan jó mikor ketten mint csak csajok mentek és önfeledten shoppingoltok!
Asszem nekem is vonatra kell ülnöm és menni valami messzi helyre ahol olcson vehetek cuccokat! Én nem lakom messze ugye pesttől így minden ugyanannyiba kerül mint ott! Szal drágába!

Kitty! Csuda szép volt a verdátok! És ti???? meg az ifjú pár???? Mutimeg!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Kép 4D

Kép 19.hetes fodrasz utan

Kép 19.hetes

Kép 25.hetes

Kép

Kép

Kép Fodrasz utan...

KépKép